Sziasztok!
Elaludt a picur,úgyhogy most van egy kis időm írni nektek!
Diácska !
Remélem hamar meggyógyulnak a gyerekek!Diusnak mit mondott a doki ,a torkával van a gond?
Ildi!
Mi újság,hogy vagy így a végéhez közeledve? Zobokinak is most kellett lovagolni,választhatna kevésbé veszélyesebb elfoglaltságot is,nem gondol a kismamikra?!
De akkor sikerült másik dokira szert tenni,ugye? 2-án Nst?? Egyébként nekem is kellett mennem tavaly tüdőszűrésre amikor terhes voltam,én elmentem úgy kb. a 38-39. héten nem lett semmi gond,na persze ezt mindenki maga tudja,csak láttam a múltkor erről írogattatok!
Felvettelek én is az msn partnerlistámra,remélem nem baj? Igaz nem sokat vagyok bejelentkezve,de hátha összefutunk egyszer!
Mongi!
Hát igen,lebarnult a leányzó,nagyon jó bőre van ezt tőlem örökölte,(végre valamit tőlem is örökölt,mert egyébként tiszta apa)csak nem merem még a kendőt levenni féltem a kobakját ,meg a fülét,itt ritkán van szélcsend a széchenyin!Na meg az öltöztetéssel is mindíg bajban vagyok,mit adjak rá meg ne fázzon,de melege se legyen szegénynek,kész kabaré van mielőtt lemegyünk sétálni rohangálok az erkélyre milyen az idő,nézem ki miben járkál az utcán!Csúcs!
Szilbee!
Hogy vagy? A rosszullétek múlóban vannak már? Bocsi,biztos írtad már de,az az igazság,hogy csak végigfutok az üziken és van amit kihagyok ugye ,mert vagy olvasok,vagy írok a kettő nem nagyon szokott összejönni sajna!
Ditke!
Nem tudom aktuális -e még az orrszívó téma,nekem mindkettő van,de én a porszívó orrszívóra esküszöm.Nálunk nem jött be a pesztonka úgyhogy itt áll egyszer használtuk amikor megvettem,és kipróbáltuk,ennyi! Eladó ha esetleg érdekel valakit 5000 ft ,és még garanciás!
Petri!
Kehidakustyán????
Az meg merre van???
Érezzétek jól magatokat,és majd mesélj!
Eper ügyben már nem emlékszem,csak arra,hogy Dávid kipattogott tőle kicsit! De érdekes módon most meg semmi baja tőle.Nem tudom,hogy van ez!
Puszi MINDENKINEK!!!! És Szép napot!