Új privát üzeneted érkezett!

Jamiee!
Levente születése előtt 2 héttel tudtam meg az NST-s nővértől, hogy a dokim júli 28-tól szabira megy. Júli 26-án egy centire tágultam így meg lehetett ejteni a császárt. Gondoltam a dokim mostantól felém se néz majd, hogy elmegy szabira, de bizony ő még szülés után 4 napig naponta bejárt hozzánk, tehát még szabi alatt is. :)
Szerintem te se izgulj emiatt. Nem olyan típusú doki, aki lepasszolja a betegét, mert Karácsonyozik. :)

Terhes tüneteid vannak? Remélem téged megkímél a sors a rosszullétektől... :wink: 8)

Mongi!
De jó volt tegnap összefutni! :) Számolj be mindenféleképp, hogy mi volt a dokinál!!
szilbee

Sziasztok Lányok!

Jamiee! Üdv a klubban!
Ne aggódj a terhességed miatt, minden rendben lesz!Pihenj sokat, és ne idegeskedj, mert az nem tesz jót a babucinak. Gondolom most te is elég fáradtanak érzed magad, ami ilyenkor teljesen természetes. Rosszulléteid is vannak?

Szilbee! Még mindig vannak rosszulléteid? Ne aggódj nem tart sokáig, lassan 12 hetes leszel, nekem legalábbis akkor minden rosszullét elmúlt. Azt még nem is meséltem, hogy Imikével is és most Petikével is az első egy harmadban állandóan vérzett az orrom. Azt nem tudom miért, de elég rossz volt. Egyszer a buszon is elindult és csak bámultak rám, mint az ufóra az emberek, mert bedugaszoltam. Lehet riasztó látvány voltam.

Mongi, Ti hogy vagytok?
Perti?
Hajni, Kati merre vagytok, olyan régen írtatok!

Katlina pocakos társam, veled mi újság?

Többiek hahóóóóóó......

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szilbee: Sajnos igen gyanakvó vagyok, mert elég rossz tapasztalataim vannak nőgyógyász téren, kell idő, míg azokat elfelejtem. Sorolnék neveket is, kik azok, akiknek azt sem engedném meg, hogy hozzám nyúljanak, de minek....

Mosonyival tényleg nagyon jó tapasztalataim vannak eddig, a HSG idején is nagyon rendes volt, a vizsgálat után feljött velem a kórterembe, amit nem tudom melyik orvos tesz meg. Műtőből mehet a beteg világgá, majd kíséri a beteghordó...Később külön feljött, hogy elmondja a jó hírt, hogy minden rendben és biztasson a továbbiakról, rámnézett később is, hogy vérzek e, élek e, a szobatársaim csak lestek...Ja, és különösebb összeget nem kért a HSG-ért, bár számítottam volna rá.

Hamarabb voltak terhes tüneteim, mint hogy mertem volna egy tesztet is csinálni... :lol: átaludtam egy hétvégét és reggel- este hányingerem volt. Ez kb. most is megvan, jött hozzá az éjszakai WC-re járás. De egyáltalán nem bánom, aki annyit vár egy babára, annak ez kész paradicsom. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Ildikó: Igyekszem nem stresszelni, bár a munkahelyen kapok eleget....Ha szívhang is lesz, sokkal nyugodtabb leszek, azt hiszem. Pihengetek és számolom a napokat... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Ha hiszitek ha nem,egyszerűen nincs időm jönni!Most is mire végigolvastalak benneteket felébredt Franci,és ennyi nem lehet tovább gépezni!Egyébként jól vagyunk ,sokat vagyunk kint a jó levegőn!Igazából nem is nagyon tudlak benneteket olvasni inkább csak végigszaladok az oldalon és már megyek is tovább!Remélem minden kismama,anyuka,és baba jól van egytől egyig?Aranyosak a gyerkőcök a képeken,Francinak is nagyon tetszenek a babák!Már a múltkor igértem,hogy rakok fel friss képeket,azt most gyorsan megejtem!
Mindenkinek puszi,és szép napot!

Jaimee!
Üdv a klubban ,érezd jól magad,és gratula a bébihez! :lol:

Hát íme a képek:Már próbálkozunk
Kép
Kép A hab az nagyon finom ám!
Kép Hisztizni is tudunk ha valamit nem kapunk meg!
KépJa és itt van még egy húsvéti ,megkaparintotta a sörösdobozt!(Mindíg ilyen lelkes ha valami olyat szerez meg amit nem kellene!)
Kép

SZIASZTOK!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ti mikor adtatok először epret a gyereknek?
Olyan szépet láttam ma a piacon...

