Új privát üzeneted érkezett!

Merike:
igen, úgy néz ki, h használ.( ezt szombaton kezdtem szedni) Ma már nagyon jól vagyok. Szívem szerint felkelnék, de apa nem engedi. :cry:
Lázam nincs és nem is volt, pont ez a ciki. Mert ugye a láz az "jó", mivel azzal védekezik az immunrendszer. Na az enyém az nem védekezik. :shock:

Nándorka:
nagyon szép a kislányotok, és örülök neki, h minden ok. :)
Én szerdán megyek a genetikai uh-ra, izgulok, remélem minden ok lesz. :)
És megnézetem a nemét is újra. :lol: :lol: :lol:

Pocidícséretet köszönöm.:)
Vendég

ÁÁ, mi van ezzel a géppel???

Előző üzi javítása:

Merike:
miért változtattál nevet? Nem tetsztett az Edit?

Nándorka:
igen, úgy néz ki, h használ.( ezt szombaton kezdtem szedni) Ma már nagyon jól vagyok. Szívem szerint felkelnék, de apa nem engedi. :cry:
Lázam nincs és nem is volt, pont ez a ciki. Mert ugye a láz az "jó", mivel azzal védekezik az immunrendszer. Na az enyém az nem védekezik. :shock:
nagyon szép a kislányotok, és örülök neki, h minden ok :D .
Én szerdán megyek a genetikai uh-ra, izgulok, remélem minden ok lesz.
És megnézetem a nemét is újra. :lol: :lol: :lol:

Pocidícséretet köszönöm. :lol:

Na, ezt írtam az előbb is, de valahogy kitörölte az elejét és feljebb rakta a szöveget.

Bár lehet én bénázok ám így fekve.
Vendég

Hajni, ennek nagyon örülök, h már jól vagy. És annak is, h a párod így vigyáz Rád. Jó kezekben vagy!

Szerdára nagy-nagy drukkkk!

Meri, Hajni: Dorka köszöni a dicséreteket, boldogan bezsebelte.

Meri, mi készült a bográcsban? Juj, de jó lehetett Nektek!!!
Én eléggé punnyadtam egész nap, bevallom, sokat vagyok bent a lakásban, amikor pedig ki is mehetnék. Kirándulni végül nem mentünk, a fiam nem akart, lehet, h megint beteg lesz. (Náthás.) Nem tudom már, mit gondoljak. Folyton beteg, és nem nagyon látom az okát.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni: a lánykori vezetéknevemhez szerettem az editet, de a mostanihoz inkább a mariannt érzem közel. Még ki sem mondtam edittel, pedig már 6 éve, hogy új nevet kaptam. Hivatalosan edit mariann vagyok. :D

Jobbulást kívánok!+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nán-dorka: babgulyást főztem. Nagyon örülök, mert alig maradt. Pedig nem szoktam gyakran főzni, de ezt élvezet készíteni.
meriann

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

nekem tegnap tevékeny napom volt.de dolgoztam (tb jelentés) közben főztem aztán folytattam Lurkó sarkát és már majdnem kész!
ma már utolsó "simítások "következnek.

R. dolgozik,így nem megyek majálisozni meg egyébként sincs kedvem a tülekedéshez.

Nándorka gratulálok!éljenek a nem sovány babák!

Hajni jó ha már jobban vagy,nekem senki nem volt akkor aki rámszólt volna így lettek a csúnya szövödmények (lázam nekem sem volt)

Arwen jó munkát nektek én is megcsináltam már ezeket mert később nem akarok ezzel foglalkozni.néha már most sem "zavar "ha szalad a ház.ugyis megvár.

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
Kép Kép
meriann

Esztora, smiítások előtt vagy után, várjuk a képeket!
Köszi. Remélem, tényleg rendben lesz minden a leányzóval. Beírtam az adatait az uh-os számolóba, hát a buksija méretei 35 hetesnek felelnek meg, a többi 32-33-nak. A fiacskámnak sincs kicsi feje, de most, ilyen előzmények után persze emiatt is aggódom kicsit. Hátha nem fejlődik elég jól. De közben azt is érzem, h hülyeség aggódni. Nehéz kiigazodnom magamon. A fiammal ilyen nem volt, nem tudom, mire kell most nekem, h mindezt átéljem...
Na, búcsúzom, mert megígértem magamnak, h éjfél után abbahagyom a netezést.

Kép

Kép
nán-dorka

SziasztokDrága Lányok!
Ne haragudjatok az eltűnésért, de elég mozgalmas étvégém volt....pénteken temettük a legjobb barátnőm Anyukéjét, aztán szombaton volt az unokanővérem esküvője, vasárnap voltunk még fürdeni a kutyukkal a Balcsin, tegnap meg azelőtt pedig pakolásztunk a barátainknál....szóval volt program.

Először is: Isten éltesse gy megkésve is Bodzikát, Arwent és Merikét!!

Fioona:D
Remélem megnyugodtál a nyákdugó miatt!! Nem lesz semmi gond Olivérbabával, még a kissé korán is jönne, de drukkolok, hogy minél tovább maradjon benn!!

Ágota:D
Engem is érdekelne a numerológia-dolog! Mindjárt itt lesz Csongor, úgy izgulok!! Vajon mi lehet Katával és az ikrekkel? Elvileg egy napon szülnétek, ugye?

Bodzikám:D
Nagyon szép a Kismaszat!!

Esztora:D
Álmos is nagyon édes!!! Nagyon ügyi vagy, hogy már mindjárt kész a babasarok!

