Új privát üzeneted érkezett!

Mindenki kint van?????????????????????????????????????????????

Lessz itt valaki este???????????????????????????????????????????

Vagy csak magamnak irogatok????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk. Nagyon elfáradtunk, de volt eredménye a mai napnak. Elintéztünk mindent, jót játszottunk, és még nászajándékot is sikerült vennünk, pedig csak nézelődni indultunk.

Kislibus, én is üdvözöllek!
Én azért azt mondanám, hogy hallgass az orvosodra, nem viccből mondta a 6 hónapot. Sajna a sógornőm is így járt mint te, és neki is ezt javasolták, de nem fogadták meg az orvos tanácsát, és már három hónap múlva teherbe esett. Sajnos azt a babát is elvesztette. Így megint 6 hónapot kellett várniuk. Azt megvárták, és most van egy gyönyörű kisfia. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mindháromszor elsőre sikerült összehozniuk.
Szóval szerintem inkább érdemes kivárni azt a pár hónapot, mint mégtöbbet veszíteni. Ezzel nem akarok riogatni senkit, ez nem törvényszerű.

Zsu

Kép
bvigh

Ha nem jön senki,

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ PIHENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Van még itt valaki?
Most jöttem haza a korházból,de csak a hosszú hétvégére engedtek ki...
Hétfőn bementem az eredményért,és bent is tartottak...
Most egy kicsit visszaolvasok,amig tudok itt ülni..

Kép

Kép
ancsa03

Krsizti, én vártalak, de nem voltál.
Ancsa, remélem te még leszel. Mesélj, ennyire rosszak voltak az eredmények? Akkor most meddig kell a kórházban lenned?

Zsu

Kép
bvigh

Szia Ancsa!
Még itt vagyok egy röpke pillanatra!
Csak te miattad! Reméllem jól vagy?!
Akkor hétvégén tudsz irogatni.

Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!

Én itt voltam,de most már megyek,mert reggel korán kell kelnem.

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZSU!
Örülök neki,hogy jól telt a napod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Még egy picit itt vagyok!
Nem volt vészes,de inzulinra kellett álni,mert csak igy ment vissza a cukor..Remélem,hogy csak jövő hét végéig kell bent maradni..De kicsit parázok,mert sokat görcsölgetek,úgyhogy ágyterápián vagyok. :(

Kép

Kép
ancsa03

Csak kedd este kell visszamenni..
Ma voltam ultrahangon,a baba 9 mm-es,hallottam hogy hogy ver a pici szive.Legalább ő jól van..Amennyit tudok ülni,annyit tudok jönni veletek beszélni.Már elvonási tüneteim voltak

Kép

Kép
ancsa03

Na megyek feküdni!Holnap jövök!

Jó Éjszakát !!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Jó éjszakát mindenkinek!
Én még holnap 1-ig dolgozom, de utána itt leszek!

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Nekem meg megjött tegnap, ami persze várható volt.
Nem volt semmi hasfájás előtte, szerencsére most sem fáj.

Ma egyedül vagyok a fiammal, apja Pesten.

Amikor ebéd után lefekszik aludni majd jövök.

Zsu, neked megjött rendesen végül is?
Andi te hogy állsz?

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Sajna nekem is megjött, úgyhogy Kacikával számolhatjuk a napokat együtt. Egyébként nekem ma reggelre jött meg, úgy ahogy még soha.Arra ébredtem 6-kor, hogy ömlik belőlem. Most is nagyon görcsölök, jobb lenne otthon feküdni, de nem tehetem.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Ma reggel én is lepacsztam pirivel :lol: :lol: :lol:
Úgy sem akartam télen szülni :lol: :lol:
Majd tavassztal!!!
Hajrá MINDENKI!!!!!!!
vedresandi

Azt akartam írni,hogy lepacsiztam pirivel...csak nem jött össze!!
vedresandi

JÓ REGGELT!!!!

Kávé és mindjárt jövök!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok annyira sajnálom,tök jó lett volna,ha végre csatlakoztok hozzám.............bár ha jól olvastam cicabogár már követett :?: :?:

Andi:Változás csak annyi,hogy 7 hét 5nap

Kép

Kép
ancsa03

Nagyon szoritok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!
Hiányoztál ám!Örülök,hogy a pocaklakóval minden okés.A jövő héthez kitartást.Délután javítom a táblákat, és felteszem,hogy lássátok,csak most csomagolás,mert 4 napra pihi az anyósnál.Alig várom,mert a kert nekem mindent megér!

Kriszti: én is KV közben szoktam visszaolvasni :lol:
vedresandi

Andi!
Elősször is sajnálom,hogy megjött!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is kávé közben,teszem,de most nem úgy jött össze,mert a barátnőm átjött kávézni,kicsit illetlenség lett volna,ha én itt ülök a gépnél,ő meg a konyhába.

Nagyon szuper az új profilod!!!

Ancsa!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!
Vigyázz magadra!!!!

Kacika!
Zsu!
Titeket is meglátogatott az a fránya "piri"?!
Új hónap új remény!!

Van egy olyan érzésem,hogy én is követlek benneteket!!!!!!!!!!
Már miért is sikerülne most?!
Én délelőtt takaritok,mosok,egy gyors ebédet kreálok,délután nagy bevásárlás,de itt leszek gépközelben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot, jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó!Lányok!
Mire ide jöttem, mindenki eltünt??????
Vendég

Akkor most hárman, Zsu, Andi meg én nagyon egyszerre vagyunk a ciklusban. Olyat hallottam már hogy ha néhány nő sokáig vannak összezárva, pl. mondjuk koleszban, akkor egyidőben fognak menstuálni. De hogy ez online is működik :lol: :lol: :lol:

Mi lejártuk a lábunkat délelőtt Petivel, most csönd van a házban, és ez zene füleimnek.

Közben nekem is itt van az ebéd utáni kávém :D

Ancsa, örülök hogy azért nincs komoly baj, még ha inzulinra volt is szükség. Akkor egyébként mostantól mindig az kell?? Vagy csak most kellett a beállításhoz?

Petivel a 2. cukorterheléses vizsgálatom nekem is gyalázatos lett, majdnem 7, de csak diétáznom kellett, azt sem végig, mert hamar rendbe jött.

Andi!! Király az új vonalzód!!!
Lehet én is keresek egy másikat, ezt már babonából is ki kell hajítani 8)
Vendég

Kacika:A terhesség végéig kell az inzulin..

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Az kemény, de te meg erős vagy! A babáért mindent.

Nekem is megváltozott a profilom, minden sikertelen hónap után változtatok 8) Persze Peti képét valamiért nem akarja belerakni :x
Vendég

Kacika!
Nagyon jó az új profilod!

Van itt valaki????????????????????????
Vendég

Hahó!
Én itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én itt vagyok, de nem tudom meddig mert Peti a mamánál, de szerintem kb. fél óra múlva hozzák.
Vendég

Halihó!

Olyan jót lustálkodtam. Mikor haza értem úgy görcsöltem, hogy lefeküdtem, és jól elaludtam.Most ért haza a párom, vacsiztunk, és most folytatom, amit abba hagytam.
Holnap nem leszek, megyünk anyáékhoz. Azért este még benézek.
Jó éjszakát mindenkinek, és jó pihenést a hétvégére.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS JÓ HÉTVÉGÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Én is megérkeztem! Ma megint egész nap a kertben grilleztünk! Aztán még este sütöttem, mert holnap tartjuk apu szülinapját /egyébként csak 2-án lesz/ és úgy döntöttem, hogy sütök neki egy epertortát. A piskótákat már megcsináltam, majd holnap reggel még gyorsan a többit.

Ancsa! De jó, hogy jelentkeztél, már nagyon aggódtam miattad. Remélem, hogy nem kell már sok időt a kórházban töltened! Az pedig tök jó, hogy a babuciddal minden rendben van!

Andi, Kacika, Zsu :cry: :cry: :cry: De majd a május! Addig meg majd még én is beállok a jövőhéten sorba! :wink:

Andi! Jó lett az új profilod. Az avataron Te vagy?

Zsu! Már Kriszti kérdezte, hogy miért mondtad azt, hogy neked nem lesz esküvőd, de nem látom, hogy válaszoltál volna. Ha titok, akkor bocsika!

Kacika! Látom Te is újítottál! Nagyon jó lett! :wink:

Kriszti nálad mi újság?

Én néha szúrkálásokat érzek, mintha pici tűvel szúrkálnának hol itt hol ott! Jövőhéten ilyenkor már nem lesz szükségem manikűrösre, mert már le lesznek rágva a körmeim.

Most megyek, mert nagyon fáradt vagyok! Holnap este ha hazaértünk benézek!

Legyetek jók!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Én leértem anyósékhoz,most innen írok.

Zsu: jól tetted,hogy pihentél.Az mindig jót tesz!!!!

Kriszti: legalább Te ne kövess minket :lol: :lol: :lol:

Little: igen én vagyok, 6 éves koromban :lol:
vedresandi

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
Nem akarlak követni,de nagyon úgy érzem megfog jönni.
Lehet,hogy a MÁJUS lessz a jó hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REméllem jó érzitek magatokat,további szép napokat,jó pihenést,szórakozást!!!
Mi holnap megyünk Szlovákiába,azután meg szalcsit sütni,de már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak azért is,hogy ne agyaljak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN EGÉSZNAP VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/gép közelben/
Vendég

Jó reggelt Minenkinek!!!

Kriszti: pont azon gondolkoztam,milyen sokat "csavarogtok".Ez olyan jó,hogy ennyit jöttök mentek.Ezért jó a nagy család!!!!Kedden már május,még Te is beleférsz :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nagyon szeretünk jönni, menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak győzzük pénzel!!!!!!!!!!!!!!!!
De megéri,mert sok szép helyen voltunk már s leszünk!!!!!!!!!

Igen én is beleférek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De azért reménykedek!!!!De ha megjön folytatjuk!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Csak beköszönök, mindjárt indulunk anyáékhoz. Csak este jövünk haza.Remélem lesz mit olvasni.
Kriszti, holnapra szép napot.
Egyébként mi mára is terveztünk szalonna sütést, de itt most esik az eső.

Puszi mindenkinek

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!

Köszi!
Szép napot nektek is!!!!!!!!!!!!!
Itt is esettt,de azért még lehet jó idő!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk mindig vasárnap van majális, -hogy inni tudjon a nép- :lol: , így ma délelőtt ott voltunk. Megittam 2 sört, hát tiszta kotta lettem tőle, komolyan. Lehet hogy este folytatjuk, anyós elvállalta Petit, így este lehet hogy buliba begyünk. Nagyon ránk férne mert nagyon régen voltunk már.
Ha viszont így lesz, akkor a holnapunk nagyon gáz lesz, mert rohadt fáradtak leszünk.

Jó pihenést mindenkinek, csóközön :lol:
Vendég

Kacika!
Nagyon jó bulizást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na most már jöhetne valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ma már nem jön senki:

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csak egy gyors bekukk! Látom mindeni jól szórakozik ebben a 4 napban! :wink: Mi nem rég értünk haza, csak ágyba dugtam az én kis rosszcsontomat. Megünnepeltük apukám szülinapját, nagyon jó volt! Aztán holnap megyünk a medve parkba ebéd után, Bence már nagyon várja!

Puszi
Vendég

sziasztok itt vagyok ám mit olvasok lányok piri???? :cry: sajnálom. zsu: te nem mész még dokihoz? nekem a köv. ciklusba is mennem kell uh-ra hogy nézzék lesz-e most is peteérésem :lol: andi: :cry: sajna pedig olyan szépen alakult a görbéd :roll: t.kriszti: eszedbe ne jusson lepaktálni pirivel :lol: ne is gondolj rá :lol: én is ezt teszem :lol:
erzsebet0312

Sziasztok! Jó Reggellt!
Picit szünnek a görcseim,úgyhogy kihasználom,hogy ide tudok ülni...

Kriszti:Neked kitartás!!!!!!!!!!!!!!
Meri merre van?Nagyon eltünt...

Kép

Kép
ancsa03

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ERZSÉBET!
Eszembe sincs,lepaktálni,csak úgy érzem,most sem sikerül!

Ancsa!
Örülök,hogy szünnek a görcseid!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!

NAGYON SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Csak este leszek/

Irjatok sokat,legyen mit olvasnom!!!!!!!!!
Vendég

szerintem nekem se sikerült ez a hónap mert kezd barnulni de nem baj még úgyis vár rám uh :roll: jaajj lányok végül is ki akar télen szülni nem? :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Csak nem dolgozol te is?????Utálom a mai napot. Nem akarok dolgozni!!!!! Egyébként hányadik napon tartasz ma?
És a kérdésedre válaszolva, én szivesen szülnék akár télen is.

És most leírom, hogy miért nem lesz esküvőm. Nem titok, csak mindig elfelejtem. Ne gondoljatok semmi különösre, egyszerűen azért nem lesz esküvő, mert a párom nem akarja. És pont tegnap olvastam a Kismamában, hogy konfliktusaink lesznak még emiat, mert engem ez minig bántani fog. Ezt egy pszihológus mondta, és tulajdonképpen igaza van.Ez mindig egy tüske lesz bennem. De mit tehetnék. NAgyon szeretem, ezért elfogadom a döntését. Az sem lenne jobb, ha belekényszeríteném egy házasságba úgy, hogy nem akarja. Egy ilye fontos dolgot mindkét félnek akarnia kell. Szóval ennyi a mi történetünk.

Szép napot mindenkinek. MA jó idő van, úgyhogy lehet csavarogni, sütögetni. (már annak aki nem "dolgozik")

Tényleg Erzsi, nálad van forgalom?

Zsu

Kép
bvigh

Szép napot mindenkinek, akik dolgoznak, azoknap duplán! Remélem nem lesz ma sok dolgotok!

Hát Zsu, nehéz eset ez az esküvős dolog. Nálunk csak az jelentette a konfliktust, hogy a párom nem akart nagy dínom-dánomot, mert táncolni se nagyon tud. Úgy gondolta, hogy gyorsan elrohanunk egy anyakönyvvezetőhöz két tanuval, és utólag bejelentjük a szülőknek, hogy összeházasodtunk. Az eljegyzés az így, meglepetésként történt egyébként. Aztán végül engedett, mert én modtam,hogy a fehér ruháról tuti nem mondok le. Aztán volt dínom-dánom is 120-130 fővel. És az én párocskám még táncolt is, sőt a "vonatozás" közben úgy szétvert egy nagy fedőt, amit a konyháról hozott, fakanállal, hogy még azt is ki kellett fizetnünk! :lol: Hátha a Te párod is később enged majd az "elveiből" ha látja, hogy ez neked fontos lenne. Csodaszép pocakos mennyasszonyok vannak! :wink:

Erzsi! Akkor most is nézik majd a peteérést? Szerintem Ti is próbáljátok meg a 2 naponta szexet, hátha az bejön. Tudom, kicsit olyan, mintha gép lenne az ember, de a baba érdekében mindent! Aztán a kis meghitt együttlétekre majd lesz még időtök. :lol:

Na lassan én is készülődök, mert hamarosan indulunk a medveparkba. A Bence már alig bír magával!

Legyetek jók, és akik dolgoznak azért ne vigyék túlzásba, akik pedig kirándulnak, azoknak kellemes időtöltést!

Puszi
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!!!

Erzsi...én azért még drukkolok Neked.Télen is biztos jó szülni :lol:

Zsu: érdekes ez az esküvő kérdés...igaz,hogy benned tüske lesz,de az is lehet,hogy ha babás leszel,akkor az sem kizárt,hogy beszaladtok egy házasságkötő teremben....(egy nőnek szerintem fontos az esküvő,de a pasik másképp gondolkoznak.Az is igaz,hogy nem azért kell összeházasodni,mert jön a baba.Én azért drukkolok,hogy a párod véleménye megváltozzon)

Kriszti: érezzétek jól magatokat.Majd mesélj,milyen volt!!! :lol:

Little: Biztos nagyon fog tetszeni Bencének a medvepark!!!Élénybeszámolót tőled is kérünk :lol:

Ancsa: örülök,hogy jobban vagy. :lol:
vedresandi

Hát igen, nem egyszerű ez az esküvő kérdés. A párom is leginkább azért nam akarja, mert nem szeret a középpontban lenni, meg ő sem igazán tud táncolni. A másik, ami meg lehet, hogy az én hülyeségem, és persze még meggondolhatom magam, de én azt szertném, hogy ha egyszer elvesz, akkor azt azért tegye mert engem szeret, és azt akarja, hogy a felesége legyek, ne pedig azért mert gyerekünk lesz. Szóval, inkább nem is foglalkozom ezzel a témával.
Igazából én is a fehér ruhára vágyom a legjobban. Szerintem ez minden nő álma, aki mást mond az hazudik. Talán majd a gyerekünk diplomaosztója után összeházasodunk.
Egyébként soszor mondják, hogy a férjem, és én nem javítok ki senkit, minek magyarázkodni. Gyűrűnk meg van, azt látják, hogy összetartozunk, és ez így is van. Akár van papír akár nincs.

Ildi, hol van az a medvepark?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: Veresegyházán van a medve park

Nálunk is felvetődött az esküvő kérdés.Nekem ugye már volt 93-ban,páromnak még nem.Én benne lennék,de csak szolíd,nem világraszólót szerenék,mert én már mégegyszer nem csődíteném össze a jónépet. :lol: Azt se bánnám,ha csak 4-en lennénk a tanukkal.
vedresandi

Andi!

Azért gondolom arra az első fehérruhás napra nagyon vágytál!!
Azért biztos szép emlék, még akkor is, ha a házasságod nem úgy alakult, ahogy szeretted volna.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?