Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap nyert a Milan, eljeneljen eeeljeeen! :D

Aron ejszaka visitva ebredt. Attettem magam melle - lenyugodott. Kinyomott egy kis pukit is. Hat ha ettol visit.... Most bezzeg, telitorokbol kiabal, jatszik, ha bemegyek vigyorog - az ejszakai remalomnak nyoma sincs. Halistennek. Egyebkent 1-kor, 4-kor es fel 8-kor evett...

Megreggeliztem: benyomtam egy tabla mazsolas Cadbury csokit. Issssteni volt. Imadom, hogy az ember ott dolgozik! Azert most lenyomom a reggeli kamillateamat, tettem bele egy filter edeskomenyt is, nagyon szar lesz, elore tudom, de hatha csillapszik tole Aron pocija is...

Na jo, akkor ujabb tali. Esetleg jovo het kedd del korul?
kami

Kedvenc kisfiam keze-laba megint jart, mint a motolla, emiatt a feje is es a cumi allandoan kiesett belole. Igy aztan kitamasztottam. O meg szepen elhelyezkedett, mire bementem (persze takaro lerugva...):

Kép
kami

Sziasztok!

Azt hiszem Peti jó időjárás előrejelző lesz! :lol:
Tegnap délután a kendőben sétáltunk és aludt egy nagyot-én meg vettem egy cipőt. :lol: Aztán fürcsi előtt is aludt egy 40 percet, fürcsi, kaja, alvás 3/4 10-től reggel 7-ig. Már izgultam, hogy éhen fog halni, vagy az én cicim fog leszakadni. :lol: Utána még horpasztott 9-ig, most kijátszotta magát és megint alszik, igaz csak fél óra lesz belőle. :lol:

Kami,
Még jó, hogy Áronnak két macikája van! :lol:
Én a keddi talit kihagyom, mert megyünk dokihoz és két védőoltást is kap szegényke.

Igen, hol vannak a régen jelentkezettek??? Remélem mindenkivel minden rendben van!!!!

TÍMEA KEDVES! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!Feltéve ha ma tartod. :lol:
Vendég

Bocsánat,rosszul írtam.TÍMEÁK!!!!
Vendég

Ági!
Nagyon köszi, most tartom!
:D :D
Lilla ennek örömére ismét alszik! :lol: :lol: Remélem ma alvós napja lesz!
Mi újság tejcsi ügyben? Tegnap egyszer megmértem, hogy mennyit eszik a kis zabagép és 170-et mutatott a mérleg! Szerintem rosszul mért! :shock: :shock: Persze, a következő evésre csak 70-et evett!

Drusza!
Téged is Isten éltessen! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Tejcsi rendeződött, szerintem nem is volt baj csak én voltam béna és nem tudtam egy cseppet sem kinyomni a cicimből szopi után, Peti meg csak sírt és pótolnom kellett és evett is még 40 grammot. De 6-kor már minden ok volt!Reggel már 200-at evett! :lol: Vagy rosszul mértem. :lol:
Vendég

Hány kiló most Peti?
Voltatok már csípőszűrésen?

Timi
Kép Kép
timocska

Hétfőn volt 5330 gr. Nem voltunk még csípőszűrésen csak uhun.Ha minden jól megy akkor hétfőn megyünk.
Lilla hány kiló?Ti voltatok már?
Vendég

Lilla vasárnap volt 4650 gramm! :) Uh-n voltunk, csípőszűrésen még nem. De kellene, csak nem tudom a menetét a dolgoknak.

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca!
Köszi a megkötési útmutatót! Eddig háromszor raktam a kendőbe, háromszor elaludt benne. Jó arány! tényleg csak 1-2 órákat alszik Szabi? de ezt legalább sokszor teszi, ugye?

Nálunk is nagyon nehéz napirendet tartani, pláne délutáni alvást neház összehozni a két gyereknek, de ha sikerül és csend van, az mennyei.

Ágiboldi- Tegnap nálunk is nyügiparádé volt! Alig aludt. Sőt éjjel is volt műsor. Szívből remélem, hogy a mai napot átalussza! Ja , és ma fáj a fejem, te vettél be gyógyszert? És nagyon hasonlóan táplálkoznak a gyermekeink, néha egy cici is soknak tűnik, máskor a kettő sem akar elég lenni, ez este fordul elő.

Ria- Nahát, egy zuglói honfitárs. Te merre laksz?