Dorka:D
A kis Dorka is tündéri!! Nagyonhelyes kis pofikája van, és nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!

Hajni:D
Nagyon szép a pocid! Én is ma megyek uh-ra, ne izgulj, tuti rendben lesz minden! Várunk a hírekkel, és remélem képet is tudsz esetleg hozni. :D:D:D

Niko:D
Remélem úgy sikerült az esküvőtök, ahogy megálmodtad!!

Mindenkinek millió puszi

porsika

Sziasztok!

Esztora: nagyon édes a bébitek :D , a múltkor elfelejtettem írni, de jobb későn, mint soha!

Nikó: milyen volt a lagzi? Gyere, mesélj!!! És képeket kérünk!!! Hogy telnek a mézeshetek? :wink: :wink: :wink:

Arwen: fantasztikus lehetett a szülinapod, kedves a férjedtől, hogy így meglepett és ez a Máté Péter szám… kész vagyok tőle!!! :oops:
Egyébként jobban vagy már? Kész vagytok a nagytakarítással? Kimostad a bébicuccokat? Mesélj!!!

Csajok! Ti mivel mossátok a bébicuccokat? És mivel öblítitek? Van erre valami, hogy mivel szabad?

Vicky: nagyon szép helyen voltál, mégha üzleti úton is és valóban jót tett, mert sugárzik a pozitivitás belőled!!!! :)

Fioona: te már a 37. hétben vagy, ne izgulj. Bár már a többiek megnyugtattak, de én is olvastam, hogy ilyenkor még hetek lehetnek hátra. Van még időd. Peace!!!!
Akkor kezdj el izgulni, ha elfolyik a magzatvíz, mert az már a küszöbön álló szülés jele. De előtted úgyis még Ragota fog szülni… :lol:

Én sem cseréltem számot senkivel. Én is várom az önként jelentkezőt!!!

Meri: Nimródnak gyógyulást! Örülök, hogy haladsz a gyógyulás felé, viszont én nem halasztgatnám a próbálkozást, mivel minden hónap egy kincs. Bár az is igaz, hogy a belső érzések sokat jelentenek és ha még nem érzed magad felkészülve, akkor nem szabad csinálni… Szóval fene se tudja mi a jó megoldás, hallgass a megérzéseidre, azok tutira nem csalnak!!!

Hajni: hogy vagy? Még mindig feküdnöd kell? Amúgy szépen növekszik a pocakod. Majd számolj be mi volt az uhn!!

Ragota: nem kaptam privit… hogy-hogy nem tudtál küldeni? Esetleg küldök én neked és megadom az e-mail címemet, oké? Persze, ha még egyben vagytok és tudsz írni... :lol:

Én is megnéztem az iwiwen Gabi babát és ollllllyaaaaan cukkkiii!!!! Annyira jó már Adriéknak, hogy ott a bébijük. Énisénisénis akarok ilyet!!!! :D Gondolom mennyi dolguk van és ezért nincs ideje írni, örül gondolom, ha pihenhet kicsit!! De mi megvárjuk!!!

Nán-dorka: nagyon cukipofi a bébitek. És milyen szépen látszik az arca!!! És annyira klassz, hogy tele vagy jóhírrel, végre!!! :D A down kórt felejtsd el!!! Nincs semmi gond, minden rendben a kislányotokkal!!! Hidd el!!! A fejmérete pont a korának megfelelő.
Neked sincs sok már hátra…
Nagyon szép virágos képeket raktál be, tetszenek! Ja és tök jó, amit belinkeltél, én még nem láttam, de szupi, ahogy látszik, hogy fejlődött a csajszi hasa.

Vivi: merre vagy? Mi zu veled?

A mi hétvégénk főleg pihenéssel telt. Mostmár napról-napra érzem a jóslófájásokat. Tisztára nosztalgiám van, mert olyan, mint amikor meg akar jönni… Sokat mocorog a gyerkőcünk, remélem még jól érzi bent magát és vár még legalább két hetet.

Pussszz Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam a visszaolvasással... :oops:
Én még mindíg kűzdök ezzel a náthával..most már a torkom is fáj....
Este visszaolvasok :) , csak gondoltam bejelentkezem. :)

Remélem mindenki jól van!

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi: jobbulást neked is, vigyázzatok magatokra!!!

Felrakom a gobleneimről készült képeket, ahogy korábban ígértem. Íme ilyenek lettek véglegesen:

Kép
szerika

Szeri:D
Én szívesen jelentkezem önként;) Gyönyörűek lettek a gobelinek!!Nagyon ügyes vagy.Balázs meg bizti marad még egy kicsit, úgy hallottam, ha születni készülnek, kevesebbet mocorognak valamivel...meg mintha Ágota is írt volna valami hasonlót, de lehet, hogy rosszul emlékszem... :oops:

Orsikám:D
Jobbulást, gyógyulgass!!!

porsika

Hahó Lányok!

No örülök, hogy mindenki jól van, jobban van. Orsi, Te se produkálj már betegségeket :-)

Nándorka: Dorka egészséges baba!!!

Porsi, küldj nekem légyszi pü-t, mert úgylátszik nekem csak válaszolva megy át (avagy még úgy sem) az üzi.

Oksa Szeri, próbálkozom.

