Új privát üzeneted érkezett!

Thymi,
elvileg Gyopi 3 éves koráig nem rúghatnak ki. A családineten is rákérdeztem a szakértőtől, és azt mondta, amíg GYES-t kapsz, addig felmondási védelem illet. És gondolom ha dolgozol, azért a GYES-t kérnéd mellette, nem jön rosszul pluszban az a huszonezer forint. Ha januárig nem lesz tesó, én is kénytelen leszek visszamenni, azért is kérdeztem rá. Ha lesz, akkor is vissza megyek fél évre, de akkor ugye tuti a védelem.
Remélem a magánoviban nem ilyen macerás a beiratkozás. Ma akartam felhívni őket, de ugye elvesztettem a telcsiszámot, majd hétfőn jutok hozzá újra.

Zsolti,
mi bent leszünk holnap Kecskeméten. Csak 6 után jó, hogy arra menjünk egy DVD-vel?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea!

Kicsi lányodnak sok-sok boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Alig győzlek visszaolvasni Benneteket!:-)

Ser!

Köszi a linket az oviról!:-)

Roz!

Ez a bőr légzés nagyon tetszik!!! :lol: Ne köszönd,nagyon szívesen néztem Neked,ma voltunk az Euronicsban,de nincs most.
A link,ahol néztem:www.briver.hu

Nyhk!

Ez jó ha nem vagyok annyi kiló,mint gondoltál! :lol: Már 49 vagyok,pár hét lehet el is fogyok :lol: Bizti nem engem láttál,nem jártam arra.Vagy egy nagyon jó csajt láttál?lehet,hogy mégis én voltam :lol: :lol: :lol: Nem,tényleg nem voltam.

Kazi!

Gratulálok a totyogáshoz!Nem sokára szaladhatsz utána! :lol:

Dettus!

Igazán nincs mit köszönnöd,remélem segít dönteni a több info a dokikról.Nőgyógyász!Én csakis Steinmetz György dokira esküszöm,máshoz nem mennék semmi pénzért!Nagyon alapos,jó doki!

Sbea!

Majd felhívlak a dvd miatt,nekünk is csak este jó,ha apa hazaér,még mindig nincs jogsim,mindenhol olyan időpont van,hogy lassan megint lejár,mire végzek vele. :( Köszi előre is,hogy meg csináljátok! :D
Vendég

Nyhk!

Az iwiwes képek! :lol: Apa ragaszkodott hozzá,hogy cipőben legyek,4 hónapja vettük az ülőgarnitúrát,azt mondta nem érdekli,majd kitakarítja,mikor hőzöngtem,hogy ne cipőben fotózzon :lol:
Vendég

Sbea!

Lilla ma 2 éves???Nem jól emlékszem,hogy pár napja volt?Ha rosszul emlékszem,akkor BOLDOG SZÜLINAPOT LILLÁNAK!!!

Lányok egy hülye kérdés!Tudom,hogy sokan közületek felsőbb sulit végeztetek.A nyári pótfelvételi csak azoknak van,akik év elején jelentkeztek,vagy akkor lehet másnak is felvételizni? :roll: Azért kérdezem,mert most olvastam a felvin,hogy azok a kismamák,akiket 2007-ben felvesznek,még tandíjmentes.Eddig azért nem jelentkeztem,mert úgy volt,hogy 2006.dec.1-ig akit felvettek,az nem fizet.
Vendég

Thymi-Sok boldog névnapot!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Holnap 9-től szoritsatok,ok? Ugy félek! :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike :lol: :lol: :lol:
Neked is nagyon sok boldog névnapot!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Pille
Hát ahogy vesszük…(mármint h hirtelen jött-e a dolog) Gyopika okos anyukája most eszmélt rá h ha jövő februárban vissza akar menni melózni, Gyopikát be kéne iratni valahova.

Lina
Ez szép és jó. Csak az a bibi h létszámleépítésre hivatkozva bármikor elküldhetnek…v rosszul tudom? Annó legalább is így tanultam

Kép
Kép
Kép
thymi

Timci
Beállok mögéd a sorba....Várom a választ az egyetemről a nyelvvizsga halatással. HA megkapom tanulás ezerrel.

