Új privát üzeneted érkezett!

Arwen:
Nagyon boldog születésnapot!

Nikó:
Sok boldogságot Nektek. Kívánom, h a holnapi nappal minden álmod valóra váljon. :)

Bodzi:
nagyon szép a bébike. :)

Én ma voltam dokinál. Átment a másik oldalamra is, így már kétoldali tüdőgyulladás. :(
Kaptam erősebb gyógyszert, amin az van, h tilos terhesen. No felhívtam, de azt mondta szedjem be, mert nálam nagyobb a kockázat, mint az, h átmegy a babába.
Elegem van. :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Arwen nagyon boldog születésnapot!

nálunk minden ok.Lurkó továbbra is Álmos Zétény.
teljesen korának megfelelő méretekkel és 1600 gr körüli súlyal.
nem igazán fotogén még mindig.kezét ,lábat,köldökzsinórját is odapakolta az arca elé.azért lesz majd kép hamarosan.
olyan édes pufi arca van.mondta dokibácsi hogy "meg kell hogy mondjam nem sovány"

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Úgy látszik ez a hét az uh-k hete volt :wink:

Először is:
ARWEN: NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÉS MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT!!!!!!!!!

Kép

Másodszor:
NIKÓ! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! LEGYEN A HOLNAPI NAP A LEGFELEJTHETETLENEBB ÉS LEGSZEBB AZ ÉLETETEKBEN!!! :D :D :D

Tegnap voltam ctg-n és minden rendben. Aztán dokinál, ott is. Zárt a méhszáj. Május 14-20 között császároznak úgy néz ki, ha addig nem indul be. Május 10-én megyek dokihoz legközelebb és akkor beszéljük meg a részleteket. Ctgre hetente kell mostmár járnom.
A kicsi fiam 2660 gramm. :lol:

Marietta: én is gynevac szuriztam terhesség előtt, illetve közben teherbe estem és így terhesség alatt is, mert be kellett fejezni a kúrát. Remélem sikeres lesz nálatok, sokaknak ettől jött össze a baba.

Ragota: nem semmi Csongi baba mérete! hát nem tudom... lehet, hogy van ekkora súlya, de gyanús nekem, hogy elmérték... Mindenesetre mostmár bármikor jöhet!!!! Izgulunk érted!!!

Hajni: Jaj úgy sajnállak. Szegénykém... ez nem igaz! vigyázz nagyon magatokra! Remélhetőleg a gyógyszer nem fog bekavarni nálatok, sok-sok gyógyító energiát küldök!!!!!

Most mennem kell, bocsi, akinek nem írtam, jó hétvégét mindenkinek!

Pussszzz
szerika

egy kis ízelítő:
Kép

aztán 2 kis heregolyó
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni, jaj, nagyon izgulok Érted és sok gyógyító drukkot küldök:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De meglásd, nem lesz semmi baj. Csak lennél már túl rajta!

Esztora, nagyon édes Álmos pufi pofija! Végülis elégedettek lehettek, a 2 "legfontosabb helyet" csak megmutatta, amire leginkább kíváncsiak voltatok. :)

Fioona, örülök, h minden rendben. Ez azt jelenti, h a dokibácsi 2 hét múlvára már nem tartja elképzelhetetlennek a szülést? De izgi!

Hol vagy, Meri?

Marietta, jó feltöltődést! És adjon reményt Szeri esete, no meg a galambálruhás gólya! :wink: Rajtunk nem múlik, drukkolunk ezerrel! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi lehet Adriékkal? remélem, jól megy minden.
Istenem, amikor majd elkezdenek-elkezdünk visszaszállíingózni szopibeszámolókkal és kialvatlansági kimutatásokkal... :D De szép is lesz!

Én már nagyon várom a 4Dd-t. Leginkább azt szeretném, ha a neme és a kromoszómarendellenesség megléte vagy hiánya kiderülne. Mostanában megint foglalkoztat ez utóbbi téma, h közelebb kerültem a nagy időponthoz. Pedig az uh-tól sokat nem lehet ezügyben várni, de hátha mégis lát vmit.
Ki tudja, a Praxisban adnak dvd-t vagy vinni kell magunkkal?
Ja, meg persze, h jól fejlődik-e. Ezt sztem azért felejtem el, mert abból indulok ki, h igen. Reméljük, nem csal majd meg a megérzésem.

Lehet, h kedden elmegyünk kirándulni. De meg kell tudakolnom, h mennyi túra lenne benne (másokkal együtt mennénk), mert sokszor elég egy mozdulat és máris keményedik a pocim. Sok fekvés mellett meg nagyon jól is tudok lenni.
Egészen olyan amúgy, mintha nem lett volna türelmem, és egészben nyeltem volna le egy görögdinnyét. :lol:

Szerike, szép nagy már a babóca! A máj. 14 és 20-a közötti dátum mitől függ? A CTG eredményétől?

Jaj, nekem a fiammal kimaradt a CTG élménye. Most is szíveen kihagynám, bár az jó lesz, h ha szabad a gép a szülőszobán, oda megyünk a szülésznőmmel, és akkor legalább szokom a helyet. Annál jobban megy majd a szülés, úgy érzem, minél ismerősebb és szimpibb a hely.

