Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Kata!

Úgy látszik csak nagy nehezen vettél észre! :) Na sebaj... Megértem, hisz jó sokáig el voltam ám tűnve. :)

Igazad van. Még most kell hogy kihasználjam az alkalmat a csevegésre, mert utána tutira semmire nem lesz időm. De persze már nagyon várom azt az az időt! Olyan jó lesz!!!! :)

Lizu baba hidd el jól lesz hamarosan. Meg kell, hogy legyen az eredménye a sok kezelésnek és legfőképpen a rendkívüli kitartásotoknak.

Naná, hogy megzabálod! Szerintem nincs annál szebb és jobb érzés, mint amikor egy anya észreveszi csemetéje legújabb tudományát. Ugye???

F.

fatima

sziasztok,

nekünk is jó pörgős volt a hosszú hétvége,aztán nem volt már erőm írni, csak olvasóüzemmódban voltam.
pénteken voltunk apájával billiárdozni,meg másik nap este voltunk vacsizni {szülinapja volt}, meg voltunk hajógyári szigeten {nagyon frankó játszótér van ott}, meg most apája Laurával a kerületi vurstliban van.. :lol:

képek egytől-egyig fantasztikusak, arabus Marcipán,motoros Márk,meg Szilvi Ákosa, meg tornázós Lizu..

FARKÓNAK NAGYON BOLDOG 1.SZÜLINAPOT !!
Nóri, kérünk szépen képeket ! sikerült már az új lakásban ünnepelni? kicuccoltatok már?
{amúgy meg de, strigulázom, h. mindig csúszol a köszöntéssel.. ne butáskodj már.. }

Edu+Imi, nagyon szép kertet varázsoltatok !
tök jó ez a before-after kép ! köszönöm a prezentációt ! :wink:
mostmár látom a tavacskát is, ahol kisZs megfürdött.. :lol:

Fatima, welcome back !

Kata, gratula Lizu új tudományaihoz !

Andi, nagyon szépek vagytok a képen ! Maja tündéri !

puszi a többieknek, akinek nem írtam külön.

elveszett báránykák? {kérdem ezt pont én..khm..}
Julcsi, Übi, Timi, Mircike, Nóra, Klári, {Zsófi+Reni igazoltan hiányzik}.. ??

M.

Marcsi

KépKép
alon

Farkast Isten éltesse sokáig!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK FARKASNAK SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!

Az elmúlt napokban nekem is csak olvasni és a cukibbnál cukibb babák, gyerkőcök képeiben gyönyörködni volt időm , ui óriási takarításba és szekrénypakolásba kezdem bele, na és ákos is elkapott vmilyen takonykórt....vszleg a 15 hónapos oltás miatt legyengült az immunrendszerünk cry:

Fatima, neked külön örülök, h újra netközelben vagy!!!! hogy álltok az előkészületekkel? én pont ma írtam össze,h miket kell vigyek a kórházba magamnak + szabinak, vmint miket kell még beszereznünk. kiválogattam ákos volt rucijait, még szerencse, h csak néhány napozót és nyári ruhácskát kell vennünk, minden más megvan még ákostól[/color] :lol:

Szilvi, jövő héten szerdán újra megyek az ildikóhoz :lol: :lol: :lol: ha lesz egy kis időd, lécci írd meg nekem priviben v, mailben, h hol lehet holdkövet venni!!!

kisjulcsi, hogy vagytok???? bárányhimlő??????!!!!!

ákosról a nyelvöltögetős, kacsintós csajozós kép még várat magára, pedig dolgozok rajta....

remélem mindenkinek kellemesen telt a hosszú hétvége és hamarosan sorra olvashatjuk az élménybeszámolókat!!!!!!!

szép estét és sok-sok puszikát

niki
Vendég

Farkast Isten éltesse sokáig!
Kép

Andi-Maja:Gyönyörű!!! Még sok-sok képet kérek!!!! :) :) :)

Márk nagyon vadmotoros kisfickó! :lol: :lol: :lol:

Fatima: Tök jó, hogy itt vagy! :D :) :D :)

S/Niki: Ásványbőrzén vettem, a hölgy szegedi volt. :cry: :cry:

Jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Már megint nem sikerült!!! Feladom!!! :cry: :evil: :cry: :evil:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

FARKASNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

és most, képes riport samu hétvégéjéről.

szombat: Kép Kép

vasárnap:
Kép Kép

hétfő:
Kép Kép Kép Kép

kedd:
Kép Kép

(bocsi ha sok volt)
kerekpocak

na jól van, még egy két kép belefér, ugye??? :oops: :oops: Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, nem is nagyon tudtam visszaolvasni, de nagyon meghatódtam, köszönjük szépen a sok kedves köszöntést! :)

Hát igen túl vagyunk az első szülinapon (egy éve ilyenkor azért még elég rossz volt :) ). Jó volt a mai nap, de nagyon elfáradtam. Mondtam is anyukámnak hogy jövőre nem hívunk senkit, akinek eszébe jut jöhet, de én nem pörgök ennyit inkább játszom Farkóval. (bográcsoztunk mi is, meg hát a költözés maradéka is hátravolt, amiből még mindig van)
Szóval igen átköltöztünk, nagyon tuti, külön szoba Farkónak meg minden (mármint játszószoba, mert még mindig egy szobában alszunk :oops: :) ), de én úgy elfáradtam hogy még. Kata, ezt nagy pocakkal hogy bírtad? :)

Samu valami tünemény! Annyira elment mellettem ez a hétvége, hogy csodálkoztam a képeken hogy ennyire meleg volt? Farkast csak etettem meg altattam, amúgy anyósom volt vele végig.
KEdvencem a legutolsó kép. :) Meg a kutyatejes! Meg a többi! :) JA és nagyon ügyes! Micsoda mutatványok!

