Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ja, és a melír????? :roll: (ha már így belejöttetek a fényképezésbe) :wink:

(na, megyek, összeütök egy kis rántottát)

Kép
an°°di

Kértem,hogy ne röhögd ki a hasam... :( Egyáltalán nem vicces, főleg, hogy ez az állapot napról-napra fokozódik.... :( És egy érdekes adat: a bálna nem hal, hanem rovar...ja nem, hanem az, hogy én 155cm vagyok :( Szerinted hogy fogok kinézni 3 hónap múlva???? Édes lesz!
Te meg csak egyed a rántottát, mert soha nem értek utol!!! Elméletileg neked kellene ennyire kerekedni!

marek

nem röhögtelek ki
lestem nagyot. azt se szabad, Mimóza-néni?
a képen meg totál nem látszik (sem ezen, sem az erdős sztárfotón), h 155 centi vagy...van ám itt extremitás. erMóni 180 centivel, te 155-el...asszem, az egész paletta fedve van...
no, csinálok egyet, h lásd, mennyire durván kerekedem mostanság...addig sül a tojás

Kép
an°°di

jólvan :evil: :evil: besza*t a kártyaolvasó
mérnem működik nekem soseeeeee? :evil:

Kép
an°°di

Jutta:
súlyom: ez úgy van, h az én normál súlyom 47-8 kg. No ugye itt volt a december, mikor terhes lettem, szval akkor olvadták rám a kg-ok és 52 lettem, ami nekem nagyon sok. ( vékony a csontom, vagy nemtom, mert mindenki szörnyűlködik, h mennyi kg vagyok, de nem vagyok vékony, átlagos.) Szval ehhez képest fogytam a sok hányástól. :shock:
Most ha a versenysúlyom, vagyis a 48 kgot ( Marci fél éves korától újra annyi voltam/vagyok) nézzük, akkor +1 kg-nál tartok.
Ai kapaszkodjatok, a doki szerint sok a 19. hétig. :lol: :lol:
Ok,Marcival túllöttem a célon és a 38. hétig ( akkor mértek utoljára) 18.5 kg-ot híztam, tehát a 42. hétig megvolt a 20-22 kg. :oops: :?
De a kórházból meg 51 kg-an jöttem haza, szval víz volt az csak ezt senki nem hiszi el nekem. :lol: :lol:
A lényeg, h max 9-10 kg az engedélyezett most vagy a doki a nyakam szedi.
Ezért kell nagyon-nagyon-nagyon vigyáznom.

Marek:
nagyon szép a pocid. :)

Mutatok én is, ez pár napja készült:
Kép

Marcival ilyenkor már sokkal nagyobb volt, szval örülök, h most nem olyan hatalmas.

Vele ugyanis összementem 7 cm-t. :!: :!: :evil: :evil:
169 cm voltam, de a nagy hastól a csigolyáim összecsúsztak.
Így most 162 cm vagyok. Apa poénkodik is, h szülök még 1-t azt törpe leszek. :x
Gyógytonász szerint napi 1-2x lógjak 30 percet bordátsfalon és hátha visszanövök. No, ennyit azééé nem ér ám a 7 cm. :wink: :lol: :lol:
Vendég

Mert ezeket nem nőknek és főleg nem terhes nőknek találták ki!!! De szerintem csak nem akarod megmutatni a pocakod...

Megyek, adok a babának egy kis vegyszert, mert már nem lehet bemenni a fürdőszobába.... :oops: Ilyenkor szokott megjelenni valaki és az az első dolga, hogy meg akarja mosni a kezét.... Én meg kénytelen vagyok odaállni az ajtóba és azt mondani, hogy csőtörés van, bocs... :oops:

Várom a pocakot! Te viszont várhatod a melírt. Egy sztárfotó bőven elég belőlem... :lol:

marek

na, majd kéásőbb...ha Apuka felkel...hm
addig kaja

te/ti mit csináltok hétvégén? én nem leszek pár napig, mivel ha Apuka felkel (mennyit várok én erre...hmmmm), megyünk a szüleimhez vidékre. adok a kölköknek egy kis oxigént. jó társaság, kellemes idő, finom kaják...

