Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, igenis lenyugszom, ha írjátok! :lol:

Robcsi, nagyon helyes mind a kiscsaj, mind a pocód! Remélem, majd kapunk képeket a 4D-sről! :wink:

Kókusz, nagyon szép és erős pozitív a teszted, ezen nem kell paráznod, a lényeg, hogy meg is maradjon a picike, úgyhogy drukkhalom! :)
Vendég

Sziasztok

Huu köszi a sok drukkot lányok, nagyon jólesik .... még a hőmérősből is átjöttetek .... tökre jólesik :)

Eléggé fáj a hasam. Kora este aludnom kellett egyet mert már hazafelé a férjem mellett elaludtam az autóban. Nem tudom megmarad e ez a baba, de ha nem akkor is boldog vagyok :) Köszi mindenkinek mégegyszer!
kokusz

Robcsi elfelejtettem írni, a lányod csoda cuki ebben a napszemüvegben ... és a hasad is szép még így rózsaszínben is :)
kokusz

Szia Tontica!
Bocs hogy ide írok,de eljöttél a másik topikból és csak itt talállak meg.Szóval megcsináltattam a chorionbiopsziát,orvosilag nem volt indokolt,de a magam megnyugtatására belevágtam.Megvan az eredmény: kisfiú és minden oké :lol: Ma láttam ultrahangon 15cm és nagyon aranyos!Látom veletek is minden oké!

puszi

A többieket ismeretlenűl is üdvözlöm és mielöbbi babázást kívánok mindenkinek!!!
sütõtök

...továbbra is feszülten figyelek! :wink:

Kokusz!
Kiugrasztottál a bokorból! :shock: :lol: Azért én nagyon bizkodom, az én Gergő fiam is ilyen vérezgetéses Clearblue volt... 8) :lol:

A többieknek is nagyon szorkulok, ha valakinek kétsége lett volna! :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok

Bali köszike :) remélem jól vagytok!

Én úgy érzem ez a baba nem akar velünk maradni, mostmár mensises vérzek sajnos. De nem vagyok szomorú :) azért köszi lányok mindent.
kokusz

Sziasztok!

Kokusz!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kókusz, sajnálom. A következő ciklusban már a peteéréstől kellene szedned a progit. Tesztet már nem is csináltál?

Ancsa, jó hogy te is előbújtál! mi van veletek, mi volt a konzultáción? Írjál! Írjál! Írjál!

Köszönöm a Réka és a pocidícséreteket :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Ancsa, Robcsi ne sajnáljatok :) tényleg. Jól vagyok, boldog vagyok hogy legalább sikerülhet.

Ma reggel nem csináltam tesztet. Úgy gondoltam majd holnap még egyet csinálok, és ha nem erősödött a csík vagy egyáltalán nincs akkor abbahagyom az utrot.
kokusz

Kokusz: :cry: azert meg ne adjuk fol! Ha meg megis arra kerulne a sor akkor ezek utan emlekezni fog a terhessegre a szervezetet es hipp-hopp terhes leszel ujra!!!!

Bali: Hello, jol vagytok? Mar 7 honapos Nandi, hu hogy szalad az ido!!!

Sutotok: kulondok majd privit! Koszi hogy gondoltal ram, nagyon jol esik!

Athiz: latod nem csak Te vagy ilyen aggodos tipus, neked nem ugral a szived? :lol: Amugy en 31 hetesen mar marha nyugodt lennek!

Junko: ne kerj elnezest, teljesen megertem hogy nem vagy jo passzban, nagyon drukkolok a lombikhoz de ha Veled minden ok akkor elsore sikerulnie kell majd meglatod!!! En nagyon, nagyon "szorongok es aggodok" /lasd. lent kardiologus/ Erted is! :D

Gaby: Neked is hatalmas drukk megy de en nagyon bizom!!!

Monyo: olvastam mi volt a masik topikon es szerintem tedd azt amit jonak latsz, szerintem nagyon jo hogy el tudod engedni a temat es hogy nem erolteted az "eroltetett" szexet, neha mar nekem is a fulemen is az jon ki. :lol: Akkor kell azt csinalni amikor jol esik es kesz! :D

Angyal: drukk a betoneselyes honaphoz! :lol: Na de komolyan, nyugi most mar Ti jottok!

