Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Egy 11 éves, nyaktól lefelé lebénult kislány javára segélykoncert lesz szombaton a Műjégpályán.

A webcímet bemásolom ide:
http://www.molnart.hu
Vendég

Melitta: hát úgy, hogy nem adtam rá pelust, csak ráragasztottam a zacsit, és lestem. Elaludt, majd felkelt, szopi, és közben már jött is :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Most csak a képek,mert megyünk Gödöllőre,és angolra.

Ildi
Akkor lehet ,hogy hívlak :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt,

Cory: Hipp-hpp-hurrá!!!!! :D Ügyesek vagytok :)

Nadine Dorkájának Boldog szülinapot! (Remélem még bekukk ide is :wink: )

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Dorka, boldog szülinapot![b][/b]
Vendég

Ildi, szuper jól éreztük magunkat megint. Azt a sós rudat leírnád, hogy hogy csináltad? Iszonyú fincsi volt. Mindig meglepsz valami újdonsággal, amikor megyünk. :)

Vali, és hol volt ez a ház? Esetleg kép róla? Drukk a következőhöz. :)
Vendég

Eszti:
http://www.expressz.hu/ingatlan/uj/iker ... 266,1.html

(Esetleg ha érdekel benneteket :wink: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, nekünk ez hatalmas, de azért érdekelnek mindig a klassz dolgok. :wink:
Vendég

Nagyon szivi megint mindent, mindnekinek, Angi, örülök, én is, hogy végre eljutotttatok. :D
Natika 3-ig aludt :D (déltől)

Edit, oké,itthon vagyok!!! :D

Majd én is felrakom a képeket,már a gépen vannak, (tegnap mikor Editék még maradtak, akkor fel is raktuk őket), és a saját lányom egy képen nincs rajta :( :lol: (hát, aki végigaludta a bulit :wink: )

Eszti, sajtos rúd recept majd megy

Nancsi, megvan a labda, a konyhaszekrény alatt volt.
+ van egy pár zokni(más még nem került elő :wink: )

Vali, hú,de jó kecó, kicsit húzós az ára, nem? :shock:
Itt is van egy iker, az "csak 33" milla. :wink: :wink:

Lívi, sajnálom szegény Tüncikét, meg a kórházasdit, nagyon nem lehett jó nektek :( .
Jó kis számla :roll:

Cory, éljen a pisi!!!!
ügyi vagy!!!! :D

Dorkának boldog szülinapot!!!!
Kép

mennem kell, még nem raktam rendet :wink:
vas

sajtos :D :D

20 dkg liszt,
10-15 dkg reszelt sajt

10 dkg margarin
1 tojás sárgája
3-4 ek. víz

+ a tetejére reszelt sajt

10-15 perc sütés

(én ebbe tettem egy pici tejfölt is)

baromi egyszerű, fincsike. :D :D

Füstölt sajttal is nagyon jó.

Kép

vas

Sziasztok!
Nadine Dorka babája,
boldog első szülinapot Neked! Kép

Vali,
remélem akkor semmi bibi nem lesz a lábaddal és ősszel elég lesz randizni a dokival. A ház hatalmas. Drukk Nektek a projekthez!
Cory,
szupi, hogy sikerült. :D
Vok,
a szülinapi képek szupik és a vár látom bejön az ünnepeltnek. Jó a torta is. :D Hannának gratula a fogakhoz és a lépésekhez is! :D
Ildi,
3 órát aludt? :shock: Nem semmi. A receptet én is elmentem. :)

Pussz. Szép napot!!
angi79

Vali, de jó, hogy nincs semmi a lábaddal, de a műtét azért nem jó.
Pláne a gipsz :shock:
ja, lazacos, tojcikrémes szenyó volt.
(Editnek nem jött be se a lazac, se a tojás :wink: :lol: )

VokEszti, szuperok a képek!!! :D
és 4 fog :shock:
Behozza lemaradást, látod :D :D :D

mingyá kicsinyítek :wink:
vas

Lidke, azért a főállású anyás dolog nem biztos, hogy jó lenne, gonolom, annyi lóvét adna az állam, hogy nem dúskálhatnánk benne. :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