Kép
an°°di

Hajni, hát nagyon jól nézel ki! és mindig olyan dolgokról írsz, amilyeneket én megálmodni se tudnék (pedig vannak vad álmaim :roll: ): össze is lehet menni terhesség alatt???? :shock: ezt még sosem hallottam! :shock: ha az ikrekkel sokat ülök, akkor nem, ugye???
tüdőgyula hogy van? remélem, javul..
és különben is, jó fej a dokid? bár, ha szerinte sok a +1 kiló a 19. héten, akkor asszem, el is döntöttem magamtól, jó fej-e. :? :evil: akkor én tényleg bálna vagyok. 170 centi (egyelőre), és +3.5 kilóval (nemmondommegmennyiösszesen)...
gyerkőc már a mamáéknál?

én pedig továbbra is szenvedek a kártyával...és találtam ruccolát a hűtőben...imádooom :D

Kép
an°°di

Akkor én hány centi leszek szülés után? Mert azt kb. tudom, hogy hány kiló...! Rettentő jól fogok kinézni! Alig várom!!! :D :D
Pedig most is gyerekruhákat vásárolok. Kb a 12-13 évesnek valót. Csak az a baj, hogy nekik nem gyártanak kismamruhát. Pedig milyen lenne... kismama kollekció 13 éveseknek :? Na az kellene nekem.
Felpróbáltam egy kismama farmert... a legapróbb méretet... hónaljban egy kicsit bő volt :D

marek

Andi:
ne izzéééélj mááá, milyen vékony vagy a képeken.
sztem vékonyabb nálam. :lol: :lol: :lol:
Én Marcival ilyenkor már olyan 6-7 kg-nál tartottam, akkor is halálra piszkált vele, najó, akkor azéé volt is oka rá. :lol: :lol:
Amúgy jófej, csak ez a kg a mániája. Ennyi baj legyen. :)

Amúgy én sem hallottam soha eről, h bárki összement volna.
Nekem is szülés után tudatosult, h olyan furák a ruháim.
Meg apa 176 cm, szval cipőben egyformák szoktunk lenni és akkor jöttem rá, h banyek ez vagy nőtt, vagy én mentem össze.
És megmértük magunkat és fény derült a szomorú valóságra. :?
Akkor el dokihoz, és a gyógytornász fejtette ki eme elméletét.
Vendég

Tüdőgyuszim makacs, szval az én hétvégén asszem egyértelmű, h fekvés. :evil: :evil: :evil:
Marci ma elment a mamához. Így még jobban unatkozni fogok.
Vendég

Én most megyek kedves szüleimhez. Ott lehet a legtöbbet hízni a legkevesebb idő alatt...hasznos vasárnapi időtöltés...!
Majd délután jövök!
Aki közben elutazik, annak jó utat, meg pihit, meg hízzon sokat.... :lol: :lol:
Hajni!
Te meg pihenj sokat!!!! Jó lenne, ha végre jobban lennél!!!

marek

:lol: :lol: :lol:
ja, Hajni, aha olyan vékony vagyok. végülis alig 78 kiló. ja. és most sírni kezdek :cry: :cry: :cry:
bár, másképp nézve, ezek szerint ebben a szoknyában kell egész nyáron járnom, ha fényképen is ennyire előnyös ;)
unatkozás ellen, legjobb az alvás. az még a tüdőgyulán sem ronthat. ill. ajánlom még a MArek által ajánlott pöttyös/csíkos/romantikus könyveket. tévét semmiképp. akkor hogy leszel nyugodt és mosolygós kismama?

Marek, nincs az a mell alatt megkötős fazon gyerkőcöknek? milyen fura, azt hittem a ruhapiac minden egyes apró szegmense többszörösen lefedett. erre kiderül, h a lányanyák nem részesülnek a piacgazdaság áldásos hatásaiból. :?