Kép
Kép
Kép
thymi

Timci,Thymi, Pille Nagyon Boldog Névnapot Nektek!

Timci, már csak 1nap és túlleszel rajta, ha tudod, délután már ne tanulj!

Nana, irtó édes Boti a képeken, látom nagy homokozó bajnok Ő is! Mostmár csak akkor hiszek Neked, ha egyszer tényleg betoppansz :wink: :lol: :lol: !

Don, sztem újonnan is jelentkezhetsz, de igazán nem tudom :( .

Bea vagy Zsolti honnan tudtad, h az 19000000000.???

Lina, ne izgulj, a magánovikban(legalábbis kinder) nincs tumultus, nincs tülekedés,nem fér el, stb....megoldják :) !

Kép
seriff

Balim,Hajny, a motorversenyt annyira nem élvezték a fiúk,mert hideg volt,és szétfagytak már odafelé, meg 1órát vártak mire bejutottak,és 2óra múlva el is indultak haza.(a haverja sem versenyzett, csak mindekttőjüknek motorozhatnékja volt)

Kép
seriff

Jo reggelt!

Timeaknak boldog nevnapot kivanok! :D

Don, regebben ugy mukodott, hogy augusztusig egy felsooktatasi intezmenybe, egy szakra be lehetett adni a potfelveteli lapot. Ugy tudom az adott felsooktatasi intezmeny adja ki a jelentkezesi lapot, ezert szerintem ugy jarnal a legjobban, ha felhivnad a kivalasztott foiskolat es megkerdezned oket! Hova mennel?

Timci, ugyes legyel holnap! :wink:

Ser, jol olvasom, hogy Hanna bolcsis lesz? :roll:

Hetfon Szegeden a Vadasparkban voltunk, kepeket itt nezhettek: www.kep.tar.hu/zdora legalul, Szegedi Vadaspark cimmel.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Timiknek (Timci, thymi, Pille és aki még esetleg Timi csak én nem tudom) nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Timci: nagyon szorítok én is neked!!! :wink: :lol:

thymi: elég gáz ez a létszámleépítés dolog..., nekem meg azt mondták h maradjak otthon amíg lehet mert most nincs még hely visszamenni...:roll: (mármint a most az a jövő március...)

Lányok, ha nekem Jana ugye 2006 februárban született, akkor meddig kéne ahhoz teherbe esnem h uezt a pénzt kapjam még 2 évig mint most anélkül h dolgoznom kelljen 8 órában megint? Tudom ezerszer volt szó róla, csak nekem így egyszerűbb lenne megérteni... :roll: :lol:

KépKép
erszényes

Dora,igen megy, a kinderovi minicsoportjába,ősztől. Úgy látom,h szeretni fogja :) .

Kép
seriff

Sziasztok!

Pille,Timci,Thymi Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Nektek!!!

Kép Kép

Kép
dettus

Tímeáknak boldog névnapot!

Thymi,
a főállású anyaság, annyi mint a gyes, szóval elég gáz :(. Biztos Linának van igaza, ha megkérdezte a szakértőt. Ezek szerint visszamehetsz és ki sem rúghatnak.

Lillácska szülinapja már elmúlt, csak valszeg nem megy tovább a vonalzó.

Ser,
biztos tetszeni fog neki!
balim

Erszényes,
elvileg a megelőző két évben kell 180 biztosított napodnak lenni. Nem az a lényeg, hogy Jana mikor született, hanem hogy meddig dolgoztál, és mikortól. Amúgy a családinet.hu-n van egy TB szakértő. Tedd fel neki a kérdésed, és ő tuti korrekt választ ad egy-két napon belül.

