Új privát üzeneted érkezett!

Kókusz,
pedig az eredményhirdetést nem tudod elkerülni! :wink: Jó, halogatni lehet, de sztem jobb a végére járni, már tuti biztosat kell, hogy mutasson a teszt! Ami remélhetőleg II :D
angel37

persze tudom ... csak valahogy mégis nem is tudom .... aszem kicsit határozatlan vagyok ...
Holnap reggel tesztelek az tuti. Aztán vagy pozitív lesz vagy nem ... ez a két lehetőség van. Ma reggel már a hőmérőt is félve néztem meg .... :lol:
kokusz

Na jól van, holnapig haladék! :)

++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Kókusz, őrülten drukkolok neked, szerintem is óriási esélyed van, hogy ez bizony babuci! Nagyon szép a hőd, a tüneteid is igen bíztatóak, és igaz, hogy jobb félni, mint megijedni, de holnap a helyedben bátran tesztelnék. Mindig is azt mondtam, hogy bátraké a szerencse, és bár csalódhatsz is, mert ugye benne van a pakliban, de az is, hogy végre győztesként kerülsz ki!!! Minden esélyed megvan rá, hidd már el!
Nagyon várom a holnapi teszteredményt!

Tonti, örülök, hogy minden szépen alakul nálatok mind a picikkel, mind pedig Rateval. Nagyon szép gyermek. Én is így vagyok vele, hogy mindig azt mondom, mennyire gyönyörű a fiam, Szilárd. De talán ez így természetes.

Boni, hát remélem, nálad beválik a hőmérőtlenség!

Bocsi a többiektől, most megint nem tudom, mit írjak, mert a memóriám nagyon is véges, és az előző oldalon olvasottak már kiröppentek agyam maradványosából. :oops: :lol:

Rólam meg csak annyit, hogy hétfőn voltunk a nődokinál, méhszáj zárt, a görcsökre természetesen csak Magne B6-ot javasolt, úgy látta, a baba nyakán nincs köldökzsinór, amitől mindig tartok, viszont írt fel kúpot, mert azt mondta, kicsi folyásom van. De hót ideg vagyok, nehogy ártson a babának. Persze csak tudja, mit ír fel a doki, vagy nem? :roll: Legalábbis remélem! És elküldött vizeletvizsire, amit már tegnap megcsináltattam, az eredmény, hogy az aceton + lett. Hát nem örülök, de a doki azt mondta, hogy a 30. héten ez természetes, nem gond.

Puszi mindenkinek, főleg, akinek nem írtam (Junko, Angel, Okr...)!!!
Vendég

Sziasztok!

Kokusz!
Izgatottan várom a csütörtök reggelt!

Angyal!
13-14:00 között kell telefonálnom. :?
Ja én is azt mondom, az egy dolog hogy Kokusz izgul, de akkor mi mit mondjunk. :P

Athiz!
Ha a doki írta föl a kúpot tényleg ne aggódj. Ő már tényleg csak tudja.
Ne parázz, tényleg próbáld élvezni a terhességed! :wink:
Vendég

Junko,
hű, akkor mindjárt! :D
++++++++++
angel37

Athiz! Nem a hőmérőtlenségtől várom az eredményt, hanem a páromtól, meg tőlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg próbálj megnyugodni, élvezd az állapotod, barátnőmnek is írtak fel most kúpot, és semmi baja nem lett tőle :lol: (csak elmúlt a nyavaja amire kapta!)
Örülök, hoyg minden rendben van ettől függetlenül.

Kókusz Bátraké a szerencse! NAgyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Kokusz: tudod en tegnap azt mondtam magamban hogy a holnap reggeli hod mindent elarul majd es ugy nez ki ugy is lett szoval en mar Anyapochoz hasonloan 99 % eselyt latok! :D Borzalmasabbnal borzalmasabban izgulok Erted!!!

