Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok!

gyors helyzetjelentés, aztán húzok a dolgomra!
Enéh ma 10(!)-kor kelt, és már megint alszik! De legalább már nem lázas. Szerencsére a kanalas orvosság bejön neki, így azzal nincs gond. Amúgy narancsos tic-tac íze van. Enni viszont továbbra se hajlandó. :(

Kati!
Itt az ominózus kép!

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Jocikám ma elég nyűgös, délelőtt több mint két órát aludt és most megint elszundított. Ma reggel feltűnt, hogy alul a metszőfogai mellett nemcsak az egyik, hanem mindkét oldalon ki van fehéredve az ínye, tehát megint egyszerre jön két fogacskája. Egészen biztosan ez a baja, mert mostanában a széklete is hígabb egy kicsit a szokásosnál és olykor még piros pöttyök is vannak a popsiján!

Sancsi: Először is Enéhnek is mielőbbi gyógyulást kívánok! Jocinak tegnap sima tölcsért kértem, mi édeset ettünk. Elég nehezen fanyalodott rá, az édeset biztosan szívesebben rágcsálta volna! :lol: Na majd legközelebb! :wink:

Julcsi: Igen, szeretek a kertben tenni-venni, ami azt jelenti, hogy virágot locsolok és füvet is nyírok, mert élvezem. Na persze van amikor a férjem megcsinálja. Veteményezéssel -paradicsom, paprika- próbálkoztunk néhány éve, de nem volt túl jó a terméshozam, pedig nagyon lelkiismeretesen gondoztuk a növényeket, talán a talaj nem a legmegfelelőbb erre a célra, így aztán következő évben már nem is próbálkoztunk, inkább befüvesítettük. Legalább lesz hol játszania Jocinak, ha egy kicsit nagyobb lesz. Írtad egyik nap, hogy kertes házról álmodoztok. Gondolom nem születésetek óta éltek Bp-en!? :roll: A tegnap készült képen a ti háztömbötök látható mögöttetek?

Edith: Remélem Kriszta már sokkal jobban van! Ha lesz egy kis időd, mindenképpen írj néhány sort!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jaj, képzeljétek! Joci reggel azzal szórakozott a kiságyban, hogy a rácshoz ütögette a fejét! És az a legaggasztóbb, hogy még élvezte is! :? :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Minden kis betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Sancsi: Remélem Enéh is hamarosan jobban lesz, és az étvágya is megjön és aztán behozza a lemaradást.

Edit: Kriszta jobban van?

Nálunk szép az idő és délután sétáltunk és a játszótéren voltunk, nagyon élveztük, holnapra is kirándulást tervezünk.

További szép hétvégét, gyógyuljatok meg és írjatok!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Lányok!

Kati!
Én budapesten születtem, és életemben ez a 2. hely ahol lakok! 18 évig ujpalotán laktam egy borzalmas 10 emeletes panellakótelep földszintjén! Anyukám volt a házmester!!! :evil:
A kapuból az első lakás volt a mienk, jobbról a szemétledobó, balról az átjáró!!! :evil: Olyan hideg volt, hogy frotír zokniba, és mackó nadrágba aludtunk!!! UTÁLTAM!!!!!!!
Ahoz képest ez a lakás maga a paradicsom. Itt mátyásföldön Egy 4 emeletes 20 lakásos ház 2. emeletén, fűtésszezonban legalább 25-28 fok van!!! Tudom hogy sokan azt mondjátok hogy ez rengeteg, de olyan hamar hozzá lehet szokni! Nehezen is viseljük amikor vége a fütésnek, és pár napra még visszatér a hűvős! Ugyanakkor nyáron meg nagyon kellemes az idő, ugyanis csak délután 6 kor éri el a nap az ablakunkat, és a kánikulából jól esik be jönni!! :lol:
A Párom viszont vidéken született, Nagykátán, és Nyáregyházán lakott egész addig amíg el nem csavartam a fejét! :lol: :oops: Biztos nehéz volt Neki megszokni a bezártságot! :roll:

A fénykép Áki iskolája előtt készült! Ebéd után mentem érte, és megkértem a barátnőmet, hogy fényképezzen le minket!

Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek! A beteg babáknak gyógyulást kívánok! Puszi Julcsi! Kép

Szegény Jocika! Nekünk még semmi jele a fogacskáknak!

bogyo75

Sziasztok!

MA már sokkal jobban volt/van Kriszta, az előző éjszakát is átaludta. Megébredt kétszer, míg én még nem voltam lefeküdve, de aztán reggel 3/4 8-ig nyomta. Így én is pihenhettem. :)

Ma is nagyon szép idő volt, de fújt a szél. Így kb félórát töltöttünk a játszótéren, mert azért nem tehetem meg, hoyg benn tartsam egész nap a lakásban, mert szegény olyankor tiszta ideg.

Julcsi, nincs szó arról, hoyg fel kellene szúrják, mert nem váladékos a gyulladás. És különben sem engedném, persze! Amúgy meg a sóval is félek, mert ha mégis van egy oici váladék, nagyobb bajt okozhat. Pontosan nem tudom megmagyarázni, de valaki mesélte, hoyg az anyukájának éppen ezzel sikerült kilyukasztani az ő dobhártyáját, amit aztán műtéttel kellett rendbehozni. Remélem, hoyg a gyógyszerek, amiket kap (AB+homeós bogyók+fülcsepp) meghozzák az eredményt.
Dávidka nagyon hasonlít rád! Én most láttam képet először rólad! :P

Sancsi, a mi AB-k is por volt, amit nekem kellett feloldani. De szerintem ez nem nagy dolog, hisz csak fel kell tölteni vízzwel a megjelölt vonalig.
remélem, hoyg ma már ti is jobban vagytok, gyors gyógyulást Enéhnek! :) Nagyon édi a tölcséres képen. :)

Kati, remélem, hoyg Jocinál is "csak" a fogacska miatt vannak ezek a tünetek. :) A rács miatt szerintem ne aggódj, azért csinálja, mert élvezi, és nem fáj neki. Én szoktam a homlokomat összekoccantani a Krisztáéval, azaz pakk-ozunk, és annyira élvezi! :)

Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Siralmas a helyzet ezen az oldalon!!! Vasárnap senki nem írt egy szót se!!! :cry:

Edit örülök, hogy Kriszta már jobban van! Igazad van, hogy nem tartod a lakásban, szerintem ha nincs láza, nyugodtan ki lehet vinni levegőzni a beteg gyereket!!!!

