Új privát üzeneted érkezett!

Verus!

Óriási GRATULAAAAAA Nektek! KépKép

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya

Verus: Óriási gratula! KépKépKép

Többi finiselõnek megy a drukk! KépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Verus!
Gratulaaaaa! KépKépKép Sok boldogságot Marci babához!
Puszi
Andi

Andi
andi3

Verus!
Minden szépet és jót kívánok nektek!
Kép Kép Kép Kép Kép
Mi tartott ilyen sokáig? Kép (bocsi) Vagy nem reggel volt a burokrepesztés?

Edó
edóka

Verus!

Nagyon sok boldogságot nektek! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

ui: Mégsem maradt benn hihihi Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Kismamik!

Hajrá, szabad a pálya Verus nyitott most már ti jöttök.
Kép Kép Kép

ui: Momo azért le a kalappal elötted milyen szépen kihúztad Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Verus!
Nagyon jó egészsége,t sok-sok tejetcskét, sok pihenést!! Kép
Zsóka

Zsóka
zsóka

Verus!

Gratulálok!!! Jó egészséget és sok tejcsit!

Puszi
Iboly
iboly

Sziasztok!

PIldi, gratulálok a szigorlatodhoz! Miket nem csinálnak egyesek nagy pocakkal! Kép Miért akar majd téged befektetni a dokid olyan hamar? Egyenesen ülés: mire nem jó egy baba tappancs a borda alatt!

SkandiAdri, megkésve az igaz, de annál nagyobb szeretettel kívánok Leevinek boldog szülinapot! No és jobbulást is! Echinaceát nem próbáltátok?

Dia, oltári szövege van Borinak! Remélem, végre kimászik a mandulagyusziból!

Lenocs, akkor most nem unatkozol, úgy tûnik. A szipirtyót én azért rendbetenném, mindjárt hozzátéve, hogy meg ne próbálja a gyereket büntetni emiatt, mert akkor óriási botrányt csapok. Akár mindjárt az óvódavezetõvel is beszélnék, hogy figyeljen oda.

PZSM, Pankának boldog szülinapot!

CsKati, Kittit is isten éltesse!

Kanga, neked is boldog szülinapot!

Kissé megkésve kívánok boldog névnapot Kata, Donátjának, Anikó és Emese Lilijének és a sok-sok Bálintnak!

Andi, nem próbáltad még, hogy Wordben vagy Notepadben, Wordpadben írj? Akkor megmarad az írásod és fel tudod tenni újra.

Anikó, én ugyan nem készülök szülni, de a fokhagymát imádom, érdekelne az a leves recept. Légyszi küldd el! (Ha mégis szülnék tõle, az már tényleg boszokányság lenne!) Milyen ügyes nagylány már Lili!

Evey, a párod megint fiút szeretne? De azért szerintem el fog olvadni rendesen, ha lánya lesz, aki majd bújik cicáskodva az apjához.
A nagymamáddal rémes lehetett! Most még nagyon friss a dolog, de azért szerintem jó lenne, ha hamar kibékülnétek. Csak azért mondom, mert én pár éve összevesztem a nagymamámmal, és mire kibékültem volna vele, már késõ volt. Már nagyon szerettem volna elmenni hozzá, de valami influenzajárvány tombolt éppen, Gergõ pici volt, és nem volt kocsink, tömegközlekedni meg nem akartam vele betegség idején. Üzentem a nagymamámnak, hogy 1-2 hét múlva megyek. Visszaüzent, hogy nagyon vár. Aztán meghalt.

Napocska, voltatok orvosnál? Mit mondott?

Judó, miért muszáj megindítani szerdán a szülést? Ha most minden rendben lesz, akkor nem lehet várni?

Momo, mit mondott a doki?

Erika, Momo, tudjátok, hogy kell egyszerre szülni? Elõzõ este egyidõben felmossátok a konyhát, lehetõleg négykézláb, után hajat mostok. Másnap tuti biztos a szülés.

Ancsa, Tominak minden jót! Jópofa lehetett a királylány-találkozó az oviban.

Jamina, szólj ha már tudsz írni emailt, légyszi, mert nagy kérésem volna hozzád, még lehetõleg szülés elõtt.

Most már én, a hóimádó is várom a tavaszt. Pár napja hallottuk, hogy Nyitnikék. Igaz, hogy itt tótul mondják, de azért remélem, jót jelent.

Puszi, ha elírtam valamit nézzétek el nekem, már alig látok ki a fejembõl!
Iboly
iboly

Sziasztok!

Én is hamar tudtam Verust, kaptam tõle SMS-t, bibíí! És hétfõn lehet, hogy meg is nézem õket! Kép

Verus, itt is millió gratula! Kép Kép

Jamina!
Nincsenek nagyon jóslóim. Még az se! Úgy látszik az én fiaim nagyon szeretnek bent! Kép

Iboly!
Szerdán még nem indítják, csak akkor már be kell feküdnöm. Azt mondta az orvos, hogy jövõ héten mindenképpen baba lesz, hogy mikor, majd eldõl, a CTG-ktõl és a flowmetriától függ. Ez a hajmosás tuti beválik? Kép Mert holnap készülök hajat mosni!

