Új privát üzeneted érkezett!

Adri :) Levikének én is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Juca :) Megkaptad a képeket?

KépKép

KépKép
timika

Kacsa!
Nagyon szuper a kép rólatok. :lol: Remélem hamarosan rendbe jön Timcsa álla.

Adri!
Örülök,h. örült neki Levike! :lol: Megnéztem volna őt! :wink: Érezzétek magatokat jól a CsöppBulin! :wink:
Vendég

Adri!

Levinek nagyon boldog szülinapot!!!

kacsa14

Adriana
én is szeretnék gratulálni Levi első szülinapjához! :D Azóta már túl is vagytok a bulin, ami biztos jól sikerült. Várjuk a tortás képet.

Anikó
szívből gratulálok Ágostonhoz! :lol: és köszönjük, hogy eddig vezetted a táblát.

Timika
nagyon szuper a kép Kristófról. Látszik ahogy élvezi, és ahogy koncentrál mindeközben. :lol: Akkor holnap lesz a mandi kivét, ugye? :( gondolok rátok!!!!!!

Kacsa
nem akarom túldicsérni Apát, de nekem nagy szerencsém van, mert a párom már az elejétől fogva nagyon segítőkész volt (a fűrdetést mindig együtt csináljuk, ha itthon van, és szoptatás közben ő csinálja a tápszert este, mert sajnos kell még kiegészítés). De nálatok is biztos idővel átalakul ez, főleg ha tudatosítod benne, hogy kell egy kis támogatás, odafigyelés a részéről, attól még sportolhat is, csak talán kevesebbet, mint eddig, meg ez az első pár hét neked is érzékenyebb időszak, én is elsírtam magam néha.

Képzeljétek, a napokban megismerkedtem végre a hátsó szomszédasszonyunkkal (sétálni indultunk Mátéval és behívtak), ez azért érdekes, mert 3 gyermekes anyuka lesz hamarosan, már van egy 3 éves és egy 1,5 éves gyerkőce (fiú-lány) és a hónap végén jön a kistesó, aki szintén leányka lesz. Aranyosak voltak, ahogy érdeklődve bekukucskáltak Mátéhoz a babakocsiba. A múltkor kaptunk tőlük ruhákat Máténak. Az Apukával már a párom régebben összehaverkodott. De az Anyukát most láttam először, kicseréltük a tapasztalatokat, szülés-szoptatás-doktornéni (ők másikhoz tartoznak).A nővére meg védőnő. :)

Tegnap bográcsparty volt nálunk. 2 pár volt nálunk, jól sikerült. Máté is kint volt velünk a babakocsiban. Még a fiúk is tologatták, mikor sírt. (pedig egyikük se nagy gyerekpárti :( , a fiatalabbiknál még van remény, hátha kedvet kap...)

syry

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Lilia
Köszi. :) Jópofa ez a maci. :D

Pupy
Szupi lett a tábla! :)
7VGn hoztak Rossmann újságot és abban láttam egy pé-t kimutató tesztet.

Ezek a gyerkőcök csak szebbek lesznek. :)

Valami lehetett múlt héten a levegőben, mert péntek este nálam is elszakadt a cérna. :( Kint álltam majdnem 2 órát kocsival a tök üres Vidi parkolóban (vártam a kedvest)...... Aztán sikerült helyretenni a lelkivilágom.

Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Adri!
Hogy sikerült a buli? Képek? íRemélem mi is kapunk belőle.. :wink:

Maci!
Van ez így néha,h. az ember lányánál elszakad a cérna. Ilyenkor egy jó sírás, egy két vigasztaló szó és már mindedn rendben. Köszi a tábla dicsiket! :lol: Igen én is ismerem az ovulációs teszteket, de szerencsére majdnem 100%-ban érzem már,h. mikor van a PÉ-m. Egy év hőmérőzés után már bele lehet ebbe tanulni! :wink: Csak ezt a beágyazódáskori hőleesést nem értettem...

Syry!
Örülök,h. ilyen segítőkész a Párod, nagyon helyes. Életünk egyik legszebb, de legérzékenyebb időszaka ez, és a babának Apára és Anyára is szüksége van!! Dejó lehetett a bogrács parti! :lol: Húú, mikor hazamegyünk anyuékhoz, mi is gyakran kimegyünk a nyaralójukba és Apukám csinálja a világ legjobb bográcsban készült ételeit. :lol: Persze Ti is biztos finomat csináltatok. És az is nagyon jó,h. a szomszédasszonnyal jóba lettetek. Ha bármi gond van, legalább át tudsz hozzá szaladni, hisz í 3.gyerekét várva már bizti van tapasztalata! Métáról képet nem kaphatnánk?

