Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gombócka,
klasszak a medvék, de az utolsó kép a legjobb :wink: Aranyosak a fiúk, ahogy sétálnak.

Melinda sztem felismerte a Mincsit a képen, mert kiabál neki.

Hát tegnap nem semmi nap volt. Tuti a hülye hidegfronttól. Gyerekem halál nyűgös volt, pedig mostanában olyan kis nyugodt volt már. Nekem szétrobbant a fejem, kávé nélkül főztem kávét, aztán csodálkoztam, hogy miért olyan híg, szóval frankó volt... Az Europarkban leltározott az a cipőbolt, ahol kinéztem egy cipőt... :evil: Pedig gyerekkel nem egyszerű elzarándokolni oda... :evil:

Viszont. Próbáljátok ki a Hipp: Alma palacsintával nevű bébidesszertjét. Marha finom. Vettem egy párat a Rossmannban, mert nekem is nagyon ízlik :wink:

Kép
szeee

Mostanában elég kihaltak vagyunk... :cry:
Mindegy, leírom.
MOst jövünk a dm-ből, minden 8 és 11 hós Kecskeméti babakaja 179,- Ft. (Nem tudom, hogy egyáltalán esztek-e ilyet...Mi igen.)
Tök leszoktam, hogy főzzek a gyereknek, mert így tél végén már alig volt vmi normális zöldség. Úgyhogy mostanában ilyeneket eszik. De most kezdem rászoktatni a mi kajáinkra. Ezen a héten már 2x ebédelt a mi kajánkból, krumplifőzeléket, meg paradicsomos tonhalas spagettit. Úgy ette, mintha tudná, hogy ez felnőtt kaja :) Ma is olyat főzök, amit ő is simán ehet: sonkás rizottót.

Szabus, Anna, nálatok mit esznek a törpök? (Gombóckáékat tudom :))

Na, eldugulok :oops:

Kép
szeee

Kép Elfogyott a spagetti :( (A szekrényen is van egy kis szósz...:? )

Kép
szeee

Helló,
én vagyok csak de. megjártuk a Heim Pált....Részletek mindjárt.

Szeee,
sajnálom, hogy így jártál az Europarkba...én a múltkor a centrumba kinéztem egy nyakláncot, addig addig nézegettem, hogy mikor rászántam magam, hogy megvegyem, közölte az eladónő, hogy 10 perccel ezelőtt adta el...........kérdeztem lesz e még belőle.....tavalyi darab volt........1 éve állt az üzletben.... :roll: :roll: :roll:

Igen a sétálós nekem is az egyik kedvencem. Olyan nagyfiú rajta a Mincsi.
Egyébként én is sokszor még bébikaját adok neki, de ő is előszeretettel eszi a mi kajánkat, tegnap pl. rántott húst evett petrezselymes krumplival vacsorára. :shock: :shock: :shock:
Mellesleg tök jól aludt éjjel....

Ez a paradicsomos tonhalas spagetti hogy készül???

Én annyira szar krumplifőzit csinálok, hogy senki nem eszi meg :oops: :oops: :oops:

Holnap ringató???Anna? Ildi??? Mi megyünk.

Na akkor Heim Pál:
szóval nem tetszetta Mincsi kukija, vmi fehérséget fedeztem fel a bőr alatt. Gondoltam, hogy váladék, de mivel nem lehet még rendesen felhúzni neki, nem tudtam kitörölni.
Felhívtam a dokinőnket, aki persze szabadságon van és az egészséges rendelésen nincs helyette senki, (jól elküldtem a védőnőt is a francba a telefonba, sőt megmondtam neki, hogy most telefonáltam doktornő ügyben utoljára, mert keresek vmi normális dokit, csak hallgatott...). Beteg rendelésre bárkihez mehetek, de mivel se nem lázas, se semmi, ez nem minősül betegségnek. MAgyarul burkoltan beadta, hogy oda se vigyem. :shock:
Így felhívtam a Heim Pált, kell e beutaló, azt mondták nem, hát bevittem az urológiára.Ott egy tök rendi dokibácsi volt, végül kenegetni kell, de ha 3 héten belül nem múlik, akkor lehet, hogy felnyiszálják....NA ilyenre inkább nem gondolok.
Amúgy nem fáj neki, nem is érzékeny, csak én észrevettem és nyugtalanított a dolog.
A dokibácsi meg meg is dicsért, mert ez be is gyulladhat.
Ennyit az orvosokról.

Amúgy még a tegnapi naphoz. Nekem is majd szétment a fejem, a Mincsi elalvás előtt 3/4 órát torka szakadtából ordított....
És nem tudtam megnyugtatni semmivel, aztán bealudt. :shock: :shock:

Ez a kávéfőzős dolog jó.... :lol: :lol: :lol:
Én a múltkor a mikróba tettem be a teásdobozt és mikor főzni akartam, sehol se találtam.... :oops: :oops: :oops: Aztán mikor melegíteni akartam kaját, akkor találtam meg.

Na, megyek.....

Kép
gombocka

ja, jó a partedli Melindán :wink:

Kép
gombocka

Köszi az új infokat kaja ügyben. Én mindig vevő vagyok rá.