Athiz: jaj, nekem is van folyasom, most akkor ez rossz? :shock: Hu, mindig ugy izgulok, legjobb lesz ha elmegyek a nogyogyaszhoz es vetetek kenetet. Mitol magas Neked az acetonod, benyakaltad a koromlakklemosot? :lol:

Boniko: he, he, el a kezekkel a fiamtol, tul nagy lenne a korkulonbseg! :lol: :lol: :lol: Jol tetted hogy szunetelteted a homerozest, nekem ez egy kabala, mindigy ugy jott ossze a baba! :D Kivanom ezt Neked is!

Gaby: koszi hogy beneztel ide is, igen mar a 16-ikba vagyok, felek is mert a masik babat is akkkortajban vesztettem el es tokeletesen tudom most milyen fejlettek a babak, nem akarom Oket elveszteni, nem is gondolok erre!

Angyal: EKG eredmeny a kezemben de en egy kukkot nem ertek belole, penteken kell elvinnem a kardiologushoz es O majd megmondja a frankot!

Junko: milyen eredmeny? Bocsi, bunko vagyok, nem tudom!

Koszi mindenkinek a dicseretet, szerintem az en fiam a leg, leg, leg dehat tudjatok hogy van ez, szegenykem, mi lesz Vele majd felnottkent, ja es foleg szegeny felesege majd lesz nemulass ha bantja az en kisfiamat! :lol:

Csajok, megyek aludni mert tegnap ejjel egy szemhunyasnyit sem aludtam, horror volt, fel 2-kor huzas az ugyeletre mert Rate televerezte az agyat, amikor beneztem a szobajaba egy csurom veres gyereket lattam, hat megallt a szivem egy percre, nagyon verzett az orra es a gaz az volt hogy elotte este elesett es beutotte a fejet, az orvos megnezte alaposan es nem latott semmi furcsat de most megfigyelesem alatt tartom ha barmi furit eszlelunk irany a korhaz, remelem nem lesz semmi baj! Amugy azota is bilibe pisil! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
hess negatív gondolatok :P :wink: Akartam már kérdezni, hogy nagy fiad kétnyelvű? Beszélsz hozzá sokat magyarul? Tesóm amcsiban él, és elhanyagolta a dolgot :evil: pedig 1 évig itt éltek, és itt járt bölcsibe, szépen beszélt is magyarul.

Kép
gaby25

:cry: vagy :D

Javultunk, de nem eléggé. Júniusban lombik, márciusban gyerek. :roll:
Vendég

Junko,
én se tudom, hogy melyik jelet rakjam...

Vagyis :) , mert már júniusban belevághattok, és :( , hogy nem egyszerre csináljuk! :( :wink:

Mennyi az annyi? Megírod pü? :oops:

Tontica,
csak úgy laikusként: ha egyenletes, akkor sztem jó! :)

Júj, valóban horrorisztikusan hangzik ez az éjszaka! :shock:
De Rate tökös kis kölyök, biztos semmi komoly! :)
angel37

Tontica!

Ne haragudj, de már annyiszor leírtam hogy nekünk mi a bajunk. Nem szeretném többször.

Angyal!
Megírom...
Vendég

Sziasztok!

Már tegnap is akartam jönni, csak aztán mégse, de nem magyarázkodok, bocsi :oops:

Elmaradt a korionbiopszia, mert olyan helyen tapad a lepény (hátul, mélyen), hogy nem szúrta meg a doktornő. Átbeszéltük, és a korom miatt javasolta az amniót, úgyhogy május 22-én megyek. További várakozás....
66 mm egyébként a kicsink, 1,9 mm a tarkóredő és szépen látszik az orrcsont. Szóval uh alapján rendben.