Ákos baba is nagyon édes, meg a rucijai is!

JA és Lizu! Hú az Ő képeit még pénteken néztem így elfelejtettem melyik a kedvencem, de asszem ahol csak harisnyában van!

Konyharuhás Marcipán is nagyon huncut! :lol:

Ja és Edusék kertje! Nagyon szép! hú de irígylem! :) :)

Most csak egy képet teszek fel, mert nincs erőm kicsinyíteni. A tortája spéci kukoricadarás torta volt almával, banánnal allergia veszélyes egyévesek részére. :lol: :lol: :lol:

Kép

MIndenkinek puszi, és mégegyszer köszönjük a jókívánságokat! :)

Kép
nóri8

nagyon cuki!!! micsoda torta!!! megáll az eszem!! és tutkó a homokozó is a háttérben :) :)

ja igen:::

ákos ruhák és ákos nagyon nagyon édik!!!!

márk és márkjárgány nagyon tutkók!!!!!
kerekpocak

FARKASNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! ÉLJEN A NAGYFIÚ!!!

Amit sikerült visszaolvasnom, abból úgy láttam mindenkinek kellemes volt a hosszú hétvége. (Bár sajna nem olvastam sokat vissza)

Mi sokat nyüzsögtünk, Horányban voltunk egy barátunknál akinek Flórával egyidős kislánya van. A gyerekek is és mi is nagyon jól éreték magukat. Liza nagyon ari volt. Rettentő békés, jól bírja a jövés-menést.
Már sikerült megetetnem vele 5 kanál almát, ez a maximum, de már ez is haladás, mert eddig semmit nem evett.

Nagyon el vagyok havazva, majd ha lesz időm jövök megint. Puszi mindenkinek.

Ja és a képeken a babók nagyon helyesek.

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Helloka!

Na sejtettem, hogy azért már ma jöttök majd! Mondjuk megértem, hogy mind kihasználtátok a hosszú hétvégét és nyílván inkább a családdal voltatok elfoglalva. Olyan ritkán van olyan, hogy a papák is otthon tudnak lenni. Pedig úgy együtt szép a család. Nem??? :)

Marcsi, Stellina/Niki, Szilvi! - köszi az "újra köszöntést"! Nagyon jól esik. :) :oops: :) :)

Zsófi!- Samu annnyyyyiiiira éééédes! Olyan kis formás! Beszarás a mozdulatai. Mint egy kis bírkózó. Nagyon megzabálnám a kis combiját. :) De nem volt ahhoz egy kicsit hidegecske, hogy ennyirte nekivetkőzzön??? Mondjuk attól függ, hogy hol voltatok. Szerintem itt Pesten nem volt olyan nagy kánikula. De az is igaz, hogy napon meg tök fincsi volt az idő. :)
Mindenesetre tényleg iszonyat édi-bébi! :) :) :)

Nóri! - szerintem az úgy standard, hogy az ember a gyereke első szülinapját iszonyat meg akarja ünnepelni. Aztán a konzekvencia :arrow: jövőre nem lesz nagy buli! Szóval szerintem te is csak azt tetted, amit a legtöbb szülő: nagy buli! Majd jövőre talán inkább hármasban lesztek el és akkor egymásra több időtök lesz. Nem?
Amúgy Farkó is nagyon édi. Hihetetlen, hogy mekkorát nőtt! Fincsi lehetett a tortája! :)
A költözködéssel járó herce-hurcát meg nagyon is megértem! Mi is nemrég (1 hónapja) fejeztük be az átköltözést az új kérónkba. Tényleg nem semmi nagy pocakkal kitakarítani + kipakolni, aztán meg bepakolni ide-oda. Már túl vagyunk rajta Hál'Istennek.

Mindenkinek szép délelőttöt.

F.

fatima

Zsófi: Samu képsorozat nagyon klassz! Zabálni való kisfickó! És ez a test fantasztikus! :D :D :D

Nóri: Gratulálok az új otthonhoz! Mi is nagypocakos költözködők vagyunk, sőt mi 12 éve kipróbáltuk a nagypocak, pici gyerek verziót is, tehát megértelek. :?

