Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szemi!

Szorítok, hogy minden rendben legyen az uh-n. Küldök pozítiv energiát.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Szemi!

En is nagyon gondolok rad! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Puszi
Gem :wink:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok!
Ikreim lesznek,ha felszívódik a vérömlenyem az egyik magzat mellől!8 éve próbálkopzunk babával és most a 6.lombikra össze is jött.
Röviden ennyit rólam!
Vendég

Sziai Benszi!
Jo, hogy jottel, es az ikreknek meg kulon orulonk! Problemamentes pocakosodast!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini!
Köszönöm!Bár kicsit betojtam,mert az egyik petezsák mellett van egy nagyobbacska vérömleny.Erre szedem a Rutascorbint,de ma elkezdtem barnázgatni egy kicsit!
Remélem nem megy el a baba!Sajnos megvan rá az esély!Azt mondta a doki akkor tojjak be ha nagyon piros és nagyon vérzik!
Hétfőn megyek UH-ra.
valamelyikőtöknek volt már ilyenje?
Vendég

Sziasztok!

Szemi!

Mi volt az uh-n? Remélem minden rendben volt.

Szia Benszi!

Gratulálok a babákhoz.
Nekem a második terhességem nem volt probléma mentes. 3x kerültem vele kórházba vérzéssel, de minden rendben volt vele, csak méhlepény elől tapad és azért véreztem, és ma egy gyönyörű 20 hónapos kisfiú. Remélem most nem ijesztettelek meg. Drukkolok hogy ne legyen semmi komoly. :)

Többiek merre jártok? Gondolom a jó idő miatt kint vagytok a levegőn. :)

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Szemi
én is szorítok neked, sajna nem volt időm előbb írni. Pedig olvastam mi történt. Nagyon várom a híreket.

Benszi
Én is üdv. Nem semmi mindenen mentél keresztül, úgyhogy most már mindennek rendben kell lennie. Írj sűrűn híreket.

Én jól vagyok, csak Kópé egyre több dolgot nem szeret, amit én imádnék. Már most egy rosszcsont, mi lesz még később. Ezer éve nem volt hányingerem sem. Igazából csak annyit érzek az egészből, hogy fáradékonyabb vagyok. Még a több alvás sem feltűnő, mert én mindig is álomszuszék voltam :).

Nem mondthatni hogy túl sokat írtatok mostanában, pedig én kíváncsi lennék ki mit érez és hogy hogy van.

Na megyek takarítani, mielőtt kisregényt írok nektek :).

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Köszönöma az Hajni és Amaryl!

Sajnos ebben a repertoárban még egy méhenkívüli is volt,ami természetes úton becsúszott 5 és fél éve.De ez már amúlt!
Ma már nem barnáztam!Remélem a vérömleny szívódik fel!

Amaryl!
Akkor volt min izgulni neked is!
Vendég

Lemaradt!
Hajni és Amaryl!
Köszi a gratulációt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem az orvostól.Hát nem kecsegtetett jó hírrel.Az UH szerint 6+1 vagyok és a petezsák 0,5mm :( , nincs benne semmi.Persze folyamatosan barnázok,amit a prog.hiánynak tudható be.Az orvos szerint két esélyes a dolog: vagy később történt a megtermékenyülés,ezért ekkora a zsák,vagy tényleg nem lesz ebből semmi.Pénteken megyek vissza,akkor eldől minden.Ha netán a legrosszabb történik,akkor is volt pozitívuma az egésznek,hogy külső segítség nélkül sikerült teherbe esnem.Természetesen még nem adom fel. :)
Köszönöm Mindenkinek,hogy gondoltatok rám.

Szemi

Kép

Kép
szemi_dévisz

Sziasztok Lányok!

Most csak gyorsan pár sor erejéig kukkantottam be, mert most tudtam leülni tanulni, pedig keddre már pengeagyúnak kellene lennem :shock:

Benszi :D
Gratula az ikrekhez és természetesen üdv nálunk :D
Drukkolok, hogy csak az a fránya ömleny szívódjon fel, ne más legyen a barnázás oka!

