Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bendegúz! Hogy sikerült beileszteni a vonalzot a társalgóba az úramnak nem sikerült! Köszi Hogy ha tudsz segíteni.

Nagyon cuki mindem baba. Kinek milyen volt az éjszakája?
Nekünk Beni fél 5- kor kelt előszőr de nem aludt visza rendesen és nyüglödve aludt utánna: :( De hál istennek most alszik. :D

KépKép
csongria

Jó reggelt!

Már akinek jó. Én kb. ilyen vagyok: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Tegnap a szörnyű du. után jött a szörnyű éjjel, és most a szörnyű reggel. Lassan teljesen kikészülök....félálomban járok-kelek. Tegnap eljutottam odáig, hogy talán jobb lenne ha egy ideig most nem vezetnék, mert a reakcióidőm asszem már a béka feneke alatt van a kialvatlanságtól. :(

Sági! Én meg tudtam nézni a videót és legalább volt egy-két vidám percem. :)

Most megyek, feldobom a napom egy kiadós mosogatással, mert ha elkezdődik a műsor, ki tudja mikor jutok hozzá. :?
Vendég

Sziasztok!

Üdv az ujjaknak, visszatérőknek!

Tegnap méreckedtünk, mivel betöltöttük az 1 hónapot. 4090g-ok és 54 cm-ek vagyunk (szül.:3450g, 47 cm)

Nekünk nagyon jó volt az éjszakánk, mint általában. Kétszer keltünk. most reggel fájt egy kicsit apocink, de sikerült kimaszírozni és kitornázni.

Lehet, hogy csak hétvégén leszek legközelebb, mert elviszik a gépet csinálni. Legfejebb, ha öccsém gépéhez hozzá jutok akkor jövök.

Sági: Nálunk nincs ilyen kötelező szűrő vizsgálat, csak a házi orvos ajánlott egy vizsgálatot, ahol tetőtől talpig megnézik a pici izmait, izületeit, mozgását stb.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Pann,
Sajnálom,hogy Gergő egy kicsit nyűgös és lefáraszt.Ismerős a dolog,együttérzek!!!

Lin,
Akkor lehet,hogy nem is kötelező ez az uh,az én ismerőseim közott mindenkinek menni kellett!!!

Peti megint túlteljesítette saját magát.Evés este fél 10,5,reggel 9!!!
Annyira jó volt aludni,már lassan a cicim is megtanulja a rendet! :lol:
Nem tudom ezt a vacak Szegedin levő rendelőt felhívni,nem veszik fel,pedig menni kell még csípőszűrésre.
Vendég

Sehol senki?!Jól vagytok?Vagy mindenki kint van a levegőn csak mi possadunk idebent?
Vendég

sziasztok!

üdv csongria és bendegúz!

vagyunk csak úgy belejöttünk a cicizésbe hogy le sem száll róla... :shock: :lol: na azért nem ilyen rózsás a helyzet de tanulékony a kicsi lányom :lol: tegnap min 30g-t szopizott de volt hogy 60g-t!!!!!Nálunk ez rekord mennyiség persze az igazsághoz hozzátartozik hogy mindezeket a mennyiségeket 1-1,5 óra szopizással szívja magába :lol: aztán anya mehet fejni és hozzápótolni a csekélyke mennyiséghez...
na de minden kezdet nehéz ,tegnap összességében már 520g tejet sajtoltam ki magamból Lea segítségével... :lol:

a dokinő szerint a súlya rendben (4590g) vagy ezt már írtam? :shock: nem is tudom ,mert pann én is kezdek alvajárni...ülve vagy állva mindegy ha egy kcsit is nyugalmi pozícióba kerülök elalszom...pedig Lea tegnap éjjel éjféltől 3/4 5 ig aludt,persze én többször felébredtem hátha sikerül alva cicizést játszani de ennek a gyereknek ugyan be nem lehet semmit tömni a szájába ha nem akarja :wink:

persze hogy ne örüljek annyira ebben a nagy szopi mizériában elfelejtettem időben elkezdeni adni a D-vitamint (1héttel csúsztam) és tegnap a dokinő megemeltette a dózist mert a kis buksija hátul enyhén puhább ( ún pingpong labda tünet) ami a Dvit hiány egyik jele
szóval most hogy már kezdtem azt érezni mégiscsak jó anyuka leszek, vagyok megint jó szarul érzem magam :cry:

tegnap máglyarakást csináltam magamnak,isteni lett :oops: :lol: na de ma Lea egész nap sír a pocija miatt és a popsija is kipirosodott úh ezentúl nuku tejivászat pedig imádom :cry:
de most már ezt is tudjuk hogy nem lehet...és a paradicsomot, a körtét....mindig okosabb az ember.

apa is jobban van úh ma végre magához ölelgethette a lányát már elvonási tünetei voltak (mármint apának) :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mi is itt vagyunk, csak oltáson voltunk.. Boldi új felsivíííííított, h szerintem a dokinő egy hétig nem fog hallani a bal fülére, a védőnő meg a jobbra. Boldizsárt nem lehet csak úgy megszurkálni büntetlenül. Most alszik másfél óra szopi után, végre megnyugodott szegényke.

Az éjszaka jó volt, éjféltől fél 6-ig, aztán fél 10! Csak én folyto azt ámodtam, h pittyen a figyelő, és kiugráltam az ágyból. Fene se tudja, h pittyent-e egyáltalán :shock:

És nem volt bajk a súlyával! Igaz, h bodyban és pelussal mérték, és így 5 kg volt (itthon csak 4600), de a saját mérlegük a múltkor is többet mutatott, és ahhoz képest is nőtt, úgyhogy most nem baszogattak a tápszerrel :P Elhatároztam, h lazítok, csak néha mérek, és eszik amit eszik (ma is megevett 160 g-t két mellből, aztán akkorát köpött, h a földön csobbant)

Tényleg, hol vannak a többiek? Pann, nekünk MINDEN este 6 és 10 között FOLYAMATOS kínlódás van. Már tervezzük, h előrehozzuk a fürdést és éjszakai altatást, hátha csak fáradt.
Kami, de szerintem is a ti definíciótok szerint, vagyis a Lorcáé szerint ez kólika, de akkor a hasfájáshoz képest hogy kéne máshogy eljárnom vajon? Espumisan megy bele, lábtornáztatás, hassimogatás, hasrafordításra irányuló sikertelen próbálkozások...

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, nem is ragozom inkabb, milyen jo fiucska ez az Ajron. Tegnap voltunk neurologiai kontrollon, minden OK es a doktorno megkert, ma menjunk mar el a Madaraszba, mert eloadast tart es szeretne megmutatni Aront a hallgatoknak. Ugyhogy bementunk, vettek tole vert, aztan kiserleti malac volt, 2 gyakorlatot megmutogatott rajta a dokino, majd kaptunk egy ingyen koponya UH-t, ami igen reszletes volt es Fajez vagy milyen doki (arab asszem, allitolag a legjobb a varosban) szepen mindent elmagyarazott. Ennek oromere az 5 ezer Ft-ot, amit ma az UH-n megsporoltunk, elkoltottuk a Brendonban :D

Ennyi... mas nem tortent... nincs siras, nincs semmi extra... Koponya es hasi UH nekunk egyreszt kotelezo volt, masrezst erosen ajanlott a ferde nyak miatt. Emellett meg ortopedia is kotelezo volt, a csiposzures ott zajlik... fura, hogy mas helyeken nem mondjak... es mi emellett meg neurologiara is mentunk, oda is kuldtek,de sztem az mar a ferde nyak miatt volt...
kami

Sehogy, Agiboldi, a kolikaban az a csodalatos, hogy nem is lehet tudni, mitol van. Nem is feltetlenul hasfajas - csak "ok nelkuli" siras. Szopas igazabol, mert epp emiatt nem lehet mit tenni ellene. Ki kell birni. Az a jo tulajdonsaga van, hogy kb 3 honapos korban ahogy jott, el is mulik. En rettegtem, hogy Aronnal kijott, de mivel o mindig maskor sirt, megynugodtam: ez szimpla hasfajas, nem kolika.
kami