Kép
an°°di

na, mi is leléptünk, szintén szülőkhöz, szintén a gyors hízás reményében ;)
sztem kedd este jövök
addig is mindenkinek minden jót
:arrow:

Kép
an°°di

Jó utat csajszikák. :)
Jó pihenést, sok zabálást. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hajni, az orvosod lüke... +1 kg akár a székrekedéstől is lehet, nembeszélve a vízről, és a képek alapján Te is és Marek is tök vékonyak vagytok!!!

Ha meg a majdnem 20 kg-ból össz-vissz 3 kg maradt rajtad szülés után, akkor meg nem mindegy? :roll:

Rajtam most van + 6, de most nagyon figyelni fogok max 15-öt "engedélyeztem" magamnak a terhességre,mert állítólag átalg 9-10 kg megy le a szüléssel és az első héten. + 5 kg-ot bevállalok, vhogy majd leadom. Persze ha kevesebb lesz, akkor csak örülök, de az eddigiek alapján ez lehet a reális cél, és még ehhez is szigorú önkontroll kell (ja nem eszek többet, egyszerűen hízom :shock: )

Ez az összemenés azért érdekes, még soha nem hallottam ilyet!

Andi! Fotót akarunk! Ez itt a magamutogatás helye! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek,Hajni
csinik a pocakok :-)

összemenni terhesség alatt te jó ég?én sem hallottam még ilyet viszont a lábam tényleg nőtt egy fél számot simán :roll:

Jutta
nekem asszem 6 kiló ment le szülés után,de olyan két hónapos volt Maja addigra annyi voltam mint amivel kezdtem a terhességet,összesen 13 kilót híztam.

Andi
nagyon jól áll a szoknya,úgyhogy hord csak amíg tudod :-)hát én gondoltam volna ,hogy annyi kiló vagy :-) egyáltalán nem látszik.

Bandászt ma felpróbáltam egy másik nacimhoz és ahhoz szerintem jó lesz :-)

Én még kb mindig ott tartok ahol kezdtem,pedig ma jó étvágyam van,talán ha rendbe lesz végre minden nem lesz állandó gyomoridegem és enni is tudok:-)Nagy kedvencem Jutta után szabdon a fagyi és az ízesített Jana ásványvíz :wink:

Timi
Vendég

Andi
helyesen:hát én nem gondoltam volna....
Vendég

jah ez megkell hogy osszam veletek Maja evett ma életébe elöször normálisan értsd:rántottHÚS,krumplipüré,saláta és ezt így egyszerre,mint a felnőttek,büszke vagyok rá :-)

majd meglássátok micsoda apróörömök várnak rátok:egy kismama rettenetesen tud örülni egy várvavárt kakinak pl :-)

Ermóni

nagyon eltűntél :roll:

na eldugulok
Vendég

Kép

Sziasztok!

Mi nem rég jöttünk haza a szülőktől. Tehát már mi túl vagyunk a hízókúrán. :)

Timi!
Nagyon ügyes a nagylányod!!! Manó még nem eszi meg a krumplipürét.

Marek, Hajni!
Nagyon csinik vagytok!!!

Hajni vigyázni kell a súlyodra? Akkor én már nem is eszek többet. Sok doki mondja, ha hízik a kismama 10 kilónál többet, nem vállalja a szülést. :? Dilik...
Azért ne sanyargasd magad.
Pedig azt hittem még nem tartozok a molett kategóriába, ha te átlagos súlyú vagy. :( Na mind1 nem kesergek a súlyom miatt, most jól érzem magam a bőrömbe, ha nem nézek tükörbe.

Marek!
De, jó, hogy eljutottál a fodrászhoz, én még mindig lenőtt hajjal mászkálok. A héten lemondtam, hogy apu kórházba került, de a jövő7-en bepótolom.
:D nagyon tetszett mikor írtad, hogy hónaljban egy kicsit nagy volt a gatya. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nektek nem fáj a derekatok? Mi lesz majd a nyáron, ha már így tudok szenvedni!? Bár ma szinte egész nap ültem, mert csinálim ezt a hülye szakdogát.... Kéne járni egyet, vagy tornázni, vagy mittom én...

