Sziasztok!
PIldi, gratulálok a szigorlatodhoz! Miket nem csinálnak egyesek nagy pocakkal!
Miért akar majd téged befektetni a dokid olyan hamar? Egyenesen ülés: mire nem jó egy baba tappancs a borda alatt!
SkandiAdri, megkésve az igaz, de annál nagyobb szeretettel kívánok Leevinek boldog szülinapot! No és jobbulást is! Echinaceát nem próbáltátok?
Dia, oltári szövege van Borinak! Remélem, végre kimászik a mandulagyusziból!
Lenocs, akkor most nem unatkozol, úgy tûnik. A szipirtyót én azért rendbetenném, mindjárt hozzátéve, hogy meg ne próbálja a gyereket büntetni emiatt, mert akkor óriási botrányt csapok. Akár mindjárt az óvódavezetõvel is beszélnék, hogy figyeljen oda.
PZSM, Pankának boldog szülinapot!
CsKati, Kittit is isten éltesse!
Kanga, neked is boldog szülinapot!
Kissé megkésve kívánok boldog névnapot Kata, Donátjának, Anikó és Emese Lilijének és a sok-sok Bálintnak!
Andi, nem próbáltad még, hogy Wordben vagy Notepadben, Wordpadben írj? Akkor megmarad az írásod és fel tudod tenni újra.
Anikó, én ugyan nem készülök szülni, de a fokhagymát imádom, érdekelne az a leves recept. Légyszi küldd el! (Ha mégis szülnék tõle, az már tényleg boszokányság lenne!) Milyen ügyes nagylány már Lili!
Evey, a párod megint fiút szeretne? De azért szerintem el fog olvadni rendesen, ha lánya lesz, aki majd bújik cicáskodva az apjához.
A nagymamáddal rémes lehetett! Most még nagyon friss a dolog, de azért szerintem jó lenne, ha hamar kibékülnétek. Csak azért mondom, mert én pár éve összevesztem a nagymamámmal, és mire kibékültem volna vele, már késõ volt. Már nagyon szerettem volna elmenni hozzá, de valami influenzajárvány tombolt éppen, Gergõ pici volt, és nem volt kocsink, tömegközlekedni meg nem akartam vele betegség idején. Üzentem a nagymamámnak, hogy 1-2 hét múlva megyek. Visszaüzent, hogy nagyon vár. Aztán meghalt.
Napocska, voltatok orvosnál? Mit mondott?
Judó, miért muszáj megindítani szerdán a szülést? Ha most minden rendben lesz, akkor nem lehet várni?
Momo, mit mondott a doki?
Erika, Momo, tudjátok, hogy kell egyszerre szülni? Elõzõ este egyidõben felmossátok a konyhát, lehetõleg négykézláb, után hajat mostok. Másnap tuti biztos a szülés.
Ancsa, Tominak minden jót! Jópofa lehetett a királylány-találkozó az oviban.
Jamina, szólj ha már tudsz írni emailt, légyszi, mert nagy kérésem volna hozzád, még lehetõleg szülés elõtt.
Most már én, a hóimádó is várom a tavaszt. Pár napja hallottuk, hogy Nyitnikék. Igaz, hogy itt tótul mondják, de azért remélem, jót jelent.
Puszi, ha elírtam valamit nézzétek el nekem, már alig látok ki a fejembõl!
Iboly