Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!
Oan jót aludtam! De tudtam volna még.... :( Csak ma be kell mennem a suliba a táppénzes papírral. Busszal be fél óra...ott kötelező körök, pocakvizit, hogy vagy? jól vagyok, nem hánysz? nem hányok...pihensz? pihenek (ha tudnák az a 25 órát!!!)...vissza séta buszhoz fél óra, busszal vissza fél óra. Buszon hely nincs, ott jön majd a hányinger. Elmegy az egész délelőtt!
Pedig nem ártana takarítani vagy ilyesmi....
Délután meg naná, hogy tanítok...

Mikor lesz már nyár???

marek

Jó reggelt Bukareeest! Jó reggelt Magyarorszáááág!
hát ez a nap jól kezdődik. bár Apuka hajnalban valami cöcögéssel ébresztett, és mikor szóltam neki, h kicsit halkabban, azt válaszolta, h olyan hangosan horkoltam, h felébredt rá, és ezért kezdett el cöcögni, h én is felébredjek picit, és abbahagyjam a horkolást. szar ügy :oops:

én is takarítok délután picit, de asszem max. kiporszívózok.
addig pedig várom a bútorokat meg az ajtókészítő kisiparost délelőtt, és közben próbálom gyűrni a fosszilis cuccokat.

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Marek!
Én mindig postán küldtem el a táppénzes papíromat. Pont a buszozás miatt nem vállaltam az utat, én nem mondom senkinek, hogy adja át a helyet, de nem volt kedvem tömegnyomorba utazni, még valaki az ablaknak préselte volna a pocakot.

Andi!
Tegnap rávettem a fiúkat, hogy nézzünk el a TTL-be, tapétát nézni. Nagy nehezen belementek. :) Tapéta, ami kellett volna nincs, ez még gond lesz, na se baj. Már sétáltam a szőnyegekhez, amikor észre vettem, hogy a fiúk sehol, szépen otthagytak, kimentek a kocsihoz. Végül is csak azt mondtam, hogy tapétát akarok nézni. :shock: Legközelebb majd több mindent adagolok be nekik. :) Bezzeg, ha apa akar valami motort v. műszaki cikket, mi vonulunk vele szépen... :)
Esti programunk a kocsikázás volt, álmunk egy kertes ház, mentünk szétnézni a környéken, addig mentünk, hogy már Tokajban voltunk. Kaptunk egy fagyit, ami nekem a vacsi is volt, és irány haza.

Gabi!
Te még dolgozol?

Hajni!
Te pedig újra dolgozol? Örülök, hogy már jobban vagy.

Tontica!
Szép pocid van, nem nagy, pont jó.

Tegnap a tanácsadáson megkérdezte egy anyuka, hogy mennyi idős vagyok, mikor mondtam, hogy 19., nem hitte el, azt hitte már idősebb, vagyok. Na igen egy kicsit szerintem, bekeményedet a pocak, mert egész délelőtt hajolgattam, porszívóztunk,... csupa házi munka, közben a tanácsadáson Manó után szaladgáltam emeltem, mire sorra kerültünk kikerekedtem.
:wink:

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:lol: Jolka, hát a tegnapi nap akkor nem jött be teljesen. szegénykee :lol: és kimentek?? ez kész!
kertes ház, ja. az nekem is jó lenne egy. kicsi kerttel is jó lenne. majd később. most egyelőre a speed-pelenkázásra gyűjtök lelki erőt...nem még a virágoskert...áááá
fagyit vacsorára? ez most fogyókúra vagy pont ellenkezőleg? :shock:
mondjuk a wiwes képed alapján én is többnek gondoltalak 19.nél. már elnézést ;)
mai program? műanyag pohár-beszerzés? vagy Manó leállt kicsit?

Kép
an°°di

:D :D :D , Műanyag pohár, ez jó. Sajnos Manó csak üveg pohárból hajlandó inni. Cumisüveget sem fogadta el, sosem. Amikor lekezdtünk kakaózni és adtam cimisüvegbe, akkor a szőnyeg többet kapott, mert addig rázta míg mind ki nem jött. :) Így pohár maradt.