Egyébként jól vagyunk, hisztis-akaratos csajom most éppen alszik.
Én meg rohanok a konyhába kotyvasztani...

Manó
de ismerős ez a hisztis kép :P de aranyos :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Üdv Ditke! :D

Neked azért még írok gyorsan.
Küldtem emilt is.

Nekünk porszívós orrszívónk van. Én meg a pesztonkát nem ismerem. Nem tudom melyik a jobb. És van egy elemes orrszívónk is (living lab) Az biztos hogy a porszívós jobb az elemesnél.
Mi csak éjszaka használtuk az elemest mert az halk.

Tegnap voltam Szolnokon a szélvédős ingatlan irodában.
Csaba (apjuk) bezavart hogy nézzek szét ház és telek ügyben.
Hát nem semmi árak vannak..
Lehet hogy mégis maradunk a sejhajunkon..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

ja még jut eszembe

a nagy melegben benne leszek egy srtandolós taliba :P vagy akár többe is..
már nagyon várom :lol:

Pünkösdkor meg megyünk Kehidakustányba :D Járt már valaki ott? Most megyünk először hármasban üdülni (na jó ez csak egy hosszú hétvége lesz)

mostmár tényleg megyek..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ditke!

Én esküszöm a porszívós orrszívóra, nálunk nagyon bevált. Imike most is taknyos, így szegényt terrorizálom vele, mert sokkal jobban meg lehet szabadulni ezzel az orrfolyástól, mit zsepivel.
Bár mostanában egyre jobban tiltakozik ellene, de csak az ő érdeke, hogy ne rakódjon le az arcüregében a trutyi.
Nem kell attól tartani, hogy leszívja az agyát, mert a készülék magának állítja a szíváserősséget. Persze nem ipari porszívóra tervezték, de a hagyományos porszívókkal nyugodtan lehet használni. A lányommal is, aki már tíz éves, kezdetektől ezt használtuk, van úgy, hogy most is azzal szívatjuk neki.
Ez az én véleményem.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hajni!

Végre hallatod a hangod!
Franci sokat nőtt, amióta nem találkoztunk.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Köszi szépen az orrszívós tapasztalatokat! Most úgy döntöttem, hogy kezdetnek megveszem ezt az elektromost, (ismerős kínálta féláron, még garancia is van rá ) aztán legfeljebb ha mégsem válik be, vagy a későbbiek során szükséges lesz, veszek én is porszívósat is...

Petri! Neked külön köszönöm az e-mailt a szülésznővel kapcsolatban!
De ha valaki még tud segíteni a témában, szívesen veszem!

Üdv,

Ditke
ditke2007

[b]Sziasztok!
Egy kicsit én is eltűntem,mert folyamatosan beteg mind a 2 gyerkőc :cry: :cry: Zolika már 2 hete itthon van és még mindig köhög.
Tegnap este meg a változatosság kedvéért Dius lázasodott be és elég magas láza volt, ma úgy szintén :cry: Délután voltunk a dokinéninél és kaptunk antibiotikumot. Gondolhatjátok az én örökmozgó lányom egész délelőtt csak ült az ölembe meg aludt.

Petri!
Mi nem ettünk még epret Diussal 1 évesen még most kezdi ő is kóstolgatni,de ízlik neki nagyon :lol:

Hajni!
Nagyon édes Franci a képeken,rengeteget nőtt mióta nem nagyon "jártok "ide a topikba.....de gondolom kinn vagytok ti is mindig amennyit csak lehet.
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Petri, most jutott eszembe, hogy kérdezted az epret.

Imike tavaly nyár óta eszik epret épinek hívja. Bár minden gyümit, ami piros, meggy, cseresznye, ribizli, az is épi nála.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee, sikerült!!!!!!!
Van már nekem is msn-em.

vonadiki@hotmail.com

Sajna a rövid agyammal, a tiedet nem írtam le, de már nem is tudom, hogy hol keressem.

Ja és éjszaka megint el kellett szopogatnom egy Renie-t, mert annyira sok volt a savam, vagy mim. [/url]

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Jelöltelek vagy hogy mondják. :oops: :)

De jó, hogy sokan bejelentkeztetek!