Csongira!
Este jön a férjem és majd az ő segítségével megpróbálom leírni.
Üdv

Kép
Kép
bendegúz30

Köszi Bendegúz sikerült!!! :D :D :D :D

Ági! Próbáld ki a gripe watert az jobb szerintem. Természetes anyagokat tartalmaz kapormag olajat és sokkal több mint az espumisan és 1500 ft. Nekünk be jött. Este 6-tól Beni is mindig sír de tuti nem a hasától hanem nyűgős és fáradt mert amint elkezdjük fürdetni rögtön vigyorog. :D

Lányok! Nem kell valakinek Liberó 3-6 kg ig van egy bontatlan 90 db-os és egy bontott amiből kb 5 db hiányzik tehát 85 db. Az árban megegyezünk. Sajnos nekünk kicsi lett :( :( Vágja a combocskáját!

KépKép
csongria

Köszi Ria a tippet. Valójában már beszereztünk gripe watert is, csak még nem próbáltuk. De ha azt mondod h jó akkor kiprónbáljuk. Minden szopi előtt adsz egy kávéskanálnyit?

Amúgy az esti az nagyon gyanús nekünk is, h fáradtság, fürdéskor nálunk is elmúlik, aztán törölközésnél visszajön egészen a favorit hajszárításig, ami nagggyon nagy élvezetet okoz Boldizsárnak :P

Kép
Kép
agiboldi

Szia Ági! Igen minden etetés előtt adok neki.

Nállunk most is megy a feszkó. :(

KépKép
csongria

hali!

csajszik akik fejtek!
milyen az Avent kézi fejő?
Miután Lea nincs még a toppon muszály fejnem,1-1 kajcsi után attól függően hogy mennyit szopizik ki 50-100ml-t tudok kézzel kisajtolni magamból, de nagyon fárasztó... :shock: :lol:
ma kölcsönkaptam egy elektromos szívót de szerintem az inkább azoknak jó akikből dől a lé :lol: na ez még nem én vagyok :lol:
egy sima kis gumipumpás kézi fejőm van de ennek meg beragad :shock: a pumpája és nem szív :shock:
szóval más ötletem már nincs mint kipróbálni esetleg az Aventes kézit ezt többen dícsérték már.

szóval ha vki használja légyszi a tapasztalatokat megosztani :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szia Mazsi!

Nagyon szupi az avent kézifejő nekem kézzel nem jött semmi azzal meg 60-at is sikerült. :D De sajna nekem már nem kell fejnem :(

KépKép
csongria

Mazsi, tényleg jó az Aventes kézi fejő. Én a fejést mint műfajt utálom (tudom Te se jókedvedből csinálod, néha én is szoktam, hátha serkentené a termelést), szóval a gép jó. A kórházban még azt a trükköt mondták, h vegyem le róla a szilikonos párnát és úgy kicsit erősebb, nemtom ez igaz-e.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Mazsi,
Én is Avent kézi fejőt használok,szerintem teljesen jó.Nekem a kórházban fejték gépivel,na az nekem brutál volt,ez sokkal emberségesebb.

Ági,
Most olvastam egy olyan kapszuláról,hogy More Milk tejserkentő.Rád gondoltam.Álítólag nagyon szuper,2-3 nap alatt gyarapodik a tej és ha beindult utána már nem is kell szedni mert beáll és úgy marad.Ismerd vagy már próbáltad?
Vendég

Peti fürcsizik!!! :lol: :lol: :lol:

<object width='320' height='273'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ryp2453s59qiLZKZ' /><embed src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ryp2453s59qiLZKZ' type='application/x-shockwave-flash' width='320' height='273' /></object>
Vendég

Jaaaaj rosszat raktam be. :oops: Szóval újra!

