Sziasztok Lányok!
Most csak gyorsan pár sor erejéig kukkantottam be, mert most tudtam leülni tanulni, pedig keddre már pengeagyúnak kellene lennem
Benszi
Gratula az ikrekhez és természetesen üdv nálunk
Drukkolok, hogy csak az a fránya ömleny szívódjon fel, ne más legyen a barnázás oka!
Szemi
Probálj meg nem stresszelni!! Ez most fontos! Simán lehet az első variáció, miszerint később termékenyültél meg.
A kislányommal éppen betöltött 12 hetes terhes voltam, amikor először eljutottam dokihoz (addig külföldön voltunk), és amikor betapintott láttam az arcán, hogy vmi nem stimmel. Ő maga sosem szokott uh-ozni, és akkor mégis csinÁLT EGY UH VIZSGÁLATOT IS. hÁT ÉN VÉRT IZZADTAM. mONDTA, HOGY VMI NEM STIMMEL, KICSINEK ÉRZI A MÉHEMET. Aztán az uh során kiderült, hogy minden oké, szív kalimpál, pulzus normális, keze-lába megvan
Épp csak kéőn termékenyültem meg, és jóval kisebb volt a számított koránál. Végig kisebbnek látták az uh-on, míg végül napra pontosan született 3950 grammal és 57 cm-rel.
Nevettünk is a férjemmel, ha ez kisebb az átlagnál, akkor mi a normális!?!?
Hajni
Kis kíváncsi
De hogy ne maradjon luk az oldaladban írok pár sort.
Lelkileg kriminális vagyok mostanában - sajna. Hol tombol bennem a sárkány, hol én vagyok a legtürelmesebb anya, és legszerelmesebb feleség - annak minden következményével
Aztán megint fordul a kocka. Én magam fárasztónak tartom ezt a hullámzást, és nagyon sajnálom a környezetemet. Pedig én csak babát várok, nem tehetek arról, ha hülye vagyok időnként
Fizikailag megvagyok. Reggelente émelygek, de valahogy legyűröm. Az ajánlott banánturmixot meg sem merem próbálni, mert sem a tejet, sem a banánt, sem a mézet nem komálom. Mézet csak betegség esetén teába, tejet reggel a kávéba, de csak olyan mennyiségben, hogy ne érezzem az ízét. Banánt meg hasmenés esetén kálium pótlására viszek a szervezetbe.
Ami fura, hogy esténként is hányingeres vagyok, ami még eddig nem fordult velem elő. Na és folyton lifinak érzem magam
Nem tudok eleget inni. Teve típus vagyok, aki 2 bögre folyadékkal kibírja egész nap. Most meg napi 2-3 literrel kéne inni, és folyton elfelejtem
Na most ennyi, tűzök tanulni.
Szép hétvégét és jó pihizést mindenkinek!
helyesírási hibákért bocs, csak kalimpáltam a billentyűkön, és nem olvasom vissza.