Diácska!
Remélem hamar meggyógyulnak a gyerkőcök!!!
Kép

Menek csicsikálni!

Kép

Jócccakát!
szilbee

szilbee

Vali!

Kép

A gyerekeknek pedig jobbulást kívánunk! Puszi!
Vendég

Hajni!!!
Köszönöm szépen!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali!
Boldog névnapot!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vali

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi,Petri!
Köszönöm szépen!
Kép
Kép

KépKép
diÁcska

Vali!
Boldog Névnapot!!! :D

Kép
szilbee

Sziasztok!

Vali! Boldog névnapot kivánok Neked!
Remélem a gyerekek már gyógyulgatnak.

Szilbee! Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk a játszótéren, jó volt igy élöben beszélgetni.
Levente egy komoly fiatalember, nagyon aranyos gyerek.

Az uh-on minden rendben volt, de nagyon kell továbbra is figyelni majd Antóniára, mert 4-5 éves koráig könnyebben kialakulhat újabb fertözés. Sajnos az úszást is 7-8 éves korában kezdheti majd el, igy astrand nálunk jó ideig kilöve.
Igazából majd az oviban lesz érdekes a közös WC használat.

Hajni! Milyen szépen lebarnult már Franciska pofija, tényleg nagyon sokat nött a kisasszony.

Petri! Mi már voltunk Kehidakustyánban, nagyon jó kis hely,pont akkor épitették a szálloda egyik szárnyát. Még elég kevés vendég volt akkor, de jók a szobák és az ágyak is nagyon kényelmesek.
Biztos jól fogjátok érezni magatokat.

Ildi! Most néztem meg, hogy már 35 hetes vagy, nemsokára itt a nagytalálkozás Petikével. :D :D

Jaimee! Én is üdvözöllek, gratulálok a pocaklakóhoz.
Én is elég parázós kismami voltam, de szerencsére minden ok volt.
Ne izgulj, minden rendben lesz.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Elaludt a picur,úgyhogy most van egy kis időm írni nektek!

Diácska !
Remélem hamar meggyógyulnak a gyerekek!Diusnak mit mondott a doki ,a torkával van a gond?

Ildi!
Mi újság,hogy vagy így a végéhez közeledve? Zobokinak is most kellett lovagolni,választhatna kevésbé veszélyesebb elfoglaltságot is,nem gondol a kismamikra?! :? De akkor sikerült másik dokira szert tenni,ugye? 2-án Nst?? Egyébként nekem is kellett mennem tavaly tüdőszűrésre amikor terhes voltam,én elmentem úgy kb. a 38-39. héten nem lett semmi gond,na persze ezt mindenki maga tudja,csak láttam a múltkor erről írogattatok!
Felvettelek én is az msn partnerlistámra,remélem nem baj? Igaz nem sokat vagyok bejelentkezve,de hátha összefutunk egyszer!

Mongi!
Hát igen,lebarnult a leányzó,nagyon jó bőre van ezt tőlem örökölte,(végre valamit tőlem is örökölt,mert egyébként tiszta apa)csak nem merem még a kendőt levenni féltem a kobakját ,meg a fülét,itt ritkán van szélcsend a széchenyin!Na meg az öltöztetéssel is mindíg bajban vagyok,mit adjak rá meg ne fázzon,de melege se legyen szegénynek,kész kabaré van mielőtt lemegyünk sétálni rohangálok az erkélyre milyen az idő,nézem ki miben járkál az utcán!Csúcs! :oops:

Szilbee!
Hogy vagy? A rosszullétek múlóban vannak már? Bocsi,biztos írtad már de,az az igazság,hogy csak végigfutok az üziken és van amit kihagyok ugye ,mert vagy olvasok,vagy írok a kettő nem nagyon szokott összejönni sajna!

Ditke!
Nem tudom aktuális -e még az orrszívó téma,nekem mindkettő van,de én a porszívó orrszívóra esküszöm.Nálunk nem jött be a pesztonka úgyhogy itt áll egyszer használtuk amikor megvettem,és kipróbáltuk,ennyi! Eladó ha esetleg érdekel valakit 5000 ft ,és még garanciás!

Petri!
Kehidakustyán???? :shock: :shock: :shock: :shock: Az meg merre van??? :oops:
Érezzétek jól magatokat,és majd mesélj!
Eper ügyben már nem emlékszem,csak arra,hogy Dávid kipattogott tőle kicsit! De érdekes módon most meg semmi baja tőle.Nem tudom,hogy van ez!