Még annyit akartam, hogy remélem, Ildi rendbe van a szopi.

Kép
gombocka

Hahó Anna!!!
Jöttök holnap????

Szeee,
remélem, nem gondoltad komolyan a "követősdit"... :lol: :lol:
(összefutottunk teljesen véletlenül ma az Europarkban és tegnap is séta közben - a szerk.)
Amúgy vettem én is egy szandit.Drága volt, de apa azt mondta, ha az tetszik vegyem meg. :oops: :oops: Olyan amilyet kerestem. :lol: :lol:

Na, jó éjt...

Akkor holnap tali.

Kép
gombocka

Dehogy gondoltam komolyan. Nem kell engem komolyan venni :wink: Általában.

Anna,
miért nem írsz, h akkor most mi van? Mi csak itt várunk, hogy jöttök-e...

Nekünk ma extra sz@r éjszakánk volt, rég nem nyüszizett ennyit Rotyi éjjel...De azért persze megyünk ringatózni...

Kép
szeee

jövök ám ide is,de most nagyon szanaszét vagyunk :?

szopi alakul :wink:

puszika mindenkinek, a talit meg valahogy összehozzuk :o
ilgya1

Ildi,
örülök, hogy alakul a szopi, megy a drukk továbbra is.
Vmelyik éjjel eszembe jutott, hogy mégiscsak volt nálunk is hasonló eset.
Nálunk az volt a baj, hogy szopinál eleinte nem jött annyira a tejcsi, hiába szívta, nem bírta kivárni, hogy beinduljon a tejleadó reflex, és üvöltött. Én egy kis teát adtam neki előtte, azzal lenyugodott és utána szopizott nyugodtan.
Szóval ő 5-10 perc alatt mindig leredezte a szopit, még azzal is sietett.
Most se a türelméről híres a fiatalember...ugye Szeee....
(ma a Ringatón addig kiabált a csajszinak, míg oda nem adta neki a gitárt :oops: :oops: :roll: :roll: )
Vmelyik nap mondtam is, hogy biztos a 9. hónapban kapják a türelmet, mert az nekünk nem jutott....Már akkor is türelmetlen v olt, gyorsan ki akart jönni...

Amúgy ma tök jó volt sztem a ringató. Kevesen voltunk, talán 6-an.

Zazi ne figyelj ide, de Mincsi látványosan kikezdett Melindával....megtapizta a popsiját... :oops: :oops: :oops:

Képzeljétek, ma este megyek a csajokkal "bulizni".
Beülünk valahová, végre. Apáé a gyerek egész este.... :P
Azért van bennem némi para, de mondjuk már kipróbáltuk, elalszik apával is, persze csak ha én nem vagyok a láthatáron... :lol: :lol:

Kép
gombocka

Hahó!

Ildi,
Klassz, hogy alakul a szopi! Majd azért gyere bővebben is!

Ma tényleg jó volt a Ringató. És Mincsi tényleg kikövetelte a gitárt, hiába, rámenősnek kell lenni, csak úgy boldogul az ember... :wink:
És hmmm igen, volt egy kis fenékfogdosás is.... :lol: Meg egy nagyobb kisfiúval is romantikázott ma Melinda (gitárzenére). De érdekes, hogy tényleg mindig csak fiúkkal csinál ilyeneket... Szóval asszem nem lesz egyszerű dolgunk vele. Majd beszerzünk egy puskát az udvarlók elkergetésére :wink:

Ma megint kemény 1 és 1/4 órát aludt és nem is lesz több már napközben az tuti...

Még lógok a paradicsomos tonhalas tésztával.
Nálunk ez az életmentő kaja. Konzervből van :oops:
Apróra vágott hagymát megdinsztelem egy kis olajon, abba megy a tonhalkonzerv (én azt szeretem ami nem aprított, hanem darab, de persze ez is szétesik magától kis darabokra, csak így nem olyan pépszerű), majd a sűrített paradicsom (ha nagyon sűrű, akkor egy kis víz is), és a fűszerek: só, esetleg kis cukor, bors, oregánó, bazsalikom vagy akármi. Ezt rá a tésztára, kész :wink: + sajt jöhet a tetejére.
De persze lehet igényesebben is, rendes tonhalból (fagyasztottból).

Kép
szeee

Gombócka,
jó szórakozást!

Kép
szeee

Szeee,
köszi, megvolt.
Nagyon jól éreztem magam.
A Vista Cafe étteremben voltunk, jót ettünk, ittunk, beszélgettünk, aztán éjféltájt már itthon is voltam. :lol:
A Mincsi nagyon jól viselkedett apával, szó nélkül elaludt vele. :lol: :lol: (azért apa rendi volt, küldött 9-kor üzit, hogy alszik a gyerkőc, így azért jóval nyugodtabb voltam)
Amúgy nem akarlak húzni, de Mincsi tegnap délután 1-től 5-ig aludt..... :oops: :oops:
Majd megmondom neki, hogy ilyenekre tanítsa Melindát, ne a sapicibálásra.... :lol: :lol: :lol:

Köszi a receptet.Ki fogom próbálni! Még-még ilyen egyszerű és gyors recepteket!!! :lol:

Többiek?
Anna, Szabus????Megint jól eltűnteteK!!!! :wink:

Ildi,
majd te is gyere ám!