Front lenne? És még csak ezután lesz telihold! Hűha!

Még egyet panaszkodom, jó? Nem alszom jól megint, tegnap 9-től éjféliga laudtam, aztán fél 4-ig nem, aztán amíg a fiam hagyott (7-ig). Gondoltam, majd napközben jól bepótolom - erre a hosszú idő óta szokásos délutáni alvásomban sem sikerült aludnom egy fikarcnyit sem. Pedig nem szeretnék alváshiánnyal nekifutni sem a szülésnek, sem a kezdeteknek. Már előre félek az éjsazkától és nem tudom, ma korán feküdjek vagy sem. (MA anyukám fekteti a fiút.)

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, örülök, h ilyen szokatlan megvilágításban is tetszettek a tulipánok. Megpróbálom majd nappali ragyogásban is lefotózni őket! Bár holnap leveszek párat belőlük, visszük egy ovis rendezvényre.

Holnap vehetnék babaruhabörzén ruhákat, de már majdnem minden megvan. Egy dolgon gondolkodom, h nem kéne-e vékony kardigán a hazahozatalhoz? Csak vastag van... abból is.
Tiszta lökött vagyok, teljesen megzavar a nyár, télen egyértelmű volt, h bundazsák és kész. :D

Off: Kutyisok, ismeritek CSányi Vilmos Bukfenc mindent du c. könyvét? Aranyos sztem.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka doki nénink van. :wink: De csak, ha (hasonlóan a többiekhez) 25-e előtt szülök. Akkor utazik Erdélybe. Ellenkező esetben, doki bácsi lesz. :roll:
Igen, nagyon úgy nézett, mind aki feleslegesnek tartja, olyan sokára tervezgetni ilyesmit. :D
Ma nekem is keményedik a pocim rendesen. Igaz doki néni kérdezte, és neki még mondhattam, hogy nem. Mióta hazaértünk viszont már többször is éreztem. :roll:
Képzeld, nem lesz Ghymes koncert mégsem az Erődben.
Viszont holnap lesz majális a ligetben. :wink:

Kriszti, nekem se kell már szedni magnéziumot. :D Zöld út a babáknak. Pedig még annyi mindent kell csinálni. Még a kiságy sincs itthon. :evil:

Esztora szép baba. Remélem formás buksija épp akkora csak, amekkora kell. :wink:

Hajni jobbulást! :cry:

Marietta drukk!!!!!!!!!! Remélem ez már hatásos kezelész lesz! Mikorra várható a hatása?

Porsika hol lehet? :shock:

Puszi mindenkinek, bocs akit kihagytam. Jó éjt, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok lányok! Most érkeztem meg, hulla vagyok...de nem tudtam megállni, hogy benézzek, mert tudtam, hogy jó hírekre jövök haza :lol:

ADRIKÁM, NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK! Várom nagyon a képeket Gabi babáról!!!!!!!!!!!!! :lol:

Arwen, nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :lol:

Meri, Neked meg nagyon boldog névnapot, ha most tartod :lol:

Nikó, holnapra kívánom, hogy életed legszebb napja legyen!!! :lol:

Jó éjt, hétvégén igyekszem végigolvasni, amit írtatok, amíg nem voltam.

Pussz,
V.
vickybabe

Arwen: Kép

Nikó:
Kép

Fió: képzeld, pont az a kép volt az esküvői meghívónkon, amit Nikónak küldtél. :lol:

Hajni: most már aztán irgum-burgum, tessék meggyógyulni, mert még el is verjük a senekedet!!!
Küldök gyógyító energiákat!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
toti77

Meri úgy eltűntél... remélem tényleg csak dolgozol és nincs semmi gond. Tényleg tegnap volt Mariann nap!!!! Most tartod, vagy november 1-én? Nekem minden Mariann ismerősöm novemberben, ezért is felejtettem el... :oops:
Ha most tartod, akkor Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!!! Ha nem, akkor is :lol:

Nán-dorka: az időpontom azért ilyen tág, mert ennyire előre nem tervez még a doki. Előtte héten tudom meg, hogy mikor kell befeküdnöm. És gondolom, hogy a ctg is nagyban befolyásolja, ha nem lesznek jók az eredmények, akkor automatice úgyis befektetnek. De miért ne lenne jó ugyebár?

Most ennyit tudtam írni, bocsi mindenkitől. :oops:
szerika

Fioona nem tudom mennyire látszik de tegnap volt 29+3 Lurkó,
gép szerint a feje 29+2 a combija 29+3 volt.

jövök még csak vivát elvisszük orvoshoz megnyiratni.

Bridzsi

Kép
esztora

Húúú, de buta vagyok! Tegnap megfeledkeztem a köszöntőkről...

Arwen: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! Kíváncsi vagyok, mi volt az a maglepi party 8)

Nikó: KÍVÁNOM EZ LEGYEN ÉLETED LEGSZEBB NAPJA, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK LURKÓT KÍVÁNOK NEKTEK!

Meri: BOLDOG NÉVNAPOT!

Esztora: valóban pufók arcocskája van a kis Drágának!

Bodzi: gyönyörűséges a Manócska!

Hajni!!!!! Irgumm-burgumm, gyógyulj mán meg!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marietta: kína egész termését....a szurihoz :twisted:

Olyan hihetetlen, hogy végülis már elég sokunknak bármikor jöhet a kis maszatja!
Nem semmi ez a sok szülés mostanság. Én bízom benne, hogy Csongor kibírja májusig, úgy beszéltük meg vele, hogy május 3-tól bármikor jöhet (elötte is persze, de tudjátok, a hülye anyja és a számmisztika...). Az a helyzet, hogy mindenkinek a születési hónapja jelzi a gyerekkorát. Priviben elmondhatom, akit érdekel, de nyilvánosan nem szeretném.

Én ma olyan jót aludtam!!! Ne izgulj Nándorka, nekem is hullám-völgy volt az alvás, de mostanság úgy alszom, mint egy bundi.

Én ugyi nem szedtem magnéziumot, de abszolájte nem keményedik semmim. Néha érzek egy ici-pici mensis fájdalmat (olyan, mint amikor épp el akar önteni a vér... :twisted: ), de semmi több.

Fej tekintetében mi minősül nagynak? A tesóm szerint, ha az AC (fejkörméret) nagyobb, mint 34 cm. Nekem a 36.héten volt 328 mm, most meg 352 mm. Fej átmérője (BPD) 90 ről 95-re nőtt. Szóval 35-ös, ami már nagynak számít.
A placentám már öregedik, már múltkor is mondta a nő. A magzatvíz pedig épp, hogy nem kevés.
Azt nem is meséltem asszem, hogy mindkét veséjében pyelon tágulat látható, ami azt jelenti, hogy nem pisikélt elég régóta. Remélem azért utána tudott. 6 hetesen kontrollra hívtak vissza. (bár lehet, mindenkinek vissza kell menni ilyen idő tájt).

No kellemes hétvégét és pihenést kívánok Nektek!

ág

KépKép
KépKép
ragota

Ragota:
nekem jöhet a pü. :)
És a jún, szept érdekelne. :))
Vendég

Ragota:
nekem a szülés napján a BPD 99.5 cm volt ( 100-ig engednek simán szülni. )
Marci feje: 36-os volt.
Az átlag a 32-33
Vendég

BODZI: NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Vicky: tök jó, hogy visszajöttél. Milyen volt az út? Hol voltál?

Ragota: tehát, ha májusban születik a lurkó, akkor az jó, ugye? Nekem is jöhet privi.
szerika

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!Koszonom szepen mindenkitol a koszontest!!!!
Egyszeruen szuper volt a tegnapi nap es este.....imadom a ferjem
Azt hiszem ilyen boldog szulinapom meg nem is volt,es ez amiatt van,hogy a kisfiunk is velunk unnepelt :lol: :lol:
Azert el is erzekenyultem rendesen ma este,egyreszt azert,mert nagyon jo romantikus programot szervezett Dragam,masreszt mert egy olyan szamot is kaptam,amit nagyon szeretek..ne meg azert,amilyen a szam maga....

Máté Péter : Múlnak a gyermekévek

Már hosszú évek óta azt mondják nekem
Olyan vagyok, mint egy kisgyerek
Belátom, így igaz, én nem lettem komoly
Úgy mint más emberek

Bolondosnak tűnő, furcsa dolgaim
Rossz szemmel nézik oly sokan
Tudom, a szívük mélyén ők is szeretnék
És megtennék boldogan

Bár mondják múlnak a gyermekévek, nincs visszaút
Új mesék nem várnak reánk
Van mégis csillagfényű álomvilág
De azt gyermekünk álmodja tovább

Változnak napjaink, mert minden változó
Nem marad ugyanaz senki sem
Lehet, hogy kivétel csak én vagyok talán
Mégis így jó nekem

Bár mondják múlnak a gyermekévek, nincs visszaút
Új mesék nem várnak reánk
Van mégis csillagfényű álomvilág
De azt gyermekünk álmodja tovább

Ragota,
nekem is johet a privi,de nem ertem,hoyg is van ez....? :roll: Az aprilis nem jo,ahoyg kiveszem a szavaidbol? :lol: :lol:
Engem a majus is erdekelne :lol: Vagy datum szerint van ez?Akkor majus 4 (Dragam sznapja),es a junius is erdekelne :wink:
Es miert csak majus 3 utan jo?HOgyhogy nem majus 1tol? :lol:
Nekunk a BPDnk 83 mm volt 30+1nel...ami nagyobb joval a koranal...de a tobbi ertek kiegyensulyozta es igy atlagban a koranak megfelelo a babynk,de hat nem hatrany,ha nem nagy a baba feje :lol: :lol: :lol:
Ne aggodj,biztosan pisikelt azota Csongi!De az biztos,hyog sok mar nincs hatra Nektek :wink:

Merit direkt neztem az iwiwen,hoyg nem tegnap tartja a nevnapjat,hanem szeptemberben :wink: :wink: :wink: Ugy eltunt :shock: :shock: :shock: :shock: Remelem minden rendben van Vele!!!!