FAgyi volt vacsira, nem kivántam utána semmit. Pedig fagyiból is csak pár falat jutott, mert Manó elkunyerálta, így ő két tölcsérrel a kezében kocsikázott tovább. :)
Itthon szétnéztem a hűtőbe, tele is van, de nem voltam éhes, de csak mert vacsi idő volt, nem ettem. A fiúkat kiszolgáltam, nekem ennyi is elég volt a kajákból. Legalább a pénteki méricskélés 5dkg kevesebb lesz. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka-anyuka, ugye nem tetszik fogyókúrázni?? akkor inkább a fagyikúra 8) (szóviccnek sz*r, de az elv jó).
múltkor nekem is megkívánta a szemem a mozartkugeln-cartedort...vittünk is haverokhoz látogatós-ajándékba..kaptam kistányérral...utána azt kívántam, bárcsak inkább a lecsóból kértem volna. :? nem megy ez az édesélet... túlságosan kisédeske vagyok én alapból. ez a probléma.

nektek nincs amúgy hőemelkedésetek? nekem baromi gyakran van.
és most már az arcomon is szárad a bőr. klassz :? erre vártam. pfff

Kép
an°°di

Nem, nem fogyózok... Csak próbálok vigyázni, pedig egyszer csak beindulnak azok a fránya kilók. Főleg majd szoptatáskor, vagyis nálam. De ha kislány remélem, leszív, mint az ismerősöket. :)

Én csak repedt sarkú leszek. :D Már vastagon ráteszem a testápolót és zoknit éjszakára, sz@r érzés, utálom a krémeket, de muszáj, ha szandált akarok hordani. :)

Édesség, inkább kerülöm, mert ha egyszer megérzem, akkor végem, csoki függő vagyok. :( Inkább el sem kezdem. Pedig a baba is boldogabb lenne, kutatások szerint...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

na, a tudomány oltárán leborulva és áldozva bedobok egy pralinét és alszom egy félórácskát. lenyomott a reggeli.
hiába no, az a sok tej.
majd jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Mi is megyünk, megpróbálom a délutáni sziesztára lefárasztani Manót.:) Na és költök magamra egy kicsit, míg nem fizetem be a számlákat. :)

Kellemes pihit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szép napot, sziasztok!

Andi, nem akartam bunkó lenni, remélem nem haragudtál meg.
Elolvastam a hétvégi kaja kinálatot nálatok, bár ne tettem volna.
Mindig éhes vagyok, ez már túlzás azért, hát nem akarok 30 kiló plusszal zárni. Asszem ma beszerzek 1 raklapra való joghurtot, apával megetetem a maradék tábla csokit, meg a kókuszos sütikét amit sütöttem és ráveszem magam a plusz kalóriák mérséklésére.
Lányok, van még vki akinek ekkora étvágya van?

Marek: Mikor lesz nyár? Én szivesen átaludnám, nem birom a meleget.

Jolka: Már nem dolgozom, de ha tehetném nem jöttem volna el ilyen korán táppénzre ( elég régóta táppénzen vagyok)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok , en uj vagyok itt- a masik topicba, a 2007. okt. ben szulunkbe szoktam irni..Ermoni szolt, hogy itt is vagytok :)
meg azt hiszem a Jutta es a masok is irnak ide is. hello :)

Ermoni !! irtam a prividre, sos. surgos kerdes - ha van idod legyszi valaszolj

Szeretnem kerdezni, hogy van-e koztetek aki a Mavban fog szulni ? es esetleg az orvosa "nem maganban" is rendel...
ha van ilyen, kerem irjon privatban, ha szabad kernem.

elore is koszonom:

bogyo
16 + 4
bogyogyorgyi

Gabcii, pontosan mivel is bántottál volna meg? nem is voltál bunkó (vagy csak nem vettem észre? :roll: )... hehe
tényleg semmi gond. csak mostanában mindenki azzal jön, h "hűha, ez nem lesz semmi." meg hogy "nem aggódsz, h hogyan fogsz boldogulni?" stb. gondolom, most már kevesebbre is ugrok. boccs. visszafogom magam. 8)
a táppénz nekem is meghozta régebben az étvágyat. otthon vagy, mondjuk még főzni is tudsz és/vagy szeretsz..veszélyes kombináció.
viszont van már egy kevés zöldésgféle...hm?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Most vettem észre, hogy a tegnap estieket kihagytam.

