Timocska, Kami,
Nem kell mérőszalag. Nincs mondjuk egy vonalzó? Én úgy mértem le Szabit, hogy a falhoz toltam a fejét a pelenkázón, megpróbáltam kiegyengetni a lábát és utána a pelenkázót mértem meg. Meg tippre hozzáadtam egy picit, hogy a görbeségét beszámítsam. A szülészeten a mérőszalagot végigvezetik a lábán, nem vízszintes, a tanácsadáson meg a nagyobb babáknak való asztalon mérik, ami ilyen picin még nem ad reális értéket.
Kaja-aggódóknak:
Tegnap megmértem Szabit esti szundi előtt. 90g-t evett. Nem mertem ráetetni, meg különbenis ő hagyta abba. Előtte séta volt, 3 órán keresztül nem evett. Mégis aludt kajától ébredésig jó 5 órát.
Lin,
Nagyon aranyos a kis husiska
Bátor döntés kivenni a légzésfigyelőt. Nem használni egyszerű, de ha már bent van, nehezebb. Jobb igy, nem kaptok legalább szívrohamot.
Május,
A jó alvás aranyat ér! Remélhetőleg tendencia
Lora,
Az anyadolog még nekem is hihetetlen. 2005 május óta pedig volt egy kis idő, hogy hozzászokjak a gondolathoz.
Ágiboldi,
Ha a tenyerembe kapom a kis mustárt, már nem is zavar
. Ma a friss pelusba nyomta, miközben szoptattam. Oldalt kicsorgott, át a bodyn, rugin. Még a nadrágomon is lett egy édi kis sárga folt.
Az ivás fontos. küzdjed fel legalább 2,5-3 literre. Nekem is elég kb fél lityó, nagy szenvedés volt az elején. De hozzá lehet szokni. Leves, tej, tea, gyümi, mindegy. Csak follyon.
Tea:
Angol lapok 300 egységnyi koffeinszerűséget engednek. Szokásaikból kiindulva, volt mit kutatni. Ez 6 filter normál teának felel meg. Azt meg elég nehéz átlépni. Nekem a napi adag cappuccinóm nélkül nem élet az élet, Szabi nem aktívkodja magát halálra. Persze lehet, hogy csak megszokta
Kami,
Nagyon jó az a forgón keresztül készült kép. Szeretem a jó beállításokat
Meg persze Áron is aranyosan komolykodik rajta
Timocska,
Vitamint nem szedek, csak vasat folsavval, pár naponta. Az maradt még 4 dobozzal. Majd ha elfogy, rászállok a maradék vitaminokra is.
Úgy látom, Lilla is torlódós
Szabi is mindig a kiságy fejéhez mászik, néha alig tudom kihúzni a lépcső alól (mert ott van a kiságy, a galérialépcsőnél, azért nem egy Potter.)