Sági- szopi közbeni leállás nálunk is van, jól megtéveszt, azt hiszem jóllakott, pedig fenét.

Kami-Tényleg szépen tartja magát Áron. Bercike így csinálja, meg a nővére is ilyen volt, nem tudom hogy ez mennyire gyakori vagy sem? Kórházban a dokinéni a viziten azzal fogadott is hogy látta saját szemével hogy átfordult a háromnapos gyerekem. Erős kis nyaka van, majd bokszoló lesz. :?
Napirend ügyben, hidd el, az elején nem ment volna így a napirendes etetés. Én úgy indultam most neki, hogy kell a napirend két gyerek mellett, és na majd ezúttal kezdettől fogva kemény leszek. De még mindig nem megy négy hetesen. de biztos vagyok benne, hogy egy két hét és kiszámíthatóak lesznek a napjaink. (kivéve az olyanokat mint a tegnapi :( )

Timik!
Boldog névnapot!

Tényleg Móni nem is jelentkezett mióta hazajöttek, ugye?

Deako- a nyálcsorgás tényleg sokkal (hónapokkal) megelőzi a fogzást.

Na, ennyire futotta.

Bella

Kép

Kép
bella2

sági, drusza
köszi a köszöntést :wink: , bár vlh tök fura, egyáltalában nem tudom magam beleélni, h ma ünnepelt vagyok. bár lehet, h csak kicsit többet kellett volna aludni éjszaka :? kele cic-mic kétóránként felkelt. bizti azért, mert tegnap ágiboldinak olyan szépen elmondtam a tutit, h bugyolálással milyen szépen alszik, kac-kac.

köszi az utazóágyas infókat, én is kicsit idegenkedek tőle, de anyóséknál sok kutya-macska van, úgyh muszáj kelét fizikailag is elkülöníteni, félek csak úgy az ágyon altatni.

kami
én is szertnék menni a talira, bár nem tudom, hány mamát-babát tudsz fogadni, na meg, h hol laksz. tökjó lenne megnézni benneteket otthon, bizti tudsz mutatni egy csomó fortélyt! :lol:
cadbury, nyami, az egyik kedvencem!

csokievés
nálam is favorit bár ez szülés előtt is így volt, nem újdonság. de sztm most a boldogsághormon-termelés miatt is eszem, kevés alvás, sok stressz, muszáj vlmit csinálni, ha már az extasy le van tiltva a szoptatás miatt :lol:

majus3

Timi,
Mi az Ortopéd Klinikára megyünk szűrésre, a Karolina utcába. Nem kell időpontott kérni, igaz azt mondják sokan vannak, de tök gyorsan megy az egész, minden gyereket megvizsgálnak. Ja és ott is a Lengyel doktornő vizsgál. Hétfőn, kedden van rendelés 13.30-tól 14.30-ig.Csak beutaló kell.

Na Peti megint simán, nyugisan evett 200-at, kicsit nézelődött, most próbál elaludni, nagy a csend a szobájában! :lol:

Május,
Nekünk Peti egyáltalán nem idegenkedett az utazóágytól. Vittük a kedvenc játékát és ott volt vele az ágyban.
Vendég

Sagi! Akkor legyen szerda! A kedd csak az elso javaslat volt! Valasztunk egy olyan napot, ami mindenkinek jo!

Most voltunk Brendonban viszavinni ket hibas dolgot. Amit szerettem, abbol mar nem volt, nem tudtm becserelni - ami kevesbe tetszett, abbol meg nem akartam cseret, igy vettem Aronnak sapkat, rovidnacit, zoknit, aprosagokat...
kami

Sziasztok!

Tudom, már elég régen jelentkeztem, de Gergő sajnos nagyon sírós és rettenetessen igényli, hogy foglalkozzak vele, ha meg végre alszik, igyekszem gyorsan enni, inni megcsinálni a házimunkát és ha még marad idő pihenni is egy kicsit.
Amúgy tegnap voltunk 1 hónaposak, és tegnap már 4400 g volt Gergő, ami ahhoz képest, hogy 3240 g-ra lefogyott az intenzíven nagyon sok.
Kezd egyre érdeklődőbben figyelgetni, imádja, ha magyarázok neki, akkor kikerekedett szemmel néz rám.
Általában 3-4 óránként eszik és olyan 150 körülieket. A hasfájóssága is sokat javult, csak este szoktunk neki egy kis espumizant adni, és ha látom, hogy nagyon szenved, akkor meleget teszek a pocakjára.
A sétát viszont fura mód nem szereti, más baba ilyenkor alszik ő pedig amikor elindulunk mág alszik, 10 perc után viszont el kezd sírni és nem nagyon lehet megvígasztalni, amíg haza nem érünk, de azért minden nap megyünk sétálni.
Bocsi, hogy nem tudok visszaolvasni, de ma még nem volt időm enni, úgyhogy gyorsan bekapok valamit, még mielőtt felébred.