Puszi MINDENKINEK!!!! És Szép napot!
Vendég

Sziasztok!!
Szilbee Mongi!
Köszönöm nektek is!
Hajni!
Diusnak a torka van begyulladva,valami vírusos akármit kaptunk el....de eddig nem köhögött ma viszont már hívnom kellett a doktornénit,hogy mit adjak neki gyógyit mert reggelre már köhögött is :cry: A közértzete viszont 'hál'istennek már jó igaz enni még nem igazán akar gondolom fáj a torka és nehéz neki nyelni.
Viszont Zolika már jól van/kopp-kopp/.

Kehidakustyán szerintem Pécs mellett van,de nem vagyok benne biztos....ott én egy bababarát szállodáról tudok ha minden igaz...de Petri majd elmeséli hogy hol is voltak :lol: :lol:

Tényleg ki merre megy május 1.én???
Abonyban a Vadasparkban lesznek jó programok most olvastam egyik újságban...csak azt nem írták oda hogy ingyenes vagy belépőt kell fizetni :roll:
Mongi!!
Mi baj volt Antóniával????? Levagyok maradva :(
sziasztok
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!

Vali: Boldog névnapot, Diusnak pedig jobbulást kívánunk! Mi valószínű itthon leszünk május 1-jén. Még egyedül vagyok Marcival, és nem szeretek tömegbe menni.

Petri: de jóóóó nektek... Kehidakustány jó hely lehet, én is hallottam róla, biztos élvezni fogja Timi is a pancsolást. Ott van amúgy Hévíz felé. Ahol mi voltunk, Zalacsányban, az itt ott van Kehida mellett, ha több napra mentünk volna akkor biztos átmentünk volna fürdeni egyet.

Strandos taliba mi is benne leszünk! Marci már tavaly is szeretett pancsolni, már 7 hónaposan fürdött a Balatonban, meg Cserkeszőlőn is voltunk. Ott is nagyon jó a strand, csak nagyon zsúfolt.

Ildi: remélem majd tudatod velünk, ha Petike hirtelen úgy gondolja hogy megszületik!! :D

Hajni: aranyosak a képek! A hisztizős arc nálunk is nagyon ismerős.

Mongi: milyen UH-n voltatok?

Anyuék jöttek a hétvégére és elhozták a biciklimet. Raktunk rá gyerekülést, és már ki is próbáltam. Marcika nem ellenkezett, nézelődött és csöndben volt :)
judit_79

Sziasztok!

Hajni! Én is rendszerint bajban vagyok az öltöztetéssel.
Én a játszótéren szoktam hol levenni róla egy réteget hol ráadni, sokszor olyan változékony az idö. A homokózóban meg különösen meleg van már most ,nem is tudom mi lesz majd nyáron.

Judit, Diácska! Hasi ultrahangon voltunk ellenörzésen.
Még tavaly márciusban volt Antóniának egy húgyutifertözése, és ilyenkor bizonyos idöközönként hasi uh-t csinálnak, hogy minden rendben van-e.
Ez volt az utolsó és nagyon remélem, hogy soha többet nem kell majd menni.
Sajnos nekünk a strandos tali nem jó, mert szegény biztos szeretne belemenni a vizbe és hát ugye neki nem szabad, mert könnyen felszedhet valamit.

Megyek fürdetni.

Kép
Kép
mongi

Helló csajok!

Annyit írtatok, nem győzöm olvasni!

Mindenki nyugodjon meg tudni fogtok róla, hogy megérkezett Petike!
Azt nem ígérem, hogy mindenkit felhívok, vagy üzenek, de Elin lesz az összekötő, ha pár napig nem jelentkezek, rajta kérjétek számon.

Jut eszembe Katlina!
Pocakos társunk, merre csavarogsz? Jól vagytok?Jelentkezz!!!!! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Mano!
Azt hiszem mondanod sem kell, hogy sokat vagytok a jó levegőn, mert olyan fantasztikusan jó szinetek van! :) 8)
Köszi kérdésed! Hol így hol úgy vagyok. Még mindig vannak rosszullétek, pedig egy párszor azt hittem, hogy na most már vége. :? :cry:

Mongi!
Örülök, hogy minden rendben! :D
Elmentetek utána, a Vadasparkba is?

