Sziasztok!
Timi!
Sok boldog névnapot kívánok neked!!!
Mikor is lesz a szülinpaod? 5.-én? Gratulálok a jó eredményhez!!!
Nekem még csak most aludt el Manó.
13 -kor értünk haza, ebéd, alvás, ami előtt egy óra beszélgetés, meseolvasás, de ő csak beszélt még, azt hittem sosem ájul be.
A kajám, amit félbe hagytam, kihűlt, Saláta fokhagymás öntettel, na és a köret:D Tepsis burgonya és sült császárszalonna. Remélem nem lesz semmi bajom, hogy hidegen ettem meg. Lusta voltam a salátát leszedni a tányérról és újra melegíteni.
Madártej, pudinggal? Itt Szabolcsba hígabbra csinálják, mint nálunk, de ehető. Mi sűrűbben. Ha szülök biztos megint kapok anyóséktól, persze a barátnője készíti.
Jutta!
Szegény tesó, szerintem panaszkodni sem mer.
Állandóan mozgásban van. Ma is, szerintem hosszútávot futottam Manó után.
Ha nyugalmi helyzetben vagyok, akkor érzem a picit. Ma is a kádban feküdtem, amikor már szemem látható volt a mozgása
Ennek nagyon örültem.
Andi!
Mindenkinek ez az első reakciója, iker terhességnél. Nem tud ilyenkor mit kérdezni az ember, csak a szokásosat.
Nem kell félni tőle, ügyi leszel és ész.
Na mai szerzeményeim. 1 Mam mystic rövid szoknya, 2 ugyancsak mam mystic felső. Apának még nem mondtam el, de keresztbe fog elnyelni.
Na majd, ha hazajön, ebben várom, hátha megenyhül.
A hölgy nagyon rendes volt a boltban, pedig Manó az összes felsőt lepakolta a polcról.
Na még a Viki titkát is elmondta, hogy tudott az első gyerek után 30 valahány kilótól megszabadulni. Spártai módszerrel, 500kalóriás fitnes vackot rágott.
Pedig már azt hittem van valami tuti tippje.
Fürdőruci, jövő héten mennék újra úszni, de nem merem az úszódresszemet felpróbálni, tuti szűköcske.
Na majd van valami nagymamás rucit beszerzek.
Sziasztok