Ma voltunk tanácsadáson, Ákos 5070 gramm :lol: és a dokinéni szívultrahangot sürget. :cry: :cry: Képzeljétek ma sírt és nem vörösödött, hanem kékes lila színe lett, :cry: :cry: hát belém állította az ideget.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Egy régi adóságom rendezése: :oops:
A fiúk sulija CSILLAGJÁRÓ csupa nagybetűvel! :lol: :lol:

2005. októberétől járnak ide, addig Érd második legjobb általános iskolájába jártak. Ezt azért írom így, hogy tudjatok különbséget tenni.
Gábor miatt volt szükség váltásra, mert első osztály óta minden tanítási napon fizikai tüneteket produkált, amelyen a pszichológus sem tudott segíteni, szervi eltérést pedig nem találtak. Mint egy stigma lebegtek felette a következő kifejezések: diszlexia, beszédészlelési és szövegértési zavar stb. Érteni nem értette, csak gondolom érezte, hogy nem olyan mint a többi. Második osztálytól magántanárhoz járt (gyógypedagógus) mindennap + hetente 2x külön angolra és állítom többet tanult, mint az aki az ötöst a kisujjából kirázta azzal a különbséggel, hogy őneki csak a hármas jutott, nekünk az volt az ötös. Második osztály második félévétől nem engedtem osztályozni, de ez sem segített rajta. A tanító nénit nagyon szerettük, mind a mai napig tartjuk vele a kapcsolatot. Ő nem tehetett róla, hogy 32 gyerekre egyedül volt.
Első tapasztalat: a bemutatkozó beszélgetésre vittem magammal a gyógypedagógust is, gondoltam magániskola lévén majd előadnak nekem valami maszlagot csakhogy fizessek. Megérkezésünkkor már az udvar nagyon tetszett + az, hogy a gyerekek kultúráltan játszottak, nem ordibáltak. Az ajtón beengedtek, sőt még köszöntek is. Ez nagy szó ám az iskolások körében. Megkérdeztem egy fiútól, hogy merre van az igazgatóbácsi, erre ő mutatta, hogy ott jön. Képzeljétek a lépcsőn jött lefelé és három gyerek csimpaszkodott rajta. Hát teljesen kész voltam. Nagyon komolyan elbeszélgettünk, lejegyzetelte a problémánkat, majd behívta a fejlesztőpedagógust és átadott neki. Időpontot egyeztettünk, hogy mikor viszem be. A gyógypedagógust is meggyőzte a problémakezelés szakmaisága + a látottak.
Miután felmérték és az igazgató egyeztetett az osztályfőnökökkel, hogy milyen problémával szeretne az osztályba új gyerek hozni. Azonnal intézték nekünk a vizsgálatokat, hogy mihamarabb a probléma végére járjunk. Gábort annyira megviselte az iskolaváltás, hogy egy teljes hétig nem beszélt velem, sőt nem is köszönt és csak elvétve nézett rám. Azóta hálás nekem. A problémáját mintha elvágták volna, még egyszer egy környezet dolgozatnál előjött, majd megszűnt. Évvégén az év tanulója lett. El sem mertem hinni, csak sírtam örömömben és végigfutott az agyamon a rengeteg szenvedés. Na ez nem varázsütésre ment, hanem hatalmas szakmai hozzáértéssel, összehangolt munkával. Ez az iskola, ahova a fiam reggel fél hétkor már felöltözve toporog, hogy mikor indulunk már és este hat órakor még nem akar hazajönni.
Árpi úgy került oda, hogy akkor még lehetőség volt arra, hogy a testvérnek a tandíj felét kellett fizetnie. Árpi akkor hatodikos volt és nem szerette a régi osztályát. Elmondása szerint nem lehette tanulni az órákon. Nem minta gyerek, sőt a tanulás sem az erőssége, mert a régi suliban kitűnő tanuló volt, itt erős négyes, de ezzel biztos megállja a helyét a középiskolában. Tudni kell azt is, hogy ebből az iskolából még idáig mindenkinek sikerült elsőre a felvételije.
Itt nem beszélnek csúnyán a gyerekek, vagy ha mégis előfordulna, azt a tanárok kezelik. Igazgató bácsi nem íz irodájában beszélget egy gyerekkel, hogy az végig stresszelje az egészet, hanem szépen különvonulnak és beszélgetnek. Nincs intő, ha bármi gond van bátran beszélhetsz a tanárral, nem fog a gyerekre pikkelni. Itt, ha rámutatnál egy gyerekre és megkérdeznéd bármelyik tanárt, hogy ki az, kapásból válaszolna. Sokat kirándulnak és rengeteg más programjuk van. Tavaly Görög hetük volt az idén reneszánsz. Így tanulnak és tuti, hogy maradandóbb is mint csak a könyvből. Mindig tudjuk, hogy mi történik velük, mert a szülőket folyamatosan értesítik. Amíg nem jártak ide, minidig az volt a válasz, a „na mi volt a suliban?” kérdésre,hogy semmi, most meg hosszasan mesélnek.
Nincs helye az ciginek, alkoholnak, drognak. A régi sulinkban a 7-8 osztályos fiúk némelyike gally részeg volt a suli bulikon és a tanárok úgy tettek mintha semmit nem látnának. Ha lehetőségünk lesz rá és marad ez a színvonal tuti, hogy az Ákos is ide fog járni.
Azt hiszem karakterszámban behoztam a lemaradásomat. :lol: :lol:
Bocsi a hosszúranyúlt leírásért! :oops: :oops: Ha van még kérdés priviben szívesen válaszolok, hogy ne a topik oldalait terheljem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Bocsi, Szilvi elolvastam ezt a hosszú írást, és én is ide akarok járni!!!!!!!!!! De tuti jó lehet ez a suli!! Hihetelten, hogy ilyen létezik! Olyan jó lehet neked is és a fiúknak is. Micsoda élmény minden nap!!