Tegnap mégsem mentünk napozni, kicsit borongós, szeles, záporos időnk volt! Viszont kitakarítottuk a kocsinkat (amivel szerdától én járok dolgzoni) és gyönyörű és illatos lett. Vettem bele egy fahéjas illatosítót, nagyon fini. :lol:

Szép napot Mindednkinek!

Puszi!! Kép
Vendég

Megérzem én is a pé-t. Persze, most nagy valószínűséggel nincs, de mikor van, érzem. :)
Jó, hogy említed a kocsitakarítást. Nekem is le kellene törölni a port. Mosást kihagyom..... Akárhányszor visszük mosatni, utána mindig történik valami... Eső, por, most a nyárfaszöszök.... :?
Vendég

hm
Vendég

Narco!
Mégegyszer köszi a gyors választ priviben!! :)

Maci!
Hova tűnt a vonalzód?? Mi is úgy jártunk tegnap,h. kitakarítottuk, lepolíroztuk, majd mikor elindultunk fel a lakásba, elkezdett szakadni az eső. :evil: de szerencsére a polír miatt leperegtek róla az esőcseppek..:lol: A héten hogy fogsz dolgozni?
Vendég

Nem tűnt el, csak most játszok 1 kicsit. :D Remélem, mostmár sikerülni fog.
A héten eszeveszetten melózok. :D Ma és holnap 6-tól 2-ig, utána ismét indul az éjszaka. Péntek éjszakára már nem jövök, mert szombaton 10-re Szegeden kellene lenni a párom öccsének a ballagásán.
Vendég

Sikerült! :D
Múltkor viaszos mosáson volt a kicsikocsink és a mosó majdnem levitte a tükrét. :evil: Szerencsére elég masszívra csinálták és csak vissza kellett pattintani. Lehet, hogy ma kitakarítom a belsejét.
Tegnap pezsegtem, mint aranyhal a királyvízben. Mostam, mosogattam, főztem, sütöttem, vasaltam, ruhát pakoltam, zoknit varrtam, lépcsőházat takarítottam.... Alig ismertem magamra. Nem kellett este ringatni. :D
Vendég

Maci!
Szomorúan olvasom,h. míg másnak munkaszüneti napja van addig Te dolgozol. :evil: A holnapi nap állami munkaszüneti nap! Vagy nálatok ezt nem tartják nyílván??
Mi is megyünk haza ballagásra, a férjem keresztfiainak (merthogy ikrek :lol:) lesz az érettségi bankettjük és a ballagásuk. Péntek este már mi is indulunk munka után, mert szombaton 9-től már ballagás! :shock:
Vendég

Sajnos a számítógépeket nem érdekli, hogy ünnepnap van. :( Van olyan ország, ahol nincs is munkaszünet. :( Viszont pluszfizu jár érte. :)
De jó, hogy említed, 9től van virágátadás. :shock:
Vendég

Elmegyek haza. Kiporolom a kocsit. :)
További szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. És kíváncsian várom a véleményeket: :lol:
Mi a véleményetek a termékeny nyákról ovuláció után? (pl. vizes a nyák?)

Puszi!
Vendég

Pupy!

Ezt hogy érted???

Nekem ugyanolyan volt pé után a nyák, mint előtte. Fehéres és krémes. Pé-kor meg abszolút fehér, nyúlós, tipikus tojádfehérje.

Vagy mire vagy kíváncsi?

kacsa14

Bogyókával ma 1,5 órát voltunk levegőn. Mutogattuk ismerősöknek! :lol:

Hazafelé meg találkoztunk Apa ex főnökének ex csajával. És a csaj is babát vár. Még messziről kiszúrtam a pocit, mikor a csajt még nem ismertem fel. És épp gondoltam rá, hogy mennyivel könnyebb volt még tényleg a pocakkal ...

Persze, most sokkal nagyobb a boldogság és kézelfoghatóbb!

Imádom a kis gézengúzt!