Seriff,
és a magánovikba lehet mondjuk júliustól adni a gyereket, vagy ott is kötelező szeptembertől, vagy hogy van ez. Olyan hülye vagyok, hogy pont most nem találom a papírt, amin a telcsiszám volt... Mielőtt nagyon belevágunk ebbe a tesó dologba, csak meg kellene tudnom, hogy Lilit el tudom-e helyezni, míg arra a pár hónapra visszamegyek dolgozni. Na és mivel ez a babától függ, amit nem lehet előre kiszámolni, nem tudom, mikor lenne aktuális. Legkésőbb persze januárban, mert GYES-en nem akarok maradni.

Thymi,
sok boldog névnapot kívánok neked! Létszámleépítésre bármikor hivatkozhatnak, ki is rúghatnak, de a munkaviszonyod ténylegesen a GYES lejártával szűnik meg. Vagy valami ilyesmi, ha jól tudom!

Timci, Pille
nektek is sok boldog névnapot kívánok!

Donoé,
anno másoddiplomán én is pótfelvételiztem, de úgy, hogy előtte két nappal találtam ki, hogy egyátalán akarok menni, szóval csak akkor jelentkeztem, előtte nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket és boldog névnapot kívánok én is a druszáimnak! :D

Thymi, sztem sem tehetnek lapátra a gyes lejárta előtt.

Erszényes, hogy vagytok? Úgy gondolom Jana 3 éves szülinapja előtt meg kellene születnie ketteskének. Úgy jövő májusig jó lenne megfogannia.
De Lina most nagyon benne van ebben a dologban, biztosan meg tudja mondani.

Dóri, nagyon jók a képek! Kati sokat változott, mióta nem láttam. Képzeletemben szőke, rövid hajú voltál :) Most látom, mekkorát tévedtem.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Tímeáknak BOLDOG NÉVNAPOT !!!

Én vagyok a figyelmetlen, Lilácska szülinapjával kapcsolatban :oops: , csak tegnap este megláttam, hogy a vonalzó azt mutatja, hogy szülinapja van. Utánna gondolkoztam, hogy valami rémlik, hogy volt már, csak nem kerestem már vissza. :oops:

Donoé,
Jó nőt láttam :D , kb annyi kiló volt mint te, a haj is stimmelt. Én kocsival voltam, szóval csak futtában láttam, és a képek alapján hasonlított rád.

Kép

Kép
nyhk

Ohhhhhhhhhh, :oops: köszönöm szépen a köszöntéseket!!!Nagyon jolestek! :wink: Pille,nem köszöntöttelek,bocsi,mert nem tudtam,h.te is Timi vagy... :oops: De mostmár kivánok neked is
Sok boldog Névnapot!!!!

Kép

És köszönöm,h.drukkoltok holnapra. :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-nagyon drukkolok!Remélem,h.pozitiv válasz jön.És akkor nagyon büszke leszel magadra,h.baba mellett letetted.És vége,nem jártál 4 évet potyára.Ügyes légy nekem! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille, en egyik kepen sem vagyok rajta! :lol:
O a baratnom es a ferje.
Az en parom csak Kataval lathato. :wink: A szakallas... :D
Egyebkent voltam rovid szoke haju, most epp visszabarnultam es novesztem. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóri, nagyon cseles vagy! :lol: A férjedet gondoltam kakukk tojásnak :D

Timcike, neked is köszi! Kedves vagy!

pillle

Pille
Én sem tudtam h drusza vagy :roll:
De neked is Boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Köszönöm a köszöntéseket.
Na megyek beszélek a csneten a szakbarbárral a helyzetemről... majd beszámo9lok h mit irt.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi azért keresek dokit,mert nekem a Pusztai volt,de ő már mással foglalkozik és már aktuális volna elmennem dokihoz.

Timci ejnye-bejnye,mi már találkoztunk egyszer Hajniéknál :D ,igaz rövid időre,na de fogjuk a dolgot a terhességi amnéziára :wink: .

Dóri jók a képek :D ,Katinak tetszettek az állatok?Ma du. van programotok,vagy ráértek?

Kép Kép

Kép
dettus

Minden Timinek nagyon sok boldog névnapot kívánok én is! :)
birolili

Most beszéltem az itteni magánovival, nagyon szimpatikus volt a hölgy. Amikor először hívtam őket, nem vették fel, és pár perc múlva visszahívtak.
Hétfőn 10-re megyünk, felveszik Lili adatait. Azt mondták, hogy még 2 ilyen pici babának való hely van, de ha tuti, hogy legkésőbb januárban megy Lili, akkor fenntartják neki az egyiket.
Nem is túl drága, amelyik nap valamiért nem megy, annak a napnak az étkezés pénzét vissza is adják. Holnap épp színházba mennek, szóval első ránézésre jónak tűnik.
Kíváncsi leszek, mit szól hozzá Lili hétfőn.

Bár mikor pénteken elmentünk a barátnőm kislányáért az oviba, Lili megfogta az óvónéni kezét, és bement a csoportba, alig tudtam előhalászni, mikor már felöltöztettem a kislányt :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi, és sikerült a bölcsit elintézni Gyopinak?

Virág, Neked sikerült?

Kép
seriff

dettus-1oooo millió bocsika!Nem tudom mire fogni,de tényleg,nem is jutott eszembe,h.mi már találkoztunk.El vagyok egyfele most nagyon,még gondolkodni se tudok rendesen,annyira be vagyok rezelve.Vizsgalázban égek. :oops: Pedig igfazán jó lett volna kicsit dumcsizni,dehát van még nap,meg van még idő. :wink:

Pussz nektek csajok,rohanok tanulni !!!! :cry:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Minden Timeának nagyon sok-sok boldogságot névnapjuk alkalmából!

Lillának boldog 2. szülinapot!

Tegnap arra se volt erőm, hogy bekapcsoljam a gépet. Első éjszaka a kiságyban, 7h-tól 10h-ig aludt, utána 2 h át sírdogált, kimászott, visszaraktam, elaludt, amikopr kimentem a szobából újra kezdte. 1/2 1h-kor elaludt 6h-ig. 8.45h-től 3 órán át aludt, szóval ő bepótolta, én nem. Este a fáradságtól nem tudtam elaludni. :?

Tegnap este 7.15h-től aludt 11h-ig, majd nyöszörgött, elkezdett sírdogálni, ekkor átmentem hozzá. 20 perc múlva újra aludt, hajnali 2h-ig. Ekkor 45 perc volt mire újra elaludt 6h30min-ig.

Esetek 90%-ban ha sír, nem az ágyában találom, hanem legurulva róla a földön, vagy ácsorog stb.

A második éjszaka sokkal jobb volt, mint az első. Mióta egyszer alszik napközben hamarabb ágyba teszem este és így ki tudja pihenni magát!. Viszont délelőtt nem bírja ki délig, bealszik 11h körül.

Dora
Megnéztem a képeiteket! Mennyit változott a lánykád mióta nem láttam! Egész klassz ez a vadaspark Szegeden!

Hajni
Jó ,hogy nem a ti majálisotokon volt ez a baleset! Lányod nagyon élvezhette a tegnap előtti napot!

Thymi
Szorítok neked holnap! Nemsokára túl leszel rajta!

Melinda
Nem semmi, hogy Lili ennyire önálló! Tetszik neki a társaság? Biztos könnyen be fog illeszkedni! Nem jártok mostanában felénk? Jó lenne újra találkozni!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok minden Tímeának,sok ajándékot és sok puszit,kedves szót.

Timci
gondolok rád,kivel mész Pestre?Attila visz?Majd ha végeztél,akkor buli lesz,megyünk pizzázni?

Erszényes
hogy vagy?Javulsz már?Belevágtokmostanában a baba dologba?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kattic

Köszi a drukkot, de Timci vizsgázik holnap.... :D :D :D

Seriff

Beadtuk a jelentkezést a Sétányba, de nem tudom mi lesz még...közösség kell neki. HA felveszik menni is fog még akkor is ha nem megyek vissza.

Hajni
Épp most fűzöm Ágit h együtt legyünk terhesek :lol: :lol: :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
thymi

Most olvastam, hogy meghalt a kisfiú :( :cry: , borzalmas, 8 éves volt, majdnem annyi Marci is. Részvét a családnak!