Szemi :D
Probálj meg nem stresszelni!! Ez most fontos! Simán lehet az első variáció, miszerint később termékenyültél meg.
A kislányommal éppen betöltött 12 hetes terhes voltam, amikor először eljutottam dokihoz (addig külföldön voltunk), és amikor betapintott láttam az arcán, hogy vmi nem stimmel. Ő maga sosem szokott uh-ozni, és akkor mégis csinÁLT EGY UH VIZSGÁLATOT IS. hÁT ÉN VÉRT IZZADTAM. mONDTA, HOGY VMI NEM STIMMEL, KICSINEK ÉRZI A MÉHEMET. Aztán az uh során kiderült, hogy minden oké, szív kalimpál, pulzus normális, keze-lába megvan :D Épp csak kéőn termékenyültem meg, és jóval kisebb volt a számított koránál. Végig kisebbnek látták az uh-on, míg végül napra pontosan született 3950 grammal és 57 cm-rel.
Nevettünk is a férjemmel, ha ez kisebb az átlagnál, akkor mi a normális!?!? :lol: :lol: 8)

Hajni :D
Kis kíváncsi :lol: :lol: :lol:
De hogy ne maradjon luk az oldaladban írok pár sort.
Lelkileg kriminális vagyok mostanában - sajna. Hol tombol bennem a sárkány, hol én vagyok a legtürelmesebb anya, és legszerelmesebb feleség - annak minden következményével 8) Aztán megint fordul a kocka. Én magam fárasztónak tartom ezt a hullámzást, és nagyon sajnálom a környezetemet. Pedig én csak babát várok, nem tehetek arról, ha hülye vagyok időnként :lol: :roll: :roll: :roll:
Fizikailag megvagyok. Reggelente émelygek, de valahogy legyűröm. Az ajánlott banánturmixot meg sem merem próbálni, mert sem a tejet, sem a banánt, sem a mézet nem komálom. Mézet csak betegség esetén teába, tejet reggel a kávéba, de csak olyan mennyiségben, hogy ne érezzem az ízét. Banánt meg hasmenés esetén kálium pótlására viszek a szervezetbe.
Ami fura, hogy esténként is hányingeres vagyok, ami még eddig nem fordult velem elő. Na és folyton lifinak érzem magam :oops:
Nem tudok eleget inni. Teve típus vagyok, aki 2 bögre folyadékkal kibírja egész nap. Most meg napi 2-3 literrel kéne inni, és folyton elfelejtem :wink:

Na most ennyi, tűzök tanulni.

Szép hétvégét és jó pihizést mindenkinek!

helyesírási hibákért bocs, csak kalimpáltam a billentyűkön, és nem olvasom vissza.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Bocsi a zavarásáért Andi73 vagyok a 2005/2006 téliektől.
Tudom, hogy furán hangzik, de lenne egy kérdésem:
A barátnőm babát vár (éppen arra ösztönzöm, hogy regisztráljon és jelentkezzen be hozzátok) decemberre van kiírva. Sajnos őt is elégé megviselik a kezdeti rosszullétek. Valamelyikötök írta, hogy hányinger illetve hányás ellen jó a gyömbér. Szóval csak azt szeretném megkérdezni, hogy „milyen” formában kellene fogyasztania?

Boldog babavárást kívánok nektek, és még egyszer bocsi a zavarásért.

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

Sziasztok!

Pénteken tudtam meg, hogy babát várok, mármint én már teszteltem, persze:), ami pozitív lett, de nagyon izgultam,
hááát még a doki csak egy petezsákot látott, és szívhangot
még nem, jajjj, nagyon izgulok, nektek mikor volt szívhang???
Magamról, egyetemista vagyok, van egy két és fél éves kislányom,
Lili, meg egy férjecském!:)

Megyek, mert meséznem kell a nagyobbiknak!

