Sziasztok!
Vali!
Jövök, javítok a statisztikán!
Örülök, hogy jó lett a cytológia!
Őszre meg csak elmúlik! Addig kell vele valamit csinálni? Természetgyógyászhoz nem akarsz vele menni?
Orthopédiára nekünk is kell majd menni, ez szerintem orvos-függő, hogy visszahív-e vagy sem, de nekünk ez még nagyon odébb van.
Keresztelőről hozzál majd sok-sok képet!
Livi!
Durva, ami Tüncivel történt! Én is biztos bepánikoltam volna! Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta, és nem lett baj!
A kiságyban én Keve kinőtt ruháit tárolom bezsákolva.
Eszti!
Előre is köszi az infót szállás ügyben! Közben rájöttem, hogy én szerbül is beszélek, úgyhogy majd azért nézegetek én is ezt-azt.
Cory!
Bilizős Liza nagyon édi!:D
Én lassan veszek egy bilit, és el is kezdjük az ismerkedést vele. Keve már szól, ha bekakilt, jön, és mondogatja, hogy tiszta, tiszta. Általában arra is válaszol, hogy kakilt-e már. Vagy azt mondja, hogy nem, és rázza hozzá a fejét, vagy azt, hogy kaka.
Pisigyűjtésben ügyes voltál! Azért a doki mondhatott volna ötletet, hogy hogy a legjobb az ilyesmit csinálni!
Eszter!
Hanna fogaihoz gratula! Anyukád hogy fogadta a hírt?
Szülinapi képek szuperek!!! Nekem az első a kedvencem! A kis főnök!
Hogy csinálod, hogy nem néz TV-t a lánykád? Keve ha tehetné, egész nap a reklámokat sasolná. Már négy hónaposan volt kedvence, amin mindig hangosan röhögött, de már új van, valami fejfájásos, amiben egy gumibaba ordít, na azt utánozza, de már a reklám elejétől, és nagyon elégedett, mikor a baba is megjelenik, és "mondja" amit ő "mondott". És mindezt úgy, hogy ha reklám van, általában ugrunk, és elkapcsolunk. A többi műsor nem érdekli.
Dorkababa!
Boldog születésnapot kívánunk!
Ildi!
Hát, igen. A főállású anyaságért a gyes összegét kapja a nő. Nem viszik túlzásba, de legalább munkaviszonynak számít.
Angi, Ildi!
Bor miatt nagyon irígy vagyok! Nekem július 23-án lesz két éve annak, hogy utóljára ittam! (Azt mondják, hogy az alkoholisták tudják csak a pontos dátumát az utolsó italnak.
)
Tünde!
Patríciának jobbulást!
Boscó!
Sógornőd:
Az a baj a sógornőkkel, hogy ha az ember visszaszól, akkor a férjét már két tűz közé állítja.
Keve bulijára az enyém nem jött el, de oda se szólt, hogy "Bocs, mégsem jövök." Persze se ő, se apósom nem talált még ide egyszer sem, mióta megszületett a Keve. Mi baj van a koroddal?
Énekvizsgához nagy gratula!!! Látom Fannika is készül már rá!
Egyre szebb a te lánykád is!
Én mindjárt fölrobbanok! Attila azzal jött haza próbáról, hogy az egyik csaj, aki 16 hetes terhes és mellesleg jóban is vagyunk, együtt nőttünk föl, Kevének akarja hívni a gyerekét!!!
Innentől csak akkor olvassátok, ha épp unatkoztok, egyébként ugorjatok! Előre is bocs!
Ígértem a múltkor rémtörténetet. Most leírom.
Elballagtunk egy márciusi estén a közeli Erste bankba pénzért, de az automata nem adta ki, csak kiírta, hogy vegyem el. Még onnan fölhívtam a számot, ami ki van írva, ahol röpke negyed óra alatt közölték, hogy nincs pénz a gépben, és az összeg nem kerül levonásra. Átmentünk máshova, kivettük a pénzt. Kevésnek találtam a maradékot, de gondoltam, hogy a fizetésem még nincs a számlán. Múlt héten jött a havi elszámolás, amit még életemben nem néztem át. Most valami rámjött, és este előszedtem újra, és elkezdtem tételesen átnézni. És mit látok? Két egymás alatti sorban 100 ezer Ft mínuszt!!! Másnap a bankban kezdtem, háromnegyed óra alatt írtak egy panaszbejelentést, amire a 440 Ft kezelési költséget (mert ugye azt is levonták kétszer) nem akarták ráírni, csak többszöri felszólításra. Másnap telefonáltak, hogy utalják a pénzt. Persze az "elnézést" szó egyszer sem hangzott el a szájukból!!!
Panaszkodtatok, hogy nem írunk, úgyhogy még folytatom. Írok jót is!
Elküldtek fejtágításra múlt hétvégére Lakitelekre. Baromi dühös voltam érte, hogy a szoptatás sem ment fel, sőt, így az eredeti 10 ezer Ft helyett 20-at kellett befizetni, mert Attila is jött. Mikor elindultunk, eldöntöttem, hogy márpedig én jól fogom magam érezni! és sikerült! Néhány előadásról ellógtam, a többinek a nagy része érdekes és színvonalas volt! Az idő szuper volt, a kaja meg fantasztikus! Ja! És az egész egy hatalmas és gyönyörű parkban volt, mindjárt teszek föl képeket is.