Thymi,
és mikor megy Gyopi bölcsibe? Olyan kicsi még...

Kattic,
mozgalmas éjszakáitok vannak :).

Ser,
találkoztam a zuraddal a dokinál :), végre eljutottam oda is.

Lina,
biztos jó lesz az ovi, és sokkal rugalmasabbak mint az államiban.
balim

Kattic,
bármikor szívesen megyünk hozzátok. Pont ma gondoltam rá, hogy már olyan rég találkoztam innen a netről babákkal.
Aztán ma bepótoltuk, Lillácskánál voltunk. Most szombaton leszünk nagyon szabadok, apa helyszínel, nagyi dolgozik, de azért hétvégén nem zargatunk.
Majd megbeszéljük valamikorra.

Balim,
így első hallásra telefonon tényleg nagyon szimpi volt a nő. Remélem élőben is klasz lesz minden. Legkésőbb januárban megy Lili, bízom benne, hogy bírni fogja.

Thymi,
akkor ezek szerint ti már tervezitek Gyopi tesóját?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kattic, lesz jobb is,ne add fel! A déleőtök is majd javulnak, majd kibírja délig, 1ig is ne félj!

Thymi, miért nem mondták, h lesz -e hely vagy nem?

csajszik, jövő héten ha jobb idő lesz, Arborétum????

Kép
seriff

MInden Timinek sok boldog névanapot!

Lányok tegnap már volt al ányzóm a tv2-ön. Ma este is 20:30 kor. Ő a 28-aska.
borsika33

Borsika, jó hogy beírtad. Lusta voltam visszakeresni a hozzászólást, amiben írtad, hogy milyen szám alatt fut. De nézegettem, vajon melyik lehet ő. :)

Kattic, lemaradtam. Hol aludt eddig Nándi? Vagy most vettétetek le a rácsot?

Pusztai hogy-hogy mással foglalkozik? :?:

Seriff, jó lenne egy tali a szabadban végre.

Balim, Roz, gyerekek jól vannak már? És ti?

pillle

Sziaszok!

Timiknek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thymi:
Én úgy tudom,hogy annyi jelentkezési lapot adnak ki a sétányiba,amenyit felvesznek,tehát,ha kaptatok lapot felveszik.

Kattic:
Kitartás,ha megszokja a helyét, biztos jobb lessz majd :roll:

Ser:
Én benne vagyok az arbarétumban :wink:

Lina:
Örülök,hogy bejött az ovi,remélem Lilinek is tetszeni fog,habár ha ilyen könnyen barátkozik,biztos nem lessz gond :)

Timci:
Szorítok+!Biztos,hogy sikerül,ügyes csajszi vagy te!!!
kazi

Borsika én lemaradtam róla :( , pedig a bejátszásnál még mondtam is páromnak, hogy ezt néznem kell. De azt nem láttam, hogy ma lesz. Pedig kiváncsi lettem volna rá!

Képzeljétek, ma leestem a lépcsőn a két gyerekkel. Szerencsére nekik nem lett bajuk, és én is kisebb zúzodásokkal megúsztam. Nagyon megilyedtem. Esés közben csak arra koncentráltam, hogy leérjünk. 8 lépcsöt csúsztam lefelé a térdemen a sípcsontomon meg a lábfejemen. Szerintem a derekam is érintett minden lépcsőfokot, de erre nem emlékszem, csak fáj. Petrus a kezemben, Ádám meg a kezemet fogta. Petrának semmi baja nem lett, Ádám szerintem a fenekét bevágta, de inkább megijedt. Nagyon aranyos volt. Látta, hogy én meijedtem és megsimogatta az arcomat, mint aki azt mondaná, hogy semmi baj anyu. A legrosszabb az volt, hogy volt közben időm gondolkozni, hogy Úr isten hogy érünk mi földet. Végül is szerencsénk volt!!!!

Kép

Kép
nyhk

Jaj Kati vigyázz magatokra!!De jó,hogy nem lett nagyobb baj!Ádám meg milyen aranyos :) .Nekem egyszer apukám csúszott seggen le a lépcsőn az akkor még pici öcsémmel,a mai napig emlékszem,hogy az ütő megállt bennem az ijedtségtől,de szerencsére ő is "csak" magát ütötte meg.