Kép
gombocka

Hahó!

Gombócka,
klassz, hogy ki tudtál kapcsolódni kicsit.

Én is kikapcsolódtam ma: fogorvosnál voltam délelőtt :? 22 rugó 2 fog tömése... :shock: Francba...
Pedig még 20% kedvezmény is volt rá :shock:

1-től 5-ig aludt, Istenem.... :shock:
Nálunk ha ez lenne, akkor csillogna a lakás és olyan olvasott lennék, hogy csak na... :wink:

Kaják: én csak ilyen eccerűeket tudok :wink: Mert nemnagyon szeretek főzni.... (Ahhoz képest ma kipróbálok egy tej és cukormentes babatortát :))Meg mivel Melinda kemény 1 órákat bír aludni napközben, kénytelen vagyok ilyen gyorsan és egyszerűen elkészíthető kajákat főzni. Amikor ébren van, akkor ugye nem nagyon tudok főzni.

Kép
szeee

Sziasztok lányok!!!

Bocs,hogy így eltűntem,de nálunk felgyorsultak az események...
állandóan itt vannak a mesterek,fúrnak faragnak,teljes átalakítás lesz a házon,kivül-belül megszépülünk.

Azért remélem össze tudjuk hozni azt a talit nálunk. A vecsési csajokkal taliztunk egyik nap(képeket ott lehet kukkolni :wink: ),mert nem bírtam elmenni sehova,én voltam a felügyelő ismét.Majd egy ilyen napot hátha veletek is össze tudnánk hozni.
Most kivül dolgoznak,mert száradnak a falak,így apával járkálunk beszerző körútra.
Ma a Brico Storba voltunk és a Baumaxba csempét és laminált padlót nézni,olyan nagy a választék,hogy nem bírunk választani.
Végül a Brico-ba megvettük a csempét és a metlakit a fenti fürdőbe.
De még iszonyatos a tenivaló,el se hszem,hogy mibe vágtunk bele.
Teljes átalakítás lesz.Teraszból konyha lesz,de mindenhol ki lesz cserélve a járólap és a tapéta is,falbontás lesz a konyhám megszűnik......hosszú.

Gombóc,Mincsike irtó édi,és olyan kispasis a képeken. Aranyosak a macik!!!

A kukis dolgot sajnálom. :(
Én is nagyon megijedtem mikor megláttam a Dávidnál a fehér trutyit anno,mert ez mindenkinél van,csak elfelejtenek időben értesíteni minket az aggodó anyukákat :twisted:
nálunk semmit nem kellett vele csinálni,magától elmúlt.
Pont ma volt kint a doki a Rékának beadni az oltást,és megnézettem vele ismét a kukit,de semmit nem mond a doki bácsi,azon kivül,hogy kicsit erősebben huzzam neki,mert ez nem fáj nekik,majd ősszel megoldjuk,ha gond lesz.
Még mindig nem jön le teljesen a bőr.

Örülök,hogy jól érezted magad a bulin,biztos jó volt egy kicsit kimozdulni egyedül. Mincsikének meg sok puszi,hogy ilyen kis aranyosan viselkedett.

Szilvi,köszike mégeccer,hogy elintézted a jegyeket. Már alig várom,hogy menjünk.
Olyan édi a kis Melinda a képen :D olyan kis értelmes fejet tud vágni:)

ez a recept nekem is nagyon tetszik:)általában tonhalunk van itthon,mert imádjuk a "halas" szendvicset. Ez is egyszerű ,tényleg. Mi reggelire szoktuk,néha vacsira.
Két (apróra vágott) tonhal konzerv,egy tubus nagy majonéz,és 4-5 főtt tojás összekeverve,isteni finom,imádom! :D

22 rugó????te jó ég....megyek gyorsan meg is mosom.l
lekopogom,most nincs lukas fogam,de amióta az eszemet tudom szenvedek.Most a fogínyvérzés volt a soron,a terhesség alatt,mostanra jött helyre elkezdtem pár hónapja Aloéval mosni,és már nem is vérzik...

A hajam viszont csomókban hullik :cry: ,szóval asszem én befejeztem ezt a gyógyszert..a szopinak is betett,hajam sincs már lassan,szóval inkább jöjjön a harmadik ,de elegem van belőle...

tudom,hogy volt már téma,de ti mivel védekeztek?én spirálon gondolkodom,de nem tudom eldönteni,valaki meg tudna győzni? :oops: :D

Szabus,Anna nagy pusz!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Mi a franc volt ma a Babanettel? Most tudok csak belépni reggel óta :evil:

Ildi,
Hú, tényleg nem semmi ez az átalakítás :shock: De hát túl kell esni rajta és utána biztos sokkal tágasabban lesztek.
Huh, lehet, hogy tényleg a gyógyszer kavart be a szopiba? :roll: Amúgy rendeződött már a helyzet?