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... 3s59qiLZKZ
Vendég

jó reggelt!

túléltük a tegnapi hasfájós napot hát nem irigyellek benneteket ...merthogy ti már "játszottatok" egész nap bömbölősdit... :shock: nálunk ez volt az első nap és iszonyú.
este fél12 körül nyugodott meg aztán elvek ide vagy oda de hason altattam el és hajnali fél 4ig aludt...

persze a hasfájásnak köszönhetően tegnap még annyit sem szopizott magától mint eddig úgyhogy a végén már azért volt lelkiismertfurdalásom mert "tömöm" a gyereket... :oops: :shock: :cry:

nem egyszerű ez az anyaság dolog :wink: miért ne mjönnek a világra egy táblával a nyakukban hogy "anya erre figyelj ezt nem szereti a pocakom!" :wink: :lol:

most nyugi van szopizott 50g-t megkapta a pótlást és alszik úh megyek gyors összedobok vmi kaját!

köszi azAventes infokat azt hiszem beruházok egyre.

szép napot ( hasfájás mentes !!!) mindenkinek! :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

jajj!

PETI NAGGGYON ÉDES! :lol: :lol: :lol:

mi a helyzet timivel és barbussal?

sági
ez a more milk homeós bogyó vagy ol lehet beszerezni?
én most újra elkezdtem az urtica urenst amit a mellgyuszinál abbahagytam nem tudom meddif lehet szedni...?meg is kérdezem a védőnőt,csak el ne felejtsem

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,

Sajna a hasfájás miatt.Nekünk csak egyszer volt azt nem tudom mitől,de azóta baromira figyelek mit eszek nehogy legyen még egy!!!Én konkrétan nem iszom tejet egyáltalán,semmi hüvelyes és semmi "K" betűs zöld.
Ez a More Milk nem homeos,valami speckó gyógynövényes kapszula vagy mi.Már régebben is olvastam róla,de most akciós a Kenguru Goldban.Neked használ az Urtica?Én semmit nem vettem észre tőle,már hagyom is.
Timiék elutaztak tegnap ha jól emlékszem.Barbit nem tudom vagy csak figyelmetlenül olvastam.
Vendég

Mazs,
Ezt találtam hirtelen róla.

http://www.boldogmama.hu/index.php?id=84
Vendég

na eddig tartott az alvás...

az urtica?fogalmam sincs...a mellgyuszi előtt szedtem és mellette ittam 2féle teát.vmitől beindult a tejem de nem tudom melyiktől ...most viszont gyarapítani kellene...

közben utánanztem a more milknek,ezek szerint, már ha a kenguruban is lehet venni nem vmi kamu tbl..:-)

a többgyerekesek gondolom "úsznak"...kitartás csajok!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

hahó
csak gyors bejelentkezés, reagálni valszeg nem lesz időm.
emma tegnap nappal össz-vissz 2,5 órát aludt, majd du 1től végig orditott, és ma reggel újra kezdte f5kor úgyh levittem a gyerekorvoshoz. kapott infacolt de ha ez sem segit akkor a Heim Palba kell vinni holnap reggel kivizsgalasra, mert nem normalis h ennyire nyugtalan (nem sir hanem üvölt!egész nap). már total be van rekedve :( kb 2-3 óránként 5 percekre lehet lenyugtatni, aztán folytatódik... most a kendőben van rajtam és asszem alszik - ma először...
már tiszta zombi vagyok...görcsbe rándul a gyomrom ha sírni kezd... tegnap kiesett a fogkefe a kezemből, és amikor lehajoltam érte, bevertem a fejem a mosógép sarkába...feldagadt meg belilult a szemhéjam... szóval "jól" vagyunk :cry:
ja, ma hajnalban az ocsmányban vettünk egy mérleget, és elvileg eleget eszik... tanácstalan és nagyon elkeseredett vagyok... na meg a végkimerülés határán fizikailag és idegileg :(
Vendég

Sziasztok,
Ági ez jó ötlet, be is szerzem, ártani nem árt :)
Petinek néhány év múlva vehettek vizibiciklit :lol:

Én is szedtem urtica-t, én néha azt gondolom, h használt, bár én is kétféle teát ittam mellette, és alkoholmentes sört, tehát kb mindent ami állítólag fokozza a tejet. Mazsi, neked mit mondtak, h hogy kell szedni az urticat?
Mert nekem a gyógyszertárban azt, h napi 2x5, bármeddig. A védőnő meg azt mondta, h 3 napig 3x5, aztán 4 nap szünet, mert ha nem tartok szünetet, akkor már ellenkező a hatás.. :?:
Ígyhát összevissza szedem, főképp mikor parázni kezdek, h kevés a tej (hetente 2 nap).

