Kokusz: azert meg ne adjuk fol! Ha meg megis arra kerulne a sor akkor ezek utan emlekezni fog a terhessegre a szervezetet es hipp-hopp terhes leszel ujra!!!!
Bali: Hello, jol vagytok? Mar 7 honapos Nandi, hu hogy szalad az ido!!!
Sutotok: kulondok majd privit! Koszi hogy gondoltal ram, nagyon jol esik!
Athiz: latod nem csak Te vagy ilyen aggodos tipus, neked nem ugral a szived?
Amugy en 31 hetesen mar marha nyugodt lennek!
Junko: ne kerj elnezest, teljesen megertem hogy nem vagy jo passzban, nagyon drukkolok a lombikhoz de ha Veled minden ok akkor elsore sikerulnie kell majd meglatod!!! En nagyon, nagyon "szorongok es aggodok" /lasd. lent kardiologus/ Erted is!
Gaby: Neked is hatalmas drukk megy de en nagyon bizom!!!
Monyo: olvastam mi volt a masik topikon es szerintem tedd azt amit jonak latsz, szerintem nagyon jo hogy el tudod engedni a temat es hogy nem erolteted az "eroltetett" szexet, neha mar nekem is a fulemen is az jon ki.
Akkor kell azt csinalni amikor jol esik es kesz!
Angyal: drukk a betoneselyes honaphoz!
Na de komolyan, nyugi most mar Ti jottok!
Robcsi: nagyon edi Reka ebben a szemuvegben es a Te pocid is nagyon edi, nem tul nagy, pont meret!
Hogy alltok a fosos virussal, remelem mar kigyogyultatok! Rate azota is bilizik, sot tegnap meg ejjel is.
Voltam kardiologusnal ma reggel es a szivemmel semmi gond csak az idegeim jatszadoznak velem, azt mondta szorongok es ideges vagyok ezert ugral a szivem, en egy ilyen tipus vagyok, nem ihatok kavet, kolat (csak koffeinmenteset) nem ehetek csokit
kakaot
mi lesz velem igy?!
Valami nyugtato teat ajanlott a terhesseg idejere aztan johet egy enyhe nyugtato, majd meglatjuk. Azert megnyugtato hogy egeszseges vagyok csak bolond!
Megfejtettuk az esti orrverzes nagy titkat, Rate tegnap leesett az agyrol vagy beverte az orrat a falba mert ejjel hallottam egy nagy huppanast es amikor berohantam a szobajaba az agyon ult es eppen akkor kezdett el folyni az orrabol a ver, fel perc alatt elontott mindent aztan egy perc alatt elallt. Szoval nem a feje a bibis hanem az orrocskaja!
Jaj, holnap 16. het, ez az a nap amit jo lenne atugrani! Pont ezen a napon szultem meg a kisfiamat.
Lehet egy nappal elobbre allitom holnap a tickeremet!