Lollypop: az iker tesóm fiú és sztem semmivel nincs nagyobb kötődés köztünk, mint bármely 2 testvér között. Szeretjük egymást nagyon azért :)
A hasonlósság sem túl nagy, közöttünk, sőt. Ő 185cm körül van és olyan 120 kiló körüli, én meg 168 cm és hatvan pár kiló körüli (VOltam, most nem mondom meg menyi vok :D )

tontica: télleg szép a pocid és neked is gratulálok az ikrekhez. nekem már van ekkora hasam, asszem kicsit nagyobb is. tegnap nött sztem. Mutiztam apának és jóváhagyta, hogy szép :)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Tontica - szép nagy a poci, dehát ketten is laknak benne, tehát gondolom így tökéletes! :lol:

Lollypop - sajnállak a hányinger miatt, remélem lassan elmúlik!

Hajni - grat a tuti kiscsajhoz és örülök, hogy jobban vagy!

Andi - ennyi kajától én 2-3 kgot híztam volna! :oops:

Jolka - a hajlongáskor kistesó nem reklamál? Nálam a pakolászás miatt (lenti szekrény) akkorát rugott / bokszolt, hogy csuda! (ez volt az első igazi mozgása :lol: , eddig csak bugyogás szerűt éreztem.)

Gabcii - én is hasonló cipőben járok - étvágyam van és úgy hízok mintha fizetnének érte (megóbálom visszafogni magam).

Bogyó - üdv itt is! :-)

Jajaja, voltam genetika UH-n. Kuki/punci témában semmi fejlemény - a popsiát mutatta, de minden rendben vele!
Lassan megyünk 4D-re mert már apu 6 hete látta utoljára, én meg meghalok a kiváncsiságtól, hogy kisfiú v. kislány!

Jutta

KépKép
jutta

Kedves Bogyó, én nem tervezek a Mávban szülni. csak mondom. és szia!

Jutta, és milyen a feneke? van már rajta hús? az én kis B-m olyan kis csonti még! hátha két hét múlva már rajta is lesz egy kis fokhagymasegg :wink:
őrület, h enyire érzed! irigykedem. :? a doki nekem azt mondta, h amit múlt héten éreztem, az csak egy kis szél volt... :evil: ja. azóta is benn van, mi? :P

Kép
an°°di

Andi, a védőnő nekem is hitelenkedett, hogy a gyereket érzem, amikor először mondtam (15. hét körül), de hagy érezzem már én...
A szelet (az is szokott lenni) tök másmilyennek érzem, és főleg nem ugyanott van...
Tehát az "szakmai véleményem alapján" Ő / Ők amit érzel. Egy lassan 8-12 cm ülőmagasságú gyerek 3-5 cm-s végtagokkal, ha mozdul (főleg bukfencezik) azt már nemondja mán senki hogy nem érzem/érzed meg...

Nálam már kb 18 cm tetőtlő - talpig a kölök és 5 cm a lábija, jó tudom nem annyira csontos még, de könyörgöm egy nagyobb adag kakit és érez az ember a pocakjában, ami nem mocorog magától, csak mozog lefele...
(én meg a mensi előtt a hasi ütőeret is éreztem mindig lüktetni)

Jutta

KépKép
jutta

Ja nem igen láttam, mert a magánrendelővel ellentétben itt csak egy monitor volt - az meg az orvos felé volt fordítva... de azt tudom, hogy kb 250 gm. (az orvos mondott vmi ilyet) Tehát még ő is soványka, hízni mostantól kezdenek és a 30-40 hét között híznak tempósan.

