Sziasztok!
Kókusz, őrülten drukkolok neked, szerintem is óriási esélyed van, hogy ez bizony babuci! Nagyon szép a hőd, a tüneteid is igen bíztatóak, és igaz, hogy jobb félni, mint megijedni, de holnap a helyedben bátran tesztelnék. Mindig is azt mondtam, hogy bátraké a szerencse, és bár csalódhatsz is, mert ugye benne van a pakliban, de az is, hogy végre győztesként kerülsz ki!!! Minden esélyed megvan rá,
hidd már el!
Nagyon várom a holnapi teszteredményt!
Tonti, örülök, hogy minden szépen alakul nálatok mind a picikkel, mind pedig Rateval. Nagyon szép gyermek. Én is így vagyok vele, hogy mindig azt mondom, mennyire gyönyörű a fiam, Szilárd. De talán ez így természetes.
Boni, hát remélem, nálad beválik a hőmérőtlenség!
Bocsi a többiektől, most megint nem tudom, mit írjak, mert a memóriám nagyon is véges, és az előző oldalon olvasottak már kiröppentek agyam maradványosából.
Rólam meg csak annyit, hogy hétfőn voltunk a nődokinál, méhszáj zárt, a görcsökre természetesen csak Magne B6-ot javasolt, úgy látta, a baba nyakán nincs köldökzsinór, amitől mindig tartok, viszont írt fel kúpot, mert azt mondta, kicsi folyásom van. De hót ideg vagyok, nehogy ártson a babának. Persze csak tudja, mit ír fel a doki, vagy nem?
Legalábbis remélem! És elküldött vizeletvizsire, amit már tegnap megcsináltattam, az eredmény, hogy az aceton + lett. Hát nem örülök, de a doki azt mondta, hogy a 30. héten ez természetes, nem gond.
Puszi mindenkinek, főleg, akinek nem írtam (Junko, Angel, Okr...)!!!