Új privát üzeneted érkezett!

Ha nem bánjátok teszek fel Leviről fel képet(friss)!!

Kép Ezt a kenyeret a kutyáknak küldték!!
Kép A két szuka meg rá van indulva!
Vendég

Gabó
ez jóóóóó!! :D arra éhezett meg,de ha adtál volna akezébe bent akkor a nem kellett volna neki!! :wink:
Nem bántják a kutyák??Én lehet beszari vagyok,de nem merném a gyereket otthagyni velük!
Anyosnak van egy medveölő-kuvasz keveréke,de azt is megköttetem,mert Petra tulságosan örül neki,ő meg erős egy kutya,fel is lökné .
Vendég

rik!Soha nem hagyom kint velük egyedül attól függetlenül,hogy imádják egymást hárman!Soha nem lehet tudni vigyázni kell!
A Cleo is már fellökte párszor a Husit! :D :D :D
Szerdán mész a suliba?
Vendég

köszi cajok! :)

erika,
igen, tök szeretem ezt a számot! :)

gabó,
hűű, mekkora kenyér! :) jól néz ki a nagyfiuú kezében! :) a kutyuk meg! :shock: :D szépek, de jó nagyok! :D

KépKép
viol81

sziasztok,

köszönjük a bókokat, de szerintem a kép sikerült jól :oops: .

Rik,
a bacikat Vincétől szereztem, de ő szerencsére gyorsabban és könnyebben kiheverte. Tejcim egyenlőre van elég szerencsére, bár a betegség alatt érezhetően csökkent.

A suliváltásról csak annyit, hogy attól függ Réka mennyire szeretné szerintem, meg mennyire bevállalós. Nekekm az általános nagyon közel volt és az nagyon jó volt. de gimnáziumba naponta 1,5 órát utaztam oda majd 1,5 órát haza, de soha nem panaszkodtam, mert én választottam, én akartam, hogy így legyen. Persze ez nagyon gyerekfüggő.

Gabó, nagyon jók a képek!! Milyen szép kutyák!!! és micsoda étvágy!!

Viol, nagyon édes Dorka!!!! Jaj, hogy rohan az idő!!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó, a lényeget nem is írtam, hogy milyen klassz pasi!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Hogyan telt a mai napotok?Voltak a rokonok?
Vendég

Eszter!Á nagyon szép család vagytok!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem a kép a csalóka! :D :D :D
Örülök,hogy már jól vagy!Picur alszik éjjel?
Vendég

Levike még a kajájukat is elcsórja ma is egyet épp megtudtam akadályozni,hogy a szájába vegye!Fránya kiskölök ez!!
Vendég

Sziasztok!

Halál fáradtak vagyunk, a lakás egyre üresebb és szomorúbb, ma össze is szorult a szívem, mikor mosogattam :( , fura esz. Holnap délután költözünk. Ma vizsgáztam, sikerült (mondjuk nem is volt "igazi vizsga"). Kincső egész nap apjával és az öcsémmel volt, 3 óránként behozták a kisasszonyt szopizni és tisztába tenni. Olyan édes volt! Ahányszor meglátott, röpült hozzám, ölelte a nyakamat, szorította a kis száját az arcomhoz, alig akart enni, folyton engem nézett és mosolygott :P . Szeret apjával lenni, de biztos sok volt neki, hogy nem vele voltam egész nap. Mióta hazajöttünk, fognom kell Kincsőt, nem enged el :wink: :P .

Holnaptól eltűnök, de amint bekötötték a netet visszaolvasok és írok. Ha este nem leszek túl fáradt, még jövök.

Szép estét!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!De milyen jó lesz az új otthonotokban!! :D :D :D
Gratula a ( nem igazi vizsgádhoz) ügyi vagy! :D :D
Jó hurcolkodást repdessen a szemed előtt közben,hogy nem sok választ el az (új) élettől!!
Vendég

Esztermami
nem csalt a kép,szépek vagytok,na!! :wink:
Az jo hogy van tejcid,az meg természetes hogy betegség alatt érezhetően kevesebb.Egyszer én is voltam igy,de megnyugatott a doktornő,hogy ez természetes,hisz a szervezetemnek magamat kell elsősorban ellátnia,aztán a másik életet!
Te mondod hogy rohan az idő????Hisz a lánykád már egy hónapos elmult!!!Száguld az idő!!
Köszi,hogy elmondtatd a véleményed a suliváltásrol.
Döntöttem,akkor ha van hely átiratom,ha nincs, hát akkor meg marad ugyebár! :wink:

Gabó
igen valoszínű szerdán bemegyek a suliba.Meg akkor kéne intéznem a szoc.polt is.Még meglátom hogy lesz időm.Kisasszony hogy birja!