Na, a légzésfigylőnek majdnem annyi lett, mert apuka éjszaka "meg akarta taposni", csak azon filózott, h a reggelt megvárja, mert nagyobb öröm ha látja a darbokat szézszóródni... Azért úszta meg a gép végül mert kölcsönbe van.
Eddig csak én ébredtem fel a csippenésekre és rohangáltam a kiságyhoz, tegnap apának is sikerült, mivel a gép fél órán belül háromszor csippent egyet, majd gyorsan kettőt (de nem egy mp különbséggel ahogy kéne, hanem gyorsabban). De mikor a csippenésre odamentem a gyerek békésen szuszogott, és mire visszaértem az 1 méterre levő ágyamba más csippent megint. Erre apuka dühödten kiugrott az ágyból és letépte a fedőlapját a ketyerének, ki az elemeket, mire az sípolni kezdett, gyerek felébredt végleg. És valszeg ha merül az elem akkor csinálja, mert ez azért már gyanús volt.. Állítólag két ceruzaelemmel 3-4 hónapig jó. Ehelyett mi két hetente cserélgetjük, mert mikor új az elem, akkor sosincs semmi. Az mégse lehet, h a gyerek mindig akkor hagyja ki a lélegzetet (ami még szintén lehetséges és a doki szerint nem is baj) mikor már nem új az elem..
Többieknek elemmel működik??? A miénk a Baby Control típus, de nem a legújabb verzió mert kölcsön (ezért lehet, h a kókuszmatrac is zavarja).
Ok erről ennyit, ígérem nem zaklatlak benneteket többet légzésfigyelővel, megyek pszichológushoz :(
Amúgy Boldi aludt éjféltől 6-ig, szóval akár mi is alhatnánk... :shock:

Barbi, hol vagy? Hisztis még Emma?

Kép
Kép
agiboldi

Barbi,
Nagyon nagyon sajnálom,hogy Emma ennyit sír és téged is!!! :cry:
Biztosan semmi baj nincs, csak te ettél valami olyat ami neki nagyon nem jött be!!!Vegyetek GW-t is,azt mondják az a legjobb!!!Melegítsd a hátát,hőmérőzd a popsiját hátha segít.Bocs,hogy belekotyogok,biztos csináltatok már mindent!
Biztos, hogy hasfájás miatt sír???Nekem Peti üvöltött már egy jó ideig amikor melege volt,de mire rájöttünk... :oops: Na már megint okos voltam.Eldugulok!!!
Azért ha tudsz egy kicsit pihengess!!!!KItartás!!!!
Vendég

Ági,
Nem szorul a matrac a kiságyban?mondjuk az szorul új elemekkel is! :lol:
Úgy látszik én ma nagyon bölcs vagyok! :lol:
Vendég

Na mire kérdeztelek Barbi már jött is a válasz. Jaj, szegény. De változnak a napok, ma lehet, h pont csoda jóságos lesz Emma. Tegnap Boldi mégis kihagyta az esti 6-tól elalvásig (kivéve a fürdetés vízben vagy hajszárító alatt töltött részét) zajló hepajt, pedig fel voltunk rá készülve az oltás miatt, de nem..
Úgy tűnik az oltás egyben ún. jóságinjekció volt.. Ma reggel viszont bőgés volt, és miután elmagyaráztam neki, h akkor se fogom cipelni, hanem sírhat egy kicsit egyedül a macinak, mert muszáj kimosnom a kakis ruháit, ezek után sírt egy kicsit a macinak és elaludtak.. Tudom, rossz anya vagyok, megint hagytam sírni...