Ja és persze minden Timeának boldog névnapot.

Puszi mindenkinek: Móni

Kép
móni23

Sági!
Akkor lehet, hogy én is elviszem hétfőn Lillát! :)

Kami!
Nekem a tali bármelyik nap jó, egyenlőre nincs fix programunk! Akkor te leszel a vendéglátó? :lol: :lol:

Móni!
Jó, hogy jelentkeztél és örülök, hogy jól vagytok! Ha lesz időd, dobj egy képet Gergőről, szerintem mindenki kiváncsi rá!

Timi
Kép Kép
timocska

Aha, en leszek a vendeglato - ha nem banjatok :D Meg persze Aron fiam. O fog ajtot nyitni nektek :D :D

A Tahi utcaban lakunk, 2 szobas a lakas, tagas elegge, szerintem mindenki elfer, aki jonni akar...
kami

Ilyen sz.r időben kiviszitek sétálni a babákat? Én erősen gondolkodom, hogy inkább kihagyjuk! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Én biztosan! De lehet,hogy csak kendőben, azt mind a ketten úgy szeretjük. :lol:
Vendég

Gyorsan még egy kép Gergőről :D Kép

Kép
móni23

Nincs szar ido! Itt legalabbis. Annyi csak, hogy nem sut 1000 agrol a nap. Nincs hideg se es a szel se fuj. Szeritem tokkkeletes setaido ebren levo (vagy akar alvo) babaknak!!! Mi mondom, mar megjartuk a Brendont es nemsoka megint tervezek kimenni setalni...
kami

Hali!

Megerősítem: tényleg nincs rossz idő, csak bentről tűnik úgy. Most jöttünk meg a fejlődés-neurológiai vizsgálatról. Megnézték az összes reflexét, aztán vizsgálták a látását és a hallását, majd egy koponya uh is volt. Úgy tűnik, minden ok, csak a fekvés irányát kell megváltoztatnunk a kiságyban, mert túl sokat néz balra, úh már át is fordítottam, ahol eddig a lába volt, ott van most a feje, s valóban, most jobbra néz! :D

Ahogy telnek a napok, kezdek rájönni, hogy Gergőnek semmi szüksége nem volt már a 2-2.5 óránkénti etetésre, csak jól esett neki. Azóta amióta bevezettem, hogy min. 3 órát várunk, azóta gyakran 3.5-4 óra is eltelik két etetés között. :D Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy most csurig telik tejjel a soron lévő cicim és fáj, feszül. :? Remélem azért majd ez is rendeződik. :roll:

Hú, akkorát rottyantott, hogy most muszáj tisztába tennem! :lol:
Vendég

Pann! Udv a klubban :D Nekem az atallaskor az elso nap volt a legkemenyebb, a masodik napot mar nagyszeruen birta! A cicim nekem is atrendezodott, sokkal jobban megtelik igy es amit irtam is a minap, van, hogy annyira, hogy a tej sajat magat kinyomja es spriccelek. ilyen nekem azelott nem volt es most sincs, csak amikor full vagyok... Epp most fejtem ki a maradek tejcsit a 12 oras szopi utan, nehogy begyuszizzon. Es most lassan indulunk megint setalni! Ha minden igaz, talizok egy lannyal, aki beszamol a bebiuszasrol - lassan betoltjuk a 3 honapot es vinnem Aront pancsizni!!!
kami

Na, ez volt eddigi életünk legtartalmasabb pelusa. Nem csoda, hogy reklamálta a tisztábatevést. :lol:
Vendég

Kami! Ilyen spriccelés nekem eddig is volt! Lehet, hogy most több sugárban fog szana-szét spriccelni? :shock: :lol:
Vendég