Ja, és Samu micsoda fekvőtámaszokat nyom!! Mindenféle nehezítésekkel!!! Izmos fickó!!

Jó éjszakát: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi

Nóri, nagyon édik vagytok a képen ! jó ötlet ez a biotorta !
te jó ég, mi leszünk a következő ünneplők !

Zsófi, nagyon jó ez a leányfalus képsorozat, többször visszatekertem megnézni.
szép a szüleid háza !

Szilvi, köszi a hosszú leírást, nekem is az jutott eszembe, h. miért nem minden suli ilyen.
drukk a szívultrahanghoz ! ne idegesítsd magad előre !

Fatima,már teljesen berendezkedtetek? Tarek szobája hogy áll?

velünk semmi extra nincs, Laura pörög ezerrel, egész nap meg nem áll egy percre sem. újabban imádja magára felhívni a figyelmet az utcán, v. üzletben - ami sikerül is neki, és rajta nevetnek, ahogy zsiványkodik v. hangosan nevet.
imádja a galambokat, meg a kutyákat, meg a kavicsokat a játszótéren. megérti a nem szabadot, és ha tudja, h. betyár volt, ezerrel menekül 4kézláb a tett színhelyéről, mint aki ott sem volt.. :lol: 8)
próbál engem itatni + etetni, és ma először a kezében lévő kiskanállal próbálta a főzeléket kikanalazni a tányérjából.
meg egy jó pár napja már a dupla napirend egyfelé tendál, h. átállunk az 1 alvásra. de ehhez hozzátartozik, h. kitolta a reggel 7 órás kelését 8 és 9 közé.
remélem így marad. ma 2-5 ig aludt.

M.

Marcsi

KépKép
alon

BENDÉNEK BOLDOG 6. HÓFORDULÓT!

SAMUNAK BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Hahó!

Szilvi! - Állati lehet ez a suli! Gondolom meg is kérik érte az árát rendesen. Igaz, ha tehei az ember, akkor inkább ide fizessen, mert ez egy hosszútávú befektetés. Irigyellek benneteket, hogy ilyen helyre járathatjátok a gyerkőcöket és örülök, hogy minden "zavar" elmúlt a fiadnál.

Ja! És persze mennek a drukkok Ákos babának a szívultrahanghoz!

Marcsi! - Már nagyon a finishben vagyunk. Tareknek meg vannak a fő dolgai pl. kiságy, matrac, ágynemű, takaró, pelenkázó, fürdőkád, cumisüvegek stb. A ruhái ki vannak mosva + vasalva! :) Már csak tényleg 1-2 apróság kell pl. textilpelenka, tisztálkodószerek. De ezeket 1 bevásárlás alkalmával be lehet szerezni!

Tényleg! Tőletek tapsztalt anyukáktól is meg akartam kérdezni, hogy mi a véleményetek a népszerű tisztálkodószerekről (pl Johnson)? Vagy inkább az elején ti is a gyógyszertári dolgokra esküsztök??? Adjatok tanácsot plíííz!

Laura egyébként tök édi lehet! Én is azok közé tartozom, akik azonnal felveszik a kapcsolatot a baby-kkel a boltokban. Egyszerűen nem bírom ki!!!

F.

fatima

a johnson's a legallergizálóbb az összes ilyen termék között. én abszolút a gyógyszertári dolgokra esküszöm (a dokink és a védőnőnk is) FÖLEG AZ ELSŐ FÉL ÉVBEN! de akár tovább is!
kerekpocak

Na jól van Zsófi! Én is ezt hallottam egy csomó anyukától és én is úgy tervezem, hogy a gyógyszertárit fogjuk használni. Az nyílván nem csak egy ismert név, mint a Johnson pl.

fatima

szokás szerint rohanásban...

Samu fekvőtámasza haláli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én nem tudok hosszasan így csinálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon nagyfiú lett! de most komolyan!

nálunk sem volt túl meleg a 4 napban, még a napon sem mindig :? :?
mondjuk itt 99%ban fúj a szél..........

Farkas családos 1 éves fotója is nagyon cuki :lol: na meg a torta! :wink: azért fincsi lehetett ám!!! :wink:

próbálok majd jönni... többek közt olvasni Szilvi írását, mert csak az első néhány sorig juottam, de izgat nagyon.

pussssszok!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj hát kérem
SAMU ÉS BENDE, A KIS 3-I BABÁK!!! BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT!!!!
lmkata

Sziasztok!