marek

Jolka:
ejnye, ejnye...
Nem vagyok átlagos súlyú, erre írtam, h mindenki szörnyűlködik, h 48 kg vagyok, de nem vagyok vékony, csak kg-ra kevés. Szval átlagos vagyok. Barinőm pl. 55 kg, magasságra egyformák vagyunk, de sokkal vékonyabb nálam. :lol: :lol:

Na, én dokim azért elvállalt a huszon kilómmal is. :lol: :lol: :lol:
Vendég

csináltam fiss pocifotót szerintem napról napra nő :shock: Kép
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Jééé, tényleg napról-napra nő:) Vagy csak a blúzod nagyon előnyös. :) De ezt már nem jó lakottságnak nevezik. :) Szép pocid van.:)

Marek!
Derekam szerencsére nem fáj, Manóval sem fájt. Az nem jó, ha már érzed. De lehet, hogy a sok ülés is ludas. Pihenj le egy kicsit, és apát kérd meg, hogy masszírozzon meg. :D

Intimtorna!
Eddig kimaradt az életemből, de szülés után nincs mentség el, kell kezdeni. Már most kéne valami alap gyakorlatot végezni. Nekem már most vannak balesetek (pl. egy hirtelen hapci), de ezt Manónál jött ki. :( Beteg voltam, kb. fél idősen kezdődött egy megfázás. Nagyon sokat köhögtem, nem derült ki mitől. Pedig még a kórházban is alaposan megvizsgáltak. Mikor felmásztam a harmadikra, köhögő rohamot kaptam, az ajtóból már a wc.-re kellett rohanni, amúgy baleset. :) Tehát az utolsó hónapokban már betétet hordtam, nehogy valami legyen. :)
Mindenestre nem mennék tanfolyamra, nincs az a pénz, hogy hülye pózokat csináljak más előtt, inkább magam csendességében.

Szülésfelkészítő?
Mentek majd? Apa elkísér benneteket?
Lehet, hogy most is elmegyek, de csak azért, hogy megnézem mi változott a szülészeten, és ráhangolódjak. Remélem megint sikerül szülés előtti hetekben menni.

Apucik ilyenkor tényleg hősök, mindenre képesek. :) Főleg szülés után. Amit előtte tuti nem vettek volna meg a boltban. Pl. Melltartóbetét, tucat betét, gátsebre valami... csupa női dolgok. :) Nekem Apa nagyon büszke volt magára, amikor elküldtem a gyereknek ruhát venni, mert hirtelen kinőttük az 56-os ruhákat, a többi meg nagy volt még. Végén nagyon jó kis ruhákkal állított haza, amit mindenkinek el kellett mondani. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni!

Te írtad, hogy kihagyod a terhelést. Ugye?
Miért, mi történt az előzőnél?
Ki lehet hagyni?

szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
hát igen,előnyös a blúz is,sajnos eléggé kivagyok az öltözködéstől,felpróbálgattam a ruháim és semmi jó cuccom nincs,egy felső nyárra ztán slusz pasz,a legrosszabb hogy nem tudok beruházni másikra :-(

Bár a cukrot nem tőlem kérdezted,de én is nagyon szívesen kihagynám,de szerintem nem lehet,nem tudom hajninak hogy fog sikerülni.Nálunk zsemle+kefírt kell enni két újjbökés,7ig jó az érték,na nekem Majcival 7.1 volt és aki akkor helyettesített doki elküldött a terheléses vizsgálatra,ahol a legmagasabb értékem asszem 7,8 volt .A lényeg hogy ez a helyettes doki diétára fogott,na ne tudd meg azt a kínlódást.Jó egy hónapig ment a diéta mire az igazi orvos kikerekedett szemmel megkérdezte kimondta nekem azt a hülyeséget hogy cukros vagyok?Volt űm lapítás a védőnő részéről is.Közölte hogy egyáltalán nem vagyok cukorbeteg.Király.Mindenesetre én is szívesen kihagynám :-)Most fogok csinálni egy itthoni tesztet elötte egy-kát héttel és ha netán 7 közelébe lesz az érték lejebb tornászom.

Neked jó volt Manóval minden eredményed?

Meg van az autós ágy?Vagy másik lett?

Én nem megyek szülsfelkészítőre az tuti.

