Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!Koszonom szepen mindenkitol a koszontest!!!!
Egyszeruen szuper volt a tegnapi nap es este.....imadom a ferjem
Azt hiszem ilyen boldog szulinapom meg nem is volt,es ez amiatt van,hogy a kisfiunk is velunk unnepelt
Azert el is erzekenyultem rendesen ma este,egyreszt azert,mert nagyon jo romantikus programot szervezett Dragam,masreszt mert egy olyan szamot is kaptam,amit nagyon szeretek..ne meg azert,amilyen a szam maga....
Máté Péter : Múlnak a gyermekévek
Már hosszú évek óta azt mondják nekem
Olyan vagyok, mint egy kisgyerek
Belátom, így igaz, én nem lettem komoly
Úgy mint más emberek
Bolondosnak tűnő, furcsa dolgaim
Rossz szemmel nézik oly sokan
Tudom, a szívük mélyén ők is szeretnék
És megtennék boldogan
Bár mondják múlnak a gyermekévek, nincs visszaút
Új mesék nem várnak reánk
Van mégis csillagfényű álomvilág
De azt gyermekünk álmodja tovább
Változnak napjaink, mert minden változó
Nem marad ugyanaz senki sem
Lehet, hogy kivétel csak én vagyok talán
Mégis így jó nekem
Bár mondják múlnak a gyermekévek, nincs visszaút
Új mesék nem várnak reánk
Van mégis csillagfényű álomvilág
De azt gyermekünk álmodja tovább
Ragota,
nekem is johet a privi,de nem ertem,hoyg is van ez....?
Az aprilis nem jo,ahoyg kiveszem a szavaidbol?
Engem a majus is erdekelne
Vagy datum szerint van ez?Akkor majus 4 (Dragam sznapja),es a junius is erdekelne
Es miert csak majus 3 utan jo?HOgyhogy nem majus 1tol?
Nekunk a BPDnk 83 mm volt 30+1nel...ami nagyobb joval a koranal...de a tobbi ertek kiegyensulyozta es igy atlagban a koranak megfelelo a babynk,de hat nem hatrany,ha nem nagy a baba feje
Ne aggodj,biztosan pisikelt azota Csongi!De az biztos,hyog sok mar nincs hatra Nektek
Merit direkt neztem az iwiwen,hoyg nem tegnap tartja a nevnapjat,hanem szeptemberben
Ugy eltunt
Remelem minden rendben van Vele!!!!
Nandorka,
4D:tuti adnak a Praxisban dvdt!Nem lesz semmi rendellenesseg,hidd el!!!Minden rendben van a babatokkal!!Nagyon drukkolok holnap es varjuk a hireket/kepeket!!!!
Niko,
mar biztosan hazasok vagytok
Ugye milyen jo erzes???
Gratulalooooooooooooooook!!!!!!
Varjuk a kepeket,beszamolot!!!!!
Esztora,
tunderi a kis buksija Almosnak
Hat igen,husis baba,de az nem baj!!
Hajni,
annyira sajnalom ezt a tudogyuszit....
Nagyon rossz lehet....
Ne aggodj, a babanak biztosan nem art,ha a doki azt mondta!!!Csak sokat pihizz!!!!!Nagyon gondolok Rad!!!!
Szeri,
huuuuuu de izgi,hyog kb tudod mikor fogsz szulni!!!
Nagyon kozeledik!!!!!!!!
Nekem Anyum epp ma hivta fel a figyelmem,hoyg ne ugy alljak a dolgokhoz,hoyg "Ejjj raerunk arra meg",mert nincs mar oylan sok
Ma mar tul vagyunk a "festesen",bar meg nem is festettunk
Igazabol ma csak csiszolas es alapozas volt....hetfon folyt kov.Akkor lesz a festes.
De jo volt,mert jott Anyum is es jot dumaltunk,meg megmutiztam minden babacuccot.Persze egybol segiteni akart vasalni meg minden,de leallitottam,hyog majd en megcsinalom apranket...tenyleg nagyon sok van...
De abban kiegyeztunk,hoyg hetfon majd ablakokat pucolunk es fuggonyt mosunk,abban segithet
De tenyleg el kellene kezdeni vaslagatni meg iylesmi.Kimostam mar szinte mindent,agynemuket is,meg rucikat,meg a gyerekules huzata van hatra,meg ilyen dolgok...de hat meg johet a mano 5 hetig,igy megbezsltemvele,hoyg addig nem is kopogtat
Hisz meg az agyikoja sem erkezett meg!!!!!!
Addig meg mindennel szepen kesz leszek