Képzeljétek megjött!!!! Úgyhogy a testem is úgy döntött, nem táplálja tovább Dávidkát!!! :cry: :cry: :cry:
Eddig éjszaka mindíg termelődött annyi tejci, hogy hajnalban megtudtam etetni, de most ki kellett mennem tápszert csinálni! :cry:

Éhes a babám! Folyt köv!

bogyo75

Na újra itt!
Kati csináltam Neked pár képet az ablakunkból! Kép Ezt látom, ha kinézek a konyhaablakon! Az a sárga épület ami a képen van, Anyukám is ott lakik! :lol:
Kép De sajnos ez az építkezés ennyire közel van hozzánk!!! Ez a mi erkélyünk!:(

Mindent egybe vetve, imádok itt lakni, de azért a kertesház még mindíg álmom!!!

Na Szép napot Mindenkinek!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok Lányok!

Nagyon el vagyok veszve, most is csak egy pillanatra kukkantottam be, hogy megirjam nektek, hogy nem felejtettelek el titeket, csak nincs egy szabad percem se.

Sajnos nincsen eleg tejcsim, ugyhogy potolni kell tapszerrel, pedig mindent megtettem. Iszom a laktoherb teat, szedtem homeopatias bogyokat, megse lett tobb. Raadasul ami van, azt se szivja ki teljesen a kis lusti, ugyhogy minden szopi utan fejek is es ami osszegyulik, odaadom neki egy etkezeskor szopi utan. A hasfajas sem mult el. Foleg az ejszakaink iszonyatosak. Tegnap is osszesen 2 orat aludtunk reggel 5-tol 7-ig, ugyhogy nagyon hulla vagyok. Majd ha egy kicsit rendezodtek a napjaink, megprobalok tobbet jelentkezni.

Addig is puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Bogyo, atkuldte neked valaki Lolli kepeit? Ne hari, hogy neked nem kuldtem el, de nem volt benne a cimed a cimtaradban es nem volt idom keresgelni. Remelem, nem haragszol emiatt.

KépKép
olive

Szia Olive,

de jó, hogy írtál! Minden jót nektek és vigyázz magatokra! A férjed már visszautazott? Ti mikor szeretnétek utazni?

Lenne egy kérdésem: Mikortól lehet nyers répát adni? Ez csak amiatt merült fel ma este bennem, mert salátát (pari, paprika, répa, cukkini, olívaolajjal és oregánóval) ettem és Réka nagyon megkívánta és adtam neki, később jöttem rá, hogy a nyers répa nem ajánlott.

Kép
Kép
etterke

Eszter, szerintem ez már nem lehet gond. Salátából én is szoktam nyers dolgokat adni Krisztának, bár eddig csak az uborka meg a paradicsom jött be neki. A lereszelt répát kiköpte. Turmixolva viszont (kis mennyiségben) kapott.

Amúgy Kriszta meggyógyult.

Olive, örülök, hoyg írtál! :) Sajnálom, hoyg még mindig pocifájós lLolli, és at is, hoyg nem elég a tejcsi, de fel a fejjel, az élet megy tovább majd akkor is, ha egyáltalán nem lesz szopi. természetesen, mindig tedd mellre, és hadd dolgozzon kicsit ő is a papiért, de ne ess abba a hibába, amit én követtem el anno. A depi sokkal rosszabb...
Tényleg hármasban vagytok még? Hamarosan, gondolom, ti isutaztok. Hogy álltok a hivatalos dolgok intézésével?

Kati, Zsuzsi, Mölli, merre? Puszi mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm írni, ugyanis nagy szervezkedésben voltam, mivel vasárnap Erdélybe utazunk 1 hétre, a férjem rokonaihoz. Eddig úgy volt, hogy nélkülünk megy, de vasárnap végül is addig kérlelt, míg ráálltam a dologra. :lol: Anyósom viszontlátása és a 10-12 órás autóút nem lelkesít, meg aztán tartok egy kicsit attól, hogy Joci nehezen fogja viselni a környezetváltozást, rosszak lesznek az éjszakáink, de egyébként bízom benne, hogy jól fogjuk érezni magunkat és hogy végre SZEMÉLYESEN IS MEGISMERKEDHETÜNK EDITHÉKKEL! :D :D :D
A szervezkedés pedig azért történt, mert Jocinak idáig nem csináltattunk útlevelet ( :oops: ) és most gyorsított eljárást kellett kérnünk, amihez be kellett mennünk Pestre a központi okmányirodába, mert Budaörsön, ahová tartozunk csak a jövő hétre ígérték, hogy elkészül. Itt a központiban már lehet, hogy csütörtökön is érte mehetek, de legkésőbb pénteken. A fényképezkedés elég kalandosra sikerült, végül a férjemnek a nyakába kellett ültetnie Jocit és le kellett guggolnia vele, hogy megfelelő legyen a portré. :lol:

Etterke: Nagyon szívesen segítenék, de fogalmam sincs, hogy mikortól kaphatnak a gyerkőcök nyers répát. Én eddig még kizárólag főzve adtam Jocinak. Hogy sikerült a vasárnapi kirándulás?

Olive: Először is nagyon boldog 1. hófordulót Lollikádnak! :D Látod, mostantól már nektek is "járnak" a havi köszöntések! :lol: Nagyon sajnállak a nehéz éjszakák miatt. Sokszor nekem is eszembe jut, hogy milyen kimerült voltam az első két hónapban. Aztán egyik napról a másikra Joci átaludta az éjszakát. Remélem, hogy Lollinál előbb úgy lesz. Gondolom nem kell mondanom, hogy ismerős a kevés a tejcsi dolog is. Én is mindent kipróbáltam annak idején, de nem értem el semmi hatást. :cry: Azért ne ess kétségbe. Tápszer mellett is erős és egészséges lesz a kislányod! :) Engem is érdekelne, hogy meddig maradtok még Mo-on. :roll:

Julcsi: Az a park nagyon kellemes lehet, amire kilátásotok nyílik az ablakból. Az építkezés miatt nagyon sajnállak benneteket, sok lehet a por és a zaj. De majd csak elkészülnek egyszer! Az utóbbi években a mi környékünkön is több építkezés folyt, itt a miénk is, szóval nekünk is kijutott belőle bőven már eddig is. (Igaz, a miénk ellen nincs semmi kifogásom! :wink: :lol: ) Ti mikor is utaztok Erdélybe az esküvőre? És hová? (Tudom, hogy valamikor májusban, csak azt nem, hogy pontosan mikor és hová. :oops: )

Nem sokkal ezelőtt voltunk a postán Jocival, feladtam a Pampers vonalkód-gyűjtő lapot, kíváncsi vagyok, hogy fogják-e majd küldeni a kiválasztott játékot cserébe. Mire hazaértünk, Joci jól el is álmosodott a fülledt levegőn. Lefektettem az ágyába és azóta is alszik.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Olyan nehezen jön be nekem ma ez az oldal, pedig más magyar oldal működik :(

Edit: Rékának sem ízlett a répa ilyen formában. Örülök, hogy Kriszta meggyógyult. Délelőtt volt időm mert Réka szundizott és picit nézegettem a fórumos babák oldalait és olvastam a naplóban, hogy jobban van már.