Hova viszed úszásra? Én is szeretném majd vinni, és úgy tudom, hogy hozzánk legközelebb a Pólus mellett van vhol bébiúszás, de lehet, hogy kiviszem a XVII. ker-be, ha össze tudom hangolni a nagyszülőzéssel.
Vendég

Móni! Gergő aranyos kis szöszi, és milyen békésen alszik! :lol: Látom, ti maradtatok a PIC-es cuminál! :)

Lassan teleírom a netet, úh majd igyekszem egy kicsit összeszedettebben írni, bocs. :oops:
Vendég

Kami,
Az úszás az minket is érdekel! A Dagályba viszed majd Áront?
Mi a jövő héten elkezdjük a jógát is!!! Már alig várom,igaz az első egy-két alkalom még nem tetszik nekik, de aztán annál inkább, sőt úgy kifáradnak, hogy akkorát alszanak a babók, hogy csak na. Hát én erre kiváncsi leszek!!! :lol:

Móni,
Nagyon édes Gergő!!!
Vendég

Boldog Timi napot mindkettőtöknek! :D
Tegnap tényleg az időjárás lehetett, Boldi ma jobban viselkedik.
Bella, ti hogy álltok?

Viszont a fejem az még jobban fáj mint tegnap. Klasszul visszajött a migrénem a szülés után tényleg :cry: ez még ugyan nem a legigazibb (vagyis nem hányok és nem vonyítok) de azért jó lenne egy sötét szobában feküdni..

Voltunk sétálni (nincs rossz idő,csak bentről tűnt úgy), és Boldi jól bealudt, én meg benne hagytam a kocsijában az előszobában, és így tudtam enni meg netezni.

Gergő nagyon aranyos, érdemes volt várnunk a képre :D
Áron is cuki, de azt már annyiszor mondtam :lol:

Jaj, nincs itthon csoki... már kezd reszketni a kezem, keresek valamit

Kép
Kép
agiboldi

Ja, Bella, fejfájásra nem vettem be semmit. Mert nekem régen egy speckó migréngyógyszerem volt, amit most nem szabad, és tudom, h semmi más nem használ úgyse, próbáltam mást régen, dobozzal szedtem az összes vény nélkül kaphatót, de a migrénnek meg se kottyant.. úgyhogy valami paracetamolt bevehetnék ugyan de úgyse használ. De azért lehet h beveszek, hátha megváltoztam :)

Kép
Kép
agiboldi

Szia Ági!
Épp most akartam írni, hogy hol lehetsz és hogy érzed magad!
Valami kis fájd.csillapító, amit lehet szedni nem segítene?
Azért legalább a fiúk jól viselkednek ma!
Nem akarod Boldit jógára vagy valami tornára járatni?Azt mondják lefárasztják őket rendesen! :lol:
Vendég

Cáf-cáf. Gergő fiú, és nem viselkedik ennek megfelelően. :( Megy a bömbi, szerintem túlpörgött. Megint etetés előtt egy órával fog elaludni, aztán majd felébred, hogy éhes. :?
Vendég

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat! Hogy van időtök ennyit írni? :) Főleg este már igyekszem aludni, mert sajnos az alvás igényem nem csökkent a babával. :(
A problémámra visszatérve sajnos a kisujj módszer nem jön be nálunk, mert ahogy ki akarom húzni a cicit, kis Brigó úgy összeszorítja az ínyét, hogy azt hiszem fog nélkül is le tudná harapni. :(
Ági, most olvastam vissza a régieket, nálam is ez a helyzet.
Egyébként ha jóllakik akkor szépen alszik, vagy játszik szopi után, most meg nyűgös és sírós, és mindig nyámnyog a szájával. Meg ilyenkor nem jön semmi utána a ciciből, meghát hallani mikor nyel. Ha nyel akkor van, ha nem akkor nincs. VAgy nem? Cumi nem kell neki, egyelőre csak a kezét szopizza, mert még az ujját nem találta meg. Már nem mérem, mert a védőnő és anyu eltiltott tőle, mert már kezdtem belebetegedni a számokba. Míg mértem addig mindig 100g fölött volt a teljesítmény. Kb. 1 hete nem mérem, de szerintem most még többet eszik. Illetve enne. Hát remélem megint rendeződik, de ez idegtépő nekem. Szerencsére a heti gyarapodások ennek ellenére jók, csak utálom szegényt éhesnek látni.
Ja és átalában 3 óránként eszik nappal éjjel 4-5 óránként. Egyszer volt 7 óra, de akkor már arra ébredtem, hogy a melleim kidurrannak. Most mikor kevesebb kb. 2-2,5 óránként. De mindig próbálom igény szerint. Szerencsére az igénye is kb. így lehet.
Azt az Urticát én is szedem, meg szopis teát is iszom.
Le a kalappal előttetek, mert nálatok is vannak problémák, de az írásokból az derül ki, hogy "jól" viselitek. Csak én vagyok ilyen nyafka! Próbálok erőt gyűjteni belőletek! :)
lora7

