Szia Zsebi!
Sajna nem könnyű a hasfájás téma! Az én első fiam 3 hónapos koráig megvolt. Nem sokat aludtam. Az volt a baj, h a levegő sem alul sem felül nem akart távozni!
Nálunk sajnos lett cumizavar, így azontúl, h fájt a has, még a cumitól is el kellett tiltanom. De ez csak egy példa. A 2. fiamat, absz. nem zavarta be. Sztem gyerekfüggő.
Visszatérve a pocakfájós fiamra, miután elmúlt a hasfájás.., játszott a járókában, talált egy kendőt, amit elkezdett szopizgatni, meg dörzsölni, ez lett a nyunyija 2,5-3 éves koráig, de nem zavarta be utána már a szopizást.
Néha sokat gondolkozunk,h mi a jó/helyes..., talán később tudjuk csak meg. De ez a cumi, meg ujj téma, hasonló, mint az eda/császár/természetes úton való szülés/szoptatás/tápszer....mindenki másképp éli meg, vélekedik róla. (Az a baj, h néha úgy ítélkeznek emberek, h nem is látnak a dolgok mögé...
)Ha megnyugtatja Danit a cumi, akkor lehet, h egy próbát megér, azt meg, h cumizavaros lesz, tudni fogod, mert nem akar majd szopizni... Bocsi, ha rosszul tudom, de nem te vagy, aki védőnő?! Ha nem akkor elnézést!!!
Evu, sztem sem rossz a Kamilla, egyik bnőm kislánya Kamilla, ill van egy bnőnk, aki Katalin, de Kamilnak hívjuk...
A másik, amit Niki is írt, a legfontosabb, h neked+párodnak tetszedjen!!! Tudod, én miket kaptam, h mért így akarom hívni a pasikat..., néha még olyan is mondta, akire meg absz nem is voltam kíváncsi.
nem könnyű a névválaszts az tuti, ráadásul most nagyon sok szép lánynevet felkaptak: pl Eszter, Emma, Emese, Lilla, Lilli, Anna, Adél, Aliz..,Flóra, Nóra ... stb( mondjuk én jelen esetben, könnyebben tudnék lánynevet választani, mint fiút..)
)
na most talán ennyit, így elsőre.
Emese, írtam Neked.