Védekezésre nem tudok mit mondani, én szedem a gyógyszert, nekem bevált. Semmi gond vele. Nekem is hullott a hajam iszonyúan, de tuti nem attól, hanem csak a szokásos szülés utáni hajhullás volt, mert 2 hónap után abbamaradt. Amikor levágattam.

Hasonló tonhalkrémet mi is szoktunk csinálni :) Csak én nem teszek bele tojást. Fog: nekem szerintem a szoptatás csinálja ki a fogaimat. Terhesség alatt nem volt gond, de amióta szoptatok vagy 3 db lyukadt ki...:evil:

Gombócka, Anna,
Melinda egy kicsit meg van fázva... Remélem nem fertőző, mert láza nincs. Ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog, reggel írok sms-t.
Bocs, de ez van...

Szabus,
Mi van veletek? Egy kis életjelet kérünk!!!

Mindenki,
Most nem postázom a színház jegyeket senkinek. Ott úgyis találkozunk mindenkivel.

Kép
szeee

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen eltünősdi vagyok, de valami nem stimmel velem( sztem vitaminhiány lehet). Állandó fáradság van rajtam és ált 9-kor már fekszem. Napközben meg a csajszitól nem tudok netezni. De azért megpróbálom összeszedni magam és gyarkrabban jönni!!!

Gombocka: Macis képek aranyosak! Milyen jó neked, hogy kicsit eltudtál menni kikapcsolodni. Főleg, hogy Mincsi is ilyen jól viselkedett.
Kukis dolgot sajnálom, remélem nem kell nyissz!!!

Szeee: alma palacsintával? Hmm ez tényleg jól hangzik majd keresek egyet és megkóstolom!!! Lizus nem kap!! :D :D
Kávéfőzési ötlet nem rossz szabadalmaztatni kéne, mint koffein mentes kv :twisted: :twisted: :lol:

Ildikó: Tök jó, hogy alakul a szopi. A hajhullást sajnálom, de bizti elmúlik. Én nem tudok adni tanácsot fog.gátlásban, mert nálunk a legbiztosabb van No szex!!! De ha már nem szeretnék tuti egy ideig többet én a spirálra szavaznék. Ismerösöm csak jókat mesélt róla!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Melindának küldjük a gyógypuszikat!!! Remélem nem lázasodik be!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
Szeee,
bocs a terítőért. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Köszia vendéglátást, ráadásul a kölesgólyókai is felettük... :oops: :oops:
Pár kép, mert még mindig szarul vagyok, a villamoson még a hányinger is elkapott képzeljétek. A Mincsit meg úgy kellett szórakoztatnom, mert majd bealdt...
Aztán itthon meg nem akart aludni, de nagy nekhezen fél2-kor elaludt.

Mincsi, ez a mi sörösdobozunk!
Kép

Nyugi csajok, csak megnézem!
Kép

Olvasok!
Kép

Ez hogy lehet?. Sehogy sem akar az orra lejönni!
Kép

Alíz szórjuk ki!
Kép

Megnézem, mit rosszalkodnak!
Kép

Anya, megeszik az egészet!Inkább menjünk a játszóra!
Kép

Senki nem akar velem labdázni?
Kép

Anya, megy egyedül is!Ne segíts!
Kép

Kép
gombocka

Hahó!
Köszi a látogatást, lányok!!! Remélem nem fertőztünk meg senkit.
Bár akkora baj nincs, úgy tűnik, csak vmi megfázás.

Én is rakok fel képet, de csak 2-t, én vhogy ma nem tudtam túl jó képeket csinálni, de ez a 2 tök jó lett :)
Kép
Kép

Anna,
mielőtt elfelejtem:
http://www.ivillage.co.uk/beauty/makeover/frontpage
ez a frizuranézegető oldal + van smink is :shock: regisztrálni kell hozzá.
+ a www.femina.hu -n van egy hajgenerátor, de én azt nem tudom használni...

Gyerekem úgy kifáradt, hogy ma másodszorra alszik :shock: Ilyen is régen volt.

Kép
szeee

Hazaértünk!!! A hülye 17-es jól lerobbsnt!!!! fRANKÓ VOLT. A képek tök jók, majd este ha a nyüszi kisasszony elaludt én is dobok fel párat!!!

Sz4ee: köszönjük mi is a vendéglátást

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Uhhh, Veletek robbant le? :shock: vagy az amelyik nem jött?

Kép
szeee

Igen velünk robbant le!! Hát ilyen a mi szerencsénk!! Amúgy mire hazaértünk még apa nem volt sehol, most jött meg egy 15 perce!! :roll: :shock:
Ja Szeee és itthon még ahogy mondtam benyomtam 2 kv-t!! :lol: :lol: Holnap kipróbálom a két linket köszi!!!