Nandorka,
4D:tuti adnak a Praxisban dvdt!Nem lesz semmi rendellenesseg,hidd el!!!Minden rendben van a babatokkal!!Nagyon drukkolok holnap es varjuk a hireket/kepeket!!!!

Niko,
mar biztosan hazasok vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye milyen jo erzes??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulalooooooooooooooook!!!!!!
Varjuk a kepeket,beszamolot!!!!!

Esztora,
tunderi a kis buksija Almosnak :lol: :lol: Hat igen,husis baba,de az nem baj!! :wink:

Hajni,
annyira sajnalom ezt a tudogyuszit.... :( Nagyon rossz lehet....
Ne aggodj, a babanak biztosan nem art,ha a doki azt mondta!!!Csak sokat pihizz!!!!!Nagyon gondolok Rad!!!!

Szeri,
huuuuuu de izgi,hyog kb tudod mikor fogsz szulni!!!
Nagyon kozeledik!!!!!!!!

Nekem Anyum epp ma hivta fel a figyelmem,hoyg ne ugy alljak a dolgokhoz,hoyg "Ejjj raerunk arra meg",mert nincs mar oylan sok :wink:

Ma mar tul vagyunk a "festesen",bar meg nem is festettunk :lol:
Igazabol ma csak csiszolas es alapozas volt....hetfon folyt kov.Akkor lesz a festes.
De jo volt,mert jott Anyum is es jot dumaltunk,meg megmutiztam minden babacuccot.Persze egybol segiteni akart vasalni meg minden,de leallitottam,hyog majd en megcsinalom apranket...tenyleg nagyon sok van... :shock: :shock:
De abban kiegyeztunk,hoyg hetfon majd ablakokat pucolunk es fuggonyt mosunk,abban segithet :wink: :wink:
De tenyleg el kellene kezdeni vaslagatni meg iylesmi.Kimostam mar szinte mindent,agynemuket is,meg rucikat,meg a gyerekules huzata van hatra,meg ilyen dolgok...de hat meg johet a mano 5 hetig,igy megbezsltemvele,hoyg addig nem is kopogtat :lol: :lol: :lol:
Hisz meg az agyikoja sem erkezett meg!!!!!! :wink:
Addig meg mindennel szepen kesz leszek :lol:

Kép

Kép
arwen07

Lányok azt hiszem az elöbb elment a nyákdugó. :shock:
Tudom, hogy ez még heteket is jelenthet, de még a babkocsit is ki kell mostni, az ágy nincs itthon, és még 1 hétig koraszülött lenne a baba. :( Ráadásul tegnap óta a hormonok is kínoznak, folyton sírok. Nagyon jó lenne, ha még maradna a baba. :!:
Most rendesen aggodok!
Ja, és még nincs becsomagolva sem, mert a kényszerpihenő miatt, nem tudtam bevásárolni sem mindent!

KépKép
KépKép
fioona

Niko én is nagyon -nagyon sok boldogságot és most már jó kis lagzit kívánok nektek!

Fioona ne aggódj nem lesz semmi gond!ez a koraszülétség azért már nem olyan lenne mintha hetekkel korábban érkezne.
hormonok meg ilyenek én is bőgtem a héten,sőt megint öklendezem is néha.

ma barátnőztem nagyon jó volt.Zita hozott nekünk hűtőmágnest New Yorkból alma formájú.

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri, Svájcban voltam, és rengeteget dolgoztam, reggel 8-tól este 8-ig kb, utána meg a kötelező üzleti vacsorák éjfélig, aztán másnap kezdődött minden elölről...

Iszonyúan elfáradtam, mégis jót tett lelkileg az, hogy kizökkentem az itthoni dolgokból, gondolatokból, és egyáltalán nem látom olyan tragikusnak a helyzemetet.

Jön a nyár, indul a nyaralási szezon, biztosan tudom, hogy össze fog jönni a baba!!!!!!!!!! Nem csak nekünk, hanem mindenkinek, aki szeretné és hisz benne!!!!!!!! :lol:

Fioona, ne aggódj! Akkor fog jönni, amikor kell neki, hidd el!!!! :D

Ragota, úgy látom, Te következel! :lol: De jó lesz Nektek, mindjárt a karjaitokban tartjátok Csongort!!!!! :lol:

Gondolok rátok nagyon sokat, és drukkolok!!!!!!!
vickybabe

ja azt majdnem el is felejtettem, hogy valószínűleg buktuk a hónapot, mert a héten megvolt a pé... :? De most valahogy nem foglalkozom ezzel, mert úgysem tudok vele mit csinálni... :?
vickybabe

Csak egy percre bekukk!

Fiona, ne izgulj, már nem minősül koraszülöttnek. Legalábbis a dokim azt mondta, hogy mivel a Honvédban nincs koraszülött részleg, csak a megkezdett 37. héttől menjük oda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval ne izgulj! de remélem szóltál a dokidnak!!!!! Mit mondott, behítak???????????

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Vicky,
orulok,hoyg jol siekrult az utazas!Ismerem ezeket a ceges utakat,meg az esti vacsorakat.Mondjuk az esti vacsikat mar mindig elveztem,csak napkozben hullara lefaradtam....szoval este mar kb 1 pohar bor eleg volt mindnekinek,hogy jol erezzuk magunkat es epitsuk nemzetkozi kapcsolatainkat :lol: :lol: :lol:
A pe-vel meg szerintem egyaltalan ne fogallakozz,mert tudod,egyalataln nem biztos,hoyg akkor vana,mikro Te gondolod...
Csak bujjatok ossze,ha kedvetek van,elvezzetek egyymast,a nyarat ,az utazasokat :lol: :lol: :lol:

Fiona,
ne aggodj,tenyleg lehetnek meg hetek is hatra!!!!!!!
De jha valamikor a napokban jonne,akkor sincs semmi gond!O mar erett baba,ne feledd!O mar nem olyan ertelemben lenne koraszulott,mint a huszonxedik heten szuletett babak :wink: Az meg,hoyg nincs bepakolva....
Azt 5 perc alatt ossze lehet dobni...ami meg nincs megveve,Apa majd megvenne...a mosas boven megvar...babakocsizni ugysem fogtok az elso otthoni napokban..
Tulajdonkeppen,ha belegondolsz,a korhazhoz elsore szinte semmi nem kell,barmit utanad tud vinni Apa.....a babanak meg az elso otthoni napokra..par ruci, pelus,es te cicid,ami kell...elalszanak a kis dragak egy kibelelt papirdobozban is :wink:
Ugyhogy sztem ne kezdj el stresszeli,mert azzal csak kicsalod ot :wink: :wink: :wink:
Te majd kinek kuldesz smst?
Es a tobbiek,akik mar a vegefele jartok?

Faj a torkom tegnap ota... :? Es mez-tea-negro kurara fogtam magam...csak pont nemreg olvastam,hoyg a tea a csersav miatt gatolja a vas felszivodasat..es keruljuk,ha vasat szedunk...
Na de most hogy keruljem?????????????
Talan estere (ilyenkor szoktam bevenni a vastartalmu cuccokat) inkabb iszom kakaot....de hat a nap folyaman megittam legalabb 1 liter teat.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Szeri,
köszönöm a köszöntést :)

Esztora,
ez valami hihetetlen édes baba. Tényleg aranyos pufi pofija van.

Vicky,
üdv itthon!

Hajnika,
jobbulást, jó lenne, ha meggyógyulnál végre :(

Niko,
Te biztosan jót mulatsz éppen újdonsült uraddal.
Sok boldogságot Nektek és gyere ám beszámolni!

Csajok,
de izgalmas. Úgy izgulok mindenkiért, hogy csak na.
Jó kis hónapunk lesz. Csak jönnek sorban a babák!

Kép
bodzi

Fio, ne aggódj! Az én fiam ugye 3 héttel a várt előtt jött (azon a héten töltötte volna be a 37 hetet), és sem vele nem volt gond, sem a cuccokkal. Épp ma, mikor stersszelni akartam azon, mi nincs még összekészítve, jutott eszembe, h milyen szépen elrendeződött minden, mire hazajöttünk - máig sem tudom pontosan, hogyan. Biztos vmiféle angyalok voltakl, házimanók segédletével, de rucik meg minden elég volt, nem hiányzott nekünk semmi! Pedig a nagyszülők közül senki sem költözött ide hozzánk, mert hármasban szerettünk ovlna lenni.
Nahát, elmarad a koncert! Nem is vettem észre. Mi viszont voltunk ma a gyerekkoncertjükön, a kisfiam jókat énekelt és a tetjébe még babázott is az ismerős babákkal. Nagyon édik voltak. Az anyukák meg dicsérték a fiút, milyen türelmes és kedves a babákkal. Úgy örültem!

Viki, örülök, h egészében jólesett Neked az út. Élvezd ki ezeket a pillanatokat is, hátha nemsoká már nem lesz alkalmad 1 pohár bort sem inni... :wink:

Arwen, sztem a feketeteának van csersavtartalma, legalábbis jelentősebb, így ha bmilyen gyógyteát innál, rendben lenne. Én rengeteg mindenféle gyógyteákat iszom, csak nem árt már a vasfelszívódásnak!

Bodzi, nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, h tovább bonyolítsam, az én vastablettámon az van, h tejjel nem szabad együtt bevenni - Neked ezt nem írja?
(És Mg-mal sem - ezért aztán ember legyen a talpán, aki mindezt össze tudja illeszteni úgy, h mással is foglalkozik ezen kívül.) Én pl. az éjszakai ébredéseimnél szoktam sokszor bevenni - vízzel - , így talán eltalálom, h nem üt semmit... 8)

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, értem. Tök jó, logikus és megnyugtató is, h a helyzethez igazítják, nem csak úgy kijelölnek egy tetszőleges időpontot. De minket feltétlen értesíts, amint kitűztétek! :wink:

Én is írok privit Merinek és/vagy vki később szülőnek, h tudjak majd szólni!

Holnap 4D! Úúúúúúgy várom!

Kép

Kép
nán-dorka

Orsit is rég láttuk, mi újság?

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi és Arwen utólag is nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!

Hajni: jobbulást kívánok! A táblában cseréljem le a nevet????

Nikó: remélem jól sikerült az esküvő. Nagyon sok boldogságot kívánok!