A képek:

Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
vas

Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
vas

És mert a saját cukicsajomról nem csináltam egy képet sem :oops: , azért ne maradjatok le róla sem :wink:

Mivel múlt héten megkóstolta a tulipánt, és nem jött be neki, úgy gondolta, most az orgonával is megpróbálkozik(de szerintem lesznek még további próbálkozások is :wink: :P )

Kép

Kép

Kép
vas

Sziasztok

Úhhhhhhh nagyon klasszak a képek a taliról, A gyerekek gyönyörűek és hogy nőnek, mindenki már olyan nagy és sokat változtak mióta én nem láttam őket. értem itt Peti, Levi, Bence, Lidi, nagyon nagyok lettek.

Ildi
Jó a recept, én is elmentettem :) Kiscsajod nagyon édes. és az a kis kendő a fején nagyon jól áll neki :)

Receptről jut eszembe, BARTIKA merre vagytok, már rég írtál.!!!!

Vali
Házvásárláshoz kitartás ne kapkodjátok el, mondjuk nem kapkodjátok el mert már sok házat megnéztetek, meg már rég keresitek az igazit, de remélem meg is találjátok. Csak az újépitésű házaknál nagyon figyeljetek mert van hogy nagyon gyorsan felhúzzák és 1 évmúlva meg belül kezd repedezni a fal mert nem várták meg a beton rendes kötési idejét aztán lehet állandóan csak javítgatni. Itt majdnem szembe velünk is van egy ház amit asszem szeptemberben elkezdte építeni a vállalkozó dec.-re már ki írta, hogy eladó, azt azóta egyenlőre nincs rá nagy kereslet mert panaszkodnak hogy szép szép de belül már repedeznek a falak, valyon miért? Sőt szintén egy ház az utca végén ami max 1/2 év alatt készült el vagy annyi se, azt meg is vették nagyon szép ház hatalmas. Csak szegény házaspár állandóan panaszkodik, hogy megin miket kellett javítani.

:) :) :) DORKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT :) :) :)

Szép napot mindenkinek :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Lenyomtam a kiscsajt aludni, most van egy fél óra szabadidőm :D

Jajj de fáj a szívem, hogy lemaradtunk erről a taliról is, annyira jók a képek, a gyerkők meg úgy nőnek, mint a gomba :shock:

Orgona ínyenc Natika olyan kis cukker a kendőjével, még ő is csak kúszott, mikor legutóbb láttam, most meg már milyen önkiszolgáló :wink:

Zsu: Igyekszünk nem elkapkodni, meg mindenre odafigyelni, ezért ha valami nagyon megtetszik, legtöbbször viszünk valaki hozzáértőt is.
Meg ugyi a mostani kéglit is el kéne adni, és ez sem megy ripsz-ropsz.

Livi: Találtál már keresztelő gúnyát Tüncinek??? Aliznak is kéne valami holnaputánra, de eddig én sem botlottam bele semmi aranyos ruciba :(
Na ezt a ruhavásárlást sem kapkodjuk el :roll:
Apa sem próbálta fel az öltönyét, hogy rámegy-e még :oops:

Kérdés: Csajok, senkinek sem kell visszavinnie a manót orthopédiára kontrollra?? Mikor mi 4 hósan voltunk, azt mondták, hogy ha már biztosan jár a gyerek, akkor menjünk vissza. Lassan aktuális lenne ...

Gyöngyi: Merre vagy így elveszve??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nem volt net, ezért csak most :( Köszike a kisegítést :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dorka baba!!! Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked!

