Új privát üzeneted érkezett!

Ma nem írtatok sokat, lányok! Sebaj, most jövök én!

Marietta, drukkhegyek! ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++

Esztora, mi lett a matraccal? Aranyos, ahogy írtad, h szép kerek feje van Lurkónak. Örülök, h jól vagytok!

Doki ma: felhúztam magam, mert nem elég, h majd' 3 órát vártam, de mikor elmentem pisilni, mert most már tényleg én következem, akkor behívták az utánam következőt. Előtte meg meg lett várva egy másik kismami, aki pisilt. Azt megszoktam, h sokat kell várni, de ez így sok volt. És már a könyvemnek is a végére értem, amit pedig félig elolvasva vittem oda. Nem off, h mi a könyv: "Gyesen voltam New Yorkban", Simon Ágnes. Nem egy felhőtlen olvasmány, pont ezért is voltam rá kíváncsi. Ha érdekel Titeket, írok mad még róla.
Vizsgálat: az uh-gép túlmelegedett :( , mire engem nézett volna, ezen már meg sem lepődtem :) , de vasárnap úgyis lesz 4D.
2 hét múlva kezdődik az NST, aztán hetente.
A méhszájam nyitva van. Ezen meglepődtem, a doki azt mondta, h nem nagyon, ettől még akár túl is hordhatom, de azért én intő jelnek vélem. Véglegesítem a héten a csomagomat!!!
Fertőzésre nem gyanakszik, ennek örülök. 2 hét múlva lesz a kenetezés is.
Mérnem kell a vérnyomásom, ezt arra mondta, mikor kérdeztem, mi lehet az, h időnként fekvésben méhösszehúzódásnál a fejemben erős szorítást érzek.
No, remélem, nem lesz ezzel is vmi, azt már utálnám. Amikor mérik, mindig inkább alacsony. Ugyanakkor a fiam születése után, ha emeltem, mindig zúgot tegy kicsit a fülem. Az is vérnyomásemelkedést jelent, de mivel alapban nem volt magas, azt mondta a házidoki, h nem gond.

Ja, tényleg, kösz az érdeklődést, a szülésznő nagyon helyes. Megbeszéltük a kérdéseimet (mit kell vinni, hogy lesz az egész, mi van, ha hamarabb stb.). Kicsit problémáztam rajta, h váltok, azért is nem számoltam talán be, de közben tényleg az a fontos, h azt érezzem, őt szeretném ott tudni. Ahogy beszélt, nem mondott semmi extrát, de jó hatással volt rám, és ez sokat számít. És utána volt egy megmagyarázhatatlan érzésem/gondolatom, amikor rágondoltam: az, h körbepuszilom, mint egy családtagot, amikor találkozunk. Nem az, h vmi gyengédséget éreztem volna iránta, egyszerűen csak többször ez jutott így eszembe. Ez azért számít, nem, egy ilyen különleges érzés?

Itt egy húsvétkor készült pocikép, a kötőtől nem igazán látszik, de a Ti kedvetekért csináltam :) , hát felrakom.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, és ferde a kép. Amúgy rendben van... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Napok óta nem működött a net, de látom Ti sem voltatok túl aktívak. Ki hogy van?????????????
Adriról tudni már valami újat?
vivi79

Sziasztok!

Megjöttünk, itthon vagyunk. Bocsánat, hogy nem küldtem több sms-t, dehát első baba és nagyon kiborítottak az első napok a kórházban (sebes cici, kijött aranyér, kialavatlanság stb) Most hazajöttünk, mindjárt cicire teszem Gabi babát, akiről gondolom mondanom sem kell, hogy a leggyönyörűbb kisbaba, akit valaha láttam :lol: :lol:
Aztán pihenek egy kicsit, mert nagyon fáradt vagyok, de elmondhatom, hogy hihetetlenül boldog :lol:

Képet is teszek majd fel.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám és mindent el fogok olvasni visszamenőleg.
adrienna

Sziasztok!

tegnap festettünk,kész a szoba már csak dekor kell de az várat magára.
ma nyomtatnom kell cégenként.nagyon unalmas....

Nándorka a matraccal így még semmi nem történt.
a szép kerek fejet dokibácsi mondta majd teszek fel képet.tényleg az.
pénteken 4d :wink:

Adri de jó hogy már otthon vagytok.pihenjél ismerkedjetek,mi megvárunk!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Tegnap nem volt egész nap babanet :twisted: :twisted: :twisted:

ADRI: De szupi, hogy hazaengedtek!!! :D :D :D Örülünk nektek nagyon, várunk vissza, ahogy lesz időd, meg képeket is, de addig is a legfontosabb, hogy Gabi babázzál és pihenjél minél többet!!!!

Köszi csajszik holnapra a drukkokat, olyan aranyosak vagytok.

Nán-dorka: Nem semmi a történeted a dokinál! Csúcs!!!! :evil: Általában ilyenkor már normális, ha nyitva van kicsit a méhszáj, a lényeg, hogy a belső zárva legyen.
Szép a pocid, bár a kötő tényleg takarja kicsit…
Neked vasárnapra már most mennek a drukkok, hogy a picúr megmutassa szépen magát!!!++++++++++++++++++++
Javaslom, hogy ha elkezdesz pöttyöződni, akkor nézesd meg kozmetikussal, vagy bőrgyógyásszal, mielőtt elfajul a helyzet, mint például nálam… hétfőn két órát dolgozott rajtam, ma is voltam nála, most csak negyedórát, de pénteken megyek bőrgyógyászhoz, hogy nézzen rám, de szerintem hamarabb kellett volna észbe kapnom… reménykedek, hogy nem lesz maradandó hegesedésem. Állítólag a hormonok csinálják, de halljátok ez tök brutális!!! :o

A képtárhoz én sem értek… lehet, hogy marad az e-mailes verzió, persze csak annak, aki ide nem szívesen tesz fel képet…

Meri: a táblánk nagyon szép, nekem mindegy, hogy milyen formában csinálod…

Angyalkrisz: nagyon klassz a babasarkotok, imádnivaló ez a rózsaszín!!! :D Ezek a szúrkálások szerintem jóslófájások, ami normális. Már nekem is volt egy-két hete. Azóta csak párszor nyomást érzek ott alul. Mi volt a dokinál?

Porsika: gratula a szakdolidhoz! Egy gonddal kevesebb!

Nikó: izgulsz már??? Nagyon szupi lesz neked, élvezd ki minden percét!!!

Orsi: jobbulást, pihenj minél többet!

Fioona: te pedig vigyázz magatokra! Én úgy tudom, hogy nem kell még fizetni júniusig tutira, ha a választott dokinál akarsz szülni. Ezt a nőgyógyászom mondta. De jó az a cikk, amit Arwen belinkelt, mert egyébként utána se biztos, hogy bevezetik a kismamáknál.

Esztora: de szupi, hogy minden rendben veletek! Várjuk a képeket!!!

Helló Bodzi! Mi zu veled? Rég voltál…

Marietta: mennek a drukkok ma estére!!!

Benita, Tímetósz, Szdkatával vajon mi lehet??? Olyan rég voltak!!!

Vicky merre lehet vajon? Mintha rémlene, hogy mondta elutazik…
szerika

Sziasztok!

Ragota nagyon eltunt.....
Valakivel cserelt szamot???????????????

Adri,
szivbol gratulalok Nektek!!!!
Jaj de jooooo!Olyan boldogok lehettek!!!!!!Majd nagyon varunk am,beszamoloval,szulesszotrival,kepekkel.Mindenre kivancsiak vagyunk!!!!!Nagyon sokat gondoltunk Rad!!!!!!!!!

Esztora,
ugyik vagytok a festessel :lol:
Nalunk most hetvegen lesz festes,de csak az erkelyen(beepitett),de igy is jo kis melo lesz,kiramolni mindent,aztan megvissza,meg kitakaritani ablakot pucolni utana....de muszaj..
Sajna nekunk meg nem jott meg az agyiko,meg akomod,de mar alig varom,hoyg mi is kialakitsuk a sarkot.
Majd kerunk kepeket a 4D utan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
en pl tegnap egylatan nem tudtam fellepni a babanetre..vmi volt az oldallal es ez nagyon gyakori...

Tegnap baratnozni voltam. :lol: Tok jo volt ,meg babaztam is,mert a baratnomnek 2 picije van :lol: (15honapos,3 honapos)A kicsi 27 hetre szuletett,szoval most 3 kg,mint egy ujszulott akkora..olyan kis pinduri volt es torekeny...csak csodaltam..meg persez dajkaltam :wink: Es olyan hihetetlen,hoyg nemsokara nekunk is lesz egy ilyen manonk :lol: :lol: :lol: )

Nandorka,
azert nagyon jol latszik am a pocid a kepen :lol:
Nagyon csini kismami vagy!!!!Te sem hiztal semmit,csak a pocid!nagyon ugyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Orulok,hoyg igy bejott a szuleszno,ez meg nalam is hatra van....
2 het mulva megyek a dokimhoz es megbeszljuk,csak mivel ugye most korhazat valt,ezert nem tudom mennyire van kepben a szulesznokkel kapcsolatban.....szval nem tudom meg,hogy hoyg valasztok,vagy hoyg lesz...de jo lenne fogadni szulesznot...
Marha kellemes lehetett ez a kalandod a dokinal...en nagyon fel tudom magam turaztatni ilyenkor :oops:
De majd vasarnap :wink: :wink:
A konyvrol irhatsz,engem erdekel :wink: :wink:

Nem tudom mi van a levegoben Csajok,de az elmult 3-4 napban tobb kismami ismerosom is megszult, egesz pontosan 5!!!!!!!+Adri!!! :wink:

Marietta,
drukkolok este a tuszonezeshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Kukkk:

Adri:
dejóóóó, h hazaengedtek.
Várjuk a szüléstörténeted, a képeket és persze az élményeidet. :lol:

Nándorka:
nagyon csini a pocid. :)

Arwen: péntektől-tegnapig nekem is 3 ismim szült. Lehet front van. :lol: :lol:
Vendég

ADRI! Köszi, hogy írtál! Ezek szerint nyugodt babótok van :wink: !!!
Ne izgulj, ez mindenkivel előfordul (sebesedés, az aranyértől én is félek, mert anno néha voltak nehézségeim emiatt, asszem) A kialvatlanság pedig mostantól általános állapot :twisted:
Tejcid van, sebed, hogy jött Rád? Húú, egy rakat kérdésem lenne :-)
Örülök, hogy minden rendben!!!!

Nándorka: képzeld, én is gondolkoztam ezen sokszor, hogy (bár én nem kötötttem össze a méhösszehúzódással), de nekem is néha elönti a fejem a vér, mint amikor erőlködnék valamin. Nem tudtam, említsem -e valakinek is, hogy van -e ennek jelentősége, mert abszolúte nem vészes. De ki tudja persze szülésnél nem okoz -e problémát... Nem magas a vérnyomásom, legalábbis az eddigi mérések alapján.

Ma voltam a főorvosnál...elvállalt. HA a dokim szabija alatt jönne rám a dolog. Rendes volt nagyon! Bár elég rosszalló vélemyénye volt a dokimról, merthogy állítólag már régen tudja, hogy elutazik, nekem ugyibár múlt héten mondta el. Bár utoljára a 32. hét körül voltam a magánrendelésén, azóta mondta, hogy a kórházba menjek. Nem tudom, mikor tudta meg, dehát pont az ügyelet elkerülése végett miatt választottam Őt, ill. jártam hozzá a kezdetek óta. Na mindegy, biztos kezekben vagyok akár 5-e elött szülök, akár később.

Képzeljétek, Csongor nagyon beindult. Úgy pörög-forog (legalábbis rúgkapál), hogy no. Érzem, hogy nőtt, olyan hegycsúcsokat produkál a pocakomon, hogy csoda.
Úgy hallottam, szülés elött lenyugszik. Hát Ő, beindult :twisted:

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Ugye Hajni? :lol: Nekem is gyanus ez a sok szules!
Viszont Ragota nekem gyanus.........
Hajni hogy vagy?????