Kép
Kép
agiboldi

Nem jön valaki a Margitszigetre?Odatervezünk mára egy nagy sétát,lagalább jó a levegő.
Vendég

Ági, lehet, h szorul egy kicsit, de nagyon nem mert mikor áthúzom a gumis szélű lepedőt vissza tudom rakni egyedül... Meghát a kezemmel mikor letesztelem, működik.
Az elemeken és kókuszmatracon kívül még az oldalfekvés lehet a hibás, de mindig csak mikor nem új az elem, és reggel fele, mikor már csökken az elemekben a feszültség.. (tudom, h a mély alvás is hajnalban van, de most pl. nem aludt mélyen, mivel minden csippenés után megizélgettem kicsit és mocorgott meg szuszogott, szóval nem olyan volt mint amikor úgy alszik mint a bunda)

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Barbus! Remélem nincs komoly baja Emmának! :shock: Majd írd meg, mit mondott a doki, neked meg jobbulást! A kialvatlanságot átérzem, ha ez vígasztal, bár nem nagyon hiszem.

Ági! Nálunk 5 körültől megy a sírás és kb. 8-ra fárad el annyira, hogy rajtaütésszerűen elalszik. Ekkor alszik fél-egy órát, majd felébresztjük :oops: és elvisszük fürdeni. Ezután maratoni, bealvós szopit kap és ált. ez jól is működik. :)

Valahogy azt veszem észre, hogy egyre többet van fent napközben, és várja, hogy szórkoztassam, mert egyedül hagyni nem nagyon lehet. Sajna nem "szöszmötöl" még el magában az ágyban, mint egyesek :lol: , de majdcsak eljutunk idáig is. Addig együtt teregetünk, internetezünk, pakolászunk stb. :?
Ma egyébként egész jó éjszakánk volt, csak kár, hogy csak 5-ig tartott! :lol: Azóta fent vagyunk. :?
Vendég

Lorca? Róki? Móni? Cat?
Vendég

Szia Sági! Mi szívesen megyünk majd vmikor a Margitszg-re, de ma már a Városligetben van randink egy terhes barátnőmmel, hátha tudok neki okosakat mondani, a sok tapasztalatommal! :lol:

Ági! Majd számolj be, hogy hogy hat a GW, mert Gergő az Espumisan és Mecsek tea mellett is ordítós pukihontas. :lol:
Vendég

Barbus!
Nem akarok okoskodni csak 1 tipp: nem próbáltátok a szélcsővet?
Nálunk Bence sírt így 2 nap, 2 éjszaka és mi is végül a kórházban kötöttünk ki, ahol szélcsővel kezelték, iszonyú mennyiségű kaki jött ki és szinte rögtön megnyugodott utána kb. 2X kellett nekünk csinálni és mindig bejött.

Kép
Kép
bendegúz30

Hali,

nalunk puki / kaki kivarazsolashoz ez a procedura:

- ha ordit Aron es feszul a hasizma, hajszarito - ettol mp-ek alatt elazul - esetleg johet meg cumi is;
- pocakmasszazs: forditott c-t "vesek" a pocakjaba par percen keresztul;
- fenekemeles: terdhajlat ala huvelykujj, folemelem, hasa fele tolom a terdet, ott lenyomom (ovatosan persze) es lent magam fele huzom vissza (gyakorlatlag kort irok le a terdevel ami tolem indul, a pocakja fele megy es lent hozzam er visza);
- fogas ugyanez, font a levegoben a csipojet forgatom jobbra-balra, hata marad a foldon, lassan.

Mindekozben o is erolkodik persze, csak ugy vorosodik a feje, mikozben jokorakat nyog. Garantalt a hatas, oriasi pukik, sokszor kaki is. Mosoly, kacagas a reakcio. Infacolt mar reg nem hasznaljuk, mast nem is probaltunk...
kami

hali Kami!

