Sziasztok!
Jöttem kicsit "rontani" a hajra BM hangulatot
Nem tudom emlékeztek-e, régebben irtam, hogy gondjaink vannak, mert a külsönél a tépözar kikésziti a fiacskam bôrét (lagyéknal). Egyre durvabb a dolog ugyhogy nem eroltetem tovabb, BM egyelöre felfüggesztve
. Snappyt azota sem sikerült vennem, Kék panda közben bezart, de attol tartok azzal a megoldassal orankent cserelhetnénk pelust, mert sokkal kevesebbet tud beszivni és pisilünk böven.... Es pelusozas egyre keményebb torna mutatvany ahogy nö Miszterke.
Pindi légszi belinkelnéd még egyszer azt a linket, ahol a prefoldos-snappys megoldas van? Nem talalom meg a régi irasok között
. Köszi. Egy probat azért megér, remélem az ökosznal van snappy.
Meg egy lehetöség és kérdés is egyben, h prefoldot lehet-e fius hajtogatassal hasznalni gyapju külsövel?
Atmenetileg eldobhato pelust hasznalunk. Elég béna.
Azt hiszem Monapelt fogok venni, mert ez a legolcsobb.
Azért érdekelne, h a Kushiesnél és a Popolini One size és Two size-nal ugyanakkora-e a bugyor.
Meg ha van néhany praktikus infotok minden erdekel. Melyik jo, melyik kevésbé, mit javasoltok, stb.
Indi nekem egyébként az tetszett a bm-nél, h kicsi a bugyor (nekem ez volt a fö szempont), egyszeru a hasznalata, gyorsan szarad, egyszerü kezelni. Most eléggé csalodott vagyok, semmi "kedvem" masfél éves gyerekre egy uj szett moshato pelust venni
Bar biztos, ha a következö manonal hasznalni fogjuk, na mindegy....