Thymi
Bocsi Timcit akartam írni!
Katika!
De jó, hogy nem lett semmi komoly bajotok az ijedségen kívül! Látszik, hogy nagy fiú Ádám, ő már átérzi a helyzeteket!
Jól jártál volna, ha cserélünk éjszakát, mert Nándi 7.30h-tól 6.15h-ig aludt!
Körbebarikádoztam párnákkal és így nem csúszott le!
Persze én a megszokott időben ébredtem!
Mióta szültem, nyuszi lettem, mindenre felébredek éjszaka. Pl apa fordul az ágyba, kicsit hangosabban szoszog (majdnem horkol) stb. Lehet, hogy nekem lesz nehezebb megszoknom a régi helyem?
Melinda
A hétvégén szombaton ballagásra megyünk, különben jó lett volna, Karesz 2 hétvégén szombaton is dolgozik. pl. 12-én magam leszek, ha gondolod eljöhetnétek! Addig még beszélünk!
Tényleg te fennt vagy a skypen? Tegnap óta én is elérhető vagyok katticka néven!
Roz
Én is írtam neked a skypen, kár hogy egy ideig nem lesz programod!
Dettus
Nándi se szopizik éjszaka már 2 hónapja, sőt kezd leszokni róla. Nem kéri, de ha felajánlom elfogadja egyszer délután. Néha viszont nem kell neki akkor se!
Timci
Szurkolok!!!!
Pille
Áttértünk anyu mellettről az anyu és rács nélkülre, mert Nándi üvöltött a rács láttán! Ruhatárolónak használtama rácsos ágyat egy ideig, ezért most átalakítottuk!
Balim
Mozgalmasok néha az éjszakák, de most találkoztam azokkal, akikkel együtt szültem, nekik se jobb, sőt!
Kinderovi hány éves kortól van? Mit jelent a mini csoport? Nem jó a honlapjuk, igaz nekünk még van időnk!
Tegnap kipróbáltuk a református játszóházat. Gyerekmegörzőnek mondanám inkább, sok az apró játék, Nándi majdnem lenyelt egyet. Kicsit sok volt a gyerek a két gondozóra. Jókai utca jobb, de azért a Széchenyi krt-on lévőt is meg szeretném nézni. Nándinak hiányzik a közösség úgy érzem, többet kellene kimozdulnom vele! Persze a jó batárok sokkal jobbak, mint bármely játszóház vagy gyerekmegörző.