Robcsi: nagyon edi Reka ebben a szemuvegben es a Te pocid is nagyon edi, nem tul nagy, pont meret! :lol: Hogy alltok a fosos virussal, remelem mar kigyogyultatok! Rate azota is bilizik, sot tegnap meg ejjel is.

Voltam kardiologusnal ma reggel es a szivemmel semmi gond csak az idegeim jatszadoznak velem, azt mondta szorongok es ideges vagyok ezert ugral a szivem, en egy ilyen tipus vagyok, nem ihatok kavet, kolat (csak koffeinmenteset) nem ehetek csokit :cry: :cry: kakaot :cry: :roll: mi lesz velem igy?! :lol: :evil: Valami nyugtato teat ajanlott a terhesseg idejere aztan johet egy enyhe nyugtato, majd meglatjuk. Azert megnyugtato hogy egeszseges vagyok csak bolond! :lol:

Megfejtettuk az esti orrverzes nagy titkat, Rate tegnap leesett az agyrol vagy beverte az orrat a falba mert ejjel hallottam egy nagy huppanast es amikor berohantam a szobajaba az agyon ult es eppen akkor kezdett el folyni az orrabol a ver, fel perc alatt elontott mindent aztan egy perc alatt elallt. Szoval nem a feje a bibis hanem az orrocskaja! :D :roll:

Jaj, holnap 16. het, ez az a nap amit jo lenne atugrani! Pont ezen a napon szultem meg a kisfiamat. :cry: Lehet egy nappal elobbre allitom holnap a tickeremet! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Tontika! ne izgulj, most nem lesz semmi baj!

Kókusz basszus! :evil: örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz!
Vendég

Tontica, én attól a perctől kezdve féltem a 13. héttől amikor 2 csíkos lett a tesztem. Aztán szerencsére nem történt semmi, és veled sem fog SEMMI ROSSZ TÖRTÉNNI!
Réka fosizása talán 1,5-2 napig tartott, de nem volt olyan vészes.
Örülök, hogy semmi szívbajod nincs. :wink:

Kép
Kép
robcsi03

ATHIZ!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Kókusz, sajnálom, viszont tényleg azért jó hír is, ha netán tényleg most nem maradna meg a babus, a köv. ciklusodban szinte tutira meglesz! Ez megfigyeléseken alapul. :wink: :D

Ancsa, azért néha írogass, bár tudom, nincs sok minden azon kívül, hogy várakozó állásponton vagytok! De remélem, hamarosan most már beteljesedik az álmod! :D

Tonti, hát nem irigyellek, se kávé, se kakaó, meg más fincsiségek, de én azért biztosan csalnék. :lol:
Rate meg vigyázzon a kis orrára, ne hozza a frászt szegény anyukájára! :)
A 16. héttől meg ne félj, minden rendben lesz a két kis picúrral, azért költöztek be hozzád, hogy még sok aggódnivalód legyen, ha nekik is egyszerre vérzik majd a nózijuk! :wink: :lol:

Bettike, köszönöm a köszöntést, nagyon kedves tőled! A mai napon még csak az apukám és anyukám köszöntöttek, valahogy másnak nem jutottam eszébe (és itt a családomra célzok!) :cry: .
Te hogy vagy? Végül mikor döntesz, hogy próbálkoztok-e tovább?

Pusza mindenkinek
Vendég

Kókusz,
:( :( :(

Ha valóban így van, továbbra is azt mondom, nézess már egy hcg-t, hogy akkor ez most mi volt, jó volna tudni!
angel37

Athiz! Köszi a kérdésed! Tegnap vettem be az utolsó Closyt-t szóval lassan a próbálkozás kellős közepében leszünk!
Egyébként erre való az iwiw! :lol:
És ha netalántán nem jön össze most, akkor is próbálkozunk tovább! Ha akar jönni hagy jöjjön! :lol:

Kép
bettike
Eger

AThiz!