Mi amúgy jól vagyunk. Izomlázam van a combjaimban, és húz lefelé a gravitáció (tudjátok, az alsó fertályam, mint amikor megjön és inkább csak ülni volna kedvetek, meg aludni).
Érdekes, jósló fájásaim csak most kezdődtek. Néha, mintha meg akarna jönni. De ez sem hosszú ideig! Szerencsére jókat alszom! Kukisunk pedig jókat mocorog, de mintha visszafogottabban tenné mint az elmúlt hetekben.
Azt hiszem kezdem gyakorolni az éber alvást. azt hittem nem alszom, közben kiderült, hogy horkoltam, mint a ló (ill. Apa szavaival élve, mint egy ménes :-) )

És...átléptük a májust!!! Éljen-éljen!! Még ezt a napot szeretném átvészelni és utána tényleg bármikor, ígérem Kisfiam! Bár tudom, hogy ebbe beleszólásom nincs, akkor jön, amikor Számára megfelelő a csillagzat. Csak saját magam megnyugtatása miatt mondok ám ilyeneket.

Teljesen bepakoltam, ma írom össze Apának, mik azok a dolgok, amiket még indulás elött el kell intézni, bepakolni, illetve mi az, amit a kórházban eltöltött idő alatt kellene megcsinálnia. Kigyűjtöttem, kinek kell majd üzenni a Manócska érkezéséről. De ezt a felkészültséget csakis Csongornak köszönhetem, mert ilyen aranyos, hogy hagy nekem időt felkészülni.

Szóval tudom, hogy a szülésre nem lehet felkészülni, de úgy érzem, még nincs itt az idő. Még egy pár nap, és biztos vagyok benne, hogy megérzem, mikor jött már el az idő, mikor készültem fel lelkileg. De ez egyelőre okoskodás, utólag beszámolok, tényleg így volt -e :twisted:

No megyek, kivasalom az ágyneműit és az utolsó ruhadarabokat. Mára csak ennyi program van. A nagyszülők (Csongoré :-) ) elláttak minket kajával, így most már főznöm sem kell. Azért az sokat kivesz az emberből. Eltelik a fél nap, mire elkészül akármi is az.

Javaslom mindenkinek, hogy töltse fel a készleteit, a mélyhűtőben, 1 ill. 2 főre, hogy az első hetekben ne kelljen főzicskélni, na mert arra, tutkó nem lesz idő!

Most már tényleg megyek.

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Porsi: küldök mindjárt privit :lol:

Ragota: az e-mailedet várom. Annyira jó, hogy már csak napok kérdése és itt lesz Csongi baba!!! :D :D Érdekes... én is tudok ébren aludni.
szerika

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jövök, mert mindjárt kezdődik a következő etetés. Néha olyan érzésem van, mintha csak etetés, tisztába tétel, és a cicifejés töltené ki a napjaimat. :roll: Persze nem panaszkodom, édes ez a teher :lol: csak még bele kell jönni. Sajnos a hasfájás elért minket is. Nagyon mohón eszik az én picikém.
Nem tudtam visszaolvasni, ne haragudjatok, de azért sokat gondolok rátok és igérem, hogy ahogy beáll a napi rutin sűrűbben fogok jönni.
Az iwiw-re tettem fel képeket az én csodálatos Gabi babámról, nézzétek meg.

Puszi mindenkinek
adrienna

Adri:D
Én már megcsodűltam Gabi babát, gyönölűűűűűűűűűű!!!!! Szegénykém, elhiszem, hogy most egy véget nem érő etetés-kaki-pisi-fejés körforgásnak tűnik az egész, de hamarosan biztos beáll a kis saját rendszeretek és könnyebb lesz....addig meg kitartás, gyere, amikor tudsz, ha csak pár sort panaszkodni van erőd, akkor is! A már gyeremekes kismamik úgyis tökéletesen értik, min mész keresztül, mi meg hamarosan megtudjuk...;) Ez is olyan jó, nem, hogy az örömek mellett a nehézségeket is meg tudjuk majd vitatni!!
Vigyázzatok magatokra!!

Ágota, Szeri:D
Ment privi;)

Merike:D
Ne haragudj, elfelejtettem :oops: , de millió gyógypuszi Nimrusnak, gyógyuljon meg mihamarabb!!

porsika

Kukkkk.

Megjöttem az uh-ról. :) Minden ok. :)
Most is megmutatta milyen van, és kislány. :))
Most már elhiszem, h 2x mondták. :)
Csinizek új vonalzót. :))

Adri:
az első idők márcsak ilyenek. :)
Gyönyörű Gabi baba. :)

Most ennyi, mert ma nem tudtam még visszaolvasni.

ui:
képet kaptam, de nem lett túl jó. :(
Vendég

Adri, Gabi baba csodálatosan szép! Jó babázást kívánok!

"Néha olyan érzésem van, mintha csak etetés, tisztába tétel, és a cicifejés töltené ki a napjaimat." Sztem azért, mert az tölti ki...! :D

Én már előre kíváncsi vagyok, vajon most is olyan kicsit ködös, de nagyon boldog és nagyon éberen figyelő időszakként fogom-e megélni az első időszakot. Bár akkor szó szerint is köd volt :) , de azt hiszem, azért is maradt meg így bennem, mert annyira csak a baba volt a fejemben/szívemben/mindenütt...

Szeri, én Tomi géllel mostam most a babaruhákat és öblítő nélkül. (A Tomiról jókat hallottam ez ügyben, meg különben is ez van itthon.) A fiammal használtam öblítőt, szenzitívet, mosószert ott különbözőeket. Érzékeny volt a fiam bőre pici babaként (télen ez gyakoribb), de a mosószerekre sosem reagált érzékenyen.

