Sziasztok!
Hajny,Bea,Donoé,Pille,Timci nagyon jók a feltett képek
.Mint mindig,most is jó volt nézegetni,hihetetlen,hogy nőnek ezek a gyerekek!
Nana ügyes Boti!Még le is körözi a kortársait
.Nekem a zöld ruha tetszik,de nagyon csini mindkettő.
Nyhk ti is az Avivánál vagytok?Mert mi is!Olyan rég láttam már a gyerekeket,légyszi tegyél róluk képet!De össze is futhatnánk már vhol,vmikor!
Timci neked hajrá az utsó vizsgához!!
Gratula az egyre többet beszélő Lilinek és Adrinak,és a megszólalásaival mindig megmosolyogtató Hannának!
Ser,Cukker úgy irigyellek a kitartásotokért,fussatok már helyettem is egy kicsit
!
Thymi de jó,hogy Gyopival minden oké!Zacsiba pisilés nálunk is volt már egyszer,a fele persze rajtam kötött ki
.Milyen klubba voltatok,vmilyen baba-mama?
Tegnap voltunk az egyéves mérésen,szegény Lencus mihelyst meglátta a dokinőt üvöltésben tört ki,meg se lehetett vigasztalni
,persze a doki csak annyit mondott,hogy fogjam le a kezét,hozzá nem szólt volna egy szót sem
,nem is csoda,hogy fél tőle.Egyébként a súlya kb.8,25 és hozzá kb. 73 cm,hááát nem egy hájpaci
,de így megmérni is csak saccra lehetett.Ehhez kapcs. a kérésem,tudna valamelyikőtök egy kedves,a gyerekhez is szóló,nem mindig rohanó dokit/dokinőt ajánlani?Dóri már mondott nekem egyet,de ha az mégse jön össze,szóval ha tudtok ti is,köszi!
Aztán majd nekem is szorítsatok,mert két hét múlva mennem kell követ zúzatni
,és már most tojok tőle.
Na szép jóccakát mindenkinek (halkan jegyzem meg,hogy Lencike már pár napja végigalussza az éjszakát,de azért kopp-kopp
).