Szép napot mindenkinek, akik dolgoznak, azoknap duplán! Remélem nem lesz ma sok dolgotok!
Hát Zsu, nehéz eset ez az esküvős dolog. Nálunk csak az jelentette a konfliktust, hogy a párom nem akart nagy dínom-dánomot, mert táncolni se nagyon tud. Úgy gondolta, hogy gyorsan elrohanunk egy anyakönyvvezetőhöz két tanuval, és utólag bejelentjük a szülőknek, hogy összeházasodtunk. Az eljegyzés az így, meglepetésként történt egyébként. Aztán végül engedett, mert én modtam,hogy a fehér ruháról tuti nem mondok le. Aztán volt dínom-dánom is 120-130 fővel. És az én párocskám még táncolt is, sőt a "vonatozás" közben úgy szétvert egy nagy fedőt, amit a konyháról hozott, fakanállal, hogy még azt is ki kellett fizetnünk!
Hátha a Te párod is később enged majd az "elveiből" ha látja, hogy ez neked fontos lenne. Csodaszép pocakos mennyasszonyok vannak!
Erzsi! Akkor most is nézik majd a peteérést? Szerintem Ti is próbáljátok meg a 2 naponta szexet, hátha az bejön. Tudom, kicsit olyan, mintha gép lenne az ember, de a baba érdekében mindent! Aztán a kis meghitt együttlétekre majd lesz még időtök.
Na lassan én is készülődök, mert hamarosan indulunk a medveparkba. A Bence már alig bír magával!
Legyetek jók, és akik dolgoznak azért ne vigyék túlzásba, akik pedig kirándulnak, azoknak kellemes időtöltést!
Puszi