Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nem tudom, hogy az utóbbi pár napban mi van velem. Ugye hétfőn kezdődött és azóta fájdogálok. Ma hajnalban viszont elérte a csúcspontját a fájdalom. 1/2 5-kor arra ébredtem, hogy mintha valami nyomná a hólyagomat és nagyon kell pisilnem. Elvégeztem a dolgom, majd visszafeküdtem, de ugyanúgy kellett, mintha nem is csináltam volna semmit. Ekkor kezdődött a pokol. Annyira fájt a petefészkem, és kisugárzott a fenekembe a lábamba, rázott a hideg.......és jött egy kis hányinger is. Nagyon sz@rul voltam, ennyire még akkor se voltam rosszul, amikor terhes voltam. Egy órát kínlódtam, amikor aztán már nem bírtam és engedtem egy kis melegvízet a kádba, hátha attól elmúlnak a görcsök. De az se volt jó, és közben még a rókakoma is meglátogatott, és végső fájdalmamban bevettem egy no-spát. A párom lelkiismeretesen masszírozta a farcsontomnál, mert baromira fájt! /tisztára mint egy szülés
/ Már ott tartottunk, hogy ügyeletet kell hívni, amikor is gyorsan végeztem egy kis váladék vizsgálatot. Hát ha hétfőn azt hittem, hogy akkor volt tojásfehérjém, akkor tévedtem. Most annyira nyújtható volt, hogy vagy 10 centire ki tudtam nyújtani a két ujjam között
. Akkor mondtam, hogy várjunk egy kicsit hátha elmúlik, és csak a tüsző készül megrepedni, és azért fáj ennyire! Nem értem, mert még soha nem fájt így. Lehet, hogy az E vitaminnal jól feltúrbóztam a kis petémet ????!!! Nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy ez csak a pé lehetett. Mivel eddig mindig a 18. napra tette a ferty a pé-met, ezért is gondolom, igaz a mikroszkópom ma éppen csak, hogy páfrányos volt.
Persze az én drágám annyit vont le ebből az egészből, hogy tüszőrepim lehet, és akkor akciózni kellene!
Mondtam neki, hogy ha meghalok és csak ezen az egy napon fog múlni, hogy sikeres lesz e ez a hónapunk, ez nekem most akkor se fog menni. Tegnap reggel és tegnapelőtt este volt akció, így talán vannak várakozó kiskatonák, és akkor még a lányos spermáknak is több esélyt adunk. Aztán még masszírozgatott, és elaludtam.
Szerencsére már jobban vagyok. A tojásfehérje ahogyan jött, olyan gyorsan el is tűnt, és ebből tényleg tüszőrepire következtetek. Még a derekam fáj, és van egy kis hányingerem, de elvileg ezt a növekvő progi szint is okozhatja!
Az a baj, hogy nekem elég alacsony volt mindig is a fájdalomküszöböm, és a szülés után /pedig programozott császárral szültem, így fájásaim se voltak/ még rosszabb lett. Ettől függetlenül mindig húzom-halasztom a gyógyszer bevételt, addig amikor már tényleg nem bírom tovább. De ez a ma reggeli fájdalom annyira megviselt, hogy már azt tervezgettem, hogy hova rakjuk a Bencét, ha kórházba kötünk ki.
Hát ezért nincs sok erőm írni!
Ne haragudjatok, hogy csak magammal foglalkozok, de megmondom őszintén, hogy nem volt erőm visszaolvasni. Ezt a hozzászólást is reggel óta részletekben írom wordbe, aztán majd bemásolom a babanetre.
Remélem mindenki jól van!
Puszi