Borsika figyeltem és láttam is a lányod a rózsaszín fölsőjében :D.

Kattic kitartás,majdcsak megszokja szépen Nándi,hogy most már így aludjon!Érdekes,Lencike mióta egyedül alszik nem fogadja el az esti cicit,csak bömböl tőle.Most az jutott eszembe,hogy már előre beidegeskedik esetleg,mert tudja,hogy le lesz téve aludni és nem akar egyedül maradni:shock: :? ?Mondjuk mikor leteszem,otthagyom,sír még vagy öt percig,de aztán elalszik.Szerintetek?

Lina köszi neked is a pü-t!Figyeltem,mikor lent voltunk,hátha pont akkor jöttök,de sajna nem.Ha nem lesztek egyszer rohanóban,szólj előtte!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Pillle,Thymi,Timci Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok Nektek!!! :D

Dóra!

A Gamfot néztem,mérnök-informatikus,vagy anyagmérnök,ami van levelezőn.Hirtelen döntöttem,mikor láttam,hogy még nem kell fizetni,ha idén felvesznek.Amúgy akkorra tettem volna,mikor már dolgozom én is.

Linácska!

Remélem sikerül,majd nézem az oldalukat,meg a felvit is.lehet,hogy Neked azért volt egyszerűbb,mert másod diplomádat csináltad.

Nyhk!

Szegénykéim,szerencse,hogy nem történt nagyobb baj! :(
Az Alföld előtt,ha tényleg jó csaj volt,az nem én voltam! :( :D

Kazi!

Hihetetlen szép voltál az esküvői képen!!!Most is az vagy,de az a kép....Nagyon szép,büszke is Rád a férjed,igaz? :D :D
Vendég

Sziasztok :)
Sajnos nem tudtam irni sem olvasni Tibor be újjított egy teljessen uj gépet mindenből sokkal jobbat és gyorsabbat rakott bele a számítógppel de van hoyg el sem indul az egész .... :roll: most meg persze mérgelődik és tabu a gép ....

Timeáknak nagyon sok boldog névnapot !!!! :)

nyhk
nincs skypom
egy darabig nem is lesz mert T. lekorlátozta feltelepítendő dolgokat :lol: :roll: leirod ide vagy privibe amit oda irtál

Most megyek mert főznőm kell meg holnapra kicsit összepakolni a rucikat ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk, hű..azért remélem, Neked sem fáj nagyon!

Roz, hová mentek holnap?

Kép
seriff

Sziasztok!

Nyhk
szerencsére nem lett bajotok,lépcsö fóbia lett? :lol: Édesek a gyerekeid,ök nyugtatnak. :lol:

Ser
már naon rég voltam az arborétumban,jó lenne kimenni.

Borsika
néztem egy darabig én is,de aztán Anna nem hagyta,ma is lesz még igaz?
Sikerült intézni a lányodnak a jelentkezést?

Cuki
mizu veletek?Vagyis rég írtál.

Thymi
biztos jó lenne egyszerre babáznotok Erszényessel.Nem is rossz.Beszálljak én is? :lol: :lol: :)

Tegnap este elaludt Anna fél kilenckor ahogy szokott,és akkor jöttek az ablak alá szerenádozni.Felébredt és ki kellett menni az erkélyre vele,naon élvezte,még ö is énekelt a maga kis babanyelvén.ÉÉÉdes volt naon.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim
Ha betöltötte a 2-őt csak akkor akarom beadni, de ahhoz h bevegyék jövő februárban, már most be kellett iratni.

Lina
Ebben a szar helyzetben felmerül a tesólehetősége is. HA elmegyek másik munkahelyre, akkor eljönni 1 év múlva megint babázni…akkor már inkább előtte…

Seriff
Úgy volt ahogy Kazi írta. Mi a 27. jelentkező voltunk és azt hiszem 40 valahányat vesznek fel. Csak félő h elutasítanak, mivel csak februártól menne…

Még 1x köszi mindenkinek a köszöntést!