Puszi: Judó
1 napra a kiírástól
judó

Sziasztok!

Verus, nagyon sok boldogságot a "pici" MarcihozKépKépKép!

Bocs, hogy tegnap nem írtam, de baromira el voltam kedvetlenedve az orvos után. Sajna a vérnyomásom felszaladt az egekbe, vizesedik a lábam és fehérje is volt a vizeletembenKépKépKép. Szóval kaptam vérnyomáscsökkentõt és vennem kellett egy vérnyomásmérõt is, ha nem akarok kétnaponta Pestre járni ellenõrzésreKép. És persze továbbra sincs a páromon kívül segítségem, csak a sopánkodást hallgathatomKép. Most várom a jószerencsét, hogy hétfõre kicsit javuljon a vérnyomásom, különben muszáj a jövõ héten szülni.
UH-val is megnéztük a babát, még mindíg nagyon kislánynak tûnikKép és kb 3200 g. Szerintem mindenesetre nagyobb a pocim, mint Timivel volt a végén. A külsõ méhszájam kb 2 centire nyitva van, de a belsõ még tart, amíg ezek a pokoli jóslófájások meg nem dolgozzák eléggé. Pedig azt hittem, ha Timivel nem voltak, most is megúszom...hát tévedtem.

Most megyek és kihasználom, hogy a férjem pesztrálja Timit. Talán tudok pihizni egy kicsit.

üdv
Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Momo,
pedig már kezdtem hinni, hogy te is "igazoltan" vagy távol.
Nálam meg pont fordított a helyzet a vérnyomásommal, de ált. mindig ilyen no meg a dokim nem is az a pánikolós fajta, szerencsére. A joslófájások ugy látszik nálam sem elég erõsek Kép
Na, mikor mossuk fel a lakást? Kép

Judó,
jó mozizást, értesíts ám minket, ha a kisfiad meggondolta magát és mégiscsak kintrõl szemlélné már e csodás világot.

Iboly,
én is itt írom, hogy haláli beszólásai vannak a fiaidnak, még a férjemnek is felolvastam belõlük.

Na, megyek, mert hazaértek a fiúk, itthon hagytak ugyanis, hogy nyugodtan dolgozhassak, persze, most készültem el, épp csak bekukkantottam hozzátok Kép

Csók mindannyiótoknak:
Erika, aki már ismét erõre kapott, hogy akár jöhet a Csöppség is
kerika

Iboly koszi az erdeklodest.

Orvosnal voltunk sokkal okosabbak nem elttunk valami iritalhatja gyomrat belet kiscajnak a miat lehet hogy olyan a szelete ami es hogy annyira vitamin hianyos mint amilyen. Egy biztos nem fergesseg es nem bakterium az ok. Lehetseges hogy virus. Most par szkeletvizsgalat hatar van ha az is negativ akkor nem tudom mi lesz. Mar komolyan gondolkoztam rajta ha volna kicsit tobb tejem hogy egy hetig csak azon tartanam kiscsajt attol tuti rendbe jonen pocakja, de sajnos nincs annyi mar. visoznt meglepetesemre ez az orvos nem kapot frastz tole miert szopik kismanom a vilag legermeszetesebb dolga volt neki. Haziorvosunk probalt lebeszelni igaz konnyu volt meggyozni azzal hogy noverek is ezt csinaltak es ovele is hasonloan tervezem ha o nem dont maskent. Ugyhogy remenykedek hogy hamarosan kiderul mi a baja holgynek mert mar 6 hete vettem eszre hogy valami nem oke nala. Kicsit lassu itt minden. Habar ha latataok meg kedves aranyos bubajos doktorbacsit akkor akihez kerultunk o olyan.

abbahgyom kisrenyt rolunk.

Minden pocaksonak gyogyulast nayvajaibol es konnyu es gyors es problema mentes szulest.

Veruseknak itt is nagy gratulacio.

Minden szuli es nevnaposnak sok boldogsagot.

Napocska
Napocska

Verus és Zalán,
hatalmas gratula a Kép Marci babához KépKépKép
Jamina
jamina

Iboly,
nyugodtan küldd a mailt a netandgora, majd válaszolok a freemailes címemrõl.
J.
jamina

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni! Láttam ma egy gyönyörû, 1 napos babát, akit Marcinak hívnak. A mamáját Verusnak. Kép
Be kellett ma mennem a Margit kórházba, és mivel tudtam, hogy Verus mamája ott dolgozik, gondoltam megkérdezem, hogy nem ott szült-e véletlenül Verus, mert erre nem emlékeztem. És igen! Úgyhogy bekukkantottam hozzájuk. Találtam egy fiatal anyukát, akibõl továbbra sem lehet kinézni a (most már) 5 gyereket, és egy formás, szépséges kisbabát. A büszke papával meg a liftnél futottam össze. Verus majd jön és mesél. De képzeljétek, elfelejtettem megkérdezni, hogy mi újság a szoptatással! Úgy látszik, már nem csak "arról" tudok beszélni, ismét társasági ember lettem. Kép

Judó, megmostad a hajad? Fájástevékenység beindult?

