Sziasztok!
Esztora: nagyon édes a bébitek
, a múltkor elfelejtettem írni, de jobb későn, mint soha!
Nikó: milyen volt a lagzi? Gyere, mesélj!!! És képeket kérünk!!!
Hogy telnek a mézeshetek?
Arwen: fantasztikus lehetett a szülinapod, kedves a férjedtől, hogy így meglepett és ez a Máté Péter szám… kész vagyok tőle!!!
Egyébként jobban vagy már? Kész vagytok a nagytakarítással? Kimostad a bébicuccokat? Mesélj!!!
Csajok! Ti mivel mossátok a bébicuccokat? És mivel öblítitek? Van erre valami, hogy mivel szabad?
Vicky: nagyon szép helyen voltál, mégha üzleti úton is és valóban jót tett, mert sugárzik a pozitivitás belőled!!!!
Fioona: te már a 37. hétben vagy, ne izgulj. Bár már a többiek megnyugtattak, de én is olvastam, hogy ilyenkor még hetek lehetnek hátra. Van még időd. Peace!!!!
Akkor kezdj el izgulni, ha elfolyik a magzatvíz, mert az már a küszöbön álló szülés jele. De előtted úgyis még Ragota fog szülni…
Én sem cseréltem számot senkivel. Én is várom az önként jelentkezőt!!!
Meri: Nimródnak gyógyulást! Örülök, hogy haladsz a gyógyulás felé, viszont én nem halasztgatnám a próbálkozást, mivel minden hónap egy kincs. Bár az is igaz, hogy a belső érzések sokat jelentenek és ha még nem érzed magad felkészülve, akkor nem szabad csinálni… Szóval fene se tudja mi a jó megoldás, hallgass a megérzéseidre, azok tutira nem csalnak!!!
Hajni: hogy vagy? Még mindig feküdnöd kell? Amúgy szépen növekszik a pocakod. Majd számolj be mi volt az uhn!!
Ragota: nem kaptam privit… hogy-hogy nem tudtál küldeni? Esetleg küldök én neked és megadom az e-mail címemet, oké? Persze, ha még egyben vagytok és tudsz írni...
Én is megnéztem az iwiwen Gabi babát és ollllllyaaaaan cukkkiii!!!! Annyira jó már Adriéknak, hogy ott a bébijük. Énisénisénis akarok ilyet!!!!
Gondolom mennyi dolguk van és ezért nincs ideje írni, örül gondolom, ha pihenhet kicsit!! De mi megvárjuk!!!
Nán-dorka: nagyon cukipofi a bébitek. És milyen szépen látszik az arca!!! És annyira klassz, hogy tele vagy jóhírrel, végre!!!
A down kórt felejtsd el!!! Nincs semmi gond, minden rendben a kislányotokkal!!! Hidd el!!! A fejmérete pont a korának megfelelő.
Neked sincs sok már hátra…
Nagyon szép virágos képeket raktál be, tetszenek! Ja és tök jó, amit belinkeltél, én még nem láttam, de szupi, ahogy látszik, hogy fejlődött a csajszi hasa.
Vivi: merre vagy? Mi zu veled?
A mi hétvégénk főleg pihenéssel telt. Mostmár napról-napra érzem a jóslófájásokat. Tisztára nosztalgiám van, mert olyan, mint amikor meg akar jönni… Sokat mocorog a gyerkőcünk, remélem még jól érzi bent magát és vár még legalább két hetet.
Pussszz Mindenkinek!