sziasztok!
megvolt a szülinap, jó volt, dorka örült a sátornak meg a labdáknak.
először kicsit óvatos volt, de aztán megbarátkozott az új "lakásával" és bement, forgolódott, guggolt, felállt, dobálta a labdákat.
most csak mi voltunk, hárman, este anyuék nézték meg, hogy mit csinál. szombaton jönnek gábor szülei, nővére és családja. tegnap is volt kicsi torta, de anyu szombatra is rendelt, hátha anyósék nem hoznak...
vannak fényképek is, de még nem tettem fel a gépre, majd. ja, dorka egy jirtelen mozdulattal belekapott a gyertyába... volt sírás...
viaszos lett a keze, az meg ugye nem jó, még nekünk sem, akiknek vastagabb a bőrünk. aztán megvigasztaltuk, kapott tortát is!
zsani,
és ábi végül hogy született? simán? vagy császár volt? kicsi bébikéd meg biztosan meggondolja magát!
beus,
én jövőre tervezem, hogy visszamegyek. már tiborral is beszéltem, ő kb 3 hónapja kérdezte, nem telik-e még le a gyes... lüke...
szal visszamegyek.
na, ma sem lesz kevésbé sűrű napom, ma még takarítok, mert tegnapiba már nem nagyon fért bele. ja, ma van anyu szülinapja, tegnap dorkáé volt, tegnapelőtt meg tesómé. így egymás után a 3 nap sorakoznak.
ja, és kié van még ma? na kié?? Zíliáé!
Boldog szülinapot Zília!