Hajni, örülök a jó híreknek! Azért ha van kedved, a nem-olyan-jó képet is rakd be! :)

Ragota, örülök, h ilyen kiegyensúlyozott vagy. És jó az is, h már május van, és a babád azzal is örömet akar Neked szerezni, h megvárja azt az időt, amikor Neked jobban tetszik a születlési ideje!

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, jobbulást! Gyere nyugodtan akkor is , ha nem tudsz mindent visszaolvasni, mindig örülök, ha hallok Rólad!

Nagyon köszönjük a dicséreteket Doró babával!
Képzeljétek, ma, ahogy néztem a képeket, rájöttem, h nem is igazán tudom összekapcsolni, h ez a kis pufók puttó ugyanaz, aki úszkál itt benn folyton. Olyan, mintha egy előzetes lenne, h ilyen lesz - pedig már most ilyen!

Kép

Kép
nán-dorka

Tegnapi kirándulásunkról:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

tegnap még is majálisoztam Anyuékkal egy kicsit.rájöttem hogy 4 . napja nem voltam kint az utcán...ezért a sarok nem sokat haladt.

ma persze rengeteget mászkáltunk de megvan a tp papirom.igazolás az apaságihoz,meg a labor papir is aláíratva.még a telefonom is lecseréltem (így tudok majd a kórházból is netezni)

én kinek adhatom meg a számom?

Nándorka hasonló gondolatom volt ma mert találkoztunk Móniékkal 3 hetes a kislánya.néztem és eszembe jutott hogy hamarosan mi is találkozunk Lurkóval.

Bridzsi

Kép
esztora

Ragota! Én is kíváncsi lennék a numerológiára... :D Küldök privit!

Nándorka! Nagyon édi Dorka! :D

Nikó! Jöhetnél a képekkel és a beszámolóval! Remélem minden jól sikerült! :D

Hajni! Örülök, hogy minden rendben a picilánnyal! :wink:

Számot még én sem cseréltem senkivel... Valaki? :)

Ma voltam a dokibácsinál. Minden rendben. A méhszáj még zárt. Bpd: 92mm (ez nagy?), Ac: 346mm, Fl: 772mm. Ezek alapján: 38 hét 4 nap. És..... 3500 gr. Kezdek félni a szüléstől :oops: Ha most ekkora, akkor lehetséges, hogy egy 4 kg körüli babát kell megszülnöm? Jó, tudom, hogy nem pontos ez a méricskélés, de akkor is beijedtem. Remélem nem marad már benn 3 hétig. (még 1 héttel kiegyeznék :roll: )
Jövő kedden kell menem NST-re a kórházba.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Na visszajöttem egy percre. Van kb fél órám kajcsiig.

Szülés: szombaton már nagyon nyüglődtem otthon, fájogatott hátul a derekam, nyomott lent, már nem tudtam se ülni se állni, nagyon rossz közérzetem volt és ami a legfurcsább, hogy egész nap a WC-re jártam. Nem volt hasmenésem a sok vastól és málnalevél teától, de azért ilyen már régen volt. Este is fájogattam, de annyira álmos voltam, hogy elaludtam. Másnap, vasárnap reggel, fél 7-kor arra ébredtem, hogy fáj a derekam olyan mensi szerüen. Aztán megint, aztán megint kb 12-20 percenként szabálytalanul. Utána jött egy jó kis hasmenés, na akkor már tudtam, hogy eljött a pillanat. Forró fürdő, de egyre jobban fájt. fél 11-kor már szabályos 5 perces fájásaim voltak másfél órája. Elindultunk a kórházba, 11-re értünk be. 1 körül volt burokrepesztés, na utána már nagyon nagyon fájt :( Mondták, hogy 4-re baba lesz, tartsak ki. 6 tolófájással és gátmetszés nélkül született meg Gabi baba 16,15-kor. Annyira nagyon fájt a kitolás, de amikor utána a hasamra tették, mindent elfelejtettem. Az iwiw-en a kép, aminek az a neve, hogy "szülés után" na az 23 perccel szülés után volt!!! Nem úgy nézek ki, ugye? :lol: Megmondom őszintén, hogy nekem rosszabb megélni a sebes cici fájdalmát mint magát a szülést. Nahhhh... mennem kell, GAbi baba éhes. Szerencsére sok tejcsim van és próbálok kézzel fejni szoptatás után. Avent mellszivóm van, de brutál a sebes cicinek :roll:
adrienna

Sziasztok!

Csak gyorsan beneztem,mert nalunk most nagy rohangalas van napok ota.
Majd jovok,es vegigolvasok mindent,na meg reagalok :wink:
Hetvege nagyon mozgalmas volt,megvan a festes,a lakas ragyog,nagytakaritottunk is Anyuval :oops:

Nandorka,
nagyon szep Dorka baba!!Nagyon orulok,hoyg jo hierket kaptal,de mi tudjuk,hoyg minden ok,nem is kell ehhez dokihoz menned :wink:

Hajni,
szupi,hoyg kislany!Es,hoyg minden rendben!!!Tudogyuszid???