Ildi!
Azért addig is, ha időd és közérzeted engedi, jelentkezz be naponta.

Elin!

Veletek mizujs???

Rólunk:
Tegnap elvittük a törpét "horgászni" a jászkíséri horgásztavakhoz. Mondanom sem kell, hogy milyen ocsmány szeles idő volt... Viszont Levente nagyon élvezte. :) 8)
szilbee

Judit!
Hol vettetek gyerekülést a biciklire? és milyet?
Anyum szeretne általam venni egyet, de eddig még nem találtam megfelelőt.
szilbee

Szilbee! A Corában vettünk, olyant amit a csomagtartóra lehet szerelni. Apu megküzdött vele, mire fölrakta, mert az én biciklimen még csomagtartó sem volt, úgyhogy előbb azt is fel kellett szerelni.

Ilyen:
Kép

Aranyos az új képetek! :)
judit_79

Kedves Édesanyák!

Én a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanulok, és ott egy szeminárium keretein belül kutatást végzünk. Figyelmünk középpontjában a várandósság áll.
Szeretném segítségüket kérni a témában, és megkérni, hogy ha van kedvük és idejük, töltsenek ki egy kérdőívet, melynek témája a várandósság alatti életmód.
Elsősorban olyan anyukák véleményére lennék kíváncsi, akiknek gyermeke még nem három éves, hanem annál fiatalabb.
Kérem, ha tudnának nekem segíteni, és nem vesz el sok időt egy kérdőív kitöltése, akkor jelezzék nekem, és e-mail címükre elküldeném a kérdőívet.
Előre is köszönöm a türelmet!
Szép napot kívánok, sok mosollyal természetesen:
Udvarnoky Zsófia
udvarnoky zsofia

Halihó lányok!

Úgy látom nagy most a pangás!

Fullos a gyerekszoba, mármint a manók szobája. Délután felraktuk a függönykarnist is, így most már teljes a kép. Imike minden áron bele akar mászni a kiságyba, szegénynek hiába mondjuk, hogy az már nem az övé, hanem Petié. Amíg nem volt berendezve, addig nem is akart belemenni.
Felvittük a játékokat is, így most játszószoba is.

Holnap megyek nst-re. Már nagyon izgulok.

Judit, Szilbee.
Nekünk is van biciklis gyerekülésünk, és nagyon szeretem, tavaly nyáron mindenhova biciklivel mentünk. Csak akkor volt rossz, amikor Imike elaludt benne és éreztem, ahogy a hátamra borul. Nem is egyszer volt ilyen. Láttam olyan ülést is, aminek dönthető a háttámlája, de az elég drága.

Csak kettesbe, bocsánat hármasban vagyunk itthon, mert anyósomék kivitték a gyerkőcöket a hobbijukra. Ilyenkor mindig szenvedünk, mert olyan csend van a lakásban.

Remélem mindenki kihasználta a jó időt, bár reggel elég hideg volt.

Üdv a csapatnak!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert menni kell fürdetni...

Nagy hírem van!!!

Tegnap óta érzem mozogni a pocaklakót!!!! :D Tegnap még nem voltam benne biztos, de most már tuti.
Olyan jó, hogy végre küldött anyukájának jelzéseket. Így könnyebb elviselni a rosszulléteket is! :)

Pussz! Jóccakát!!
szilbee

Szilbee!

Ez nagyon jó hír, gratulálok. Amikor Imikét 16 hetesen megéreztem, a tanácsadáson azt mondták, hogy az még nem az.A dokim azt mondta, neki is a felesége mind a két fiát 16 hét körül érezte meg.

Már itthon vannak a manók, olyan jó, hogy így együtt van a család.
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee: ez aztán a jó hír!! :D Mondják hogy a második gyereket hamarabb megérzi az anyuka, mint az elsőt. Na de ilyen korán!

Ildi: biztos szép lett a gyerekszoba. Akkor Imikének lesz új ágya? Gondolom, neki már nem kell hogy a rácsos ágyban aludjon.
Majd mesélj mi volt NST-n!
Ma megint voltam biciklizni Marcival. Remélem ő nem fog elaludni rajta, biztos megijednék :shock: De olyan aranyos,ahogy érzem hogy néha a kis kezével megsimizi a hátamat.