Pár képecske a mai napról:

Kép
Kép vajon én is oda menjek?
Kép és az én partedlim???
Kép Így kell fogat mosni?? Kép Akkor is leszedlek..
Kép építész leszek :)
Kép Ezt is oda kell tenni
Kép Én is vehetek?
Kép Gyere Rotyi te is kapsz
Kép Együtt csemegézni jó!!! Hejhó!!!
Kép Felmászok
Kép majd lecsúszok
Kép Mi is megyünk...
Kép .... és lecsúszunk
Kép Ez érdekes
Kép A 2 grácia
Kép Egyedül is .......
Kép ....beletudok mászni
Kép Látod anya?
Kép Te is bejössz?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nem is tudtam,hogy lesz tali :(

A képek nagyon szuperek!!!!!
ilgya1

Hahó!

a tali Anna hirtelen vezérelt ötlete volt. szánjuk-bánjuk hogy nem szóltunk :oops: :oops: :oops: ég a pofám... tényleg. csak ugye vhogy evidens volt h nálatok mostanában átalakítási őrület van és jól elfoglaltak vagytok :oops:

köszi a képeket Anna.
úgy látszik sosincs szerencsétek a buszokkal amikor nálunk vagytok. sajnálom :cry:

ma 1/2 9- ig aludtunk :shock:

Kép
szeee

Amúgy mindenki jól van? Nem kaptátok el a náthát?

Gombócka,
mi holnap nem biztos, hogy megyünk, mert iszonyat taknyos Rotyi. De majd még beszélünk.
+ én is tüsszögök ezerrel.

Kép
szeee

Mi nem kaptuk el sztem!!! Hát ez van ennyit megér, hogy Lizus jól érezze magát..
Jobbulást mindkettőtöknek!!
A 1/2 9 tök jó, mi ma 6-kor keltünk!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Szeee,
jobbulást. Mi nem vagyunk rosszabbul, Mincsi orrát kicsit kell szívnom, de annyir anem vészes. Én adom neki a nurofent.
Mi is 8 kor keltünk és éjjel csak 1x kellett átjönnöm hozzá.
akkor még reggel beszélünk ringató ügyben.
Lehet, hogy akkor mi se megyünk, amúgy is anyuhoz terveztem menni utána.De majd még eldöntöm.

Tegnap délután babakocsi nélkül mentünk le és csomót sétált .Élvezte, mert arra mentünk amerre ő akart, kergette a galambokat, írtó édes volt. Úgy elfáradt estére, hogy már mikor fekettem le az ágyba már csukva volt a szeme. :shock:

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Látom mindenki elvolt a hosszú hétvégén, mint a befőtt :wink:

Mi is. szombaton anyuéknál voltunk. Levágattam a hajamat, de marha mérges vagyok a fodrászra, mert vittem neki egy képet, hogy milyen hajat nyírjon, de marhára nem olyat vágott, hanem olyan semmilyet... :evil: így kb. én is le tudtam volna vágni magamnak...

Na, mindegy. Vasárnap voltunk kinn a Millenáris parkban, ahol volt vmi családi hétvége. Láttuk a programban, hogy lesz Halász Judit koncert 8) Erre az meg fizetős volt. Én nem értem, nem is láttam ilyet, hogy egy ilyen nyílt rendezvényen fizetős legyen a koncert. Persze nem mentünk be, mert a gyerek annyira azért nem élvezte volna. Mindegy, amúgy jól éreztük magunkat.

Kép Sárga lufival...

Hétfőn itthon punnyadtunk. Tök régen olvastam, de most végre sikerült 2 nap alatt kiolvasnom egy könyvet. + letöltöttük a belőle készült filmet is, azt is megnéztem.
tegnap meg voltunk majálison, ahol Rotyi megint kapott egy lufit és tök jól érezte magát.

Kép Piros lufival...

Én már ott sem éreztem jól magam délelőtt, de du-ra totál rosszul lettem. Lázam lett és a napok óta fájó derekam úgy beállt, hogy azt hittem megpusztulok. Most is nagyon fáj még, apának itthon kellett maradnia, mert nem bírnék a gyerkőccel...
Szóval jó lenne, ha megtanulna már menni mert a derekamnak kampec... Én nem is tudom mi lesz velem, ha ilyen derékkal nekem kell cipelni...

Amúgy vettünk neki a szülinapjára nyuszisfejű motort. ez a legalacsonyabb, amiről le is ér a lába. Meg a Brendonban vettünk neki egy játékot, egy kb. 20x20 cm-es oldalú nagy kocka, aminek minden oldalán más készségfejlesztő játék van. Remélem tetszeni fog neki. A rokonságnak meg célozgattunk, hogy autósülés kellene neki, majd meglátjuk... :wink:

Ti jöttök... :D

Kép
szeee

Sziasztok,
hát igen, mi is jöttünk mentünk a hétvégén.
Szombaton mi Visegrádon voltunk, boboztunk is...Mincsi is....képek később... :lol:
Vasárnap és Hétfőn csak errefelé tébláboltunk, tegnap meg anyuval és a gyerkőccel kimentünk a Margit-szigetre, de nem nagyon élvezte.
sajnos elhatalmasodott rajta ez a nátha, iszonyat csúnyán köhög, úgyhogy ma dokihoz is megyünk.
Én is szarul vagyok, begyulladt a bölcsességfogamnál az íny, majd megpusztulok és csak holnapra sikerált időpontot kunyerbálnom a dokitól....
Szóval jól elvagyunk a gyerekkel, egyikünk nyűgösebb, mint a másik...
Szeee,
sztem mi nem megyünk pénteken, nem akarok senkit fertőzni.
Aranyos Melinda a lufikkal.
Jobbulást a derekadnak!!!!

puszi mindenkinek!
(bocs mindenkitől, de tényleg olyan vagyok, mint a mosott sz...r :oops: ...)

Még vmi, képzeljétek, Mincsi már szinte tök egyedül megy, sőt focizik is, és a legújabb, ha épít vagy vmit csinál és jól csinálja, azt mondja: így és még a kezével is mutogat. :lol: :lol: :lol:

Kép
gombocka

Gombócka,
Na, látom Te is "lerobbantál". Remélem tud vmit adni az ínyedre a doki. De addig is kend Dentinox-szal, nem vicc. Egy ismerősömnek ezt javasolta a doki :shock:
Azt elfelejtettem írni, hogy Melinda is még mindig tök taknyos és csúnyán köhög, szóval detto. De amúgy jókedvű.

Meg azt is, hogy Mincsihez hasonlóan ő is produkált a hétvégén. Hihetetlen, hogy pár nap alatt is mennyit képesek fejlődni. De Melinda inkább a szellemi dolgokban :) Olyan okos :oops: Napról napra több dolgot ért meg és már egy csomó mindent megcsinál, amit mondok neki: pl. rakd a vakondot az autóba! És ő előszedi a játékhalomból az autót és a vakondot és belerakja. Ilyenek. Nektek már ezt biztos nem nagy szám, mert Réka kivételével mindenki nagyobb nálunk, de nekünk igen és én úgy élvezem :)

Amúgy megvannak a színházjegyek, elhozta őket a párom. Remélem mindenki egészséges lesz 13-án és mindenki tud jönni.

Kép
szeee

Hahó!

Gombócka,
Mi sem megyünk holnap, az tuti. Még mindig tiszta takony, így nem vihetem oda.
Mincsi hogy van? Voltatok dokinál? Mit adott neki?
Jobbulást Nektek!

Sajnálom, hogy a többiek nem írnak :cry:

Kép
szeee

Sziasztok,

Köszi Szeee az érdeklődést, hát voltunk dokinál.
nurofen, mucopront, C-vitamin, hársfa tea...
Hörghurut a diagnózis.
Hétfőn kell visszavinnem, úgyhogy sztem mi még a hétfőire se megyünk. :cry:
Viszont ma éjjel nagyon jól aludt, egyszer sem kelt fel este 9-től reggel 8-ig és nem is köhögött éjjel.
Sztem ez a mucopront nagyon jó, igaz köptető, meg elvileg 2 éves kortól írja, de azt mondta a dokinő (ja, nem a miénknél voltunk, mert szabin van és ez elég szimpi volt, lehet hogy átviszem hozzá a gyereket), hogy fél adagot adjak neki. Vény nélkül kapható egyébként és felnőtteknek is jó.
NApközben még köhögött, meg tele van az orra állandóan, az orrszívás meg egy rémálom....Remélem most már hamarosan túl leszünk rajta.

Én:
A hétvégén már nekem is eszembe jutott, hogy kenem a fogam a dentinox-szal, már majdnem "megettem" egy tubussal, de semmi...aztán a másik bnőm mondta, hogy próbáljamm meg a nurofent és az bejött....(még jó, hogy van itthon gyereknek gyogyó...)
De ma már megszabadulok a fájdalomtól remélem.!!!!

És a Te derekad hogy van?
Gratulálok Rotyinak a sok-sok okosságért.
Engem még mindig büszkeséggel tölt el, ha mondok neki vmit és megcsinálja, függetlenül attól, hogy mit. ülj le, ácsi fel, tedd ide-oda, emeld fel, fordulj meg stb....És mindig meg is dicsérem és látom rajta mikor egyedül játszik és sikerül neki felépíteni vmit, vagy beletenni vmit valahová, a saját kis módján megdicséri magát, vagy nyugtázza, hogy ügyes vagyok egy jellegzetes kézmozdulattal, hát ilyenkor meg tudnám zabálni.
Úgyhogy teljesen normális reakció a részedről és élvezd én is élvezem már, hogy ilyen nagyfiú.Látod, mondtam, hogy mindennek eljön az ideje, nem kell türelmetlenkedni!!! :wink: :wink: :wink:

Na, lepuff magam....

Kösz a színházjegyeket, remélem, addigra azért meggyógyulunk!
Ráadásul nekünk esedékes a 15. hós oltás is... :?

Kép
gombocka

többiek???

Kép
gombocka

ez nagyon édes, hogy megdícséri magát, hogy egyem a szívét :D De igaza van... :D
Olyan jó, hogy ilyen ügyes, okos gyerekeink vannak :D

Többiek, Ti is gyertek büszkélkedni!!!!! :wink:

Kép
szeee

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak Lizus vasárnap óta lázas, megy a hasa, néha hány és erre még rájön a durva nátha, aluszékonyság. Szóval mi sem állunk a helyzet magaslatán. :cry: :cry:

Jobbulást minden okos nagyfiúnak és nagylánynak!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hú, sajnálom, Anna! Ez durván hangzik...:( Gyors felépülést Alíz babának!!!
Úgy látszik ez egy ilyen "beteges" időszak...:roll:

JÖvő vasárnapig tessék mindenkinek meggyógyulni!!!

Ildi, Szabus, Ti jól vagytok?

Pusz.

Kép
szeee

Anna,
én is sajnálom szegény Lizust.Doki mit mondott?
Sok gyógypuszi.

Szeee,
ti hogy vagytok?
Rotyi?Derekad?

Nálunk az a helyzet, hogy megint a dokinál kezdtünk reggel, mert tegnap míg nem voltam itthon Mincsi nekiesett az ágyának és reggel láttam, hogy az ínye elől, ahol már foga is van tök lila és marhára megijedtem.És érzékeny is volt neki. De szerencsére nem mozog nei, azt mondta a dokinő, nem kell semmit csinálni.
Náthából kezdünk kilábalni, valamivel jobban evett ma, remélem, tényleg kifelé megyünk.

Nekem a fogam....hát nem részletezem, de felszúrt, így legalább kitisztította és egy mini luk is volt rajta, azt betömte.
Nagy meglepetésemre egy fogamat kell még tömni, azaz a tömést cserélni, ill. fogkövet kell leszedni. Azt hittem sokkal rosszabb a helyzet. Még ezeket megcsináltatom.
Ja meg szájvízzel kell öblögetnem, amitől leég a nyelvem. Tök szar.

Puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Csak egy puszikára ugrottam be....de úgy látom gyógypuszi lesz belőle.Szóval minden kis betegeskedő csöppségnek jobbulást kívánunk!!!

Mi megvagyunk ,csak nagy a felfordulás még mindig.De már azért alakul.ha minden igaz már tapétáznak hétfőn.Mondjuk ezenkivül még ezer más dolog van,de legalább lassan felköltözhetünk,hogy elkezdhessük alul :D :shock:

Ha nem máskor ,vasárnap remélem találkozunk. :D

Találkozunk előtte valahol? Vagy csak ott szoktatok?
Mennyivel előbb menjünk oda?És ott nem lehet jegyet venni?(monnyuk ha a barátnőm elkísérne? :oops: )

Szegény Mincsi! Puszika neki is!

Lufis képek imádnivalók!!!

Lizus baba gyógyulj meg!

Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Boldog anyák napját mindenkinek! :wink:

Gombócka,
Te jó ég, hol képesek megütni magukat! :shock: Még jó, hogy nem lett baja a fogának. Holnap mi legyen? Menjünk? Mi már viszonylag jól állunk takony terén, hehe... Adtam neki Mucoprontot. Balhézik, ha elfogy az adag... De én is ittam belőle, olyan finom... :lol:

Ildi,
jó hogy jelentkeztél.
hát kitartást Neked/Nektek! A szopi ezek szerint rendeződött?

Ami a jegyet illeti, ott tuti nem lehet venni. Egyrészt mert nincs ott jegypénztár, másrészt mert kb. 1/2 óra alatt elkapkodják a jegyeket elővételben. Ezért kellett mindig annyira pontosan telefonálnom a jegyekért. Amúgy a múltkor ott találkoztunk a bejárat előtt. Mi úgy mentünk, hogy kb. 1/4 órával előbb odaérjünk.

Tegnap néztünk mesét a Melindával. Hát annyira figyelt és annyira tetszett neki, hogy felvettük videóra. Mármint őt. Kimeresztette a szemét, mutogatott, kiabált és végig nézett 2 mesét a Duna tv-n. A vakond nővéreket :lol: Nem is gondoltam volna, hogy ekkora gyereket ennyire leköt az ilyesmi :shock:

Anna, remélem már jobban van Lizus!

Kép
szeee

Így hozott ma virágot nekem a lányom :D 8)
Jobb kezében egy orgona, bal kezében egy szegfű :)
Kép

Kép
szeee

Sziasztok,
először is én is mindenkinek boldog Anyák Napját!!!!

Szeee,
sztem mi még nem megyünk, azaz biztos, hogy nem, Mincsinek még mindig szívom az orrát,, bár ma már csak 1x kellett, de nem nagyon merem még közösségbe vinni.
Péntek már tuti.

Én is tisztára lerobbantam. Éjjel olyan hasmenésem volt, hogy azt hittem belepusztulok. Átvillant az agyamon, hogy Lizusnak is ment a hasa, már beparáztam, hogy megint benyaltam vmit, de szerencsére napközben nem volt semmi, bár a közérzetem nem vmi jó, ráadásul a fogam se az igazi még mindig. Semminek nem érzem az ízét, amiatt a hülye öblögtő miatt...na, jó nem panaszkodom.

Ildi,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok.
Már nagyon várom én is, hogy talizzunk.
Én megkértem Szilviéket, jöjjenek erre felénk, én megyek utánuk, ha gondolod, gyertek ide hozzánk és mehetünk akkor együtt is.
Ha érdekel, megírom, hogy pontosan melyik ház.