Latom,Adri is benezett :lol: Hat igen,az eleje ilyen,erre nem is lehet felkeszulni...de mar nagyon varjuk :lol: :lol:

Ragota,
bizony,mar csak holnapig kell bent tartani Csongot,aztan irany a Nagyvilag!!
Kivancsi vagyok,mikor bujik ki :lol:

Angyalkrisz nagyon eltunt!!!!!!!!!!!!!Csak neeeeeeeeeeeeeeeeeem??????????????????
Mar jo sokan vagyunk igy 30on tul :lol: szoval majd meg kell bezselni,ki kinek kuld smst :lol:

Most megyek,mert tojasos galuskat csinalok fejessalival,jo par hete kivanom,es most vegre minden van hozz aithhon,majd ehen halok mar!!!!!! :lol: :lol: :lol: Remelem gyorsan osszeutom,mert mar lazadozik a pocim :lol: :lol: :lol:

Jovok nemsokara!!!puszi

Kép

Kép
arwen07

Szeri: 57 kg-ról indultam, 70 voltam 1,5 hete most 62 kg vagyok
adrienna

sziasztok!

Mi ismét itthoni munkával töltöttük a hétvégét, egész látványos az eredmény, mert végre van föld a kertünkben! Fű az még nincs, de hát nem lehet minden egyszerre :lol: Meg voltunk egyet kirándulni a Mátrában, jó volt, csak kár, hogy most újra itt vannak a dolgos hétköznapok...

Orsi, jobbulást Neked!

Hajni, gratula a kiscsajhoz! Végre javítod a fiú-lány statisztikát :lol: Remélem, már jobban vagy egészségileg is!

Nándorka, hol voltatok kirándulni? Nagyon szép Dorka baba!!! :D

Meri, hogy van Nimród kutyi???

Porsi, jó hogy benéztél, tényleg el voltál már régóta tűnve! Szakdolidról mi hír?

Angyalka, nem semmi óriásbébid van! De hidd el, nem fog bent maradni, persze megértem az aggodalmadat, de biztosan nagyon ügyes leszel a szülésnél!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok majd!!!!

Arwen, ha kész a babasarok, kérünk fotót!!!!

Szeri, nagyon szépek a műveid!!! Balázs is biztosan értékelni fogja :lol:

Adri, jó, hogy benéztél! Megcsodáltam Gábor babát én is, hát tényleg gyönyörű!!!!!!!!! :lol: Kitartás a nehéz időkhöz és gyere, amikor tudsz!!!!

Angyalka, Szeri, Fioona, Ágota! (a többiek is, de ők még ráérnek :lol: ) ! SMS-t én is kérek, a nap nagy részében netközelben vagyok (kivéve ha épp világot járok...) úgyhogy azonnal közhírré tudom tenni a jó híreket :lol: Priviben megírom a számomat! :D

Puszi, vigyázzatok magatokra!
vickybabe

Nikó igazán jöhetne már az esküvői beszámolóval!!!!
vickybabe

vickybabe

Sziasztok Drága Lányok!
Megjöttünk uh-ról, hála Istennek minden rendben, Ákosom percre pontosan akkora, mint lennie kell, és 700 gramm:d:D:D:D
Néhány kép, nagyon kis drága volt, szépen mutatta magát:
egy 2D-s profil
Kép

És néhány 3D-s:
Kép Kép Kép Kép

porsika

Hát ilyenek vagyunk a 25. héten.:D

Angyalka:D
Szép nagy Baba Csenge! Már Nektek sincs sok hátra, gondolom város már!!

Vicky:D
Köszönöm kérdésed, egyenlőre semmi konkrétat nem tudok, de akiknek visszadobták a szakdoliját, azoknak már szóltak, úgyhogy elfogadni elfogadták....
Tényleg, Csajok, küldöm ám, akinek ígértem, csak mindíg elfelejtem :oops: :oops:
millió puszi

porsika

Sziasztok!

Porsi, ez a baba puszit dob!? Tisztára úgy néz ki. Ez egy tünemény!
Na és Dorka baba a lány párja! :D Csodásak!

Hajni akkor már hivatalosan is gratulálhatunk a kislányhoz! Jobban vagy?

Adri! Gyönyörű baba! Nem is látszik, hogy megviselte volna a szülés.
Nagyon ügyi voltál. Hogy sikerült a gátmetszést elkerülni? Málna tea, homeo bogyó?

A teát tegnap óta iszom én is. Remélem hat, mert a múltkori emlékek még kisértenek. :roll:

Cici sebre Garmastan és anyatej a jó. :wink: Hát igen. Sírva is lehet szoptatni. :(

Vicky fogok írni! De hogy mikor? :shock:

Arwen mi is festettünk (api), ma volt a kitakarítás. Már csak a szőnyeg kell, meg egy kis pofozás még. :lol:
Remélem kiságy napokban érkezik.
Apa tegnaptól 15.-ig össz-vissz 3 napot lesz itthon, abból kettőt úgy, hogy az nap reggel jön haza éjszakásból. :cry: Nem tudom miért, de Lilla születésénél is ez volt. Mindig ilyenkorra időzítik a továbbképzést. És ráadásul megint kiakarják küldeni Bécsbe is, vagy Münchenbe. Én nem tudom mi van ennél a cégnél. Ha gyerek születik, automatikusan kiküldik. :shock: Ráadásul várhatóan még májusba.

Szeri-boszi, akkor pontosan mikor is szülök én? :wink:

Mindenkinek puszi, de nagyon fáradt vagyok!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Toti: nagyon-nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Nagyon szépek a babák!
Olyan jó nézni ezeket a fotókat.

Nán-dorka: nagyon szép helyen voltatok.

Fioona: sajnálom, hogy ilyen a párod cége.

Nekem jöhetnek privik elérhetőségről. Általában gépközelben is vagyok.

Köszönöm, Nimrus egyre jobban van. Az este levettük a kötését. Annyira örült neki. Tegnap voltam pszichológusnál és most az a feladatom, hogy jegyzetelni kell a napomat. Mennyi időt töltök egyedül, a párommal és a munkával. Persze mindjárt csináltam egy táblázatot hozzá. :D
Most mennem kell, mert megint rengeteg meló vár rám.
meriann

Jó reggelt Drágáim!!

De édes, hogy mondod, ezt eddg észre sem vettem, de tényleg olyan! Hát, gondolom azért ilyen mutatványra még nemképes, de nagyon aranyosnak hat tényleg...én meg ugye alapból teljesen szerelmes vagyok a Fiatalúrba....
Hihetetlen a férjed cége....és sajnos annyi ilyen szülőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetést tapasztalok, hogy sokszor már automatikusan rosszindulatot sejtek egy-egy ilyen megmozdulás mögött, pedig ez nem jellemző rám....elég szomorú.
Olivérről meg lassacskán kint 3 és 4 D-s felvételeket csodálhatunk meg...;) Lillus készül már a nagy eseményre?

Merikám:D
Örülök, hogy Nimrus jobban van! A dokinőd egy hihetetlen csodanő lehet, mindíg ámulok, milyen ragyogó ötletei vannak. Olyan jó, hogy így megtaláltátok egymást!!

Totikám:D
Isten éltessen sokáig!!

milló puszi

porsika

Sziasztok!

Először is, gratula Adrinak Gabi babához. Tüneményes :)
:D
Porsi, Ákos egy tünemény, köszi a képeket :) Holnap találkozunk :)
Engem holnap vár a nődoki bácsi, hogy megbeszéljük a dolgokat. Remélem, tud valami jót mondani.
Most, hogy véget ért az életem egy fájdalmas időszaka, megpróbálom teljesíteni az ígéretemet, s minél hamarabb világra hozni a babánkat.

Tényleg, szült itt valaki a Bajcsyban? Esetleg a Dán Palinál? Most Ő az új orvosom, remélem végre sikerrel járunk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Halihó!!!

Kisfiam még boldogan fickándozik a pocakomban!!!

Adri, húúúúúúúúúúúúúúú, köszi, hogy leírtad a menetét. Hát Te nagyon ügyes voltál!!!!!! Gátmetszés nélkül? Én sajna nem iszom málnalevél teát, mert féltem, hogy idő elött kinyílok, most meg már veszett fejsze...
Hát persze, hogy megnéztük Gábort! Valóban gyönyörű ez a manócska!
GRATULÁLOK! A cicis dolog el fog múlni. Azt olvastam, ilyenkor inkább többször kell cickóra tenni kevesebb ideig, hogy fokozatosan szokja a melled.

Hát nekem, sokszor akkor is fájt a mellbimbóm, amikor hideg volt és az atlétám kidörzsölte...szép buli lesz. Max. venni kell a regenerálódásig mellvédőt, csakhát az nem az igazi. De ha ennyire fájdalmas, akkor lehet, hogy üdvözítő megoldás.

Porsi, nagggyon szép a Kiscsákó!! :twisted:

Toti: BOLDOG NÉVNAPoT kívánok!

Fiona: ez annyira bosszantó!!!! :evil:

Krisz: igen, ismerős a félelmed :roll: A 92 teljesen jó, a 34 cm pedig még jó, nálunk is ilyen paraméterek vannak. Hajni írta, hogy a 32-33 az átlag és 36-ig engednek természetesen szülni. Dehát szüllésig még eltelik egy-két hét ugyi...izgalmas ez számomra is.

Arwen: hát bizony, nagyon jó kisfiú a mi kis Csongorunk!!! Most már tényleg fel kell készülnöm lelkileg.

Holnap megyünk CTG-re, no és az új dokihoz. Nem is hívom fel a régi dokimat. Nem is érdemli meg. Állítólag már sokszor csinált ilyesmit. És valószínű arra apellált, hogy pici vagyok, így előbb ki fog bújni a kisfiam (ezt a főorvos mondta), no és hogy majd hívni fogom, hátha találunk okot a császárra (mint annál a másik lánynál). No de engem nem ilyen fából faragtak. No mindegy.
Ja, szóval azt akartam kihozni a dolgokból, hogy ki tudja, lehet, holnap már bent tartanak, úgyhogy viszem a kis motyómat, biztos, ami biztos.

Ma szigorúan vasalni fogok! Tegnap elmismásoltam a dolgot :roll:

Legyetek jók, jól!

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Csak egy gyors bekukk:

Fioona: gátmetszést fogalmam sincs hogy sikerült elkerülni. Semmit nem tettem az ügy érdekében. A szülésznő azt mondta utána, hogy nagyon jól kooperáltam és végig azt csináltam és úgy ahogy ők mondták. A titok nyitja, hogy nagyon lassan kell a fejecskéjének kijönni és a nyomási ingert nagyon nehéz leküzdeni. Én ezt nem éreztem vészesnek, inkább ez a "majd szétszakadok" érzés volt bennem. Az igaz, hogy amikor mondták, hogy ne nyomjak, akkor nem nyomtam. Az Istvánban egyébként alap a gátvédelem, csak végső esetben vágnak.

Agota: A cici dolog elég bonyolult nekem, mert minél többször ráteszem Gabi babát, annál kevesebb az idő a regenerálódásra. Most olyan 3-3,5 óránként eszik, két cicvel számolva, cirka 6 órája van rendbejönni. Gabi baba meg ha nem kap elég kajcsit akkor nagyon tud ám reklamálni :lol: Nekem a Medela PureLan 100-as krém segit nagyon sokat.

Most megint mennem kell, de igérem igyekszem visszaolvasni.
adrienna

Sziasztok!

Annyit írtatok a buksiméretről, hogy utánanéztem, és Lillának 34 cm volt. Viszont nagyon büszke voltam rá, mert tényleg mindenki megjegyezte, hogy milyen formás a buksija.
Én 11-én megyek Uh-ra, ha addig nem találkozunk Olivérrel idekint. Így az ő paramétereiről nincs informáciom. De holnap NST. Csak 7-30-ra kell mennem, iskolás busszal. :evil: Nem tudom, hogy fogok felférni, és vigyázni a pocimra. :roll:

Ágota, már azt hittem azt írod, hogy most indultok. :wink:
Szerintem jól döntöttél a dokit illetően.

A ciciről azt hallottam, hogy lanolinnal érdemes fürcsi előtt bekenni, már a várandóság vége felé, és akkor nem ázik fel, és nem olyan sérülékeny. A Sterimáros termékbemutatót mondta a csaj, de sztem sima gyógyszertári lanolin is jó. Ha meg sebes, Garmastan krém, illetve anyatej. Nekem is csúnyán kirepedt, és apa csak azért nem vett bimbóvédőt, mert nem árultam el neki, hogy hol, és mit kell kérni. :twisted:

Málna tea: mennyit isztok egy nap? Azért gondolom a gátvédelemhez, kell megfelelő szülésznő is. :roll:
Ágota vasalás mellett lépcsőzés, házasélet, csípős ételek...... :wink:
Állítólag ma jön a kiságy.

Meri remélem a szórakozásnak, kikapcsolódásnak is hagytál rublikát. :wink: Csak azt nem tudom, hogy a táblázat készítést, vajon melyik oszlopba sorolod. :mrgreen:

Porsi, hát igen. Nem sokára készülhetnek a sztárfotók. :lol:
Ákos tényleg mintha fújná a puszit felénk. :D Olyan kis édes! Biztos gáláns lesz nagyon. :wink:

Pinkiné, jó hogy benéztél! :wink: Már azt hittem elhagytál minket.

Toti!

Boldog névnapot!!!!
És jó munkahelyet, egy véka gyerekkel!!!! :wink:

Kép

Ilyet láttatok már? :

Kép

Páromnak nagyon tetszik.

KépKép
KépKép
fioona

Hát igen Adri, ez már nem segít, ha kisebesedett. A kezdet kezdetére írják, hogy először csak 5-5 percre kell rátenni gyakrabban, mindkét mellre, így kisebb a szívása a babának, és fokozatosan hozzászokik a cickó. Dehát fene se tudja. De nagyon örülök, hogy van elég tejcid!!!!

Nagyon ügyi voltál!!!!

Hajni, Porsi, nekem egyszerűen nem mennek át pük. Nem értem miért??????

KépKép
KépKép
ragota

Adri, még a bourettselyemről hallottam nagyon jókat.
Van is ilyen melltertó betét. Állítólag elősegíti a seb gyógyulását. A Kék Pandában láttam. Sőt van pelus betétben is, ha a baba popsija lenne sebes. Esetleg érdemes kipróbálni. Ilyenkor fontos, hogy levegőzzön a cici, és a normál betétekkel ez nem megy.

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=POP20612&begin=0

Nekem meg nyomni kellett mint az őrült. :roll: Nem csoda, hogy repedt még a méhnyakam is. Remélem most sikerűl a dokinőnél szülnöm. Bár nem tudom, ő mit mond majd, de ha ua. a doki, a módzser is ua. Mindenesetre inkább a babira bízom majd. Ha tudom. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

TOTI: NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép

Adri: de jó, hogy jelentkeztél!!!! Úgy örülök!!! :D :D Egyébként az első hetek teljesen úgy telnek, ahogy leírtad… kitartáááás, idővel jobb lesz! Én is megnéztem az iwiwen a képeket és meg kell állapítsam, hogy Gabi baba nagyon jóképű kissrác, nemcsak te látod annak. És a szülés után készült képen meg se látszik, hogy előtte szültél. Viszonylag gyorsan történt az egész, ahogy leírtad, úgyhogy Gabi baba megkímélt benneteket és ezer gratula, hogy gátmetszés nélkül sikerült!!! A cici dolgot meg sajnálom, kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön!!!

Hajni: kislyányod lesz? Éljen-éljen!!! :D Te hogy vagy?

Nán-dorka: köszi az infót a mosószerrel kapcsolatban.

Angyalkrisz: szép méretei vannak a babádnak. Én azt tudom a BPD-ről, hogy a 100-as az már igencsak nagynak számít. Szerintem ezek a súlyméretek nagyon csalókák, tényleg ne vedd 100%-ra.

Vicky: én már olvastam erről, amit belinkeltél, tényleg jó hír!

Porsika: klasszak a fotók Ákosról. Szép babóca!!! :)

Fioona: nem semmi a párod cége!!! :twisted: Egyébként, ha beindul a szülés, akkor van a közelben, aki segítsen?
Úgy gondolom, illetve érzem Fio, hogy te május végén fogsz szülni. :wink:
A kép a kissrácról irtó jó! :lol:

Ragota: Csongor tutira megvárja az idejét, jól érzi ő magát odabent. Jól döntöttél doki ügyben.

Pinkiné: jó, hogy hallattál magadról.

Ma voltam CTG-n. Minden rendben van. Jövő héten csütörtökön kell szintén mennem + akkor dokihoz is és megbeszéljük a császárt!!! Már nagyon várom, hogy teljen az idő, babáznék már én is szívesen. :D
szerika

Sziasztok! Vagyok én is, de időm az kevés.

Adri: nagyon szép Gabi baba. Kitartás, pár nap és biztosan könnyebb lesz. Amúgy nagyon ügyi voltál a szülésnél.

Porsi: Ákos is nagyon szép baba. Elhiszem hogy beleszerelmesedtél.

Az én telefonszámom fent van iwiwen, bárki küldhet üzit, szívesen tudósítom a többieket a nagy hírekről. (De sajna hétvégén nem vagyok gép közelében)

Én jól vagyok, Enikő nagyon élénk baba, sokat ficánkol, aminek nagyon örülök. Nap közben aránylag nyugisabb, este 9 után indul be igazán. Apa már mondogatja, hogy bajban leszünk, ha kint is ezt a ritmust követi majd. De addig még sok idő van, még változhat.

Ágota: már tényleg csak napok kérdése, és itt lesz Csongi baba. Könnyű szülést kívánok, ha esetleg már nem jössz.

Fio, Angyalkrisz, Szeri: már Nektek is csak napok, esetleg hetek vannak hátra a nagy találkozásig. Jó lesz, ha már szülés utáni dolgokról tudtok itt infókat cserélni.
vivi79

Ágota:D
Küldök egy privt az e-mail címemmel-hátha.:D:D

Nikolka-keri:D:D:D
Örülök,hogy tetszik a Fiatalember:D:D:D
Asszem el lehet árulni a Csajoknak: Pinki gyerekkorom óta a legjobb barátnőm-egyben Ákos egyik leendő keresztmamija- és tőlem teljesen függetlenül talált ide, erre a fórumra...a telepátia...:D:D::D

Húúúúúúúú, isibusz, az kemény...ráadásul a fiatalok többsége nem is a figyelmességéről a leghíresebb...:( Vigyázz Magatokra!!

többiek vajon merre?
puszik

porsika

Na, Ág, mire beléptem a privikhez, már két példányban is átjött az írományod:D:D:D:DKöszike, nagyon érdekes és jó ezekről tudni. :D
pusz

porsika

voltam vérvételen és hát átviszik a kórházba a labort ahol állítólag felkészültek a több betegre :lol:
nagyon szarul vette a nő fájt eléggé.jó hogy már az utolsok egyike volt.

megjöttek a textil pelusok meg a kifogó amit a netről rendeltem.nagyon jó minőségűnek tünik még cseh gyártmány.

Toti nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

köszi csajok, már jól vagyok. :)
A hátam fáj, de ma már az is múlik. Tegap kaptam gyógyit a gombámra ( antibiotól kijött) remélem az is használ. :))
Szval vidám vagyok és energikus. :wink:

Gratulákat is köszönjük, nagyon boldog vagyok. :)

Szám nekem is jöhet, én mindig gépközelben vagyok, így szivesen értesítem a többieket. :)

Ragota:
most jött egy pü. Meglesem, azt folyt köv.
Vendég

Ragota:
a Tied volt. :) Válasz ment.

Totika:
Nagyon boldog névnapot Neked.

Szerike:
szépek a munkáid.

Porsika:
nagyon cuki Ákos baba. :)

Adri:
köszönjük a szüléstörténeted. :)

No, lassan indulnom kell fodrászhoz. :)
Vendég

Hátha érdekel valakit:

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio_384863

Szeri, ne má! :cry: 25-ig vállal doki néni. Egyezünk ki 18 körül. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: én naponta két bögre málnalevél teát ittam. A bimbóvédőt, átmeneti használatra, nekem a védőnő ajánlotta DE azt vettem észre, hogy Gabi baba sokkal több levegőt nyel, igy utána baromira fáj a pocija. Szóval most anélkül szoptatok. Ez a Pure Lan is tiszta lanolin, tehát nem kell lemosni. Már gyógyulgatok ám :)

Agota: tejcsi van rengeteg, lassan kiteszem az ajtónkra a Parmalat hosszan friss feliratot :lol: Nem baj, most betárazok jó sokat a biztonság kedvéért. Igen, most már tudom, hogyan kellett volna, de a kórházban a nővérek nem igazán voltak segítőkészek ilyen szempontból. Szoptass ahogy tudsz. Pedig én mentem hozzájuk kérdezni, de ilyen okosságokat nem árultak el. :roll:

Kép
Kép
adrienna

Ha nem idegenkedsz a gyógyszerektől, nekünk anno az Infacol vált be pocifájásra. Szegény Gabi. Azért remélem hamar túl lesz rajta, és te is a cici fájáson. Baromira fáj, de legalább nem sokáig. Na ez persze nézőpont kérdése, de legalább nem hetekig. :wink:

Lillus is mohó volt. Pedig 2,5 óránként szopizott, de akkor 1/2 órán keresztűl. :mrgreen:
Nekem még azt tanácsolták, hogy buksija kicsit legyen feljebb mint a gyomor tájék, (nem sokkal) mert akkor nem nyel annyi levegőt. Persze mindeközben ugyanúgy párhuzamosan veled, és a teste is forduljon. Sok sikert!

Szép a vonalzótok! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?