[quote="bartika31"]C írta:bartika31sajok! MOst jött az sms!
"Kicsi lányunk Dorka, ma 19.00-kor végre megérkezett hozzánk! Kép 49 cm, 2750g, császármetszéssel segítették világra. Mindketten jól vagyunk. Puszi: Nadine"

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Elnézést kérek a bepofátlankodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből vagyok. Elkezdtem extra minőségű angol baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni. Akit érdekel nézzen körül az odalamon a http://babaturi.gportal.hu címen.
Tina

tynus12

Szaisztok

Vali: Vagyok ám :D , csak mire végig olvasok mindent, addigra tök leeresztek. Meg aztán sokat vagyunk kinnt a játszón, és szinte csak aludni járunk be. Múltkor végre rávettem magam az írásra, erre ez a dög nem jött be, mérgembe be se kapcsoltam napokig a gépet. Na vissza olvasom az előző oldalt, mert izgat, hogy mi van veletek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszönöm a szülinapi köszöntőket!

Én is minden lemaradt babának nagyon boldogot!
Isten éltesse őket sokáig! :)

Nagyon be havazódtam... bejött egy illusztrációs munka most azon dolgozom... nagyon élvezem...

Melitta
Én még ippeg kos vagyok!
Neked mikor lesz a szülinapod?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Bekukkantottam, csodaszép mindenki a talis képeken. Olyan jó látni a babákat és a mamákat.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lányok!
Én is irígykedem a talira, nagyon édesek a "bébik" !!!

Mariannka:
Veletek mi újság????

Vali:
azta! jó "kis" házat néztél ki!!! akkor a vége 48 milla lenne, nem semmi... :)

Livi:
Jó, hogy tényleg nem volt komoly baj, de a kórház nem lehetett kellemes.
Azóta hogy van Tüncike??

Betti:
rég jelentkeztél, Ti elköltöztetek már??

Még jó, hogy nem mentünk tegnap, mert ugyan Bettusnak semmi baja, Dorina orra is okés, de mára Patrícia lett beteg.
Nem tudott suliba menni és egész nap csak alszik :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Mindenkinek!

Cory!
Gratulálok! Ügyik voltatok! TÜncinél a kórházban majdnem mind belefolyt a pelusba a zacsi mellett. Meg egy rész rámömlött. :D

Vanillka!
Nekünk csak gyógytornász-kontrollra kell mennünk június elején. Orthopédiára nem mondták, hogy kellene.

Tünde!
Köszöni szépen Tüncike, elvan. Tegnap meg ma szinte csak szopizott, meg kekszet evett, meg kölesgolyót. A kakija megint igazi uv-sárga anyatejes. Tök rég láttam ilyennek. De egyébként már tök vidám, magyaráz ezerrel. Csak most meg az a gáz, hogy elkapta a Balázs haverunk, mert amikor hazajöttünk a kórházból ugye még nem voltunk betegek és összeeresztettük őket. Szegény anyukája reggel hétkor hívott, hogy hányt a Balázs és menjek le segíteni. Még jó, hogy mi nem nagyon használjuk a kiságyat (max vasalnivaló tartására) és így a matracot is kölcsönbe tudtam adni. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi, tegnap este átküldtem a képeket, kb. 50 perc alatt át is lökte, de a mail delivery system visszadobta :( , pedig az e-mail cím tuti jó volt)
Volt ekkora hely a freemail-odba? :wink:

:D :D :D :D

Szép napot mindnekinek!

Edit vettetek valamit a turiban?
Én tegnapelőtt vettem nagyon vagesz kis cuccokat Nasinak :D

Tünde, jobbulást Patríciának :D

Vali, nekünk nem kell menni semmilyen kontrollra.

Tüncike tök jó, hogy már jobban van.

Tegnap este fél 9-kor az összes számú gyermekem aludt, aztán megiszogattunk apával egy üveg borocskát :wink: :D

Puszika
vas

Van 2 meghívóm az iwiw-re(egyik Leventétől), KELL valakinek???????

Kép

vas

Sziasztok.
Az én gyerekem 7-kor elaludt fürdés nélkül tegnap és ma már 3/4 6-kor kukorékolt. :evil: :)
Ildi,
nem tudom miért mentek vissza a képek. Korlátlan mennyiség érkezhet elvileg. Átküldöd esetleg kettesével? Köszi!! Mi is boroztunk, mondjuk csak 2 pohárral...
Tünde,
jobbulást Patríciának!

