Sziasztok lányok!!!
Bocs,hogy így eltűntem,de nálunk felgyorsultak az események...
állandóan itt vannak a mesterek,fúrnak faragnak,teljes átalakítás lesz a házon,kivül-belül megszépülünk.
Azért remélem össze tudjuk hozni azt a talit nálunk. A vecsési csajokkal taliztunk egyik nap(képeket ott lehet kukkolni
),mert nem bírtam elmenni sehova,én voltam a felügyelő ismét.Majd egy ilyen napot hátha veletek is össze tudnánk hozni.
Most kivül dolgoznak,mert száradnak a falak,így apával járkálunk beszerző körútra.
Ma a Brico Storba voltunk és a Baumaxba csempét és laminált padlót nézni,olyan nagy a választék,hogy nem bírunk választani.
Végül a Brico-ba megvettük a csempét és a metlakit a fenti fürdőbe.
De még iszonyatos a tenivaló,el se hszem,hogy mibe vágtunk bele.
Teljes átalakítás lesz.Teraszból konyha lesz,de mindenhol ki lesz cserélve a járólap és a tapéta is,falbontás lesz a konyhám megszűnik......hosszú.
Gombóc,Mincsike irtó édi,és olyan kispasis a képeken. Aranyosak a macik!!!
A kukis dolgot sajnálom.
Én is nagyon megijedtem mikor megláttam a Dávidnál a fehér trutyit anno,mert ez mindenkinél van,csak elfelejtenek időben értesíteni minket az aggodó anyukákat
nálunk semmit nem kellett vele csinálni,magától elmúlt.
Pont ma volt kint a doki a Rékának beadni az oltást,és megnézettem vele ismét a kukit,de semmit nem mond a doki bácsi,azon kivül,hogy kicsit erősebben huzzam neki,mert ez nem fáj nekik,majd ősszel megoldjuk,ha gond lesz.
Még mindig nem jön le teljesen a bőr.
Örülök,hogy jól érezted magad a bulin,biztos jó volt egy kicsit kimozdulni egyedül. Mincsikének meg sok puszi,hogy ilyen kis aranyosan viselkedett.
Szilvi,köszike mégeccer,hogy elintézted a jegyeket. Már alig várom,hogy menjünk.
Olyan édi a kis Melinda a képen
olyan kis értelmes fejet tud vágni:)
ez a recept nekem is nagyon tetszik:)általában tonhalunk van itthon,mert imádjuk a "halas" szendvicset. Ez is egyszerű ,tényleg. Mi reggelire szoktuk,néha vacsira.
Két (apróra vágott) tonhal konzerv,egy tubus nagy majonéz,és 4-5 főtt tojás összekeverve,isteni finom,imádom!
22 rugó????te jó ég....megyek gyorsan meg is mosom.l
lekopogom,most nincs lukas fogam,de amióta az eszemet tudom szenvedek.Most a fogínyvérzés volt a soron,a terhesség alatt,mostanra jött helyre elkezdtem pár hónapja Aloéval mosni,és már nem is vérzik...
A hajam viszont csomókban hullik
,szóval asszem én befejeztem ezt a gyógyszert..a szopinak is betett,hajam sincs már lassan,szóval inkább jöjjön a harmadik ,de elegem van belőle...
tudom,hogy volt már téma,de ti mivel védekeztek?én spirálon gondolkodom,de nem tudom eldönteni,valaki meg tudna győzni?
Szabus,Anna nagy pusz!
Ildikó