Kati: Jól sikerült a kirándulás, Toledoban voltunk. Jövő hét elején itt is ünnep lesz (május 1-2) és így 5 napig nem kell dolgoznia a férjemnek, szóval mi is elutazunk egy hosszú hétvégére. Nagyon várom már!

Mindenkinek jó pihenést kívánok már most a hosszú hétvégére!

Holnap megyünk úszni, aztán ha tudok majd még írok a héten.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Ritkán van időm írni, de azért olvasgatlak Titeket. Bár nem elég figyelmesen, mert lemaradtam, Mandasz Krisztának milyen műtéte lesz?

Julcsi, örülök, hogy tettél fel fotót magatokról, nagyon aranyosak, szépek vagytok mindannyian. És milyen jól áll Neked a szemüveg! Velem ellentétben, én inkább kontaktlencsét hordok folyton.

Amúgy jól vagyunk, attól a hírtől eltekintve, hogy legjobb barátnőm apja meghalt a napokban. :( :( :( Róla írtam már, hogy betegeskedik és a család már ázsiai orvosokhoz fordult kétségbeesésében. Az a szörnyű, hogy szegény barátnőmnek nem tudok segíteni, mert ilyenkor nem lehet enyhíteni a fájdalmat.....

Vidámabb téma: Ákos elkezdett "rajzolni", már nem győztük papírral, kapott mágneses rajztáblát. Persze sokszor minket rángat, anynit mond, hogy "traktor", ilyenkor persze trktort kell rajzolni. Már az általam rajzolt traktort is felismeri! :D
Másik vicces szokása: jókedvében fél méterről, erőszakos hangsúllyal azt kiabálja: APA, APA. De nemcsak apjának, nekem is. Engem hol apának hol mamának szólít. Kicsit rossz, hogy mindenkinek mondja a nevét, még a hugomét is aki Gyöngyi, őt Gyigyinek hívja, csak pont az anya nem megy. :( :(

Na mennem is kell, kádból kiszedni Ákost meg az apját.

Puszi

Kép
mölli

Szaisztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.

Etterke!
Köszönöm a képeslapot, nagyon kedves vagy!

Répa!
Szerintem mértékkel, de adhatsz Rékusnak, de jól olvasom hogy nem ízlett neki? vagy az valami más? vagy tök félreértettem?
Én már adtam Enéhnek, semmi baja nem volt tőle. Főleg most, hogy már van új is.

Amúgy jelentem, már jól van, igaz az étvágya még hagy némi kivetnivalót. Nyugodtan mondhatom, hogy az én jól evő lányom elromlott. :lol: :P :?
Ami a fogára való (joghurt, szendvics katonáknak) az csúszik, de mást nem nagyon akar enni. se tápi, se főzi. Remélem ha teljesen helyre jön, az étvágya is visszaáll.
Holnap kell visszavinni a dokihoz, remélem gyógyultnak nyilvánítja.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Tegnap azt hiszem, senkinél nem ment a babanet délelőtt.

Kati, ÉN nagyon örülök, hoyg mégiscsak utaztok! :wink: :wink: :wink: :P :P :P Így megismerkedhetünk! De a részleteket majd priviben, ill. SMS-ben! :)

Etterke, kívánok nektek nagyon kellemes hosszú hétvégét! Használjátok bizony ki az időt! :) Még mennyi ideig maradtok Madridban?

Sancsi, örülök, hoyg Enéh jobban van! Az evéssel mi is hadilábon állunk, szinte csak pépes dolgokat volt hajlandó megenni. Most már jobb a helyzet, de amikor beteg volt, szabályosan ordítani kezdett, amikor meglátta a tálkáját-kanalát a kezemben. :roll: :roll: :roll:

Mölli: sajnálom a barátnődet, biztos nagyon nehéz lehet neki. Ilyenkor fogalmam sincs, mit lehet mondani, bár idővel aztán úgyis tompul a fájdalom, mégha nem is múlik el soha.
Ákoslegény meg nagyon huncut már! :wink: :wink: :wink: És természetesen, ügyes. Ő már "nagyfiús" dolgokat művel! :) Ezt az anyát apának hívom mások is mondták! Úgyhogy fel a fejjel, egyszer téged is elnevez és hívni fog valahogy! :D :D :D :D :D :D

Nálunk esett az eső az éjjel. :( :( :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Julcsi, te merre kószálsz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, készülődés, pakolászás?

Többiekről nem is merek érdeklődni! :? :? :?

Emőke, Krisztián is ma már 11 hónapos!!! :D :D :D Nőjön nagyra a mindjárt egyéves nagyfiú! Még mindig nincs gép? Hogy álltok Angliával?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem tudtam belépni erre az oldalra!!! :lol: Délután meg mással voltam elfoglalva! :P Ugyanis itt volt egy nagyon régi, és nagyon jó barátnőm, akivel az általánosba. és utána a szakiskolába is a legjobb barátnők voltunk!!! :lol: Nagyon jól telt a napunk, az iwiwen egy csomó ismerősömet megmutatta, mert az Én fejem olyan mint a szita. Egy csomó embert elfelejtettem már, akivel évekig egy osztályba jártam! :roll: Az osztályfényképek meg Anyukámnál vannak, csak lusta vagyok előkeresni!!! :twisted:
Nagyon jókat nevettünk újra eggyütt! Megint tininek éreztem magam vele! Kép

Mölli: Köszönöm a dícséretet! Én nem tudnék kontaklencsét hordani, mert valami olyan baja van a szememnek, hogy nem gömbölyű, hanem tojás alakú, és ezért a kontaklencse lepattanna róla! (Szemtengely ferdülés) Úgyhogy Én már teljesen megbarátkoztam a szemüveggel!!! :P

Olive:
Örülök, hogy írtál, és nagyon sajnállak az átmeneti nehézségek miatt!!! :cry: De Nekem ( mint legkissebb kisbabás anyukának, előtted) elhiheted, hogy nagyon gyorsan túl leszel ezen az időszakon, és pár hét múlva csak rossz emlék lesz! :lol:
A képeket Edit átküldte Nekem, amit ezúton köszönök! Nagyon szép a kislányod! :lol:

Kati:
Mi május 31.-én utazunk Barótra!
Egyébként egy kérdésemre megadtad a választ! Kell útlevél a piciknek???!!! Nagyon fogom várni a beszámolódat, hogy hogyan bírtátok az utat, és mi mire készűljünk!!! :oops:
Kicsit irigyellek, hogy Te megismerheted Editet!!! :oops: :oops:
Mi ezt már megtárgyaltuk régebben, hogy Mi messze leszünk Tőlük!!!

Edit:
örülök hogy meggyógyultatok! Képzeld tegnap belevágtam a 90 napos fogyókúrába! Tegnap megálltam minden "bűnözést" pedig még krémes is van a hűtőben, és a barátnőm is egy szatyor csokival érkezett!!! Remélem kibirom, bár az esküvőn biztos nem fogom tudni megállni, hogy ne egyek! :oops:
Meg most a 4 napos ünnep is kritikus lesz! De nézegettünk régi fényképeket, és a kezembe akadt az eljegyzési fotó, ahol farmer miniszoknyában, és hosszúszárú csizmában vagyok! Sajnos nincs scennelünk, így nem tudom megmutatni, de klasszisokkal jobban néztem ki!!! Most ez a cél !!!

Lassan megyek mert ébredezik Dávidkám!

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Julcsi: A feltett kép is tanúbizonysága annak, hogy nagyon jó hangulatban lehettetek a barátnőddel! :lol: Megnéztem a térképen, hogy hol van Barót. Valóban messzebb van Marosvásárhelytől, mint Székelykeresztúr, ahová mi megyünk. Ráadásul a mi útvonalunk pont érinti Vásárhelyet. Sajnos azonban megtörténhet, hogy csak egy villámlátogatásra lesz időnk Edithéknél, mert a férjem és a bátyja, aki szintén velünk tart, a húgáék lakásában burkolni fognak, amik néhány napot igénybe vesz majd, ezen kívül eléggé kiterjedt az otthoni rokonságuk, akik mindnyájan kíváncsiak Jocira és nem tehetjük meg, hogy nem megyünk el hozzájuk. Szóval lehet, hogy nem lesz lehetőségünk egy külön napon meglátogatni Edithéket, csak majd akkor, amikor hazafelé autózunk. :cry:
Igen, szükséges a kicsiknek az útlevél, ezek szerint még jó is, hogy most tőlem megtudtad. Személyi igazolvánnyal át lehet lépni a román határt, csakhogy ez a 14 éven aluliaknak még nincsen, a születési anyakönyvi kivonat pedig nem használható erre a célra. Joci 2 évre kapja, ami 1500 Ft lenne, de mivel mi gyorsított eljárást kértünk, így duplájára emelkedett az összeg. Amit még fontos tudnod, hogy mindkét szülőnek jelen kell lennie a kérelmezésnél és alá kell írnia a papírokat. A szülők személyi igazolványára, illetve a gyermek születési anyakönyvi kivonatára van szükség az igényléshez.

Mölli: Részvétem a barátnődnek. Borzasztóan érezhetik most magukat, de legalább a lelkiismeretük nyugodt lehet abból a szempontból, hogy ők minden tőlük telhetőt megtettek a gyógyulása érdekében.
Most aztán figyelhetitek Ákost, hogy nehogy olyan helyre rajzoljon, ahová nem szabad. :lol: Mi annak idején a húgommal a nappali szoba tapétáját dekoráltuk ki egy helyen. :oops:

Sancsi: Mit mondott a dokinő Enéhre?

Az egyik kolléganőmet várom, aki van olyan kedves, hogy kölcsönadja nekünk a kislánya utazóágyát. Bármelyik pillanatban hozhatja.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Most aludt el a lanyom, talan van nehany szabad percem, bar sokszor felebred a pocija miatt. Ma napkozben szinte nem is aludt, mivel kajalas utan fajt a hasa, aztan meg mar megint ehes volt. Igy semmire sincs idom. :( Remelem, mar nem sok van hatra ebbol a hasfajos idoszakbol.

Most, hogy latom szoba hoztatok az utlevelet, el is felejtettem nektek meselni, hogy a mi utlevelunk mar el is keszult. Kb. masfel het alatt megjott, pedig nem is kertunk gyorsitott eljarast. A csinaltatasa viszont eleg maceras volt. Meg akkor itt volt a ferjem, o is kellett a kerelem benyujtasahoz. Ott csinaltak a fenykepet es az a kikotes, hogy nyitva kell, hogy legyen a baba szeme. Emiatt masfel orat toltottunk az okmanyirodaban, mivel Lolli ugy dontott, o akkor akar aludni es maceralhattuk barhogy, o nem volt hajlando felebredni. Mar le is vetkoztettuk, mintha pelenkaznank, mivel erre alatalaban felebred. Most ez se jott be. Hideg vizes zsebkendovel probaltuk mosogatni a kis pofijat, de erre se mozdult meg. Masfel ora mulva nagy nehezen megkegyelmezett rajtunk es kinyitotta a szemet. Azt hittuk mar, hogy nem lesz utlevel, de csak sikerult a fenykepezes.

Volt mar aki utazott babaval repulon? Talan Etterke Rekaval repult, amikor Rekus meg pici volt. Azon gondolkoztam, hogyha nem, lesz tejcsim es csak tapszert fog kapni Lolli, amikor visszarepulunk, hogy oldjam meg az etetest. Innen tolunk legalabb 3 ora az ut a repterig, aztan meg ott 2-3 ora az indulasig es tovabbi 3-3 es fel ora, mire hazaerunk. A tapszert meg nem lehet tarolni, csak frissen kesziteni. Szoval, fogalmam sincs, hogyan oldjam meg az etetest. Lenne valami otletetek? Egyik baratnomet se tudom megkerdezni, mivel mindegyik olyan szerencses volt, hogy nem kellett tapszerhez nyulniuk. Szoptatni meg lehet a repteren is meg a repulon is. Sajnos nem termelodik tobb tejem es Lolli egyre tobbet eszik, ugyhogy egyre tobb tapit kell adnom. :(

Holnap megyunk a doktornohoz, mivel 1 honaposak voltunk. Szerencsere 3 percre van tolunk a rendelo, ugyhogy szerintem babakocsit se viszek, csak a hordozoban setalok el vele odaig.

Na, megyek, mert aludnom is kene valamikor.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Jó reggelt!

Olive, nagyon örülök, hoyg írtál! :) Sajnálom, hogy még mindig pocifájósak vagytok, de hátha hamarosan elmúlik. Ha addig nem is, de 3 hónapos korában általában biztos.
Mikor szeretnétek hazautazni?

Szerintem nagyon könnyen megoldhatod az etetést. Eszik otthon, mielőtt indultok, a következő 3 órát meg, szerencsés esetben végigalusza, tehát nem kell ennie. Amikor a reptérre érkeztek, akkor megeteted. Pl, ilyen kevés időtávra én volt, hoyg megkészítettem a tápit, kissé forróbra, mint szokás, majd alufóliába csavartam az üveget és esetleg konyharuhába vagy textilpelusbais, így, amikor ennie kellett csak pont jó volt a hőmérséklete. Ez azért lenne célszerű, mert ha megésrkeztek a reptérre, lehet ideges leszel, kapkodó, és ott nem tudnál készíteni. Így pedig olyan, szerintem, mintha frissen készítetted volna. A következő etetésre az a legjobb, ha termoszban viszel forró vizet, és per pillanat elkészíted. Most már én repülőn sosem voltam, nem tudom, ott beengednek a "konyhára", hogy elkészítsd, vagy megoldhatod az üléseden ülve? Esetleg a mikróban meg is melegíthetik neked? Ezt nem tudod előre megérdeklődni? Mert egy etetésnyi időre elkészíteheted előre, úgy ahoyg leírtam, de már a következőre nem ajánlatos szerintem. Én mindig így csináltam, ha mentünk valahová, vittem a vizet és a tápport.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jövök, de annyi a dolgunk, hogy nem is tudom, hogy fogunk végezni. A pakolásba még bele sem fogtunk... Ki kell ürítenünk a házat, mert bérbe adjuk, az autót sikerült eladnunk, bár szerencsére 10-éig használhatjuk. Gyula ma a garázst festette, mert pattogzik róla a festék és nem lehet így itt hagyni, aztán neki is ki kell ürítenie az egyetemi irodáját. Szóval kész agyrém, közbe meg próbálok gyakorolni is, fôzni, stb.

Olive:
Szegények, jól megtréfált titeket Lolli a fényképésznél! Sajnos nem nagyon tudok hozzászólni a repüléshez, az jutott eszembe, hogy vihetnél külön forralt vizet és port, amit ott bele tudsz keverni. Fel tudják melegíteni a gépen. Próbálj meg bulkhead-ülést (bocs, nem tudom a magyar nevét) kérni és kérj "kiságyat" is (itt skycot-nak hívják), azt valahogy a falhoz lehet erôsíteni és abban nyugodtan tud aludni Lolli.

Ne haragudjatok, nem tudok mindenkinek írni... csak még Bogyónak akartam, hogy attól mert megjön a mensi, még lehet szoptatni, nekem is megjött, mikor A féléves lett. Remélem, ha keveset is, de tudsz még szoptatni.

Most ágyba dôlök, puszilok mindenkit!
zsuzsi 81

Julcsi, gratulálok a fogyihoz! :) Kívánok sok sikert és kitartást hozzá, és hoyg érd el a kívánt súlyt! :)

Nekem még van a fogyiból 2 hét és pár nap. És csinálom, bár azért nagyon lightosan, ha mondhatom így. :roll: :oops: Pl. az első 3 napot tartom "rendesen", azzal a megoldással, hoyg ha délelőtt nagyon éhesvagyok, akkor eszem valami aznap megengedettet a gyümin kívül vagy helyett, a gyümölcsnapra pedig beszorítottam némi zöldségsalit. Így nem megerőltető. Sőt, tök jól érzem magam minden nap, mert normálisan eszem, nem éhezem, és még egészséges is.
Na, most mondhatjátok, hoyg így nem ér!, vagy nem ér semmit, de bizony ér! Én már régen elértem a kívánt súlyt, csak a 90 nap miatt folytatnám, hogy lejárjon. De nekem van egy másik okom is, hoyg így módosítóttam a kúrát. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Az ugyanis, hogy BABÁT VÁROK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gondolkodtam, hoyg mondjam-e el vagy sem, eredetileg meg akartam várni, míg a doki is megerősíti, és csak azután újságoljam el, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy elmondom. Még az elején járunk nagyon, orvosilag számítva, mármint az utolsó mensi első napjától, tegnap töltöttem az 5 hetet. :) :) :) Dokihoz május 14-re kaptam az időpontot.
Annyira örülünk neki!!!! Kissé korábban jött, mint ahogy elképzeltük, bár már tudatosan nem védekeztünk. Őszintén, remélni sem mertük volna, hoyg ilyen hamar öszzejön. HA isten is úgy akarja, pedig, akkor a szilvesztert már babázva töltöm. De majd meglátjuk, a doki mikorra ír ki. HA lusti lesz, mint Kriszta akkor a januárt is megvárhatja! :D de ezen most kár gondolkodnom, most csak az a lényeg, hoyg addig is jól legyünk mindketten. :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olive! Az lesz a megoldás amit Edit írt! Bár tudod most megszigorították nagyon a folyékony dolgok felvitelét a gépre! Azt hiszem egy fő 2 vagy 5dl vihet fel! Ha tudod kérdezd meg utazás előtt!
Az útlevél készítés még nekünk is hátra van! kiváncsi leszek, mi is mit alkotunk majd?! :roll:

Zsuzsi: Örülök, hogy megvagytok! Most nem irigyellek a sok dolog miatt! Mivel Alidáról nem írtál gondolom teljesen rendben van vele minden!!!?
Kitartás! Itthon majd kipihenitek Magatokat!

Kati! Akkor nektek se lesz egyszerű ez a látogatás!!! Szerintem az ilyen picuroknak, mindegy hol alszanak, csak a megszokott emberek legyenek ott velük!
Én csak a hosszú autó úttol félek egy kicsit, hogy nagyon meleg lesz, és megizzad nagyon Dávid! Sajnos nincs klíma a kocsinkba!!! :cry:

Mára Ennyi! Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Edit: Nagy gratula a babához! Boldog babavárást kívánunk és remélem panaszmentesen telnek az első hetek.

Olive: Egy adag tápszert előre elkészítettem picit melegebbre és termosztáskába tettem. Tettem mellé egy másik cumisüvegben forró vizet, így még az is melegítette. a tápszert szükség szerint tudtam hűteni. A forró vízből pedig később tápszert készíteni, illetve hűteni vagy melegíteni csap alatt. Kapható nálunk 0,33 babavíz és azt nem kell forralni, csak a megfelelő hőmérsékletre melegíteni.
A repülőre a baba részére bármennyi folyadék (tápszer, víz, kenőcs stb) felvihető. A kézipoggyászba tettem és soha nem okozott gondot. Legutóbb rákérdeztek az átvilágításnál, hogy mi az a kenőcs és meg kellett kostólnom vagy kostóltatnom a babával a cumisüvegben levő vizet. Réka ivóvize volt és ivott pár kortyot.
A repülőn Réka az ülemben volt, szundiklált, nézegetett. Amikor még kisebb könnyebb az utazás, amikor nagyobb kevésbé bír egyhelyben maradni. A repülőn a WC-ben levő pelenkázót utálja, sírt, félt, ha muszály volt akkor az ülésen cseréltem pelust. A Ferihegyen levő babaszoba is jó, érdemes ott egy utolsó peluscserét csinálni felszállás előtt. A beszálláskor babával előre kell menni, nem szabad sorba állni, általában szólnak is, de ha nem akkor is menj bátran előre, babások mindig elsőnek szállnak be a gépbe. Kiszálláskor mi mindig utoljára maradtunk, hogy ne tapossanak össze. A babakocsit a gép ajtajáig viheted és ott elviszek a csomagtérba, kiszálláskor odahozzák. Babahordozót általában fel lehet vinni a gépre és a melleted levő ülésre teheted és kényelmesen utazhatsz, ha fullon van a gép, akkor sajnos ülben utazik a baba. A Ferihegyen nekünk elég bőven 2 órával az indulás előtt megérkezni, mert nem nagy a reptér. Átvilágításnál a babakocsit, hordozót, mindent fel kell rakni a szalagra.
Nekem az volt a jobb, ha folyosó melett ültem a gépen.
Remélem a férjed vissza tud jönni értetek és nem egyedül utazol, ha mégis kérj segítséget pl a babakocsi összecsukásánál.
Hát hirtelen ennyi jutott az eszembe, ha kell még segítség írjál nyugodtan, a magyar mobilra is írhatsz sms-t.

Kép
Kép
etterke

Edith, nagyon meglepődtem!!!! GRATULÁLOK!

Kép
mölli

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál.
Még jó, hogy időpontra mentünk így is vagy fél órát kellett várnunk.
Dokinéni megnézte, kisasszony végigordította a vizsgálatot. :? Mondta, hogy már nem tüszős a mandulája, de még minidg gyulladt picit. Még pár napig kell szedje az antiniotikumot, de ha nem lesz gond, akkor már nem kell viszamennünk. Étvágya kezd visszajönni, de továbbra is tök sokat alszik. Szombat du.-án pl 4 órát aludt! Ilyen is rég volt, ráadásul 9-kor kelt reggel. Ma is, és délbe már minden baja volt, mert álmos volt.

Olive!
Ha előre forralt vizet viszel, és megkérsz valakit hogy melegítsék fel, úgy is jó!
Már nem tudom hogy ki mesélte, hogy állítólag ahol van melegítési lehetőség, ott kötelesek neked felmelegetíneni. Nem tudom mi igaz belőle, de nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak.
Mi sokat mászkálunk Enéhvel, van hogy útközben ér minket a kajaidő, de eddig sehol sem volt gond.
Nem tudom, olvasod-e a dokihozmenetel előtt, de én inkább a babakocsit választanám. Azért 3 perc a hordozóban, kicsit sok. Ha megyünk anyósomhoz, a parkoló, és a lakás között van kb. 500 méter. Elég volt azt hordozostúl megtenni, főleg mikor már nagyobb volt Enéh.

Bogyó!
Sok sikert a fogyókúrához!
Azért irígylem azokat, akik ezt bírják csinálni. Hogy csak 4 naponta egyek húst! Áááááááááááá!!!!!!!! Én kb. másfél hónapig csináltam,, de kínszenvedés volt.
Most csinálom a régi fogyimat, 2 hét alatt 3 kg ment le, igaz, néha eszek 1-1 falat kenyeret, pedig azt nem szabadna.
Régi fényképek nézegetésétől és csak befordulok, de próbálok optimista lenni.
Amúgy fotózd le, az is megteszi.
Nekem célom:
2004 nyár(fejemet ne nézzétek):

Kép
De igazából ennek jobban örülnék, 2000 nyár:
Kép

Edit!
Gratulálunk! Te aztán bátor lány vagy!
:lol: :P
Amúgy nekem anno márc.25 vagy 27.-én ött meg utoljára (már nem elmlékszem), és dec.31.-re voltam kiírva.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Sancsi: Örülök, hogy doki néni szerint is jól van Enéh, biztos még a betegség miatt aszik sokat, használd ki az időt és pihenj!
Nagyon-nagyon jól nézel ki a képeken! Remélem most ettől nem lesz rossz kedved vagy depi vagy ilyesmi. Szerintem az idő előre haladtával változik a nők alkalata, főleg szülés után és igenis akkor is lehetünk csinosak, csak már nem 45 kilósak :lol:

Edit: A férjem is csinálja a 90 napos diétát és nem először és azt javasolja neked, hogy most azonnal hagyad abba a diétát a babavárás időszakára! A diéta nem nyújt megfelelő calcuim és fehérjét a szervezet számára, amire most szükség van.
Ez az ő véleménye, én nem ismerem ezt a diétát annyira, de szerintem se jó várandósan semmilyen diéta. Különben is tök csini vagy!

Kép
Kép
etterke

Edit, csatlakozom Eszterhez, én sem értem honnan akarsz már fogyni! Inkább egyél most nyugodtan.

Kép
mölli

Sziasztok!

Köszönöm, lányok, a gratulációkat, és az aggodalmakat. :)

Eszter, Mölli, én nem akarok tovább fogyni, és nem a fogyás miatt akarom végigcsinálni, hanem mert ez nekem így megfelel. Amúgyis normálisan étkezem, mennyiségileg legalábbis, jó, mondjuk húst nem eszem minden nap, de amúgy sem ennék, viszont növényi fehérjét is sokat fogyasztok. Kálciumot is tartalmaz más élelmiszer is, nemcsak a tej vagy tejtermékek. Sőt, pl. múltkor gyüminapon este nem gyümölcsöt, hanem joghurtot, sajtot és olajbogyót ettem. Most inkább étkezésenként bontom le, és választom szét az ételeket. Így már alig nevezhető ez a fajta étkezés diétának, és magához a 90 naposhoz sem hasonlít jóformán csak a szétválasztásban. Ezért nem érzem én azt, hoyg diétáznék. :)
Különben utánaolvastam ennek, és épp orvos válaszolta azt egy kismamának, aki hetente egy gyümölcsnapot tart, hogy igenis nagyon jót tehet a szervezetének, és a babát semmivel sem károsítja. Nos, én nem szándékszom gyüminapokat tartani, mert nekem ezek amúgyis nehezebben mentek még normál állapotban is, tehát, maradok az általam kialakított étrendnél. Különben is nagyon változatosan eszem, rengeteg a friss zöldésg, gyümölcs, úgyhogy gondolom, még magamnak is sokkal jobb, mint egy egyoldalú, fehérje- (vagy bármi más) túlsúlyú étrend. Emlékeztek, szegény Kati, mennyi főtt krumplit evett? Nos, az sem lehetett valami jó, és főleg kellemes számára! :roll: :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Mégegyszer gratulálok és minden jót kívánok neked ehhez a terhességhez! :D :D :D

Julcsi: A hosszú autóút engem is jobban aggaszt minden egyébnél! A mi kocsinkban sincs légkondi. Hétfőn is nagyon melegünk volt benne, mikor útlevél ügyben Pesten voltunk, ráadásul csúcsforgalom is volt és csak araszolgatva tudtunk haladni. :?

Olive: Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, ha termotáskában vinnél melegítve vizet és a reptéren, illetve a repülőn belekevernéd a tápit. Vagy esetleg a cumisüvegben vinnél készen és egy másik üvegben vinnél csak vizet, mert a repülőn már biztosan nyugodtabban el tudod készíteni. Ha pedig úgy érzed, hogy addigra túlságosan kihűlt, akkor nem hinném, hogy ne tennék meg, hogy megmelegítik. (Ez utóbbit csak a többiek véleménye alapján írom, nincs ezirányú tapasztalatom.) Kipróbáltál valamit Lolli hasfájására azok közül a praktikák közül, amiket múltkor leírtam neked ide? Egyik sem vált be? :(

Sancsi: Örülök, hogy Enéh jobban van! :D Én is sokat hallottam már a 90 napos fogyiról, meg ilyenekről, de úgy érzem, hogy én nem vagyok elég kitartó és fegyelmezett a betartásához. Úgyhogy inkább úgy dönöttem, hogy nem eszem este későn és megpróbálok egyik kicsit mozogni minden nap. Remélem menni fog. :oops:

Zsuzsi: Megint csak azt tudom mondani, mint múltkor: nagyon nem irígyellek most benneteket, de tartsatok ki, már nem tart sokáig és utazhattok. Gondolom az itthoni rokonságotok már tűkön ülve vár benneteket! :D

Joci útlevele elkészült, holnap reggel megyek érte. Olyan nehezen tudtam odatelefonálni, egyfolytában foglalt volt, ha 20-szor nem tárcsáztam, akkor egyszer sem! :evil: Délelőtt már elkezdtem pakolgatni, vannak még mosnivaló ruháink is és vásárolni is kell még egy-két apróságot.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nagyon szepen koszonom a tanacsokat a tapszerrel kapcsolatban.

A doktorneni meg volt elegedve Lolli sulygyarapodasaval es mindent rendben talalt. Nekem egy gondom van vele mostanaban, hogy nagyon sokat bukik es ez nem fugg ossze a mennyiseggel, tehat nem csak akkor, ha sokat eszik. Anyukamek viszont azt mondjak, hogy en ugyanezt csinaltam.

Edith, engem is nagyon megleptel! Annyira orulok! :D Nagy-nagy gratula. Pont valamelyik nap gondoltam arra, hogy vajon ki lesz az elso ket gyermekes anyuci a forumon. :)

Kati, sajnos semmi hasfajas elleni praktika nem jott meg be eddig. Egyedul ugy tud megnyugodni, ha a kezemben ringatom, de igy is csak idolegesen, mert felebred a kovetkezo erosebb gorcsnel. :( Azert abban remenykedem, hogy hamarosan megszunik. Az egyik baratnom kisfianal 8 hetesen megszunt a pocifajas.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Olive!
Dávid is nagyon sokat bukott, és szerintem ezért se gyarapodott annyit, mint elvártak volna! De amióta nem engedem, hogy felvegye az apja és úgy rohangáljon vele, azóta elmúlt!!! :lol:
Meg kellett értetnem vele, hogy egy ilyen kisbabának még a fekvés a természetes pozitúra, és nem az ha kényszeríti az ültetésre!
Egyébként már többen is vagyunk 2 gyermekes anyukák itt a topikban!!! :oops:

Kati nem irigyellek a pesti forgalom miatt!!! Mi itt lakunk, de hál Istennek ritkán kell bemennünk a városba! Az sokkal rosszabb, mint amikor folyamatosan halad az autó! Joci bírta ezt az utat?

Edit!
Én gondoltam, hogy Te úgyis tudod, hogy mi jó a babádnak! a Legjobb időbe lettél állapotos! Jön a nyár, és a rengeteg finom gyümölcs! de ugyanakkor még nem lessz olyan nagy a pocid, hogy a kánikula nagyon zavaró legyen! Kiváncsi leszek, hogy mennyiben lesz más ez a terhességed, mint Krisztával? Tudom hogy még korai :oops: de megfogod kérdezni milyen nemű lesz a baba? Egyáltalán minek örülnél jobban? Azon kívűl hogy egészséges legyen??? :oops: kb 1 év lesz a babáink közt!!! :lol:

Mára Ennyi! Legyetek jók és használjátok ki ezt a 4 napot! Én nem biztos, hogy jövök, mert természetesen, végre megyünk csavarogni mindenfelé!!! :lol: Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést a hosszú hétvégére!!!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Szia Olive!

Attól is lehet, hogy bukik Lolli, hogy hirtelen és gyorsan nő és a gyomorszáj még nem zár rendesen és nem tudja követni a növekedést. Abban, nem vagyok biztos, hogy ilyen pici babáknál is lehetséges ez, de Rékánál picit nagyobb korábban előfordult ilyen és akkor ezt mondta a doki.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Voltam Joci útleveléért, viszont képzeljétek, a férjemék befejezetlen munkája miatt muszáj 1 héttel későbbre halasztanunk az utazást! Pedig már úgy be voltam indulva! :cry:
Ráadásul teljesen feleslegesen kértünk gyorsított eljárást az okmányirodában! :evil: És nyugodtan ki is postáztathattuk volna, mert ráért volna megérkeznie és nem kellett volna érte mennem.

Julcsi: Joci a hétfői utat jól tűrte, igaz, hogy hazafelé jövet nagyon megizzadt, de attól eltekintve vidám volt, sőt még szunyókált is egy kicsit. Majd azért legközelebb nem adok rá annyi ruhát, mint aznap. Tanulnom kell még, hogy mikor mennyire öltöztessem be! :oops: Jó kirándulást nektek a hosszú hétvégére! Majd mesélj, hogy merre jártatok! :D

Olive: Etterke már megelőzött, de azért én is leírom, hogy tudomásom szerint is azért buknak a pici babák, mert nem zár még elég jól a gyomorszájuk. De hogy ez pontosan meddig tart, arról fogalmam sincs. Nem említetted meg ezt a doktornőnek? Nem javasolt rá valami orvosságot? Vannak olyan készítmények, amikből evés előtt kell egy keveset adni a babának. Pl. az Infacol. Én nem próbáltam, de sokfelől hallottam már róla.

Nemrég voltunk Jocival sétálni, mire hazaértünk, el is aludt a babakocsiban. Átraktam a kiságyába és azóta is alszik, pedig én közben még hajat is mostam, ami nálam elég hosszadalmas a szárítgatás miatt.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi, nem tudom, mennyiben lesz más ez a terhességem, d eaz tény, hoyg ilyenkor Krisztával már javában émelyegtem, és zavartak a szagok. A hányás csak valamivel később jött. nem akarom elkiabálni a dolgot, de hátha, most nem lesz olyan rossz. Amúgy meg szeretnénk tudni a nemét, ha ő is megmutatja magát. természetesen, azon kívül, hoyg egészséges legyen, én azt szeretném, ha inkább kisfiú lenne. De persze, ez amúgy sem lényeges. Viszont úgy érzem, ha előre tudom a nemét, mégiscsak jobban fel tudok készülni a fogadására, mintsem akkor per pillanat tudnám meg, hogy milyen nemű. Persze, történnek oylanok is, hoyg más születik, mint amit mondanak, de én majd bízom a dokiban. Az előző legalábbis 150%-ra mondta, hoyg Kriszta kislány lesz. Viszont a mostani dokim is az egyik legjobb a városban, úgyhogy remélem, nem fog pont nálunk tévedni! :)

Amúgy végülis Istvánnak is szabad a hétfő meg a kedd, úgyhogy mi is valamerre kiruccanunk. nem biztos, hoyg nagyon lezek a hévégén és elején. :) Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaj, oLive, a bukást elfelejtettem. Kriszta is rengeteget bukott, és egyszercsak ez is, egyik napról a másikra kimaradt. De sajna, kb. 4 hónapo volt már. Úgy emlékszem, hoyg a hozzátápi elkezdésekor maradt aztán végleg ki.