Fatima, Johnsont és társait felejtsd el!!! Borinak kimondottan rosszat tett, csúnya ragyás (alergiás) lett a bőre ezektől a kencéktől, Marcinak jobb a bőre, de őt is kipirosítja. Legjobb a gyógyszertári szintelen szagtalan :wink: . Már csak 43 nap(optimális esetben) és kezedben tarthatod Tareket. hihetetlen :roll: :D .

Samu valami hihhhhetetlenü aranyos kispasi. annyira éde,hogy csuda 8) . Az a pocak...haláli. Ilyen fekvőtámaszos gyakorlatot Marci is csinált (még néha most is csinálja), bizti karra gyúrnak a fiúk :lol: .

Szilvi, mikor mentek uh-ra? Drukkolok majd nagyon!!! Ákos-rucik csudajók, igazi macsó lesz bennük a fiatalúr. :D
Gondoltam,hogy ilyen szuper ez a suli, már a kisugárzása is nagyon jó. Kimondottan jó érzés volt bemenni, inden osztályterem sugárzott a pozitív energiáktól :wink: . Azért sok suliról ezt nem lehet elmondani, pedig voltam néhányban (gyakorlaton).
Mi két védőoltást adattunk be marcinak a kötelezőkön kívül: a pneumococcus és a meningitis ellenit.

Egyéves Farkas nagyon cukkancs. Majd tegyél fel még képeket Nóri ha lesz egy kis időd!!!!!

S-Niki, gyönyörűséges Ákosnak mielőbbi felépülést a fránya takonykórból!!

Cuppogós, sikongatós Lizi jaj de édes lehet! Tuti megenném ha visszacuppogna nekem :lol: . Telken jó volt nagyon, csak kicsit hüvi volt, f :lol: újt a szél :? . Marci mászna ezerrel a fűben, de féltem a sok kullancstól. Nem tudom, mi lesz majd nyáron, ha kimegyünk hosszabb időre :roll: :shock: . Félek ezektől a ronda dögöktől :( .

Laura nagyon ügyes,hogy egyedül eszeget :wink: .
Kis zsivány, gondolom mindenkit megnevettet a kacérkodásával :lol:

Edu+Imi, kert csudajó. Gondolom ZS-k imádnak kint játszani.

Borit mostanában alig látom, csak aludni jár haza. Hihetetlen,hogy egy 5 és fél éves gyerek micsoda társadalmi életet él :shock: . Szinte minden nap (pl.ma is) egy ovistársához megy ovi után, és csak 7-8 körül hozzák haza. Hétvégén beindultak a szülinapi bulik (a csoport nagy része most tölti a 6.ill.7. évét), szóval nem unatkozunk.
Marcipán meg rossz mint az égedelem, na jó nem rossz, csak kíváncsi. Mindent szétszerel, ledob, széttép, tönkretesz stbstbstbstb. Az étvágya valami őrület, nagyon sokat eszik, bármi lecsúszik, ami ehető (meg ami nem, az is:hétvégén evett egy kis virágföldet is :? ,de nem lett semi baja tőle).Szóval elvagyunk... :D

puszi Mindenkinek,Zsóka

KépKép
logi

Fatima: Igen megkérik az árát, de a magántanárokra közel ennyit adtam ki és ő csak napi 1 órát foglalkoztak a Gáborral. Itt ami nekünk plusz lett az a benzinköltség.
/Nem elhanyagolható/
A tisztálkodószerekkel jól megjártam. :oops: A fiúk idejében volt a Prenatal, amit kintről lehetett behozni. Nagyon szuper volt. Most Ausztriából szintén hoztam egy rakattal, de szomorúan látom, hogy eladta magát a Johnson-nak. A csomagolása meg a tartalma is ugyanaz, csak Prenatal maradt a neve.
Tehát egy jó félévig Ákos gyógyszertárival lesz fürdetve és kencézve. Az a legjobb!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kép Kép

KépKép
logi

Köszönöm a hozzászólásaitokat a tisztálkodószerekkel kapcsolatban. Én is nagyon amellett vagyok, hogy csakis a gyógyszertári, mert egy csomó ismerősöm ezt mondta. Csak kíváncsi voltam a ti tapitokra is. :)

És amúgy a gyógyszertárin belül ki mit használ? Vagy ez már olyan mindegy???

Szilvi! - Elhiszem, hogy ez így jobban megéri nektek, mint a magántanárok....
Majd ha odajutunk mi is, hogy Tarek suliba menjen, akkor rákérdezek nálatok, hogy mi pénz is ez a suli és ha megtehetjük (:)) akkor talán mehet oda ő is! Jajj! De szép álom! :)

fatima

Sok Boldogságot Bendének és Samunak!

fatima

Sziasztok!

Zsóka, azt írtad, hogy ismerős vagyok neked. Vigyázz, mert csalóka. :D Olyan átlagos arcom van, hogy sokszor hittek már másnak. A fősulin pl rengeteget köszöngettek ismeretlenek, mikor eltelt fél év derült ki, hogy összekevertek valakivel, akire tökre hasonlítok. :lol: :lol: De azért még ismerős lehetek. Ki tudja!! :roll:

Tényleg, meddig érdemes használni a gyógyszertári kencéket? Egyébként, nem is csak az allergia, meg kiütések miatt jobbak, hanem olcsóbb is. Báááár ki tudja meddig!!