Boldog NÉvnapot! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nem tüntem ám el teljesen,és mostantól remélhetőleg gyakrabban tudok jönni.Csak még van kb.10 oldalnyi bepótolni valóm.Mindenesetre igyekszem visszaolvasni.A m

Kókusz!
Nagyon örültem,mikor olvastam a pozitív tesztedet:és remélem,hogy holnap is dupla csíkos lesz.Az mindenesetre jó,hogy nem vagy elkenődve a vérzés miatt,és ha most mégse jött össze,következő hónapra nagy segítség lesz,hogy már legalább hiszel,és hihetsz benne,hogy tényleg sikerülhet :)

Athiz!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Anyapoc!
Bármikor szívesen látunk ám benneteket :wink: :D

Tontica!
Olyan jó,hogy már itt tartasz.Örülök,hogy minden rendben a szíveddel.És biztos ha túl leszel ezen a pár napon,nyugodtabb leszel,és nem fog úgy kalimpálni a szivecskéd.
Csokiról lemondani :roll:

Bettike!
Hát akkor mindent bele :!: :)

Robcsi!
Hihetetlen,hogy már te is a 25.héten tartasz.Nagyon repül az idő,bár tudom az ember várandósan ezt nem így érzi.

Ancsa!
Most néztem meg jobban a tickered,és megdöbbentett.Már tényleg 3 éve,és 6 hónapja próbálkoztok?Hát szívből kívánom,hogy minél előbb sikerüljön.

Bali!
Nándi baba ül már?Hány fogatok van?Nagyon megéreztétek,mikor jöttek?(bocs ha már írtad,de a visszaolvasásba kicsit lemaradtam.

Akit most kihagytam bocsánat,megpróbálok jobban képbe kerülni,hogy kivel mi történt még az elmúlt 1 hónapban.Aztán majd írok magunkról is.:D

KépKép
takido

Boni, köszönöm neked is!

Bettike, akkor nagyon drukkolok nektek, hogy már most összejöjjön!

Puszika
Vendég

Takido, de jó újra itt látni! Gerda is már egy kis hölgy, tegyél fel róla képeket.
Egyébként fura, de nagyon gyorsan mennek a hetek már mindjárt itt a vége, amit egy részről nagyon várok, hogy megfoghassam ezt a kis rugdalózót, más részről most ez még az a jó "rész" a terhességből :lol:
Meg sajnálom is, hogy ilyen hamar telik, mert valószínűleg több nem lesz, hacsak apa be nem váltja az ígéretét és addig gyártja a kölköket amíg 1 fiút nem tud csinálni :lol:

Athiz, nagyon boldog névnapot!

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!
Én is kívánok neked nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!! :D
Kép
Már csak 64nap!De jó,de jó,de jó...
És köszönöm!!!! :D

Takido!
Igen,sajnos már annyi! :(

Igaz hogy nem vagyok egy sűrűn ide járos lakó,de azért szívesen néznék képeket!!!!!!
Anyapoc Villőét is megnézem egy nap többször is,meg kattintok is néha! :wink:
Bali csoda szép Nándi babája is biztos nagy már!?
Szilit is régen láttam...
Gerda baba???

Kép
Kép
ancsa81

Szia Takido, klassz, hogy néha bekuksizol, habár tudom, hogy nagyon elfoglalt lehetsz mostanság. :wink: Puszi a kicsi Gerdának!

Robcsi, Ancsa, nektek is nagyon köszönöm a köszöntést!

Ancsa, már úgyis akartam képet pakolni Sziliről, ígérem, nemsokára ez is meglesz, úgyhogy légyszi, gyere, és nézz be ide sűrűn! :D

Puszkány
Vendég

Robcsi!
Ez ismerős.Én is elgondolkodok néha,hogy milyen kár,hogy vége,én nagyon szerettem azt a kilenc hónapot.persze voltak nehézségei,de akkor is nagyon csodálatos egy időszak.Persze már nagyon érdekelt a kis lakó :D ,meg akkor nyugszik meg az ember 100%-san,mikor a kezébe adják,és tényleg látja,hogy minden rendben vele.És ez a hihetetlen fejlődés,ami idekint végbemegy,ahogy napról,napra ügyesedik :lol:
Mostanában gondolkodtam el azon is,hogy a 2.terhesség már teljesen más lesz.nem lesz annyi időm kettőnkkel foglalkozni,és kiélvezni minden percét...De kíváncsian várom mások tapasztalatait :)

Kérésetekre néhány friss kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
takido

Tündéri ez a baba, főleg, ahol alszik! Gyönyörű!

Na jó, akkor én is felteszem a képeket Szilimről, ha nem bánjátok:

Kép Kép

Ez a két kép tegnap készült, amikor apa hazajött egy napszemcsivel, amit nekem szánt, de Szilinek olyan jól áll, hogy gyorsan el is kobozta anyutól. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma kirándulni voltunk a tantestülettel :),úgyhogy mindenről lemaradtam. :roll:
Voltunk Nádasdladányban,Móron.Tácon és Pákozdon :).Jó volt,de a múzeumokból sok, a beszélgetésből kevés :D!