Nálunk minden ruha nagy volt az 56osak is,ezért apát első nap szalajtottam hogy legaláb egy édibédi rugija legyen a csajomnak ami nem lóg rajta

ezt hozta :-) Kép
Vendég

Írtam, de nemtom hova lett.

Szóval az volt benne, hogy én szeretnék menni szülésfelkészítőre, bár nekem sajnos császár lesz... Pedig nagyon nem szeretném!!! Addig még valahogy megpróbálom összeszdni magam, hogy hátha meg tudnám szülni a babám... De akkor még a dokit is meg kell győznöm, hogy képes vagyok rá.... Annyi erő már lehet, hogy nincs bennem, hogy először meggyőzzem magam, aztán a dokit...
:( :( :(
De erre még nem is akarok gondolni....

marek

Jolka, Timi:
igen, én írtam, h kihagyom.
Igen, kilehet. Saját felelősségre, hisz nem kötelezhetnek semmire. Ez nem börtön. :lol: :lol: :lol:
Nálunk alapból a cukros lötyi van. Nekem Marcinál éhgyomi 4.1, terhelés után 2 órával 4.4 lett, szval kiváló. Ja, nálunk 2-3 kémcső vért szippantanak ám le.
Utána 3 napig k----a rosszul voltam, ott elájultam, meg amit akartok, szval köszi én soha többet.
Most nekem úgy lesz, h reggeli után a védőnő vagy én itthon megbököm az ujjam és ha az ok akkor nem megyek el. Ha az sok akkor igen. ( de sztem ez a veszély nem fenyeget. :lol: )

Szülésfelkészítő:
én nem megyek. :)

Marek:
miért lesz csaszi?

Timi:
szép a pockód. :)
Vendég

Marek!
Lemaradtam valamiről? CSászár? De miért?
A szülésfelkészítő nem csak a szülésről szól. Vagyis nálunk nem. 1. alkalommal, dokival lehet beszélni, vagyis ő mond hasznos infót a kórházról, a fájdalomcsillapításról....2. alkalommal pedig az osztályt mutatják meg, műtőt is, ha esetleg császárra kerülne sor. 3. alkalommal pedig a védőnő mutatja meg a gyerkőc ellátásáról pár dolgot. Pl. amit sok anyuka hiányol, csonk kezelés, pelenkázás...tehát érdemes első babánál elmenni.

Timi!
Nálunk 1-2 hétig voltak jók az 56-os rucik. De nálatok is jó ízlése van Apának. :)
Az ágyat nem vettük még meg, mert a héten Mutiék voltunk. EGyelőre itthon, úgy oldottuk meg, hogy az ágynemtartóra tettük az ágy rácsot és a matracot. kb. 5 cm-vel lett kisebb az ágy. De stabil.
Most nem értem, nálatok enni kell a terhelésnél.
Nekem azt ajánlotta a védőnő diétázzak előtte való napokban. De Manónál minden vizsgálat tökéletes volt. Szerintem most sem lesz gond. Vagyis remélem. Akkor nálatok nincs cukros lötyi?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni!
Nálunk is sok kémcsővel vesznek le, AFP.-nél, pl. 4-et. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek
miért lesz császár?

Hajni
igazad van ,nem börtön :-)
(nekem lassan diliház)

Jolka
alapból kajás vizsgálat van,csak ha az ereedmény nem jó akkor küldenek cukros löttyre

na megyek kunni

jó éjt

Timi
Vendég

Jó reggelt!
Végre egész sokáig aludtam!!!! Már nagyon hiányzott.....