Köszönöm a köszöntést! A mostanit tartom, mert Mariann vagyok és nem Marianna.

Velünk nagyon sok dolog történt azért is nem jöttem. Hébe-hóba olvasgatok, de jelenleg ennyire futja tőlem.
Továbbra is rengeteg a melóm. Múlt héten előfordult, hogy 20 órát is dolgoztam egy nap. Közben Nimrus kutyámnak elszakadt a térdszalagja és meg kellett műteni. 8 hét ketrecnyugalmat rendelt el a dokija.
Tegnap bevettem az utolsó progit. De egyenlőre nem próbálkozunk babával. Megint távol vagyok tőle nagyon. Úgy döntöttem, hogy amíg nincs vége a pszichológusi kezelésnek nem vágok bele. Túl sok változás történik az életemben. Letisztult állapot kell nekem. És ez még nem az. Amúgy a dokinővel jelenleg a munkámhoz való hozzáálláson dolgozunk. Nagyon sokat segít. És már tudok nemet is mondani. És ez nem a nem kérek valamire vonatkozik. Ezek elég nehezen mennek és amikor sikerül egyszerre boldog vagyok és lelkiismeret furdalásom is van. A dokinő azt mondta, hogy nagy kihívás vagyok neki, és nagyon szeret velem dolgozni. Rengeteg különleges és számomra szórakoztató feladatot csinálunk. A tudatalattis dolgokat szeretem a legjobban. Egy óra után úgy érzem magam, mint ha 2 hetet pihentem volna valami áhított helyen.

Nán-dorka: nyugodtan írhattok privit. Akármilyen elfoglalt is vagyok, azért arra szakítok időt, hogy beírjak egy hatalmas örömhírt.
meriann

Merike:
én is úgy láttam, h novemberben tartod.
Akkor megkésve ugyan, de annál boldogabb névnapot!

Bodzi:
Neked is minden szépet, minden jót. :)

Fioo:
júúj, ez nagyon izgi. :)
Amugy a nyákdugó, ha nem jön ki az egész és nem indul be a szülés akkor regenerálódik.
Nekem távozott a 33. , 37. héten. De mindig regenerálódott, így még szülés közben is.
Drukkolok, de tényleg semmi nem történne, ha már most születne a baba. :)

Nándorka:
drukkk az uh-hoz.:)

Merike:
ha van időd, légyszi javítsd. :)
Nimród kutyusnak jobbulást.

Vicky:
irigylellek a nyaralások miatt. Én már előre rettegek ettől a nyártól.
Leginkább attól, h mit fogok felvenni, amibe nem sülök bele.
Élvezzétek a jóidőt, a nyarat és egymást. És meglásd egyszercsak ottlesz a babóca a pocidban. :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a nyugtató szavakat. Azt tudtam én is, hogy hetekkel korábban is elmehet, és tegnap olvastam egy csajról, akinek 2 hónappal korábban, (nem te voltál Hajni? :D ) de arról nem tudtam, hogy képes regenerálódni. :shock: Mindenesetre bapakoltuk este ami van itthon, ma kimosom a babruhákat, és a babakocsit. :D Mi használjuk hamar, mert abban hozzuk haza a babát. Amúgy mostanában Lilla napi szinten puszilgatja, símogatja a kistesóját. :lol: Annyira édes! De persze, ha rákérdezek nem szereti. Mondjuk mindenkire ezt mondja. :roll:

Hajni jobban vagy már?

Nikó még biztos alszik! :mrgreen: Nagyon kíváncsi vagyok a képekre, és hogy hogyan sikerűlt a nagy nap nekik. Az biztos, hogy nagyon szép idő volt.

Kép

Merike Boldog Névnapot!!!!

Edittet már nem is tartod? Jól tudom, hogy az a másik neved ugye?
Kutyusnak jobbulást. Gondolom számára nagyon rossz lesz a ketrecnyugalom. :( Főleg, ha már kezdi jobban érezni magát. :? Szegényke.........
Ami a babaterveket illeti, nem bántásiból, de sztem megint rosszul álsz hozzá. Arra gondolok, hogy megint abba a hibába estél, hogy te akarod megmondani, mikor jöhet, milyen körülmények között. A tökéletes állapotra vágysz, amikor szerinted ideális, de olyan nem létezik. Illetve mindegyik az. Az is, ami a legalkalmatlanabb. :wink: Bocsi, tényleg nem bántani akarlak. Kép

Ágota numerologia engem is érdekel. :D Küldhetnél privit. :D Vanm egy papírom nekem is róla, de az csak egy 2 napos gyorstalpaló volt, nem adott valami nagy tudást. :roll:

Én a Plútó Vénusz szembenállást szeretném kibekkelni, és jó lenne, ha a Merkúr nem a bikában állna, hanem az Ikrekben. :mrgreen: :roll: De az nem annyira lényeg. De ez a Plútó tényleg húzós.