Anikó
hát azért lennék már a helyedben. :wink:
Gondolom hogy összeszorult a szíved,hisz azért leéltél ott pár évet,a szívedhez nőtt!
Gratula a vizsgádhoz!Klassz férjed van,hogy ilyen ügyesen vigyázott rá!(nem sirt amikor meglátott téged!!Ez nagy szó.Akkor jo volt odakint az apával is,ez azt jelenti!!! :lol: )
Várjuk hogy jelentkezz a költözés után!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

eszter,
egy kép akkor sikerül jól, ha a képen szereplő emberkék szépek, boldogok! :)

gabó,
köszi, eltelt a mai nap is. délelőtt készülgettem, délután jöttek a vendégek. dorka két unokatesója is itt volt, tök jól érezte magát minhárom gyerkőc. most lehetett csak igazán látni, hogy dorka élvezi a jelenlétüket, eddig ugye csak kúszott mászott, lépegetett, de most meg hangosan kacarászva sietett utánuk, sikogattak bent a sátorban. :) teljesen más, ha már tud menni a gyerek, az nagy változás, nagy előny a játékban, jobban bele tud kapcsolódni.

anikó,
nagy gratula a vizsgádhoz, és sok szerencsét és vidámságot az új lakásban holnaptól! :) itt hány évet laktatok? jajj, az meg olyan jó tud lenni, amikor hozzádbújik a babád és szeret! :)

KépKép
viol81

Sziasztok csajok!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókivánságokat.

Viol, Dorkának és anyudnak is utólag sok boldogságot kívánok!

Zília

Kép
kertész ákosné

Eszter:nagyon helyesek vagytok a képen :D akkor 8.án találkozunk :D reméelm megismerjük majd egymást :P
nagyon kiváncsi vagyok már a Jankára.Vince is jön veletek?vagy ö apukájával lesz?

Gabo:huu de szépek a kuszik.a fekete különösen tetszik.milyen fajta?ö a Doriska?vagy?
igen szép.na Levinél azert nem szebb :D

jo éjszakát!!!

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Bizony más ha már tudnak szaladgálni ezek a kis fostosok! :D :D Tegnap csináltál képeket?

rik!Igen kíváncsi vagyok mit fog mondani a suliba a nő!

beus!Ő a Cleo és Németh Dog!Ő az én kutyám a Doris meg apáé!! :D :D :D Ha költözünk a Cleot visszük magunkal a Doris marad,mert ő jobb házörző! :) :)
Vendég

zília,
szívesen és köszi! :wink:

gabó,
csináltam képeket tegnap is. még nem tettem fel, nincs nagy kedvem, majd vmikor.
nem fognak egymásnak hiányozni a kutyuk? vagy nektek a doris? és akkor most ezzel a házzal mi is lesz?

KépKép
viol81

csilla,hogy vagytok?

KépKép
viol81

sziasztok!
egy kérdés,mert én már anyira nem vagyok képben,tök elfelejtettem mindent :oops:

Mikor kezdtetek gyümölcsöt adni a gyerköcöknek?és mivel kezdtétek?
alma vagy??

elöre is köszi

KépKép
KépKép
beus22

beus!Én almával kezdtem,de hogy mikor................?????
Én jó korán elkezdtem neki kb 3 és fél hós volt!!

Viol!Jó majd akkor felrakod ha lesz kedved! :) :)
Nos ez az amitől én félek(hogy hiányolni fogják egymást),mert már 5-éve együtt vannak bébi koruk óta!Szerintem egy darabig meglesznek hülyülve,de aztán kitudja! :? :?
Nekem annyira a Doris nem fog hiányozni mint apának én őt szeretem,de nem annyira mint a Cleot!Őt imádom!Nekem a Doris túl kajla,de biztos furi lesz majd nélküle!
Ez a ház anyósé mi kipakolunk elvisszük amit tudunk aztán újra övé teljesen a terep!
Vendég

beus,
én asszem 4 hónaposan próbáltam először pár kanállal. azért 4 hósan, mert védőnő mondta, ha akarom, kezdhetem, de persze ahogy gondolom. én gondoltam. alma és banán volt, de nem a gyümit turmixoltam össze, hanem frutapura-t vettem. milupa. ízlett dorkának.

gabó,
és anyós most hol lakik? úgy értem azt tom, hogy nkanizsán, de kinél? annyi lakása van? :shock: :roll:

a képeket már feltettem, még kicsinyíteni kell. berakom majd albumba, aztán dobom a linket.