Bár most megint Bömbilla lépett színre ...

kacsa14

Kacsa!
Nagyon örülök,h. sétálhattatok Timcsával. Biztos tök szupi érzés,h. már hármasban sétálhattok és büszkén mutogathatjátok Timcsát! :lol:
Hát igazából arra gondolta,h. Pé előtt nekem is fehéres és krémes és általában Pé után is mindíg ilyen, de vannak napok (mint pl. a mai is) amikor vizes lesz a váladékom. Olyan mintha tiszta víz lenne. :shock: Erre gondoltam.

Puszi!
Vendég

Pupy!

Nekem is szokott olyan vizes lenni, mint amiről beszélsz :lol:
Előtte nekem sosem volt ilyen :shock: Nagyon drukkolok neked, na meg a többieknek is!!!!
Vonalzóm meg azért nincs, mert bajlódtam vele egy darabig és ráuntam.
Mindig a hosszú szöveg jelent meg, nem a vonalzó :evil: Valamit nem jól csináltam.

Kép
Kép
Ági279

Pupy!

Aha, értem ...
Na, erre már nem emléxem.

Viszont egy jó tanács, persze, tudom kintről könnyű dumálni:

próbálj meg nem jeleket vadászni magadon!!!

Mert gondolom, a nyákot is most emiatt figyeled, hogy hátha ...

Én anno, mikor rendszertelenül jött meg, még gyogyi előtt, mindig, ha úgy mentem wc-re, hogy, na megjött-e, sose jött meg, mikor meg eszembe sem jutott, rögtön megjött.
És így voltam most a szüléssel is. Minél inkább azt lestem, hogy lesz-e vmi, annál inkább nem lett. És végül mikor már nem is gondoltam semmire, akkor indult el a dolog ...

kacsa14

Szép jó reggelt!
Azzal a tudattal tudtam magam rávenni, hogy kimásszak az ágyból, hogy holnap ilyenkor még nagyban húzhatom a lóbőrt. Bár, így kell annak, aki éjfélig tévézik. :?
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom Kacsához. Abszolút megértem Pupyt is, hiszen már alig várjuk. Időnként én is csinálok ilyet. Hosszabb távon mégsincs a javunkra. A múltkor erre próbáltam célozni, hogy ilyenkor már nincs más dolgunk, mint élvezni az életet, többet úgysem tehetünk. Sőt! Ezzel teszünk a legjobbat magunkkal.

Nyöszörgök egy kicsit.
Beállt a derekam, semmi sem jó neki, csak a fekvés. Pont most, amikor dolgom lenne, megpróbálom majd fekve csinálni. Néhány szem diclofenac megoldaná a gondot, de nem merem bevenni. Nem is merek gondolni a múltkori terápiára. Prednizolon kúra, fizikoterápia, gyógytorna... Ez olyan idegesítő. Vannak dolgok, amiket nem befolyásolhatunk. Nem jött jókor. Az én adottságaimmal ez jelentős kiesés lenne. Megpróbálom valahogy kibekkelni.
A dokimról nem is beszélve. Lehet, hogy kénytelen leszek váltani a bezárás miatt. Nem szívesen.
Kint meg szép az idő.
Uff :)

Bocsi
lilia
lilia

Elmegyek haza. Valszeg gyalogolhatok, de hát jó idő van. Kicsit át fogja rendezni a szél a hajam. :)
Vasárnap anyák napja lesz, holnap megyek vásárolgatni.
További szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Pár perc és ébresztem a Törpét, 7:30-ra kell beérnünk a kh-ba. Az éjszaka egész jól telt, csak a 4 órás ébredésnél volt sírás, mert akkor már nem adhattam neki cicit. Csináltam teát, abból megivott 1dl-t, aztán sikerült visszaaltatni, azóta alszik. 6-kor próbáltam neki még álmában teát adni (akkor kellett volna 2dl-t meginnia, mert utána már a műtétig nem kaphat semmit), de nem tudtam belé tuszkolni. :(

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!

Lehet, hogy apa majd fog írni, ha lesz ideje és túl vagyunk a dolgokon.

Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timika!
Drukkolok a törpének. Hamar túl lesztek rajta.
Nayon vagány fiad van. :)

Pupy!
3 napos dorbézolás volt nálunk, úgyhogy semmire nem volt időm. Még most is ólomból van mindenem. nem raktűl görbét...kiváncsi lennék hogy áll.
Erről a nyák dologról nem tudok nyilatkozni. Bkem egyáltalá nincs semmi. Rgen volt, de elmúlt. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Visszatértünk a weekendből. 8)

Adri!
Levikének nagyon sok boldog szülinapot , és jó egészséget kívánok!
Kép

Juca, Kacsa!
Én kitörlöm törlőklendővel a nuniból az összegyűlt krémet, és a kakit, de csak annyira törlök, hogy szézhúzom, és éppen hogy hozzáérek, vagyis csak a törlőkendővel, simítom végig, be nem nyúlok sehová.Na remélem érthető, mutatni könnyebb volna. :lol:
Nálunk egyébként Tomi nagyon buzgó, mindenben segít, és ezt magától ajánlja fel, de ha megkérem vmire, akkor is szó nélkül segít(nem papucs, félreértés ne essék, csak már a terhesség alatt is mondogattam neki, hogy majd sokat kell segítenie, és akkor is segített).Szóval hozzáállás kérdése is.Tomit sokszor úgy kell elrángatni a gyerek mellől, hogy ne ébressze fel, ha már kezd aludni. :?

Angie!
Pöttyök elmúltak már?Nem lehet, hogy mlegkiütés?Nincs túlöltöztetve?Szopizás?

Syry!
Nálunk is volt szalonna sütés, de a hideg szél miatt Emili kimaradt a lakomából. :roll:
Képet kapunk rólatok?

Timika!
Nagyon aranyos Kristóf!Gondolom ez már azért más, hogy nem csak mászik,meg fekszik, mostmár lehet majd utánna rohanni. :lol:
Drukkolok mára!!!!!

Macika!
Hogy te milyen energikus vagy!Jöhetsz ide is házimunkázni. 8)

Pupy!
Nekem isszokott olyan lenni a váladék, de azt mondta rá a doki egyszer, hogy ez olyan,mint hogy vki izzadósabb, vki meg nem, és ez is csak olyan izzadság féle. :? Hát nem tudom... Engem nem győzött meg.

Lilia!
Jobbulást neked!Mit dolgozol?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

(bocsi, ha sok vagyok a képekkel, szóljatok, de olyan édes, hogy nem bírom ki, hogy ne mutizzam meg:lol: :oops: ) Kép

Kép
pankaa

Panka!

Lányod :-) :-) :-)
Én is így pelenkázok. :-)
Én is rakok egy édit :lol:
Kép

tjuca

Juca!
Hát Te sem panaszkodhatsz, tied lyánya iy nagyon csini :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ne haragudjatok,h. tegnap nem tettem táblát, de szolgáltatót váltunk otthon, és most átmenetileg megszakadt otthon a net, innen bentről pedig nem tudom felrakni. De remélem ma már lesz otthon is net.

Ági!
Ezt nem teljesen értettem,h.neked is van ilyen, de régebben nem volt! :shock: Tehát azóta van ilyen mióta babás vagy?

Kacsa!
Teljesen igazad van, tudom,h. nem lenne szabad keresnek semmi tünetet, csak ha nem számolom azt,h. tavaly áprilisban babás lettem és elment a baba, akkor már 1 éve próbálkozunk. ÉS ennyi dő alatt bele lehet fáradni...:opps: De megpróbálom megfogadni a tanácsod. Tudom,h. sajnos ez a hónap sem az a hónap mert már 3 napja 36.8 a hőm és nem megy feljebb sem...:( szomorú vagyok..

Lilia!
Azért szerintem vigyázz nagyon magadra,nehogy bajod legyen.

Timi!
Hogy vagytok? Kristóf? Remélem,h. mindedn rendben és jól vagytok!!!!

Junko!
:lol: Akkor biztos nagyon jól éreztétek magatokat! :wink: A hőm? Hát annyira nem vagyok rá büszke, és sajnos ez a hónap sem az a hónap :( de azért megmutatom...
Kép

Panka!
Érdekes ez amit a nyákról írtál... izzadság,hát én sem tartom valószínűnek. Kaptam egy lánytól (egy másik topikból) egy cikket, amiben sok érdekes dolog van, esetleg a linket berakom ide is. Ebben azt írja,h. ezt a vizes váladékot a magas ösztrogénszint okozza, tehát ebből is tuti,h. nem vagyok most sem babás...