Akkor a teljesség igánye nélkül :):

Kokusz

Azért ebből még bmi lehet :wink:!Én nem adom fel,mensi ide vagy oda :).

Athiz

Boldog névnapot (most azt sem tudom,mi az,de mindjárt megnézem :oops:) :)!Szili is dögös a napszemüvegben :)!

Tontica

Örülök,hogy Rate rendben van és a szíved is :wink:!Ma éjjel Villőnek is vérzett az orra. :( Este nekiesett az ágytámlának,igaz hátul ütötte be a fejét,így nem tudom,attól volt,de neki csak pár csepp... :roll:

Takido

Nagyon szép lány Gerda nagylány :).Olyan édi a fülbivel :).OK,OK,megyünk,csak még nem tudom,mikor,mert nyakamon az érettségi... :? De tutira összeszervezzük :).

Ancsa

Jujj,akkor hamarosan érted is lehet úgy istenigazából drukkolni!!!! :) Veszed a mintákat? :wink:
Akkor Te vagy az a.... :):):)!Ha egyre gondolunk kattintás címén...El nem tudtam képzelni,ki lehet az.... :shock:

Na megyek rendbetenni magam az egész napos izzadás után :?....

anyapoc

Na sziasztok

Tontica nem adtam még fel, majd talán holnap reggel :) Azlért az jó hír hogy nincs baj a szíveddel .... mondjuk csoki nélkül én nem bírnám, dehát a babákért bármit. Ja és ne izgulj a holnap miatt ... minden rendben lesz meglátod.

Boniko igyekszem :)

Athiz úgy legyen :) ja és boldog návnapot kívánok én is. Szili nagyon helyes kisfiú :)

Angel nem fog menni a hcg .... elutazom holnap és csak kedden jövök haza.

Takido :) köszönöm szépen, igazad van, mostmár hiszek benne.
Gerda tündéri kiscsaj :)

Ancsa de jó látni téged is :) régen jártál erre. Hogy vagy?

Anyapoc klassz helyeken jártatok. Biztos jó volt. Bár a sok múzeum engem sem annyira kötne le aszem.
Köszi hogy így szurkolsz nekem annyira jólesik. Bár ma már elég rendesen véreztem.

Szerintetek holnap reggel még csináljak tesztet vagy teljesen felesleges? Nem tudom ....
kokusz

Kókusz! Szia! már nem barnázol? szerintem csinálj egy tesztet,lgalább látod mi van. kitartás!
Vendég

Kokusz

Az utro miatt szt csinálj.Mert vérzés ide vagy oda,ha a teszt nem halványul,vagy negatív,akkor dugjad :).Na meg aztán nem ártana ünneoek után egy UH... :roll:

anyapoc

Anyapoc!
Oó!Remélem a mondatod vége nem valami csúnya akart lenni??? :shock:Egy barátnőm kislánya miatt szoktam menni(szinte egész nap :oops: :lol: )Aztán egyszer kiszúrtam a felső sorban őt is!Azóta kattintgatok!

Takido!
Jajjj,nagyon édes Gerda baba!!!! :D :D :D :D :D És az a Snoopys ruci.. :D Nagggggyon csini! :D

Athiz!
Felköszöntött a család?
Milyen szívtipró Szili a szemüvegben!!! :lol: :wink: Nagyon helyes kisfiú!!!
Jártok oviba?(nem emlékszem,ne haragudj! :oops: )

Kokusz!
:D
Jól vagyok,köszönöm!Kicsit már türelmetlenül! :oops:
Én kiváncsiságból megcsinálnám a tesztet holnap!Még drukkolok én is!

Angel!
Hogy vagy?Mikor mentek nyaralni?

Junko!
Sajnálom hogy rossz lett az eredmény! :( Sok-sok drukk a lombikhoz!

Kép
Kép
ancsa81

Anyapoc oké ... az uh már meg van beszélve a dokival. Azt mindenképpen akar csinálni szerdán. Köszike, akkor majd reggel jelentkezem :)

Boniko nem barnázok ... vérzek ... de azért reggel teszt. És köszi neked is :)
kokusz

Kokusz

Akkor várunk :wink:!

Ancsa

Jaj,dehogy,talán azt írtam volna,hogy pernahajder :lol: :lol: ...mit agyaltam össze,hogy ki lehet,aki szavaz állandóan Villőre :D!Mindig kattintok,aztán kiírja,hogy már szavaztak rá :shock: ...
Minden esetre köszönöm,sajna én nem mindig jutok oda :?...
Kerestem a nagyfiadat,aszittem miatta mész,átlapoztam az egész Lurkó kategóriát :shock: ,de nem találtam :lol: ...most már tudom,miért.De találtam egy kisfiút,aki kétszer szerepel(szerintem)... :? Szl köszi !!!!

anyapoc

Sziasztok!

Bízom benne, hogy mielőbb megoldódik nálunk ez a net-probléma! :x

Junko, Angel! :wink:
Nagyon, nagyon drukkolok nektek a nyárra!!

Kokusz!
Akkor holnap reggel teszt?
Drukk, hogy rendben legyen minden!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Hu!Akkor megnyugodtam!! :D Azt hittem haragszol!Majd igyekszem nem előzni! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

takidó gyönyörű a kicsi Gerda!

Athiz! nem tom eldönteni, hogy TOntika fiába, vagy Szilibe legyek é szerelmes! de ikerlányokat fogok szülni, oszt most lefoglalom mindkét kissrácot! :mrgreen:

Kókusz mi a helyzet? teszteltél?

Anyapoc hol lehet szavazni Villőre?
Vendég

Jo reggelt!

Varom Kokuszt a johirekkel mert mindjart mennem kell es csak du. jovunk haza igy Kokusz legyszike jelentkezz!!!

Takido ugy megorultem hogy jelentkeztel, mondanom se kell hogy Gerda egy alom, biztos nagyon jo kisbaba, most mar hagy aludni? :wink: Mar a masodik babarol gondolkodsz? :lol:

Athiz: Szili nagyon edi ebben a napszemuvegben, vagany kiscsavo! :D

Boniko ezt Neked mert el akarsz partolni a fiamtol: :lol:
Kép

Most mennem kell oltozni es oltoztetni!

KépKép
KépKép
tontica

Ezt meg Papi kuldi Nektek: :lol:
Kép
Legyen szep napotok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Jók a képek! :lol: dehogy pártolok, csaka lányaimnak foglalom le a fiad, meg AThiz fiát!
Vendég

Athiz, Tontica
nagyon helyes kisfickók :P :wink:

Kókusz???

Kép
gaby25

Sziasztok

Hát szóval a csík nem erősödött, de azt sem mondhatom hogy egyértelműen negatív .... :) úgyhogy nemtom. Várok és szerdán uh.
kokusz

Kókusz
de nem is halványodot??? képet!!!

Kép
gaby25

Gaby nem tudom .... másfajtát csináltam ... de én nem fűzök hozzá sok reményt
kokusz

Helló!

Köszi mindenkinek a kedves dícséretet, ami Szilárdot illeti.
Szerintem nagyon helyesek a topicos gyerkőcök! :wink: Az összes!

Kókusz, azért azt el kell, hogy mondjam, hogy az én pozitív tesztem sem lett még 4 nap múlva sem erősebb, legalábbis szinte alig észrevehetően. Úgyhogy ez még mindig nem jelent semmit! :) Mindenesetre további drukkjaim tiéd!

Pusszantás nektek
Vendég

kókusz hívd már felaz orvosod, nem hiszem el, hogy tényleg csak szerdán mehetsz, aha pozitív ateszted és vérzel! :evil:
Vendég

Kokusz ez jo!!! Orulok!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

boniko, úgysem látna semmit .... és ma elutazunk nemsokára

Tontica hát én még azért annyira nem tudok, szerintem nem marad meg
kokusz

kókusz akkor extra drukkokat küldök NEKED!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Kokusz!!!!

szuper,hogy pozitív a teszt,dugdosd csak az utrot,a doki sem tudna mást mondani :).Reméljük,hogy szerdán már lát is valamit.Ha gyengébb nem lett,akkor még talán van miért drukkolni :wink: (hozzátéve ,hogy ugye a HCG lassan ürül ki... :( )

Boniko

Megpróbálom belinkelni az adott oldalt :).
http://www.bastiano.hu/index.php?todo=s ... rszam=1296
Köszi,ha zavazol :oops: ....

anyapoc

Ezt muszáj megmutatnom...

Villő határidőnaplót vezet :lol: ...

Kép

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?