Ezeket én is csinálom, az erőlködésig, meg fejvörösödésig megy is a dolog, csak eredmény nem nagyon van. Boldogok vagyunk, ha jött egy(!) puki fél óra tornáztatás után. Komolyan néha azon gondolkozom, hogy nem kopnak-e el az izületei, annyit tornáztatjuk. Ja, és még egy különbség: közben sírás van.

Bende! A szélcső az, amit én mindig holnap veszek. Lehet, hogy erőt kéne vennem magamon, mert láttam, hogy a kórházban is csinálták neki. :?
Vendég

Es kozben megy a hajszarito? Mert az nalunk a varazsszer... mindegy mennyire bog Aron, a hajszarito egy pillanat alatt elhallgattatja... ha bog, akkor pl a pocakjat nem is lehet masszirozni, mi tobb a labat se lehet behajlitani. Aron olyankor kifesziti magat es ha a labat felemeled, csak a feje marad lent, nyaktol feszit es emeled a testet is... ti hogy tudjatok ugy megeelni a labat????
kami

Sziasztok!

Elnézést kérek a bepofátlankodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből vagyok. Elkezdtem extra minőségű angol baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni. Akit érdekel nézzen körül az odalamon a http://babaturi.gportal.hu címen.
Tina

tynus12

A hajszárító csak fürdés után megy, de be fogom vetni legközelebb, hátha. A lábfeszítést valóban csinálja, de szegénykém - szerintem - már rájött, hogy jobb neki, ha hagyja magát, így csak akkor feszít annyira, hogy nem lehet behajlítani a lábát, ha elengedem a lábait. A hasával kapcsolatban viszont igaz lehet, hogy azért nem ér semmit a masszírozás, mert feszíti. :roll: Na, most megint okosabb lettem, megint van mit kipróbálnom. Aztán csak eltelik ez az időszak is... :lol:
Vendég

Szélcsőőőő? Jaj, az meg mi fán terem? Van még valmi amit mi nem vettünk? :D

Kép
Kép
agiboldi

A szélcső baromi jó ki dolog csak vigyázni kell vele mert csupa kaki leszel tőle. Amúgymi tényleg csak végszükségben használtuk mikor Bencus nagyon fájdalmasan üvöltőtt és már mindent kipróbáltunk és tényleg mindig használt. Ha jól emlékszem a sima végét 1 picit bedugod a popsiba elkezded finoman mozgatni és a "tölcséres" végén távozik a kaki. Bencénél sosem tünt kínzásnak mert úgy nyögdécselt mint mikor tornáztattuk.

Kép
Kép
bendegúz30

Pann, ezekre en is ugy aprankent jottem ra es csak ma, 2,5 honaposan mondhatom, hogy kozel tokeletes a technikam. Szamunkra tokeletesen megfelelo, de ha szakember latna, hogy mondjuk hogy "masszirozom" a hast, vagy emelgetem a labat, biztos talalna benne kivetnivalot, ezert irom, hogy "kozel".

Mi egyebkent minden reggel ezzel kezdunk, egy kiados pukitlanitassal, mert bar Aron nem ordit reggelenkent, tudom, hogy az esti kajalasok miatt tele van es durrogtat is szep rendesen - na, ilyenkor pl nem kell hajszarito, altalaban nagyokat nevetunk kozben es meg Gedeiapu is betarsul a vegere nezonek. Ez a mi kis reggeli programunk. A hajszarito estefele szokott kelleni, hamondjuk akkor van hasfajas. De altalaban olyan 3 napban egyszer van full eljarasra szukseg...

Erdemes kiprobalni a hajszaritot, vagy mas zajos eszkozt: nem beallitott TV csatornat (statikus recseges), porszivot, gyumolcscentrifugat, kinek mi jon be... fontos, hogy a gyerek ellazuljon, kulonben a labat se lehet olyan hatekonyan emelgetni (foleg a hashoz lenyomast es a visszahuzast nem turi Aron ilyenkor) es a pocakot azert en eleg eroteoljesen "benyomom" az ujjaimmal es amikor feszit, ez teljesseggel lehetetlenseg...
kami

Én meg nem merek porszívózni, hátha felébred! Na majd ezt is kipróbálom. :roll:

Más: nektek is könnyek nélkül sírnak a babók? Olyan fura...
Vendég

Sziasztok!

