Bébik:
Ma ismét láttam, milyen picike Szabi. Van egy ismerős, akinek egy hónappal idősebb babója és 3 hónaposan 7,5 kiló volt. Pötyim legalább két hónappal látszott fiatalabbnak. Nem baj, ráhajtunk!
A másik sokk akkor ért, amikor egy másik játszóteres anyukával beszélgettem. Otthon volt Moszkvában, most született egy ismerős babája. 65 cm és 6200g.
Manóm még három hónaposan se nagyon lesz ennyi
Nem is tudom elképzelni, hogy nézhet ki egy ilyen újszülött. Kár, hogy rohanni kellett, kifaggattam volna a részletekről.
Catrine,
Párna ilyen picinek nemigen kell. Ha ilyen bugyolálós, lehet, hogy egy hálózsákkal jobban jársz. Takarót egyébként is mindig lerúgják.
Jók a képek
A depi nagyon rossz, inkább győzd meg magad, hogy jó anyuka vagy. Szépen sorold fel, milyen jó dolgokat tudsz csinálni. Pl már majd egy éve csak rajtad múlik, hogy egyáltalán él.
Lora,
A bili mindenkinél borul, nem aggódni.
Ha a mutató ujjadat úgy nyomod be a szája sarkában a melledbe, hogy az ínye közé préseled, akkor nem tud ráharapni. Kicsit oldalra fordíthatod előtte, akkor nagyobb a hely és jobban is látod. Csak várd meg, amíg ismét gyanútlan.
Ágiboldi,
Olyan szép skálája van már a fájdalomcsillapítóknak, amit szedhetsz szopi közben is, hogy mire végigpróbálod őket csak találsz valamit. A vízhiánytól, kevés kajától, kialvatlanságtól is fájhat a fejed. Legyél optimista, hogy ez még nem a terhesség előtti migrén, csak úgy tesz, mintha.
Ilyen csokihiányos pillanatokban szoktam felzabálni a kakaópor készleteimet. Néha azért löttyintek bele egy ici-pici tejet is.
Fekvés a kiságyban:
Babók szinte mindig a fény felé néznek. Ha nem forgatjátok, teljesen beáll a fejük. Mire Natival rájöttünk, már nem is volt hajlandó az ellenkező irányba nézni. Ez vonatkozik a büfis tartásra is azoknak, akik mindig egy oldalra fordítják a fejét (mint én)
Pann,
A cici dolog rendeződni fog. Kevesebb fog termelődni és az elfér. Persze az is lehet, hogy a tejtárolók nőnek meg. Nálam tuti több elfér most, mint Natinál.
Móni,
Vannak babakocsi utáló babák.
Szerintem Szabi is ilyen lesz, de csak az én hibámból, nem szeretem beletenni.
Bella,
Elfogyott már a segítség? Egy hónapot írtál, ugye? Milyen egyedül kettővel? Hogy viseli Luca a kis Berci jövevényt?