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
hát.. szarul.
A tüdőgyuszim nem javult, rosszabb lett. Még jobban ráhúzódott a bal felemre. Az antibiotól előjött a gombám, így most csíp, ég, fáj. :oops: És a legrosszabb, h szigorú fekvésre vagyok ítélve. :cry:
Vendég

Na megjott Ragota :lol:
Valakivel csereltel szamot????
Azert ez a dokid sztori meredek....gondolom,hyog nem esett jol...
Az ember nem azert jar hozzajuk,hyog a vegen esteleg masnal szuljon....raadasul az elejetol tudja,hoyg kb mikor szulsz...na mindegy..
Ok is emberek,es sajna ez barkinel elofordulhat. :? De ha megis elobb jonne Csongi,akkor is jo kezekben leszel :wink:
Hat ne tudd meg nekem is mennyi kerdesem lenne Adritol :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Jaj Hajni...
ne maaaaaaaaaar...anniyra sajnalom.Nagyon szar lehet :( Az embert amugy is megviseli meg egy sima natha is..hat meg ez :(
Remelem hamarosan rendbejossz....Pihenj sokat,muszaj!!!!!!Kuldom a gyogyito energiakat!!!!!!!!!!!!
Gondolom Marci is nehezen viseli,hyog nem tudsz vele ugy foglalakozni..vagy elvittetek nagyszulokhoz?

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
irtam valaszt a privire! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hajni! Jobbulást, és kitartást.

Adri: ha van időd gyere.
vivi79

Jaj Hajni... szegénykém... pihenj minél többet, ez borzasztó. Remélem, hogy van aki segít neked. Gyógyuljál minél hamarabb, sok-sok gyógyító energiát küldök ++++++++++++++++++

Arwen: jó lehetett babázni, ilyenkor engem is elfog a vágy, hogy bárcsak itt lenne már a mi manócskánk is...
Feltétlenül tegyél képet, ha megvan a bababútorotok.

Adri: engem az is érdekelne, hogy mennyit fogytál? illetve, hogy mennyit híztál először is, aztán a szülés óta mennyit fogytál?
Eszméletlen, hogy mennyit tudok zabálni mostanában, kicsit vissza kellene fognom magam, mert van még egy hónapom és rohamos hízásnak indultam! Nem szeretnék gurulni a végére!

Ragota: mostmár jó kezekben vagy szerencsére. Izgulsz már??? 12 nap nem semmi!!!! Cseréltél Arwennel számot? Csak hogy minél előbb tudjuk, ha van valami akció!
szerika

Sziasztok!

Arwen,
Ragota tudja a számom, úgyhogy nem maradtok le semmiről :)
Bárhol vagyok akkor szerzek internetet :)

Hajni,
jobbulást Neked.

Nikó
sok boldogságot szeretnék kívánni, ha nem írnék hétvégéig.

Én jól vagyok, bár vannak rosszullétek, de elviselhető.
Holnap megint megyek babát nézni. :)
Remélem minden rendben lesz.

Többiek:
bocsi mindenkitől, de megint nem tudok személyeseket írni. :(

Kép
bodzi

ime a kerek buksi felül nézetből Kép

aztán a feje a kezével (nem sok minden látszik azért kivehető balról jobbra)
Kép

jobb képeket remélem pénteken tudok feltenni

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
latszik a kepen minden :wink:
Varjuk a 4Dt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodzi,
mar velem is cserelt szamot Ragota,mondta,hogy a Tiedet tudja,de mivel mostansag nem sok idod van jonni,ezert gondoltuk az a tuti,ha inkabb mindketten tudunk tudositani.
Valamelyikunk csak netkozelben lesz :wink:
Holnapra drukk,ha tudsz gyere utana es meselj!!
Es gyere gyakrabban,ha tudsz :wink: :wink: :wink:

Szeri,
persze,hoyg teszek majd fel kepet...csak meg nem hivtak,hoyg mehetunk erte :roll: P
Jo mondjuk azt mondtak,max 4 het..es most hetvegen meg csak 2 hete lesz,de en mar surgetnem az idot,hoyg itt legyen az a szep butor :lol: :lol:
Huuu nekem is brutal etvagyam van mostanaban..probalom magam lefogalni mindenfelevel,mert kulonben non-stop ennek!!!!!De tenyleg!!!!Es hat mindig van vmi amit lehet enni :oops:
De azert tipikus,hoyg ez a kerdes az elsok kozott van,amit majd Adritol kerdeznel :lol: :lol: :lol:
En magara a szulesre vagyok nagyon kivancsi,hoyg mennyi ideig tartott a vajudas,honnan tudta,hoyg ez mar az,gatmetszes milyen volt,kert e vmilyen fajdalomcsillapitast..
Szoval ilyesmik.... :lol: Mostanaban sokat almodok szulessel,es egyik ejjel azt lamodtam,hyog vmi brutal modon fajt es kesz voltam...onkivuletben kb :shock: :shock: :shock:
Hat mondjak,hoyg olyan......olyankor jo besz@rok....

Vivi,
hogy vagy???

Hu en most vegeztem a takaritassal.....de legalabb megcsinaltam...
Ugy haladtam,mint a csiga,de most nagyon orulok,hoyg megvan.
Az egyik baby agynemut is kozben kimostam,meg kiteregettem,arra is olyan jo ranezni :lol: :lol:
Most meg kellene vasalnom...jo par ing var ram....pedig tegnap is vasaltam ingeket...sose lesz vege?!! :lol:

Meri, Fioona?

Kép

Kép
arwen07

Adri!!!
NAgyon örülök, h már otthon vagy! Sebes cici vagy akármilyen kisebb vagy nagyobb szoptatási dilemma esetére nagyon tudom ajánlani az LLL telefonon elérhető tanácsadóit. Igazán szakértők, nekem nagyon jól jött a megbeszélés velük, amikor már több hónap sikeres szoptatás után vmi betegség kapcsán nem akart szopni a kisbabám. Felderítettük az okát és megoldottuk.
De Neked ez megy, nagy örömmel hallom, csak a sebes mell nem lehet(ett) kellemes.
Mindent nagy szeretettel várunk, beszámolót, kérdést, képet!!!!!!!

Fioona, Hajni!!! Gyógyuljatok meg mielőbb!

Köszönöm a pocim nevében a dicséreteket! :wink:

Esztora, visszaintegettem a babádnak! :) Drukk a 4D-hez! ++++... Istenem, Te is mindjárt 30 hetes leszel. VAgyis a babád! Repül az idő! Nektek is?

Meri, remélem, jól vagy!