Sziget elmaradt, helyette nagybevásárlás a Tescoban. Peti egész jól bírta, a felét átaluszkálta, utána nézelődött, a pénztárnál lett egy kicsit türelmetlenebb. :lol: Jelzem ott én is mindig türelemetlen vagyok. :lol:
Most itt trappol a pelenkázón, álomnak semmi jele.
Peti könnyezve sír, amikor nincs könny az csak hisztinek tekintem.
Vendég

Nálunk nemrég jelentek meg a könnyek, így sokkal meghatóbb és hatásosabb, nehezebben bírom. Eleinte nem voltak könnyek.
Klasszul van kitalálva az embergyerek nem? Ha úgy sírna mint mi, taknya nyála összefolyna és nem kapna levegőt, meg folyton porszívózhatnánk az orrát. Így meg csak kicsit hangos, de legalább nem folyik.. :)

Kép
Kép
agiboldi

Na, sétálni akartunk, de csak a Mikszáth térig jutottunk nekem egy koffeinmentes kávé erejéig, merthogy lomtalanítás van a környéken, és előjöttek azok az emberek akik között nem szívesen tologatom a babakocsit... nem is szólva a lomokról ami közt nem férek el..

Kép
Kép
agiboldi

hali!

sági
köszi én is megtaláltam a honlapot ill megjött a kismama és a kenguru akciós lapjában is benne van.

urtica urens
épp most gondolkoztam én is hogy hogyan is szedtem.egyenlőre 3x5 golyót szedek 3. napja
ezen a honlapon is azt írják hogy így kell
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 2d748b74f1

barbus
sajnálom hogy ilyen nehéz főleg mert nem tud az ember igazán segíteni...
nekünk tegnap este a meztelenkedés hozta meg a nyugalmat (pelusban a mellkasomra fektettem s gondolom a bőr-bőr kontakt miatt megnyugodott)
persze nem árt ha megnézik de biztos minden rendben

szélcsővel csak óvatosan! tényleg végszükség esetén nehogy a kis végbelük kikészüljön, de tény hogy biz esetekben segít ahogy bendegúz mondta

babakocsi
ma tettünk egy kis sétát és fel is húztam magam :evil: :evil: :evil: hogy a lottózzóba úgy kell betuszkolnom a babkocsit egy dolog bár miért ne mehetne az ember gyerekkel szerencsét próbálni :shock: :lol:
na de hogy a terhesgondozó ill a tanácsadó ajtaján sem férek be csak 10 perces tuszkolás után az kiakasztott!!!
na és a járdákról már ne is beszéljünk!!! :twisted: :twisted: :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nalunk Aronnak olyan krokodilkonnyei tudnak lenni, hogy beszaras. Es rendesen sosak - mindig adok olyankor puszit neki es benyelem... itt egy siros kep :)

Kép

Ez a kedvenc siros arcocskam... amikor ilyen makifejet vag... itt egy masik, itt keszulodik neki...

Kép

Aludtam 3-tol 6-ig. A gyermekem a kisagyban, en a nagyban... milyen jo is az alvas!!!!! Most kipihent vagyok.
kami

agiboldi

megkérdeztem a védőnőmet az urticaról (ő nagy homeopata) 1-2 hétig szedhetünk 3x5golyócskát/nap aztán fokozatosan leépíteni.arra kell figyelni hogyha nem szívja ki a gyerek le kell fejni nehogy begyulladjon...

sírás
nálunk van -hatalmas krokodilkönnyezős
-essen meg a szíved hüppögős
-újabban levegőt nem vevős,"hangtalan"

nem tudom sírni hagyni, a szívem megszakad :lol: hálistennek főleg a pukik előtt jönnek ezek sírások

na mist megyek, apa megmaszizza a hátam mert majd be szakad az ülve szopitól

jó éjt mindenkinek!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?