Telefonszámot még nem cseréltem senkivel. :oops:
Önként jelentkező? :D Csak mert nem szeretnék terhelni senkit vele. :oops: :lol:

Olyan fura érzés, szeretném minnél hamarabb kezemben tartani babócát, de tényleg korainak tartom, és én is az ideális körülmények híve vagyok. Azt hiszem meg kellene fogadnom Nán-dorka, és a saját magam által, Merinek adott tanácsot. :mrgreen:

Arwen, remélem neked is tetszik a tulipán. Meg a többieknek is persze. Én a török szegfűket szeretem, (már kaptam is) és az orgonát. Minkettőnek most van a szezonja! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Még a nyárról annyit, hogy én is gondoltam rátok, hogy ha tényleg olyan nagyon meleg lesz, nem lesz túl könnyű. :( Remélem nem jön be a jóslat, és kissé enyhébb idő lesz rátok.

KépKép
KépKép
fioona

Fiooona:
nem hiszem, h én voltam. :lol: :lol: :lol:
Önként jelentkező: én, én, én !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tüdőgyuszim makacs, már a fekvéstőél kész vagyok.
Marcit ma elment mamához, így egész nap egyedül vagyok. :cry: :cry:
Vendég

ja, tegnap találtam unalmamban:
www.asztroweb.hu

tök jó, regelni kell és csinál elemzéseket. :)
Vendég

Na, szegény Bodzi megint kimaradt!!!!!! Kép

BOLDOG NÉVNAPOT BODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Toti nekem is nagyon tetszik az a kép. Annyira szépek a rózsák rajta!!! Megértem, hogy ezt választottátok. :wink: Remélem akkor sikerűlt szép emlékeket idéznem benned, még, ha tudatlanul is. :D

KépKép
KépKép
fioona

Hajni jobb is, ha most pihensz. Az meg egyedűl megy. Aludj sokat!
Priviben megírom a számo akkor. :D

Velem lesz tele az oldal. :mrgreen: :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
Kép
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú! Hajni te (vagyis a babád) továbbra is produkálod ezt a hihetetlen ütemű növekedést? :shock:
Nem lehet, hogy idősebb a baba? :oops:

Azért megnyugodtam, hogy nem csak velem, hanem kettőnkel lesz tele az oldal.

Amúgy képzeljétek,ma reggel apa behallgatózott, és hallotta a babi szívecskéjét, ahogy ver. :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Hova lett a kép felett a szöveg? :shock: :?: :?:

Szval valami ilyesmi volt:

Fioona:
pü ment a számmal.

Pár napja készült pocikép:
( a képet meg berakta. )

Fioona:
uh szerint inkább 4-5 nappal kissebb. :wink:
Vendég

BODZI! BOLDOG NÉVNAPoT KÍVÁNOK NEKED IS!!!!! :-)

Fiona, örülök, hogy elmúlt a pánik, és mindent sikerült rendbe rakni, majdnem!!! Mikor jön már az ágy?

Óh, én az asztrológiát már csak a Hold szintjén nézem, melyik a legvalószínűbb. Bár ez a valószínűségi számításom a tesómnál nem jött be :-) Dehát Mérleg nem valószínű, Skorpió (hát ettől félnék picit ;-) talán, Nyilas megint nem valószínű. Bak Vízöntő avagy Kos. Ezeket tudom még elképzelni. Mi valószínű beleesünk a Plutó Vénusz szembenállásba, az mit jelent?

Hajni, szép nagy a pocakopd :wink: Nekem is ekkorka volt kb. ebben az időben.

Vicky, aranyos vagy! Örülök, hogy jól sikerült az út!!

Arwen! Én pontosan emiatt vettem gyümölcsteát, amelynek nincs feketetea tartalma!!!!! Abból ihatsz, amennyit csak akrsz. Mert nem csak a vas miatt érdekes ez, hanem én próbáltam minél kevesebb aljzószerrel itatni a csemetémet!

Nándorka! Ne izgulj! Minden rendben VAN! Kíváncsi vagyok a 4d-re!! Képet küldj!!

Meri, írtam privit!

Oksa, próbálom küldeni az egyes hónapokat.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Szerin, nem tudtam privit küldeni!

KépKép
KépKép
ragota

Ragota: próbálok küldeni privit én.

Fioona: nem haragudtam meg. Sőt.
meriann

az iwiw-en láttam képeket Gabi babáról!

Bridzsi

Kép
esztora

Meri kutyukádnak jobbulást!

Bodzinak :Boldog Névnapot Kívánok én is!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nandorka remelm jon 4D utan,mert nagyon gondoltam Rajuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi,
nagyon boldog nevnapot Neked!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
meg is neztem iwiwen,hoyg mikor tartod es ott nem a mostani volt... :(
Ugyhogy ne haragudj,hogy nem koszontottelek elobb!!!!
Igy most kivanok nagyon boldog nevnapot!!!!!!!!!!
Orulok,hoyg elvezed a pszichodokival valo talalkozasokat es erzed,hyog kezdenek helyreallni a dolgok.Remelem nemsokara ugy fogod erezni,hoyg a baba elott is nyitva az ajto :wink: :wink: :wink:

Esztora,
jo,hoyg szoltal,megneztem en,is Gabi babat az iwiwen!Nagyon aranyos !!!!!!!Olyan szep kis formas baba!!!Zabalnivalo!!!!!
Remelem Adri majd jon es mesel,kivancsi vagyok mindenre!!!!!!

Koszi Csajok a teaval kapcsolatos valaszokat :wink: En csak gyumolcsteakat iszom eleve,meg csipkebogyot,ugyhogy akkor megnyugodtam,ezt lehet :wink: :wink: :wink:
Kicsit mar jobb a torkom,remelem hamar el is mulik az egesz....

Hajni,
szep pocid van nagyon,es csini alakod :wink: :wink:
Mindjart felidos vagy,hihetetlen,hyog repul az ido!!!!!!!!!
Gyogyulgass ugyesen!!!!!!!!
Ilyet meg nem is hallottam eddig,hoyg regeneralodik a nyakdugo :shock:

Fiona,
tetszik a tulipan :lol:
Akkor majd Hajnitol varjuk a hirt Rolatok :wink: :wink: :wink:
Hat igen,ha a babakocsiban hozzatok haza a babat,akkor tenyleg kelleni fog hamar :lol:De ne aggodj,minden keszen all :wink: :wink:

Anyuek hoztak a kertbol egy nagy csokor gyonygviragot(imadom ezt is!!! :lol: :lol: )es ugy illatozik a konyhaban,hoyg csak na!!!
Olyan szep kis virag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap jo buli lesz,mig megy a festes mi Anyuval ablakokat pucolunk es fuggonyt mosunk.....azert jobb,mint egyedul!!Ugy mar nem igazan szivesen vagtam volna bele...vagy a 36.het utan :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Nagyon édik vagytok, jólestek a biztatások és ránkgondolások!
Nem is hiába tettétek. Ugyanis....
csupa jó hír van!

Látszott, h kislány, egyértelműen. Én még mindig nem hiszem egészen, de lassan talán elhiszem majd... :D

A méhlepénnyel nem látott gondot a dnő, a mérete a korának megfelelő. (Ami egy kicsit azért érdekes, tekintve, h a 25. héttől három uh-on is kb. 2 héttel nagyobbnak mutatkozott, de a dnő úgy tűnt, elégedett ezzel, nem lát okot az aggodalomra. És végülis a legutóbbi mérés óta is nőtt, csak nem sokat. Ill. a haskörfogata egy kicsit kevesebb. Hasizomgyakorlatozott vajon?!
Az adatok:
2007. ápr. 29. 33. hét
BPD(fej atmeroje):88 mm
HC(fej korfogata):307 mm
AC(has korfogata): 288 mm
FL(combcsont hossza): 64 mm
2156 g)

Pofikája elé sokáig odarakta a jobb kezét. Aztán egy pillanatra elvette, de arról nem lett olyan jó a kép. Pufifej, mint a fiam volt. Nekem is mondta az orvos, h "nem sovány!". Grimaszolt, nyelvet nyújtott, egyszer pedig mosolygott!

Ilyen képet sikerült csak csinálnom, remélem, látszik vmi!
A fölsőn az a pillanat, amikor elveszi a kezecskéjét a szeme elől, a másodikon szemdörzsölés közben. Én ez utóbbi alapján tudom leginkább elképzelni, milyen lehet ő. De lehet, h csak azért, mert ezen hasonlít az én újszülöttkori fényképemhez... :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Berakok még egy fotót, ahol mind a 3 fénykép rajta van, amit kaptam (a felső kettőt az előbb már láttátok, az alsón nem annyira jól látszik, de a teljesség kedvéért beraktam. :) )(Azért nem egyenként fényképeztem le őket, mert akkor a vakutól nem látszottak egyáltalán a képek. Nem vagyok egy profi, nem győzőm hangsúlyozni. De azért látszik vmi, ugye?)

Kép

Kép
nán-dorka

Mármint itt:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, hat már a gyógyszer? Lassan illene neki, nem? Lázad is van?

Meri, jobbulást Nimródnak! Mindkettőtöknek küldöm a virágokat innen, Neked sok-sok boldogságot a nevednapja alkalmából!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni - szép poci, csinos kismama!

Ja, a Down-kórról persze nem tudott semmit mondani a dnő, de azt mondta, h a maga részéről semmi rendelleneset nem lát. De az uh erre nem alkalmas, h lássa. Én még éjszaka, álmomban az uh-on azt láttam, h nem downos. Meglátjuk. Most nem izgulok már emiatt.

És tkp. örülök annak, h akkor még van hátra 6-7 hét. Pl. holnap el is megyünk kirándulni hármasban, de én sokat nem fogok sétálni. A kimozdulás viszont magában is jó lehet. (Csak az az utazás ne lenne. Ugye nem leszek rosszul megint? :? )

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen: mert a medveségem előtt az editet használtam. Tehát a régi környezetem edinek hív, és azt a névnapot tartják számon. Csak az új vezetéknevem óta használom és az újdonsült ismerősök, barátok ismerik a mariannt. De értek bármelyikről.
:)

Nán-dorka: nagyon szép Dorka. És a virágok is. Köszönöm.

Hajni: átírom a nevet hamarosan.
Nagyon csini kismami vagy.

Ma vendégek jönnek és én főzök, pontosabban bográcsolok. Tőlem ez nagy szó. Félek is kellően.

Szép napot mindenkinek!
meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?