Tegnap én se tudtam behozni a babanetet. Ilyenkor mindannyiunknak ugyanúgy nem jön be, vagy kinek igen kinek nem?

Ágota, esetleg megemlítheted a dokidnak, de ha ált. jó a vérnyomás, nem probléma, úgy néz ki. Azért csak egy megváltozott működésben vagyunk most, akárhogy is...

Szia Bodzi! Uh-ra mész? Kérünk majd beszámolót!

Arwen, és a kis koraszülött baba teljesen rendben van? 27. hét az nagyon korai! A leírásodból úgy tűnik, minden rendben. Jó egészséget kívánok nekik így ismeretlenül is!

A tegnapi fáradt-mérges állapotomban összekevertem a külső és a belső méhszájat, nem emlékszem, azt kérdeztem-e, h a belső van-e nyitva. De úgy értettem, h a "komolyabbik". Na, sok értelme volt kivárnom azt az x órát, semmit se tudok. :? :? Az jutott eszembe ,ha lesz még egy gyerekem, nem fogok orvoshoz járni vele (pocaklakó korában). Persze nem tudnám megtennik ,az a helyzet...

Ehhez képest ma is keveset pihentem. Nehéz, mert a lelkemnek kellenek a tevékenységek, de a testem már lehet, h mást akar. Közben meg azt gondolom persze, h kölcsönhatásban vannak, és fontos, h rendben legyen a lelkem, ne punnyadjak itthon, mert akkor egészében jobban vagyok.
Egy barátnőm, akinek szintén kisgyereke van és várják a következőt, mondta, h elutaznak pár napra kettesben a féjével, aztán meg majd hármasban is, mert ugye nyaralás úgyse lesz és utazgatás sem egy darabig. Most ezen tűnődöm, h mi mit csináljunk még ilyesmit, mert én ugye sétálni se tudok sokat. De lehet, h érdemes lenne vmi másfélét csinálni, mint itthon lenni, mert aztán úgyis az jön egy jó ideig. Van vkinek vmi tuti ötlete, h lehet úgy kikapcsolódni, h ne terhelje magát az ember, de mégse otthon töltse az időt?

A könyv címe: Gyesen voltam New Yorkban, alcíme: Négy fal között két gyerekkel. Az alcím beszédes, az ajánlóból is ez a két sor: "...nem találtam egyetlen olyan kiadványt sem, amely félrehúzná végre a leplet a GYES-en töltött hétköznapok valóságáról." A szerző naplószerűen írja le második gyermeke születésétől első szülinapjáig az eseményeket, érzéseit. Meg van persze nehezítve a helyzete azzal, h kiszakadt a szokásos környezetéből, külföldön él, de hallottam vele egy riportot, ő is azt mondta, és én is azt gondolom, h a gondok egy része akkor is előjön, amikor az ember a saját hazájában, otthon van. Pl. az éjszakák leírása nagyon érzékletes volt nekem, amikor a baba ébred, az ember automatikusan teszi a dolgát. "Rájövünk arra, h ezentúl nincs pihenés, nyugodt álom és láblógatás. Amikor felébresztenek a gyerekek a legmélyebb álmomból, akkor úgy érzem, h hirtelen egy hatalmasat dobban a szívem, kitágulnak a pupilláim, és felmegy az adrenalinszintem (...) jönnek mennek a a gondolatok a fejemben, h mit kell csinálnom. Mi lesz a következő lépés, h vissza tudjam altatni a gyerekeket. Ez soha nem volt így, amíg nem voltak gyerekeim..." És sok hasonló ilyen.
Nem könnyed, de nekem most ez kellett, mert megint hajlamos vagyok - a tapasztalataimmal ellentétesen is - nagyon
rózsaszínben látni a kisbabás időszakot.

Szeri, nem tudom, mennyit híztál, de rajtam a kórházból hazamenetel után 2 kg maradt csak pluszban, pedig megettem a kórházi kosztot és a plusz behozott kajákat is. (Úgy emlékszem vissza, h életemben ott ettem a legjobbakat. Anyósom hozott be befőttesüvegben levest, volt tányérom, én mégis csak úgy az üvegből töltöttem magamba, kapásból a fél üveggel... :) )Ez persze biztos különleges mázli volt, de ha marad mondjuk 5 kg vagy több is, a szoptatással szépen le fog menni, tudod, találtam azt a cikket, h azért vannak rajtunk a zsírpárnák, mert eleink nem tudhatták, h rendszeresen jutnak-e majd táplálékhoz, és ott készleteket halmoznak föl azóta is a nők. De fel is használják őket rendszerint.

Porsika, elküldöd nekem a dogát? Nagyon kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, lehet, h ez a szerencsésebb, h ilyen realista álmaid vanank ,ne mringatod magad illúziókban ,h csak szép lesz a szülés. Persze ha nagyon megijeszt, az már nem olyan jó. De az önkívületszerű állapot elsősorban nem a fájdalomtól van, hanem ez egy megváltozott tudatállapot, ami egyátalán nem rossz.
Szerinek a programozott császár miatt nyilván az nem oylan szorongató kérdés, h honnan lehet tudni, h már ott tartunk stb.
Nekem különben az a dilemmám, h szeretnékl minél több időt ithon vajúdni, de a kórházba jutás egy dugó esetén már jó hosszú - ne mkéne a kocsiban a szülnöm. Ma latolgattuk egy ovistárs anyukával az ő 3 tapasztalata alapján , medig lehet itthon maradni, hány perceseknél kell feltétlen indulni. 5-10 percet mondott. Nem tudom... Tényleg sok függ a közlekedés állapotától.

Kép

Kép
nán-dorka

Hú, mit szól majd a fiam? Elizéltem az általa gyártott vonalzókat, mert át akartam állítani a babáét pontosabbra. No, mindegy, megbékél, ha majd választhat újat.
nán-dorka

Az angyalok szárnyán
utazva nagy távlatból
láthatjuk életünket,és ott
elvesznek apró,lényegtelen
aggodalmaink,amelyek
visszafognak minket.

olyan régen írtam már napi üzenetet hogy ma pótoltam és igyekszem rendszeresé tenni.