Jutta

KépKép
jutta

Megjöttem a (tor)túráról...jó volt. Beírtam az utolsó egy hét túlóráit...így már megérte bemenni, mert szerintem legalább 500ft-ot keresek vele a busz meg 600 volt. Na mindegy...Megvolt a hogy vagy?jól vagyok...

Most lepihenek egy kicsit, aztán megyek dolgozni. Alig várom :evil:

Majd jövök még...ha gondoljátok

marek

méé akkor írtok ennyit, mikor nincs időm elolvasni :?: :?: :?: :lol:

Bezzeg mikor feküdnöm kellett és untam magam. :roll: :lol: :wink:

Most megyek fordászhoz, hajat festetni. :)
Vendég

no, ebéd is megvolt. egész tűrhető lett ez az álkínai tészta tojással, szójaszósszal meg wok-fűszerkeverékkel. nem hiába laktam koleszban 5 évig, no. maradékokban verhetetlen vagyok. mármint ehetővé-tételben ;)
és megint csak elfáradtam. miben vajon? az esszé alig halad, de lesz új bútor (már tuti, mert itt vannak becsomagolva), és új bejárati ajtó is (mert megrendeltem).
na, engedélyezek magamnak egy kis ebéd utáni olvasgatós részt, aztán vissza a kis feladataimhoz.
8)

Kép
an°°di

sziasztok
Lányok,jó lett a vérem :-)sírok és nevetek,kemény 3 hét áll mögöttem és mégkeményebb mai nap,ma simán lepipáltam Győzike Beáját.de ennél zebb ajándékot nem kaphattam volna névnapomra,szülinapomra,talán lassan visszajön az életkedvem is.

Ma madártejet kellet csinálnom :evil: életembe elöszőr,gondoltam nem fog kirajtam,de így utólag azt mondom kapja be,mármint a madártej.Megpróbáltam bevonni Maját ment is amíg a forró felhőcskék kihorgászására került a sor.Merthogy ő kézbe szeretne lenni,hát me, lett,üvöltés,szobába bezár üvöltés.A sárga része csomós lett a ruhadt lejárt pudingpor miatt áh kicsit se voltam ideges.átszűrtem,forrón kimertem ügye,Maja már szabadlábon volt csoda hogy nem forráztam le a fejét.aztán bekellett pakolni a hűtőbe a 4 tálcát,mindenegyes alkalommal becsukta az orrom elött a hűtőajtót,már majdnem sírtam.aztán ebéd na itt már sírtam
végül megenyhült naccsága és méltóztatott enni 4 falat lazagnet fél flakon kecsappal :evil: jó lnne ha már elaludna :oops:

Jutta
ti manótok is szégyenlős,én most fogok bejelentkezni 4dre :-)

nagyobb adag kaki :lol:

Andi
mindenkinek az az első reakciója ikrekre hogy te jó ég,de igazából biztos nem olyan szörnyű :-)aszongyák,hogy ők az elejétől nincsenek úgy elkapatva mint az egykék,muszály nekik szokni és ezért kezelhetőbbek :-)

netes turikból vásárolok (teszvesz,vatera,babaszoba)

nekem idegrohamaim vannak,a hőemelkedéssel jobban ellennék,és kegyetlen száraz mindenhol a bőröm

szia Bogyó :-)

Jolka
mit vadásztál magadnak?

Maja is bírja az üvegpoharat de ritkán kap,a márványon szépen szól ha esik :evil:

Timi
Vendég

:lol: Timi, először is BOLDOG NÉVNAPOT!

másodszor: sza*d le az elrontott kaját. a madártej amúgy sem szerepel a kezdők szakácskönyvében (én még soha ...)

harmadszor: BAROMIIII KLASSSSZ, H VÉGRE JÓÓÓÓÓÓ az a rohadt afp.