KépKép
viol81

ja, meg azért is 4 hósan, mert az volt ráírva a frutapura-ra! :wink:

KépKép
viol81

itt vannak még képek (nem sok, csak pár db)

http://www.enfio.com/?p=showalbum&uid=1 ... szulinapja

KépKép
viol81

Viol!Ő bent lakik a városba egyedül és van ez a hegye itt a tónál!
Hú micsodi talicskát meg motort kapott Dorka,de látom a sapka nem igazán tetszett neki vagy?
Szépen ezek a lányok!
Vendég

gabó,
ja. motort anyóséktól, kistalicskát gábor nővérééktől kapta. meg tőlük kapott még egy qrva jó dolgot, egy 5 db-os fényképalbumot, ami tulképp egy olyan szobai magasságmérő. tök ari. egy zsiráf. az oldalán vannak a centik, és olyan könyvszerűen nyílik lefelé, és van benne 5 db 10*15-ös képnek hely. nem vmi gagyi, hanem üvegborítással. tök szép. majd megmutizom.

a kis sapi nem tetszett neki, ahogy feltettem, azonnal levette. meg húzogatta erősen azt a vékony kis gumit, az meg felcsapódott az állára, szal talán majd jövőre. a kis kétévesnek! :wink:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Nálunk jól indult a nap Levi úgy behisztizte magát,hogy hányt egy adagot!! :x :x :x

Viol!Kíváncsi vagyok rá olyat még nem láttam!
Vendég

sziasztok cajok!
köszi viol,élünk,vagyunk,csak állandóan mentünk a héten.
lakásokat nézegettünk,egybe bele is vágunk.59nm.egy nagyszoba,két egyforma kisszoba és egy normál méretű konyha(ahol még egy étkezős sarok is elfér,tudunk majd már normálisan együtt enni).de sok munka lesz vele,a fürdő+wc kicserélve,gyönyörű,de minden más régi.először kicseréltetjük az összes ablakot,talán új pvc padlót tetetünk végig a folyosón és konyhán(én nem nagyon szeretem a járólapot,mert hideg,az én patáim meg állandóan fáznak),plafont kell festeni,talán a nagyszobába padló(szőnyegeink vannak elegen).majd talán 9.-én megyünk az ügyvédhez.kevés pénzt már adtunk(200ezer-olyan előfoglaló féle),többi majd ügyvédnél,meg sok-sok kölcsön.
meg józsefvárosi piacon egyik délelőtt jóóól bevásároltunk,szóval kevés időt töltöttem itthon.(még a mosással is elmaradtam,pedig mióta tthon vagyok kölkökkel,ilyen még nem volt,hogy egy hétig a mosógépet be sem kapcsoltam...)így aztán tegnap meg vasaltam ezerrel.most meg mentünk volna sétálni,sógornőmékkel randi-fagyi,de most telefonált a hitelügyintéző,hogy egy óra múlva jönne megbeszélni a hitelfelvételt.így legalább azt is mihamarabb el tudjuk indítani.

a fotókon minden kicsi és nagy klasszul néz ki.

most megyek is,kicsit összekapom magam(talán...)
szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