Nándorka ez ilyen hagyjatok már integetés volt mert dokibácsi felkelltette.még soha nem aludt uh-közben.
amugy rohan az idő én a napokon szoktam csodálkozni hogy már csak ennyi.
én mondogatom Lurkónak hogy júl.3-án szeretném ha érkezne,sznő szerint lehet rájuk hatni :wink:

Arwen te egy hős vagy.én csak annyit vasalok amit feltétlenül muszály(legszívesebben semmit).

tegnap átnéztem a listát mit kell még megvenni.(ruhát már nem kéne)
megyek én is dolgozni aztán a dekort kéne folytatni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Adri:D:D:D:D
De jó, hogy be tudtál nézni! Gabi baba gondolom, hogy a leggyönyörűbb a világon! Jaj, nagyon várunk, hogy gyere majd mesélni, meg persze mi is megcsodálnánk a Világszép Királyfit, de természetesen csak azután, hogy valamennyire kipihented magad!

Dorka:D
Nagyon szép poci!!

Hajni:D
Úgy sajnélom, hogy ilyen rosszul vagy! Remélem, mostmár hamar elmúlik, és több ilyenen nem kell átesned! A névvel kapcsolatban hogy döntöttetek? Vagy még nem választottatok a Lilla és a Nóra közt?

Esztora:D
Nagyon édes a Lurkó!

Bodzikám:D:D:D
Dejó, hogy jöttél! Remélem nem hajtod magad nagyon túl! Hihetetlen, hogy már a 10. hét!!! Gyere majd és mesélj az uh-ról!!

Képzeljétek, Csajok, hogy a nőgyogyim- aki soha, de tényleg soha nem megy szabira, csak vészhelyzetben - 3 nappal a kiírt időpont előtt elmegy két napra, családi esemény miatt. Úgyhogy most sűrűn kérlelem a Kisfiam, hogy vagy legyen kedves egy héttel a kiírt időpont előtt jönni. vagy csak pont időre, de várja meg a Doki bácsit! Egyébként olyan aranyos volt, látszott rajta, hogy tök kellemetlen neki az egész, de ez tényleg olyan dolog, amit nem tud lepasszintani. Úgyhogy azért nézek egy "tartalékos orvost" az Istvánban, ha esetleg Ákos mégsem várná meg a Doktor bácsit....Istvánosok, Ti kihez jártok? Milyenek?
Millió puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!

Bodzi!
A rosszullétekhez kitartás, el fog múlni. Nekem ebben az időben volt az hiszem a legrosszabb, aztán fokozatosan javult. És (nem akarom elkiabálni) már kinőttem belőlük. Pár nap (hét) és nem is emlékszel rájuk.

Esztora!
Látni lehet a képeket. Legalábbis így, hogy tudom mit kell látni, addig nézem, míg tényleg meglátom.

Arwen!
Vasalni én is utálok, de persze muszály. Előre félek a miniatűr bébi ruhácskáktól. A közepes darabokkal elvagyok, de a kicsik, és az ágyneműk nem az erősségeim.

Porsi: rosszul jön ki Neked ez az orvosi szabadságolás, de okos pici fiaddal biztosan sikerül megbeszélni az ideális időpontot.

Enikőm tegnap este akkorákat rúgott, hogy hullámzott tőle a hasam. nagyon jó nézni, és érezni is.
vivi79

Sziasztok!

Örülök hogy többetekkel minden rendben és jól vagytok. Hajni te pedig jó lenne ha mostmár minnél hamarabb meggyógyulnál.

Adri!
Örülök hogy jelentkeztél. Olyan jó volt soraidat olvasni!!!!!

Rólam!
Hát semmi jó hírt nem kaptam a dokimtól. Hiába szedtem be a gyógyszert nincs peteérésem mert kialakult egy petefészekcisztám. Ami ugye akadályozza a peteérést. Ugyhogy most azt csináljuk hogy mától szedem megint a duphastont holnap meg megyek az elsó szurira. 5 héten keresztül gynevac szurikat fogok kapni. Csupa jót hallottam és olvastam róla. Hát remélem mostmár lesz vmi mert nagyon elegem van ebből az egészből. Arról nem is beszélve hogy rengeteg pénzbe van benne. Csak a szurik 9000ft volt + a másik gyógyszer. A doki 8000ft,úgyhogy olyan mintha havonta egy lakás törlesztését fizetném. És ez megy már 2 éve. Nem vagyok kiborulva csak csodálkozom hogy hogyan birom ezt épp ésszel!? :roll: Abba meg nem is merek belegondolni hogy mi lenne akkor hogyha nem úgy állnánk anyagilag hogy mindezt fizetni tudjuk. Akkor lekéne mondanom a gyerekrő mert nincs rá pénzem?? Pedig gondolom sokan vannak így akik ezt nem tudnák fizetni. Hát kivagyok akadva és rohadt szemétnek tartom ezt az államot.
Bocsika hogy így kikeltem magamból.
csipcsab

Sziasztok Lányok!

Ma voltunk UH_on.
Képzeljétek, a becsült súlya 3617 gr. 2 héttel ezelött 2800 volt. Éreztem én, hogy nőtt, mert mozgolódásai egyre szembetűnőbbek, dehát ennyit?????????????!!!!!!!!!!!!!!!
A dokinő is csodálkozott! Azt mondta, jó kis husos a drága, a pocakja, a pofija és a combija is. Deltás.
És most nem tudom mi tévő legyek, segítsetek.

Hívjam -e fel az erdeti dokit, (ugyi aki 5-től elutazik) és akiről most hallottam, hogy egy 12-ére kiírt kismamát 3-án császároz, mert farfekvéses a bébi (no de az még az utsó pillanatban is befordulhat, nem?). Szóval, ha felhívom és tájékoztatom erről, akkor nagy valószínűséggel behív egy időpontra császárra (hát ha a 12-eit behívta, akkor az én nagy bébim miatt engem is valószínű) még május 5 elött.

A másik probléma, hogy az új doki péntekre hívott be reggelre, és pont akkor rendel (4-én) az eredeti dokim utoljára elutazásom elött. Kihez menjek, vagy menjek mindkettőjükhöz??? A fene se tudja, mi tévő legyek?

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Ágota én nem akarok okoskodni (pedig szoktam) de nekem kicsit furcsa volt a 10 napos konferencia?!az hogy tudta régóta szerintem még "gyanusabb"nincs ebben egy kis nyaralás is?
én az új dokibácsihoz mennék.
szépen megnőtt Csongi baba ebben a 2 hétben.

gyermekem kinyomja a bordámat nagggyon rossz!

kész a dekor csík.már csak a bordürt kell felrakni.teljesen meglepődtem hogy öntatapadós.mire R. haza ér kész is lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Ragota:
mennyire érzed reálisnak ezt a 3600 g-ot?
Nekem szülés előtt fél órával az uh 4860 g-ra saccolta Marcit.
3250 g lett. :lol: :lol:
De már ilyen 33 hetesen azt mondták, h 3 kg felett van, szval végig riogattak a 4.5 kg-os babával.
Nekem harántos volt és a 36. hét elején ( asszem 35+2-nél) fordult be, ill fejfekvésűbe. Beékelődni csak szülés közben.
Viszont ha tényleg 3600 g akkor a 39. héten 1 % vagy kevesebb, h befordul.
Én felhívnám a régi dokimat, h mit javasol. Bár az is igaz, h az enyém pl. míg úgy nézett ki, h császár lesz a haránt miatt, nem akart programozott császárt, hanem , h had induljon el maga, picit hagy vajúdni ( kb 3 ujjnyiig) és akkor császár. Szval ez erősen dokifüggő.
Én mindenképp felhívnám!

Marietta:
drukkolok, h a szuri meghozza végre a várt babát. :)
Vendég

Porsika:
név: én Lilla Nórát szeretnék ( Lillának hívnánk, csak majd ő had döntse el. :wink: ), de apa ezt megvétózta, h hosszú a vezetéknév ne legyen 2 neve. Így asszem Lilla lesz. :lol:
De még azért a Lilla Nórát sem vetem el. De a lényeg, h Lilla lesz. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nahát lányok, lassan jönnek a babák sorban :)
Nem csoda, hogy mindenkit a szülés foglalkoztat.

Ág,
hát nem egyszerű helyzet, nem is tudom, mit csinálnék a helyedben.
De azért csak jobb a babának bent, amíg bent akar maradni nem?

Arwen,
na akkkor így már biztos nem maradnak le a többiek Ág babájáról :wink:

Marietta,
:(
Úgy bízom mindig, hogy valami jó hírrel jössz, nagyon drukkolok.

Vivi,
azért nem olyan vészesek a rosszullétek szerencsére, egész jó ez a gyerek :)

Nán-Dorka,
szerintem remek ötlet a kikapcsolódás. Ha nem tudsz sokat sétálni, akkor valami pihenős program kellene, de mindenképpen jü, ha kimozdulsz otthonról. Leszel még otthon eleget :)

Porsikám,
igyekszem nem túlhajtani magam, de sajna a munka nélkül nem nagyon tudnánk kifizetni az esküvőt :( Úgyhogy muszáj melózni :( De igyekszem nem túlzásba vinni :)

Hajni,
jobban vagy?

Kééépzeljétek:
annyira jó volt az UH!!! Kb. 3 és fél centi a picurka és nagyon jól látszott!!!!! kalimpált a kis kezével! Annyira édes volt. Tisztára oda vagyok.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Nandorka,
igen a baba teljesen rendben van(aki 27.hetre szuletett es most 3 honapos) :lol: :lol:
Hat igen,nem ringatom magam semmibe,hoyg huuu de kellemes lesz a szules...de en mindennel igy vagyok...felkeszulok legdurvabbra,amit az eszemmel fel tudok fogni,aztan majd meglatjuk...bar mindenki azt mondja,hoyg ez nem olyan fajdalom,amit el lehet kepzelni,vagy barmihez is lehet hasonlitani :lol: :lol: :lol: :lol:
A konyv erdekes lehet!

Esztora,
en hos??hahaha :lol:
Azert nem vagyok en iylen aktiv am mindig,napokig tudok halasztani tok gyors hazimunkakat mostansag :shock: De hat ez van...ha ugy erzem,nem esik jol,nem csinalok inkabb semmit.
Semmi nem tortenik,ha nem aznap lesz kimosva,vagy vasalva,vagy akar elmosogatva :wink: :wink:
Babasarokrol mindenkeppen kerunk kepet,mert ugy latom nagyon szep lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Porsi,
sajnalom a dokidat,de sztem ugysem pont abban a 2 napban bujik ki a lurko :wink: Meg kell beszelni vele :lol: Persze szerezz tartalekos dokit :wink: :wink:

Vivi,
ezek szerint mar elmultak a rosszulletek,hal Istennek :wink:
Ugye milyen tuti,amikor mar kivulrol is latszik a mozgasa?Olyan jooooo :lol: Multkor este azon rohogtunk az agyban,hogy be voltam takarozva es hanyatt fekudtem,(felig ulve)..es a takaro ugralt a hasamon ugy rugdosott a picurka :lol: :lol: :lol:
A babaruhakat mege n sem vasaltam ki,es ahogy elnezem oket,hat jo par napig fogom oket vasalni,elosztva
:lol: :lol:

Marietta,
sajnalom,hogy nem mondott jo hireket a doki....
De a lenyeg,hoyg van megoldas!!!!!!!!Erre kell koncentralni es nagyon hinni benne!!!Tudom,hoyg eg ykatasztrofa az egeszsegugy...hihetetlen,hyog menniybe kerulnek a gyogyszerek..es tenyleg nem semmi,hoyg akinek nincs ra penze az mondjon le a gyerekrol?????Hihetetlen.......

Meri merre van?
Es Fiona???
Angyalkrisz?????

