haki,
megvagyunk mi is, csak itthon pihiztünk, rövidke időre kapcsoltuk csak be a gépet, hogy mizújs van, csak olvasni olvastam tegnap is. ma sopronban voltam, vásárlás, doki, stb. megint vettek vért, most hormont is néznek meg vmi májvírust (?). ott állok a sorban szilveszter dokira várva, erre jön berkes kokettálni, hogy csókolom hogy vagyok, mi újság... ááá, semmi különös... baszki, én mentem volna hozzá, de vagy helyettesítették, vagy ünnep volt... engem meg szorít az idő, nagy bálint szerint a norcolut után 3-4 nappal meg kellett volna jönnie. ennek már majdnem 3 hete. kicsit kíváncsi vok, mi rosseb van odabent. de jövő hétre sikerült nála (berkesnél) kapnom időpontot. szilveszter meg úgy megvizsgált, majdnem összeért a két keze. a bibi csak az, hogy az egyik bennem, a másik meg a hasamon volt. húú, de szar volt. állat.
anikó,
üdv az új lakásban, legyen benne sok örömötök, meg még gyerkőcök!
első este "megszámoltátok a sarkokat"?
megyek megint, dorka épp alszik, de ahogy ismerem nem sokáig.
ja, szombaton meg fertőendréden voltunk focis szalonnasütésen. rendeztek egy kis csapatösszetartó bulit barátnőstől, feleségestől. hát komolyan mondom a kb 30 emberből úgy 3-an 4-en nem voltak tajtrészegek. de qrva jó volt a hangulat. volt hirtelen felindulásból elkövetett májusfaállítás, alsógatyaletolás, szal volt világ. dorka ügyes volt, anyuval volt, nem is ébredt fel.
na, tényleg megyek, most pakolom még csak ki a cuccost...