és hogy a fenébe jön ide a Bajaasszony????? :lol:
:lol: inkább a hőemelkedés, mi?? na abból nem eszel! idegroham. azt rághatod! ;)
no, léptem olvasgatni
:roll:

Kép
an°°di

Andi
köszi,köszi,köszi

áh nem lett végül elrontva csak nem lett sűrű,hát majd kikanalzzákígy anyukám úgys erak bele pudingot.eg nem is az hanem ez a köcsög idegebetegség meg hogy nem tudtam nyugodtan csinálni,szóval Maját sajnálom na.

Afp,afp az is bekaphatja ,perzse az abiztos ha megszületik a baba és a két szememmel látom hogy okés a drága,de most őszintén mi a francnak csinálják de tényleg??rémiszgetni?

Bejaasszony olyan szinten tud ordítani hogy zeng tőle az utca,na ma én is ilyen voltam :roll:
Vendég

Boldog névnapot TIMI!!!
Egyébként nekem sincs hőemelkedésem, csak idegrohamaim....nem is adnám oda őket egy hőemelkedésért!!!!
Eddigi leglátványosabb hisztim: após korházba, megyünk látogatni hurrá. Pakolom a kis csomagot, kalácska, sütike, minden sz.r...aztán valamin felhúzom magam, csomag röpül, én ledobom magam az ágyra zokogva. Kedvesem kérdezi, hogy most mi a baj, én meg zokogok, hogy lapos lett a kalács brühühü..

Szerintem kabaréba illik, egyébként se értem mit szórakoztam én kalácskával, sütikével, mert amikor én kórházban voltam, akkor engem fel se hívtak apósék.... Valószínű tudat alatt ezért repült a csomag. Akkor nekem miért kötelességem???? Anyós témáról ennyit, itt talán én se írnék többet, lehet, hogy ez is sok volt.

marek

Marek
köszi:-)

hehe ezen a lapos lett a kalácson jót nevettem,bár tudom akkor és ott ez nem olyan vicces :wink:

khm nálunk még a falnak is füle van :evil:
Vendég

hű, kíváncsi vagyok, h ha fiam (is) lesz, én milyen anyós leszek.
az én anyósom totál okés nő. rettentő sokat beszél, ez az egy hibája van. no, meg egy kicsit elfogult a kislányával (!) szemben. viszi neki a madártejecskét ebédre. bezzeg a fiának sose.
ezt leszámítva, semmi bajom vele. nálunk is csak egyszer volt még az elmúlt másfél év alatt (hálistennek ;) )

láttam, az októberi szülős topikban már fürdőrucikat nézegettek a csajok. én most kaptam egyet anyukámtól...vicces :D nagyon vicces. sebaj. remélem, egy hónap múlva is rámjön, mert csak akkor megyünk nyaralni. :roll:
no, megyek beretvélkozni meg zuhanyozni. már büdöslök. elmaradt a reggeli zuhi, de a bútorszállítóknak kötve hiszem, h feltűnt volna.
a mai magzatzene: világzene. most sivatagi tuaregek nyomják elektromos gitárral. nagyon tutkóóóóó :)

Kép
an°°di

Nálam se az anyós a gáz, hanem az após...már előre azon parázok, hogy mit fogok csinálni, ha meg lesz a gyerek. Ő az aki gondolkodás nélkül odaadja a tábla csokit a gyereknek ebéd előtt...úgy szereti. CSakhogy az én gyerekem kezébe nem fogja belenyomni a csokikát, meg nem fogja megitatni kóláva, meg ilyesmi. Ezen már most vitázunk az urammal. Úristen mi lesz velem!!! Eddig meghúztam magam, nem mondtam, ha nem tetszett valami, de szerintem a gyerek miatt majd kénytelen leszek kinyitni a szám...
Például abban az ügyben, hogy el lehet hozzánk jönni, ha meg akarják nézni, nem hiszem, hogy az elején majd én fogom hurcolászni hozzájuk az unokát....
Még nagyon messze van, de ezektől a dolgoktól nagyon félek. Mert az uram viszont nagyon apás :( :(

marek

Sziasztok!