Én is annyira izgulok, meg még annyira kicsi, hogy csupa hülyeség
jár a fejemben, hogy mi van, ha rosszul állapították meg, meg ha
nem nő, és azért nincs szívhang! Jajj, gyagya vagyok mi!
én dec. 19 körülre leszek kiírva.! A kislányom dec.9-én születt:)
esztiilil

Sziasztok!
Csirkeszi!
Nem sokat pihegtél a 3 baba között!Le a kalappal előtted!Én sírós vagyok-lettem.Bármin képes vagyok hangosan brünhildázni!Ez szörnyű!De ez van!
Esztiilil!
Én dec.16-ra vagyok "kiírva",de ikres lévén szerintem hamarabb lesz!Az 5.héten voltam UH-n és akkor még neem volt szívverése.Majd a 7-8 hét körül lesz!Mondjuk én holnap megyek megint UH-ra és akkor majd megkérdem mikor hallani a szívecskéjét!
Vendég

Andi!
Nekem az jön be, ha fagyos dolgot eszem, mert az prímán lehűti a gyomromat. pl fagyos gyümölcs, fagyi, stb.
A gyömbért én ittam, de nem vált be.

Esztiilil!
Üdv Nálunk!
Ne izgulj, tuti minden rendben, csak egy korai volt még ez a dokihoz menés.
Én hosszú ciklusú, késői peteérő vagyok, így nem is kísérletezek a gyors dokihoz menetellel.
Kedden megyek először dokihoz majdnem betöltött 10 hetesen :roll: , de előtte még vizsgázom.
Látom Te sem unatkozol! Hol tanulsz és mit? Én is sulizom, nekem is van 2 gyerkőc meg egy férj :D
Na és látom, tied gyermek sem szeret késő délelőttig aludni :wink:

Így terveztük. Megbeszéltük, hogy 3-at szeretnénk, mindhárom esetben kevesebb, mint 2 év korkülönbséggel, mert eccer én is szeretnék újra "felnőtt" lenni, nem csak anya. Tehát hamar lezongorázzuk az itthon töltött éveket, és amikor már mind3 gyerkőc nagyobbacska, akkor azért újra kinyílik a világ a család előtt. Addig is megyünk (idén voltunk síelni) ide-oda, da akkor már szabadabban.
A sírhatnék szerintem nem olyan vészes, könnyen-hamar megkönnyebbül az ember a feszültségektől.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de itt a babaneten van egy jó kis ultrahangos összefoglaló a baba fejlődéséről. Bemutatja hétről-hétre uh képpel, és leírja részletesen heti bontásban, hogyan fejlődik a kisbaba. Itt olvasható, hogy mikor alakul ki a petezsák, mikor kezd kalimpálni a szívecske, stb.
Én nagyon szeretem, és hetente elküldöm a férjemnek, hogy ő is képben legyen :wink:

Az uh-ot megtaláljátok a babanet honlapon viszonylag alul, a nagy pink Fotoalbum ikonra kattintva, ott pedig bal alul található az Ultrahang :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csikesz!
Azért le a kalappal előtted!Néha jól esik sírni,mert nagyon sok energiával is feltölt!Sírás fajtától függ!Ha örömkönnyeim vannak,utána mint egy jóllakott napközis olyan vagyok.
Nekem a hányingerre a friss levegő jött be!
Vendég

ami a szopitatás után rajtam maradt haspárna, én is úgy nézek ki, mint egy jóllakott napközis, és még csak sírnom sem kell hozzá :roll: :roll:
inkább pont ettől kellene. most plusz kilókkal kezdtem a terhességet, kíváncsi fogok, mikor fog vastag füstcsík felszállni a mérlegből :oops:
a frisslevegő jó. de tegnap 40 percig löktem a hintát a gyerekek feneke alatt, és attól lett hányingerem, hogy a szemem előtt szambáztak fel, meg le, és oda, meg vissza :? komolyan gondolkodtam azon, hogy kirohanok a kert végébe és behajolok az orgonabokor alá, és természetesen nem virágot szagolgatni!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Szemi!
Sajnálom,remélem minden rendben lesz.Szurkolok!

Én ma megyek UH-ra megnézetni a vérömlenyt!Remélem felszívódott,de legalábbis csökkent!
Sajnos én is plussz kilókkal kezdek,mert 5kg rámjött a hormon injekciók miatt!Tojok rá!És képzelhetitek mi lesz az ikrek miatt!!UHHHHH :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eszti!
Isten hozott itt minalunk!
Aranyos, ahogy mondod: "Megyek, mert mesezni kell a nagyobbiknak!" Mintha mar ott is lenne veled a bebi.... aranyos es meghato. Sok boldogsagot a terhessegedhez!
Mit tanulsz az egyetemen??? Ez azt jelenti, hogy szemtelenul fiatal is vagy???? :oops:

Szemi!
Nagyon, de nagyon szoritok neked, es pliz, nem panikolni! Hatha tenyleg csak az van, hogy kesobb totent a megtermekenyules. A magzatnak a legtobbet a stressz arthat! Cupp :)

Benszi!
Neked is szoritok, hogy felszivodjon onnan az a franya veromleny. Az UH-rol pedig kulon varjuk a beszamolot!
Apropo, plusz kilok. En is sajna plusszal indulok, nem ment lem csak a fele annak, amit felszedtem az elozo terhessegemmel. :? :? :?

En nagyon sokat nyuglodom. Hanyinger, faradtsag, minden frasz. Enni alig tudok, egyszeruen nincs olyan kaja, amire szivesen gondolnek. Kozben persze ehezem, de hat nincs mit tenni. Talan az alma az egyetlen, ami egy kicsit helyrerazza a gyomromat. Utalom ezt allapotot, es alig varom, hogy vege legyen.

Mindenkinek nagyon drukkolok, aki mostanaban megy dokihoz!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok! :)
Mióta nemjártam erre bővült a társaság aminek nagyon örülök. :wink:
Én holnap megyek UH-ra apa is jön velem, remélem hogy már szívhang is lesz, de fel vagyok készülve, hogy esetleg még nem látjuk, a fiamnál 7 hetesen már nagyon jól látszott. Rosszullét nálam is van semmit nem kívánok enni, csak csipegetek és a 3. 4. falat után olyan telinek érzem magam, mintha bezabáltam volna. Állandóan álomkór gyötör, és éjszaka meg felébredek (eddig ilyen soha nem volt) és 2-2,5 órát forgolódok. Nem bánnám ha már vége lenne ennek az időszaknak a fiammal semmi tünetem nem volt. :roll:

drumka

Csirkesz!

Nagyon szépen köszönöm. Azért néha hozzánk is visszanézhetnél :wink: Bár tudom, hogy két pici manó mellett nem igen van rá érkezésed.

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

Sziasztok!

Benszi!

Remélem elmúlt a barnázgatásod? Igen volt izgulni a második babáért, de szerencsére minden rendben volt.

Szemi!

Mi újság veletek?

Eszti!

Üdv a csapatban, boldog babavárást kívánok neked :)

Én még mindig nem vagyok túl a hányós-rosszullétes korszakon, és nagyon rosszul vagyok tőle. Jó lenne ha már elmúlna.
Kezdek aggódni is, mi van ha nem fejlődik a picur a hasamban, minden rendben van vele, és még több mint 2 hét van 10-ig, mert akkor megyek uh-ra.

De ma ért egy meglepetés is, ha mondhatom annak. Felhívtam a munkahelyemet, hogy a párom szeretné igénybe venni az adókedvezményt a baba után, és hogy kell e nekem papír, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a gyes mellett igénybe vehetem a keresetemet is, így remélem hogy több lesz a fizetésem augusztustól. És ez most annyira feldobott, hogy csak na.

Holnap megyek fogászatra :?

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Helló Lányok!

Látom mindenkin kitört a kismamaság, és nyaggat minket a rosszullét :lol: :lol: :lol: Na de hát mi akartuk... Leszámítva persze a rosszullétet.
Vagyok és olvaslak titeket, de vagy bébicsőszködöm a gyerekseregem felett, vagy tanulni próbálok. Holnap reggel vizsga. Így a kismamabetegségeim mellé príma gyomorgörcs is párult.
DE! Holnap du 5-re megyek dokihoz :D Most fogok vele először találkozni, mert Bp-en volt dokinénim, és mióta ideköltöztünk, még nem volt nőgyógyászra szükségem. Remélem rendi, remélem lesz uh!!!!!!!! Remélem nem iker! Remélem sikerül a vizsgám!
Nem kevés óhaj-sóhaj, nemigaz?

Amaryl :D
Meg se forduljon a fejedben, hogy vmi nincs rendben. Gondolod, ha a baba nem fejlődne rendesen, produkálnál ilyen szupi kis hányingeres tüneteklet? Akinek meg nincs, nem kell azt hinnie, hogy vmi nincs ám rendben.

Csajszik!! Csak semmi para!

UH????

Szemi :D
Minden oké??? Drukkolok Neked!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem :cry: ,ugyanis ma délután megjött, kicsit megkönnyebbültem. A hétvége nagyon nehéz volt.Holnap reggel még el kell mennem még vérvételre a hcg szint miatt.Örülök,hogy részese lehettem a topiknak.
Mindenkinek problémamentes terhességet és sok babát kívánok!
puszi Mindenkinek

Szemi

Gyúrok a tavaszi-topikra :D

Kép

Kép
szemi_dévisz

Szemi!

Nagyon sajnálom ami veled történt, nagyon szorítottam értettek. :( Nem is tudom mit lehet ilyenkor írni. Szorítok hogy a következő sikerüljön.

Puszi Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Szemi!
Borzasztoan sajnalom. En is nagyon drukkoltam nektek!
Kerlek, ird meg nekunk, ha ismet babot varsz, hogy veled, erted izgulhassunk!
Nem szeretek bucsuzkodni. Remelem, meg hallatsz magadrol!
Puszi es sok sikert
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!!!

Már alig van hematoma!!!!
LÁTTAM A BABÁIM SZÍVDOBOGÁSÁT!ÉLETEM LEGSZEBB NAPJA VOLT!

Nekem már nincsenek tüneteim!Le is kopogom!!!!
Mellfeszülés az nem pite!85E-F között mozog.Annyira fájnak,hogy csak na!Ja és a szagokra vagyok érzékeny!mindent felfokozattan érzek!Megtriplázódva!

Szemi!
Nagyon sajnálom!Ne add fel!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk

Benszi!

Örülök, hogy minden rendben van veletek :D

Csirkesz!

Vizsgád remélem sikerült?! Dokinál mi volt?

Ma túléltem a fogászatot :D Már csak 2 hét és újra doki.

Most megyek, mert hiányolnak

Sziaszok Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

amaryl!
Én is nagyon boldog vagyok!
Vendég

Sziasztok! :D
Tegnap megvolt a 2. UH ahol láttuk a szívverését a kis 3mm-esnek. Most egy kicsit megnyugodtam. A doki szerint dec 28 körül várható a szülés azaz 6 hetes lehet :D a fiam január 1-jén született :lol: viszont nem értem a vonalzókat ha a szülés várható időpontját írom be akkor csak 4 hetesnek ír de viszont akkor még nem lehet szívhang. :roll: Na mindegy majd meglátjuk mi lesz.

drumka

Szia Drumka!
A kalkulátorba a menstruációd utolsó napját írd be!Gratulálok!
Kép

Az én kis DRÁGÁIM!!!!!
Vendég

Benszi: :D
Gratulálok a két kis pocaklakóhoz!!! :wink:
Az a helyzet, hogy ez nálm nem működik mert 39-52 napos ciklusaim voltak. Az utolsó mensim első napja február 21. viszont hőmérőztem és hő szerint a pé a 33. napon volt. Így csak a méretéből lehet következtetni mert 2 hete még csak megvastagodott mnyh volt. :roll:

drumka

Drumka!
Hát akkor a dokikra kell bíznod magad!
Vendég

Sziasztok :D

Kedden voltam nőgyógyásznál és sajna már csak azt láttuk uh-on, hogy a baba angyalka lett. Így szerdán be kellett feküdnöm a kórházba a terhesség "műszeres befejezésére".
Szomorú voltam mikor kiderült, de azt hiszem jobb ez így. Mármint hogy hamar kiderült, meg hogy hamar túl lettem rajta. A két esemény között nem telt el 24 óra.
Meg azt hiszem azért is jobb így, mert a baba így nem genetikai betegséggel született, ami neki is, nekünk is jobb. Most jön egy kis szünet, azaz 3 hónap, és a doki szerint semmi akadálya az újabb babának. Úgyhogy a nyarat pihenéssel, bicajozással (amiről ugye le kellett volna mondanom) töltjük, ősszel meg elmegyünk apával kettesben valahová, hogy jól összebújhassunk a következő babáért.

Nektek további szép, egészséges, gond mentes pocakosságot kívánok.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Nagyon szomoru lettem a hirtol, amit hoztal. Nagyon sajnalom.
Szep nyarat, es megszebb oszt kivanok nektek!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Csirkesz
Nagyon sajnálom ami történt, meglásd hamar eltelik a nyár, és aztán frissem újúlt erővel lehet megint a babára koncentrálni. :wink:

drumka

Sziasztok!

Csirkesz!

Szomorúan olvasom a soraidat, nagyon sajnálom, hogy ez történt. :(

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Lányok, köszönöm az együttérzést. A férjem szuper kedves, folyton bíztat, óriási támaszom és már most "hajt" a következő babára :lol:
Tényleg az vígasztal, hogy így nem lett egy beteg babánk, és nincs akadálya a további próbálkozásoknak.
Ha majd 1x lesz gólyahírem, azért jövök, és megírom Nektek!
Addig viszont búcsúzom és Mindenkinek nagyon szép várandósságot kívánok! :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!
Őszíntén sajnálom!
Kívánom,hogy töltődj fel a nyáron és mihamarabb lássuk az újabb vonalzódat!
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék bejelentkezni hozzátok. Második babámat várom, csütörtökön voltam dokinál és egyelőre minden rendben. 2,8 mm nagy már, élénken kalimpált, ami a doki szerint ritka ilyen pici korban. Majd igyekszem visszaolvasni mindenkiről az infókat és próbálok gyakrabban jönni is, csak amíg dolgozom nem sok időm van. Viszont a munkát hamarabb be akarom fejezni, kb, júliusban, mert a főnököm elég idióta, milyen lesz vajon azután, ha bejelentem neki a hírt?
Hát ennyit most elsőre, mindenkinek jó pocakodást kívánok!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Te jó ég most látom, hogy Csirkesszel mi történt!!! Ismerem őt első gyerekeink topicjából....
Csirkesz, fel a fejjel, remélem hamarosan újra gömbölyödni fogsz!!!

Kép

Kép
macsek11

Szia Macsek!

Boldog babavárást neked :)

Láttom a topik kihalóban sehol senki, nem mintha én olyan sűrűn jönnék.

Velünk semmi, úgy néz ki, hogy kezd elmúlni a rosszulléteim, csak nagyon ritkánvan. Már alig várom hogy 10-e legyen, akkor megyünk a dokihoz, remélem minden rendben lesz vele. Csak az idegesít, hogy a Bencével ilyenkor már nagyobb hasam volt, és félek, hogy nem fejlődik rendesen, de probálom ezeket a gondolatokat elhesegetni, de nem mindig sikerül.

Most megyek ebédelünk.

Jó pihenést mindenkinek

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Szia Macsek!
Udvozollek kozottunk! Bar a topik tenyleg "kihaloban" van, en azert bizom benne, hogy meg feltamadunk.... foleg, ha mar tobb meselnivalonk lesz egymasnak.

En olvasom a topikot, de tul sokminden jo nem tortenik velem, ugyhogy talan ezert nem is voltam tul kozlekeny.
A borom sajnos tovabbra is nagyon rossz, sokat kinlodom vele.
De a legnagyobb gond, hogy az orvosaimban sem bizom meg teljesen. Amikor latjak, hogy vagyok, ahelyett, hogy valami "lajtosabb" kremekkel probalkoznanak, durr bele a kortikoszteroid gyogyszer. Az eszem megall. Otszor rakerdezek, biztos nem art a magzatnak?? Nem, allitjak fennhangon. Aztan utanaolvasok a neten: allatkiserletek voltak terhes allatokon, azokon is inkabb negativ kicsengessel. Egyenesen atmegy a placentan. Baromi jo. En meg nyomjam magamba a szteroid gyogyszert, 11 hetesen. Persze nem szedtem be, ugyhogy most meg szarabbul vagyok.
Nogyogyaszomat felhivtam, vajon mit gondol a gyogyszerrol. Mondta, nyugodtan szedjem. Mikor rakerdeztem, biztos benne? Annyira bunkon valaszolt, hogy azt hittem, nekiugrok. Csak nem volt bennem lelkiero, mert eppen a boges hataran alltam, meg kulonben is telefonon zajlott. Megmenekult tolem. Orokre. Uj nogyogyaszt kerestem, szerdan megyek hozza.

Rakerdeztem, hogy biztos-e abban, hogy nincs kihatassal a magzatra, erre azt mondta: hogy kepzelem, hogy en mindig megkerdojelezem, amit mond. Es kulonben is mindig csak kerdezek. Szerintem elmebeteg. A parom szerint tul sok paciense van, es meg ezt is megengedheti maganak. Megjegyzem, eddig eletemben egyszer voltam nala, es ketszer hivtam telefonon. Tehat annyira nagy dozist meg nem kaphatott belolem.

Na most aztan kipanaszkodtam magamat. Bocsanat. Es meg igy is orulhetek, hogy tulkepp megvagyok, es a baba is asszem fejlodik, es megvan.

Nagyon sajnalom, ami Szemivel es Csirkesszel tortent.

Gyertek, minel tobbek, olyanok is, akik csak olvasgattok minket, es meseljetek magatokrol!

Lassan tablazatot is kellene csinalni a babakrol. Erez magaban valaki lelkierot hozza?

Udv mindenkinek, es tovabbi jo hosszuhetveget! (En sajna dolgozok holnap...)

Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Macsek!
Gratulálok a bébihez a pocódban és a másikhoz aki már kint van!
Gemini!
Sajnálom a bőrödet,de szarintem ne szedd be a szteroidos cuccokat!Most nézem,hogy Brüsszelben élsz!Akartam javasolni a Bőrgyógyi klinikát Pesten,de ez nem jött be!Tipp(tengeri sós víz az arcra?)mindig azt mondják az gyulladás csökkentő és és jótékony hatású!
További jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gemini!

Sajnálom, hogy így szenvedsz az ekcémáddal, de jól teszed, hogy nem szeded be a szteroidos gyógyszert. Anno nekemis írtak fel, de mikor meg tudtam, hogy a Bencével várandós vagyok én se kezdtem el használni. A körömvirág krémet probáltad már? Nem tudom mennyire hatásos, de nagyon sokan dicsérik, ha csak a gyulladást csökkenti az már jó nem?!

Drága párom, ma hirtelen felindulásból kitalálta, hogy festünk, kész vagyok teljesen, de legalább nem kell később, mert úgy is tervben volt.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Amaryl, :)
hess negatív gondolatok, minden ok, tessék arra gondolni. Tudod, nincs két egyforma terhesség. Nekem is Márkkal ilyenkor már jobban domborodott a pocim, pedi azt mondják, a másodiknál hamarabb nő, még sincs így, a doki pedig mindent rendben talált.

Gemini, :)
remélem, az új dokid normálisabb lesz. Nálunk a férjem szenved ekcémától, bár a tiéd sokkal súlyosabb lehet. Aloa verát tartalmazó krém is jó szokott időnként lenni, ill. Mo-on kapható bizonyos Lipobase nevű krém (recept nélküli) az is használ valamennyire, igaz csak enyhébb tüneteknél, mert ha nagyon kijön neki is, akkor csak a doki által felírt szteroidos teszi helyre.

Benszi,
örülök, hogy jól fejlődnek az aprókák, vigyázz rájuk!! :)

Én most a ruhákkal kezdek szenvedni, terhes gatyók még óriásiak, normális gatyó nap végére már szoros. Kell vennem valami áthidaló megoldást.

Márknak már mondtuk, hogy lesz tesója, nem tudom mennyire tudta még felfogni, bár múltkor aranyos volt mert a köldökömön keresztül beszélt neki. :D

Most ennyit, megyek alváshiányt pótolni!

Jó éjt!

M.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Kicsit túlhajtottam magam hétvégén,mert sok vendég jött hozzánk!Sütöttem-főztem,ezért kedden megjelent egy kis vér,de ahogy jött,úgy el is múlt!Most pihizek!

Amaryl!
Jó festést nektek!Nálunk is idén lesz!

Macsek!
Én még csak a 8.héten tartok,de a nadrágjaimat már én sem tudom felvenni és még nem híztam semmit!a legjobb a férjem melegítője,de ebben nem lehet kimenni sehova :lol:
Vendég

Sziasztok!
en mar vettem egy nehany terhes gatyot, mert kicsit kenyelmetlenek voltak a nadragjaim. Ezek viszont lecsusznak rolam, ugyhogy nem is tudom, mi a jobb.

Tegnap voltam dokinal, es lattam egy pillanatra babot. Mar 5,5 cm korul jar! Jovo penteken lesz egy reszletesebb UH. Mar nagyon varom!

Minden kellemetlenseggel egyutt hihetetlen, hogy repul az ido.
Nekem mar a kezdeti tunetek is kezdenek elmulni, vegre elkezdtem enni...

Meg most apuek is itt vannak, hoztak egy csomo hazai finomsagot, ugyhogy azokkal tomom magam.

Aludni meg mostansag is gondot okoz, es a napkozbeni meleg is eleg kellemetlen. Itt mar tobb, mint egy honapja nem esett az eso. Aki ismeri az oceani klimat, tudja mit jelent ez. Itt normalis esetben minden nap esik. Es eleg sokat.

Irjatok, es vigyazzatok magatokra
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Amarla vagyok a 2005/2006 téliektől, véletlenül keveredtem ide. Segíteni szeretnék Gemininek.
A 16 hónapos lányomnak is ekcémája van, neki nagyon jót tett a sós testápoló, szinte teljesen eltűnt, pedig alig 2 hete kenem a bőrét napi egyszer, fürdés után. Neki is írtak szteroidos kenőcsöt, eszemben sincs rákenni :?
Nem tudom találsz -e Brüsszelben ilyet, itt kikeverik recept nélkül is:

Natrii Chlorati gta sex (6,0);

Crem. Refrigerans
Ung. Emollh.
aa ad gta tricenti (300,0)

Ajánlotta még: Atoderm PP krémet, pelsano med fürdőemulzió és kenőcsöt, Lipobase REPAIR-t, Linola fürdő olajat és Linola fett krémet, Eucerin olajfürdőt és tusfürdőt

Remélem, hozzájutsz valamihez, ami segít.
Üdv és szép pocakosodást

Amarla
amarla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?