Ági, a babajógán vagy tornán csak a baba jógázik? Nem tudom, h van-e ilyen a környéken, mert a Brendonhoz pl. metrózni kéne, azt meg nem vállalom..

Kép
Kép
agiboldi

Lora, "csak te vagy ilyen nyafka?" :lol: :lol: Hihihihi, hát nekem pl. mérleg és heti gyarapodás-fóbiám, elég-e-a-tej-fóbiám és legfőképp légzésfigyelő-fóbiám van! És hát a többieknek is el szokott időnként borulni a jókedélyük..
Ha 100 fölöttiket eszik neked tényleg nincs miért aggódni! Én akkor aggódom mikor a két mellből összesen eszik 70-et.

Na mostmár behoztam a babakocsiból a kis számkivetettet és pukizik rendesen, a sapka a fejére csúszva :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Lora, "csak te vagy ilyen nyafka?" :lol: :lol: Hihihihi, hát nekem pl. mérleg és heti gyarapodás-fóbiám, elég-e-a-tej-fóbiám és legfőképp légzésfigyelő-fóbiám van! És hát a többieknek is el szokott időnként borulni a jókedélyük..
Ha 100 fölöttiket eszik neked tényleg nincs miért aggódni! Én akkor aggódom mikor a két mellből összesen eszik 70-et.

Na mostmár behoztam a babakocsiból a kis számkivetettet és pukizik rendesen, a sapka a fejére csúszva :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ja és Timik!

Boldog névnapot kívánunk nektek! :)
lora7

Hát nálam is előfordult már hogy két mellből csak 50g jött ki. De ez már rég volt és főleg este. Este mindig kevesebb. Bár amikor épp nagyon jó paszban vagyunk, volt már 160g is este egy mellből.
Most megyek mert szopit szeretne a kisasszony. MÉg utána lehet visszajövök, mert a séta ma lehet nálunk is elmarad.
Addig valaki leírhatná, hogy kell képet feltölteni, mert nekem nem jött össze!
lora7

Ági,
Az anyuka is jógázik, de minden a bab körül forog. Csak azt csinálod vele ami neki tetszik és csak akkor amikor Ő is akarja. Azt csináltok az órán ami a Boldinak jó, ha éppen nincs kedve jógázni akkor sséta, szopi, játék...bármi. Aztán egy -két óra után rendesen megszeretik a gyerekek!!!Ja és a Padmában nagyon rendes az oktató, igazi profi a babákhoz.
Én Zuglóba fogok járni a Padma jógába. Ha el tudsz jönni hozzánk akkor mehetünk együtt.
Vendég

Na, Lilla szopizott 140-et, aztán újra alszik! :) Délelőtt 9:30-tól fél 1-ig aludt... :lol: :lol:

Sági!
Van ennek a jógának valami honlapja? Lehet, hogy minket is érdekelne! :D

Boldiági!
Ma írtam légzésfigyelő ügyben a gyártónak, hogy miért riaszt akkor is, mikor majd ki ugrik Lilla az ágyból úgy kapálózik, csak egyszerűen nem a kiságy közepén, hanem a szélén fekszik? Azt írták vissza, hogy a matrac alatti érzékelő lapot tegyem az ágy szélére!!! szóval, akkor mégsem teljes matrac felületet figyel! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Ági,
Ez tök jól hangzik, de sajna messze vagytok még ti is azt hiszem (bár pontosan nem tudom), de gondolom ahhoz is metró kéne

Kép
Kép
agiboldi

Lora!
Nem csak te vagy nyafka! Én a sorozatos mellgyulladásaimmal és cicibedurranásaimmal hetekig fárasztottam a csajokat! De néha jó kipanaszkodni magad, itt mindig kapsz egy-két jó szót! :D

Ma már megettem kábé az egész heti csokiadagot... :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, tényleg jó fejek! A gyerek csak az ágy közepén aludjon, és ahogy Ria is írta ne az oldalán hanem hason...