Puszika

(képzeljétek, már 2 éjszaka teljesen átaludta Mincsi az éjszakát, egyszer sem kelt. :shock: :lol: !!!És reggel is úgy kelt 8-kor, hogy ügyesen lemászott az ágyáról, dumált meg minden és elkezdett játszani. Mi meg a párommal ott leselkedtünk... :lol: :lol: )

Kép
gombocka

Nagyon boldog anyák napján kívánunk mindenkinek!!!

Szállj, kicsi dallam, édesanyámhoz,
Májusi szellő orgonaághoz.
Életemnek termő fája, bárhol élnék,
Vándor fecskék könnyű szárnyán hozzád térnék

Jöjj fiam, édes, jöjj kicsi lányom,
Boldog a szívem, arcod ha látom.
Mennék, mennék, mindig is csak nálad
Lennék,
Távol tőled mindig rólad énekelnék.

Két keze bársony simogatását,
Két szeme féltő vágyakozását,
Álmomban is meg-megérzem, hogyha félek,
Meghálálom jó anyámnak, míg csak élek.
Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Gombócka,
elfelejtettem odaadni a jegyeket :evil: Nem is én lennék, ha nem így történt volna :)

Csajok, a Mincsi olyan nagyfiús dolgokat csinál, hogy el sem hiszem, hogy alig múlt 1 éves :shock: :D
Az én lányom meg még állni sem áll egyedül, eldől mint a zsák, ha véletlenül úgy alakul... Pedig kb. 2 hónapja már próbálkozott. Az én derekam meg már nem sokáig bírja a sok cipelés. Ma meg még ráadásul elaludtam a nyakamat is :?

Anna,
hogy vagytok? Javul már Alíz? Mindenképpen ott kell lennetek vasárnap a színházban! Úgyhogy mennek a gyógypuszik!

Többiek, ha esetleg mi nem tudnánk kocsival menni a színházba (de 80% hogy azzal megyünk), akkor majd leírom az útvonalat, hogy merre érdemes menni.

Kép
szeee

Gombóc,igen jó lenne,ha együtt tudnánk menni.
Akkor írd meg lécci,hogy hova menjek pontosan.
De ügyi a Mincsi. Nemcsak a nagyfiús dolgokért,hanem az átaludt éjszakáért is. :D mi szenvedünk egy pár napja :cry:

Szilvi,köszi. Szopi megyeget,igaz a bal mellemet még mindig csak félálomban preferálja,de próbálkozok.
Nagyon édi Melinda a köszöntős képen. :D

Idén kaptam én is virágot :D és kettőt is :P bibibi :P

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Végre megy ez a szar babanet!!!

Végre javulunk úgyhogy sztem a vasárnap rendben lesz! Sőt nekem lesz egy nagy bejelenteni valóm is felétek. :lol: :wink:

Ildikó: Végre megismerhetünk benneteket is már alig várom!! Örülök, hogy megyeget a szopi!!!

Gombócka: Grat Mincsikének, hogy ilyen ügyes nagyfiú!!

Szeee: Melinda nagyon ari a virágokkal!! Vasárnap mikor is kezd az előadás?

Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

hahó!

na, megjavultunk? :evil:

Anna, 11-kor kezdődik!
Kíváncsian várom a fejleményeket :wink:

Kép
szeee

Hahó, mi is itt vagyunk.
Ja, működik, de nekem most is tetű lassú.

Anna,
vasárnapig kilukad az oldalam. Én gondolok vmire, de utolsó értesüléseim szerint az szinte lehetetlen, vagy mégis??

Ildi,
írom mindjárt priviben, hogy hol lakunk.

Szeee,
holnap ringató???
Én meg csak most láttam, hogy tettél fel képet, mert legutoljára megin szinte egyszerre írtunk!Édes!!!

Szabus??????????????????????????????????

puszi

Kép
gombocka

:lol: :lol: :lol: Én is arra gondolok Annával kapcs. amire Gombócka, de az tényleg szinte lehetetlen :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: meg még 2 másik dologra :wink: Akár fogadást is köthetnénk :wink:

Igen, holnap megyünk elvileg Ringatóra.

Nálunk amúgy semmi különös, csak annyi, hogy már 1 ideje csak 1x kel a lány éjszakánként. Isten tartsa meg jó szokását, remélem a következő 1 év alatt elérjük a 0 ébredést 8)
Meg megtanult fel és lemászni az ágyról. De olyan óvatos, hogy még véletlenül sem hibázza el. Szóval nagy pofáraesések, meg hasonlók nálunk kizárva :D Kíváncsi vagyok ezzel a nagy óvatos természetével mikor fog elindulni :?

ezt a honlapot ismeritek? semmi "új" (legalábbis Nekem) de azért érdemes elolvasni www.okosbaba.hu

Kép
szeee

na jó, azért vannak érdekes dolgok ott, most hogy jobban olvasgatom... nincs kedve vkinek eljönni erre a szemináriumra jún 2-án? bár azt nem tudom h mennyibe kerül...

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?