Üdv és jó éjt mindenkinek!
judit_79

Jó reggelt!
Kép

De piszok korán van. Levente már 5:12-kor ébresztett minket. Három lehetőség van... vagy a 17. foga jön vagy beteg lesz, esetleg érzi a pár nap múlva érkező esőt... :?

Hát igen! Én is hihetetlennek tartom, hogy már ilyen korán érzem. Alig mertem felhívni anyumat... féltem hogy tök bolondnak fog tartani, de ő csak annyit mondott, hogy már azon gondolkodott előző nap, vajon mikor hívom fel, hogy érzem a magzatmozgásokat. Ő ugyanis a második gyereknél (nővéremnél) már nagyon korán megérzete. No ezen felbuzdulva megkérdeztem tegnap anyósomat is. Modta, hogy ő a második gyermekét, már olyan 12 hét körül érezte. Szóval megnyugodtam, hogy nem én képzelem be magamnak. :)

Ildi!
Ha esetleg tennél egy képet a gyerekszobáról, az tök jó lenne. :D NST-re én is kíváncsi vagyok!!!
Mikor Leventét elviszik a nagyszülők és sem tudok mit csinálni magammal. Ilyenkor szoktam nagyobb takarításba fogni... :? ahelyett, hogy megpróbálnék kikapcsolni. Hiába, ilyenkor olyanok vagyunk mint a mókus mókuskerék nélkül.

Gyerekülés:
No akkor mi próbálunk egy viszonlag magas ülést beszerezni majd. Már ha van megfizethető áron. :roll:
szilbee

Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit izgultam sz éjszaka, mert elég furcsa fordulatokat tett a fiam, mármint a hasam belső oldalán helyetfoglaló fiam. Olyan volt, mintha méhösszehúzódásokat éreznék, vagyis keményedett rendesen, aztán lejöttem wc-re, és fel, nagynehezen elaludtam. nem bírtam tovább aludni, így felkeltem, csináltam regelit Ancsinak, meg teát, és most lógok a hálón.
Szegény kislányom, egész éjszaka köhögött.
Nálunk mindenki beteg, már a nagymamám is elkapta.

Majd teszek fel képet a szobáról, de sajna várni kell addig, amíg valaki olyan jön hozzánk, akinek van gépe hozzá.
Olyan jó érzés volt este, ahogy felmentünk aludni és odapillantottam a nyitott gyerekszobába. Nemsokára megtelik élettel, már alig várom.
Úgy érzem Petike is alig várja, majd szétrúgja az oldalam. Lehet tudja, hogy róla írok.

Vajon mi lehet Katlinával? Este megkérdezem a szülőszobán, hogy nem szült-e meg esetleg.

Na most lépek, mást is hagyok érvényesülni.
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok.

Szilvi.
Ez tényleg nagy öröm,hogy mocorog a baby.Az én lurkóimnak is nagyon hamar éreztem,hogy mozognak,de a védőnőnek csak azt az időpontot mertem bediktálni,amikor már minden nap éreztem.

Bizti éreznek valamit a kicsik,mert az én lányom is 5:35-kor kelt,majd 5perc múlva már bolyongott a sötétben és azt hajtotta-"hová lett a cocóm??"-és keresgélte a játékot.

Ildi.Majd számolj be az NST-ről.kivi vagyok.

Volt valaki kinn tegnap a Ligetben.
Mi a fél napot bizti kinn töltöttük és este még ráadásul nyarsaltunk is itthon.

Vali.Gyerekek rendbejöttek?
A héten már mi sem megyünk oviba,mert csütörtökre hívta vissza Zsoltit a dokinő (múlt héten sem volt oviban),mert ugye köhögött

Szép napot mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Üdv. Mindenkinek!

Azért ha nem írok még olvaslak benneteket.
Nagyon nőnek a csemeték. Szeretem a képeket nézegetni.
A beteg babócáknak, gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást kívánok.

Petri!
Hova szeretnétek költözni?

Szilbee! Ez nem semmi! Ilyen korán érezni. De klassz!

Hogyan lehetne MSN-em?

Szép napot mindenkinek! Kép

phpBB: Kép
kati74

Cleo!
De jó hogy írsz! :)
Zsolti mióta beteg már? Nagyon elhúzódik. :(

Kati!
Küldök neked msn "meghívót", csak adj egy emil címet... priviben is lehet.
De szép a lányod!!! :shock: :lol:
szilbee

hALI.

Szilvi.Szerencsére nem beteg Zsolti,csak a köhögés miatt nem mehetett oviba.Múlthét szerdán voltunk dokinőnél köhögésre felírta a szokásos gyógyikat és csak holnapra hívta vissza.én sem bánnám már ha oviba lenne. :wink: .De inkább legyen itthon,és ne legyen beteg...Lehet egyébként,hogy allergia is van a dologban nála és mondta is a dokinő,hogy lesz tán a kórházban ingyenes allergia-vízsgálat,kaptam telefonszámot,de a kórházban vagy nem tudtak róla v.azt mondták elmarad.pedig nem ártana megnézetni,hogy allergiás-e vmire.
Összességében egész jól bírja az ovit,már nem is tudom mikor szedett utoljára antibiót és beteg is 3hója volt (ez szerintem kis ovisoknál naaagyoon jó :lol:

MOst is jön velem kocsit mosni. :lol:
én is kérhetek majd msn meghívót (majd..is jó.. :lol: :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
cleo27

Húúú Szilbee!

Szerintem 2x küldtem el. :oops:

biztos ami biztos!

kati74

Sziasztok!

Eltelt a hosszú hétvége, jöhetnek a hétköznapok...

rólunk:
Szombaton anyóséknál voltunk, vasárnap a Camponába, hétfőn anyu jött, tegnap pedig az abonyi vadas parkba mentünk ahol baromi hideg volt. Legalábbis az elmúlt napokhoz képest. Szerencsére Timit jól felöltöztettük de mi az apjával vacogtunk. Ettünk finom pacal pörköltet..
A lánykám ujját megharapta a nyuszi és ettől kezdve elég hisztis lett. Az is lehet hogy túl nagy volt neki a tömeg a zaj a zene. Vagy Fekete Pákótól borult ki..amit megértenék.
Délután kimentünk a tiszaligetbe de ott még nagyobb volt a nyüzsgés.. Szal a tegnapi nap nem volt túl jó ..

Remélem a betegeskedők jobban vannak!!!
Tegnap óta nekem is fáj a torkom, ma már alig birok nyelni. De inkább én mint Timi.

Szilbee
Jujj de jó érzés lehet már érezni a kistesót. :D Ezt én is hallottam hogy a 2. gyerekőcnél sokkal hamarabb lehet érezni vagyis már tudod mit kell figyelni. A vékony csajok egyébként is korábban észlelik, hisz nincsenek „körbepárnázva” és te csinos vagy.

Katlina
Szerintem már babázik vagy befektették valami miatt. Kíváncsi vagyok mi lehet vele

Kati
Hogy hová akarunk költözni? Hááát én azt hiszem sehová nem akarok. Már megszoktam Miklóst vagy ha mégis mennénk akkor inkább valavohá messzebbre. A Dunántúlra vagy legalább a főváros közelébe. Apjuknak van mehetnéke.. kertes házba szeretne a drágám, mert az Timinek milyen jó lenne. De a kert, a kinti munka mind rám várna..
Itt 15m körül lehetne venni normálisabb házat de akkor már lehet hogy jobban megérné építeni.. csak valahol máshol ahol jobb befektetés lenne de ott meg már a telek is drága.
Szóval érted :wink:
A múlkor csak úgy érdeklődtem a szolnoki árak után..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Itt vagyok,baba nélkül,vagyis még pocakosan!!!!!!!
Csak mióta bejött a jóidő nagyon sokat fekszem és nyűglődöm,nem nagyon birom,így inkább hazamentem a nagyimhoz egy pár napra!!!!

Kép

Kép
katlina

Petri!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Hali!

Nst ok, babuci ok, én ok, én ko. Elfáradtam. Jövőhét szerdán ismétlés, ha egyben leszünk még.
Mától anyukám a babisintérem, minden nap kijön hozzánk addig, míg meg nem szülök. Olyan édi. Imikével akkorát aludtak délután.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Timike!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szilbee!
Tök jó,hogy már érzed mocorogni a babucit! :lol: Puszi!

Ildi!
Örülök,hogy minden oké veletek!Gondolom te már inkább babáznál ugye?Főleg ,hogy már minden elkészült gyerekszoba stb. De jó lesz neked!!! :lol:

Kati!
El vagy tünve,mi van veletek,nem jöttetek sétálni tegnap!??Egyébként Szoncsi nagyon édi a képen!

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Kép TIMIKÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

HAJNI,ÉS FRANCI Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?