Juca, Panka!
Egyáltalán nem vagytok sokak ?:lol: a képekkel!!! Még-még!!!! :wink: Tündériek a csajok!!!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Hiányoztatok :)

Hosszú volt ez a másfél hét :) Visszaolvastam, de remélem elnézitek nekem, ha csak pár témához szólok hozzá nagy hirtelen :)

A legfontosabb: Kristóf sikeresen, komplikációk nélkül túl van a műtéten. 12,30-ig még infúziót kap, és intenzív megfigyelés alatt tartják, de utána már bemehetnek hozzá Timikáék :) Ügyesen vették az akadályokat!

Junkó!

Azért nem rossz hír a lombik. Az meg főleg klassz, hogy már júniusban. Vége a felesleges várakozásnak. Abszolút egyetértek Brillel: a "hogyan" itt az utolsó szempont, az a lényeg, hogy tudnak segíteni!

Baba alsó fertály takarítása: én is törlőkendővel, nagyon óvatosan törölgetek, a kisajkak közé véletlenül se nyúlkálok. A jó kis anyatejes kaksi ha mégis belekerült a csepp sütikébe, akkor egy mosdókesztűról vizet csurgattam a célterültre, az kivitte a cucc javát, utána már simán csak töröltem. A hátközépig fosos gyerek sejhaját meg a csap alá dugtam. Krémezni csak a fencót szoktam, sütit csak akkor, ha kicsípte a pisi, meg éjszakára. Bocs a részletességért.

Dido!

Hogy vagy? Régen nem írtál!

Sziszka!

Nálatok mi újság?

Juca, Panka!

Tündériek a csajok!

Ha nem bánjátok, picit rólunk is írok.

Pupy!

Nagyon ügyes vagy a táblával! Adri, köszi a felvetést, szeretnék bekerülni a próbálkozós szekcióba :) Ciklushossz 26 nap, 2007. április óta próbálkozunk, most a 21. napot taposom, és léccci írd be azt is, hogy már van egy kislányom :) És akkor a babás részből is kivehetsz :) Előre is köszi!
És én nem írnám le a görbédet!

Múlt héten egész héten anyuéknál voltunk a Dórival, mert itthon hangszigetelés folyt. Vasárnap reggel jó kis hasmenéssel indítottam a napot, hányinger, gyomorfájás, satöbbi. Akkor már mindegy volt, menni kellett, mert jöttek a munkások. Én azt hittem, hogy beettünk valamit, és attól a rosszullét. Apa elfuvarozta a fenekünket, ő meg visszaautózott Pestre a munkálatokat felügyelni. Közben ő is lebetegett. Aztán apu is, tesómék, mindenki, tehát nem gyomorrontás. Apósom lett a legsz@rabbul, őt laborvizsgálatra is küldték, az eredmény: Calici-vírus. Király. Szépen végigsöpört a családon, már mindenki jól van :)

Voltam nődokinál is, kaptam beutalót vérvételre. Ha azzal minden rendben, akkor pct-t csinálunk, mert azt még sose nézte senki. Ha az is rendben, akkor fél évig kapunk haladékot spontán babára, aztán irány vissza a Kaáliba. Tök jól esett, hogy a dokinéni és a szülésznőm is emlékeztek rám :)

Dóri egy nagy banyakata :) Egyik reggel korán ki akart menni az udvarra, de még pizsamában. Mondtam neki, hogy nem tudom kinyitni az ajtót (jó hülye duma, de ez jutott hirtelen eszembe) Erre az én okos kis csibém elrobogott, és hozott egy kulcsot, hogy azzal próbáljam :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Az ígért kendős kép:
Kép

Dóri és a káposzta:
Kép

Séta közben:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ugye nem tőlünk volt a vírus? Mert Kofa egy "fuvarral" akkor délután letudta, és se előtte se utána? Vagy lehet Ti hoztátok, csak rajtunk még a vírus se fog??? Szegények :-(
Az a gáz, hogy az embörök dolgoznak, így ők összeszedhetik bárhol :-(
Nagyon gáz.

Pupy!

Engem is betehetsz, mi is áprilistól "próbálkozunk". A görbéd szerintem meg nagyon jó, nem értem mire a félsz,.

Timi!

Örülök, hogy Kristóffal minden rendben.

Junko!