Azért lesz császár, mert van egy hülye izombetegségem. Ezzel alapból a Dél-Pesti Kórházban kéne szülni, de én ezt most kihagyom, remélem nem lesz gond. Az előzőt ott szültem volna, de nem tetszett a doki, úgyhogy műtétre már nem oda mentem. Azóta nem láttam.....
Aztán a szüléshez ugye erő kell, na nekem az nem mindig van... a végén esetleg majd nem nyílik ki a szemem, vagy mit tudom én. Egyszer egy gyógytornász azt mondta nekem, hogy jé, ilyen betegeket eddig csak tolószékben látott. Na kösz.... Nem is akarok többet tudni.
De egyébként most egész jól vagyok... csak néha nem tudok nyelni... olyankor legalább kénytelen vagyok abbahagyni az evést..... :D Na jó, ez nem ennyire vicces sajnos....
De egyébként tényleg jól vagyok, csak mindig bennem van, hogy mi lesz később... akár holnap, vagy tíz év múlva.
Sokáig úgy voltam vele, hogy így nem is merek gyereket vállalni, de most már nagyon pozitív vagyok és azt gondolom, nem lesz gond!

Kicsit hosszú lett, bocs....

marek

Marek:
sztem halgass a dokidra.
Milyen előzőt? Kimaradtam valamiből? Én úgy tudtam, h ez az eső babád. :oops:
Vendég

Első, mert szeptemberben volt egy elhalt terhességem sajnos.... Most szültem volna :( :(
marek

Marek:
sajnálom. :cry:
De látod, az élet kárpótol egy gyönyörű és egészséges babuci lakik a pocakodban.
" Ha romba dőlnek legszebb álmaid,
reményeid el ne hagyjanak!
Ne csüggedj, mert csüggedni nem szabad!
Hisz nem egyszer az összedőlt rom felett
A legszebb virág fakad!"
ez az egyik kedvenc idézetem.
Vendég

Fő a vidámság! Látod, ha nem lennék szeleburdi, akkor teljesen magam alatt lennék. Nálam ez a kettő létezik. Középút nincs....

marek

Sziasztok!

Marek, szerintem nem lesz gond, nem tudom mi a betegséged, de a legtöbb dologra pozitív hatással vana terhesség, mert hormonálisan megfiatalítja a nőt, meg + energiákat ad (eme utóbbit azért kétkedve fogadtam az első hünapokban, amikor végig szunyáltam volna :-D )
Ja és próbálj vmi tornát, az jót tesz a derekadnak!

Terheléses cukor: nálunk a cukros lötyis vizsgálat van...
nem igazán tetszik, egy vérvételtől is rosszul vagyok, kettőtöl meg... Mikor is esedékes ez?

Timi, szép a pocid, ruci is jó% Hol vetted?

Mivel első baba, én tuti megyek felkészítőre, május 8. lesz az első.

Nekem még mindig nincs meg az AFP eredménye, pedig 3-án akartam a dokihoz genetikai UH-ra menni, de így csak 10-e lesz belőle (remélem akkor már megmutatja hogy milye van a lába közt).

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

Úgy látom, me egy kicsit leálltunk. Mindenki hosszúhétvégézik valami szép helyen? Csak én ülök itthon a számítógép felett? És a holnapi nap hasonló remek lesz. Örülök, ha sikerül befejeznem időben ezt a baromságot! És holnap még tanítok is, mert ugye ez a munka ünnepe és én méltó módon akarom megünnepelni....

Képzeljétek, azt mondta valaki, ha nem akarok elhízni, akkor minden héten iktassak be egy rizsnapot, meg egy gyümölcsnapot. Ma volt az első rizsnap, de nem mondhatnám nagyon sikeresnek. Reggelire ettem pirítóst, mert ki hallott már olyat, hogy reggelire rizst... ebéd rizs, meg párolt zöldség, utána egy óra múlva újra, meg újra, meg újra.... Aztán már a fülemen is rizs jött ki és még mindig éhes voltam, úgyhogy végül ettem egy kis kenyeret, meg egy kis kalácsot. Most már baromira érdekel a gyümölcsnapom, gondolom az is ilyen jól fog sikerülni! Holnap szerintem húsnapot tartok....

Na talán megyek! Jóccakát!

marek

Sziasztok!

Marek!
Rizsnap? Akkor ma szénhidrát napod volt. :)
Én, ha "rizsnapot" tartok, akkor csalamádéval eszem, így már jobb. :wink: Volt, hogy hónapokig ezen éltem, valahogy ezt kívánta a szervezetem. De nem terhesen. Gyümi nap nem rossz, csak ne égjen utána a pocid.