Kép
Kép
Kép
thymi

HAjni
Szeretettel várunk :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi

Bocsi Timcit akartam írni!

Katika!
De jó, hogy nem lett semmi komoly bajotok az ijedségen kívül! Látszik, hogy nagy fiú Ádám, ő már átérzi a helyzeteket!
Jól jártál volna, ha cserélünk éjszakát, mert Nándi 7.30h-tól 6.15h-ig aludt! :D :D :D Körbebarikádoztam párnákkal és így nem csúszott le!

Persze én a megszokott időben ébredtem! :( Mióta szültem, nyuszi lettem, mindenre felébredek éjszaka. Pl apa fordul az ágyba, kicsit hangosabban szoszog (majdnem horkol) stb. Lehet, hogy nekem lesz nehezebb megszoknom a régi helyem?

Melinda
A hétvégén szombaton ballagásra megyünk, különben jó lett volna, Karesz 2 hétvégén szombaton is dolgozik. pl. 12-én magam leszek, ha gondolod eljöhetnétek! Addig még beszélünk!
Tényleg te fennt vagy a skypen? Tegnap óta én is elérhető vagyok katticka néven!

Roz
Én is írtam neked a skypen, kár hogy egy ideig nem lesz programod!

Dettus
Nándi se szopizik éjszaka már 2 hónapja, sőt kezd leszokni róla. Nem kéri, de ha felajánlom elfogadja egyszer délután. Néha viszont nem kell neki akkor se!

Timci
Szurkolok!!!!

Pille
Áttértünk anyu mellettről az anyu és rács nélkülre, mert Nándi üvöltött a rács láttán! Ruhatárolónak használtama rácsos ágyat egy ideig, ezért most átalakítottuk!

Balim
Mozgalmasok néha az éjszakák, de most találkoztam azokkal, akikkel együtt szültem, nekik se jobb, sőt!

Kinderovi hány éves kortól van? Mit jelent a mini csoport? Nem jó a honlapjuk, igaz nekünk még van időnk!

Tegnap kipróbáltuk a református játszóházat. Gyerekmegörzőnek mondanám inkább, sok az apró játék, Nándi majdnem lenyelt egyet. Kicsit sok volt a gyerek a két gondozóra. Jókai utca jobb, de azért a Széchenyi krt-on lévőt is meg szeretném nézni. Nándinak hiányzik a közösség úgy érzem, többet kellene kimozdulnom vele! Persze a jó batárok sokkal jobbak, mint bármely játszóház vagy gyerekmegörző.

KépKép
kattic

Timiknek utólag boldog névnapot kívánok!

Nyhk

Örülök, hogy szerencsésen megúsztátok, vagyis lecsúsztatok. Hallottam már erről egy rémisztő sztorit, és én is annyira figyelekm indig a lépcsőn.
Nagyon szép volt a múltkori kép a gyerekekről. Különösen szépek mindketten.

Ser

Rávettem magam a futásra, tegnap kimentem az Arborétumba, és annyira feldobott. Legközelebb holnap megyek. Nem értem, hogy mások miért nem bent futnak? Jó a levegő, és a dombos terep nagyon jó edzőterep. Tudnánk menni együtt? Délutánfele vmikor, ha nem esik. 8-ig van nyitva.

Hajni

Anna nagyon csinos a piros szoknyában.

Adrit én is beírattam, remélem, hogy felveszik, bár 7 éve sokkal több adatot kértek el tőlem és kedvesebb is volt a főnöknő, emiatt szkeptikus vagyok a felvételt illetően. Mondtam, hogy odajárt a testvér, de csak ezt írta be, a nevét azt nem.

Hétvégén pedig kirándultunk 3-asban Adri nélkül. Szuper volt, pihentető. Visegrádon boboztunk, várat néztünk, ettünk jókat és hazafele benéztünk Szentendrére. A Budai alsó rakparton menni pedig nagy élmény volt szintén.

Andi
Kép
cukkker

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?