Pussz mindenkinek, megígérem, hogy holnap visszaolvasok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Tontica

Nyugi, mindenkinek a sajátja a LEG :D!Szl csak nyugodtan :wink:.Nagyon édi egyébként rate így aluszkálva :).
Azért szt 4 kiló a 16. héten akkor sem a világ.És bizony ha 4 kiló nem is,de minden más összesen és egy icipici háj is lehet.Én nem érzem vészesnek.Gondolj bele,micsoda szövetburjánzás van odabent,tehát nem csak a két magzatocska,hanem egyebek.Emellett nő a melled,a véred mennyisége is,szl van,ahova eloszoljon a 4 kiló.De ha feltétlenül kövérnek akarod magad érezni ... :roll:
Vérzés :shock:...nem lehetett kispálya! :roll: Én is ugyanígy csináltam volna,egy fejbeütés nem lehet játék,pláne ha utána iylen is van...jól tetted,hogy ügyeletre mentél.

Boniko

:)

Junko

Hát akkor egyik szemünk sír, a másik nevet ....
Márciusra gyerek :).Ez utiiiii :).Optimizmus,imádom :D!

Kokusz

Tudtam azért órát tartani :).Na de holnapig rághatom a kefét :D!És nehogy cserben hagyj :).Még a végén nem jósolhatok többet :wink:!Tessék beváltani :D!

Angel

Igen,egyre gontolunk :Wink:...és tudom és kár.
Labor holnap du lesz valszeg,összefutottam a dokinénivel tegnap :).Amúgy pisi pisiszagú,nem értem :?...

Athiz

A kúpok helyileg hatnak,nem kerülnek bele a véráramba :).

Szirom

Hát akkor most nem is tudom,hogy ez jó-e vagy sem.Kár,hogy akkor eddig feleslegesen készültél lelkileg,de majd rágyúrsz az amniora :).
Az viszont nagyon jó hír,hogy UH-ilag minden OK :).Szt ez már akkor biztosnak is vehető :wink:!De fő az óvatosság.Akkor drukk májusra :).

anyapoc

Sziasztok

Na szóval halványka pozitív de már vérezgetek és a hőm is leesett ... :) de legalább tudom hogy képes vagyok teherbe esni. Majd lefotózom azért ....
kokusz

Na-na! Mennyire is esett le pontosan? :roll:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Megint eltünt amit írtam.

Anyapoc!
Tegnap azért eléggé magam alatt voltam, de mára kihevertem. Muszáj optimistának és lelkesnek lenni, különben neki se kéne vágni. Sikerülnie kell, elsőre. Kész.

Kokusz!
Igen-igen kérjük a görbét és a fotót. Én a helyedben ha pozitív+vérzés azonnal vágtatnék az orvoshoz inkább!!!

Bali!
Szia. :D Mizu?

Szirom!
Szörnyű lehet ez a várakozás.
Vendég

Kokusz ez jo hir de az nem hogy verezgetsz, mennyire? Pirosat vagy barnat? Nagyon drukkolok Neked! Mennyire ment le a hod?

KépKép
KépKép
tontica

Bali szia :) de jó látni téged ... előcsalogattalak? 36,7-re ment le.

Junko én is ezen filóztam, de nmem tudom mit csináljak. Rábízzam a természetre vagy mi legyen? Lehet hogy később fogant? A dokimat meg nem tudom elérni ....

Tontica nem erős vérzés, olyan barnás pirosas ... nemtom ... :roll:
kokusz

na közben elértem a dokit, azt mondta próbáljuk meg az utrot és szerdán menjek el hozzá ... hátha
kokusz

Kókusz
Szerdán??? miért nem most???? :shock: drukk++++++++++++

Kép
gaby25

Igen, igen, utrozzal es bizzunk hogy minden rendben lesz!!!!!! Amugy ez tenyleg szuper hir hogy teherbe tudsz esni es tudod ne legyen ugy de egy esetleges veteles utan sokkal konnyebben esik teherbe az ember lanya. En valtozatlanuk nagyon drukkolok es izgulok Ertetek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz!
Hál Isten hogy beszéltél a dokival. Ha már eljutottál ideig tégy meg mindent!!!!
Holnap vagy holnap után is csinálj majd még egy tesztet!

Tonti!
Elnézést kívánok a tegnapi morózus hangulatér. A páromnak volt kiskatona vizsgálata ami nem lett túl jó. Ezért lombikoznunk kell.
Vendég

Junko
egy malomban őrlünk, mi is kiskatonák miatt megyünk kaáliba, május 8-án lesz az első konzultációnk. A lényeg, hogy idén babásak leszünk :wink:

Kép
gaby25

Gaby mert valszeg semmit sem látna ....

Tontica köszi szépen tényleg :) én is örülök neki még akkor is ha nem marad meg ....

Junko megteszek mindnet aztán majd meglátjuk .... :) még ma veszek tesztet is hogy legyen aztán ha pár nap múlva negatív abbahagyom az utrot ...
kokusz

Kokusz
de az utrot nem kéne már most adni??? :roll: biztos ami biztos alapon???

Kép
gaby25

Sziasztok!

Kókuszka, hát lehet, hogy ezt tegnap kellett volna akkor, bár sajna akkor sincs garancia! De nagyon drukkolok neked, egy óriási kalappal, és reméljük a legjobbakat!++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Junko, Boniko, Anyapoc, köszönöm a kedves nyugtatgatást, igyekszem. Igazából sosem látszik rajtam az aggódás, tehát ha látnátok engem napközben, vidámnak tűnök, mintha semmi nem izgatna az égvilágon, csak nektek írom meg mindig, hogy halálra aggódom magamat állandóan. De inkább csak úgy tudatalatt működnek nálam ezek a dolgok, ezért is jön ki főleg éjjel, álmomban, mert pl. most is megint azt álmomban arra figyeltem, hogy mozog-e a babám. Na jó, nem fárasztok senkit tovább ezekkel, ezért is jövök mostanában ritkábban, mert tudom, hogy uncsi vagyok.

Junko, nagyon drukkolok neked is, és naná, hogy sikerül elsőre! :wink:

Szirom, akkor még kaptál egy kis haladékot, na de ez a májusi időpont sincs azért olyan távol már! Drukk! Az UH-os eredmény viszont nagyon jó!

Tonti, hú, szerintem is jó, hogy bevitted a fiadat az ügyire, én nagyon beparáztam volna, remélem, jól van, és már kutya baja!
A kilók miatt meg ráérsz akkor aggódni, ha már megszülettek a kicsik, és vége a szoptatási időnek is! Majd akkor szépen lefogysz, nyugi! A kenetvétel nem ártalmas dolog, bár nekem nem is vett a doki, csak úgy simán manuális vizsikor mondta, hogy van egy pici folyás. Szerinte.

Amúgy ezen az acetonos dolgon mi is nevettünk a férjemmel, Ő csak kijelentette, hogy akkor körömlakklemosó gyárat fogunk létesíteni, és azon majd meggazdagszunk. :shock: :lol:
Egyébként meg lehet cukorbetegség, kiszáradás ill. éhezés, vagy némi sokkhatás következménye is a magas acetonszint.

Cuppantás az orrotokra :D
Vendég

koskusz
ok, leesett, az utrot már kezded most :P én azért kérdeztem, hogy miért nem most kell menned a dokihoz, mert gondolom vényes, és receptért el kell menni :wink: azt tudom, hogy UH-n nem látni semmit :wink:

Kép
gaby25

Gaby!

Igen. Járjunk egymás elött, után jó példával. :wink:

Kokusz!
Helyes. :) Jaj Istenem semmi nem megy egyszerűen...
Vendég

SZIASZTOK.

kokusz,hihetetlenul szoritok erted.nagyon nagyon.

Kép
monyo83

Kókusz,
hú, akkor most mi van! :?
Már épp egy óriásit akartam gratulálni, de egyelőre inkább csak kicsiben teszem: gratula!

Biztos, hogy most annyira adni kéne a hőleesésre? A pecsét miatt viszont tényleg jó volna egy kis Utro-s támogatás! :)

Ja, és nem tud a dokid hcg szintet nézetni? Az hasznos lenne...

Anyapoc,
gondoltam, hogy egyre gondolunk, és kár bizony! :? Na ez a ciklusom meg még betonesélytelenebb a fogival megtámogatva! :lol:
Drukk a laborhoz, akkor az is meg lesz mára! :wink:
A pisiszagú pisi az jó, nem? :D
angel37

Angyal!

Én tudok még egy a tiednél is esélytelenebb ciklusról. Nálam lesz májusban. Én fogigátló, férjem Kínában. Na? 8) Tudod fokozni? :D
Vendég

Gaby jaja most kezdtem. Van ismerősöm patikában és adott vény nélkül.

Junko hát ez nálunk már csak így van ....

Monyoka köszi szépen ...

Angel jaja halkan lehet .... már az is nagy dolog hogy egyáltalán sikerült ... még ha nem is marad meg. A doki is azt mondta hogy talán ... de ne éljem bele magam. Eléggé fáj a hasam ami azt illeti ... Hcg-t ma nem tudok nézetni az tuti ...
kokusz

Megpróbáltam a tesztet lefotózni nemtom mennyire látszik ....

Kép
kokusz

Melyik csíkot kell nézni? :shock:

Még a leghalványabb csík se olyan halvány! :wink:
angel37

Kokusz!

Ne idegelj engem már halálra. Ez azért elég pozitívnak tűnik...
Vendég

Angel a függőlegeset :)

Junko .... persze tudom .... de azért ez a vérezgetés ... persze azt is tudom hogy van akinek simán megjön és terhes
kokusz

Na az is elég jól látható! Főleg hogy még fénykép is!

Én úgy érzem egy szánival kevesebb! 8) Remélhetőleg a doki is megerősít, ha nem is ezekkel a szavakkal! :mrgreen:

Junko,
a nyár most már nekünk is hozzon kell valamit, mert csúful le vagyunk maradva! :? :oops: :D
angel37

Angel úgy legyen, de esküszöm nem fogok elknődni ha mlgsem marad meg.
Nektek pedig rettenetesen szurkolok. Nem ismerlek titeket személyesen de olyan közel érezlek benneteket magamhoz. :oops: Hú ez már nyálas volt?
kokusz

Kokusz!

Ja-ja az volt, de viszont. :mrgreen: Érzelgősség meg ilyenek, egyre gyanúsabb vagy. :D
Azért erősítsd magadban azt hogy megmarad.
Vendég

Kókusz keress egy másik orvost, vagy délután menj be ügyeletre, akkor nem szólnak le, hogy miért nem rendelésre mentél! :wink:
DRukkolok nagyon, de ne izgulj, tesóm az első 3 hónapban mensizett rendesen mindkét ygereknél!

ATHIZ! NE MÁ, gyere gyakrabban, vagy zaklass engem priviben, engem nem zavar! :lol: azt is sajnálom, hoyg a másikba nem írsz :cry:
Vendég

Kokusz

Én nagyon-nagyon szorítok,de őszintén megmondom,ettől féltem :(.Ezért is írtam,hogy mihamarabb doki.Nem akarok most nagyon előre nézni,mert várjuk meg,mit mond a doki,de bizony az utrot minél hamarabb elkezdeni.Ha esetelg(és ezt tényleg csak nagyon esetleg írom,mert ne így legyen!!!!!) mégsem marad meg a terhesség,akkor ebszéld meg a dokival,hogy már a PÉ-től szedjed au Utrot!!!Sok helyen olvastam ,hogy a progipótlást már jó előre el kell kezdeni,mert különben hatástalan lehet...
Viszont ez nem halvány,hanem bizony úgy ahogy van POZITÍV!!!!!És én ennek nagyon örülök!!!!