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, ha lehetek.. olvasgatni egyébként szinte minden nap olvasok, írni vagy időm nincs, vagy nem érzem úgy, hogy jozzá kéne szólnom bármihez is. Iszonyat sz.rul érzem magam, és ennek tetejében rettegek attól, hogy depis leszek. Ha van valami, akkor az az, amit nagyon, de nagyon nem akarok. És mégis annyira közel érzem magam hozzá ... áhh, hagyjuk.

Annyira édes minden baba, hihetetlen, mennyit nőnek. :) Képelek mindjárt én is, Martin is nőtt egy kicsikét, amióta nem láttátok sztem.

Egy-két témára megpróbálok most reagálni, amihez talán nem érzem azt, h baromságot írok.. pocsék anyának érzem magam. :cry:

Sírás: mi is, ójje. Martinból csak úgy dől a könny időnként (erre olvasom, h nem is minden baba könnyel sír :shock: hát az én fiam nem keveset hullajt), nem tudom, h mit csináljak vele, ha megetettem, cseréltem pelust, büfizett, aludni nem akar... - tehát ami néhányotoknál előfordul. Ma elvileg jön a védőnő... kíváncsi vagyok, majd megkérdezem, hátha tud vmi okosat mondani.

Utazóágy: én nem tudom, eddig még nem volt szó róla, hogy vennénk, nem akarunk menni sehova sem ottalvósan. Meg amúgy se nagyon. Amióta megvan Babuccó, nem vtunk családot látogatni, mamák jöttek őt nézni. Holnap viszont go egyik dédi. Kíváncsi leszek :) De nem maradunk, jövünk is haza pár óra után.

Mérleg: nincs, és nem is hiányolom, viszont azon az állásponton vagyok, mint Május, hogy lehet, hogy fogom?! :idea: "Anno", amikor Martin cicálta a cickót, nem mindig vtam biztos benne, hogy eleget evett, de aztán a védőnőnél mindig okés volt a súlya. Viszont parás vagyok, de én úgy érzem, h eléggé kiürül a mellem, akkor meg minden ok, nem?

Légzésfigyelő: nekünk Philips van, unokatesóm ajánlotta, hogy nekik 6 éve van meg (2 gyereke van, a nagyobb 6 éves, neki vették, de amikor 4 éve megszületett a fia, term. hozzá is használták, 2 éven keresztül 1x sem riasztott), így ezt választottuk mi is. Egyébként ÁgiBoldihoz hasonlóan én is legalább 1 évig akarom használni. Eddig még csak 1x riasztott. Többször nem szükséges. :)

Akikkel még nem találkoztam - Ria, Lora, és ha vkit kihagytam :oops:, üdv itt nektek :)

Na, felteszem a képeket a fényképezőről a gépre, kicsinyítek és dobom, amíg még szuszizik a fiam... úgy kellett imátkozni, h elaludjon.

Timi, Május: nagyon boldog névnapot kívánok nektek én is :)
Kép

KépKép
catrine

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 15:42-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Cat!
Mi a baj? Miért érzed pocsék anyának magad?

Timi
Kép Kép
timocska

Bella,
Szerencsére sokszor alszik, de egyszerre tényleg keveset. Még szerencse, hogy éjjel más a rend. Akkor átlag 1-2 x 10 perc a kajcsi sétával, büfivel együtt. Ha sétálok, akkor többet, de 2 óra és kiakad a derekam. Babakocsiban meg olyan messze van tőlem. Úgy látszik, második gyereknél nálam erősödik a szentimentalizmus, ahelyett, hogy kicsit lazábban tudnám fogni a dolgokat.
A délutáni alvás olyan, mint a maratoni futás, ha egyedül vagyunk. Kb egyszerre alszanak, Szabinak is a du 1-3 körüli a hosszú alvása. De két gyereket egyszerre altatni nem az igazi, pláne hogy mindkettőt időnként álomba kell simogatni.