Timi!
Sok boldog névnapot kívánok neked!!!
Mikor is lesz a szülinpaod? 5.-én? Gratulálok a jó eredményhez!!! :)
Nekem még csak most aludt el Manó. :evil: 13 -kor értünk haza, ebéd, alvás, ami előtt egy óra beszélgetés, meseolvasás, de ő csak beszélt még, azt hittem sosem ájul be.
A kajám, amit félbe hagytam, kihűlt, Saláta fokhagymás öntettel, na és a köret:D Tepsis burgonya és sült császárszalonna. Remélem nem lesz semmi bajom, hogy hidegen ettem meg. Lusta voltam a salátát leszedni a tányérról és újra melegíteni. :oops:
Madártej, pudinggal? Itt Szabolcsba hígabbra csinálják, mint nálunk, de ehető. Mi sűrűbben. Ha szülök biztos megint kapok anyóséktól, persze a barátnője készíti. :D

Jutta!
Szegény tesó, szerintem panaszkodni sem mer. :) Állandóan mozgásban van. Ma is, szerintem hosszútávot futottam Manó után.
Ha nyugalmi helyzetben vagyok, akkor érzem a picit. Ma is a kádban feküdtem, amikor már szemem látható volt a mozgása :D Ennek nagyon örültem.

Andi!
Mindenkinek ez az első reakciója, iker terhességnél. Nem tud ilyenkor mit kérdezni az ember, csak a szokásosat. :D
Nem kell félni tőle, ügyi leszel és ész. :)

Na mai szerzeményeim. 1 Mam mystic rövid szoknya, 2 ugyancsak mam mystic felső. Apának még nem mondtam el, de keresztbe fog elnyelni. :) Na majd, ha hazajön, ebben várom, hátha megenyhül. :)
A hölgy nagyon rendes volt a boltban, pedig Manó az összes felsőt lepakolta a polcról. :? Na még a Viki titkát is elmondta, hogy tudott az első gyerek után 30 valahány kilótól megszabadulni. Spártai módszerrel, 500kalóriás fitnes vackot rágott. :( Pedig már azt hittem van valami tuti tippje.

Fürdőruci, jövő héten mennék újra úszni, de nem merem az úszódresszemet felpróbálni, tuti szűköcske. :(
Na majd van valami nagymamás rucit beszerzek. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek!

Hasonló volt, na még most is az a szitu mint nálad. Előre ne idegeskedj semmin, majd kialakul.
Ne is mond a párodnak, mi lehet, meg mi nem, mert ezen csak Ti fogtok összeveszni. Az első héten mikor megszültem, nekünk volt egy hatalmas veszekedésünk, de helyre raktam a párom. Mindent elolvasott, ami csak létezett a gyereknevelésről, majd okoskodott, mit, hogy kell csinálni. Na és jött, hogy mit mondtak a kolleganők, az anyuci... :evil: Sokkal jobb az én anyum, ő csak tanácsod ad, de nem parancsolgat, nem szól bele a dolgainkba. Viszont minden tanácsát megfogadok. :) Jó, ah az apuka segít a gyereknevelésbe, de ne túlságosan, maradjon férfi.
Végül a nagyveszekedés akkor történt meg, mikor anyósom 3 kocsira való emberrel beállított az első héten. :( Alig ismertem valakit, én meg csak pattogtam, mert ki kellett mindenkit szolgálni.
Na több rosszat nem írok, mert, még ha ismerős olvas, visszamondja. :)
Marek, csak a saját anyai ösztönödre hallgass.
Csoki, kóla, nem mindig kivédhető. De majd rutinos leszel, a visszautasításokban.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, köszi, h megosztottad velünk Viki titkát :lol: :lol: :lol: nagyon hasznos. biztos alkalmazni fogom ;)
fénykép az új szerzeményekről nincsen? meg pocakfotód is régen volt már!!!! :roll:
hehe, és ügyi leszek és ész. ez jó :lol: hű, totál kész vagyok. így frissen zuhanyozva mindig szebb a világ! ;)
hű, ha ilyen jó kis szaftos anyós.sztorik vannak, én kérek még. nektek jólesik panaszkodni, én meg okulhatok.... én sem szóltam volna valószínűleg. egy barátnőm is hasonló helyzetben VOLT. aztán beindult a pszichológus-mizéria, mert egyedül képtelen volt ezt a szitut kezelni. segített valamicskét a sok szeánsz, de nem sokat. aztán egy nap visszaszólt. és azóta is. :evil: :twisted: mindenki bekaphassa, akinek nem tetszik. az ő gyereke, úgy neveli, ahogy ő akarja. ez a hozzáállás bevált. neki legalábbis.

Kép
an°°di

Hát hozzánk anyós nem fog beállítani egy csomó emberrel...be sem fog állítani. Majd meg kell hívni szeretettel. De előtte párszor megkérdezi, hogy mikor megyünk el....másfél óra autóval. Nekem most ez a legnagyobb parám, tudom még korai, meg nem kellene, meg majd kialakul, meg többen túlélték már...de akkor is. Mennyit fogunk mi ezen vitatkozni!
marek

Most megyek pénzt keresni... :( Megmondom őszintén egyre kevesebb kedvem van az egészhez. Nem fárasztó, vagy ilyesmi, de mégis olyan jó lenne itthon pihizni, olvasgatni, zenét hallgatni... De most nem mondhatom azt, hogy bocs, vége a tanfolyamnak, mert tanárnéni terhes, meg hisztis, meg hát meg is unta az egészet.

marek

apropó, para... bár nem az, de majdnem. inkább csak kérdés. intim. dehát magunk között vagyunk, gondolom. na szóval: nektek nincs több folyás? színtelen, szagtalan, nem csíp, semmi gondot nem okoz. csak több. lehet, h amiatt a candida miatt van? (nem akarok doktorost játszani, de most kit kérdezzek mégis? ;) tisztasági betét nélkül fel sem húzom a bugyim.)

Kép
an°°di

én is megyek majd. de nekem van kedvem igaz, baromi keveset tanítok most, h egyesével tűnnek el a diákok. :evil:
meddig tart még, Marek?

Kép
an°°di

Június közepe, de van amelyik tovább.

Nekem nincs folyás, én viszont állandóan pisilni járok. Van, hogy nem tudok hazajönni, hanem félúton be kell mennem egy helyre, ahol van wc. Tök ciki. Ezért vettem ezt az intimtorna cuccot, bár még nem kezdtem el, viszont elolvastam, ezért mindent tudok a helyes pisilési és kakilási (bocs, de tényleg) technikákról. Viszont egyre jobban aggaszt, hogy egyszer majd nem bírja ki hazáig. :oops: :oops:

Most már komolyan megyek, és azon imádkozom, hogy kibírjam a három óra végéig. :(

marek

Marek!

Jó tanítást neked, lassan vége lesz. Ismerős kollegával ma találkoztam, ő még mindig tanít, de csak júniusig akar. Ugyan neki házhoz mennek a tanítványok, de elmodása szerint sokan vannak, na és neki már ott van egy 22 hós gyerkőc, és egy pocaklakó. CSak kitartás. Utazás gyerekkel. Mi csak 3 hónaposan tettük a gyereket először kocsiba, addig még a hordóban sem ült. Nem akartuk feleslegesen törni a gyereket. Addig a szülőket sem látogattuk. Akkor is, egy esküvő miatt mentünk anyósék. Tehát, ha te azt mondod, hogy nem mentek, akkor az úgy is lesz, mert akkor ki ad a gyerkőcnek tejcsit, TE. Győzelem. :) Azóta 3 hetente megyünk anyósék és a szülőkhöz, felváltva,egyik hétvége itt, a másik ott, majd 1 hét szünet. Meg lehet oldani, ha hiányzik az unoka jöjjenek megnézni, de nem jönnek. :wink:

Andi!
Nekem is van folyás. Sajna. Doki szerint semmi gond, ez természetes, míg nem szúr, v. viszket. Ma már kamillázok, mert holnap jelenés a védőnőnél, és a pisi kimutatja.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja as zerzeménnyel majd csinálok egy pocis képet. :) Fej nélkül, mert én már sosem jutok el a fodrászhoz. Gyerekkel, azért nem akarok beállítani.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, nem értem ezt a kamillás dolgot.. :? és milyen pisi és hol mutatja ki? és hogy jön ide a védőnő? (úgy nézem, nálatok totál más a rendszer) :shock:

Kép
an°°di

no, majd este megnézem. a képpel együtt ugyebár ;)
leléptem én is dolgozni már végre
sziasz

Kép
an°°di

Már itt is vagyok. Majdnem elaludtam...hiába, front van.
Viszont ma rákérdezett az egyik tanítvány...eddig ő volt a második, aki észrevette. Mások gondolom arra gondolnak, hogy de jól elhíztam.
Ja, és amióta nagy a hasam, azóta az egyik tanítványom minden órát elmondja, hogy milyen jól nézek. Lehet, hogy ő a nagy hasú nőket szereti :? lassan azért elárulom neki, hogy engem már csak egy gyerekkel együtt tudna fölszedni, úgy is nehezen... :D

marek

hé, hát itt mi ez a pangás??? :shock: azt hittem, nem lesz időm vacsorát csinálni, mert annyi hozzászólást kell majd elolvasnom. hát nem. akkor vacsora. ja, meg kinyírom ezt a dinoszaurusz.leyget, ami beszökött :evil:

Kép
an°°di

Gyilkos!!!
Hozzánk a kutya szökött be. Mit javasolsz?
marek

hát újsággal leütni...nem is tudom. ha elég vastag, talán :?
ha a saját, akkor az apróhirdetést kicsit nagyobb olvasóközönséggel, mint ez a fórum. úgy látom a múltkori elpasszolás-kísérlet nem jött össze 8)
na, tényleg összeütök egy salit

Kép
an°°di

Nem is akartam igaziból elpasszolni. Úgy szeretem! Ahogy mondtad, én a gyerekem is így meg fogom hirdetni, de aztán nem adom oda.

Ne salit egyél, mert akkor soha nem fogsz úgy kinézni, mint egy rendes kismama!!!

marek

dehogyisnem
rajtam már mindenki látja. csak a doki nem :? lehet, h mégsem jó ez az orvos??? :roll: illetve nem is látja, hanem tudja mindenki. és nem én pletykálok. és nem ia Apuka. elég volt egy-egy megbízhatóan pletykás embernek elmondani, mi a szitu ;)
salit meg muszáj enni, mert különben nem jönnek rám a kölcsönkapott terhesgatyák. és fázom. nagyon. a bandázsos technika nekem nem jön be. este meg főleg nem, amikor a cipzárt már egyáltalán nem tudom felhúzni.. és akkor még jobban fázom. és akkor még hisztisebb leszek, az meg már nekem is sok magamból.

Kép
an°°di

milyen anya leszek én??? :roll: :?
http://index.hu/velvet/celeb/halle0503/
olvassatok, okuljatok
:wink:

Kép
an°°di

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html
és lehetne a leendő fiunk Elmó... hm--- még meggondolom

Kép
an°°di

Mi a francnak előre megvenni a ruhákat. Mire megszületik a gyerek kimennek a divatból. Én nem szeretném, ha a gyerekem az előző szezon ruháit hordaná...
Most komolyan, hát nem felháborító????? Swarovsky kristály cumi? Ne vicceljünk mán... gyémántcumi...az köll az újszülöttnek.
marek

Én nem nézem a neveket, mert az enyém már tuti, hogy Orália lesz...
A második pedig Dzsásztin
marek

nojólvan
unom magamat itt egyedül
:(
hiába várom, h Apuka hazaérjen... pedig a legjobb ürügy a lelépésre ;)
akkor lelépek csak úgy
vár a könyvem
holnap nem nagyon leszek. soksok munka lesz... legalábbis ezt terveztem.
mindenkinek jóccakát

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?