Új privát üzeneted érkezett!

ANDI!

Azért nem vészes a dolog,nem vagyok kiborulva.
Te csinálod jól!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drága Kriszti! Nem akartalak letörni, ne haragudj! De hazudni sem akartam! Én lennék a legboldogabb, ha más véleményem lett volna a görbédről. Igazság szerint le sem akartam írni, azért mondtam, hogy majd még megnézem, de úgy gondoltam, jobb ha őszinte vagyok. DE EZ NEM JELENTI AZT, HOGY IGAZAM IS VAN!!!!!!!!!! Én is nézegettem már a fertyn görbéket, és baromi szépeket láttam amiből semmi nem lett, és reményteleneket amiből baba lett!!!!! MIndenkinek vannak ciklusai, amikor nincs peteérés, még akkor is, ha csak 20 éves, ezért nem kell aggódnod. Talán nem is volt olyan hülye az a doki akihez jársz, és van már annyi tapasztalata, hogy a closty beválik!
Annyira szégyenlem magam! Nem akartam, hogy így letörj! Mégegyszer bocsika!!!!!!!!! És ne felejtsd el, hogy nem az én véleményem fogja meghatározni, hogy lesz e babád! A hónap reménye ott hal meg, ha már pirosodik!

Zsu! Még én se hallottam ilyen kosárról! :oops: Úgy látszik felénk ez nem szokás. Régen május fát állítottak ilyenkor azoknak akik férjhez mennek, de már abból is egyre kevesebbet látok. Örülj, hogy ilyen figyelmes volt a párod! Én is azt mondom, hogy idő kérdése, és itt esküvő lesz! Remélem majd minket is meghívsz! :wink: :lol:

Kislibus! Osztom az előttem szólók véleményét! Én is szeretnék így gondolkodni, de nekem nem megy. Pedig biztosan könnyebb lenne az életem. El se tudom neked mondani, hogy a vetélésem után mennyire nehéz volt felállnom. Mindenfelé kapkodtam, és olyanokat is megbántottam, akik csak segíteni akartak, és nagyon kedvelem őket.
Boldog lehetsz, ha Te így tudsz hozzáállni a dolgokhoz!!!! Kérünk minnél több pozitív gondolatot! Akkár minden nap írhatnál nekünk egyet!

Andi! Olyan jó megint a vonalzód. De most már jöjjön az a baba, mert el se tudom képzelni, hogy júniusra milyen kis frappáns szöveget tudnál kitalálni! :lol:
Vendég

Little: a június önmagában jó,mert akkor van a szülinapom.Ez nem kérdés,hogy miért is lenne jó!De kitalálok valamit,de remélem már a 40 hetes vonalzóra :wink: :lol: :lol:

Kriszti: én nekem mindegy ki hogyan babásodik be,csak már babásodjunk.Én örülök más babójának is!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

JÓ REGGELT!!!!!

ILDI!!!
Egyáltalán nem törtél le és nem haragszom,örülök,hogy őszinte voltál!!!!!!!!
Azért mert azt irtam a görbémről még nem azt jelenti,hogy kiakadtam,nyugodj meg,semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztába vagyok vele,hogy nem a högörbétől lessz babám!!!!
Szép napot nektek!!!!!!

ANDI!!
Nekem is mindegy,hogy hogyan,csak már ott tartanánk!!!!!!!
Persze,én is örülök más örömének!!!!!!!!!!!
Szép napot neked is!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Később jövök!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Jaj Kriszti nem is tudod, hogy milyen kő esett le a szívemről! Egyébként mi a helyzet? Mit érzel?

Nekem újból emelkedésnek indult a görbém. Úgy tolnék még rajta egy kicsit....
Íme:
Kép

És egy kis édi sztori. Tegnap este apa lepermetezte a tujákat, és persze amikor bejött egyből ment fürödni. Bence persze egyből utána. És ekkor jött a nagy megállapítás: "Apának nagyobb kukija van", majd a kedvenc kérdésem "Miért??". :lol: :lol: :lol:

Aztán vacsi közben csak úgy: "Kistesót akarok!" :shock: Azt tudni kell, hogy a vetélés óta még csak ki sem ejtettük előtte ezt a szót! Remélem megint bejön a megérzése!

Andi! Dobj majd légyszi egy táblát, hogy lássuk ki az aki már rég jelentkezett, és egy kicsit meg kell noszogatnunk! :wink:
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Little: Bence most van a legjobb korban...szerintem.Ilyenkor olyanokat tudnak mondani,hogy az embernek időnként ketté áll a füle.Nagyon sok eszük van :lol: :lol: :lol:

Kriszti: ma is dolgozol???

Lányok: feldobom a táblákat,pótolni kell benne.Kriszti tudom szedsz E vitamint,de inkább mond Te,hogy mit írjak bele,és a többiek is segítsenek,mi hiányzik.
vedresandi

Tábla:
Kép
vedresandi

Babás tábla:
Kép
vedresandi

Sziasztok!

t.kriszti: Bocsi hogy eltűntem pénteken, de romboljuk a lakást és hát gyorsan üzletbe kellett mennem, Sorry :? Egyébként igen az iwiwen rajta vagyok. Megtaláltál? jelölt be :)

veresandi: megadom a táblázatba az adataimat,ok
kor: 26 / igaz 11 nap múlva :D /
ciklus: 25 - 28
mióta: 2007 február vége
gyerek: nincs
vitamin: babyplan, C-vitamin, cink, magnézium, kalcium

:) egyébként még mindig késik, remélem eredménye is lesz, szurkoljatok
denni

Szia Denni!
Beírtam mindent,köszi :lol:
drukk++++++++
vedresandi

Denni!
De nem irtad milyen néven jelöljelek!
Vagy már lehet,hogy irtad,de nem emlékszem.
De leirom az enyémet,Tóth Jánosné Kriszti
Reméllem jó okból késik,drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Nem kell mást beirni.
Ha lessz valami szólok!
Köszönöm a figyelmességet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Nem érzek semmit!!!!!!!!!!!
De én már ilyenkor javába görcsölök,ez a második olyan ciklusom ami hosszú.
Legtöbbször 21 napos volt,egyszer volt 25,a legutóbbi 30 napra jött meg.
Én előtte már 5 nappal éreztem,hogy megfog jönni,görcsöltem,most a múlt héten görcsöltem egy kicsit,most inkább a derekam fáj,de az amúgy is fáj,más okból.
Nekem inkább a közérzetem sz@r,émelygek,de bármitől lehet!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon drukkolok ám neked. Tesztelni akarsz a közeljövőben?

Ildi! Jó fej fiacskád van! Bár csak jó lenne a megérzése! Olyan jó lenne!

Képzeljétek én a fertin kaptam vip-es napokat és az írja, ha terhes lennék akkor január 14-én születne a baba. Így néz ki a görbém:
Kép

Zsu! Nagyon szép a kosarad! Én hallottam már ilyenről, de én is inkább a májusfát hallottam többször.

DEnni! De jó, hogy jöttél! Gyere gyakrabban! De tessék vonalzót csinálni!!!!

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Krisztinka!
Köszi!
Tesztelni szeretnék,de hogy fogok e azt nem tudom!!!!!
Ha késni fog igen,tesztelek.
Napra készen még nem tudom!!!!!!!!!!!
Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia t.kriszti! Bejelöltelek!

Én nem tudom mikor teszteljek, hétfőn hívtam a dokim hogy már késik meddig kell várni, azt mondta hogy 10 - 14 nap, addig ki se bírom. :oops:

lehet ma veszek tesztet és reggel megcsinálom, a dokim azt mondta hogy három naponta teszteljek / 2 - 3 alkalommal / és utánna menjek.

fáj még mindig a hasam, de a tojásfehérjén sűrű olyan mint a nívea krém :? :) , pedig nekem a menzi előtt inkább nincs is....akkor olyan száraz érzésem szokott lenni. de a fájdalom se fájdalom valójában olyan kényelmetlen az egész.

mi a véleményetek :?:
denni

Denni!
Nekem is olyan folyásom van,mint a krém.Vagyis nekem most van olyan krémes folyásom.A tojásfehérje,az nekem átlátszós nyúlós volt,amilyennek lenni e kellett.
Mensi előtt én is száraz vagyok.
Pont ugyan ugy vagyok,a fájdalom nem is fájdalom.
Nem lehet leirni,vagy mihez hasonlitani.
Bárcsak már kiderülne mi van!!!!!
Drukkolok a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megyek az iwiwre.Visszaigazollak!!!!
Vendég

Denni!
Nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!
Irtam most PRIVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Denni!
Én is május 15-én születtem!!!!
Csak én 1968-ban.
Vendég

Denni csinálj egy tesztet holnap reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Denni! Ez nagyon gyanús! Szerintem is tesztelj!
Mensi előtt nem szokott lenni semmi, vagyis akkor szárazság van.
Vendég

Andi! Nekem beírhatod május 6-ot tesztelésnek! :wink:

Denni, Kriszti! Szerintem egy tesztet megér a dolog, de nem akarlak titeket rábeszélni. Tudom milyen sz@r csak egy vacak csíkot látni rajta, ha az ember korán tesztel! De milyen öröm, ha két csík van rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán max ha még nem mutatja ki, akkor lehet tovább izgulni!

Denni! Minek kell 2-3 naponta tesztelni? Ezt nem értem. Én az eddigi terhességeimnél mindig csak egy tesztet csináltam. Igaz Bencével csak a 8. héten mentem dokihoz, de az utóbbinál már az 5. héten, és a következőnél is így akarok majd!
Vendég

Ildi!
Lehet én is tesztelek akkor,ha még addig megnem jön!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: beírjam a táblába :wink: :wink: :wink: :?:
vedresandi

Andi!
Irjad!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tesztelnem azért kell mert gyenge immunrendszerem van és nekem kicsit rizikós a teherbeesés állítólag. Gondolom azért ajánlotta hogy ha csak 1 csíkom lenne, nehogy elkeseredjek :? nemsokára megyek és veszek tesztet de csak holnap csinálom meg.

Köszike t.kriszti! majd megnézem. Milyen érdekes hogy egy napon születtünk na és ha mindkettőnknek összejön azok lesznek a véletlen egybeesések, nem? :)

Most meg olyan hányingerem van, a torkomban van minden. Én amit nem tudok elfelejteni az a hasamban való zsibbadás amit múlt héten csütörtökön éreztem. Ilyen még soha nem volt.

Én még tapasztalatlan nyuszika vagyok :) , nem tudom milyen állapotosnak lenni, bát igen, igen tudom hogy a második is más mint az első.

De ha most megjön tudom hogy nagyon csalódott leszek
denni

t.kriszti! nem kaptam meg a privit :(
denni

Deni! Bejelöltelek az iwiwen! Azt hiszem legalábbis .
Vendég

krisztinka79: megnézem
denni

Igen, itt is vagy...már visszaigazoltam
denni

Sziasztok!

Denni! Mióta késik??

Andi!
Én ebben a hónapban hőmérőzök, a múlt hónapban nem csináltam..., de szedni továbbra sem szedek semmit.

Ildi! Király a fiad. Az enyém is kezdi ezeket :shock:
Meg a köztünk aludni akarást....csak akkor nem tudom hogy lesz valaha is kistesója.
A te fiad nem akar veletek aludni?? Vagy ha igen, hogy szereltétek le? Péternek múlt hétenvettük le a rácsot az ágyáról, de az apja nem akarja visszatenni. Igaz, lassan időszerű lesz normál heverőn is megtanulni aludni.
Vendég

Sziasztok!

Denni! Mióta késik??

Andi!
Én ebben a hónapban hőmérőzök, a múlt hónapban nem csináltam..., de szedni továbbra sem szedek semmit.

Ildi! Király a fiad. Az enyém is kezdi ezeket :shock:
Meg a köztünk aludni akarást....csak akkor nem tudom hogy lesz valaha is kistesója.
A te fiad nem akar veletek aludni?? Vagy ha igen, hogy szereltétek le? Péternek múlt hétenvettük le a rácsot az ágyáról, de az apja nem akarja visszatenni. Igaz, lassan időszerű lesz normál heverőn is megtanulni aludni.
Vendég

Kacika! Bence soha nem aludt velünk. Egyébként az elején apa nem is aludt velünk egy szobába, csak akkor költözött vissza, amikor Bence már átaludta az éjszakát! A kiságy az ágyunktól kb 30 cm-re volt, így ha sírt, akkor csak átnyúltam és simogattam. Kb. fél éve levettük a rácsot, és az ágyunkat teljesen odatoltuk, hogy ne tudjon leeseni. Így elófordul néha, hogy éjjel azt veszem észre, hogy odamászott mellém, alszik ott egy kicsit és megy is vissza a helyére és ott folytatja. Jó alvókája van, volt kitől örökölnie. :lol:

És akkor a mai aranyköpése: "anya én meg akarlak zabálni" :shock:
én meg megkérdezem: "azt, hogy kell?" erre ő: "ahogy apa szokta" :shock: :?: :?: :?:
Vendég

DENNI!
KÜLDTEM EGY MÁSIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!

Akkor hogy tévéztek, és hogy sexeltek????? Ha egy szobában van veletek?
Vendég

Nálunk az a gáz, hogy csináltatott az ágy(tehát nem lehet tologatni), és a kiságy nem fér be mellé, hárman meg nem férünk el kényelmesen az ágyban :shock:
Lehet hogy szivacsot kell vágatni a fal és az ágy közti résbe, és oda kitúr a fiam :shock: Frankó lenne komolyan. Imádom őt, de aludni nem tudok rendesen vele.

Most ebéd után, mindenféle zsarolásnak engedve lefeküdt aludni, de este megint mi lesz????
Vendég

Kacika: elméletileg már a 8 napja késik, bár gyakolralilag azt mondom 4 - 5 , mert hát min.és max ciklust ha veszem, bár a max. az csak gyógyszer mellett vol.

most vettem tesztet, holnap vagy pénteken megcsinálom. Bár ma reggel bevettem a C-vitamint és állítólag az befolyásolhatja az eredmlnyt a negatív irányba. / egyszer ezt hallottam, vagy olvastam, nem emlékszem /. Az előbb szörnyű hányingerem volt, vettem egy jégkrémet az enyhítette.

Nem is írtam, de vasárnap szörnyen erős piros színű volt a mellbimbóm. És annyira érzéken, most meg kényelmetlen a melltartó, egész nap huzigatom :!:
denni

Denni! Te nagyon gyanús vagy! :lol: :wink:
Vendég

Denni: ez már kezd egy kicsit kismamás tünetnek hangzani :lol:
Szerintem tesztelj mihamarabb.Alig várom,hogy beírhassalak a babás táblázatba (persze utána szép sorban mindenkit :wink: )
vedresandi

Helló Lányok!

Ti nem hallottatok a C vitamin hatásáról? Én is várom, de azt is hogy mindenkinek összejöjjön az a 2008-as év :D

Remélem ezek nem valami csalóka dolgok, hogy nem is babáról van szó :oops:
denni

Kacika! :lol: Bence általában 8-1/2 9 körül elmegy aludni,mi csak sokkal később megyünk! A szoba ahol alszunk az emeleten van, így lent a nappaliba azt csinálunk amit akarunk. Ott tv-zünk és mehet a szex is dögivel! :oops: Bár most a "hajtós napokban" a reggeli szexet fent intéztük, de ő ebből semmit se vett észre, már rutinosak vagyunk! :wink: Egyébként volt már rá példa, hogy alvás közben jött ránk, de mondom, baromi jó alvó, így fel sem ébred rá.

Denni! én ilyet még nem hallottam a C vitaminról!
Vendég

Az "altatás" nálunk annyiból áll, hogy elmesélem neki a Piroskát /minden délután és este is/, akkor még eszébe jut, hogy pisilnie kell, elvégzi a dolgát, jó éj puszi, és otthagyom, ő meg elalszik! Ebből a részből szerencsés vagyok! Kopp-kopp-kopp :lol:
Vendég

Sziasztok!!!
Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!
Akkor képzeljétek el,hogy mikor tizenéves lesznek a fiaitok,és a szex lessz a téma.
Tőlem már megkérdezte a tizenéves lányom "anya mikor szexeltek,mert soha nem halljuk?"
No erre mit válaszolhattam volna,"este mikor már úgy gondolom,hogy alszotok"
Vagy mikor elmentek iskolába,és otthon voltam reggel.
Nálunk az a baj,a mosakodás utánna,nehogy akkor jöjjönek ki wc-re vagy inni.
De nem fordult elő soha.
A világ legtermészetesebb dolgának tudják,soha nem halgatóztak,vagy ilyesmi,inkább én érzem egy kicsit cikisnek az egészet.
Vendég

Sziasztok!
Végre tudok jönni egy kicsit, különben úgy el vagyok havazva, hogy sosem érek a dolgom végére! :?
Denni, Kriszti remélem Ti már végre elkezditek a babásodást!! Megy a soksoksoksok drukkdrukkdrukk++++, már nagyon kíváncsi vagyok a tesztekre!! bárcsak pozitív lenne!!

Mi is most szedtük szét a rácsos ágyat és Anna szépen alszik benne, apa eszkábált rá egy kis peremet és ezért nem esik le. Nálunk kb 2 héttel ezelőtt szűnt meg a ringatás(a szopi elhagyása miatt kezdtem el), de csak azért mert már nem bírtam a nagy fenekét (nem is nagy, kis csini :D )és magától is elalszik, forgolódik a párnát teszi, veszi és el is alszik, én még nem mesélek neki. A nappalis szobában van velünk és utána viszem be a saját ágyába, mi is vele alszunk különben és a másik szobában intézkedünk tesó ügyben :D :D
Nálunk most növeszti a szemfogait és van olyan, hogy éjszaka felsír és nem lehet visszarakni az ágyikójába, akkor velünk alszik, de szerencsére viszonylag velünk párhuzamosan.
Én is várom már, hogy ilyen jó pofáka mondjon egyenlőre csak a hangsúlyon nevetek és örülök, ha először mondd ki valamit ma a rózsa volt. Már tudja mondani, hogy Koja(Cora) mit veszünk tújó(túrórudi) és persze még gombát is :D :D Én amúgy nem akartam tudni, hogy anyuék is szexelnek :D
Ildi Te nagy hőgörbe olvasó vagy!! nagyon ügyi vagy, lehet én is elkezdem mérni és Te majd kiolvasod belőle, amit lehet! én is szivesen befolyásolnám a dolgokat, ha lehetne!! sajnos én sem tudok csak úgy várakozni hónapokig, az engem letaglóz és el is vagyok már keseredve, két ismerősnek is nemsokára megszületik a baba, bár az első nekik kicsivel idősebb, mint Anna, hát a második lassan jóval idősebb lesz :?

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Denni én is bejelöltelek az iwiw-en.

Lépzeljétek a munkahelyemen elromlott a billentyű, így csak olvasni tudtalak benneteket.
Hát ez a szülők is szexelnek dolog. Igazán engem sem érdekelt, de én igazából úgy vagyok vele, hogy az én szüleim szexelnek??????????????????????? :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval ez nálunk nem volt téma.