és bocsi,utólag is MINDENKINEK BOLDOG SZÜLINAPOT,NÉVNAPOT!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!Na akkor ti is belevágtok hál isten sikerült!
Ez a baj,hogy sok-sok kölcsön kell.Szocpolt intézitek?
Vendég

nekünk már nem jár a félszocpol,mert 35 évesek elmúltunk,volt ugyan egy lakásunk még miskolcon,de attól 12nm-rel nagyobbat kellene vennünk most,hogy megkapjuk,de akkor 75nm-es lakást kell most vennünk,az meg 12,5 millió.szóval csak kölcsön.
de jó lenne már mindenen túl lenni!!! :wink: pedig még csak most kezdjük :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!!
Csilla
üdv. ujra itt!!! :wink:
Gratula az új kéróhoz!!!Merre van pontosan?Ovi meg ilyenek közel vannak?Belvárosi,vagy panel?Tudom irtad hogy panelba gondolkodtok,de hátha mást találtatok! :wink: :shock:
Ez a szoc.pol tényleg ki van ám találva!!!Kevesen kerülnek bele,dehát az az érdekük az okosoknak!!!(mi is azért vágtunk most bele,hogy a felső korhatárba ne essünk bele! :roll:

Gabó
anyosod ki akar oda költözni???Nem jobb bent a városba,mindenhez közel?VAgy csak én gondolom igy????

Beus
én is Violhoz hasonlóan 4 honaposan adtam almát először,mert a védőnő mondta!!Aztán 6 honaposan főzeléket!Én szerettem volna 6 hónapos koráig csak szoptatni,de azt mondta a védőnéni,hogy kell!!!!!Szerintem ahány védőnő annyi szokás!!!
Vendég

sziasztok!

köszönöm a hozzászolásokat.hát ugy döntöttem hogy még várok egy vagy két hetet aztan ,beprobálkozok nála az almával,hátha bejön neki.ha nem akkor majd késöbb
köszönöm mindenkinek!!!!

Csilla:sok sikert a lakásvásárláshoz

KépKép
KépKép
beus22

Jó reggelt!

szép Május 1.-ét mindenkinek!

rik!Tervbe van neki,de nem tudja mire vállalkozik!

Nálunk Levi tegnap óta lázas(jön a foga)bár most csak hője van talán nem megy fel neki megint!
Vendég

rik,beus köszi.
a lakás itt van 3 utcával közelebb az ovi-bölcsi-iskola utcájához.szóval azok közelebb lesznek.így költözni is egyszerűbb lesz(csak már ott tartanánk!!!)a kölcsönünk részlete kicsit több lesz,mint amit most az albérletért fizetünk,de majd kigazdálkodjuk valahogy.és remélem melóm is lesz,akkor még könnyebb lesz majd.
beus
és miért akarsz már most hozzátáplálni?nincs elég tejed?
rik
hajrá jereván!!!!szecső onnan a táncsics utca sarkán levő ált iskolába járt volna(sajna már nem emlékszem mi a neve),nem a jerevániba,az nekem szimpatikus sulinak tűnt belülről(mármint az épület,andiékkal jártunk oda gyerektornára).az sincs olyan messze,busz is megáll ott.
gabó
akkor lassan már ti is pakoltok!még költözés előtt megcsináljátok a házon a munkákat,vagy csak a legfontosabbakat és a többit meg lassan apránként?
mi csak az ablakokat most biztosan,a többit majd meglátjuk.sok pénzünk azután már nem is marad,hogy palotát varázsoljunk(az ablakcsere minimum 400ezerft).de már várom,jó nagy konyhában elférni...!

délután meg megyünk a hősök terére,van valami táncis rendezvény,kicsit mulatunk.péter is itthon van,csavargunk egyet együtt.

szép napot,jó majálisozást :wink: !

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!Jaj csak már ott tartanátok/tartanánk!Kár a szocpolért jól jött volna nektek!
Mielőtt beköltözünk kicseréljük az ablakokat(de nem biztos a régiek nagyon jók)festeni kell,konyhabútort venni fürdőt cserélni!

Most mennem kell megjöttek a sógoromék!!
Vendég

Szép napot!!!
Csilla
minden meglesz majd .Itt az egész élet előttetek.HA dolgozol majd,könnyebb lesz persze!!!
Én azt mondom nem kell egyből palota,majd az életetek során azzá teszitek!!! :wink: :D
Gondoltam arra a sulira is(Gárdonyi a neve),de oda is buszozni kéne!Vagy bicajjal??Lehet nem lennénk előbbre:(
Hallottam most arrol hogy körzetesítés lesz(vagy van) megint.Tehát elvileg fel KELL venniük a közelibe!!!
Na nem akarlak ezzel untatni(se mást)majd lesz valahogy!!!
Hol intézitek a hitelt???Mi az MKB-nál.Holnap megyünk a jegyzőhöz a szoc.polt intézni.

