Új privát üzeneted érkezett!

Köszike Thimy és Ágica!!!!A pontos vizsgaidő: május 4 péntek reggel 9 óra. :oops: Nagyon gondoljatok rám... :roll: Előre is köszi!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Teszek föl egy képet még futtómban.Ez otthon készült az állatkertben most Húsvétkor. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hű Nana,gyönyörű ruhák és bizti jól is állnának,amilyen magas vagy, varrónőt passzolom, de ha rátalálsz,szólj!(pont egy barátnőm is ezen az oldalon keresgélt esküvői rucikat magának) Az unokatesód,aki ittlakik nem messze tőlünk? És milyen tornán voltál?

Thymi, de hiányoltunk!(csak nem mondtuk :oops: )
Tudod, h annyifelé jár már mindenkinek az agya! :wink:

Cukker, izzadságszag :lol: :lol: :lol: , sztem tök jó,h ennyit mozog-sportol Bence! Szivacskézilabda?Az mi?Jaj,nem is meséltem, a múltkor elmentünk a SzilCoop mellé, spinningelni,sztem kb uolyan volt,mint a metamorf, se jobb se rosszabb.A fickó utána megmutatta a flexi-bar-t, hogy az milyen vicces!!!! :D

Balim, meg szakvizsgája se.....no comment, mondjuk legalább nem praktizál :twisted: . Hanna amúgy bírja,ha nem alszik is, és legaláb tudom, h este max 10perc alatt elalszik-igaz leesett éjfélkor, és félig az ágy alól szedtem ki :oops: ... Hasmars Őt is elkapta, de mire beszereztem a szükséges szereket(mert csak normaflore volt itthon :oops: ) elmúlt...

Kép
seriff

Sziasztok lányok!

Jól vagyunk köszönjük! :) Csak egyszerűen nincs annyi időm, hogy mindenkinek írjak, így inkább bele sem kezdek. A végén még megbántódna valaki.

Bea, utólag is boldogságos szülinapot lánykádnak. Tudjátok már, mikor lesz a következő műtét?

Nyhk, ti hogy vagytok? Zöld utat kapott már a mandula műtét?

Nagyon édesek a gyerekek! Olyan jó nézegetni őket. Ne haragudjatok, hogy nem emelek ki senkit név szerint, olyan sok volt az utóbbi időben.

Dóri, én is csináltam néhány új munkát mostanában, majd felteszem a képtáramba és megnézed, ha van kedved. Írok címet, ha fent lesznek.

Roz, örülök, hogy legalább elkezdtek gyógyulni a gyerekek. Az még hiányzott volna, hogy Halason kössetek ki. :cry:

Nagyon ügyik a gyerkőcök a beszéddel. Orsi még csak anya, apát mond, na meg a híííííttttttaaaa (hinta) megy nagyon. Egyébként csak ta,pa, te,to minden de ugyanarra a dologra, ugyanazt használja mindig.Úgy imádom ezt az időszakot, olyan kis tündér.

Lányok néhány napja: Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, mekkora lábak! :lol:

Roz, gondolom kalcium és vagy magnézium szinteket néztek Nikinél....

Hajny, Te is igyál Ca-pezsgőtabblettát a lábaid miatt!

Kép
seriff

KÉPZELJÉTEK Boti ma, most először felállt egyedül!! :D Mármint minden kapaszkodás, segítség nélkül! :D :D :D
Olyan kis büszke volt magára! (én pont pisiltem, ő odamászott (mint mindig) és jött a mutatvány! :lol: )

Seriff
Fogalmam sincs, milyen divatos elnevezése van az edzésnek. NAgylabdával ill. azon történik. Nagyon profi az edző csajszi és nagyon pörgős az egész. Tegnap az unokatesom volt step aerobikon. Na azt kihagyom.
Ja és igen, Ő(k) laknak ott. :D

Hanna bébi erős kiscsajszi. Nem dönti le egy kis hasmenés. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, azt hiszem az a fittball :D . Boti meg nagyon-nagyon ügyes, látod megy ez!!!! :)

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz,
láttalak benneteket ma délután a főtéren Adrival, akkor is mikor oda, meg mikor visszafele mentetek akkor is.

Thymi,
pisigyűjtésnél nem próbálkozol bilivel? Nekünk ez most bejött, reggel gyorsan le a pelus, rá a bilire, és egy korty víz meghozza az eredményt. Zacsival már én sem próbálkozom.

Balim,
most keztük a 3. üveg antibigyót, jövő csütörtökön megyünk vissza, nem tudom ebből kapunk-e még, de a végére még akar adni a doki Summetrolim-ot is.

Nana,
nagyon ügyes Boti, lassan szaladhatsz utána Te is!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni

Köszi az infókat, majd ki megy a lányzó és akkor szólok, szerineted nekem kell mennem vele?

Nana
Olvastam amit írtál nekem van egy tutu varrónénim, nagyon ügyi, de olyan havos babos menyassszonyi ruhára gondolsz?
borsika33

SZiasztok!

Roz itt vettük K.méten a Portékában a Thomast.Jó nagy.Összerakva egy fél nagyszobányi.Nálunk még mindíg nincs összerakva.Túl nagy is,meg bonyolult is.Zsolti egyszer már nekifeküdt,de feladta.Már este volt,azt mondta ehhez több idő kell.

Thymi köszi jól van a kezecskéje.Nagyon szép lett,mostmár a sebe is begyógyult,bár a combján még nagyon látszik a helye,ahonnan bőrt vettek.És sztem az meg is fog maradni. :(

Nana HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúú ezek a rucik! :D Nagyon tetszenek.Milyen anyagból vannak varrva?

Pille köszönjük a köszöntést.Szegedre majd máj.21-én kell menni kontrollra,és akkor adnak időpontot a köv. műtétre.
Édesek a csajok,nagyon jó a kép.

KépKép
KépKép
sbea

Lemaradt: :oops:
Nana Botinak nagy-nagy gratula!!! :D

KépKép
KépKép
sbea

Bea

Szegénykének a combjából kellett bőrt venni? Erre nem is gondoltam. :(
A Portékában esetleg vannak fa babaszobák, vagy bútorok? Játékra gondolok.

Ser

Most akkor hasmenéses járvány van megint?
Jó, hogy Hanna hamar túlesett rajta.
És így, hogy leeseik az ágyról, nem haragudott meg az ágyra? Vagy álmában fel sem tűnt neki?
A szivacskézilabda olyan, mint az igazi, csak éppen szivacslabdával játszák, mert még nem tudnák megfogni a nagyot.
Szombaton délután mennék futni, megyünk együtt? Bár nem tudom hol találkoznánk, elég messze lakunk egymástól. Ma voltam a Hunyadiban, a konditeremben. Nem voltam túlságosan oda érte. 6500 a korlátlan havi bérlet, ami rossz, hogy nincs pl. 10 alkalmas bérlet. Az egyszeri jegy pedig 750 ft. Az végülis olcsóbb, mint a Formazónában a Szilcoopnál. Mi az a flexibár? (Olyan hülyeségek ezek a divatos nevek) Fura volt, hogy a futópadok külön vannak fent az emeleten, így végig magamat kell bámulnom a tükörben. Aztán mikor lementem nem tetszettek a gépek, az izomagyút meg nem volt kedvem megkérni, h kisegítsen. Viszont mivel addott a hely abból a szempontból, hogy a fiúk a közelben fociznak, a mama pedig szintén ott lakik a közelben kipróbálom keddenként az Aerobicot. Ha a mami is úgy akarja.
Bocsi a többiektől a hosszú kitérőért.

Lina

Milyen ügyes Lili, hogy már bilizik. Mostanában hallom a játszótéren, hogy vannak, akik már két éves koruk előtt szobatiszták, és hogy a 14 hónapos körüli babákat már biliztetik. Ezzel szerintem nagyon kell vigyázni, visszaüthet, nem szabad erőltetni. (Gondolom te nem ezt teszed) Én csak akkor fogom elkezdeni, ha Adri kéri, vagy adja ennek jelét. Mostanában mondja a kakira, hogy phű, majd figyelgetem, nem tudom, h mennyire tudatos ez nála.

Pille

Olyan szépek a lányaid.

Andi
Kép
cukkker

Nana

Botinak nagy-nagy gratula! Kíváncsi leszek, hogy mikor indul majd el. Nálunk sok idő telt el a felállás, és az önálló járás között.

Na rendeltél bodikat a múltkori csajtól, amit mutattam? :)

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
Lili nem bilizik, csak mikor pisit kell gyűjteni, akkor ültetem rá, mert talán még mindig egyszerűbb rajta tartani az eredményig, mint zacskót ragasztgatni. Amúgy ott van a fürdőszobában, néha magától ráül ruhában, de ennyi. Mikor az anyósom vigyázott rá, akkor biliztek reggel, és sikerült. Eddig háromszor jött össze, két pisigyűjtés, meg ez.
Állítólag akkor érdemes elkezdeni, mikor már lépcsőn önállóan tud közlekedni, mert akkor érettek rá a záróizmai. Hát én ezt nem tudom, de a lényeg, hogy nem akarom erőltetni, majd nyáron az udvaron ráérünk vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,

Nagyon aranyosak a lányok, látszik, hogy elvannak együtt és sokat bohóckodnak!!!!
Ádámnak egyenlőre a műtét bizontalan időre el van halasztva. 8-án megyünk Szegedre vérvételre, majd utánna talán okosabbak leszünk.

Lina,
Ezt a lépcsős dolgot még nem is hallottam, de figyelni fogom :)

Nana,
Botinak nagy nagy gratula, így tovább.
Multkor kérdeztem, de biztos nem láttad: az avivához mentetek állófogadásra?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!!!!!!!!!!
Ti mennyit írtok mindig!
Mire leolvasom lefelejtem, hogy ki mit ír!
Nem lehet Titeket követni!

Gratula Botinak!-ez megmaradt bennem:)

NYHK

Milyen műtét? én nem vagyok képben!

Erszényes

Ne haragudj, de nem tudtam, hogy te vagy! :oops: :oops: :oops:
Jana nagyon kis Menőnmanó!!!!
Mi mikor leszünk ekkorák?