Momo, ez a vérnyomás probléma most nagyon nem hiányzott neked! Meg a sopánkodás se, jobb lenne, ha segítenének!
Na, jó a konyha felmosása alól most felmentést kapsz, ellenben a hajmosás még bejöhet.

Erika, köszönöm! Én is imádom a szövegüket, naná! Örülök, hogy jobban vagy, beszéljétek meg gyorsan Momóval a randit!

Napocska, ez a bizonytalanság nem jó! Remélem, hamarosan kiderül, mi a baj és lesz valami egyszerû, gyors megoldás is. Jó fej a doki, hogy így állt a szoptatáshoz! (Háziorvos kevésbé.) Próbáltad, hogy gyakrabban szoptatod most Lianát, hogy több legyen a tejed? Kell neki néhány nap, de be tud állni ismét egy magasabb szintre a tejtermelés! Hátha tényleg jót tenne!

Jó éjt mindenkinek!
Iboly
iboly

Iboly

Hat Lianna ha lehuppanok rogton jonn szopizni es most inkabb gyakrabban hupanok le es nem csinalok ugy hogy mama milyen elfoglalat es nincs ideje eldolni lecsuccsenni foldre. De azert egy 2 eves csak anyatejjel elatni szerintem tul nagy feladat legalabbis en mar annak tartom. De az teny hogy most akarhanyszor jonn kap tejet. Nincs kicselezes es inkabb viz adas. Bizonytalansagot en is nehezen viselem, de hat ez van ez kell szeretni en jottem ide en valasztottam ezt. Viszont halistennek Lia jo aktiv igy azert nem aggodok annyira hisz ha komolyan beteg lenen akkor nem ugy viselkedne mint egy ordogfioka. Dia szohasznalatabol lopva torpehurikan. Mert a nap nagyreszebe le se lehet loni ot.

Iboly jo volt neked hogy lathattad a Verus es pici Marcit. Olyan nagyon imadom a parnapos pici manokat enis szeretnek meg sokat, csakhat muszaly realitas talajan maradniKép

Kismamak mi van veletek? Napi egy eletjelt szivesen veszek de szerinetm tobbiek is hogy tudjuk mi ujsag veletek
Napocska
Napocska

Sziasztok!

Iboly,de jó neked, hogy láthattad Marci babátKép. Irííígy.
Köszönöm a felmentést, de a férjem a megmondhatója, képtelen vagyok az önkímélésreKép. Tegnap majdnem felpofozott, hogy üljek már le a s*re egy kicsit. A felmosáson, hajmosáson és a fõzõcskén is túl vagyok, sõt tegnap este még mosást is raktam be, de második csemetém fütyül ezekre a praktikákra (pedig Timinél tényleg bevált)Kép. Szerintem megsértõdött a sok eperízû Mg pezsgõtablettán és most már juszt se bújik kiKép

Most mennem kell, mert Timi reklamálja a játékotKép

üdv
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Még mindig semmi, éjszaka érezhetõ, de teljesen rendszertelen így mérhetetlen jóslófájások.

Momo!
Kívánom, hogy a vérnyomásod miatt ne legyen semmi baj. De ahogy írod, Te sem tudsz pihenni!

Iboly!
De jó neked, hogy láttad õket! Én is ott szülök majd, holnap, ha megyek CTG-re, megnézem õket!!!

Napocska!
Jobbulást a kislányodnak!
Íme a mai bejelentkezésem.
Kép Kép

Judó
aki mára van kiírva
judó

Sziasztok,

csak hogy teljes legyen a sor Kép

Nos, még mi sem indultunk szülni, a jelek sem azt mutatják, hogy a mai lenne az a nap... pedig reggel azzal ébresztettem Gábort, hogy ma 23 hónapja kórházba indultunk, mert Tomi bizony ki akart bújni (6 nappal a kiírás után), de nem hallgatott meg a Csöppség, nem gondolta úgy, hogy akkor ünnepeljünk együtt.

Nekünk még holnap és kedden elég húzós napunk lesz, kedden megyünk dokihoz, remélem többet nem kell pocakosan menni Kép

Na, megyek, mosok egy adagot Kép

Puszi mindenkinek: Erika (aki belépett a 40. hétbe)
kerika

Verus,
nagyon-nagyon gratulálok nektek!!! Legyetek nagyon boldogok! KépKépKép

Finishesek,
ambivalens érzésekkel bár, de irigy vagyok!!! Kép Kép Kitartás, mingyá babázhattok. Kép

Virág
Virág (fiore)

Kismamik koszonom, hogy jotetek es tajekoztatatok minket.

Momo azert probalj vigyazni magadra semmi szukseg arra hogy hulla faradtan szuljel a munka meg ugyis megvar nem fog elszaladni attol hogy lassabban beosztva csinalod meg.

Judo kivanom neked hogy mihamarabb es inditas nelkul szulhessel es konnyu es gyors szulesed legyen.

Erika biztos nem akar kozsokodni picurotok, hogy tesoval egy napon szulessen. Neked is gyors es konnyu szulest ha eljonn az ideje.

Mindenkinek szep napokat es jo egeszseget.

Napocska
Napocska

Sziasztok!

Írtam a listára is, de ide is írok egy kicsit.