Jutta!
24.héten esedékes a terhelés.

Mára csak ennyi voltam, holnap jövök bővebben.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok.
21 hetes terhes vagyok, szeptemberre várjuk az első kisbabánkat , aki ha minden igaz kisfiú lesz. Olvasgattalak titeket és kicsit megnyugtattatok. A súlygyarapodás miatt én is nagyon aggódom.Eddig összesen 5 kiló. Félek, kicsit sok lesz..
További kelemes időtöltést, élvezzétek a napsütést :)
Sziasztok: Gabi
gabcii

sziasztok

de nagy pangás van,mi is most jöttünk meg anyuméknál voltunk tegnap délelöttől.Hát sikerült jól összevesznünk még sírtam is este,Maja pedig iszonya taknyos lett :-(Jó kis névnapi ajándék neki,úgy sajnálom,most alszik.

Szia Gabci
de jó neked már tudod hog ykisfiú van a pociba:-)
Meere vagy Somogyba?

Jutta
kösszencs :-) netes szerzemény a felső,de nemigazán jön be túl rövid :?

Marek
sajnálomaz első babád :-( de most minden oké lesz :-)

rizsnap?fhúú én ki nem bírnám.bezzeg ha fagyi nap lenne :-)

császár miatt ne légy szomorú a léneg hogy te is és pocakbaba is jól legyetek

Timi
Vendég

Sziasztok!
Timurr: kaposvári vagyok, 27 éves és ápolónőként dolgozom, vagyis most nem dolgozom.
Édes a kislányod, neki jobbulást a náthából.
A 18 hetes UH szerint kisfiunk lesz, de ez még változhat (ha nem változik a neme, az sem baj :D ) A párom Lajoskának hívja, persze nem ez lesz a neve :))
További szép napot, én lépek barátnőzni és sétálni.
Sziasztok

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Üdv. GAbi a topikon:)

Timi!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült az otthoni pihi.
Majának, pedig jobbulást. Hülye egy idő van, nálunk az, mindenesetre. Süt a nap, de nagyon fúj a szél, brrr. hideg van. Remélem Manót nem fújta át a szél majálisozás közben.
Ti voltatok?

Megyek is, főzök valamit a fiúknak.

További kellemes napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gabci
mi Toponár :-)
ki a dokid?privibe is jöhet,ha gondolod :-)

Jolka
amúgy sem túl nyugodt kis lelkivilágom kapott rendesen,lüke vagyok ,önző,kövér és ráadásul rossz anya.
de aztán reggelre gondolom anyám végiggondolta hogy nem biztos hogy erre van szükségem,mert úgy csinált mintha minden oké lenne.

Mi csak eg ykufi erejéig voltunk majálisozni,egyfolytába dől a lé Majából,köhög meg minden,holnap vuhetem le a dokinénihez :-(

Nálunk is fúj ez ahülye szél,elég hidegen.

jajj csajok úgy félek az eredménytől,de szerintem még holnap úgyse ér ide.

Timi
Vendég

Timi!

Ezt anyukád mondta? Ne már....Miért lennél Te rossz anya? Ezekkel a szavakkal mondta? Az én Mutim is szokta mondani, hogy kövér vagyok, de ismerem őt, nem megbántásból mondja. CSak, hogy vigyázzak magamra, nehogy elszaladjon velem a ló... :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Timi!

Ne félj az eredmény miatt, szorítok neked. Ha nincs még meg, akkor telefonálj a laborra

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
nem tudom felmerjeme őket hívni ,lehet elküldenek a zivatarosba :roll:

