Sziasztok!
Timi!
Jééé, tényleg napról-napra nő:) Vagy csak a blúzod nagyon előnyös.
De ezt már nem jó lakottságnak nevezik.
Szép pocid van.
Marek!
Derekam szerencsére nem fáj, Manóval sem fájt. Az nem jó, ha már érzed. De lehet, hogy a sok ülés is ludas. Pihenj le egy kicsit, és apát kérd meg, hogy masszírozzon meg.
Intimtorna!
Eddig kimaradt az életemből, de szülés után nincs mentség el, kell kezdeni. Már most kéne valami alap gyakorlatot végezni. Nekem már most vannak balesetek (pl. egy hirtelen hapci), de ezt Manónál jött ki.
Beteg voltam, kb. fél idősen kezdődött egy megfázás. Nagyon sokat köhögtem, nem derült ki mitől. Pedig még a kórházban is alaposan megvizsgáltak. Mikor felmásztam a harmadikra, köhögő rohamot kaptam, az ajtóból már a wc.-re kellett rohanni, amúgy baleset.
Tehát az utolsó hónapokban már betétet hordtam, nehogy valami legyen.
Mindenestre nem mennék tanfolyamra, nincs az a pénz, hogy hülye pózokat csináljak más előtt, inkább magam csendességében.
Szülésfelkészítő?
Mentek majd? Apa elkísér benneteket?
Lehet, hogy most is elmegyek, de csak azért, hogy megnézem mi változott a szülészeten, és ráhangolódjak. Remélem megint sikerül szülés előtti hetekben menni.
Apucik ilyenkor tényleg hősök, mindenre képesek.
Főleg szülés után. Amit előtte tuti nem vettek volna meg a boltban. Pl. Melltartóbetét, tucat betét, gátsebre valami... csupa női dolgok.
Nekem Apa nagyon büszke volt magára, amikor elküldtem a gyereknek ruhát venni, mert hirtelen kinőttük az 56-os ruhákat, a többi meg nagy volt még. Végén nagyon jó kis ruhákkal állított haza, amit mindenkinek el kellett mondani.