Nem a kivitelezés, hanem a végeredmény számít. :-)

tjuca

Eltuntem egy kicsit, pedig meg kepet is akartam feltenni vasarnap anyuektol, de sajnos nem olvasta be a kepeket a gep es egy fel napot szenvedtunk vele, sikertelenul. Roviden: Szilard rendesen megtanult szopizni, mar az adagjat kiszopizza, 60-65 miliket. Kis ugyes kitarto baba, ritkan sir. Ha baja van, inkabb nyoszorog. A cumijaert szokott bakhezni. Jovo hetvegen lehet meglesz a netunk. Akkor ...
Vendég

majd jovok bovebben. Hetfon setaltunk egy orat, anyueknal is nagyon jol erezte magat. Minden nap kint van a teraszon tobb orat. Puszi mindenkinek es bocsi az onzosegert hogy csak magunkrol irok, ez hamarosan valtozni fog. -- Juca! Vasarnap otthon lesztek? Visszavinnenk az ovterelot.
Vendég

Juca!

Nem tudom, honnan szereztük a vírust, de szerintem nem tőletek, mert akkor más is megkapta volna. Igazából minegy, lényeg, hogy túl vagyunk rajta :) Viszont ennek a hónapnak így már tuti annyi :? Még ha vélelenül picit előbb lett volna pém akkor sincs esély, mert még az is kijött belőlem, amit meg se ettem.

Angie!

Nagyon ügyesek vagytok!

Közben írt Timika, hogy szegény Kristófnak vérezni kezdett az orra, így visszaviszik a műtőbe :cry: :cry: :cry: Drukkoljunk!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Dejó,h. visszajöttetek, mert már Ti is nagyon hiányoztatok Dóricicával együtt. Szuperek Róla a képek!!!
Köszönönm a dícséretet, igyekszem. És természetesen nagyon szívesen visszateszlek a tábla próbálkozós részébe!!!! :wink:

Juca!
Köszi! :oops: Akkor Téged is beteszlek!!! :wink:

Timi!
Nagyon-nagyon örülök,h. Kristóffal mindedn rendben, ügyesek voltatok!!! :lol:

Puszi!
Vendég

Timi!
Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!

Angie!
Örülök,h. jelentkeztél, és gratulálok Szilárdkának a szopihoz!! Már nagyon várom Róla a képeket!! :D
Vendég

Angie!
Örülök, hogy megy a szopi!Képeket várjuk.Te hogy vagy?Hogy bírjátok az átállást?Férjed segít sokat?

Timika!
Örülök!Gyógyuljatok!Puszika Kristófnak!

Évi!
Jófej ez a Dóri gyerek! 8) Sajna már nem lehet túljárni az eszükön!
Mikor vigyáztam gyerekekre, az egyik azt mondja nekem, hogy:Andi anyu. Mire én, hogy nem vagyok anyuka.Mire ő:de lehetnél!
Mindezt 2 éves aggyal!!
Fránya vírus!Akkor jó, ha már jólvagytok,de gondolom nem volt kellemes. :evil:
Mi az a pct vizgálat?
Emili eddig csak 2x kakkantotta úgy össze magát, hogy csap alá kellett vinni. :lol:

Ági!
Hogy vagy?Mesélj kicsit magadról, hogy viseled a kismamaságot?

Nárcisz!
Veletek mizújs?

Kép
pankaa

Panka!

Ja, nagyon kis okosok ezek a kölkek :) Szinte mindent megért, amit kérek tőle (persze egyszerű kis utasítások ezek), az más kérdés, hogy ha nincs kedve hozzá, akkor tojik rá :twisted:

A pct egy olyan vizsgálat, amit együttlét után nemtudoménhány órával végeznek. Azért kell, hogy kiderítsék, hogy a szervezetem nem nyírja-e ki a kiskatonákat. Kenetet vesznek a méhnyakról (vagy méhszájról, ezt nem tudom pontosan), és megnézik, hogy mennyi élő spermium van a mintában. Nálam azért gyanakszik a dokinéni, mert két évig nem estem teherbe, inszemmel meg rögtön, tehát lehet, hogy tényleg termelek ellenanyagot a férjen anyaga ellen :( Akkor pedig tuti, hogy csak gyári babám lehet.

Juca!

