Sziasztok!
Hiányoztatok
Hosszú volt ez a másfél hét
Visszaolvastam, de remélem elnézitek nekem, ha csak pár témához szólok hozzá nagy hirtelen
A legfontosabb: Kristóf sikeresen, komplikációk nélkül túl van a műtéten. 12,30-ig még infúziót kap, és intenzív megfigyelés alatt tartják, de utána már bemehetnek hozzá Timikáék
Ügyesen vették az akadályokat!
Junkó!
Azért nem rossz hír a lombik. Az meg főleg klassz, hogy már júniusban. Vége a felesleges várakozásnak. Abszolút egyetértek Brillel: a "hogyan" itt az utolsó szempont, az a lényeg, hogy tudnak segíteni!
Baba alsó fertály takarítása: én is törlőkendővel, nagyon óvatosan törölgetek, a kisajkak közé véletlenül se nyúlkálok. A jó kis anyatejes kaksi ha mégis belekerült a csepp sütikébe, akkor egy mosdókesztűról vizet csurgattam a célterültre, az kivitte a cucc javát, utána már simán csak töröltem. A hátközépig fosos gyerek sejhaját meg a csap alá dugtam. Krémezni csak a fencót szoktam, sütit csak akkor, ha kicsípte a pisi, meg éjszakára. Bocs a részletességért.
Dido!
Hogy vagy? Régen nem írtál!
Sziszka!
Nálatok mi újság?
Juca, Panka!
Tündériek a csajok!
Ha nem bánjátok, picit rólunk is írok.
Pupy!
Nagyon ügyes vagy a táblával! Adri, köszi a felvetést, szeretnék bekerülni a próbálkozós szekcióba
Ciklushossz 26 nap, 2007. április óta próbálkozunk, most a 21. napot taposom, és léccci írd be azt is, hogy már van egy kislányom
És akkor a babás részből is kivehetsz
Előre is köszi!
És én nem írnám le a görbédet!
Múlt héten egész héten anyuéknál voltunk a Dórival, mert itthon hangszigetelés folyt. Vasárnap reggel jó kis hasmenéssel indítottam a napot, hányinger, gyomorfájás, satöbbi. Akkor már mindegy volt, menni kellett, mert jöttek a munkások. Én azt hittem, hogy beettünk valamit, és attól a rosszullét. Apa elfuvarozta a fenekünket, ő meg visszaautózott Pestre a munkálatokat felügyelni. Közben ő is lebetegett. Aztán apu is, tesómék, mindenki, tehát nem gyomorrontás. Apósom lett a legsz@rabbul, őt laborvizsgálatra is küldték, az eredmény: Calici-vírus. Király. Szépen végigsöpört a családon, már mindenki jól van
Voltam nődokinál is, kaptam beutalót vérvételre. Ha azzal minden rendben, akkor pct-t csinálunk, mert azt még sose nézte senki. Ha az is rendben, akkor fél évig kapunk haladékot spontán babára, aztán irány vissza a Kaáliba. Tök jól esett, hogy a dokinéni és a szülésznőm is emlékeztek rám
Dóri egy nagy banyakata
Egyik reggel korán ki akart menni az udvarra, de még pizsamában. Mondtam neki, hogy nem tudom kinyitni az ajtót (jó hülye duma, de ez jutott hirtelen eszembe) Erre az én okos kis csibém elrobogott, és hozott egy kulcsot, hogy azzal próbáljam