Anyámék nagyon nhezen fogadják el hogy meghíztam,,30 kiló ugrott rám 2 év alatt amit atrtok szépen,vagy szoptattam vagy terhes vagyok gyebár.Mindenáron azt akarják belém beszélni hogy biztos a pjzsmirigyem miatt,szerintem örülnének neki ,ha a pajzsmirigyemre vett vér kimutatná,hogy gáz van.Csak hogy lefogyjak.Mondtam tegnap is anyunak,hogy ne aggódjon még lefogyhatok,rajta meg látszik hogy nem hiszi el.Baromi jól esik,hogy ezt kell hallanom,hogy senki sincs ilyen kövér a családba,meg hogy ez nem normális.
Apukám kijelentette ,hogy önző vagyok,mert alátámasztottam a derekam,hátam 3 párnával míg a férjemnek csak kettő jutott.
És hát a rossz anyaság nincs kimondva,de tegnap besokalltam,miért van mindig megfázva Maja?hiába mondom hogy nem megfázva van ,hanem vírusa van.Ha kakaót adok neki miért nem vizet ha vizet miért nem gyümölcslevet,ha gyümölcslevet miért nem vizet.Mjaa rossz evő ,én nem erőltetem,miért hagyom hogy nem eszik,hiába mondom hogyha éhes eszik.Volt két-hátom nap amikor kevesett evett ,felhívott hogy vigyem le a dokihoz meg ilyenek.Komolyan mondom mintha csak ott élne jól itt meg csak úgy tengődne mint egy utcagyerek,nem mondom hogy minta anya vagyok,nincs mindig hozzá türelmem,de igenis rendesen felöltöztetem mindig és etetem-itatom és nem vagyok egy hagyjuk sírni típus úgyérzem lelkileg nagyon sokat adok Majának és nagyon rosszul esik ,hogy ők ezt nem látják,vagy nem így látják.
Na most jól kiírtam magamból. :roll:
Vendég

Timi!

jajj... Helyes, csak írd ki magadból, ne rágódj rajta. Az nem önzőség, ha neked több párna jut, még jó. Férjed nem véd meg? Ugyan a saját szüleid ellen? Még, ha a sajátjától védene meg. Tényleg anyósékkal milyen az élet?
Nekem a megfázást, mindig anyósomék szokták felhozni. De nem foglalkozok vele. Meghallgatom, majd elfelejtem. :) Én tudom, hogy vigyázok a gyerekre, rendesen el van látva, és kiegyensúlyozott. Ne foglalkozz ilyen beszólásokkal, nem éri meg.
Anyu is piszkálja az öcsém, hogy dagi, de ő tényleg elengedte magát, túl jó dolga van a fősulin. Ugyan anyu a ludas, mert mindig egy hétre pakol neki kaját, akkor még mellette a menza. és a zsebpénz. :) na és világ lustája, otthon nem csinál semmit sem, na majd, ha dologzik lemegy róla. :D
Nekem anyukám a bizalmasom, mindent meg lehet vele beszélni.

A súlyoddal ne foglalkozz, majd a két gyerkőc lemegy, rengeteg meló lesz velük. :)

Telefonálj nyugodtan, saját megnyugtatásodért. Mással ne foglalkozz, nem fogják leharapni a fejed.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!

jajj... Helyes, csak írd ki magadból, ne rágódj rajta. Az nem önzőség, ha neked több párna jut, még jó. Férjed nem véd meg? Ugyan a saját szüleid ellen? Még, ha a sajátjától védene meg. Tényleg anyósékkal milyen az élet?
Nekem a megfázást, mindig anyósomék szokták felhozni. De nem foglalkozok vele. Meghallgatom, majd elfelejtem. :) Én tudom, hogy vigyázok a gyerekre, rendesen el van látva, és kiegyensúlyozott. Ne foglalkozz ilyen beszólásokkal, nem éri meg.
Anyu is piszkálja az öcsém, hogy dagi, de ő tényleg elengedte magát, túl jó dolga van a fősulin. Ugyan anyu a ludas, mert mindig egy hétre pakol neki kaját, akkor még mellette a menza. és a zsebpénz. :) na és világ lustája, otthon nem csinál semmit sem, na majd, ha dologzik lemegy róla. :D
Nekem anyukám a bizalmasom, mindent meg lehet vele beszélni.

A súlyoddal ne foglalkozz, majd a két gyerkőc lemegy, rengeteg meló lesz velük. :)

Telefonálj nyugodtan, saját megnyugtatásodért. Mással ne foglalkozz, nem fogják leharapni a fejed.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hoppá bocsi ez 2x ment el

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: