Sziasztok!
Hát Dóri ez több mint kielégítő!!
Csajok én olyan rosszat álmodtam, hogy nem tudok visszaaludni. Nagyon gáz volt, mindegy azt tudom, hogy nem akarok addig meghalni amíg gyerekek a gyerekek. Nektek volt már olyan, hogy sírva keltetek fel?
Na mindegy...., pedig nem is kajáltam be este amiért álmodhatnék ilyen hülyeséget
.
Sid!
Sajnálom Johannát, jobbulást kívánunk neki.
El tudom képzelni, milyen lehettél karaoke közben
Ezek után tuti jót álmodok (persze ha visszafekszem, mert most le sem akarom hunyni a szemem)
Fricky!
Szerintem hívhatjuk egymást (mind) tesónak. A hiszte az nálunk is nagyon menő
Ha valamire azt mondom, hogy most már nem akkor jön a de és az akarom, tegnap pl kért csokit (persze az nálunk csak hétvégén van) mondom nincs erre bemegy anyósomhoz folytatva a kunyit aki persze ilyenkor mindig keres valamit
én meg jól nem engedem meg és akkor jön a hiszti. Vasárnap azt hittem atomjaira szedem a gyereket!!!!!
Sztori:
Anyukám és anyósom nem bírják egymást elviselni ezért (konfliktus kerülés végett) ha jön anyu akkor nem szoktunk lemenni a kertbe. Anyu általában akkor jön ha a párom melózik így nincs autóm, hogy elmenjünk valami gyereklefárasztó helyre. Szóval jött anyu, de mivel nagyon fájt a feje ezért nem tudtunk elmenni a játszótérre amíg nem múlik neki, már dél volt mikor a Tami teljesen meg volt kergülve a lakásban csinálta az idegtépő dolgait, mert szerencsétlen megszokta, hogy szinte egy hónapja "leköltöztünk" a kertbe és totál ki tudja magát hajtani a homokozóval meg a bicikliével. Persze nem akartam levinni a Tamit mert az is anyu-anyósok konfliktushelyzeti lehetőség. Na mindegy ez egy nagyon hosszú történet és szerintem mind a kettő ludas a dologban, anyu már most megpróbált nyitni de anyósomból kibújt az ördög és gusztustalanul viselkedik, én viszont nem szeretném ha a Tami ebből valamit is látna így emiatt van ez a nem lemenős helyzet.
Végre sikerült dél után kimenni a játszótérre ami jó is volt de nem fárasztotta le eléggé a Tamit mert már úgy túl volt pörögve. Mindegy szóval csinálta itthon sorra a hülyeségeket. Már azt hittem teljesen megbolondulok mire végre elaludt. Csak sajnos az alvásnak most nem volt jótékony hatása mert mikor felkelt akkor folytatódott minden tovább. Kész voltam
A sokadik hülyesége után az tette be a kaput, hogy vannak ezek a kis állatfigurás habfürdők ami az a puha átlátszó műanyagban van és a nagyasszony fogta és rátaposott ami kidurrant és kirobbant belőle a habfürdő a nappail és a konyha (főleg a konyha) rovására. Na akkor én is rákiabáltam mert addigra totál betelt a pohár. Máskor ilyen szitun simán röhögök de most.....
Erre anyám (akiről tudni kell, hogy betegesen tisztaság mániás mert ha csak egy csepp víz! lecsöppen a pohár aljáról akkor már teljesen el tud sápadni, persze ez csak nála otthon van így) rámszól, hogy naés mi van majd feltöröljük!?
, na és akkor kijött belőlem amit a zárójelben leírtam róla erre felhúzta az orrát, hogy én így nem beszélek vele és hazament. Csak azt tudnám, hogy akkor minek jött.....
Mondanom sem kell, én úgy megnyugodtam miután kiveszekedtem magam. Ebből is látszik, hogy anyu baromira nem ismer engem mert ha én mérges vagyok akkor békén kell hagyni kb negyed-fél órára és utánna simán tudok röhögni azon, hogy milyen hülye szitun voltam mérges (igaz ha jogos volt a mérgelődésem akkor is elszáll tök hamar csak ne cseszegessenek közben).
Anyu elviharzott erre a Tami is lenyugodott. Mostanában észrevettem, hogy ha anyuval vagyunk akkor a Tami olyan rossz. Ezt nem tudom miért van, vagyis most, hogy ezt így leírtam lehet rájöttem, na majd sasolok hátha tényleg az a baj.
Aztán persze este lelkiismeret furdalásom van, hogy rákiabáltam a Tamira....
Na most jól elmeséltem a sztorinkat....
Azt hiszem most megpróbálok aludni egyet, remélem nagyon szépeket fogok álmodni
Szandra