Gabó
ott milyen majális volt???

Zília,Hajnus,Katus,Nercsi,merre vagytok????
Ági,Reni a messzeségben?????
Vendég

Sziasztok, itt vagyunk az Ősz utcában!!! A lakás szuper és már kezd lakásra hasonlítani. Bár egy kicsit megsirattam a régit...Kincső eddig nagyon hősiesen viseli a változásokat. Anyukám ma jött meg, kezdődik a finompakolás, mert csak bezsúfoltam mindent a szekrényekbe, hogy kevesebb legyen a doboz és zsák.
Rik, ti hogy álltok?
Csilla, gratulálok a lakáshoz. Végre nekem is olyan konyhám van, ahol le tudunk mindhárman ülni. Kincsőnek etetőszéket kell majd vennem és a főzés gondolatával is játszom: lemondtam az ebédhordást... Nyuszinak úgyis én pancsolok ezután is kaját, bár szegénykémnek ma tudtam újra főzni a bébikaják után, meg is ette mindet a kincsem.
Holnap megyünk Kincsővel usziba, alszom is el lassan.

Majd megpróbálok visszaolvasni igazán, most csak átfutottam.

Sziasztok!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hali!
Mi megint túl vagyunk egy hányáson úgyhogy inkább elviszem holnap Levust a dokihoz bár a hisztitől volt megint!A foga nagyon kínozza patakokba folyik a nyála+az orra szal nagyon nyügi!egy foga sem viselte meg ennyire mint ez a bal hátsó!
Voltunk lent délelőtt meg délután is a sógiékkal.Délelőtt Levikém kapott egy lufit potom 900ft-ért!!!!!!Azt hittem seggre ülök hirtelen,de 1* van majális!Kevesen voltak ezért is mentünk le délelőtt aztán úgy hozta,hogy délután is lementünk!Körbejártuk aztán jöttünk is fel!Itt nem olyan nagy a majális mint otthon szerintem!Volt egy körhinta+picibe ugyanez egy ufós meg gyerekeknek amelyiken van paci meg kitudja még mi mindenféle!Olyan gyerekes!Voltak pacik lehetett lovagolni sok kipakolósdi akik erőszakosak mint állat(utálom őket).
Mikor délelőtt mentünk le a Husi apa nyakában volt.Mondja a nő gyere fiacskám nézzél körül nem baj ha nem veszel semmit,de nézzél körül!!!Mondom neki köszönjük nem!Meg a maci fasza így akarják ráerőszakolni a sok gagyit a gyerekre,hogy az anya v. apa vegye meg amit a kínaiba negyed áron megkapok!Ezért nem szeretem,mert szörnyű erőszakosak tukmálják a sok bóvlit az ember gyerekének a kezébe!Na,de ez a nap is elment nem is dumálok többet megyek bújok a fiúk mellé!!

És otthon milyen volt?

Jóccakát!!!
Vendég

Anikó!Gratula a beköltözéshez!!!
Vendég

Jó reggelt!!

Kinek milyen volt a tegnapi majális?
Vendég

Valamelyik gyerkőcnél volt olyan mikor jött a foga,hogy nyálat hányt?
Levi tömérdek mennyiségű nyálat nyel és tegnap este 2* is hányt,de csak nyálat!
Volt valakinél ilyen?
Vendég

Sziasztok!

Gabó, nálunk nem volt ilyen...
Meg majális sem, nem voltunk, nem is akartunk.

Üdv az új lakásban Kincsőéknek!
Én is főzök, sosem rendeltem kaját, bár Ágnes még nem eszik.

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Mi volt a suliba?
Vendég

Sziasztok Cajok!!!!!
GAbó
nekünk se volt ilyen nyálhányásos téma...Szerintem mutisd meg dokinak.Hátha nem is a foga!
Voltunk majálison,itt volt sok körhinta,meg ugrálovár,...árusok,kaja,pia.Volt egy csomó román kipakolt árukkal a földön.Erőszakosak voltak,mint állat.GYerekek halásztak,meg szélpörgőt kaptak.Az állatparkban voltunk(2 gyrerek,2 felnőtt 2000ft!!!!),az nagyon tetszett mindegyikünknek.Igényesek voltak az állatok,és a környékük is tiszta volt!
Suliba voltunk ma.Semmi jót nem mondanak.Nincs hely.Menjünk vissza aug.15.én akkor már tudja,hogy megy-e valaki el azokbol az osztályokbol ahol érintve vagyunk.(2 osztály csak:()
Azt mondta probálkozzunk a Gárdonyiban.
Most nem tudjuk mitévők legyünk....Nálunk nemsokára meg kell venni a Fenyőbe a tankönyveket....

Anikó
ÜDV. Az ÚJ lakásban!!!!!!Minden jót kívánok hozzá,legyetek nagyon boldogok ott(IS)!!!!!

Mi még a hitelhez intézzük a beadványokat,a jövő hét elején minden meglesz!!!Megy minta karikacsapás,remélem igy is fog folytatódni!! :wink:

Viol
merre kujtorogsz???
Vendég

haki,
megvagyunk mi is, csak itthon pihiztünk, rövidke időre kapcsoltuk csak be a gépet, hogy mizújs van, csak olvasni olvastam tegnap is. ma sopronban voltam, vásárlás, doki, stb. megint vettek vért, most hormont is néznek meg vmi májvírust (?). ott állok a sorban szilveszter dokira várva, erre jön berkes kokettálni, hogy csókolom hogy vagyok, mi újság... ááá, semmi különös... baszki, én mentem volna hozzá, de vagy helyettesítették, vagy ünnep volt... engem meg szorít az idő, nagy bálint szerint a norcolut után 3-4 nappal meg kellett volna jönnie. ennek már majdnem 3 hete. kicsit kíváncsi vok, mi rosseb van odabent. de jövő hétre sikerült nála (berkesnél) kapnom időpontot. szilveszter meg úgy megvizsgált, majdnem összeért a két keze. a bibi csak az, hogy az egyik bennem, a másik meg a hasamon volt. húú, de szar volt. állat.

anikó,
üdv az új lakásban, legyen benne sok örömötök, meg még gyerkőcök! :D :wink: első este "megszámoltátok a sarkokat"? :D :oops: :wink:

megyek megint, dorka épp alszik, de ahogy ismerem nem sokáig.

ja, szombaton meg fertőendréden voltunk focis szalonnasütésen. rendeztek egy kis csapatösszetartó bulit barátnőstől, feleségestől. hát komolyan mondom a kb 30 emberből úgy 3-an 4-en nem voltak tajtrészegek. de qrva jó volt a hangulat. volt hirtelen felindulásból elkövetett májusfaállítás, alsógatyaletolás, szal volt világ. dorka ügyes volt, anyuval volt, nem is ébredt fel.

na, tényleg megyek, most pakolom még csak ki a cuccost... :?

KépKép
viol81

:D :D :D :D
a haki, az hali!

KépKép
viol81

Viol
nem májvirust néznek :lol: ,hanem máj funkciokat. :!: :!:
Ezek kihatással vannak egyes hormonok müködésére!
Fel a fejjel,nem lesz semmi gond,csak megtréfál a természet!!
Vendég

Sziasztok!
Anikó gratula a beköltözéshez :lol:
Gabó!Levinek jobbulást :!: :!:
Mi se voltunk a majálison.Sétálni és játszótérren voltunk.

KépKép
kola2

Hali!Na voltunk dokinál szépen be is égtem ugyanis kint van az összes foga!Jó anya vagyok mi nem is tudom hány foga van a gyerekemnek! :) :? Soha nem enged a szájába betekinteni én meg azt hittem még csak 16 foga van erre ma fel lettem világosítva!Ez van! Benyakalt valami vírust dokinő mondta a hétvégén tele volt vírusos gyerekekkel van akinél pöttyök jöttek ki Levinél valami nyálkahártya gyomros valami volt.Kapott Amroksolt meg most adtam neki Nurofent ez valami gyors lefolyású!
Vendég

rik!Ez nem jó hír(suli ügyben),de reménykedjünk!A Gárdonyiba meg ahogy hallottam nagy protekció kell!Talán elmegy valaki!!!

Viol!Csak nincs semmi majd az okosok megmondják!Nem mindenki egyforma látod nekem meg szülés után 3-napra megjött,de úgy,hogy egyfolytába megvolt szinte szünet nélkül!!
Nem lesz semmi gond még rendeződnek az ügyeid odabent!És Dorka baba hol volt a mamival talán?És ti is ittatok?Képek?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?