Képzeljétek, Majának szájgombája van. Tud valaki valamilyen hatásos módszert arra, hogyan juttassam a kicsi szájába, pontosabban nyelvére a kencét? És hogy kb mennyi idő, mire elmúlik? Még csak kezdődő, nem olyan vészes azt mondta a doki nő, de nekem a szívem szakad. Úgy sajnálom!

Köszönöm, üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Andi, nehogy megszakadjon már a szíved, nem olyan nagy probléma ez :wink: :) . Én steril mullapot tekertem az ujjamra, arra tettem egy kis boraxot(gondolom ti is azt kaptatok) és azzal dörzsöltem a kis nyelvüket (mindkét gyerkőcnek volt). Pár nap alatt elmúlik. Azt mondják,hogy mindig kaja után kell ezt az ecsetelést csinálni,hogy minél tovább legyen a szer a nyelven/szájon, na ez nálunk elég nehéz volt, mert Borcsit non-stop szoptattam :roll: .
Szóval nyugi, ne parázz emiatt!!! :wink:

KépKép
logi

[quote="fatima"]
írta:
fatima
És amúgy a gyógyszertárin belül ki mit használ? Vagy ez már olyan mindegy???

Fatima, ez ilyen no-name helyben kutyulós popsikenőcs, meg babaolaj. a fürdetőkenőcs {legalábbis a miénk} ilyen rózsaszíntubusos, azt nem ott csinálják, meg a hintőport sem. én testápolót is helybenkutyulóst íratok, tök jól bevált, még nekem is.. :oops:
amúgy szerintem minden dokinak meg van a maga bevált kis listája, amit minden hozzátartozó babának ír.
amúgy ez a fürdetőkenőcs eleinte nagyon furcsa, mert nem habzik, hanem ilyen zsíros kígyó marad, ahogy kinyomja az ember a tubusból, de hamar meg lehet szokni.

a j&j-ről pluszban még azt is hallottam, h. állatokon tesztelik. :?

fúúú, tök jó, h. a nagyját már beszereztétek Tareknek. mi viszonylag későn kezdtünk vásárolni, de amikor már a zöm megvolt, megnyugodtam.

Andi, a babák 80%-ának van szájpenésze, ne aggódj. ilyenkor még gyenge a kis immunrendszerük, és könnyen előjön. Laurának is volt sajnos. mi is pont úgy csináltuk, amit Zsóka írt, plusz nekünk azt mondta a dr-nő, h. a mellbimbót is át kell kenni borax-szal, meg a cumit, és a cumisüveg végét is. plusz ajánlotta a C-vitamin injekciót, mármint nem beadni, hanem a löttyöt az ampullából kis mullapra tenni szintén, és erőteljesen áttörölni vele a szájüreget, meg a nyelvet. állítólag ez a savas közeg kinyírja a gombákat.

Zsóka, társadalmi életet élő Borka.. :lol:
szerintem ez tök jó, h. így összegyüülnek a gyerkők, meg hívják stb.. inkább ez, mint az ellenkezője. :wink:
a kullancsoktól a telken én is parázok ! ráadásul aszondta a dokinőnk, h. a kullancs elleni oltást a 15 hós után szokták beadni {v.azzal együtt??}, akkor meg már ősz van... :?
nektek mondott vmit a doki ezzel kapcs.?

M.

Marcsi

KépKép
alon

Látszik,hogy rossz az idő, behozom az utóbbi hetek lemaradását (legalábbis nálunk nagyon hideg van, be is csuktam a teraszajtót és befűtöttem kicsit..).

Marcsi, nekem is ezt mondták kullancs-elleni oltással kapcsolatban.
Bori már kaphatná, de lekéstünk róla, mert február után nem adható be, mert van mégegy ismétlő oltás azt hiszem 2 hónap múlva (de ez nem bizti), és nem "találkozhatsz" közben kullanccsal. Ami ugye ha most kezdjük, júniusban kapná a 2.-at, amikor már javában kullancs-szezon van :? .Ezért szokták télen beadni az elsőt, és tavaszig(legkésőbb ápr.-ban) megkapja a 2.-at. Na ezt jól összekutyultam, remélem érthető voltam :oops:

Igen igen, tényleg, a cicit és a cumit is kellett boraxozni :wink: .

KépKép
logi

köszi Zsóka !
végre egy álláspont vmiről 2 különböző dokinak !! :lol:

Marcsi

KépKép
alon

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG 6. ÉS SAMUNAK NAGYON BOLDOG 9.HÓFORDULÓT !!

