Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem még nem jött meg, de reggel csináltam egy negatív tesztet. Mondjuk erre is számítottam, mert pont a pé-kor nem voltunk együtt vagy 4-5 napig.

Azért ha 30 -ig nem jön meg csinálok még egyet.

Ma egész délelőtt motoroztunk Petivel, tök jó volt. Most hamar el is aludt szerencsére.
Vendég

Helló Mindenkinek!

Most már kevésbé fáj a hasam, de a ball oldali petefészkemet érzem , olyan nehezebb, de még a hátamba is kisugároz.

Jaj lányok, csak lesz belőle valami...

most írtam le hogy a ballba érzem, most meg a jobbnak az elején / szerintem az a vezeték :D / beképzelem már magamnak / de az egész hasam nehezebb :?: vagy lehet közeleg az a fránya hadsereg :o

Olyan fáradt vagyok, csak aludnék ...meg pihiznék, de munkához semmi kedvem.... és ráadásul számolnom kell :evil:
denni

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem tudom, hogy az utóbbi pár napban mi van velem. Ugye hétfőn kezdődött és azóta fájdogálok. Ma hajnalban viszont elérte a csúcspontját a fájdalom. 1/2 5-kor arra ébredtem, hogy mintha valami nyomná a hólyagomat és nagyon kell pisilnem. Elvégeztem a dolgom, majd visszafeküdtem, de ugyanúgy kellett, mintha nem is csináltam volna semmit. Ekkor kezdődött a pokol. Annyira fájt a petefészkem, és kisugárzott a fenekembe a lábamba, rázott a hideg.......és jött egy kis hányinger is. Nagyon sz@rul voltam, ennyire még akkor se voltam rosszul, amikor terhes voltam. Egy órát kínlódtam, amikor aztán már nem bírtam és engedtem egy kis melegvízet a kádba, hátha attól elmúlnak a görcsök. De az se volt jó, és közben még a rókakoma is meglátogatott, és végső fájdalmamban bevettem egy no-spát. A párom lelkiismeretesen masszírozta a farcsontomnál, mert baromira fájt! /tisztára mint egy szülés :shock: / Már ott tartottunk, hogy ügyeletet kell hívni, amikor is gyorsan végeztem egy kis váladék vizsgálatot. Hát ha hétfőn azt hittem, hogy akkor volt tojásfehérjém, akkor tévedtem. Most annyira nyújtható volt, hogy vagy 10 centire ki tudtam nyújtani a két ujjam között :oops: :shock: . Akkor mondtam, hogy várjunk egy kicsit hátha elmúlik, és csak a tüsző készül megrepedni, és azért fáj ennyire! Nem értem, mert még soha nem fájt így. Lehet, hogy az E vitaminnal jól feltúrbóztam a kis petémet ????!!! Nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy ez csak a pé lehetett. Mivel eddig mindig a 18. napra tette a ferty a pé-met, ezért is gondolom, igaz a mikroszkópom ma éppen csak, hogy páfrányos volt.
Persze az én drágám annyit vont le ebből az egészből, hogy tüszőrepim lehet, és akkor akciózni kellene! :lol: :lol: :lol: Mondtam neki, hogy ha meghalok és csak ezen az egy napon fog múlni, hogy sikeres lesz e ez a hónapunk, ez nekem most akkor se fog menni. Tegnap reggel és tegnapelőtt este volt akció, így talán vannak várakozó kiskatonák, és akkor még a lányos spermáknak is több esélyt adunk. Aztán még masszírozgatott, és elaludtam.
Szerencsére már jobban vagyok. A tojásfehérje ahogyan jött, olyan gyorsan el is tűnt, és ebből tényleg tüszőrepire következtetek. Még a derekam fáj, és van egy kis hányingerem, de elvileg ezt a növekvő progi szint is okozhatja!

Az a baj, hogy nekem elég alacsony volt mindig is a fájdalomküszöböm, és a szülés után /pedig programozott császárral szültem, így fájásaim se voltak/ még rosszabb lett. Ettől függetlenül mindig húzom-halasztom a gyógyszer bevételt, addig amikor már tényleg nem bírom tovább. De ez a ma reggeli fájdalom annyira megviselt, hogy már azt tervezgettem, hogy hova rakjuk a Bencét, ha kórházba kötünk ki.

Hát ezért nincs sok erőm írni! :cry: Ne haragudjatok, hogy csak magammal foglalkozok, de megmondom őszintén, hogy nem volt erőm visszaolvasni. Ezt a hozzászólást is reggel óta részletekben írom wordbe, aztán majd bemásolom a babanetre.

Remélem mindenki jól van!

Puszi
Vendég

Szia little!

Nagyon sajnálom, biztosan szörnyű lehetett az egész. Remélem csak tényleg pé-ed volt. Azért már jobban érzed magad? Tudtál pihenni nap közben? Próbálj meg teákat inni, lehet könnyít rajtad. Még mindig fáj a hasad?

E vitamin szedsz arra hogy legyen pé-d? - vagy az elősegíti? Ezt külön szeded?

Én mivel nem magyarországi vagyok, más nevű vitamint szedek mint Ti. az a neve hogy babyplan / baba tervezés / ez külömbőző vitaminok tartalmaz de legfőképp folsavat.

Engem ma egész nap hasfájás gyötör, bár olyan furi egy kicsit. Még mindig nem jött meg, remélem nem is fog.

én négykor megyek haza, de holnap visszaolvasok mindent...

további szép napot, little neked külön jobbulást
denni

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reméllem jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Később irok,ha lessz itt valaki!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!
Mennyi E vitamint szedsz????

Zsu!
Te mennyit szedsz?

Én 2 reggel este 2.

Most már jöhetne valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Én ebben a ciklusban kezdtem el az E-vitamint úgy szedni, hogy 2X2 naponta a 100 mg-ból, de a héten /mivel azt hittem már volt pé-m/ már csak 2X1.
Akartam is írni, amikor kérdezted, hogy lehet a pé után is szedni, hogy lehet. Arról viszont megoszlanak a vélemények, hogy terhesség alatt lehet e vagy sem. Van aki azt mondja, hogy nyugodtan lehet, valaki meg azt, hogy ha meg van a pozitív teszt, akkor célszerű abbahagyni! Na most ezen igazodjon ki valaki! Ezért én úgy döntöttem, hogy ha végre lesz egy pozitív tesztem, akkor abbahagyom, és az Elevitet szedem tovább, abból is csak kétnaponta egyet!
Vendég

Ildi!
Én is úgy értesültem,hogy pozitiv teszt után abba kel hagyni,mert kárositja a magzatot.
Reméllem jó vagy már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg görcsölgetek,de mitől?
Még nem jöhet meg!!!!
Vendég

Már jobban vagyok, csak fáradt vagyok, és a derekam még mindig fáj egy kicsit.

Nekem a görcsölgetésedre két tippem van:
- vagy most értél a beágyazódáshoz
- vagy neked is csak most lesz pé-d

Nincs egy görbéd?
Vendég

Viszont most kíváncsiságból mérek egy hőt! Mindjárt jövök!
Vendég

37,5 :shock:
Máskor is megnéztem így este felé, és akkor általában 37 - 37,2 között mozgott. Ha reggelre is így megmarad a különbség, akkor örülni fogok!
Hogy miért is????
Most volt pé-m /igaz úgy éreztem, hogy belehalok :lol: /, és előtte volt az akció így a lányoknak is több esélyt adtunk!

Egyébként nagy elhatározásra jutottam. Arra gondoltam, ha most nem jön össze, akkor visszamegyek dolgozni. Igaz azt még nem gondoltam át, hogy addig mi lesz a Bencével, mivel a környéken csak magánbölcsik vannak, azt meg havi 40.000,-Ft-ból alig ússzuk meg. Majd anyu vigyázz rá, max kétnaponta vagy hétvégeken lesz csak otthon apuval! Ennek a párom hogy örülne! :lol: :lol: :lol: Szóval ezt még ráérek átgondolni ha megjön, de remélem erre nem kerül sor!
Vendég

Ildi!
Már volt pé-m,3 nap 23,24,25.
De van görbém,csak nem tudom betűzni.
De leirom a hőm.
21-én36,8
22-én 37
23-án 36,7 Itt jelölte be 1 napra a pé-t.Volt is.
24-én 36,8 Itt is.
25-én 36,8 Még itt is észre , vettem egykis tojásfehérjét.
26-án 36,8
Csak ennyit irtam ki.
Vendég

Hát így elég nehéz, görbén jobban látszana!
Az viszont tuti, hogy tüszőrepi csak akkor van, amikor a tojásfehérje eltűnik, addig nem reped meg! A fájdalom is előtte van, mert amikor megreped, akkor az ember megkönnyebbül és a fájdalmak is eltűnnek,enyhülnek.

Én még soha nem figyeltem a váladékot nagyon. Igazából azt se tudtam, hogy milyennek kell lennie a tojásfehérjének, és hogy mennyire nyúlik. Így amikor csak éppen hogy nyúlt, azt hittem, hogy ez az. Pedig az semmi nem volt ahhoz képest, amit ma reggel tapasztaltam. Csajok, ez tényleg nagyon nyúlik! Mondom, vagy 10centisre is ki lehetett nyújtani. Azt hittem ilyen csak a "nagykönyvben" van!

Így, ha azt veszem amit leírtál, hogy még 25-én is észleltél tojásfehérjét, akkor utána kellett lennie a tüszőrepinek.
A ciklus.hu-n jelölte be a pé-det? A naptárnál, vagy a diagrammon is?
Vendég

Ja! Azt hogy érted, hogy 3 nap volt pé-d? Az csak egy nap van!

Szerintem ha holnap emelkedni kezd a hőd, akkor volt ma pé-d. Vagy esetleg holnapután, mivel van akinek csak 48 óra múlva kezd el emelkedni!
Vendég

Kriszti!
Én beírtam a hődet, de ez még nem rakta be a pé-t. Szerintem csak akkor fogja, ha emelkedett egy kicsit.Azért felteszem:

Kép

Ildi, ez a fájdalom elég sz@r lehetett. Remélem holnapra már el is felejted.

Holnap nem dolgozom, jó napom lesz. (remélem) Megyek a keresztgyerekhez, már olyan régen láttam. Jó lesz egy kicsit kikapcsolni. Igaz, holnap jön vissza két vevőm is, de legyen másnak gondja vele, engem nem érdekel.Megyünk vásárolni is, remélem találok végre valami ruhát, meg ajándékot is kellene már venni.

Zsu

Kép
bvigh

23-án volt a naptáron,de tojásfehérjét 3 napon keresztül láttam,igaz nem volt nagyon nyújtható kb.5 cm lehetett.
Leirom priviben a jelszót és a felh nevet,megnézheted ott.
Vendég

Köszi Zsu!
Így már jobban látni! Szóval Kriszti még tényleg nem volt pé-d! Talán most ez a görcsölgetés! Úgyhogy ha a párod otthon van, akkor mars innen a gép elől és ...........

Zsu! Neked végül megjött, vagy csak barnáztál egy picit?
Egyébként én a Bencénél barnáztam, és azt hittem, hogy meg fog jönni, de aztán csak ő jött 9 hónappal később! :lol:
Vendég

Kriszti! Amit a naptáron bejelöl, azt ne vedd figyelembe!!!!!!!!!!!!!!! Az csak az eddigi ciklusaid átlagait veszi alapul!!!!!! A hőt nem veszi figyelembe! És még két egyforma hosszúságú ciklusban is eltérhet a pé napja!
Vendég

Még nem jött meg, de biztos vagyok benne, hogy meg fog. Ma már erősem barnáztam, de még azt a két napot, amit a görbém jelöl még kihúzom.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Akkor nem értem tojásfehérje után van pé???????????????????Mikor megy fel és mikor esik le????????????
Komolyan mondom én már nagyon zavart vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu köszi!!!
Jó lessz kikapcsolódni,de mi van veled megjött,vagy nem???
Jó kikapcsolódást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szex folyamatosan van,abból hiba nincs.
Csak sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna magamban vagyok apa nics,meg ha jön is megyünk vásárolni,de majd este elkapom!!!!
Vendég

Kriszti! Megnéztem!A vízszintes vonal fölé kell mennie a hőnek és ott is kellene maradnia! Tehát ha holnap vagy holnap után legalább 0,2 fokkal emelkedik a hőd, akkor ma van pé-d!

Zsu! őszinte leszek! Sajna szerintem holnap meg fog jönni! :cry: De!!!! A görbét elnézve szerintem ennek az oka, hogy nem jókor voltatok együtt. Véleményem szerint a 15. napon volt pé-d, és se akkor, se a 14. napon, sőt még a 16. napon se voltatok együtt! Igaz a 13. napi akció katonái elvileg még beérhettek volna, de úgy látszik nem tették! :cry: Úgyhogy maradj annál, hogy ha jó ha nem szex legyen! :wink:
Vendég

Amíg tojásfehérje van, addig nem reped meg a tüsző. Amint elmúlik, ez nálam tök hirtelen történt ma, akkor megreped, és el is múlt a fájdalmam is. A pé előtt leesik a hő, de nem mindenkinél. A lényeg, hogy pé-ről akkor beszélhetünk, ha legalább 0,2 fokkal el kezd emelkedik a hő, ami valakinél 24 óra múlva történik meg, valakinél 48 óra múlva! A vízszintes vonal fölé kellene most nálad emelkednie, és onnan már nem nagyon szabadna leesni /max a beágyazódáskor/, de ez sem szentírás!
Vendég

Hát igen, ezt gondolom én is. Sajna ez most így jött ki, ezért most nem is igazán éltem bele magam. Bár 37-re nem szokott felmenni a hőm, de ez már mindegy. Az meg, hogy holnap, vagy holnapután jön meg, már tölmindegy.
Ja, és a jövő hónapban az elhatározásom annyiban módosul, hogy 12-én (14-15. napomon) nem leszek itthon. De egy nap,ha kimarad csak nem olyan nagy tragédia.
Az E vitaminból én csak egyet szoktam szedni, de holnap megkérdezem a sógornőmet, mert ő gyógyszerész, hogy mit szól hozzá. Ő az Elevitet szedte, de én most azt abba hagytam, mert elég drága, és hónapok óta szedtem, de fölöslegesen. Ezért úgy döntöttem, hogy pár hónapig szüneteltetem, addig szedem a folsavat, ha mégis alakul valami, akkor se legyen gond.

Zsu

Kép
bvigh

Na most már jól kiakadtam,ezen az egészen.
Ezen a hőn is akkor a pé-n is.
Most össze vagyok kavarodva.
Nem baj,majd lessz valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Kitartás!

Többieknek üzenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az egyik netes doki szerint az E-vitamin arra is jó, hogy az alaphőmérsékletet megemelje. Lehet, hogy most ettől ment fel ilyen magasra a hőd! Nálam ez tutira bevált! Januárban én is Elevitet szedtem, és a babás görbémen 36,8 foknál többet nem látsz, a legalacsonyabb 36 volt. A vetélés után tértem át az E vitaminra és azóta /2 ciklus/ a legalacsonyabb 36,4 volt a legmagasabb pedig 37 fölött.
Azt is mondja, hogy valakinek elég a napi 100-200 mg, de ha nincs a hőben változás, akkor emelni kell az adagot. Állítólag 800 mg/nap is még elfogadott.
Egyébként egy nap ha kimarad egyáltalán nem baj! Amúgy is két naponta szokták javasolni az akciókat!
Vendég

Kriszti! Az a lényeg, hogy legyen akció, aztán ne jöjjön meg! :wink: Sz@rni a hőre! :lol:
Vendég

Ezt tudom, hogy kétnaponta kellene, de most kipróbáljuk a mindennapit. Vagy bejön, vagy vesztettünk egy hónapot megint.

Zsu

Kép
bvigh

Ildi!
Az a baj,hogy hülyére mérjük magunkat,meg figyeljük magunkat,lehet,hogy nem kellene,de nem tudom megállni,a reggelei hőmérés megszokott dolog.
Olyan mint a reggeli kávézás.
Befejezem a parát,mert még megyek az Interspárba vásárolni,még bekkukantok később.
Vendég

Így van Zsu! Ez a jó hozzáállás!

Kriszti! Én is megfogadtam, hogy nem fogok hőmérőzni, mert csak össze-vissza agyalok, meg számolgatok, meg izgulok minden reggel, hogy mit mutat. De ha nem mérném, akkor úgy érezném, hogy nem teszek meg mindent a babáért, bár tudom, hogy nem ezen múlik. Valahogy mégis megnyugtat, amikor a ferty bejelöli, hogy mikor volt pé-m.

Na azt hiszem én mára elköszönök! Szegény Krisztit úgyis jól összezavartam! Amúgy is bepótoltam ezt a pár napos kihagyásomat ahogy elnézem! :lol:
Megyek Piroskát mesélni, aztán pihennek én is!

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Ildi nem baj,össze zavarom én magamat is.
További szép estét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha már nem tudok jönni,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sajna ez a 2007-es dolog nem jött össze, ezért gondoltam ide csatlakoznék hozzátok, bár most elvileg 6 hónapig még gondolon se szabad a gyerekre (ezt a doki se gondolta komolyan :? ). Ha meg mégis, nem érdekel, azt én úgyis jobban tudom mikorra lezek alkalmas állapotban :evil:
Szóval eddig is a természetes próbálkozások híve voltam ez eztán se lesz másképp. Ahogy olvasgatom a leveleiteket, jó kis önkontroll amit csináltok és kicsit irigyellek is érte titeket, amiért van hozzá türelmetek!
A vonalzók, eg naptárak nagyon bejönnek, de hogyan kell elkészíteni öket?
kislibus

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KISLIBUS MI MÁR ISMERJÜK EGYMÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vonalzó ügyben segitenek a lányok,akik tőlem ügyesebbek!!!!!!!!
Hosszú idő óta nem jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lett veled??????
Nálunk az a szabály,hogy rendszeresen itt kell lenned!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó csak vicc,amikor van időd!

Most lépek dolgozni,később jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Derűs Napocskát!!!

Mérhetetlen erős derék,és hasi fájdalomra keltem.Ez tuti piri lesz,mert a görbém ma reggel eret vágott,ellentétben velem. 8) :lol: :lol:
Sose gondoltam volna,hogy a spirál levételétől ennyire átrendeződik a ciklusom,mert a felrakásnál nem volt változás.Ezek szerint 32 napra kell számolnom,úgy ahogy a múlt hónapban. :roll:
Itt a görbusz:
Kép
Na,azért mg nm jött meg,de majd holnap remélem....egyébként nem mérem tovább,és ennek pszichés okai vannak.Okot ad arra,ha szép a görbe,hogy az ember olyat gondoljon,ami nincs
Egyébként tavasszal szülnék szivesen....
vedresandi

Kislibus: ha kell segítség,szólj.Csinálunk Neked is vonalzót,és üdv nálunk.
Van egy táblázatunk,minnyá megmutato.Ha szeretnél belekerülni,akkor add meg az adatokat Te is.

Kriszta: az örök körám kelő....ne dolgozz sokat :lol:

Little:örülök,hogy jobban vagy...nem lehetett semmi az a görcsölés,ha dokit kellet hívni!

Zsu: Hajrá május...bár még nem jött meg...azért drukk hegyek!

Erzsi,Ancsa,Kacika,Nemen????Veletek mi a helyzet????
vedresandi

Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Muszáj korán kelni,mert tudod net függő lettem,no meg 7.30-tól,dolgozok,igaz a munkahely egy 5 perc járásra van,itt van a szomszédságban.
Sajnálom,hogy esik a hőd,de azért,még nincs veszve semmi,addig mig nem jön meg,semmi baj,úgy látszik ez egy sikertelen hónap megint?
Nekem is olyan érzésem van,hogy megjön,mert egy pesszimista bika vagyok,de már most,könnyen túl leszek rajta.
Új hónap, új remény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többiek hol vagytok???????????????????????????????????????????
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

úgy látom senki nincs,akkor dolgozom!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
De bezzeg elmegyek a géptől,máris itt lessz mindenki!!!!!! :cry: :cry:
Vendég

SZiasztok!

Most értem haza, és el kell nektek mesélnem, hogy mit tudtam meg! A védőnőkhöz havonta jár egy nőgyógyász megvizsgálni azokat a terhes kismamákat, akiknek nincs orvosuk /többnyire a kisebbség/. Ma éppen ott jártam egy teljesen magánügyben a védőnőnél és ma éppen ott volt a doki, akinél nem volt senki, így elmeséltem neki mi történt velem tegnap! Erre ő azt mondja, hogy nem biztos, hogy a tüszőrepedés okozta a fájdalmakat és a hányást! :shock: Mivel a petesejt és a hímivarsejt már a petevezetőben találkoznak és ott osztódásnak indulnak, csak 2-3 nap múlva jutnak el a méhbe. Elképzelhető, hogy éppen ez a petevezetőn való átjutás okozta a görcsölést. Mivel már hétfőn kezdődtek a fájások és tegnap azaz csütörtökön érte el a csúcspontját, ezért elképzelhető ez a variáció is.
Meg akart vizsgálni, de mivel úgyse látna még semmit, és itt nincs uh ezért nem láttam értelmét.
Egyébként amikor hazaértem és beírtam a tegnapi meg a mai hőmet a fertybe betette a pé-met hétfőre. Igaz ez még változhat és én hülye elfelejtettem azt megemlíteni, hogy tegnap volt a legnyúlósabb a váladék, és tudtommal addig nincs tüszőrepi amíg az el nem múlik. Na mindegy, úgyse ez a lényeg, hanem az, hogy jól végződjön a hónap. :wink: Gondoltam megosztom veletek ezt az infót, mert mindig tanul valami újat az ember.

Andi! Hát ez a hő megadta magát! :cry: A francba!!!!!!! De vigasztaljon az, hogy talán azért nem jön még össze, mert a szervezeted a spirál után nincs még felkészülve egy babára. És akkor már inkább így legyen, és 1-2 hónap múlva egy egészséges terhesség kezdődjön, minthogy most összejöjjön és pár hét múlva elmenjen.

Kislibus! Üdv köztünk! Már valahol leírtam, hogyan kell vonalzót készíteni, mindjárt megkeresem és beteszem, ide is! Ha jól értem, akkor te elvetéltél? Nekem a 8 héten februárban volt egy spontán vetélésem. Mi egyből próbálkoztunk, a dokinak se volt kifogása ellene. Azt mondta, hogy a szervezet úgy is tudni fogja, hogy mikor áll készen egy újabb babára. Ha volt műszeres befejezésed, akkor szerintem elég megvárni, amíg újra rendesen megjön, és mehet a dolog. Én úgy érzem, hogy a vetélés okozta sebet csak egy újabb terhesség fogja egy kicsit elhalványítani! Sok sikert!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szia Kriszti!

Igen, sajnos vetélés lett az első baba vége. Pontosabban a baba elhalt, de valahogy nem vetéltem el természetesen, így műszeres befejezés kelett. Leírtam mindent az "Elet a vetélés után" topikban. A legjobb, hogy amíg leírtam nem bőgtem el magam 8)
A vonalzó készítős dolgot megköszönném, meg megadom az adatokat is, csak mondjátok, hogy mit.
Most még itthon vagyok, kértem a ho-tól egy hetet. Furcsa a tudat, hogy két hete terhes voltam, most meg nem. De most legalább már tudom milyen. Ás azt is tudom, hogy mit nem szabad véletlen se csinálnom legközelebb.
Ma azért elsírtam magam. Vannak galambok dögivel (cca.30-40 db) itt a házon ahol lakunk és minden arra alkalmas helyen költenek. Ez még nem is volna baj, csakhát ennek megfelelően mindent össze is kakálnak, az meg így madárinfluenza idején.... Szóval most a bojlerünk szellőzőrácsára tojt két tojást az egyik, a férjem le is szedte azon iziben, én meg szegény galamb anyukával együtt érezvén elkezdtem bőgni, hogy most elvettük tőle a tojásait és biztos milyen szomorú szegény....
No ennyit arról, hogy mennyire vagyok túl a dolgokon.... Pedig már azt hittem kezdek egyenesbe jönni. Ami azért igaz is :)
kislibus

Sziasztok!

Kislibus! Üdv Közöttünk!! Mihamarabbi babásodást Neked is!

Andi! A görbéd meghülyült! :twisted: :twisted: :twisted: Sajnálom! Egyébként én is tavasszal akartam szülni most májusban! CSak egy bökci van, nem vagyok még terhes! :evil:

Ildi! Ti aztán jól meg hánytátok vetettétek ezt a pé dolgot.
Én ma reggel is találtam egy kevés nyúlósat és általában akkor jönnek jobban a váladékok, ha nem csak pisilek :oops: . DE most ez éppen csak egy kevéske volt.

Zsu! Akkor ma te babázol! Jó neked!

Ma rengeteg dolgom van, már voltunk a piacon, meg vettem húst, amit be kell pácolnom gyrosnak, meg takarítani is kell, meg kalácsot is akarok sütni, meg bepakolni, mert megyünk a mamiékhoz hétvégén és nem nagyon leszek, de az öcsém gépéről majd néha bekukkantok!

Szép napot mindenkének! Meg nagyon kellemes hétvégét, sok pihenést, de még több akciót!!!

Még néha bekukk!!!
Vendég

Jó hétvégét nektek! Én most lépek, mert megyük Balcsihoz a hétvégére (nem fürdeni, hanem túrázni). A férjem 3-kor akar indulni én meg addig főzök, teregetek, felmosok és persze össze is pakolok. De a hétvége jó lesz, a természet a testet és a lelket egyaránt gyógyítja! :D
Legköz. kedd este, vagy sze. este!
kislibus

Sziasztok, én is itt!
Egyelőre nem jött meg, különösebb jelét sem érzem, ami persze pár órán belül megváltozhat.

Petike iszonyú sokat rohangált délelőtt, és ha felébred megyünk újra ki a levegőre. Imádja.

Kislibus! ÜDV. Köztünk :lol: És szurkolunk neked is.

Ki hogy tölti a hosszú hétvégét? Mi kedden fogunk családi hússütést csinálni, addig itthon leszünk, és semmi különösebb program nem lesz.

Pusssz Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza,végre péntek délután.
Mi szombaton vásárolunk,hétvégére,vasárnap főzök,pihenünk,hétőn,megyünk Szlovákiába,a Krasznahorkai várhoz,hétfőn,meg, szalonnát sütni a Lázbérci tóhoz ahol múltkor voltunk,csak most egész napra.

Mindenkinek jó hétvégét pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó Lányok!
Senki nincs itt??????????
Ilyen kihalt lessz egész hétvégén ez a topik???????????????????,
Legalább majd este jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia t.kriszti!

Az előbb bekukkantottam de mivel nem találtam addig senkit így körülnéztem a ciklus.hu....

Most agyalok mert a gép szerint már két napja meg kellene jönnie, de eddig semmi...csak picibb hasfájás, enyhült tegnap óta.

Te hogy vagy?
denni

Megvagyok,túl vagyok a pé-n.
Görcsölget a hasam,de hogy mitől nem tudom,nem egyfolytába,csak néha-néha.
Egyébként már nekem jött meg 21 napra,25,30 napra,hogy most mihez alkalmazkodjak?!
Én is ott regiszráltam,nekem bejelölte 23-ra a pé-t,szerintem kb.akkor volt,de a tojásfehérjét,3 nap tapasztaltam,de ha most volt pé-m akkor nem jöhetne meg elvileg.
Most nem nem csinálok semmit,a gép mos,holnap akarok takaritanai és vásárolni.

Tesztelni akarsz vagy vársz még???
Vendég

Én itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denni!
Te fent vagy az iwiwen???
Vendég

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?