Szép napot! Aki meg utazik esetleg, annak nagyon kellemes 7végét!
angi79

Angi, oké, megpróbálom :wink: :D

Volt valaki Szlovákiában, a Tátrában, Donovaly környékén?
Érdemes ilyenkor odamenni????? :D :D

Natasa fél 9-kor aludt el, de még mindig húzza a lóbőrt :D
vas

Angi, 4-et átküldtem, elméletileg átmentek, a többit majd du. folytatom, csók :D
vas

Sziasztok,

Húúú de jó nektek, hogy ilyen jó alvó manóitok vannak! Nálunk már az is nagy szám, ha Aliz este 9 órát alszik. Ezt még megtoldja nappal max. 2-vel (általában ezt is 2 részletben), szal nem viszi túlzásba :roll:

Tünde: Hogy van ma Patrícia?
Jövő hét ? :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszter: Írtam pü-t!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Hát nem sokat kell olvasni.

Ildi
2 nadrág ,2 póló ,és 1 kardigán a termés. Igaz ,hogy mind nagy, de majd belenő. :D

Livi
Csak nem veletek alszik Tündi??? :wink:

Gyöngyi
Azért jó hogy írtál. Többet is írhatnál! :)

Megyünk enni

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Talis képek tényleg nagyon szuperek! Biztos nagyon tuti lehet egy ilyen kis összeruccanás!És a babák milyen nagyon már tényleg! :shock:

Mariannka:Nagyon régen írtál ide!Írj egy kicsit magatokról!És képet is tegyél Istvánkáról jó?!

Livi:Jobbulást a manónak!

Cory:szupi hogy összejött ez a pisi!

VasIldi:Ilyenkor vagyok irigy ám.Pasimmal borozgatni én csak gondolatban tudok.(vagy egyedül)Abszolult anti a drágám!Ami jó,de néha nem jó! :lol: :wink: Natika nagyon édes ahogy szagolgat!Tetszik a kendős kis buksija! Engem most oktatott ki a sógórnőm hogy nem jól kötöm a kendőt a gyereknek fel!Elfogadom a kritikát és a segítséget,de amilyen hangnemben előadta,na az esett szarul!Ember vagyok én is a fenébe is!(bocsi még mindig puffogok)

Na az ilyen rokonokra való tekintettel döntöttem úgy,hogy nem lesz szülinapi nagy bulizás!Elegem van abból hogy én itt jótékonykodok,aztán meg az irigy pofájukat viseljem el órákon át.Mert ezt meg azt megnézni nagyon szeretnek ám az ember udvarán.Terveztem pedig egy tuti bográcsozást,de minek?Nekem van a legtöbb dolgom ebben a családban,mégis engem fikáznak mindig.Talán a korom miatt.Vagy tényleg kis béna lennék a gyerekemhez?Na majd egyszer ha megismertek eldöntitek.De nem érzem magam annak.Hibázok én is,de most pláne ezer fele a fejem.Szóval lazán adom majd elő.Aki eljön kap enni inni,de nem csinálok nagy felhajtást.
Bocsi de ezt jó volt leírjam nektek!

Vokeszti: Szupik a szülinapi képek! Élvezték a gyerkők az ugrálóvárat?

Vali:tényleg igaza van a lakásüggyel kapcsolatban Zsunak!Tényleg nagyon érdemes szétnézni!De tudom én hogy ezen vagytok!

Elújságolom még(most megint ráérek) hogy 4-es lett az énekvizsgám ma!
És hogy Fannika milyen édesen egy helyre megy mindig kakálni! Odamegy,szuszizik kettőt,aztán már nyomja is a drágám,és mikor végzett annyit csinál hogy pfffüüü.(mert mindig mondtam neki mikor kivettem a kakás peslust alóla hogy pfü de büdi van)Megmutatja hol a tik-tak.Ha mondom neki hogy csukd be a szemed,egy pillanatra becsukja.És ami nagyon meghat mindig ahogy adja a puszit,és ahogy simogat.Viszont tud ám hisztizni is.Kifeszíti magát a babakocsiban és kész.Akaratos kis fruska.De imádjuk!És nagyon érzékeny kis lelkű.Megszerette a hintát.Először reszketett benne.De már imádja.Meg kellett érnie rá.Ma viszont már együtt toltuk a babakocsit.Na jó elég belőlem ennyi!Jó éjt mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Azt hiszem ma negatív rekordot döntöttünk a hsz-ek mennyiségét illettően :shock:

Babetta: Na te sem tettél túl sokat azért, hogy legyen mit olvasni :wink:

Boscó: Gratula az énekvizsgához :D
Nem irigyellek a rokonok miatt :( Ilyenkor mindig elgondolokozom, hogy talán jobb is, hogy nekünk senki sincs a közelben, mert így nem beszélnek bele a mindennapjainkba, viszont van mikor jól jönne egy kis segítség vagy bébisintérkedés.

Fannika copfaiban mindig hosszasan gyönyörködöm, annyira édeipofa vele :)

Mariannka: Tényleg írhattál volna pár sort magatokról, és persze képeket is várunk a nagyfiúról :)

Csajok, én most a 4 nap alatt nem leszek, holnap keresztelő mind a két gyerkőcnek, aztán itt lesz anyósom 2 napig (talán eljutunk apával mozizni 8) ), kedden meg anyukámék jönnek.

Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét, és azért írjatok pár sort :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Boscó - megmondtad neki, hogy rosszul esett, ahogy előadta a dolgokat? Ne nyelj! :) Kivele!!! 8)

Mi is elutazunk, így mindenkinek tüneményes négynapos hétvégét kívánok!

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Vali!
Jövök, javítok a statisztikán! :wink:
Örülök, hogy jó lett a cytológia! :D Őszre meg csak elmúlik! Addig kell vele valamit csinálni? Természetgyógyászhoz nem akarsz vele menni?
Orthopédiára nekünk is kell majd menni, ez szerintem orvos-függő, hogy visszahív-e vagy sem, de nekünk ez még nagyon odébb van.
Keresztelőről hozzál majd sok-sok képet!

Livi!
Durva, ami Tüncivel történt! Én is biztos bepánikoltam volna! Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta, és nem lett baj!
A kiságyban én Keve kinőtt ruháit tárolom bezsákolva.

Eszti!
Előre is köszi az infót szállás ügyben! Közben rájöttem, hogy én szerbül is beszélek, úgyhogy majd azért nézegetek én is ezt-azt.

Cory!
Bilizős Liza nagyon édi!:D :D :D
Én lassan veszek egy bilit, és el is kezdjük az ismerkedést vele. Keve már szól, ha bekakilt, jön, és mondogatja, hogy tiszta, tiszta. Általában arra is válaszol, hogy kakilt-e már. Vagy azt mondja, hogy nem, és rázza hozzá a fejét, vagy azt, hogy kaka.
Pisigyűjtésben ügyes voltál! Azért a doki mondhatott volna ötletet, hogy hogy a legjobb az ilyesmit csinálni!

Eszter!
Hanna fogaihoz gratula! Anyukád hogy fogadta a hírt? :wink:
Szülinapi képek szuperek!!! Nekem az első a kedvencem! A kis főnök! :D
Hogy csinálod, hogy nem néz TV-t a lánykád? Keve ha tehetné, egész nap a reklámokat sasolná. Már négy hónaposan volt kedvence, amin mindig hangosan röhögött, de már új van, valami fejfájásos, amiben egy gumibaba ordít, na azt utánozza, de már a reklám elejétől, és nagyon elégedett, mikor a baba is megjelenik, és "mondja" amit ő "mondott". És mindezt úgy, hogy ha reklám van, általában ugrunk, és elkapcsolunk. A többi műsor nem érdekli.

Dorkababa!
Boldog születésnapot kívánunk!

Ildi!
Hát, igen. A főállású anyaságért a gyes összegét kapja a nő. Nem viszik túlzásba, de legalább munkaviszonynak számít.

Angi, Ildi!
Bor miatt nagyon irígy vagyok! Nekem július 23-án lesz két éve annak, hogy utóljára ittam! (Azt mondják, hogy az alkoholisták tudják csak a pontos dátumát az utolsó italnak. :lol: )

Tünde!
Patríciának jobbulást!

Boscó!
Sógornőd: :evil: Az a baj a sógornőkkel, hogy ha az ember visszaszól, akkor a férjét már két tűz közé állítja. :?
Keve bulijára az enyém nem jött el, de oda se szólt, hogy "Bocs, mégsem jövök." Persze se ő, se apósom nem talált még ide egyszer sem, mióta megszületett a Keve. Mi baj van a koroddal?
Énekvizsgához nagy gratula!!! Látom Fannika is készül már rá! :D Egyre szebb a te lánykád is! :D

Én mindjárt fölrobbanok! Attila azzal jött haza próbáról, hogy az egyik csaj, aki 16 hetes terhes és mellesleg jóban is vagyunk, együtt nőttünk föl, Kevének akarja hívni a gyerekét!!!

Innentől csak akkor olvassátok, ha épp unatkoztok, egyébként ugorjatok! Előre is bocs! :oops: :wink:

Ígértem a múltkor rémtörténetet. Most leírom.
Elballagtunk egy márciusi estén a közeli Erste bankba pénzért, de az automata nem adta ki, csak kiírta, hogy vegyem el. Még onnan fölhívtam a számot, ami ki van írva, ahol röpke negyed óra alatt közölték, hogy nincs pénz a gépben, és az összeg nem kerül levonásra. Átmentünk máshova, kivettük a pénzt. Kevésnek találtam a maradékot, de gondoltam, hogy a fizetésem még nincs a számlán. Múlt héten jött a havi elszámolás, amit még életemben nem néztem át. Most valami rámjött, és este előszedtem újra, és elkezdtem tételesen átnézni. És mit látok? Két egymás alatti sorban 100 ezer Ft mínuszt!!! Másnap a bankban kezdtem, háromnegyed óra alatt írtak egy panaszbejelentést, amire a 440 Ft kezelési költséget (mert ugye azt is levonták kétszer) nem akarták ráírni, csak többszöri felszólításra. Másnap telefonáltak, hogy utalják a pénzt. Persze az "elnézést" szó egyszer sem hangzott el a szájukból!!!

Panaszkodtatok, hogy nem írunk, úgyhogy még folytatom. Írok jót is!

Elküldtek fejtágításra múlt hétvégére Lakitelekre. Baromi dühös voltam érte, hogy a szoptatás sem ment fel, sőt, így az eredeti 10 ezer Ft helyett 20-at kellett befizetni, mert Attila is jött. Mikor elindultunk, eldöntöttem, hogy márpedig én jól fogom magam érezni! és sikerült! Néhány előadásról ellógtam, a többinek a nagy része érdekes és színvonalas volt! Az idő szuper volt, a kaja meg fantasztikus! Ja! És az egész egy hatalmas és gyönyörű parkban volt, mindjárt teszek föl képeket is.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Kép tűzrakóhely Kép Kép Kép kápolna a parkban Kép Ez vette körbe a játszóteret Kép játszótér Kép masiniszta Kép mini-golf Kép Ebben a házban laktunk

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok

Most csak egy névnapost ugrottam be köszönteni, késöbb majd jövök.

VALI SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!!!!
(remélem most tartod)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Livi:
tök jó, hogy még mindig ennyi tejed van és, hogy Tünci el is fogadja!!!! :)

Lidke:
jók a képek!
Nem semmi a bankos történet! nekem egyszer elnyelte a kártyámat az automata (elromlott) és új kártyát kellett csináltatni 3000,-ért, mert nem adták vissza a régit...

Boscó:
Fannika még mindig gyönyörű és édes a copfjaival!! :)
tényleg ne idegesítsd magad a rokonok miatt, ha ilyenek, akkor meg főleg ne szolgáld ki őket! elég Neked a kis családod!!
Az meg eszedbe se jusson, hogy nem vagy jó anyukája Fanninak!!!! Biztos irigyek Rátok.
Gratulálok az énekhez!!
Mikor ismerhetünk meg személyesen? Mikor jöttök errefelé?

Ildi:
1 üveg bortól nagyon jól kellett Magatokat érezni! :D :wink:
Én még Donovalyban nem voltam, de a Tátra szép így tavasszal!!!
Megint tervezel valamit? :P

Bilizés:
Dorina is 1 éves kora körül már jelezte, ha bekakilt (ha nem éreztem volna... :) ), erre még mindig a pellusba kakál :?
remélem Bettus hamarabb fog átállni, most nyáron én is megmutatom neki, hátha...
Ehhez mindenkinek sok sikert!

Mi is kirándulgatunk a 4 napban, Mindenkinek Jó Pihit!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tegnapra boldog Mariann - napot az illetékeseknek, ha most tartják. Egyikőjük se jön túl gyakran...

Vali, boldog névnapot!!! (ez is van többször is egy évben? )

Talis bébikék gyönyörűségek, bilizős Liza nagyon ott van, nagyon szép csaj! Copfos Fanni zabbantanivaló szépség, Keve cukipofa.

Keresztelőkről dobjátok a képeket! Kirándulók érezzék jól magukat, lássanak sok szépet, és mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét!

Lezsibbadtam egy pillanatra, mikor Tünciről olvastam. Örülök, hogy csak a füstje volt nagy!

Boscó, nagy - nagy gratula!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde:nincs semmi baj a korommal,csak szerintem 36 évesen a (sógórnőm ennyi idős) úgy gondolja hogy én ennyi idősen( 24) még nem igazán tudok annyit a gyermeknevelésről mint amennyit kellene!Pedig hidd el, nem akarok nagyarcnak tűnni,de többet tudok róla mint ő!Na mindegy! nem érdekel!Le kell sz@rni!Majd egy nyári talin számíthattok ránk is! :lol:

Fannika köszöni a dícséreteket! :lol:

Melitta:valószínű hogy eljön annak is az ideje amikor ÉN kikelek magamból!Na akkor lesz csak nemulass! :lol: :lol:

Lidke:Nem semmi ez a pénzes sztorid! Viszont nagyon szép helyen voltatok!És édes a kis családod!
Vendég

Csak hogy ne meredjünk feledésbe és javitsunk a statisztikán mi is :lol:
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Kukk, de csak gyorsan, mert hulla vagyok :roll:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, én nem is tudom, hogy van-e máskor is a naptárban :oops:

Keresztelő tök jól sikerült, Aliz sem balhézta végig, pedig nagyon tartottam tőle. Képeket mi nem csináltunk, csak a rokonság, de remélem, hogy előbb-utóbb eljutnak hozzánk is. Akkor majd dobok fel párat.

Holnap megyünk le a Balcsira, az is jó kis húzós nap lesz :roll:

Jó volt nézegetni a képeket, jövő héten remélem mindenki hoz még egy csomót, amik a most hétvégi nagy kiruccanásokon készülnek majd :) :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok,

tyűűűű, itt aztán pörögnek az események :? Na, sebaj, ez várható volt :wink:

Nekünki is jó kis eseménydús napjaink vannak, de nem utaztunk sehova.

Ma, Boscóék hozták kutyakiállításra Boscó kutyust ide, Nyíregyre. Szuper programnak ígérkezett, hisze Botond úgyis odavan a vau-vau-kért. Igen ám, de jött az eső, ami épp csak addig esett olyan mértékben, hogy hazazavarjon bennünket. Azért pár szót így is tudtunk váltani Ágival, na, meg a bébik is ismerkedtek egymással, íme a képek:

Képeket vmiért nem tudom felrakni, na, majd próbálkozom még :? Meg hozok tegnapi képeket is. A Vadasparkban voltunk. Botinak vannak új kedvenc állatai: a fóka és a zsiráf :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nem mondom... nem vittük túlzásba tegnap az irást... :D:D

Anita!
Te vagy a nap megmentője... azért ilyen se volt még szerintem,hogy csak egy hsz volt 1 nap...
A képeket várom. :D

Lidke!
Hanna nem néz tv-t. Nem csináltam érte semmit. :D Nem köti le. A zene annál inkább. :D Imádja ki-be kapcsolni a hifit. :D És rázza a seggit rá rendesen. :D:D

Tünde!
Hogy vagytok? A héten összehozzuk a randit? :D

Boscó!
Hát, szerintem az ember soha nem lehet elég öreg a gyerekneveléshez, mert akkor is tud jönni egy matuzsálem, aki régebbóta csinálja, mint mi. :D:D De akkor is TE tudod a legjobban,h ogy mi jó Fanninak, mert a TE lányod és nem az övé!!!!!! Én tuti elküldeném a francba, mivel ha rokon, ha nem SEMMI köze ahhoz, hogy te mit-hogy csinálsz a gyerekkel!!!!!! Én mondjuk eddig is elküldtem mindenkit, ha ilyesmivel jöttek... abba is hagyták elég hamar. :D KITARTÁST!!!!!

Nálunk semmi extra nem történt... azon kivül, hogy anyám ismét elődadta magát, de ezt már le se irom...
Hanna egyre nagyobb távolságokat tesz meg egyedül. :D Nagyon élvezem. :D:D Olyan ügyin csinálja. És kezd erőszakos is lenni, no meg nehezebben viseli a tiltást. Hát, most fogjuk szerintem összeakasztani a szarvainakt, azt meglássuk, hogy a bak, vagy a kos szarva az erősebb. :D:D:D:D

Kellemes, sétáloós napot mindenkinek!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sehol senki, akkor majd én töltöm az oldalt :lol:

Férj elutazott meccsre, így sajna ráérek, míg pici fiam alszik. (Szegénykére ráfér a remek éjszaka után :?) Felül kibújt a nagy örlők kivételével az összes fogacska, viszont alul még egy metsző is hiányzik, nem is beszélve a két szemfogról :shock:

Mútkor szépséges Natikát elfelejtettem megdicsizni :oops:, pedig csuda édesen illatozza az orgonát a kis kendőjében :D

Azt is elfelejtettem tegnap, hogy tündér Fanni az életben még szépségesebb, mint a képeken, pedig hát ott sem semmi :D

Na, akkor képek! Fanni és Boti:

Szia széplány :D
Kép

Anya, szabad megfognom Boti kezét?
Kép

Tyűűű Boti, neked aztán jó nagy kezed van :D
Kép

Fanni kacérkodik Botival, aki elszégyelli magát :D (így szokott sumákolni, lesütött szemekkel :D)

Kép

Persze a fiam, alig akar újabban a gépbe nézni...

Boscó, na, hogy sikerült a kiállítás?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Akkor még folytatom :D

Nekem is van belépőjegyem... :D
Kép

.... és olyan büszke vagyok rá
Kép

Felmászok erre a padra
Kép

Na, én inkább ezt az állatot nézem meg :D
Kép

Épp a Láma mellett kell autókázni :roll: :wink: :D
Kép

Sóstó - beindították a szökőkutat....
Boti persze szívesen csobbanna egyet :wink:
Kép

Sajnos, nem volt nagyobb bot :shock: (favorit a bot, persze)
Kép

Kukucs- ez is új mánia, így szemléli a fiam a világot :D
Kép

Kép

Kép

Jó sok volt, bocsika :D, de legalább gyűlik a hsz az oldalon :wink:

További kellemes napokat!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint