Sziasztok!
Most aludt el a lanyom, talan van nehany szabad percem, bar sokszor felebred a pocija miatt. Ma napkozben szinte nem is aludt, mivel kajalas utan fajt a hasa, aztan meg mar megint ehes volt. Igy semmire sincs idom.
Remelem, mar nem sok van hatra ebbol a hasfajos idoszakbol.
Most, hogy latom szoba hoztatok az utlevelet, el is felejtettem nektek meselni, hogy a mi utlevelunk mar el is keszult. Kb. masfel het alatt megjott, pedig nem is kertunk gyorsitott eljarast. A csinaltatasa viszont eleg maceras volt. Meg akkor itt volt a ferjem, o is kellett a kerelem benyujtasahoz. Ott csinaltak a fenykepet es az a kikotes, hogy nyitva kell, hogy legyen a baba szeme. Emiatt masfel orat toltottunk az okmanyirodaban, mivel Lolli ugy dontott, o akkor akar aludni es maceralhattuk barhogy, o nem volt hajlando felebredni. Mar le is vetkoztettuk, mintha pelenkaznank, mivel erre alatalaban felebred. Most ez se jott be. Hideg vizes zsebkendovel probaltuk mosogatni a kis pofijat, de erre se mozdult meg. Masfel ora mulva nagy nehezen megkegyelmezett rajtunk es kinyitotta a szemet. Azt hittuk mar, hogy nem lesz utlevel, de csak sikerult a fenykepezes.
Volt mar aki utazott babaval repulon? Talan Etterke Rekaval repult, amikor Rekus meg pici volt. Azon gondolkoztam, hogyha nem, lesz tejcsim es csak tapszert fog kapni Lolli, amikor visszarepulunk, hogy oldjam meg az etetest. Innen tolunk legalabb 3 ora az ut a repterig, aztan meg ott 2-3 ora az indulasig es tovabbi 3-3 es fel ora, mire hazaerunk. A tapszert meg nem lehet tarolni, csak frissen kesziteni. Szoval, fogalmam sincs, hogyan oldjam meg az etetest. Lenne valami otletetek? Egyik baratnomet se tudom megkerdezni, mivel mindegyik olyan szerencses volt, hogy nem kellett tapszerhez nyulniuk. Szoptatni meg lehet a repteren is meg a repulon is. Sajnos nem termelodik tobb tejem es Lolli egyre tobbet eszik, ugyhogy egyre tobb tapit kell adnom.
Holnap megyunk a doktornohoz, mivel 1 honaposak voltunk. Szerencsere 3 percre van tolunk a rendelo, ugyhogy szerintem babakocsit se viszek, csak a hordozoban setalok el vele odaig.
Na, megyek, mert aludnom is kene valamikor.
Puszi mindenkinek:
Olive