Például, hogy Verusnak itt is gratulálhassak! Sok boldogságot!!! Kép

Meg Eveynek és Hajninak is!

Evey! Ha a "jóslás" igaz, akkor õ is fiú lesz? Kíváncsi vagyok. Bár ha igaz, akkor nekem nem lesz több. Igaz én nem is számíthatok ilyen pálfordulásra a férjemtõl, mint te. Irígyellek miatta! Kép

Napocska!
Remélem kiderül, mi baja Liannának. Az azért biztató, hogy nincs annyira rosszul, és tud rosszalkodni is! Kép

Nagypocakosok, a végcél elõtt, szorítok nektek! És várom a jó híreket!

Adri!
Remélem jobban van már Leevi! Szörnyû, mennyit betegeskedett mostanában szegényke!

Van valami tippetek, hogy lehet kicsit csökkenteni az éjszakai szopások számát? Bencusom (4 hó) ugyanis általában 3-szor kér enni éjjel (volt ez már jobb is). Na nem, mintha irigyelném tõle, meg tényleg elég diszkréten teszi, csak szól, hogy kér, aztán utána vissza lehet tenni aludni. Csak az a probléma, hogy hamarosan kinövi a kosarát, amiben most alszik, a kiságya meg nem fér el mellettem, így be kell majd õt tenni Bálint szobájába. Így aztán nem tudom, hogy fogok átjárkálni hozzá, meg Bálintot sem lenne jó felköltögetni.

Befejezem, jó éjt!

Ági
Ági

Sziasztok!

Hétvégén Mikolán voltunk disznóölésen, úgyhogy telitankoltuk a mélyhûtõtKép És tizensokszori fölébredés után szombatra kijött Bábi elsõ foga!!Sajnos a mellette lévõvel még küzdünkKép

Evey!
Jaj, remélem, kibékülsz a nagyiddal!!!
Pócsmegyer asszem már messze lenne a páromnak nagyonKép

Verus!
Gratula itt is!!! Sok boldogságot a gyarapodó családhoz!!

Momo!
Remélem, jobban vagy! Tényleg igyekezz pihenni!!

Napocska!
Szurkolok Liának, hogy kiderüljön, mi a baj, és minél hamarabb rendbejöjjön!!!

Erika!
Hát persze, hogy külön szülinapot szeretne! Drukk-drukk!!

Ági!
Egy ekkora babának igazából még nagyon szüksége van az éjszakai szopikra. Meg a tejtermelésnek is nagyon jót tesz! Esetleg egy nagyobb mózeskosár? Vagy ha magad mellé teszed az ágyba? Vagy ha a gyerkõcök szobájába teszel egy matracot?

Sok-sok puszi mindenkinek: Pele
pelcsi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az együttérzést, tegnap sajna nem sokat lendített a helyzetemen, mivel a vérnyomáscsökkentõ gyógyszer összes mellékhatását produkáltam egyszerreKép Már felkelni sem bírtam az ágyból, a férjem látta el egész nap Timit, de mi lesz ma??? (és amíg meg nem szülök?) Fekvõ helyzetbõl max. 1 órát tudom lefoglalni a gyereket könyvolvasással, utána megy a hiszti és mindíg talál olyan elfoglaltságot, amitõl égnek mered a hajam és muszáj fölkelnem. Nincs esetleg valami ötletetek, hogy mivel tudnám még lekötni (TV nem érdekli, egyedül nem játszik, az udvarra meg végképp nem tudom kivinniKép)?
Nagyon el vagyok kenõdve...

üdv
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Én még életemben nem voltam ennyire rosszul, mint ezzel a babával. Még jó, hogy nem hányok..Kép Szombat éjjel arra ébredtem(!), hogy forog velem a világ és ezáltal hányingerem is van. Nem tudtam felkelni, mert egyszerûen elestem, annyira szédültem. Én még eddig nem hallottam, hogy valaki a rosszulléteken belül szédül is?! Volt vkinek ilyen, vagy hallottatok már róla?

Verus! Itt is nagy-nagy gratula!KépKép

Adri! Ezer gyógypuszi Leevinek!KépKép

Ági! Köszi, titkon remélem nem válnak be a jóslatokKép

Pele! Pedig szép hely.Kép Bábinak a fogához:Kép Mi is fogzunk ezerrel, egy hónap alatt már a 4. foga jön. Hála az égnek éjjel nem nyügi.Kép

Napocska! Liának:KépKép

Momo! Biztosan nagyon-nagyon nehéz lehet Neked.Kép Egyszerûen tanácstalan vagyok, ha ennyire nem hatja meg a rokonságot, hogy segíteni kellene. Mi lesz, ha megszültél? Jön akkor valaki segíteni?

Többi mamák! Izgulunk értetek!

Erika! Nem akarsz 27-én szülni?Kép

Ági! Én is a mi szobánkban altattam Adrit, amíg rendszeresen kelt éjjelenként. Vagy marha gyorsan ugrassz, amikor éjjel felsír. Akkor nem biztos, hogy felkel Bálint.

Puszi, Evey
evey

Sziasztok,

megejtem a mai bejelentkezést Kép
Szóval, ma sem érzek semmi különöset, hacsak azt nem nevezzük annak, hogy néha lezsibbad a lábam. Egy nagy nyilalást érzek, aztán hol a jobb, hol a bal lábam egészen a bokámig elzsibbad. Ha ülök (esetleg fekszem) ez még csak csak elviselhetõ, de állva....
Na, jó, meg pici jóslókat regisztrálhatok, de nem vészes.

Momo,
hát ez nem jó hír Kép Én is csak úgy vagyok el, hogy Gáborra maximálisan támaszkodom... meg azért anyósék is nagyon sokat segítenek. Viszont szerencsére Tomi egy egész napot is elvan (el lenne) úgy, hogy mesét olvasunk vagy énekelünk, mindene a könyv. Sajna nekem viszont nincs energiám Kép Szusszal sem bírom igazán a sok éneklést, ilyenkor jön apa Kép KITARTÁS!!!

Evey,
miért is szüljek 27-én? Lehet, hogy tudnom kéne, de akkor bocsi a tudatlanságomért.

Napocska,
azért remélem, hogy neked lesz igazad, és nem komoly a dolog, én mindenesetre drukkolok.

Ági,
jó, hogy jelentkeztél, és örülök, hogy azért már minden oké.
Együttalvásról úgy két-három hónap múlva nyilatkozom, jó ? Kép Mi mindenesetre együtt kezdjük õket altatni, aztán majd meglátjuk.

Pele,
foghoz gratula Kép Jó is a tele hûtõ, nekünk anyukám pakolta tele a múlt héten a mélyhûtõnket fini, otthoni husikkal.

Mára ennyit, sziasztok: Erika
kerika

SZiasztok!

Momo! Esetleg gyurma (akár só-lisztbõl), vagy rajz, papír tépkedés, ilyesmi nem kötik le a lányzót? Ne légy elkeseredve, minden rendben lesz, meglátod, pár hónap múlva már csak emlék lesz ez az egész. Egyébként ha jól tudom, a védõnénid tudna szerezni némi szakképzett segítséget, ez benne van a munkakörükben, és tök ingyenes! Hívd fel!!! Ha csak 4-5 órára jön is valaki, már az is tiszta nyereség.

Evey! Azt mondják, a lányokkal vannak rosszabbul a mamák. Lehet, hogy kiscsaj lakik a pociban? Egyébként a szédülés nekem ismerõs, kétszer volt egész terhesség alatt hányingerem, de ennek kíséretében... Lehet, hogy a vérnyomásod esett le, igyál sokat!

Erika! Ugye, te vagy hatodikára kiírva??? Beszéld meg a pocokkal, hogy akkor szülessen, én is akkor születtem.Kép

Lányok, ma megyek a dokihoz csomó-ügyben, rendesen be vagyok rosálva... Este már okosabb leszek...
Bori még mindig beteg, õt holnap viszem kontrollra. Nálunk egyelõre ennyi....

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia

Sziasztok!

Verus! Itt is nagy gratula! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!

Többiek (Judó, Momo, Jamina, Erika) megy a drukk!! Néha belegondolok, ti most itt hipp-hopp egy héten belül sorra megszültök, és akkor szembesülnöm kell majd vele, hogy utána én jövök! Pedig még nagyon nem vagyok kész!

Iboly: dokim egy abszolút óvatos fajta, egyfelõl terminus után egy-két napon belül mindenkit befektet -szem elõtt legyen alapon, másfelõl ha bármi elõzmény van, akkor szintén jobb szereti, ha odabent van az illetõ. NÁlam a csaszis múlt most a terhelõ tényezõ. Ezzel együtt úgy vagyok vele, hogy amikor majd ott tartok, és friss leletek lesznek a kezünkben arról, hogy jól érzi-e magát a baba odabent stb. akkor még lehet esetleg alapom tárgyalni vele.

Evey: én az elsõ két terhességem alatt voltam szarul sokat, most ahhoz képest egyáltalán. (értsd Bálintnál nem csak az elsõ harmadot hánytam végig, de késõbb is bármikor képes voltam rá, ikreknél az elsõ harmadban szintén, most viszont eddig egyszer sem hánytam (kop-kop)) Mivel elsõ kettõnél mindig volt fiú (is) a pocimban, ezért ebbõl a "jelbõl" arra következtettem, hogy most van esélyem a lányra. Eddigiek szerint úgy is néz ki, hogy õ kislány. Lehet, hogy te pont fordítva vagy, lányokra érzékenyebben, mindenesetre a drasztikusan más menet szerintem jó jel lehet egy másnemû babára, nem? Amúgy egyél b6 vitamint (egyesek szerint magne b6-ban is oké), meg szerintem még az jó, ha nem hagyod kiürülni a gyomrodat, és véges rövid idõközönként (2-3 óra) akkor is eszel valamit, ha semmi éhségszerût nem érzel! Szédülés szerintem nem ritka ilyenkor, lehet alacsony vérnyomástól is, meg a hányós effektustól is. Ja, az egész háttere valahogy úgy van, hogy a..... (talán a progi) hormon hatására ellazulnak a ... izmok összehúzódásai, beleértve a méh izomzatát is (erre mondják, hogy kb. a 20. héttõl van újra, és attól kezdve lehetnek összehúzódások, keményedések, egyébként a nem terhes méh is összehúzódik ?20? percenként), meg a belek, gyomor is (nekem pl. nem terhesen sokat korog a gyomrom, meg érzem ahogy mûködnek a beleim, koraterhesen ez meg szokott szûnni, nem tud korogni sem a gyomrom), és azt hiszem ez tud a vérerek összehúzódásával is kapcsolatban lenni, ebbõl lehet valahogy az alacsonyabb vérnyomást, szédülést, ájulást kidumálni. Szóval normális jelenség.

Ági: reméljük, hogy ezután már minden oké lesz, rémes lehet ilyenkor tükörbe nézni!
Éjjeli szopik: én bevallom õszintén, Gergõt anno 7 hónaposan durván és erõszakosan leszoktattam az éjjeli szopikról, amikor õ már 7-8-szor képes volt kelni, nem is a kaja miatt annyira. (Közben már fõzelékezett is.) Én akkor azon a szinten voltam, hogy többet ártott a kimerültség, mint amit használt a szopi. Egyébként hasonlóan bajban leszek a kicsivel én is, mert a tervek szerint õ is mózeskosárban fog a szobánkban aludni, sõt, eme kosárnak nõvérem babakocsijának teteje van kiválasztva, épp most hoztuk el, néztem, néztem, megállapítottam, hogy bizony 2-3 hónapnál tovább ez nem lesz kényelmes, viszont ágy a mi szobánkba nem fog beférni, a gyerek szobákba matrac szintén nem, de drasztikusabb is lesz, hogy én utálok a párom nélkül aludni, tehát nem is vállalnám, szóval lehet, hogy nyár végén ugyanígy leszek, mint most te! De tény, a szopi szempontjából hasznos lenne, hogy minél továbbb szopizzon éjjel is. Én azt tervezem, hogy késõn fogok fürdetni, bízom benne, hogy 3-4 órát hajlandó aludni egyben éjjel, és akkor egy evéssel eltelik az éjjel, mire második jönne már pirkad. Meg a melléd az ágyba verzió az, amivel talán leginkább meg lehetne barátkozni szerintem.

Momo: alkossatok valamit! Tudom, hogy pici és korainak tûnik, de én kipróbálnék olyanokat, ami látszólag még nem neki való, viszont mint újdonság, bejöhet. Rajzolás, stifttel való ragasztás, (tépett színes papírok), meg olyanok is, amiket inkább csak te csinálsz, de esetleg elbûvöli (nagy szemû gyöngy fûzése). Aztán mondjuk olvasáson kívül meg lehet próbálni zenélést, "bábozást", plüss állatkákkal történet eljátszását. Persze mindez csak akkor esélyes, ha papával (stb) meg lehetne oldani valahogy a napi 2-3 órás szabadban, mozgással töltött dolgot is.

Judó: jégtörõ Mátyás megérkezett, fiad érkezését is várjuk!!!

Napocska: Liának jobbulást! Nekem olyasmi jutott eszembe a dologról, hogy nem lehet ez valami kialakult étel- intolerancia? Sose értettem ezeket a dolgokat, de tudom, hogy felnõttnél van olyan, hogy 50 évig kutya baja, utána meg kiderül, hogy pl. tejcukor érzékeny. Néztek ilyesmiket is?

Bocs, mennem kell:
ILdi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Jöttem dicsekedni!
Láttam ma Verust, és Marcit! Gyönyörû kisfiú, békésen aludt, és azt is átaludta, hogy Verus a karomba tette! De jó érzés volt!!!!! Nagyon jól vannak, Verus, mint mindig, egy fiatal lány, "mellesleg" öt gyermek édesanyja. Jól szopizik Marci, és már hízott is!!!
Verus!
Örülök, hogy összejött a tali!!! Kép Kép Kép

Nálam a CTG-n már összehúzódásokat mértek, amiket nem éreztem. Szóval itt van jégtörõ Mátyás, még hátra van 8 óra, reménykedem! Kép Kép

kiírt nap+1
judó

Sziasztok!
Köszi a szopis tanácsokat. Igazából szívem szerint én is így gondoltam, hogy kellene hagyni szopni éjjelente. Azt hiszem, megoldható lesz, hogy átköltözzem hozzájuk, ha már végképp kinõtte a kosarat. Egyébként ez egy nagy méretû mózeskosár lábakkal, nagyon szeretem, csak emlékszem, Bálint 5 hónapos koráig használta, mert utána féltem, hogy kiugrik belõle. Kép
Ma egyébként azt tanácsolta a védõnéni, hogy szoptassam meg még 11 körül (mert egyébként 8-tól 1-ig vagy 2-ig aludni szokott, csak utána kel gyakran), és akkor lehet, hogy legközelebb csak 5 körül kér enni, az pedig már majdnem reggel.

Dia!
Remélem minden rendben lesz!

Puszi,
Ági
Ági

Sziasztok!

Túl vagyok a nõdokin, eredmény az, hogy a hosszú szoptatás miatt mindkét mellem egy része be van kötegesedve, mert még termelnek a drágák. Pedig már megdumáltam velük, hogy felesleges.Kép Szóval, egyelõre úgy néz ki, minden rendben, nem nyúlnak hozzá. Volt rákszûrés is, majd meglátjuk, mi az eredmény. Doki bácsi szokás szerint nagyon rendes volt, még beszélgettünk is egy jót.
Úgyhogy, jelentem, megnyugodtam, már nem rosálok, és remélem, hogy hamarosan most már a tejtermelésem is felfüggeszti magát.
Iboly, köszi a szakkonzultációt, csajok, nektek meg a biztatást.

Judó!

Drukkolok neked! Legyek boszi?Kép Cory, szádat becsukni...Kép Szóval, Judó drága, te - mondjuk - csütörtökig megszülsz, jó?

Momo!

Teljesen egyetértek PIldivel, meg szerintem az elõbbi levelemben írtaknak érdeklõdj utána. Kitartás!!!KépKépKép

Most megyek, elég belõlem ennyi mára, ez ma már a második levelem. Ezt a szófosást.Kép

Csók Nektek:

Dia
Dia

Sziasztok!

Most volna végre munkám, hát erre nem babanetezek inkább??KépKép Közben meg félóránként ellátom cicivel BábikátKép

Momo!
KépKép Én is olyasmikre gondoltam, mint Ildi, ami újdonság, mancsolni való, hogy hátha az lekötné Timit. Kitartás, akárhogy is, de ez már a célegyenes!!

Evey!
Jaj, jobbulást és vigyázz magadra!!! Barátnõmnek voltak ilyen szédülései, nagyon alacsony volt a vérnyomása.
Lemaradtam: mi volt a jóslat? 3 fiú?

Erika!
Drukkolunk nagyon!

Dia!
Mi vooolt??

Ildi!
Én egyikkel sem voltam rosszul egyáltalán, ehhez képest van fiú is, lány isKép
Éjjeli szopi: tudod, nem is annyira a kaja a lényeg benne, hanem a biztonság meg a mamaillatKép Ezért is fontosak az éjjeli szopik. Fõzelékezéssel meg aztán végképp nincs összefüggésben. Egyébként mivel nekünk szétnyitható ágyunk van, és este még nem szokott megágyazva lenni, Bábi a mai napig egy babakocsis mózesben kezdi az éjszakát. Mondjuk most már jóformán faltól falig ér benneKép, de hátha Nektek is tovább jó lesz azért a mózes, mint 2-3 hónap.

Judó!
De jó Neked, hogy láttad Verusékat! Mindent bele, most már Neked is nemsokára lesz egy saját kis alvó csomagod!Kép

Ági!
Lábakat nem lehet leszerelni a kosárról? Hátha úgy biztonságosabb tovább is.

Sok puszi mindenkinek: Pele
pelcsi

Dia!
Most olvastalak: éljen!!! Nagyon örülök, hogy megnyugodhattál!!

Puszi: Pele
Pele

Sziasztok,

Dia,
nagyon jóóóóó!
Momo van 6-ára kiírva, én 1-jére.

Pele,
már tegnap is kérdezni akartam, hogy te mikor alszol?
Ha lesz erõm, írok a levlistára, mert kérdezni szeretnék tõled valamit(nem titkos, nem is tudom, hogy miért oda gondoltam írni... mindegy)

Judó,
mi van ma veled?

Momo,
másik topicban már olvastalak ma, ott nem írod, hogy ma lenne a nagy nap? Hogy vagy?

Én jól vagyok, tegnap este voltak húzós perceim, de Gábor nagyon ari volt, elvitte Tomit este sétálni, fürdette (mondjuk ezt mindig õ csinálja), megetette Tomit, sõt tegnap du. elment helyettem a földhivatalba, mindent elintézett, így ma nekem nem kellett mennem, csak rá várok, hogy elvigyen az orvoshoz délután.
Tomi anyósoméknál van, kicsit vasalok, meg fõzök nekik, hátha... KépKép

Legyetek jó, Erika
kerika

Sziasztok!

Dia!
Köszi, és örülök, hogy nincs baj nálatok!!!

Hát én holnap bevonulok a kórházba! Remélem a jóslók addig is tágítanak, és lehet burkot repeszteni, ha nem akkor meg kivárjuk, csak rossz itthon hagyni a fiúkat!!!

Majd jelentkezem!

judó

Jaj csajok, olyan izgalmas! Kép
Mint amikor Évi és GeriAnikó csomagolt, mindennap vártuk a híreket. Kép Kép

bigacsiga Kata

ui. Dia olyan jó, hogy minden rendbe! Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Hajrá Júdó!!!

Dia, örülök, hogy minden oké!

Pusz
Iboly
iboly

Sziasztok!

Judó!! (Bár ezt már ki tudja mikor olvasod) Az éjjel veled álmodtam, szültél! (pontosabban még csak tágultál, de ment a dolog!)
(amúgy pocsék éjjelem volt, telekajáltam magam, így kényelmetlenül voltam, megébredtem éjjel és nem bírtam visszaaludni, mire sikerült, felébresztett a vádlim, ami begörcsölt (minden más tervem ellenére kénytelen vagyok magnéziumozni, mert nekem mindig mg hiányra görcsöl, kalciumot éppen rengeteget ettem, az biztos nem lehetett), aztán felébredtem pisilés miatt, végül meg a legjobb álmomból a vekker brrr. Így jár aki este bevág egy liter banánturmixot, a leveses rendes vacsi után.)

Amúgy nálunk minden oké, csak még mindig mindenütt jég van. Tipikusan persze abban az utcában, amelyen 800 m-t kell a buszig caplatni. Pocsék a vízelvezetés, ahol lepucolták a havat, oda is visszafolyik, ahogy olvad, és aztán éjjelente ráfagy. HOl jég, hol tócsa. Elegem van a télbõl!
MÉg csak két paradicsomom kelt ki, úgy látszik érzik, hogy még ráérnek.

Dia: én is örülök, hogy rendben találtak. Nekem az ikrek után lett olyan a mellem, hogy az egész, szoptatás után évekkel is, kemény belül. De azóta évi rendesen többször látta doki, és sose mondta, hogy ez gáz, valószínû a korábbi sok tejtermelés maradandó hatása.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Verus!
Ezer gratula Nektek!!!Kép
Kanga
kanga0216

Ti már tudjátok???

Megszületett Judó kisfia,Hunor 14:30-kor 3900g és 56 cm-relKépKépKép Sok boldogságot nekik!

Szerintem már nekem is csak 1-2 napom van hátra, sokasodnak a gyanús jelekKép

üdv
Momo

Momo
momo

Judó!
Nagy gratula! Sok boldogságot az egész családnak! KépKép

Momo!
Neked meg nagyon drukkolunk! Aztán üzenj ám, ha...

Puszi
Andi

Andi
andi3

Judó!

Nagyon sok boldogságot kívánok neked és az egész családnak!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Sziasztok!

Most kaptam az SMS-t, hogy Evey kórházba került fenyegetõ vetélésselKépKépKép Vérzik, de a baba él!!! Gondoljunk rájuk, mert nagy szükségük van rá!!!

Judó!
Nagy-nagy gratula a hatalmas kisfiúhoz!!

Puszi: Pele
pelcsi

KukucsKépKép

Nagyon köszi a sok kedves sms-t, levelet meg mindentKép
A fejem teli van mindennel, igyekszem hamar jelentkezni normálisan, de jelen állapotomban inkább fexem, mint ücsörgök.
Bár Momo megelõzött, de én is kaptam sms-t Judótól:

JUDÓ, itt is óriási gratulaKépKépKép Hunornak sok tejcsit kivánokKép alig várom, hogy megird mi volt..(inditás stb.)

Eveynek szoritok, hogy ne legyen semmi baj!!

Tegnap jöttünk haza, Marci szépen kikerekedett, a melleim szintén (Pamela Anderson is megirigyelhetné, hogy a természet mire képes..). A tesók totál odavannak a Piciért, legfõképp Kari, aki énekel Marcinak, meg mesél, elmondta, hogy ki mindenki várta ide kint..

Ja, Edó, délután egykor volt a burokrepesztés..és igy lett meg 15.30-kor Marci!Kép

Na, rohannom kell, mert éhezik a legkisebb..:
Puszi:

Verus, aki felhõtlenül boldogKépKép

Kép
verus

Sziasztok,

Judó,
nagy-nagy gratula, sok tejcsit nektek!

Evey,
nagyon sokat gondolok rád, imádkozom, jó????

Verus,
jó,hogy írtál, úúúúgy irigyellek. Majdcsak kicsomagolok én is...
Írj, ha van erõd és idõd és sok puszi!!

Momo,
beelõzõl? Ennyire közel érzed már a szülést?

Én nem érzek semmi különöset, hacsak azt nem, hogy nagyon noncs kedvem naponta-kétnaponta dokihoz járni..pedig holnap elkezdõdik ez a korszak Kép A doki azt mondta, hogy tíz napot várunk kiírástól folyamatos (napi..) megfigyelés mellett, addig nem avatkozunk be. Csak kibújik hamarosan ez a csemete is. Pedig végre fiúnevet is találtunk, úgyhogy minden kész Kép Én meg iszonyúan félek. Normális ez?

No, sziasztok: Erika
kerika

Evey: nagyon drukkolok!!!!

Verus: örülök, hogy jól vagytok! Jelentkezz minél elõbb KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Judó!
Sok boldogságot és jó egészséget nektek! Kép

Evey!
Ugye tudod, hogy szorítok?...

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Judó,
jó egészséget, sok tejcsit és sok pihenést!! Kép
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok!

Evey!
Itt is leírom, hogy nagyon szorítunk ám értetek!!!
Hajrá baba! Kapaszkodj erõsen!!!

Lányok!
Nincs valakinek eladó mózeskosara?
Ugye a hálóba csak az fér be, az elsõ idõkre. A múltkor kölcsön kaptuk, de akitõl az most csak 3 héttel van lemaradva mögöttem, így nem adja Kép
Sajnos a babakocsink sem olyan, hogy ki lehetne szöktetni belõle a kosarat (nincs is benne).
Szóval?

No jóccakát!
Snoopy
snoopy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?