Marcsi

KépKép
alon

Éljen a 6 hónapos Bende baba!
és

Éljen a 9 hónapos Samu nagylegény!
Éljen éx ljx (farkó egy kamionnal most áthajtott a billentyűzeten :))

este próbálok jönni, mert hiányoztok :)

Kép
nóri8

ÉLJENÉLJEN A KIS ÉS NAGYCSIBÉSZ!!!!!! AZAZ A 6.HÓS BENDE, ÉS A 9.HÓS SAMU!!!!!PASIK!!!! :D :D :D

Képeket én is megcsodáltam: Lizu-szépségem!!!! :D , Márk - a névnapos csodajárgánnyal - :D , Samu - aki napfürdözik, és csodagyakorlatokra képes - :D , Farkas, a nagyfiú, akinek nagyon klassz tortát készítettek! :D

Marcsi, mi újság felétek? :roll: 8) Lassan kezded a munkát, ha jól emlékszem.. :oops: :oops: 8)

Fatima, végre tudtam Neked válaszolni! :D

Kata drukkok, és gyógypusszancsok!!! :D Sajna igen, sokat levesz a szteroid a gyerköcből... és sajna Zsig néha olyan kis bányadka volt tőle. :evil: :evil: :( :cry: De én hiszem, h elhagyjátok, és sokkal jobb lesz Lizunak!!!Így is nagyon ügyi kiscsaj,h így állja a sarat! :D :D

Szilvi, sulis beszámolod nagyon tutko!!!és én is elgondolkoztam rajt! Nem is csodálom, ha mind a gyerekek, mind a pedgok (lásd Zsófi) IMÁDJA!!!!!! :D :D Ákosnnak gyógy, és csodarukkok++++++++++enegyk, h minden ok legyen!!!!!!!

Mindenkinek, akinek nem írtam külön, pusszok, de nekem most nagyon sok minden összejött - és sajna hangulatilag sem vagyok a toppon... - , és nem tudok nagyon aktívkodni! :oops: :oops: :( :cry: 8) :wink:
mazsolák

gyógypusszok akart lenni...., bocsi... :oops: :oops: 8)
mazsolák

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, bocsi, de a tesóm esküvőjét szervezem ezerrel, de jól állunk, meg dolgozgatnom is kell és ezeket mind akkor tudom csak csinálni mikor Juli alszik vagy este. :?

Julival sem könnyű mostanában, kicsit magam alatt is vagyok szokásomtól eltérően. Állandóan nyafog, ha 1 méterre eltávolodok már pánik tör ki rajta, állandóan rajtam lóg, azt akarja hogy felvegyem, stb. És a legszörnyűbb, hogy ezt csak akkor csinálja, mikor kettesben vagyunk. Ha pl. a férjemmel vagy Anyuval van, tök vidám, kedves, de amint én feltűnök a színen kezdődik minden előlről. Totál ki vagyok, mert nagyon rosszul esik hogy ilyen, bármit akarok vele játszani, a kertben vagy a lakásban, semmi nem jó neki.

:cry: :cry: :cry:

Nem tudom mi lehet, eddig mindig rájöttem hogy mi baja van (lelki vagy testi) de most tanácstalan vagyok...

:cry:

Visszaolvastam egyébként, és a képek annyira jók!! Nekünk is van néhány jó képünk de most nem vagyok képfelrakós hangulatban.

Remélem jön valami eső ami elmossa ezt a hangulatot...

Pussz

Klári

Klári
Kép
ganti

Vallomással tartozok: a sulis beszámolót kb.1 hétig írtam , megszakításokkal. :? :? Közben kavarogtak a fejemben a gondolatok, mert annyi mindent akartam írni, de majd ha valakit érdekel akkor priviben szívesen. Mielőtt felraktam , nem olvastam vissza. :oops: :oops: :oops: Most sikerült. Bocsi a nyelvtani hibákért!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Köszi Szilvi, válaszoltam! :D :D

Klári Neked is írtam! :D :D

Pusszok:e :D :D
mazsolák

Persze a lényeg lemaradt....

Timtom TIMCSINEK KÍVÁNUNK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPJÁRA!!!!!! - így utólag.. -Kép

Kép
mazsolák

Kedves Tapasztalt Anyukák!

Tudna valaki ajánlani nekem valami jó folttisztítót. Már gondoltam rá, hogy majd ha már pépeset is eszik Emma, akkor tuti tele leszünk pecséttel....biztos szükség lesz valami jó kis folteltávolítóra. Ti mit használtok?

A másik kérdésem, hogy egy újszülöttet milyen krémmel kell óvni a napfénytől? Még ha nem is a tűző napba viszem majd le, valamivel gondolom érdemes bekenni a kis érzékeny bőrét. Ti mit használtok?

Köszönöm előre is!

Pusz-pusz

Niki

Kép
niki30

Sziasztok!
Minden évfordulósnak Sok Boldogságot!
Minden pici gyönyörű :)
Ma volt nálunk az oviban Anyáknapja
Egy -két fotót fel teszek a többit nem látja a gépem a memóriakártyáról :(sajna
Nagyon tüneményesek voltak....a könnyfátyolon át néztem őket
Puszi
Kép Vera

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!!!

Először is:

BOLDOG SZÜLINAPOT FARKAS!!!!!!!
Kicsit megkésve :oops: !

Hófordulósoknak is boldog hófordulókat!!!!