Timocska,
Ha f7ig alszom, nálam az már ünnepnap. Szabi arra gondol talán, nehogy ellustuljak. De legalább 7re végezni szoktam mosogatással, rendrakással. Van mit pótolni reggel :wink:
Boldog névnapot :)

Május,
Neked is sok boldog névnapot. Ne aggódj, hogy nem érzed túlságosan ünnepelti mivoltodat. Apucinak decemberben van a szülinapja, nem sokkal karácsony előtt. 2004 dec óta az a felállás van (pocsék volt Nati terhesség), hogy megvárja, amíg a gyerekek kicsit nagyobbak lesznek, majd csak azután kap tőlem meglepit. Ez még jópár év. Addig szépen kinézi magának és megveszi a karácsonyival együt :oops:

Kép KépKép
lorca

Timi: 1x riasztott a bébiőr, nem hiába... mi meg rohantunk be, Martin feküdt az ágyban, takaró-párna, minden a fején. Nem tudom, hogy csinálta, de azóta nem tudok nyugodtan aludni, és nem tudom, h mit rontottam el.

KépKép
catrine

Na, képek:

ez a kedvencem, imádom :)

Kép

apuci meg apósom értelmes tegnapi napja:

Kép

Kép

KépKép
catrine

Timi,Ági,
www.jogastudio.hu

Ági,
Mi a Lehelen lakunk a Dózsa György és a Hungária között. Nem tudom neked, hogy lenne a legegyszerűbb idejönni.

Cat,
Ne már, ne légy depis!!!Tessék kimozdulni, gyere a talira!!!!
A jóga erre is jó!!!!!
Nagyon édes Martin, klassz a csimma a lábán!!!! :P
Vendég

Bébik:
Ma ismét láttam, milyen picike Szabi. Van egy ismerős, akinek egy hónappal idősebb babója és 3 hónaposan 7,5 kiló volt. Pötyim legalább két hónappal látszott fiatalabbnak. Nem baj, ráhajtunk!
A másik sokk akkor ért, amikor egy másik játszóteres anyukával beszélgettem. Otthon volt Moszkvában, most született egy ismerős babája. 65 cm és 6200g. :shock: Manóm még három hónaposan se nagyon lesz ennyi :oops: Nem is tudom elképzelni, hogy nézhet ki egy ilyen újszülött. Kár, hogy rohanni kellett, kifaggattam volna a részletekről.

Catrine,
Párna ilyen picinek nemigen kell. Ha ilyen bugyolálós, lehet, hogy egy hálózsákkal jobban jársz. Takarót egyébként is mindig lerúgják.
Jók a képek :)
A depi nagyon rossz, inkább győzd meg magad, hogy jó anyuka vagy. Szépen sorold fel, milyen jó dolgokat tudsz csinálni. Pl már majd egy éve csak rajtad múlik, hogy egyáltalán él.

Lora,
A bili mindenkinél borul, nem aggódni. :wink:
Ha a mutató ujjadat úgy nyomod be a szája sarkában a melledbe, hogy az ínye közé préseled, akkor nem tud ráharapni. Kicsit oldalra fordíthatod előtte, akkor nagyobb a hely és jobban is látod. Csak várd meg, amíg ismét gyanútlan.

Ágiboldi,
Olyan szép skálája van már a fájdalomcsillapítóknak, amit szedhetsz szopi közben is, hogy mire végigpróbálod őket csak találsz valamit. A vízhiánytól, kevés kajától, kialvatlanságtól is fájhat a fejed. Legyél optimista, hogy ez még nem a terhesség előtti migrén, csak úgy tesz, mintha. :?
Ilyen csokihiányos pillanatokban szoktam felzabálni a kakaópor készleteimet. Néha azért löttyintek bele egy ici-pici tejet is.

Fekvés a kiságyban:
Babók szinte mindig a fény felé néznek. Ha nem forgatjátok, teljesen beáll a fejük. Mire Natival rájöttünk, már nem is volt hajlandó az ellenkező irányba nézni. Ez vonatkozik a büfis tartásra is azoknak, akik mindig egy oldalra fordítják a fejét (mint én)

Pann,
A cici dolog rendeződni fog. Kevesebb fog termelődni és az elfér. Persze az is lehet, hogy a tejtárolók nőnek meg. Nálam tuti több elfér most, mint Natinál.

Móni,
Vannak babakocsi utáló babák. :roll: Szerintem Szabi is ilyen lesz, de csak az én hibámból, nem szeretem beletenni.

Bella,
Elfogyott már a segítség? Egy hónapot írtál, ugye? Milyen egyedül kettővel? Hogy viseli Luca a kis Berci jövevényt?

Kép KépKép
lorca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?