Ragota,
sztem nagyon nem szabad hinni a sulybecslesnek!Nagyon sok ismersomnek nagyon nagy volt az elteres a szuletesi suly es a becsult suly kozott..latod,Hajninal is....
Azt ketlem,hoyg ennyit nott ovlna,vagy multkor mertek el...
Altalaban a dokik,egymas utan 2x merik meg a dolgokat es atlagolnak....igy volt mar,hoyg pl elso meres,ertekek alapjan 300gmal mertek el az egyik baratnomnek a picit..pedig csak 1-1 mm-rel mert mast a doki masodik meresre....de ennyit szamit...
Azert kernel csaszart,mert nagynak gondolod Csongit?????Szerintem ne!!Eloszor is,nem biztos,hyog annyi,masodszor,sokan szulnek 4 kg koruli babakat siman.....ha pedig vajudas kozben kiderul,hoyg megsem tudnad megszulni,meg akkor is megcsasazrozhat a doki....ez mindnekinel benne vana pakliban.De sztem torekedj a normal szulesre.Perzse ez az en velemenyem... :wink:
A programcsaszar amugy sem tul jo a babanak,hanem ugy,ahoyg Hajni is irta,hogy induljon be magatol a szules,egy kicsit keszuljon fel a baba a kinti letre,es utana csaszar,ha vmi miatt nem lehet a normal ut.
De ezt sztem is kerdezd meg a dokidtol,hoyg o hoyg gondolja.Drukkolok,hoyg a legjobb dontest sikeruljon meghozni!!!
De sztem siman megszulod :wink: :wink:
Hat a masik meg,hoyg melyik dokihoz menj 4-en..jo kerdes...de talan az a legjobb,ha mindkettohoz....bar az nem tul kellemes..egy nap ket nogyogyi....

Hajni,
jobban vagy picit???Sokat gondolok Rad!!!
Lilla nagyon szep nev :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodzi,
orulok,hoyg szepen novoget a manotok :lol: :lol: :lol: :lol:
Probalj meg ugyesen,okosan melozni.Meddig tervezed,hoyg dolgozol?

Voltam este a hazidokinal tappenzes papirert.Gyorsan ment hal Istennek,nem is birtam volna sokaig,mert dog meleg volt a varoban........legyeztem magam,mint a kanikulaban....

Kép

Kép
arwen07

azért szerintem hős vagy!

holnap megyünk reggel 4d-re aztán pedikür,fodrász utána jövök a hírekkel!

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó!

köszi Lányok a tanácsokat. Most már tudom, mit teszek. Én magam is a természetes szülés híve vagyok, csak a dokim mondta, hogy ha nagy lesz, akkor kell. Oksa, akkor nem hívom fel ma, csak szerdán, akkor már úgysem tud programozott császárra behívni :twisted: , mégis tájékoztatom. És mellesleg megkérdezem tőle, hogy pénteken melyikőjükhöz menjek, mert azért szeretném, ha tudna az új dokválasztásomról, nehogy ebből a későbbiekben bajom legyen.

Szupi, lehiggadtam. Köszi.

Bízom benne, hogy tényleg csak félremérték (tesómnak pl. nagyon pontos volt). Tegnap képzeljétek, éreztem a lábszárát. Jajj, olyan furi volt!!! Ma reggel pedig Apa odabújt Hozzá, mondta viccből, hogy na rúgd szájba Apádat, hát Ő eleget tett a kérésének. Reggel, mikor megérkezett Apa, egyből felébredt, odavannak egymásért!!!
Az tény, hogy most nagyon nagynak érzem, és ezt a mérés elött éreztem már, mert tényleg, ilyen intenzív mozgást és kidudorodó testrészeket még nem láttam!

Bodzi, örülök, hogy jól vagytok és ilyen kis édi babátok van!!! DE a munkával és a szervezkedéssel csak csínján. Az utazásokkal is!!!!

Marietta, sajnálom a rossz híreket, és felháborító ez a pénz dolog!!!

Házimunka: nálam romokban van minden! a konyha, a vasalnivalók ott várnak, ajjaj... de a hétvégén végre nem lesz Apa éjszakás, így közös erővel rendet rakunk, és lezárunk minden feladatot, a bőröndöt végre végleg bepakolom. Asszem itt az ideje ezeknek már :twisted: Valahogy ha egyedül vagyok itthon, semmihez nincs kedvem. Ha Apa is itt van, dolgoznék ezerrel, de közben meg Vele lennék...Okos vagyok, mi?

Hajni: nagyon szép a Lilla, a Lilla Nóra meg pláne :wink:

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Bodzika!
NEm kaptál képet? NEm mutatod meg nekünk a Bébikédet?

Meriann!
Sajnálom hogy az orvos rossz dolgokat mondott, de ne keseredj el. Legyen Előtted Bodzika példája.

Ágota:
Kíváncsi vagyok végül mekkora lesz Csongi baba.

Hajni:
A Lilla tényleg szép név, de nekem a Nóra is bejön. Lillát én is javasoltam, de a férjem Enikő mániás, nem óhajt másikat keresni.
vivi79

Arwen!
Isten éltessen nagyon sokáig szülinapod alkalmából.

Kép
vivi79

Sziasztok!

Arwen,
ha tehetem és minden ok, augusztusig szeretnék dolgozni.
aztán majd meglátjuk.

Vivi,
Csak a Te kedvedért :)

Kép Maszatkám

Kép
bodzi

Köszi Bodzi!
Gondolom mennyire lelkes vagy, én is nagyon örültem már a 6 mm-es babácskámnak is az első képen. Maszatka pedig már egész nagy hozzá képest.
Vigyázz Magatokra.
Úgy tűnik a menyasszonyi ruhádat tényleg át kell majd alakítani. Addigra már elég szép pocid lesz, úgy gondolom.
vivi79

Nikó!
A holnapi napra, és az azt követő életre nagyon nagyon sok boldogságot kívánok.

Kép
vivi79

Arwen, Isten éltessen!!!

Kép Kép

Elég érdekes képek lettek, félhomályban, vakuval, de tulipánok!!! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Nikóska!

A legszebb legyen a holnapi nap az életedben - és az azt követő összes! :D

Nán-dorka

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Képzeljétek egyik munkatársnőm május 9-re volt kiírva, de az éjjel elfolyt a magzatvize. Mivel faros volt a kislány, császározni kellett.
De megvan a baba, mindketten jól vannak. Panka 2900 g és 53 cm.
vivi79

Boldog szülinapot Arwen!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Képzeljétek, párom unokatesójáéknak is ma reggel született meg a baba... :lol: Kisfiú (Zsombor), szintén 2900gr, 53cm, és szintén császár. Május 4-re volt kiírva a csajszi.

Nikó! Sok boldogságot honapra! Remélem minden úgy sikerül ahogy tervezitek!Aztán majd kérjük a képeket!

Marietta! sajnálom ezeket a rossz híreket! :(

Bodzi! Szép méretekkel rendelkezik maszatkád! :D Örülök, hogy minden rendben.