Kati, nem most jösztök????? Pedig már úgy felkészültem lelkileg! :( De nem baj, ami késik, nem múlik, igaz? :wink: :wink: :wink: :wink: de úgyis találkozunk! :) :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edith!

Pont most írtam neked privit! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati, hasonlítsd csak össze, amit én írtam, azzal amit te írtál nekem. MAjdnem ugyanaz! Egyre jár az agyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szerintem jó dolog, ha előre tudják a szülők a születendő babájuk nemét. Vagy legalábbis az én esetemben az volt, mivel én, valószínűleg azért, mert a környezetemben csak lányok voltak és vannak, én mindig is kislányt szerettem volna. Ezért nagyon jó volt, hogy megmondták nekem, hogy kisfiam lesz, mert volt időm, hogy lelkileg ráhangolódjak. Remélem ezért nem vet meg senki! :? Jocit imádom és nem cserélném el a világ összes kincséért sem egy kislányra! :oops: :)

Edith: Tudomásom szerint minden terhesség és szülés más. Megvan rá az esélyed, hogy ezt könnyebben viseli majd a szervezeted, mint az elsőt! :D
A sors úgy hozta, hogy kapsz még egy kis haladékot, de aztán nem menekülsz előlünk! :wink: :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Én is azért tettem ilyet: :lol: a kettővel feljebb lévő írásom mellé, mert pont arra gondoltam, amire most felhívtad a figyelmemet! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Az előzőhöz képest nem kettővel, hanem hárommal feljebb! :oops:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Képzeljétek!
Enéh már alszik! Néztük a milliomost, hozta apa párnáját, odafeküdt mellém, és egyszercsak azt hallom, hogy hortyog. Bealudt. Mondjuk nem lep meg, reggel 3/4 8-kor kelt, és napközben mondössze fél órát aludt. Azt hittem hogy bírj még egy darabig, olyan kis eleven volt, de 1ik percről a másikra kidölt, nekem meg nem volt szívem felkelteni fürdetni. Volt már ilyen, de azért remélem hogy átalussza az éjszakát.

Más!
Szerintetek nagyon fiús ez a babakocsi? Ti használnátok kislánynál?
Őszinte véleményeket várok!

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Jah!

És mindenkinek kellemes hétvégét, jóidőt, sültkolbászos majálisozást kívánok!
:lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi, na, milyen lett az éjszaka? Remélem jól aludt a kiscsaj. Őszintén? Engem nem érdekelne, hogy milyen az a babakocsi. És különben is, szerintem ez nem fiús. Inkább olyan uniszexnek mondanám. A mienk is sötétkék, csak a belső huzaton vannak sárgás-pirosas apró macikák.
Ilyen volt újkorában:
Kép .
Kép .

Én is kívánok még egyszer gyönyörű, kikapcsolódód hétvégét4 HA megyünk, mi csak hétfőn-kedden megyünk valahová, mert sógornőm holnap ünnepli a szülinapját. :roll:
De azért így is jó! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szép jó reggelt!!!!

Csak nem tudom megálllni, hogy ne írjak még egyet!!! Lehet hogy már függő vagyok?! :roll: :oops:

Hagy dicsekedjek egy kicsit!!! Dávidkám este 8-tól reggel 7-ig aludt!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira büszke vagyok Rá! És nem ám arra kelek, hogy sír, Á! Ott hancúrozott az ágyában, a zoknit lehuzta a lábáról, és a lábujjait vette a szájába! :roll: Próbálnánk ezt mi megcsinálni!!!! Aztán megetettem, és most újra alszik! Kb 9 ig hagyom aludni a fiúkat, aztán indulunk Nyáregyházára Anyósékhoz!!!

Sancsi szerintem sem fiús a babakocsi! Ez tényleg unisex!!!
Különben is, a célnak megfelel nem?

Kati sajnálom, hogy csúsztok egy hetet, de addig is velünk vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg, ott fogsz tudni netezni? :roll:

Edit Én sem tudnám megállni, hogy ne kérdezzem meg a nemét a babának! Nem ugyanannál az orvosnál szülsz, akinél Krisztát?

Na mostmár megyek hajat mosni!

Mindenkinek csodálatos hétvégét kívánok!

Tényleg nektek nem hiányzik a régi május elsejei feeling? ( lehet hogy nem így van helyesen, de nem tudok angolul) :oops:
Nekem egy kicsit igen!!! :roll:
Puszi!

bogyo75

Sziasztok!

Sancsi: Szerintem ez a babakocsi a képen se nem kimondottan fiús, se nem kimondottan lányos, hiszen többszínű, és alapjában véve világos árnyalatú. Ahogyan Edith és Julcsi is írta: unisex. Jocié pl. egyszínű sötétkék. :roll: :D

Julcsi: Gratulálok Dávid éjszakai alvásához! :D Joci ma nagyon korán, már reggel fél 6-kor ébresztett. Utána még két órát játszott, bár elég sokat nyüglődött is közben, végül visszatettem a kiságyba és most alszik, szűk fél órája. Kisebb korában ő és szép csöndben megvárta, amíg elkészül a tápija, most viszont már sokszor türelmetlen és kiabál! :shock: Erdélyben nem lesz lehetőségem netezni, de sokat fogok gondolni mindenkire! :D

Irígylem azokat, akik a négy nap alatt kirándulni mennek. A férjem ma és valószínűleg holnap is dolgozik! De muszáj, hogy jövő hétvégén utazhassunk. Hétfőn még vásárolunk ezt-azt az útra, kedden pedig itthon teszünk-veszünk, azt mondta a férjem, hogy megcsinálja Jocinak az udvaron a hintaállványt. :D

Kellemes pihenést mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi: Nem fiús egyáltalán a babakocsi! Rékának szürke - kék babakocsija van és nagyon szeretjük!

Bogyó: Gratula az éjszakai alváshoz! Csak így tovább!

Kép
Kép
etterke

Kép a babakocsinkról:
Kép

Kép
Kép
etterke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: