Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dorka boldog szülinapot kívánunk!!!

KépKép
kola2

Sziasztok!!
Gabó
csak nyugi!!!Tegnap rosz napod volt,ma meg menni fog! :wink:
Vizsga?

Beus
mikor kezditek?Mekkorát épültök hozzá?most mekkora?
Szép nagy fiad van?Képet is tudsz mutatni ????
Petra is nehezn jött el az ovibol,de az óvónéni mondta neki,hogy lesz még rá alkalom.Ha erre járunk nézzünk csak be!Bármikor!
:wink:

Zsani
nem tom mikor járok arrafele,de megbeszéljük! :wink:
Jó kis közösség van akkor abban a házban!Itt mindenbe beleugatnak.De most jo,mert van saját játszija a háznak,nem kell a máséra mennünk.SŐT!a Petra csak ide hajlandó jönni, amásiknál toporzékol,hogy a mienkre menjünk!!!
Vagy jöhettek Ti is hozzánk,aztán kiprobáljátok a csúzdánkat! :wink:
Vendég

rik!Ma biztos jobban fog menni épp szar napom volt!!Már várom!!
Csak mid lóvé kérdése!
Vendég

Erről van szó!!Ügyi legyél!!!
Vendég

rik:már elkezdtük.a sávalap kész...majd jön a folytatás,csak sok munkájuk van a kömüveseknek és nem tudni hogy érnek majd rá.
most 40nmben lakunk.ehhez jön hozzá még 95nm.igy már szuper nagy lesz. :D lesz mindegyik gyerkönek külön szobija.tök jo lesz,már várom hogy elkészüljön. :D
ti mikor költöztök?

itt egy kép a lurkokrol Kép

KépKép
KépKép
beus22

Beus
nagyon édesek!!Milyen áhitattal nézi a Máté Vivit ahogy beszél!!!Meglátod milyen ragaszkodo lesz a kicsi!Mindig azt akarja majd csinálni,amit a nagy! :lol: Ügyesen tartja magát a nagyfiú!Erős legényke!
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT DORKA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

beus!Nagyon cukik együtt a porontyok! :lol: :lol: :lol:
Az tényleg jó nagy lesz már!És mire tervezitek,hogy kész legyen!
Vendég

Sok Boldog Szülinapot Kicsi Dorka!!! Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok!

még egyszer köszönjük szépen a további köszöntéseket! :)

beus, nagyon aranyosak a gyerekek így együtt! :) mondjuk külön-külön is! :wink: hűű, jó nagy kérótok lesz, lehet benne kergetni a gyerkőcöket! vagy gyerkőcök az anyut! :)
igaz nem mostanában lesz, de mit tervezel máté után? mármint meló ügyben.

gabó,
menni fog az! :) csak nyuugodtan, az a lényeg! :P

na, ennyi időm volt, most értem haza tortát hoztam, szoliban voltam, délelőtt bolt, gazdabolt, gyógyszertár, reggel meg doki, mert köhögök, meg torkom is fáj, hogy a rossebb...
délelőtt sikeresen nekitolattam a nyugágynak az udvaron... kicsit meglátszik, de nem vészes. mert igazából nem is nekitolattam, hanem oldalt végighúztam... ez rosszabb. de lemostam, és nem is - alig - látszik...
szal gabó, tényleg, csak nyugodtan, ahogy én! :? :oops: :D

ja, terhes nem vagyok, neg lett a teszt. szal valszeg a hülye hormonok a ludasak.

KépKép
viol81

ja, nem a nyugágyat húztam végig és mostam le, hanem a kocsikát... :roll:

KépKép
viol81

Na császtok megyek összetörök pár autót!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo:hát szeretnénk ha idén a karácsonyunk már lent lenne:)de hát majd meglátjuk.

Viol:ma akkor buli van?kik mennek?család?mit kap Dorka?
háát máté után mindenképp megyek dolgozni.sajna a fürdöre nem tok visszamenni,mert 2gyerkö mellett reggel 9töl este 7ig huzos lenne,de majd csak lesz vmi itt a közelben.ha más nem lesz megyek autolivbe egy müszakba.vagy nem tom.az még odébb van.és te hogy tervezed?

aniko:de joo nektek,költözködés dobozok meg minden.tök izgi lehet :D

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!!!
Gyönyörű esténk van!!!Megvan az adás-vételi,foglaloztunk!!!
Viol :arrow: készülődhetsz!!! :wink: :lol:

Viol
milyen volt az ünnelt napja???Mesélj!!!!

GAbó
hány autot törtél őssze??? :lol: :lol:

Zsani
ma kaptam meg a felvételi lapot az ovibol.Felvették a kékbe,és képzeld a PIROS csoportba!!Nem hozod át mégis???? :wink: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Viol:

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DORKÁNAK!!!!!!

Kép

Kép
ábibaba

Nem tudjátok véletlenül mit jelent, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz? Utána olvastam a neten, de írtak olyan rémisztő dolgokat is, hogy inkább abbahagytam.

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett!
Nekem meg több volt a magzatvíz. Én is megijedtem mikor utánaolvastam mert se a sok se a kevés vízre nem írtak túl jót. Nekem a 4D uh hozta ki, hogy sok a víz, Szilveszter az uh-on nem sokalta. De azért elküldött Peste egy genetikushoz, Ő is megnézte ultrahanggal. A vizet nem is annyira sokalta viszont vesemedencegyulladást látott Noelnél. Aztán meg megszületett makk egészségesen. Úgyhogy szerintem ne izgulj!!!!

Ja, nem is mondtam, hogy már vagy 2 hete megnéztelek ám a tablón! Büszke voltam Rád! :lol:
És tök jól nézel ki rajta!!
Na jól van, befejezem a bókokat. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Ábizsani.itt van rola irva.kicsit görgesd lejebb..ott van pár dolog rolahttp://www.babanet.hu/faq/terpat12.php.

KépKép
KépKép
beus22

KépKép
KépKép
beus22

Köszi Beus, elolvastam.
2 hét múlva kell visszamennem újabb ultrahangra, remélem addigra rendeződik a mennyisége.

Lehet, hogy abba kéne hagynom a munkát, és többet pihenni.
Amit küldtél abban is azt írja a doki, hogy az esetek többségében a teljes testi és lelki nyugalom rendezi a dolgokat.
Egyébként nagyon aranyosak együtt a gyerkeid. Tök jó lehet Őket nézegetni, amikor együtt vannak :)

Kriszti,
már tudom miért szerertlek :lol:
Emlékszem, tényleg, hogy írtad ezt a vese dolgot akkoriban.
Remélem az én kis bébimnek sem lesz semmi baja.
Ja, és egyenlőre Ő is faros. Bár még megfordulhat, de hát Ábi sem tette meg.
Bennem még a gyerekek sem bírnak megfordulni :)

Kép

Kép
ábibaba

Kicsi Dorka! Isten eltessen 1 eves szulinapodon!

(Hogy megy az ido! Meg csak most szuletett :wink: )

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!

rik!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!Innen már nincs vissza út!!
Egyet sem törtem össze marha jól ment! :lol: :lol: :lol:

Zsani!Ne izgulj minden rendben lesz!

Viol!Na hogy telt a tegnapi nap?Képek?
Vendég

sziasztok!

megvolt a szülinap, jó volt, dorka örült a sátornak meg a labdáknak. :) először kicsit óvatos volt, de aztán megbarátkozott az új "lakásával" és bement, forgolódott, guggolt, felállt, dobálta a labdákat. :)

most csak mi voltunk, hárman, este anyuék nézték meg, hogy mit csinál. szombaton jönnek gábor szülei, nővére és családja. tegnap is volt kicsi torta, de anyu szombatra is rendelt, hátha anyósék nem hoznak... :roll: :D

vannak fényképek is, de még nem tettem fel a gépre, majd. ja, dorka egy jirtelen mozdulattal belekapott a gyertyába... volt sírás... :( viaszos lett a keze, az meg ugye nem jó, még nekünk sem, akiknek vastagabb a bőrünk. aztán megvigasztaltuk, kapott tortát is! :)

zsani,
és ábi végül hogy született? simán? vagy császár volt? kicsi bébikéd meg biztosan meggondolja magát! :wink:

beus,
én jövőre tervezem, hogy visszamegyek. már tiborral is beszéltem, ő kb 3 hónapja kérdezte, nem telik-e még le a gyes... lüke...
szal visszamegyek.

na, ma sem lesz kevésbé sűrű napom, ma még takarítok, mert tegnapiba már nem nagyon fért bele. ja, ma van anyu szülinapja, tegnap dorkáé volt, tegnapelőtt meg tesómé. így egymás után a 3 nap sorakoznak. :)

ja, és kié van még ma? na kié?? Zíliáé!

Boldog szülinapot Zília! :)

KépKép
viol81

ZÍLIA!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Viol
szép napja lehetett a kisasszonynak!!!Tortával is összekente magát??? :lol:
Képet várom!!

Zsani
nem tudok hozzászolni ehhez a témához.Szerintem nyugodtan kérdezz a dokidtol.Biztos szivesen elmondja,hogy mire kell figyelned,meg ilyeneket!!Ne idegeskedj,az biztos nem jó a babónak!!!
Milyen volt az első szülésed??
Hányinger veled van? :shock:

Gabó
igen,most már a mienk lesz!!!Már a sulit is intézem,találtam potekciot!!!!!
Ma is mész vezetni?
Vendég

Zília boldog szülinapot! :P
Rik!Virág most jókedvűen jár oviba.Ha igy marad nem viszem át.Készülnek az anyáknapjára tiszta izgalomba van :P
Rékát melyik suliba viszed át?
Ma 2-re megyek dolgozni 7-ig ha arra jársz bejöhetsz :wink:

KépKép
kola2

Zília boldog szülinapot!

rik!Ma nem megyek majd jövő csütörtökön aztán valszínű utánna vizsga!Milyen sulit intézel?

Viol!Ó szegény kis Dorka bibis lett a pici újja biztos nagy volt a lendülete és az öröme!!Ezek a lurkók tudják mikor kell születni Dorka is és Levus is egy nappal a nagymamik szülinapja előtt születtek!Boldog szülinapot anyudnak is!
Vendég

Dorka baba boldog szülinappot!!

Zília Neked is minden jót szülinapod alkalmából.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol:és Dorka bölibe megy vagy anyud vigyáz rá?hogyhogy ilyen korán visszamész?ti hogy dolgoztatok?9töl-5ig vagy hogy?má nem emléxem :oops:

Esztermami:hogy vagytok???????mikor mentek csipöszürésre?vagy voltaok már?mi 8.án megyünk megint,hááátha ti is akkor :wink: Vince hogy viseli a hugit?szereti nagyon gondolom.

Ábizsani:biztos nincs ám semmi gond....csak tudod a dokik szeretnek ijesztegetni..de biztos mindne oké.basszus mingyá szülsz.huhhh.várod már?

KépKép
KépKép
beus22

ZILIA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK

KépKép
KépKép
beus22

zsani
ma nem megyek arra,már aze gész d.e. egy intézkedés halmaz volt.Ügyvéd,hitelcentru,melom....Maradok ma itthon
:wink:
Örülök,hogy jól érzi magát a Viri.Lehet hogy csak megijedt valami szituáciotol,amit akkor nem tudta feldolgozni,most sikerült!!!

A Laknerba akarom átvinni,de épp most mondja a Réka hogy a tanárnénije fel akar hivni engem ,hogy ne vigyem át!!Kampányolni akar! :?
Vendég

Mennyi szüinap!!!!!!!!!!!! :P

Zília, neked is sok-sok örömet a mai napra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsanett,
nekem is volt ilyen gondom Mártonnál. Vesetágulattal született, de egyiket már kinőtte, a másikon maradt még kisfokú tágulat. Évente uh-n nézik. Én még Győrben is feküdtem, volt rengeteg aggodalom, de nem lett baj.
Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter!
Májusban akkor látjuk a lánykát :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,Zsani
Petrámnál is volt vesetágulata,honaponta nézték,aztán fél éves korára nem nőtt semmit a tágulat,de a Petra szervei igen,igy összhangban lettek!! :wink: Szerintem se aggodj Zsani!!
amica,nektek miért kell nézni még mindig?Nekem már nem mondják!!Vagy kérdezzek rá?Most elbizonytalanitottál! :?
Vendég

Beus,
köszönjük, jól vagyunk, bár én a múlt héten beteg voltam, elkaptam az influenzát lázzal, orrfolyással hányással....
most már rendben vagyunk.
Mi is 8án megyünk csípő UH-ra , akkor találkozunk!!! :lol:

Most nem tudok többet írni, csak mellékelek egy családi képet.
szép napot mindenkinek!
Kép Vince vacsorázik

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Nagyon szép család vagytok!! :lol: :lol:

rik!Na ez már valami,hogy kampányolnak a Rékáért!! :D :D

És itt egy szexi kép!!
Kép
Vendég

Esztermami
nagyon szép kis család vagytok,így együtt!Én a férjuradat még nem is láttam,de nagyon összeilletetk!És a gyerkőceitek nagyon szépek,és hasonlitanak egymásra NAGYON!!
Szegénykém hol szedted össze a bacit?Gyerekek nem kapták el?Van tejcid bőségesen???

GAbó
mostvárom a hívását!Rékát nagyon begerjeszette,hogy maradjon,mert ő is ott alkik,aztán majd együtt buszoznak! :?
Marha jó!Azt hiszi csak egy évről van szó,vagy hetekről-hónapokról???Hát van még vissza 5 év!!Azt buszozza végig???Azért fél óra van a menetidő,és rengetegen vannak azon a buszon!!!!Mondtam Rékámnak,hogy higgye el,én miatta szeretném,hogy menjen át a közelebbi suliba,mert ő nagyon izgulos tipus.Be is parázna rendesen,ha lekésné a buszt,vagy valami lenne!!!Nem hiányzik ez nekünk.NA meg szeretném erről az állandó németesdiből kivenni!!Cajok,2 órát tanulunk minden nap.De abbol 1és fél a német,és akkor hol van a többi?Ő még kicsi ahhoz,hogy az egész d.u.-t áttanuljuk!!
Bocs hogy hosszu lettem,de nagyon izgat a téma,és szeretném a véleményeket érni!!!
Vendég

Jaj GAbó
levett a lábamrol ez a szexi fiú!!!!! :oops: :lol:
Vendég

rik!Most akkor is hová költöztök?Nem az Ibolyára?
El vagyok tévedve teljesen!Persze kicsit nehéz lesz majd Rékának újra beilleszkedni(vagy nem?)Új barátok stb.!Emiatt nem parázik kicsit?
És az sem utolsó szempont,hogy közel legyen a suli!Az öcsémnél is az a jó,hogy két perc és ott van!
Vendég

Ugye milyen dögös faszim van?
Vendég

És még pár mostani kép!
Levike és a keresztapu!(fogadott papi)!!

Kép
Kép
Kép
Ilyen kilátásunk augusztustól nem lesz! :( :(
Vendég

Na megjöttünk ügyvédtől ismét megszabadultunk több milliótóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól! :( :( :( :( :( Szarügy!!!
Vendég

GAbó
nem baj,jó cél érdekében adtad ki a kezedbőlÍ!!! :wink: :shock:
Nem ibolya,hanem Jereván,fertődi épitésű IV.László vége.
De van ám bibi.MA hivott a csaj,aki ott dolgozik a Laknerba,megkérdezte ott hogy van-e lehetőség átvinni.Azt mondták elvileg oda fogunk tartozni,de nem vehetik fel mert megvannak a max. osztálylétszámok. :cry: :evil:
Most azt fogom csinálni bemegyek személyesen,aztán ugy tudok érvelni!!Talán....
Vendég

De jó akkor közel leszel anyuékhoz ha megyek haza!!Mikor költöztök majd?Ez régen nem így volt most annyira ragszkodnak a létszámhoz,de ha bemész nem hiszem,hogy gond lenne belőle!
Vendég

Gabó
abban bízom,hogy a körzetesitést most megint elkezdték,tehát elvileg oda fogunk tartozni!!! :wink:
iGEN KÖZEL LESZÜNK!!! :lol:
Jul.közepe felé költözünk!!!!

Anikó
uj lakásba vagytok már???????
Vendég

erika,
tortával szerencsére nem pancsolt. azt vártam, hogy majd belenyúl, de nem. a falatot meg én adagoltam, így nem lett trutyis. :)
oda a lackner van közel, nem? én erkeles voltam, csak bezárt...
ja, most olvasom, hogy mi van... figyi, sztem ne engedd, hogy a tanár rábeszélje(n). te tudod, hogy a gyerekednek mi a jó, más iskolában is tud tanulni és jó eredményeket szerezni. ne akarja már magához édesgetni a buszozással! :? sztem réka hallgatni fog rád.

beus,
anyuval lesz dorka. most is sokat vannak együtt, megszokta a jelenlétét, sztem meglesznek majd. de úgyis először csak pár órákkal próbálkozok. amúgy meg azért megyek vissza, mert dorka után valszeg nem lesz kistesó, és a 3. évben meg nagy sz@r a pénz... meg vissza is akarok menni, hiányzik a nyüzsi is... :roll:

eszter,
de nagyon jó az a kééép!! :) nagyon szép család vagytok, jajj, de jó!! :)

gabó,
a te fiad meg!!! :D egy igazi férfi!! :D
és behalok, hogy vedelnek a teraszon... :D

KépKép
viol81

anikóék győrben vannak.

KépKép
viol81

Viol
jaj,tényleg!!Ma ott voltak!Erika de rövid az eszed!!! :?
Rékámnak van olyan első szülinapos képe,amikor tiszta kakaos az arca,mert belenyult,aztán kézzel tömte magába! :wink: :P
Nem tom hogy lesz eza sulis téma,de persze hogy nem engedek.Érdekes hogy eddig át akart mennia Réka,ma meg a nagy rádumálás után természetesen maradni akar! :? Azért bemegyek még a Laknerba!!!!
JAj,én is ERkeles voltam!Jut eszembe,megint taliztama Tesoddal!+csaj+gyerek!!
Vendég

Jaj,és lám uj vonalzója van Dorkának!Jah kérem,aki 2 éves kora felé megy!! :wink:
Vendég

szép jó reggelt!

erika,
no, akkor te már többet látod azt a nőt, mint mi! :D de ne félj, nem irigykedek! :wink:
[quote]J írta:ah kérem,aki 2 éves kora felé megy!!

ja, elindult a nagy úton! :)

cajok, itt van pár kép (diavetítésben, zenével) dorka szülinapjáról. biztosan készülnek még ma is, de hát ugye nem tudtam várni... :D
http://videa.hu/play.php?v=09iDrsQuCAIVrmg8

KépKép
viol81

Sziasztok!!!
Viol
megnéztem,édes pocak ez a lány!!!Azért meglepődött ettől a szép ajándéktól,ugye???
Többen lennének benn gyerekek,akkor lenne nagy hancúr!! :lol:
Ez a zene a kedvenced?Hangulatos!
Vendég

Viol!Nagyon szuper lett a videó husival most néztük meg és Dorkázik egyfolytában!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?