Samus képek iszonyú jók :D

Megjöttünk!!! (és holnap már megint megyünk vidékre lakodalomba :lol: )

Szia Andi!
Mi még nem "taliztunk"! Nagyon szépek vagytok!!! Gratulálok a kislányodhoz!!!
Szájpenész tényleg mindennapi dolog, nekünk is volt 2x is! Nem csak a nyelvét hanem a szájüregét (oldalt) is kell kenegetni (sőt a mellbimbót is szopi előtt). Nekünk elég sokáig volt. Nyugi, nem fáj neki :) Én baba fültisztítóra itatva kenegettem.

Szia Niki!
Lassan már Te is ide fogsz tartozni :D !
A foltokra nincs semmi csodaszer.... Legalábbis én még nem találtam olyat ami igazán jó lenne :(
A gyógyszertári kenceficéket még mindég használjuk!

Kirándulás:
Nagyon jó volt!!!! Végre sikerült először rendesen kikapcsolódnom amióta Niki megvan :lol: 8) Még buliztam is! Kint voltunk az erdőbe hatalmas társasággal 3 napig! Niki is velünk volt nappal, este meg anyumnál aludt.

Majd teszek fel képeket csak még le kell töltenem...

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

zaisztok!

Boldog hófordulót a 6 és 9 hónapos nagyfiúknak!!!!!!

Timi Neked boldog Névnapot.

Mint mindíg most is el vagyok havazva, de ma pihis napot tartottunk. Amúgy szegény Lizut mindíg cipelem magammal mindenhova, azért is gondoltam, hogy ma pihizünk egyet. Nem volt vmi szép idő, sajnálom, mert hétvégére is ilyen ócskát mondanak.

Legyen mindenkinek kellemes apukázós, babázós, pihenős hétvégéje!

Szilvi!
Köszi az élménybeszámolót a suliról, nekem aktuális a probléma, mert ugye Emma jövő szeptemberbe suliba megy. :-(

Puszmákok!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Edus: Írtam privit! :lol: :lol:
Úgy gondolom "kicsit" túlokoskodtam a dolgot.
Bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kép Kép

Kép
Kép
vera70

kedveseim, olvasok ám, de nem nagyon írtam.. :(

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!

rengeteget melózom a színdarabbal, sokat vagyok benn a suliban + samu is igényli a sok játékot :)

ma kúszott épp, amikor kimentem mosogatni, s mire bejöttem ÁLLT EGY IKEÁS TOTÁL INSTABIL DOBOZBA KAPASZKODVA!!!!!!!!

(feltérdelt s felállt) az instabil azért érdekes, mert már ilyen ügyin áll fel!!!!

na mit szóltok?

sok sok puszi
a 7végén pótlom a lemaradást!!

(Imi láttam h kerestél, csak főztem.. még most is)
kerekpocak

Szilvi! Megkaptam, elolvastam, és amint tudok, válaszolok rá! Absz nem volt okoskodó, hanem lehet benne vmi, de majd megírom! szal nyugodtan!!!!Én mindenre vevő vagyok! :D :D :D

Vera, csodaszépek vagytok! Hallod, mintha nem is szültél volna 3 lurkót!Nagyon büszke lehetsz mind magadra, mint a fiúkra! Nagyon klasszul néztek ki!!!!!! :D :D :D
mazsolák

amúgy mindenki kicsit el van tűnve? pl zsóka??

reni jó h végre megjöttetek!! várjuk a fotókat!!

kata?

bár már emailben lerendeztük szilvivel, azért itt is szeretném megköszönni, amit a suliról írtál, kedves szilvi, nagyon nagyon jólesett, az igazgatónak átküldtem, ő is meg volt hatódva.

vera nagyon helyesek vagytok a fiúkkal!!

niki, írtam a másik topikban h küld át a számodat FELTÉTLENÜL!!!
én nivea baby naptejet használok samura, kíválóan műkszik, de újszülöttett nemtom mivel lehet kenni (??!!) sztem nem nagyon szabad h nap érje. (??)

passza. a gyerekorvos bizti megmondja, v a védőnő. folttisztító is passz. mi sensitiv folyékony mosóport használunk, és kész. annyira "makacs" foltok, még most sincsenek.

klári kitartást! bizti hamar elmúlik julcsi nyafogós korszaka!4

andi, nyugi szájpenész pár nap múlva rossz emlék lesz! üdv köztünk, gyere gyakrabban!!

laura édes lehet ahogy felhívja magára a figyelmet!!! samu is mindig igyekszik!!

zsóka marcipán h áll?
:lol: :lol: úgy értem h áll az állás? mikor tudott marci tapsolni? bepakolni? úgy emlékszem elég hamar. mikor kb?

kata, fatima? merre jártok?

anaci/nóra gyere többet, ha időd engedi!!

na nem kellett 7végéig várni, tessék pótolgattam a lemaradásomat..

lányok ti hányszor szoptattatok 9 hós korában a babónak? (aki még szoptatott)
kerekpocak

látod kata h mennyire hiányollak?? 2x is felsoroltalak... :lol: :lol:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?