Athiz

Akkor most Téged ápollak :).Szl gyere csak és mondd el a búdat bajodat,mert minket érdekel.Csak akkor vedd komolyan a nyugtatást,mert azért írjuk,mert van esetleg tapasztalatunk,és nem véletlenül írjuk,amit... :roll: Szl fontos,hogy kibeszéld magadból,ha iylen típus vagy,de akkor igenis TESSÉK megnyugodni tőlünk :wink:!

Angel

Igen, a pisiszagú a jó :).Du lesz eredmény,majd írok :).
Na igen,erre látod nem is gondoltam,hogy esélytelen vagy... :? De sebaj,Te lőre gyakorlod,nem lesz meglepő :D!

Junko

Elhiszem,Te drága,én sem tudtam volna,hogy mit is érezzek.... :(
Na de ha Te jobban bízol a lombikban,akkor talán ez így lesz jó :).És bizony fontos a pozitív hozzáállás :).

anyapoc

Junko persze igyekszem :)

Boniko köszi szépen :) nem izgulok. Ha akr úgyis megmarad ha meg nem akkor akár fejen is állhatok.

Anyapoc, az utrot már beszereztem. Van ismerősöm patikában elfutottam és már reggel be is raktam. Hát ha mégsem marad meg akkor a következő ciklusban az ovulációtól utro az tuti. Örülök hogy örülsz :). Én mindentől függetlenül örülök, hogy egyáltalán tudok kétcsíkosat pisilni :)
kokusz

Kókusz! Drukkolok nagyon! És ha jól látom, akkor ez egy Clear Blue teszt, ami 50-es erősségű, és ha ez ennyire nem halvány, az nagyon jó ám, az nem semmi! :wink:
Szorítok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom köszi :) igen clerblue
kokusz

Kokusz,
ühüm, sztem is az volt, de a te állapotodban elnézzük! :mrgreen:

Nagyon drukkolok, de ha ESETLEG nem úgy alakul, akkor sem ártana egy hcg szint, hogy most akkor ez mi volt...

Anyapoc,
Mit gyakorlok előre, ami nem lesz meglepő? Nem értem? :oops: :D

Szurk a pisieredménynek! :)
angel37

Sziasztok!
Munka közben vagyok ezerrel, de ezt nem tudtam megállni és végre szakítani tudtam egy kis időt! (Ma már többször megnéztem a tesztet egy kis kedvcsinálás végett!)

KÓKUSZ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

Kókusz, ez pozitív a javából! Hű, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Kókusz, én még egyenlőre nem gratulálok, de nagyon szorítok értetek :)

Anyapoc, örülök, hogy Villő pisije megjavult :)

Junkó, hipergiga drukkok mennek júniusra.

Tontica, gratula a bilibe pisihez, a múlt héten pisilt Réka is először bele, aztán elkapott valami lájtos fosós vírust, egyik éjjel kicsit lázas is volt, úgyhogy azóta nem volt bilibe pisi nálunk. Most meg Pampers pelust vettem, mert ez volt éppen a legolcsóbb (bízván abban, hogy hátha már nem is kell) ezen meg édi kis állatok vannak és baromira tetszenek neki, most még a peluscsere is simán megy.

Én tegnap voltam dokinál, minden rendben van velünk, május 12-én megyünk 4D-sre. Remélem megerősítik, hogy lány :D (Apa meg bízik benne, hogy megtökösödött az utolsó uh óta :lol: )

Én is dobok Rékáról egy múlt heti képet (hajmosás után készült)

Kép

És egy pocikép (bár igen bénára sikerült)

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kokusz

Ügyi vagy :wink:!Naná,hogy örülök,pont azért,mint Te :).

Angel

Hát előre gyakorlod,milyen lesz majd úgy kiborítani mindent :wink:!A lassú felfogás is ide tartozik :wink:!

Robcsi

Bibííí,én már láttam de is a pocodat :wink:!És nagyon édi és nagyon pink :D!
Réka meg király a napszemcsiben :).Jó nagylány már...

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?