Sziasztok,
Ági ez jó ötlet, be is szerzem, ártani nem árt
Petinek néhány év múlva vehettek vizibiciklit
Én is szedtem urtica-t, én néha azt gondolom, h használt, bár én is kétféle teát ittam mellette, és alkoholmentes sört, tehát kb mindent ami állítólag fokozza a tejet. Mazsi, neked mit mondtak, h hogy kell szedni az urticat?
Mert nekem a gyógyszertárban azt, h napi 2x5, bármeddig. A védőnő meg azt mondta, h 3 napig 3x5, aztán 4 nap szünet, mert ha nem tartok szünetet, akkor már ellenkező a hatás..
Ígyhát összevissza szedem, főképp mikor parázni kezdek, h kevés a tej (hetente 2 nap).
Na, a légzésfigylőnek majdnem annyi lett, mert apuka éjszaka "meg akarta taposni", csak azon filózott, h a reggelt megvárja, mert nagyobb öröm ha látja a darbokat szézszóródni... Azért úszta meg a gép végül mert kölcsönbe van.
Eddig csak én ébredtem fel a csippenésekre és rohangáltam a kiságyhoz, tegnap apának is sikerült, mivel a gép fél órán belül háromszor csippent egyet, majd gyorsan kettőt (de nem egy mp különbséggel ahogy kéne, hanem gyorsabban). De mikor a csippenésre odamentem a gyerek békésen szuszogott, és mire visszaértem az 1 méterre levő ágyamba más csippent megint. Erre apuka dühödten kiugrott az ágyból és letépte a fedőlapját a ketyerének, ki az elemeket, mire az sípolni kezdett, gyerek felébredt végleg. És valszeg ha merül az elem akkor csinálja, mert ez azért már gyanús volt.. Állítólag két ceruzaelemmel 3-4 hónapig jó. Ehelyett mi két hetente cserélgetjük, mert mikor új az elem, akkor sosincs semmi. Az mégse lehet, h a gyerek mindig akkor hagyja ki a lélegzetet (ami még szintén lehetséges és a doki szerint nem is baj) mikor már nem új az elem..
Többieknek elemmel működik??? A miénk a Baby Control típus, de nem a legújabb verzió mert kölcsön (ezért lehet, h a kókuszmatrac is zavarja).
Ok erről ennyit, ígérem nem zaklatlak benneteket többet légzésfigyelővel, megyek pszichológushoz
Amúgy Boldi aludt éjféltől 6-ig, szóval akár mi is alhatnánk...
Barbi, hol vagy? Hisztis még Emma?