Timi
jaj, én is örülök a találkozásnak, remélem sűrűn ki tudok majd menni a klubba vagy másképp tudunk majd találkozni!
Leviről is folyt a víz! Képzeld elaludt utána, igaz nehezen de egyedül, először ringattam a babakocsiban, nyekergett, ott hagytam a tentipelussal-csend- elaludt!!!!
:) én is "aludtam" egy félórácskát!
:D én is nagyon élveztem a klubbot, nagyon sajnálom, hogy nincs jogsim mert akkor sokkal könnyebb lenne és nem kellene mindig más segítségére szorulnom.
NAGYON KÖSZÖNÖM A FUVART!!!!!!!!
Ja elképzeltem, ahogy rohangálsz a csajszi után üveggel, hát elég vicces lesz! Jól itasd meg, úgy talán nagyobb az esély!
Nem szokott kiabálni?Mert a hangját sem lehetett hallani, vagy még új neki a közösség?

Roz

Gyerkőcök?

Többiektől bocsi!!!!!

Adri
adrienn021

Sziasztok!

Hajny,Bea,Donoé,Pille,Timci nagyon jók a feltett képek :) .Mint mindig,most is jó volt nézegetni,hihetetlen,hogy nőnek ezek a gyerekek!

Nana ügyes Boti!Még le is körözi a kortársait :) .Nekem a zöld ruha tetszik,de nagyon csini mindkettő.

Nyhk ti is az Avivánál vagytok?Mert mi is!Olyan rég láttam már a gyerekeket,légyszi tegyél róluk képet!De össze is futhatnánk már vhol,vmikor!

Timci neked hajrá az utsó vizsgához!!

Gratula az egyre többet beszélő Lilinek és Adrinak,és a megszólalásaival mindig megmosolyogtató Hannának!

Ser,Cukker úgy irigyellek a kitartásotokért,fussatok már helyettem is egy kicsit :) !

Thymi de jó,hogy Gyopival minden oké!Zacsiba pisilés nálunk is volt már egyszer,a fele persze rajtam kötött ki :lol: .Milyen klubba voltatok,vmilyen baba-mama?

Tegnap voltunk az egyéves mérésen,szegény Lencus mihelyst meglátta a dokinőt üvöltésben tört ki,meg se lehetett vigasztalni :( ,persze a doki csak annyit mondott,hogy fogjam le a kezét,hozzá nem szólt volna egy szót sem :evil: ,nem is csoda,hogy fél tőle.Egyébként a súlya kb.8,25 és hozzá kb. 73 cm,hááát nem egy hájpaci :lol: ,de így megmérni is csak saccra lehetett.Ehhez kapcs. a kérésem,tudna valamelyikőtök egy kedves,a gyerekhez is szóló,nem mindig rohanó dokit/dokinőt ajánlani?Dóri már mondott nekem egyet,de ha az mégse jön össze,szóval ha tudtok ti is,köszi!
Aztán majd nekem is szorítsatok,mert két hét múlva mennem kell követ zúzatni :cry: ,és már most tojok tőle.

Na szép jóccakát mindenkinek (halkan jegyzem meg,hogy Lencike már pár napja végigalussza az éjszakát,de azért kopp-kopp :D ).

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ma faja napom volt,minden olyan jól sikerült!

Nana
gratula Botinak,végre jönnek a jó dolgok is.Megérdemlitek!

Thymi
Gyopinak is lesz még ilyen széphaja egyszer.Ezt tölem örökölte Anna,végre valamit.

Lina
kösziaz infót,én hallottam különben ezt a választott doki dolgot,hát majd meglátjuk.

Erszényes
akkor jöttök amikor tudtok.Annát viszem bölibe,vagy sétálunk együtt,vagy utána jöttök.Várom én is.

Kazi
élvezik a lányok a kintlétet igaz?Azt a szép hintát meg mindent.Milyen barna vagy már?Én már a két szolizástól kicsit barna.

Timci
azért a tanulást nem kell ám tulzásba vinni.Néha pihizzél.Nemsokára túlleszel már az egészen,nekem meg májusban kezdödik.

Bea
tényleg,Hogy van pici lányod pici kis keze?Bátor és ügyi.No meg ti is,mert nem semmi.

Kicsit most már fáradt vaok,a fogalmazásom csapni való,elteszem magam holnapra,bocsi akinek nem válaszoltam.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus
na,ez naon jó hír,akkor már szép hosszú álmaid is lehetnek.
Kihez jársz urológushoz?Most már nekem is el kellene mennem végre.Ha túl leszel rajta akkor majd elmegyek én is.Én szorítok neked naon!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket! :)

Nana, Boti tényleg nagyon ügyes! Orsi csak később tudott felállni, mint menni. Azt is térdelésből akarta kéz nélkül. (Együtt pisilés ismerős, bár mi most kopogtatósat játszunk az ajtó két oldalán)

Timici, szépek vagytok! Hajrá a vizsgához. Névnapi ajándéknak jó lesz az ötös :)

Nyhk, igen jókat játszanak, aztán összevesznek. Flóra begurul, Orsi meg marja, harapja. Néha idegölő.
Jól elhúzódik ez a mandula dolog nálatok. :cry:
Mi az az Aviva? :oops:

Lina, csak ámulok Lilin, hogy ennyit beszél, meg így festeget, rajzol. Apa nyelven még nem mond semmit?

Dettus, nekünk is így zajlott az 1 éves mérés. Méretek, sírás stb. Csak dokinő kedvesebb. (azért nem ajánlom)
Vesekő, hmmmm. :? Majd írom...

Bea, én sem gondoltam, hogy a combjából vettek ki bőrt Lillának. :cry: Szerencsére nem vagyok jártas benne.

Adrienn,Thimy, milyen klubban voltatok?

Flóra minden nap énekel, szaval egy-egy új anyák napi dolgot. Már előre félek. Tuti bőgni fogok az oviban.
Még mindig felfoghatatlan néha, hogy két gyermek anyukája is vagyok.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok :)

Lina
Nem láttalak benneteket pedig lestem a O km kő felé hátha látok ismerős nagyon rohantunk mert Adrinak a visonban megcsinálták a szemcsijét csak kevést pénzt vittünk és mentünk anyuhoz a klapka u. ra hogy kérjünk még pénzt .

nana
a barátnőm a Zsuzsi méteráru mellet csinál varrodát esküvö rucikkal is foglalkozik és szerintem ügyes bár én elfogult vagyok vele :) nekem is szokott varrni és mindig szupi lesz :) Őt ajánlom ...

seriff
igen ezeket nézték :) Egyébként Adrinak +3 as mind a két lecséje + még ragasztani is kell majd 1 hónap mulva... :(
szemcsit jól birja de ma egy kicsit utánna kell még állítatni ...

pille
jaj de édessek a csajok :) nálunk Áki még mindig az ölembel ül ha megyek a wc .-re :oops: :roll: :lol: de már letettem róla hoyg leszoktassam :)

folyt köv.

Kép

Kép

Kép
roz23

Timci
Drukkolok nagyon 4.-én! Nagy levegő és egy utcsó hajrá :wink:

Pille
Annyira édes a két csaj együtt, látszik h imádják egymást.

Nana
:lol: Úgy látom mindenki „együt” pisil a törpéjével :lol:
Gratula Botinak! Lassan te is futhatsz utána.

Lina
Amikor utoljára itthon vettük a pisit, még pici volt és ment a zacsi, de most már el is szalad, meg sztem le is szedné….A doki nézte neki kb fél évig, csak most h már nem kell menni, így megint mi fogjuk nézni. Bilire gondoltam én is. Hát majd kiderül…Csak az a baj h félek valami szennyeződés belekerül és akkor rossz lesz az eredmény.

Bea
Belső combjáról vettek bőrt? V honnan? Az a lényeg h minden oké, a seb meg majd elmúlik v legalább is halványodik ;)

Cukker
Nem igazán értettem:
„Mostanában hallom a játszótéren, hogy vannak, akik már két éves koruk előtt szobatiszták, és hogy a 14 hónapos körüli babákat már biliztetik. Ezzel szerintem nagyon kell vigyázni, visszaüthet, nem szabad erőltetni.”
Hogy érted h visszaüthet?

Adri
Ha sok az időm (gondolom ez Levi mellett nem fordul elő sűrűn) nyitok egy WORD dokumentumot és olvasás közeben írom a választ v a reakcót. Gyopi ált nem hagyja…most éppen másodjára írom a választ, mert közben ki is kapcsolta a gépet…. :evil:
Szívesen segítettem és máskor is hazaviszlek benneteket. Ált én is itthon ültem eddig, de már elegem volt a bezártságból, így amikor van kocsi (apa itthon van) tudok menni.
Gyopinak egész nap be nem áll a szája, majd meglátod, csak még neki új a dolog.

Dettus
A hetényi könyvtárban szokott 2 hetente lenni baba-mama klub délelőtt. Most voltunk mi is először.
Veseköved van?
Ú mit nem adnék egy olyan éjszakáért amikor nem kell felkelnem….

Hajni
Sajna Gyopi semmiben nem hasonlít rám (leszámítva h nem lóg semmi a lába közt), tiszta apja. Külsőre belsőre egyaránt.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Cukker
Nem, nem rendeltem tőle. Most már megszoktam hogy a Mártitól rendelek, Kedves, kézséges. Priviben elnitézzük. Leírom milyeneket szeretnék, Ő meg hoz nekem és ahogy néztem kb. olyan 50 Fttal drágább csak.

Pille
Nálunk dettó ugyanez van. El"játszanak" együtt, aztán jön az "Anya vidd innen a Botit!!!" "Anya, szétrombolja a Boti a Lego váramat!!"
Boti meg síkit, üti-vágja a danust...szóval zajlik az Élet...de - ahogy írtad is - mindennél fárasztóbb és sokszor idegölő. (soha nem fogom megérteni, hogy bírják az óvónők) :shock: :shock:
Kép nagyon cuki! :D

Dettus
Nekünk ua a dokinénink? :roll: Zöld ruha nekem is jobban tetszik, bár a másik is gyönyörű, de persze azért én nem pirosat szeretnék. :wink:

Nyhk
Igen, Avivára mentünk. :) Nagyon jó barátaink. (még gyerekkori) :D
Ti is hivatalosak voltatok?
Ez a vérvétel jól elhúzódik. :( és miért Szegedre kell menni?

Bea
Nem értek az anyagokhoz :oops: :roll: ezért is kellene profi varrónő, aki mindenben segít. :wink:
Nekem a mennyasszonyi ruhám is elég extra volt....legalább is 6 éve annak számított. (sokan elég furcsán is néztek rám :lol: :D )
Lilla királylány nagyon kis hősiesen viseli.:)

Roz
Melyik az a Zsuzsi méteráru? :roll: ha megtalálom, akkor mellette megtalálom a barátnőd is? :)
Manók????

Thymi
Igaza van Cukkernek, a szobatisztaságra szerintem is bőven ráértek még. Fizikálisan (vagy testileg vagy hogy mondják ezt :roll: ) átlagban 27!!! hónapos korban érettek a babák
folyt köv.
csak Dani éhes....

mennem kell...pedig még annyi mindent akartam :(

KépKép
KépKép
nana09

nana
a széchenyi városban van a zsuzsi méter áru ahol a babakocsi szervíz is van csak egy beugróval lentebb ott van egy ferérnemű bolt is mellette a zsuzsi méterárú azután van a varroda megyasszonnyi ruha kölcsönzövel van együtt nem tudom sajnos az utca nevét ... ebéd idő van ugyhogy ne akko rmenj azt hiszem 1-2 ig vagy déltől 1 már nem is tudom :) srácok jól vannak csak én vagyok nagyon -nagyon -nagyon fáradt és nyügős... :roll: :oops:

most ennyire futotta pedig még én is egy csomót akartam irni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi-köszi a drukkolást!!!Remélem sikerülni fog. :wink: Habár nagyon nehezek a feladatok... :oops:

dettus-Köszönöm szépen neked is a drukkolást,kell is. :wink:

hajni-nem nagyon viszem túlzásba ,csak napi 4-5 órát tanulok.Te miből fogsz vizsgázni és miért?Majd én is szurkolni fogok neked!!! :wink:

pille-köszike a bókot és,h.te is gondolsz rám.Hát tudod...nem is lenne rossz névnapra kapni egy átmenőt legaláb,nem kell nekem pont 5-ös. :oops: Nem vagyok nagyravágyó... :roll: :lol:
Kicsit félek,de remélem csak sikerül.

erszénykém-mi van veled?Még élsz? :roll: Már várom,h.kimozdulhassak... :oops:

Még a baba szobáját is be kellene rendezzem,meg ki kellene mosnom a ruhácskáit,meg be kéne pakolnom a korházba a cuccaimat,de semmire sincs még időm,ezért is várom már,.vége legyen ennek a vizsgának. :roll: :?

Pussz nektek!!!!További szép napot :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
van még azért pár heted,minden nap csinálj valamit,csak fél órácskát,és nem lesz az olyan sok ám.Én a táskámat akkor pakoltam össze,mikor szültem.Nem vagy elkésve semmiröl.
A vizsga és a suli még titok,mert babonás vaok ilyen téren.Nem akarom elkiabálni,nehogy ne induljon el a suli.

Pille
jó ám hogy két gyereked is van,mert azok lefoglalják egymást.Hacsak kis idöre is,az is jó.De látni a fotón hogy szeretik egymást.

Erszényes
szép színed van már,én is alakulokszép finoman.Majd jövöhéten leszünk klasszak.
Remélem sikerült a vásárlás,kaptál mindent magadnak!

Ser
tegnap el is felejtettem,a dokim azt mondta én kerüljem a kalciumos dolgokat hogy van vesekövem.Söt,azt hallottam hogy a pezsgötabletta nem is olyan jó,mert nem épülbe a csontokba mint más ,hanem az rá épül a csontra,és az nem jó.Nem tom ám,te hallottál valami ilyesmiröl?
Amúgy miért jó az a lábamra?Volt már neked is lábfájásod?Hát nem egy kellemes érzés,föleg mikor meg kellmásznom vagy 200 lépcsöt a munkahelyen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi köszönöm a tel.számot megkaptam.

Cukker nem tudom sajnos,mert nem igazán néztünk szét mikor ott voltunk,hanem csak célirányosan ezért mentünk.Egy ismerőstől hallottuk,hogy ők ott vették ezt a játékot.Én igazából meg is lepődtem rajta,hogy egy bútorboltban játékot árulnak.

Nyhk miért halasztják a műtétet?(lehet írtad már csak figyelmetlen voltam :? )

Pille azt hiszem ha odaáig eljutunk,akkor én is meg fogom könnyezni ezeket a pillanatokat.

Nana az nem baj ha extra.Nekem tetszenek az olyan ruhák.Csak azért kérdeztem az anyagát,mert nagyon szép.Olyan gyűrt hatása van...talán...Én sem értek ám hozzá. :D :wink:

Thymi nem belülről,hanem a combja külső részéről vették a bőrt.Kíváncsi vagyok a köv. műtétnél honnan vesznek.Ennek a helye kb. egy gyufásdoboz méretű,és sztem ott fog maradni a nyoma. :(

Hajny örülök,hogy jó napod volt,a mai se legyen rosszab. :D

Dettus a fehérköpenyfóbia az nálunk is rendszeres. :(

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea:
Küldtem a kályhás számát!Megkaptad?
A görkoris lány nagyon aranyos!Tud is menni vele rendesen???

Cukker:
Neked is köszi a dicséretet(remélem te írtad :oops: )
szerintem se jó a korai biliztetés,persze más,ha zacskózástól menti meg :wink:

Hajni:
köszi kérdésed!Szeretnek a csajok kint,nagyon.sajna a barnaság nem jellemző egyenlőre rám :( szupi,hogy ti el tudtok járni :)
én 2-3hetente jutok el csak,ez arra elég,hogy ne kék legyek,csak símán fehér :lol: Nállatok ,hogy lessz a bölcsi szünet?Ki fog vigyázni Annára,ha dolgoztok?

Pille:
édesek a lányok :D Biztos megható lessz az anyáknapja,szerintem minden anyuka bőgni fog,nem leszel egyedi eset :lol:
szerintem én is meg fogok hatódni,ugyanis pont anyák napján lessz a picikém 1éves!!!!kell ennél szebb ajándék?

Roz:
Adri ,szemüveg,ragasztás :( ,de azért jó,hogy elviseli magán :roll:
Teljesen rendbe vannak már a gyerekek?Mikor mentek vissza a kórházba?Vagy ne is kérdezzem???!

Dettus:
Ó de jó neked!!!!! :D Gratulálok,ez aztán a mérföldkő!Bárcsak mi is itt tartanánk :roll:
kazi

Bea:
Megelőztél :lol:
kazi

Timi

Arra gondoltam, hogy annál később fog leszokni a pelusról, elhúzódik nagyon a leszokás.

Képzeljétek anyukámat lapátra tették. A honvédkórházban dolgozott takírítónőként a laborban. Szerette, mert tiszta munka volt, és kedvesek voltak a nővérek. Szólnátok, ha tudtok valamit?

Andi
Kép
cukkker

Adrienn, Bea

Ádámnak orrmandulaműtétte lett volna. Már kétszer lett elhalasztva, mert elsőnek lebetegedett előtte, most meg a műtét előtti vérvételen hosszú lett a véralvadása. Így most műtét nincs, hanem vérzékenység miatt Szegeden kivizsgálás.

Dettus,
Igen mi is ott vagyunk az Avivánál amikor Ádám megszületett kötöttünk mindkettőnknek életbiztosítást.
Már olyan régen akartam írni, hogy abból látszik, hogy repül az idő, hogy Lencike is már elmúlt egy éves. Ő volt a „legkisebb” a klubban. A múltkor meg is lepődtem, mert megszoktam már a kis képet róla, és most az új képen egy kis hölgy vigyorog ránk! De jó neked, hogy átaludja az éjszakát. Én kész zombi leszek lassan. Most meg még a foga is jön, így fél óránként ébred.
Ígérem este rakok fel képeket, csak mindig elmarad.
Dokinőt tudnék ajánlani, de gondolom azért Katonatelepre nem fogtok kijárni J

Pille,
A gyerekek nálunk is ezt csinálják. De Petrának ha valami nem tetszik oda is csak Ádámnak. Fordult a kocka! Aviva az egy biztosító. Ott van életbiztosításunk.

Nana,
Pont azért kérdeztem, mert mi is hivatalosak voltunk. Illetve a múltkor írtad, hogy a barátnőd logopédus, meg Tiszakécskei vagy, meg Aviva. Szóval összeállat a kép. Gabi a logopédusunk!!!!!
Szegeden van gyerek hematológia.
Milyen volt a ruhád az esküvőn? Nagyon kíváncsi vagyok!

Timcike,
Hajrá! Én is szurkolok!

Kép

Kép
nyhk

annyi mindenkinek szeretnék irni de alig van időm csak eszembe jutott a hogy

balim

hogy vagytok hasmenés? Most nekünk nem járt a rota lázzal de anno nikinek nagyon -nagyon magas láza volt és sokáig ezért is mentünk halasra egyből mert ugye akkor még epilepszia gyógyija is volt és azt is kinányta .. és féltünk egy esetleges láz görcstől vagy egy rángógörcstöl ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk
Nem mondod hogy Gabi a logopédusotok??? :D
Ez szuper! :D Nándival nagy "haverok" voltunk, pelenkás bajkeverőként. :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana:
Én is kiváncsi vagyok a menyasszonyi ruhádra!!!!
Teszel fel képet????
kazi

Nana,

Igen Gabi a logopédusunk. :) Párom munkatársának a feleségének a barátnője. :) Egy helyen dolgoztak. Ő ajánlotta. Nándit meg az Aviva által ismerjük, persze ugyanezen a vonalon jutottunk el hozzá annak idején.
A menyaszonyi ruhára én is kiváncsi vagyok ám!!!!

Pár kép:

Petrus kedvenc helye vacsi után!

Kép

Ádám elaludt az ágyban, de kereszbe. Még jó hogy 140*70-es az ágya. :)
Kép

Útra készen!

Kép

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Mi újság errefelé?Olyan sokat írtatok,hogy nem is bírtam mindet végigolvasni.

Cukkker!

Sajnálom anyukád munkáját,nem jól emlékszem,múltkor azt írtad,hogy "anyu 56 éves,de már a nyugdíját számolgatja."?Ha tudok valamit,szólok,bár nem mozgok olyan helyen.

Nyhk!

Jól vagytok?Ádám gyógyul már?Édik a képeken:-)Ez az autós kép nagyon jó!Tök vagányul nézel ki benne,az iwiwen olyan anyucis vagy,itt meg vagány csajszis:-)

Roz!

Hogy vagytok?Múlik már a hasmenés?Niki lába görcsölt azóta?Aszalót megnézted?A Briver-ban is van,ez webáruház,itt 7260.-+3000.- a szállítás.Kb, ugyanott vagy,s egy tapodtat sem kell mozdulnod.

Ser!

Hanna jól van már?Hasimars elmúlt Neki?

Nana!

Danus,Boti jobban vannak?Gratulálok a egyedüli felálláshoz!A pisilés nálunk is úgy megy,hogy Noémi az ölemben ül.:-))Elég kellemes úgy wc-zni,hogy nem vagy egyedül.:-))

Meghozták ma Donátnak a bilijét,hát nagyon édi:-)Szép kis vidám színű,imádja is,egész délután azon ült szinte:-))Majdnem 3 hetet vártam,mikor azt írták 1 hét a szállítás:-(

Dettus!

Én tudnék ajánlani dokit,a Széchenyiben van,nem tudom merre laktok.Én nagyon szeretem,nagyon jól bánik a gyerekekkel,a szülőkkel is!!!bármit kérdezhetsz Tőle,ha szükséges,hétvégén is este is elmegy házhoz,nagyon rendi!
Vendég

Balim!

Ti hogy vagytok?Eszter jól van?Meg gyógyult?A 18 hós oltást megkapta?
Vendég

Balim!

Kicsit benéztem a dolgokat,bocsi! :D
Már látom,Eszter megkapta a szurit,s Milánnak volt hasmenése:-(Jobban van már Milán?Ő a legidősebb,jól emlékszem?
Vendég

Lassan csak megleszek mindennel! :lol:

Roz!

Nálad is elnéztem a dolgokat!Az aszaló 7620.- és 1200.- a szállítás.Ez nagyon baráti ár így.Teszek róla képet. Kép
Vendég

Sziasztok!

Nyhk
Bocsi, csak nagyon felketetted az érdeklődésem :D A férjed munkatársát nem Istvánnak hívják??? :D
Nagyon aranyosak manók. :) és az utolsó képen látszik, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

Nagyon aranyosak vagytok, de nem olyan értelemben extra a ruhám... mai szemmel semmi extra, de 2001-ben még nagyon kevesen kölcsönöztek ilyen ruhákat. :)
Azért majd probálok feltenni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Roz, Donoé,
köszi az érdeklődést, "kicsit" beleszaladtunk ebbe a fránya vírusba :(. Először Milán (ő a középsőm), aztán csütörtök este én jöttem, hajnalig folyamatosan hánytam, majd éjjel rákezdte Marci és Eszter is egyszerre. Hát aznap éjjel nem aludtam szinte semmit. Tegnap felkelni sem bírtam, teljesen levert ez a fránya betegség. Szerencsére Eszteren gyorsan átment, Marci viszont be is lázasodott, ment a hasa is, szóval kész voltunk teljesen. Még szerencse, hogy apa tartotta a frontot. Ma már kicsit jobb, de most meg Milánnak megy a hasa :(, én teljesen legyengültem, fogytam két kilót, de semmi étvágyam... Na jó, nem panaszkodom tovább. Remélem gyorsan felépülünk.
balim

Sziasztok!

Balim
gyors felépülést,erösödést.Körülöttünk mindenki beleesett ebbe a hányásos-hasmenésesbe,még nem estünk bele,remélem nem is fogunk.

Nana
most már én is kíváncsi vaok a ruhádra,tennél fel képet?

Nyhk
jaj de jók a képek,aranyosak vagytok! :lol: :lol:

Kazi
nálunk egy hónap leállás lesz csak a böliben,én leszek egy hetet szabin akkor,meg apa is,és hát két nap van amikor csak 3 órát kell vigyázni a csajszira,akkor meg a tesóm bevállalta ,vagyis 2 hét alatt 4-szer 3 óra lesz csak.De pont akkor uncsitesóm is szabin lesz és ö is elvállalja.Az idei nyár szerencsés,majd jövöre nem tom mi lesz,bár akkor még növérem gyeden lesz,majd segítünk egymásnak.Anyukám is otthon van,húgom is,végülis segítségem lenne.

Bea
remélem elmúlnak azok a börvételi helyek,nekik még a börük ruganyus,és hátha nem marad nyom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni-remélem,mikor ott lesz az idő csak beszámolsz a suliról meg a vizsgákról,h.szoritsak! :wink: Büszke vagyok rád,h.suliba fogsz még baba mellette is menni!!!Ügyi vagy!!! :wink:

nyhk-nagyon helyes kis családod van,büszke is lehetsz rájuk.Imádnivaló képeket tettél föl. :wink: Köszike,h.rád is számithatok,a drukolásban!!!! :wink:

Kellemes hosszú hétvégét minden anyucinak,és jövendőbeli anyucinak! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Balim!

Nagyon gyors jobbulást kívánok Nektek,jól bele estetek! :( Reggel nekem is ment a hasam eléggé,de olyan hasgörccsel,hogy hányingerem lett.Nem tudtam,hajoljak,vagy üljek a wc.-n. :( De azóta sem szerencsére.Remélem,hamar kimentek ebből a betegségből! :) Meg kéne kérdezni az új eü.min.asszonykát,hátha erre is tud valami átfogó gyors módszert :lol: :lol: :lol: Fél kanál vízbe bele tudnám folytani :lol:

Sbea!

Én sem gondoltam,hogy Lillának bőrt vesznek valahonnan. :( Szerintem azért mert nem tudom hogy működik ez a műtét.Ha nagyobb lesz,s zavarja,plasztikáztatni lehet szerintem.De valószínű,hogy pici heg marad csak,ahogy Hajni írta,Nekik még nagyon rugalmas bőrük van.Ti jól vagytok pocak lakóval?Hogy telik az idő,már túl vagytok a felén :D
Vendég

Roz,
Nem lattalak a Klapka nyilt napon. A betegsegek miatt gondolom nem tudtatok jonni, azert vitt valaki jelentkezesi lapot nektek? Mi voltunk. Jol ereztek magukat a sracaim nagyon.

Bocs most nincs idom irni, mert megyunk az unokahugom szulinapjara Szegedre. Mjd igyekszem visszaolvasni :oops:
mvirag

Sziasztok!

Van aki mosható nadrágpelenkát használ vagy majd azt szeretne?
Szeretnék megtudni infókat, mert én majd ilyet használnék a picurkámnál.

Mi a véleményetek róla?

Kép

Kép
falevel2

Szisztok

Balim
gyógyuljatok sajnálom hogy belestetek a hasmenésbe ... :( voltatok dokinál hogy mi lehet ez ?

Virág
Én már pénteken elkértem a beiratkozási papirt mivel még mindig betegek a srácok nem tudtam volna bemenni és bevinni Őket az egézségesek közé :) Neked hogy tetszett ?

Seriff
beszélgettem Áki körianyujával valamelyik nap Hannácska nem a kinder oviba megy ? Monika ott dologozik és mesélte hoyg van egy aranyos kis csoportios Hannácska akinek az apukája fog.o. bocsi ha nem :)Ha Ő oda fog járni jövöre a Mónikánál lesz :)

falevél
Mi nem használtunk ilyet bár sok helyen olvastam róla ... de saját tapsztalatom nincs :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
Igen Istvánnak hívják! :) A felesége meg Brigi. Elég kicsi a világ, meg Kecskemét :) A Knorr elég nagy ahhoz, hogy mindenfelé legyen ismerősöd :)
Amikor még csak sejtettem, hogy ismered Gabiékat, akkor kerestelek az iWiW-wn az ismerősei között, hogy biztos legyek benne, de nem találtalak? Te nem vagy iWiW-es?

Donoé,
Amúgy is anyucis vagyok, :) főleg mikor a főtéren rohanok két motoros gyerek után. Szerintem csak a napszemüveg zavart meg!!!!
Engem ketten kisérnek a WC-re :)
Jobban vagy már?

Balim,
Gyógyulást az egész családnak! Mikor lesz Sasiéknak a nagy nap?

Timci,
Persze hogy szurkolok, nem semmit vállaltál azért be!

Falevél,
Én Ádám születése előtt nagyom gondolkodóba estem, de maradtam a hagyományos pelusnál. Így tapasztalatom nekem sincs, de ez kényelmesebb megoldás volt! Illetve én a nedvszívó képességében nem bíztam (lehet hogy rosszul teszem, mert ki sem próbáltam), de nekünk sajnos az eldobhatóból sem mind jött be.

Kép

Kép
nyhk

Roz, de oda fog menni, de honnan ismerik már most? Még csak 2x voltunk, sőt igazán 1x. Jobban vagytok már?

Cukker, bocsi most olvastam, nem is votunk tegnap itthon igazán....Sztem Hannamannának inkább az összevissza evéstől ment a hasa...

Don, Neked is köszi az éreklődést, igazán nem volt vészes!

Balim, Ti jobban vagytok?

Kép
seriff

Roz,
Tetszett nagyon, csak meg mindig aggaszt, hogy hogy fogok ott parkolni :roll: :roll:

Ser,
A szomszedaink unokája is a Kinder oviba fog menni. Kozel van hozzajuk. En is neztem, de hozzank messze is van, meg azert ket gyerekre mar huzos kicsit...
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?