Drága Kriszti! Nem akartalak letörni, ne haragudj! De hazudni sem akartam! Én lennék a legboldogabb, ha más véleményem lett volna a görbédről. Igazság szerint le sem akartam írni, azért mondtam, hogy majd még megnézem, de úgy gondoltam, jobb ha őszinte vagyok. DE EZ NEM JELENTI AZT, HOGY IGAZAM IS VAN!!!!!!!!!! Én is nézegettem már a fertyn görbéket, és baromi szépeket láttam amiből semmi nem lett, és reményteleneket amiből baba lett!!!!! MIndenkinek vannak ciklusai, amikor nincs peteérés, még akkor is, ha csak 20 éves, ezért nem kell aggódnod. Talán nem is volt olyan hülye az a doki akihez jársz, és van már annyi tapasztalata, hogy a closty beválik!
Annyira szégyenlem magam! Nem akartam, hogy így letörj! Mégegyszer bocsika!!!!!!!!! És ne felejtsd el, hogy nem az én véleményem fogja meghatározni, hogy lesz e babád! A hónap reménye ott hal meg, ha már pirosodik!
Zsu! Még én se hallottam ilyen kosárról!
Úgy látszik felénk ez nem szokás. Régen május fát állítottak ilyenkor azoknak akik férjhez mennek, de már abból is egyre kevesebbet látok. Örülj, hogy ilyen figyelmes volt a párod! Én is azt mondom, hogy idő kérdése, és itt esküvő lesz! Remélem majd minket is meghívsz!
Kislibus! Osztom az előttem szólók véleményét! Én is szeretnék így gondolkodni, de nekem nem megy. Pedig biztosan könnyebb lenne az életem. El se tudom neked mondani, hogy a vetélésem után mennyire nehéz volt felállnom. Mindenfelé kapkodtam, és olyanokat is megbántottam, akik csak segíteni akartak, és nagyon kedvelem őket.
Boldog lehetsz, ha Te így tudsz hozzáállni a dolgokhoz!!!! Kérünk minnél több pozitív gondolatot! Akkár minden nap írhatnál nekünk egyet!
Andi! Olyan jó megint a vonalzód. De most már jöjjön az a baba, mert el se tudom képzelni, hogy júniusra milyen kis frappáns szöveget tudnál kitalálni!