Zsu

Kép
bvigh

Szerintetek most akkor melyik lángost csináljam meg? Kriszti vagy az Ildi félét? olyat akarok, amilyet a lángos sütőkben szoktak árulni! Ez mindkettő olyan??Húú a kiránduláson vettünk olyan rossz lángost, hogy csak na, szerintem 3 biztos kitelt volna belőle olyan vastag volt a tésztája.
Ha legközelebb lesz karajom a Krisztinka féle fincsit szeretném kipróbálni, az olyan jól hangzott!!
Ma megint tésztasali volt nálunk, olyan jó zöldséges most kilószámra enném az ilyesmit, amíg drága... :D meg baconba csavart csikemell, fincsi.

Kép, Kép
nemen

De jó, hogy vagytok!!Denni neked az iwiw-en is ez a beceneved? vagy mi alapján lehet megtalálni??Kislibus, Ildi, Ancsa Ti vagytok az iwiw-en??
Ancsa ugyan mikor jöhet végre közénk!! :? remélem minél hamarabb!!

Kép, Kép
nemen

Enik!
Ugyan olyan a lángos,csak kicsi,nem tudtam nagyobbra nyujtani!
Nagyon finom!!!!
Vendég

Kriszti gondolom most el vagy Te is havazva, munka, házimunka, internet :D
Én inkább reggel szoktam főzni, mert este már hulla vagyok ma is az leszek :D d.e. fél11-11-ig alvás most ismét 4-től nem tudom így este meddig kukorékol... :?
Tudod Kriszti nem a méret a lényeg!! :D :D Még egy kérdés, azt írtad, hogy kétszer sütsz belőle és mégis hány darabot, mert lehet nekünk negyed adag is elég lenne :D :D
Kriszti végülis maradsz ennél a dokinál? mikor kell menned vagy ha ez a hónap nem sikeres, akkor elkezded a clostyt és kész, vagy látni is akar? Húú nagyon drukkolok neked!!Hogy telt a mai napod?
Zsu akkor gondolom dühös lehettél a billentyűre!! :? :D , mint én mikor nem volt babanet és időm meg lett volna, az a kisfőnök csak néha látogat meg benneteket??
Kacika, Ildi, Krisztinka Ti is úgy tudjátok, hogy ha most terhesség, akkor szabadság, táppénz a terhesség alatt és akkor több lesz a szülszab és a gyed összege? egyáltalán meg lehet ezt ebben a formában csinálni??

Kép, Kép
nemen

Amúgy Ti hány gyerkőcöt szeretnétek? Gondolom Kriszti, Andi még egyet, többiek? Én 3-at szerettem volna, de arra már nem igazán lesz időnk, pénzünk, energiánk, jó lett volna kettő hamarabb, mint ahogy most állunk és a 3. kicsit később.
A szopi után úgy lelapultam hogy csak na, bár addig sem voltam bögyös, most meg végképp nem :? pedig mindenhol azt írják, hogy a szopi után nem lesz semmi változás, ha megfelelő az alátámasztás, én éjjel-nappal melltartóban voltam, hát nálam lett :? a többi dolog nem változott szerencsére, így sem vagyok megelégedve a tuti alakzatommal, hát még akkor mi lenne...

Kép, Kép
nemen

Szia Nemen!
Én nem terveztem soha,hogy hányat,de ha úgy alakul,én még simán bevállalok kettőt.Idén még csak 35 leszek papíron :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Én kettőt szeretnék, a párom egyet.Vagy ahogy ő mondja, ha kettő, akkkor legyenek ikrek. Na azt már nem!!! Nekem nem lesz segítségem, a szüleink vidéken élnek. Itt egyedül vagyunk, nem számíthatunk senkire.De, ha egy lesz, az legyen lány! Olyan édi kisruhákat lehet kapni............... Egyébként a neme a legutolsó, tulképp mindegy.
Ez a billentyű dolog engem is bosszantott, mert mire megkaptuk az újat, már indultam haza.
Ez a kisfőnök ált hetente kétszer jön, de most jövő héten végig ott lesz. Ez a hét elég jó volt, három napot minden héten szivesen eldolgoznék. (négyet meg pihennék :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?