Nálunk is minden rendben: kedden voltunk CTG-n, nem jelzett semmit (bár sajnos Csenge végigaludta szinte az egészet, pedig próbáltuk keltegetni mindenféle módszerrel). Végül azt mondta a szülésznő, hogy mutassam meg a dokinak az eredményt, hogy megfelel-e, ha nem akkor visza kell mennem, és tovább keltegetjük.... Szerencsére dokinak megfelelt. A magnéziummal most már le kell állnom, mert állítólag nem engedi beindulni a szülést. A lábam továbbra is szörnyen vizesedik.
Remélem még egy hétig nem akar kibújni a picilány, mivel bejelentkeztem jövő hétre fodrászhoz és kozmetikushoz (szülés után úgyis jó ideig nem lesz rá idő), ja és jövő hétvégén lesz az öcsém konfirmációja a templomban, amin nagyon szeretnék még ott lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szia Krisz!
Úgy tűnik valami front volt, ami megviselte a mamákat, illetve babáikat.
Vigyázz Magadra, szépülj a jövő héten, és beszéld meg Csenguckóval hogy mikor szeretnéd a nagy találkozást. Talán szót fogad, és mindent el tudsz intézni amit terveztél.
vivi79

Arwen!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Lányok!

Túlvagyok az első gynevac szurin! Hetente fogom beadatni. Hát ez az első nem fájt szerencsémre!! Mert van akinek nagyon szokott fájni! Remélem ez a szer segít előrébb lökni baba ügyben. Hinnem kell benne mert szerintem máskülönben nem megy!

Bodzi!
Olyan édes a picurid. Hát remélem hogy minnél hamarabb én is jöhetek jó hírrel.

Jaj képzeljétek. Kb olyan 4-5napja az erkélyünkön a korláton fészkett rakott a galamb. (a korlát végén van is egy kis kocka alakú hely,oda) És már tegnap reggelre volt 2 tojása!!!!! Olyan édi ahogy ott ül rajta!! Pedig ügye huzogatjuk a redőnyt meg ilyenek de akkor se megy el. Látszik rajta hogy fél meg ilyenek,de megpróbálunk minnél kevesebbet kimenni hogy ne zavarjuk őt!!! :D :D
Szerintetek ez jelent vmit hogy pont hozzánk rakott fészket?????

Úgy várom már a holnapot mert utazunk le tesómékhoz! Ők Kalocsa mellett laknak egy nagyon nyugis kis faluba. Alig várom hogy végre a jóidőben a fűben hemperegjünk. Olyan jó lesz. Nyugi madárcsicsergés meg ilyenek. Bár nyugi az nem biztos .jut eszembe. Tesóm 7és 8 éves fiaitól nehéz lesz!!! :twisted: :? :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Az elveszett báránykáink jöhetnének!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Arwen Drága boldog születésnapot, az Isten éltessen sokáig!

Kép

Nikó a legszebb napot kívánom neked holnapra! :wink:

Kép

Csak gyors köszöntésre és helyzetjelentésre ugrottam be. Ma voltam dokinál, méhszáj 1 újnyira nyitva. :D 4-én 11-én NST, tovább nem tervezünk, hogy a doki szavaival éljek. 8) Uh-ra be kell jelentkeznem. :D

Megyek csucsulni míg Lilla alszik. :wink:

Hajni gondolom mondanom sem kell, hogy nekem nagyon tetszik a Lilla név. :mrgreen:

Ágota sokat gondolok rád! :wink: Várjuk Csongi babát.

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok. Aki teheti kiránduljon ebben a szép időben ( már ha ilyen marad)

Vigyázzatok Magatokra.
vivi79

Sziasztok Lanyok!!!!!!!!!!!

Nagyon szepen koszonom a szulinapi koszonteseket!!Nagyon jol esett,hoyg gondoltatok ram!!!!!!!!!!!!!
Estere Dragam szervezett vmi programot,de nem tudom mit,meglepi :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,
jo,hoyg beneztel,mar kezdtem aggodni,hoyg megint rosszul vagy....
Orulok,hoyg dokinal minden rendben volt!!!!!!!Nemsokara Nalatok is babazas lesz :lol: :lol: :lol:

Bodzi,
nagyon szep a kisbabatok!!!!
Nevekkel hogy alltok?

Nandorka,
jaj de szepek ezek a tulipanok!!!!!!!!!!!!!!!Hoyg en hogy imadom oket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Varunk a 4D utan!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
kivancsi vagyok mutizta e a kis pofijat a kisbabatok!!na meg,hoyg mi van alaba kozott :wink: Mert ugy emlekszem multkor a Te dokid is elbizonytalanitott :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeri,
tegnap voltal CTGn,ugye?Mi volt??????????????????

Ragota,
orulok,hoyg sikerult megnyugodnod,es jo dontest hoznod!!!
Minden okes lesz,Csongi szepen ki fog bujni es sztem a Te dokidnal :wink: :wink:
Az tenylegjo otlet,hogy elmondod neki a masik dokit is :wink:

Angyalkrisz,
latom meg komoly tervek vannak az elkovetzekzo 1-2 hetre Nalatok :wink: Akkor addig maradjon bent Csenge :lol:
Hat igen,muszaj a szepitkezest is lerendezni a baba elott,mert aztan az emeber ugysem megy nelkule sehova par honapig :lol: :lol: Plane ugye,ha szopizik :lol: :lol: :lol:

Marietta,
meglasd,jonni fog a baboca hamarosan..sztem jo jel a galamb az erkelyen:wink: :wink:

Niko,
holnapra gyonyoru napot kivanok Nektek,egy eletre szolo szerelmet,boldogsagot,oromot.Es annyi lurkot,amennyit csak akartok!!!!!

Kép

Mindenkinek jo hosszu hetveget kivanok!En majd jovok,mert nem utazunk el sehova,csak festunk :lol: :lol:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!
Háát neveken még nem gondolkodtunk annyira.
De ha lány lesz, akkor erősen valószínű, hogy Laura lesz a drága.
Fiú nevet viszont nem tudok. Na de van idő kitalálni még :)

Mennyi baba született mostanság! :shock:
Úgy látszik front van :)

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét és sok pihenést kívánok!

Nikó Neked külön gyönyörű hétvégét :)

Kép
bodzi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?