Tervezel tesztelni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka! Igazbol nincs meg ejjeleszes. 11kor van 1 szopi, azzal altalaban kibirja 4-5ig. Az utobbi 2 ejjel 5kor szopiztattam es utana reggel 8kor. Jo lenne ha ez igy is maradna. Ferjem mindenben segit, csak meg kell kerni ra. Tegnap egesz nap fuvesitettek apuval az elokertben. Fozni van idom, anyu is szokott kajat hozni. Egyelore tehat nincs gaz. En 3 nap alatt felepultem a szulesbol. Nm panaszkodom
Vendég

Evi! Juca! Nagyon drukkolok nektek a tesohoz. 1 ev mulva en is visszakereckedem a lila reszbe. Vagy mar nem lila? :) -- Pupy! Nagyon ugyi vagy a tablaval. Mar alig varom h. nagyban is lathassam. Kepekhez mar tenyleg csak egy kis turelem. -- Timi! Reggel eszembe jutott Kristof. Nagyon drukkolok h. ez az orrverzes csak a termeszetes velejaroja legyen a mutetnek. Kristofnak gyors felepulest kivanok!
Vendég

Evi! Juca! Nagyon drukkolok nektek a tesohoz. 1 ev mulva en is visszakereckedem a lila reszbe. Vagy mar nem lila? :) -- Pupy! Nagyon ugyi vagy a tablaval. Mar alig varom h. nagyban is lathassam. Kepekhez mar tenyleg csak egy kis turelem. -- Timi! Reggel eszembe jutott Kristof. Nagyon drukkolok h. ez az orrverzes csak a termeszetes velejaroja legyen a mutetnek. Kristofnak gyors felepulest kivanok!
Vendég

Vendég

Sziasztok :)
Junko :)
Drukk a júniusi lombikhoz :)

Anikó :)
Hatalmas gratula a kis Ágostonhoz :)
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :)

Virág :)
Nagyon jók az uh képek :)

Brill :)
Gyönyörű kicsi fiatok van :)

Angie :)
Örülök, hogy már megy a szopi :) Bízni kell benne és menni fog :)

Pupy :)
Atyám! Ez könyvbe illő hőgörbe :) Drukk neked ezerrel :D
De ahogy a lányok is írták, ne ezen agyalj!!!
Örülök, hogy anyud eredménye jó és drukkolok, hogy Debrecenben se találjanak semmi rosszat :)
Látom nem semmi ajándékot kaptál :)

Kacsa :)
Köszi a szüléstörténetet :)
Nagyon jók a képek! Főleg a 4d kontra élőben tetszik :D
Tudom, hogy nem könnyű most neked :) Kitartás!

Adri :)
Sajnálom, hogy biopsziát kell végezni Levin :( Reméljük ezzel megtudjátok mi a baja :)
Nagyon boldog szülinapot Levinek :)
Kép
Kép

Panka :)
Nagyon édes a lányka ebben a ruciban :)

Juca :)
Hogy sikerült a kiruccanásotok? Kényeztetett anyud?
Kinga nagyon vagesz ebben a hintában :)

Évi :)
Jó, hogy újra itt vagy :)
Mekkorát nőtt Dóri :D

Timi :)
Gondolunk rátok :)

Na megyek, mert a mormotám ébredezik, röpke 3 óra alvás után :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bocsi a triplazasert. En mar nem magyarazkodom.
Vendég

Sziasztok!

Panka
Egy dolgozaton dolgozom, amit ugye ulve lehet irni, ami most a legrosszabb. Tegnap berendezkedtem hason fekvosre, erre apjuk mar indult is a fenykepezogepert, de rajottem a cselszovesre :)

Pupy
Koszi, igyekszem vigyazni, bar az elottem allo napok... nem piskota.
Most megyek dokihoz.

Nem birom ki :)

Kép chart

Nem veltek nemi hasonlosagot? :)

Drukk hihi :lol:

lilia
lilia

Lilia!

Ez is fain kis görbe :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Remélem semmi gond nem lesz a vizsgálaton. Én még nem is hallottam ilyet,h. a nőiszervezet ellenanyagot termel. :oops:

Angie!
Nagyon örülök,h. ennyire jól vagy, és,h. Szilárdka ennyire jó baba. Nem már nem lila, ZÖLD lett!!!! :lol:

Annácska!
:oops: Én sajnos (a Ti bíztatások ellenére sem)nem gondolom így. Igen az ajándék nagyon szuper, remélem tényleg meghozza a bűverejét. Köszi az anyu drukkot is, én is nagyon bízom benne!! :lol: Hogy vagytok?

Lilia!
Én is nagyon drukkolok Neked!! :wink: A hasonlóságot sajnos nem értem mire írtad??? :oops:

Puszi!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?